Sådan migreres din blog fra WordPress.com til WordPress.org

0

Vil du migrere din WordPress.com-blog til wordpress.org?


Hvis du er som mange andre mennesker, der begynder at opbygge blog ved hjælp af gratis WordPress.com-tjenester og nu vil migrere til en mere fleksibel wordpress.org-platform, er dette den perfekte guide til dig.

Det er et godt træk, fordi du får den faktiske oplevelse af det WordPress-baserede websted uden at investere endda en krone.

Så hvis du har brugt meget tid på at administrere en WordPress-blog, som at organisere kategorier, typografi, tematilpasninger og oprette nyttigt indhold til læserne.

Nu begynder din blog at få lidt trafik, og du er klar over, at det er tid til at flytte din blog fra WordPress.com. Fordi det selvfølgelig er gratis, men hvis du seriøst, vil du finde ud af, at der er mange ting, der begrænser din vækst.

Selvom det ikke er din sag snart, vil du indse, at WordPress.com uden tvivl er en fantastisk mulighed for at blive fortrolig med denne fantastiske platform uden omkostninger. Men det gratis WordPress.com tilbyder ikke så meget kontrol som self-hosting.

På en WordPress, der er vært selv, kan du f.eks. Bruge forskellige reklameprogrammer, installere et hvilket som helst tredjeparts plugin og installere temaer efter eget valg uden nogen begrænsning.

Så hvis du er klar til at skifte dit websted uden tab af indhold, så følg denne trin for trin-guide, vi viser dig den rigtige og nemme måde at flytte fra WordPress.com til WordPress.org.

Sådan flyttes din blog / websted fra WordPress.com til WordPress.org

Her er listen over trin, som vi vil dække i denne vejledning

 • Køb en web hosting plan
 • Installer WordPress på ny hosting
 • Eksport af indhold fra WordPress.com
 • Import af blogroll-links
 • Indstil din WordPress.com-blog til Privat

1. Køb en webhostingsplan

Den allerførste ting, du har brug for til en selvhostede WordPress.org, er webhosteplanen og domænenavnet.

Vi anbefaler Bluehost, fordi de leverer kvalitetstjenester og alle de væsentlige værktøjer til at opbygge en blog på wordpres.org til meget overkommelige priser.

HostingSprout.com begynder også sin rejse med Bluehost. Desuden er Bluehost en af ​​de anbefalede værter af WordPress. Med et gratis domænenavn og gratis SSL-certifikat er Bluehost en dejlig aftale at få fat i.

Hvis du bruger det brugerdefinerede domænenavn med din gratis WordPress.com-blog, skal du gå videre, få en hostingplan fra Bluehost, da du stadig har brug for webhosting. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du kan beholde det samme domæne, mens du migrerer til wordpress.org uden at miste rangering af søgemaskiner.

På den anden side, hvis du ikke gør det, går du ikke andre steder, fordi Bluehost tilbyder et gratis domæne sammen med en hostingplan.

Og naturligvis skal du holde dine WordPress.com-legitimationsoplysninger med dig, da du stadig har brug for dem til at eksportere indhold.

2. Installer WordPress på en ny hostingplan

Så efter at de har købt en webhostingsplan fra Bluehost, tager de ikke meget tid at gøre den klar til dig. Bluehost gør WordPress-installation ubesværet.

Deres hosting kommer med en simpel installationsguide, hvor du bare har brug for at vælge et tema, stednavn, tagline og der hvor du går; de installerer WordPress automatisk. For tiden kan du vælge ethvert tema, da du altid kan ændre det senere.

Når du ser WordPress-installationen med succes, vil du også se nogle installationsoplysninger, der inkluderer websteds-URL, admin, brugernavn og adgangskode. Skriv disse oplysninger ned, som du har brug for dem, for at logge ind på WordPress-betjeningspanelet.

Efter installation og opsætning af WordPress er det nu på tide at eksportere de data, du vil migrere til dit nye WordPress-websted.

3. Eksport af indhold fra WordPress.com

Gå videre, log ind på dit WordPress.com, og kom ind i dit blogstyringspanel.

Du kan blot skrive ‘Yourdomain.wordpress.com/wp-admin’ for at få adgang til dit WordPress-dashboard.

Gå til sidepanelet Værktøj > Eksport.

eksport wordpress

WordPress tilbyder dig derefter 2 måder til overførsel, hvor den ene metode er gratis, mens den anden er betalt. Gå gratis og klik på “Start eksport”.

Wordpress fri eksport

Dernæst spørger de dig, hvad du vil eksportere. Vælg blot “Alt indhold” og klik på knappen “Download eksportfil”.

I tilfælde af at du eksporterer det specifikke indhold, vælg det gerne, da migreringsprocessen vil være den samme, uanset om du går med alt indhold eller det selektive.

download XML-fil

Det vil downloade en XML i dit lokale computerdrev, der indeholder alle dine sider, indlæg, kommentarer, kategorier, tags, medier og enhver anden tilpasning.

Før du går videre til det næste trin, er det en ting, der er værd at nævne, at nogle gange, når din eksporterede fil er over 2 MB filstørrelse, kan du muligvis ikke importere filen på en ny hosting-server. Dette er dog et meget sjældent tilfælde, men hvis du støder på et sådant problem, skal du ikke bekymre dig, det er let at diagnosticere.

Der er 2 måder. Første måde er det bare at kontakte dit hostingfirma; næsten ethvert godt hostingfirma tilbyder live chat til at hjælpe deres brugere hurtigt. Og den anden måde er at bruge WXR fil splitter, hvilket vil dele filen i håndterbare bunker, så du nemt kan uploade den.

Som vi nævnte ovenfor, er det et meget sjældent tilfælde, så du behøver ikke at bekymre dig.

4. Importer dit indhold til WordPress-websted, der selv er vært

For at importere dit gamle indhold fra WordPress.com først, skal du logge ind på din nye webhost, hvor du installerede dit helt nye wordpress.org. Som beskrevet i trin 2, vil du få en login-URL og andre loginoplysninger om den vellykkede installation af WordPress.

Når du er logget ind på dit nye WordPress-dashboard, skal du gå til værktøjer > Importere og klik derefter på linket “Installer nu”, der vises under WordPress, som vist nedenfor.

wordpress importør plugin

Det installerer automatisk et plugin kaldet “WordPress Importer”, som er en officiel udviklet af WordPress. Når du ser det Kør importør bare klik på linket, der vises på den samme side.

kør importørlink

Det fører dig til en side, hvor du bliver bedt om at uploade en XML-fil (den fil, du eksporterede fra WordPress.com i trin 3).

importer fil til wordpress

Så gå videre, klik på “Vælg fil” og find din WordPress.com XML-fil på din computer.

Når du klikker på knappen “Upload fil og import”, viser WordPress dig nogle muligheder.

De spørger dig, om du vil tildele den samme forfatterprofil, som du brugte på WordPress.com, eller om du vil oprette en ny. Du kan også tildele indlæg til en eksisterende forfatter på dit nye WordPress-websted.

Der er også en mulighed for at downloade og importere filvedhæftede filer. Sørg for at markere dette felt, så det medfører alle mediefiler, du brugte i dine indlæg og sider. Så du skal markere dette felt.

importør plugin tildelende forfatter

5. Import af blogroll-links

Hvis du bruger Blogroll-links, er du muligvis opmærksom på dette udtryk. I enkle ord er Blogroll-links imidlertid listen over links, der normalt vises på sidebjælken på dit websted. Dette er linkene til de andre blogs, der muligvis hører til dine venner. Du kan også linke til dine egne sider.

Så hvis du bruger Blogroll-links, skal du følge dette trin; Ellers skal du blot rulle ned og springe over dette trin.

Blogroll-links er i et OPML-format, og du kan gemme sin fil i XML-format, der eksporterer og importerer alle filerne.

Så hvordan kan du finde den OPML-fil? Det er simpelt. Hvis du bruger gratis underdomæne, som WordPress.com leverede dig, skal du bare skrive det underdomæne navn i en webbrowser som denne

yourfreedomain.wordpress.com/wp-links-opml.php

Hvis du bruger et brugerdefineret domænenavn med din WordPress.com-blog, skal du dog indtaste nedenstående URL i fanen webbrowser for at få adgang til OPML-filen.

yourdomain.com/wp-links-opml.php

Når du har trykket på Enter-knappen, åbner din browser en OPML-fil, som du skal gemme. Bare højreklik på siden og brug “Gem som” eller blot Ctrl + S til at gemme filen. Det gemmer filen i XML-format. Mac-bruger kan gemme det ved hjælp af Kommando + S.

Når du først har gemt den OPML-fil, er det næste trin at eksportere den til din selvhostede WordPress. Der er som standard ingen linkmanager i WordPress.org, så du skal aktivere det ved at downloade og aktivere et plugin.

Link manager er et af de fremragende plugins, der har eksisteret i årevis, udviklet af WordPress. Efter aktivering af plugin tilføjes “Links” -elementet i WordPress-instrumentbrættet.

blogroll-URL

For at administrere blogroll-links på dit WordPress.com skal du også installere et andet plugin. Enten skal du bare gå til plugins > Tilføj ny. Søg efter OPML-importør installer og aktiver det derefter.

Nu skal du igen besøge for at importere OPML-filen Værktøj > Importere. Klik derefter på “Kør importør”.

blogroll-importør

Så snart du klikker på den, vil du se en side, der beder dig om at uploade din OMPL-fil, som du har gemt tidligere. Klik på Vælg fil, og find derefter din OMPL-fil. Klik derefter på knappen “Importer OPML-fil”.

importer OPML-fil i wordpress

WordPress begynder nu automatisk at importere links og links kategorier fra den fil, du lige har uploadet. Når processen er afsluttet, vil du se en succesmeddelelse.

6. Indstil din WordPress.com-blog til Privat synlighed

Import af indhold fra WordPress.com til WordPress.org sletter ikke det indhold, du har offentliggjort på din gamle WordPress.com-blog. Og selvfølgelig vil du ikke have kopiering af dine indlæg, sider og kategorier osv.

Så der er to måder at gå efter.

En måde er, hvis du ikke ønsker at omdirigere din WordPress.com-trafik på dit nye websted, så skal du bare gøre et simpelt trin, og det er at indstille den gamle blog til Privat.

Log på dit WordPress.com blog-dashboard for dette.

Gå til sidepanelet Indstillinger indstil blogbeskyttelsen til Privat og derefter “Gem indstillinger”. Nu er det kun du eller den bruger, du godkender, adgang til den gamle WordPress.com-blog.

ændre blog-privatliv til privat

Den anden måde er, at hvis du skriver i nogen tid, og din blog har besøgende, ville det ikke være klogt at hænge dem sammen med din gamle blog.

At få trafik på en ny blog er ikke let; det tager tid og masser af indsats, så hvorfor ikke omdirigere dine gamle blogbrugere til den nye blog. Heldigvis uden at påvirke placeringerne i søgemaskinerne kan du nemt omdirigere dine gamle brugere til den nye blog ved at følge næste trin.

6. Omdiriger dine WordPress.com-brugere til WordPress.org-websted

Omdirigering sørger for, at du ikke mister nogen rangering af søgemaskiner ved automatisk at omdirigere brugeren til det nye sted, hvem der har adgang til din gamle adresse.

Standardløsningen til at omdirigere brugere til et nyt sted er at bruge 301-overskrifter uden at påvirke rangering af søgemaskiner. Men den begrænsning her, at for at udføre en sådan opgave, skal du have adgang.htaccess-fil. Da WordPress.com ikke giver dig adgang til .htaccess, kan du ikke bruge denne metode.

Desværre tilbyder WordPress.com kun et betalt værktøj til omdirigering af websted, der leveres med en lille prismærke, dvs. kun $ 13 / år.

Så hvis du mener, at din gamle WordPress.com har nok trafik, som det er værd at betale $ 13 / år, skal du gå tilbage til dit WordPress.com-betjeningspanel. Klik på “Indstillinger” fra sidefeltet, og klik på “omdirigering”.

Dernæst beder de dig om at indtaste dit domænenavn, hvor du vil omdirigere dit publikum. Efter at have indtastet domænenavnet, skal du klikke på knappen “Gå”.

betalt webstedsomdirigering fra wordpress.com til wordpress.org

Herefter bliver du bedt om at udfylde betalingsoplysningerne for at afslutte købet.

Tillykke, det er gjort nu; alle dine brugere og søgemaskiner omdirigerer til et nyt domæne.

Hvis du brugte et brugerdefineret domæne med WordPress.com, er det næsten gjort. Du skal bare ændre DNS-posten til din nye webhost, og alt vil være i orden, inklusive placering af søgemaskiner.

På den anden side, hvis du skifter domæne, skal du ændre indlægs-URL’er. Du skal opdatere webadresser, der er sammenkoblet til indlæg. Så følg nedenstående trin

 1. Gå til dit wordpress.org-betjeningspanel.
 2. Installer og aktiver Velvet Blues opdaterer webadresser
 3. Gå til værktøjer > Opdater webadresser
 4. Angiv din gamle og nye URL, og vælg, hvilken URL der skal opdateres. Og det er alt.

Konklusion

Alt i alt er denne migration fra WordPress.com til WordPress.org temmelig ligetil. Alt hvad du behøver for at gøre følgende trin

 • Eksporter XML ved hjælp af WordPress.com dashboard
 • Få et nyt domæne og en hostingplan. Installer WordPress på din nye hostingplan
 • Når du har installeret WordPress på WordPress-instrumentbrættet, skal du vælge Værktøjer > Eksport. Sørg for at markere vedhæftningsfeltet for at eksportere mediefiler.
 • Det er alt.

Jeg håber, at denne tutorial hjælper dig med at migrere dit WordPress.com-websted til en blog med selvhosting. Hvis du har brug for yderligere hjælp, tøv ikke med at spørge i kommentarfeltet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map