Рецензија граматике 2020. године: најбољи алат за граматику за блогере

0

Да ли знате где да ставите зарез, полуслоје и предлоге?


Знате ли који помоћни глагол требате користити и када користити? Ако икад запослите писца попут Фиверра, схватили сте да већина писаца није ни познавала основе енглеског.

Ако вам енглески није први језик, можда ћете се суочити са проблемима као што су правописне грешке и употреба глагола & приједлози, недостају & сувишне интерпункције, прекомерна употреба пасивног гласа и многе друге.

Било да је реч о писању писама, апликација или чланака које су вам потребне за писање линија без грешака.

Зато је најбоље решење употреба граматике. Не би било погрешно рећи да је Граматика један од најбољих алата за испитивање граматике који узимају у обзир преко 400 врста фактора у тексту како би открили грешке.

Граматичке грешке не само да постају узрок срамоте већ могу погодити и вашу добру вољу. У овој ситуацији употреба алата као што је Граммарли показује се врло корисним. Већ скоро годину дана користимо Граммарли, овај алат нам пуно помаже у проналажењу грешака. Штавише, видећете да се побољшавате.

Главне карактеристике граматике

 • Подржавајте различите стилове писања за тачну корекцију
 • Плагијат провера
 • Речи Објашњења и синоними
 • Лако повећајте речник

Разлучимо о томе колико функција има овај алат и како ћете их користити?

Како то функционише?

Добра ствар је што је доступан и у бесплатној и у премиум категорији. Бесплатна верзија има одређена ограничења и недостаје јој много корисних функција. Али ипак, можете ухватити погрешне уроке, граматичке грешке, интерпункције и неке друге корисне предлоге како бисте додали професионалност у своје параграфе..

Ево кратке поређења између Граммарли фрее и премиум планова.

Премиум:

 • Граматички премијска верзија разматра око 400+ граматичких фактора за откривање грешака
 • Може открити напредну и критичну врсту проблема. Унапред питања укључују 100 врста фактора као што су употреба предлога, указивање на сложене реченице, речи правих парова и још много тога
 • Плагијат провера
 • Побољшање вокабулара

Бесплатно:

 • У бесплатној верзији алат проналази проблеме засноване на 100 фактора
 • Може открити само критичне проблеме као што су провера правописа и интерпункцијске грешке итд.

Проширење прегледача

Пре свега, отворите овде Граммарли налог.

Граматичко проширење је доступно за све главне прегледаче као што су Цхроме, Мозилла и Сафари итд. Након додавања проширења кликните на икону која се приказује у прегледачу, а затим ставите знак у детаље.

Током регистрације аутоматски приказују обавештење за додавање додатка. Такође можете да преузмете додатак Граммарли цхроме са његове веб продавнице или са инструментне табле Граммарли испод апликација.

Граммарли додатак пружа велику погодност било да састављате е-пошту или пишете блоговске постове. Не морате да пишете у уређивачу граматике да бисте пронашли грешке. Они ће грешке категорисати као критична и унапредити.

Грешке су подвучене црвеним (критичним) и жутим (унапред) линијама у боји. Штавише, они такође наводе разлоге због којих је ваша реченица погрешна и које промене треба да буду уведене да би она била исправна.

Граматичка интеграција са МС Оффице и Оутлооком

Ако желите Граммарли за МС реч, молим вас да видите да је њихов тим програмера такође направио додатак за МС Оффице и изглед. То значи да вам не треба увозити свој документ у Граммарли едитор. Једноставно је омогућите у програму Оффице и тамо идете испитиват ће текст и открити грешке ако постоје.

Кликните на Аппс дате на бочној траци Граммарли контролне табле и тада ћете видети апликације као што је приказано на слици испод. Због тога што смо већ додали додатак за хром током процеса снимања, означен је као Ацтиве.

Граматички преглед додаје се за хром и уред

Сада кликните на “Инсталирај” постављено испред „Граммарли фор Мицрософт Оффице“ и почеће да се преузима. Када се инсталацијска датотека преузме на ваш локални диск, двапут кликните на њу.

Након неког учитавања, поставка приказује Мицрософт Оффице и Оутлоок као на слици испод. Означите обе ако желите да интегрирате Грамматично у обе апликације.

Инсталирање граматичког додатка за канцеларију

Након тога кликните на “Инсталл”. Подешавање ће аутоматски интегрисати проширење са МС Оффице.

Сада отворите датотеку уредског документа и кликните на „Омогући граматички“.

Канцеларијски додатак такође функционише чак и ако имате бесплатан рачун.

Омогући граматички приступ у канцеларији

Десктоп Апп

Граммарли је такође лансирао апликацију за радну површину која ради директно са радне површине рачунара уместо веб прегледача или МС канцеларије. Ако имате рачунар са ниским спецификацијама, онда ће се покретати спорије приликом инсталирања и коришћења МС Оффице-а, јер је прилично тешка апликација.

На тај начин можете инсталирати апликацију Граммарли за радну површину која је веома корисна и омогућава вам писање чланака са већом тачношћу.

Идите на инструментну плочу Граммарли, а затим кликните на “Апликација”. Након тога погодите „Инсталирај” дугме испред „Грамматично за Виндовс“. Покренуће преузимање датотеке .еке. Сада покрените преузету датотеку и тамо ћете је аутоматски инсталирати на ваш рачунар.

Граммарли Едитор

Поред свега наведеног, чланак можете написати у Граммарли едитору или само залепити копирани текст. Такође можете да отпремите целокупну датотеку документа. Подржава разне врсте докумената као што су .доц, .доцк, .ткт, .ртф и .одт итд.

Главна ивица писања у уређивачу је што ће се он аутоматски сачувати на вашем налогу. Ако случајно уклоните датотеку из рачунара, копију је и даље могуће имати у уређивачу.

Граммарли Ревиев 2020: Могућности бесплатне и премиум претплате

Британци & амерички енглески

Можда сте свесни британског и америчког енглеског. Ако упоредите ово двоје, тада ћете пронаћи разлике између речника и структуре реченица. На пример боја (британска) и боја (америчка), поклопац (британски) и хаубица (америчка). Неке земље прате Британце док неке прате амерички енглески.

Дакле, ако је у вашем случају важно слиједити правила као што је то приликом обављања академског рада, можете једноставно пребацивати између ова два. За ово идите на инструмент таблу Граммарли и кликните на „Профиле“ и изаберите жељени енглески језик. Након тога ће открити грешке на основу изабраног језика.

Британски и амерички стилови језика

Правописна исправка

То би могао бити основни разлог коришћења Граммарли-а. Углавном, писци користе чувену Мицрософт канцеларију која сигурно може открити погрешне уроке. Разлог избора Граммарли-а је што нуди и многе друге карактеристике, заједно са провером правописа.

Даље, не само да ће указати на погрешне правописе, већ ће и објаснити примерима који га чине надређеним за МС Оффице због исправљања погрешних речи.

исправка правописа од стране граматичког уредника

Граматичка правила

Да ли знате употребу десетки и глагола итд.? То је најчешћи проблем с којим се већина писаца суочава док пише. Употреба погрешних глагола и време мењају значење реченице. Као резултат тога, ваш читалац можда неће јасно разумети ствар коју желите да објасните.

Граматички вам помаже да превазиђете такве врсте граматичких грешака, заједно с објашњењем да зашто предлаже промену речи.

Пронађите граматичке грешке

Грешке интерпункције

Интерпункције као што су зарез, цртица, двоточка и тачка-зарез, итд. Врло нам је потребна права врста интерпункције на правом месту. На пример, зарезе се не могу користити само за разбијање дуге реченице, већ и да смисао буду јасне.

Граматички откривају интерпункцијске грешке

Пружите објашњење & Синоними

Вероватно сјајна и наша омиљена функција. То је добро за оне који су у фази учења или слабо говоре енглески језик. Понекад преко интернета читате нешто попут чланака и постова на блоговима и можда се суочите са речима које је веома тешко разумети. А за разумевање, можете да га покренете Гоогле или отворите тезаурус за синониме и јасно разумевање.

Граматички вам може бити од велике помоћи када додате екстензију у прегледач попут Цхроме-а, а затим двоструким кликом на реч о којој вам треба објашњење она ће вам пружити различите описе те речи. Погледајте слику испод.

граматички додатак прегледача

Ако сте у уређивачу граматике, они такође дају објашњење речи заједно са синонимима. Двапут кликните на реч и ту је.

синоними речи двоструким кликом

Лични речник

Можете да креирате свој лични речник на Граммарли-ју тако да убудуће неће означити те речи као погрешно написане речи.

На левој страни контролне табле кликните на профил, а затим додајте реч. Штавише, Граммарли вам такође омогућава да додате речи у речник приликом исправљања грешака.

Стил и структура реченице

Ове функције вам помажу да откријете неисправне редоследе речи и омогућавају вам да саставите реченицу с правим паром речи.

Прави пар представља јасно разумевање. Штавише, он вам такође пружа предлог о збуњеним речима, као што је када користити ефекат или утицај?

Функције доступне само у Граммарли Премиум

Врсте докумената

Граммарли има богату базу података и зато нуди различите врсте стилова докумената. Ово помаже алатки да тачније пронађе грешке. Они деле документе у 6 различитих врста, као што су академска, пословна, техничка, медицинска, креативна и лежерна. Дакле, ако сте студент и пишете есеј, одаберите Есеј дат у одељку Академска.

Ако сте блогер и пишете блог, онда вам предлажемо да одаберете “Артицле / блог пост” који је дат у одељку Бусинесс за ефикасан рад на откривању проблема.

Различите врсте докумената

Плагијат Цхецкер

Ово је нешто што вам треба тако интензивно приликом запошљавања било којег писца на мрежи. Претпоставимо да у Фиверру ангажујете писца и он / она само копира чланак са туђег блога и направи чланак за вас. Ово не само да ће утицати на кредибилитет вашег блога, већ ће и оштетити рангирање вашег претраживача.

Дакле, пре објављивања морате водити рачуна о јединствености садржаја. За ово нуди Граммарли Цхецкер Плагиарисм који у својој бази података има огромних залиха од 8 милиона страница и само једним кликом ће скенирати ваше документе.

Ако нађе сличну копију текста путем интернета, подцртаће те линије. За ово ставите чланак у Граммарли едитор и затим укључите провјеру плагијата. 

Преглед граматичког плагијаризма

Прекомерна употреба истих речи

Нашли смо ову функцију као врло корисну као што је горе поменуто. Постоје неке речи које писци најчешће користе. Графички алгоритам дизајнирали су на начин да скенира оне речи у вашем чланку, а затим вам пружи предлог за замену речи које се најчешће користе.

Алат подвлачи реч и даје вам предлог заједно са речју која има слично значење.

Репозиција крајњег предлога

Многи раде и не раде док пишу на енглеском. Неки кажу да употреба предлога на крају реченице није примерена, док неки кажу да је у модерном енглеском језику потпуно природно.

Граматички истиче реченице које се завршавају предлогом. Дакле, све је на вама да ли је желите промијенити или не. Али ми вам предлажемо да ако желите да пишете у формалном стилу, онда покушајте да не постављате предлог на крају реченице. Граматички дели одлично пошта на ово.

Побољшање вокабулара

То је најкориснија опција за оне који су слаби на енглеском језику и немају на уму благо енглеских речи или можете рећи речник. Штавише, ако пишете већину чланака за свој блог, постоји шанса да неке речи можете претјерати. Омогућавањем ове функције анализираће текст и уочити исте речи које користите више пута.

Граматички подвлачи исте речи и такође даје реч за замену. Надаље, ако видите да предложена ријеч Граммарли не одговара вашој реченици, можете двапут кликнути на подвучену ријеч за више ријечи.

Да бисте то користили, када будете у уређивачу, само омогућите побољшање вокабулара и он ће почети радити.

Побољшање граматичког вокабулара

Елиминирајте духовност

Понекад се ствар може објаснити са неколико речи уместо конструкције већих реченица. Сложени чланак може досадити читаоцима, јер садржи више речи него информација.

Граматички вам помаже да откријете те реченице и пружи вам предлоге како да их скратите.

Професионална лектура

Желите лекторирати чланке на блогу прије објављивања, а затим овдје на Граммарли-у то можете учинити. Професионални људски члан лекторира ваше одломке.

Али овде имајте на уму да ћете за то морати да платите додатни износ чак и ако имате премиум Граммарли рачун.

Подношење документа је врло лако. Дођите до свог Граммарли едитор-а, кликните на последњу икону која је дата на бочној траци. А онда пошаљите лектору.

Гаранција поврата новца

У почетку нуде пробно раздобље од 7 дана у којем можете користити све Граммарли премиум функције. Али они су променили своју политику и сада нуде политику повраћаја новца од 7 дана уместо пробног периода. Само одаберите жељени план и извршите плаћање.

Након тога, имаћете 7 дана да затражите поврат новца ако нисте били задовољни њиховим услугама.

Услуге подршке

Можда вам нису потребне услуге подршке у овој врсти алата. Али ипак, можете поднијети захтјев за било какву помоћ и одговор ћете добити за сат времена. Није важно да ли сте бесплатан или премиум корисник, сигурно ће вам помоћи.

Они такође пишу гомилу чланака о својим различитим производима за решавање проблема. Дакле, пре подношења захтева, предлажемо да сурфамо по њиховој бази знања, а ако нисте нашли решење, пошаљите им е-пошту.

Цене

Грамматично нуди три плана на основу трајања месечно, квартално и годишње. Месечни план кошта 29,95 УСД, што је прилично високо, па одаберете најмање Квартални план ако желите да њихове услуге буду кратке..

Искрено, препоручујемо да се претплатите на годишњи план који кошта само 11,66 долара по месецу и штеди вам много новца.

купујте граматички

Прос

 • Може открити преко 400 врста грешака и омогућава вам да их исправите само једним кликом.
 • Веома погодна за употребу. Можете га интегрисати у МС Оффице, Оутлоок или чак преузети апликацију за радну површину.
 • Ради са скоро свим апликацијама као што су ВордПресс едитор, Гмаил, Фацебоок, твиттер и свуда.
 • Одлично ако енглески није ваш матерњи језик
 • Погодан алат за блогере, студенте, пословна писма и медицински рад итд.
 • Цхецкер за плагијат вам омогућава да проверите чланке да ли су оригинални или копирање.
 • Избор британског или америчког стила језика.
 • Доступно и бесплатно и премиум.

Ограничења

 • Алат одлично функционира на Цхромеу, Мозилла и сафарију (како тврде), али шта је са другим познатим прегледачима као што је Опера.
 • На месечном нивоу мај може изгледати скупо, али за летни план је јефтино
 • Морате имати интернетску везу да бисте пронашли проблеме. Нема његове верзије ван мреже.
 • За сада не постоји додатак МС Оффице за Мац кориснике. Али корисници Маца могу преузети апликацију за радну површину и користити проширење за прегледач.
 • Ипак, овај алат не може елиминисати потребу за људским лектором.

Закључак

Граматика сигурно ради свој посао. То је у потпуности вредно вашег новца. Покушавамо са многим другим алатима, али до сада Граммарли делује веома добро и лако се користи. Препоручујемо га без икакве сумње.

За поједине блогере они могу започети са бесплатном верзијом, али покушајте што пре да се пребаце на премијум план, јер је елиминисање унапред грешака неопходно ако желите професионални изглед у својим чланцима. Овде можете створити бесплатан налог.

Ако се ослањате на канцеларију за откривање грешака, предлажемо да је покушате једном. Будући да се МС Оффице углавном фокусира на уочавању правописних грешака, док је Граммарли напредни алат. Штавише, то није обичан алат, али га лиценцирају и 600 корпорација и универзитета.

Мислимо да бисте требали потрошити нешто новца и добити претплату за премију јер може боље указати на грешке.

За сада уживамо у Граммарлију и врло смо задовољни њиховим услугама. Слободно поделите своје искуство са нама. Заиста ценимо ваше коментаре и надамо се овом Граматички преглед помоћи ће вам да знате све о томе.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map