Sådan opsættes CloudFlare gratis CDN med dit WordPress-websted

0

Leder du efter en definitiv guide til, hvordan du opsætter CloudFlare CDN til dit WordPress-sted?


Ingen kan lide et websted med langsom indlæsningshastighed – ikke brugeren eller søgemaskinen. Der er dog masser af ting som billeder, databaseoptimeringer og plugins osv., Der deltager i at fremskynde og ned på webstedet. Når det kommer til hastighed og sikkerhed er en CDN den bedste løsning, du skal bruge.

Den almindelige misforståelse blandt rookies, at installation af et CDN kræver en masse arbejde, men heldigvis integrerer næsten enhver webhost CloudFlare CDN-indstillingen i deres kontrolpanel, som du kan konfigurere ved hjælp af deres installationsguide. I den anden metode vil vi desuden dele en mere manuel måde og bruge, at du kan konfigurere CloudFlare CDN på uanset hvilken webhost du bruger.

Hvad er CloudFlare CDN og dens fordele?

CDN er en kort form for et indholdsleveringsnetværk. Der er mange CDN-tjenester tilgængelige på markedet, og CloudFlare er en af ​​dem. Hvis du søger efter en gratis CDN-service er CloudFlare de bedste tjenester at gøre brug af.

Det er et netværk af servere over hele verden, og når nogen åbner dit websted, leverer de cache-dataene fra det nærmeste sted til den pågældende bruger. På denne måde tager dataene kortere tid at rejse til brugeren. Fordi brug af en CDN er vært for dine webstedsdata på et verdensomspændende netværk af datacentre i stedet for en enkelt server, så det forbedrer dit websteds indlæsningstid markant.

En anden ting, der skiller sig ud CloudFlare CDN, at de bruger cloud base website firewall og proxyserver, hvilket betyder, at det overvåger al den indkommende trafik, der kommer til dit websted, og således blokerer for den mistænkelige trafik. Det er et effektivt system mod DDos-angreb og ondsindet trafik, der tvinger dem til manuelt at indtaste captcha, før de lander på dit websted.

Da CloudFlare CDN blokerer de ondsindede bots ved at markere ondsindede IP’er, så er en anden fordel, at den leverer dig, i form af ressourcebesparelse. Dine serverressourcer som båndbredde spildes ikke på den ubrukelige ondsindede trafik.

Cloudflare-gratis CDN er et fremragende valg til blogs og små virksomheder. Ved at få en premium plan får du imidlertid forbedret ydelse optimeret især til mobile enheder. Deres betalte planer starter ved $ 20 / måned.

Som vi nævner før brug af Cloudflare CDN med dit WordPress-websted er super let. Her i denne vejledning dækker vi 2 metoder, hvordan du kan konfigurere Cloudflare gennem et webhost-kontrolpanel og en manuel tilgang, der fungerer sammen med enhver webhost. Så hvis din webhost af en eller anden grund ikke har en CloudFlare CDN, kan du nemt bruge CloudFlare med dit websted ved hjælp af 2. tilgang.

Så lad os gå videre med vejledningstrinnene til opsætning af Cloudflare CDN og se, hvordan det påvirker dit websted.

Sådan installeres CloudFlare CDN med dit WordPress-websted

Fremgangsmåde 1: Installation af Cloudflare via dit Hosting-kontrolpanel

 • Først og fremmest log ind på dit hosting-kontrolpanel, der normalt er cPanel. Bluehost er en populær webhosting, og deres hostingplan leveres med cPanel. Login til cPanel Ser efter “CloudFlare” -ikonet, der normalt er til stede under domænesektionen.

bluehost skyflare CDN

 • For først at konfigurere Setup Cloudflare skal du oprette en konto. Så gå til CloudFlare hjemmeside klik på tilmelding. Bare rolig, det er en gratis konto, som du ikke behøver at betale selv en eneste krone.
 • Indsæt din arbejdsmail og din adgangskode, og tryk derefter på knappen Opret konto.
 • Gå nu tilbage til dit hosting cPanel. Klik på CloudFlare-ikonet, og læg de detaljer, du brugte under tilmeldingen.
 • Du vil derefter omdirigere til indstillingssiden for Cloudflare. Klik bare på “aktiver” -linket der vises ved siden af ​​dit domænenavn.

Som Google sagde, at SSL giver dit websted en lille SEO fordel, så ikke kun e-handel bruger et SSL-certifikat, men det bliver vigtigt for hvert websted. Den bemærkelsesværdige ting her, at SSL-certifikatet leveret af din webhost er ikke kompatibel med den gratis Cloudflare-konto. Den gode ting er imidlertid, at Free CloudFlare også leveres med et SSL-certifikat, så du skal vælge CloudFlare SSL.

Efter aktivering af Cloudflare vil dit webhostingfirma tage sig af resten af ​​indstillingerne. Du kan når som helst se CloudFlare-statistikken. Desuden kan du gøre det direkte fra din cPanel, hvis du vil foretage ændringer, du kan lide cache-niveau, Minification og sikkerhedsindstillinger osv..

Opsætning af CloudFlare ved hjælp af SiteGround hosting-kontrolpanel

SiteGround er et andet velkendt navn, der imødekommer et stort antal menneskers behov. Hvis du bruger SiteGround, som er en fremragende webhost, som vi varmt anbefaler til individuelle blogs eller til forretningssteder. Udover premium-teknologier er det, der giver os ro i sindet, deres supporttjenester.

Tidligere leverer SiteGround cPanel med deres hosting-konto, men for nylig er de migreret til et nyt kontrolpanel.

Log ind på dit SiteGround-kontrolpanel. Du kan finde Cloudflare under fanen Hastighed. Klik på “Cloudflare” og derefter på “SET UP” -knappen.

opsætning af siteground cloudflare

En popup vises med en meddelelse enten oprette en ny konto eller forbinde den eksisterende, hvis du har. Hvis du ikke bare oprette en konto, og du vil se, at CDN-aktivering er i gang. Så snart den er færdig, vil Cloudflare CDN være aktiv på dit WordPress-websted.

Fremgangsmåde 2: Manuel opsætning af Cloudflare på dit WordPress-websted

Denne mulighed er for dem, hvis dit webhostingfirma ikke har 1-klik Cloudflare-installation. Det er også nemt at bruge denne tilgang til opsætning af Cloudflare, men den indeholder få flere trin. Så lad os begynde

 • For at forbinde Cloudflare med dit websted skal du oprette en konto med CloudFlare internet side.

skyflare tilmelding

 • Indtast e-mailen og adgangskoden til oprettelse af en ny konto.

oprette en konto med cloudflare

 • Næste skal du bare skrive dit websted, og derefter vil de bede dig om at vælge en plan. Bare gå med gratis og klik.

tilføjelse af websted til cloudflare

 • Derefter bliver du bedt om at vælge en plan. Til selvstudiet vælger vi en gratis plan her. Og tryk derefter på knappen “Bekræft plan”.

valg af cloudflare-plan

 • Derefter starter Cloudflare automatisk scanning og viser dig en liste over DNS-indstillinger, som du har brug for at bekræfte. Bare rolig, det er simpelt. Hvis proxy-status ved siden af ​​DNS-posten viser et orange skyikon, der betyder, at DNS-posten er aktiveret med Cloudflare. Og hvis skyikonet er gråt, betyder det, at DNS-post ikke vil blive sendt gennem Cloudflare.

Her behøver du for det meste ikke at ændre noget. Bare sørg for, at det er aktiveret til dit domæne (orange skyikon) og deaktiveret til andre ting som ftp, mail osv. (Gråt skyikon).

verificer DNS for at aktivere cloudflare

 • Når du har verificeret DNS-posten, skal du klikke på knappen “Fortsæt”.
 • Dernæst er det sidste trin, hvor Cloudflare beder dig om at opdatere dine navneservere. De giver dig Cloudflare-navneservere. Du skal indsætte disse navneservere i dine domæneregistreringsindstillinger (hvor du køber dit domænenavn, som måske eller måske ikke det firma, hvor du køber hosting-konto.)

Bemærk: Efter ændring af navneservere tager det op til 24 timer at udbrede sig over internettet. I løbet af dette er der chancer for, at dit websted muligvis ikke er tilgængeligt for nogle brugere, men det fungerer normalt fint.

For at ændre navneservere skal du logge ind på den konto, hvor du registrerede domænet. Her tager vi eksemplet med NameCheap.

 • Så hvis du også har et domæne med NameCheap-login til din konto.
 • Gå til fanen “Domain List”. Der vil du se afsnittet “NAMESERVERS”. Sørg for at vælge Tilpasset DNS og indsæt derefter navneservere leveret af Cloudflare.

ændre navneservere i namecheap

 • Når du har skiftet navneservere, skal du gå tilbage til din Cloudflare-konto. Gå til afsnittet “Oversigt”, hvor du finder det Kontroller igen nu Dette udfører en øjeblikkelig navneserverkontrol.

Opsætning af Cloudflare-plugin i din WordPress

Cloudflare har designet et officielt plugin, der giver nem adgang til Cloudflare-funktioner. Ved at bruge dette plugin kan du hurtigt rense cachen, indstille webapplikationsregler og mere. Så det betyder, at du ikke behøver at logge ind på Cloudflare, fordi plugin giver dig mulighed for at administrere Cloudflare-funktioner direkte fra WordPress-dashboard.

Så fortsæt med at installere og aktivere CloudFlare plugin.

Ved aktivering vises Cloudflare i dit WordPress-dashboard Indstillinger >> CloudFlare.

Når du klikker på, vil de præsentere en side, der spørger “Opret din gratis konto” eller log ind, hvis du allerede har en konto. Klik blot på log ind.

Dernæst beder de dig om at indtaste e-mail- og API-nøglen.

Du kan finde API’en på Cloudflare-webstedet i dit kontoområde. Du skal kopiere den globale API-nøgle.

cloudflare API-nøgle

Når du klikker på “Vis”, vises en popup, der beder dig om at indtaste din adgangskode. Efter indtastning af adgangskoden vil de præsentere en API-nøgle.

API-nøgle

Gå nu tilbage til WordPress-dashboardet, indtast e-mail-adressen og API-nøglen.

 • Derefter vises indstillingssiden for Cloudflare. For at aktivere Cloudflare-1-klik-optimering til WordPress skal du klikke på knappen “Anvend”.
 • Vi anbefaler, at du aktiverer “Automatic Cache Management”. Dette gør det muligt for Cloudflare automatisk at udrydde den gamle cache-version af dit websted, hver gang du opdaterer dit websted.
 • I indstillingsmenuen er der nogle nyttige indstillinger, du kan konfigurere, som du vil.
 • “Analytics” indeholder oplysninger om, hvor mange trusler der er blokeret af Cloudflare, gemt båndbredde og besøgende osv.

Nogle vigtige indstillinger, som du skal se på:

Automatisk HTTPS

Hvis du hovedsageligt skal bruge Cloudflare af hensyn til SSL-certifikat, er denne mulighed for dig. Brug af dette alle http: // -links konverteres til https: //

Altid online

Dette er en af ​​de seje funktioner i Cloudflare. Når du tænder denne indstilling, serveres dine besøgende en cache-version af dit websted, når din hosting-server går ned. Så det anbefales at tænde dette.

Under angrebstilstand

Aktivér kun denne tilstand, når dit websted er under angreb. Ved at slå denne tilstand til, vil enhver besøgende se en mellemliggende side i cirka 5 sekunder. Du skal gøre brug af denne funktion, mens dit websted er under DDoS-angreb.

Udviklingstilstand

Denne indstilling er angivet under indstillingssiden. Hvis du er på Cloudflare-webstedet, kan du slå denne indstilling til / fra under Cache-siden. Når du aktiverer denne tilstand betyder det, at du vil omgå Cloudflare-cachen, så du kan se ændringerne i realtid. Du skal bruge disse indstillinger, når du foretager nogle designændringer eller et eller andet udviklingsarbejde.

Sikkerhedsniveau

Som standard er denne indstilling på mellemlangt niveau. Så hvad betyder det? Cloudflare viser en captcha for besøgende til de mest truende besøgende såvel som moderat truselbesøgere. Cloudflare er overdreven i dette aspekt.

Så at holde det på et medium niveau er måske ikke godt for dig. Som når folk besøger dit websted, og de ser en captcha, hvis det kan være irriterende for dem at løse det, hver gang de besøger dit websted. Så vi foreslår, at du holder det på et lavt niveau.

Konklusion

Så hvis du søger efter en pakke, der vil gøre dit websted mere sikkert og hurtigt er Cloudflare en fremragende ting at bruge. Og den overraskende del er, at dens gratis version virkelig er nyttig til at gøre forskellen. Så hvis du vil gemme dine præcisionsbåndbredde eller ofte under angreb, anbefaler vi dig at gøre brug af Cloudflare.

Desuden ønsker alle at rangere højt i resultaterne af søgemaskinerne. Google giver en lille fordel til websteder, der bruger SSL Cloudflare for at gøre det muligt for dig selv uden at investere en eneste krone.

Vi håber, at denne guide hjælper dig med at konfigurere Cloudflare. Vi forsøger at forklare alt med enkle ord, men hvis du stadig har nogen forvirring, er du velkommen til at spørge os ved at droppe en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map