Sådan sikkerhedskopierer du hele dit WordPress-websted – Vejledning med billeder

0

Backup er en af ​​de vigtigste søjler på et WordPress-sted / blog. Antag, at der skete noget galt med dit websted, og du kan ikke finde de grundlæggende årsager, eller hele dit websted blev sårbart. Så er den hurtigste og nemmeste måde at gendanne den sikkerhedskopi, du har oprettet. Det er meget let at oprette en sikkerhedskopi af WordPress-webstedet. Tiderne er gået, når du skal gøre alle ting manuelt. Nu skal du bare trykke på et klik, og det er alt.


Mange hostingudbydere inkluderer gratis oprettelse og restaureringstjenester til sikkerhedskopiering i planerne, men du skal kontrollere deres politik dobbelt. Som med InMotion kan du kun gendanne sikkerhedskopien en gang i løbet af fire måneders varighed. I tilfælde af SiteGround, de opretter kun 1 kopi, og du skal stille en anmodning, når du vil gendanne. Dette er fantastiske hostingudbydere; vi forsømmer ikke blot deres tjenester bare på grund af backup-begrænsningerne.

Så løsningen er at oprette en komplet sikkerhedskopi af dit WordPress-sted ved at installere et simpelt plugin, hvor du ikke har brug for tekniske færdigheder. Det er en super nem procedure at lave sikkerhedskopi gennem et plugin. Updraftplus er det bedste gratis og pålidelige plugin, der gemmer dit arbejde.

Sådan gør du WordPress-webstedet / blog’en komplet sikkerhedskopiering med det samme – Updraftplus

Updraftplus

Updraftplus er det gratis plugin, der giver dig mulighed for at oprette sikkerhedskopien gratis og understøtte flere eksterne placeringer, hvor du gemmer sikkerhedskopieringsfiler som Google-drev og Dropbox osv. Du kan enten lave sikkerhedskopi af hele WordPress-webstedet eller de valgte filer som temaer, database, plugins osv. Og på samme måde, når du vil gendanne, kan du også vælge, hvilken fil du vil gendanne eller hele websitet.

Trin til at tage backup af WordPress-webstedet:

 • Log ind på dit WordPress-dashboard og naviger til ”Plugins” givet ved sidepanelet, og klik derefter på “Tilføj ny”.

hvordan man tilføjer ny pluguin i wordpress

 • Søg efter “updraftplus” og installer plugin
 • Efter installation af plugin vil det bede dig om det ”Aktiver”.

installation og aktivering af updraftplus plugin

Nu skal du foretage nogle nødvendige indstillinger. Bare rolig, følg bare de trinvise trin

 • På sidebjælken på WordPress-kontrolpanelet skal du holde musemarkøren hen over ”Indstillinger” og klik derefter på “UpdraftPlus-sikkerhedskopier”.

hvordan man får adgang til updraftplus indstillinger

 1. Når du har klikket, kommer indstillingspanelet til plugin foran dig. Klik nu på ”Indstillinger” Se nedenstående billede
 2. Under indstillingsfanen skal du konfigurere planerne for filer og databaser samt antallet af kopier af sikkerhedskopien. Du kan vælge efter, hvordan det kan være tid, at sikkerhedskopien skal oprettes.
 3. Her kan du også vælge antallet af kopier af hver sikkerhedskopi, der skal bevares. Nedenfor vælger vi en ugentlig backupplan og 2 kopier af hver backup.

Wordpress-programmets sikkerhedskopieringsskema

 • Efter dette i indstillingsfanen er det næste trin at give den eksterne placering, hvor du vil gemme sikkerhedskopifilerne. Her i denne vejledning forklarer vi proceduren for “dropbox”. Fordi det er super-duper let og en nybegynder nemt kan integrere den. Bare vælg ”Dropbox” for nu, og vi konfigurerer dens indstilling senere. Se her de valg af fjernplacering, der er tilgængelig i plugin.

dropbox til at gemme backup

 1. Gå nu yderligere ned og vælg alle filerne, hvis du vil tage backup af hele dit WordPress-sted. Du kan også tage sikkerhedskopi af bestemte ting som temaer, plugins og databaser osv.
 2. Marker også afkrydsningsfeltet E-mail for at modtage rapporter relateret til sikkerhedskopier.
 3. Angiv din e-mail-adresse, som du vil modtage rapporterne på.
 4. I slutningen ramte “Gem ændringer”.

Wordpress komplet indstilling af sikkerhedskopi af websted

Når du har gemt ændringerne nu, skal du linke den eksterne placering med plugin. Her kan du se, hvordan du tilslutter Dropbox for at gemme sikkerhedskopieringsfilerne og derefter downloade disse filer til dit lokale drev, hvis du vil.

Sådan forbindes Dropbox til at gemme WordPress-sikkerhedskopifiler på webstedet ved hjælp af Updraftplus:

 • Klik på det link, der findes i pop op, som vises lige efter at du har gemt ændringerne eller Rul op og klik på linket som vist på figuren nedenfor

linkopdatering med dropbox-skylager

 • Når du klikker på, åbnes Dropbox-webstedets side med anmodning om “Log på”. Hvis du ikke har kontoen, skal du oprette en ny.
 • Når du er logget ind vises en meddelelse, der beder om adgang. Klik nu “give lov til” og komplet derefter opsætningen.
 • Når du klikker på “Komplet opsætning”, vil det automatisk vende tilbage til dit Updraftplus-panel. Klik på “Backup nu” at gøre WordPress-webstedets sikkerhedskopi. Normalt vil det automatisk begynde at oprette en komplet sikkerhedskopi af hjemmesiden.
 • Hvis du vil tage sikkerhedskopi af nogle specifikke filer, skal du klikke på “Backup nu” “Nuværende status” fane. En boks vises for at vælge filerne. Lad os antage, at vi vil oprette sikkerhedskopien af ​​database og plugins, og kryds derefter kun i disse felter. Se nedenstående billede

vælg filer til tilpasning af wordpress site backup

 • I “Nuværende status” fanen Updraftplus, kan du se sikkerhedskopieringen. Det er alt, hvad du har oprettet webstedets sikkerhedskopi.

Sådan gemmes WordPress Site Backup til lokalt drev

Hvis du vil gemme sikkerhedskopieringsfilerne på din computers harddisk, skal du bare downloade mappen fra Dropbox. Det tilrådes altid at gemme filerne mere end et sted for at sikre mere sikkerhed.

 • Log ind på din Dropbox-konto
 • Vælg mappen, og klik derefter på download.

download wordpress site backup til dit lokale drev

Sådan gendannes sikkerhedskopifilerne:

Når sikkerhedskopien er afsluttet, er dit websteds indhold temmelig sikkert. Hvis der skete noget forkert, og dit websted blev nedbrudt, skal du straks gendanne det. For hvis du ikke gjorde det, er der en chance for, at du mister antallet af besøgende i denne periode.

 • For restaurering skal du klikke på “Eksisterende sikkerhedskopier” og klik derefter på ”Gendan”.

hvordan man gendanner wordpress blog backup

 • En boks vises for at vælge de filer, du vil gendanne. Bare marker alle felterne, hvis du vil gendanne alle tingene.

Så dette er, hvordan du kan oprette en komplet sikkerhedskopi af WordPress-websted / blog, og hvordan man gendanner? I tilfælde af at du stadig har nogle problemer med at tage backup af dit websted, så tøv ikke med at bede om hjælp. Det vil være vores fornøjelse at hjælpe dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map