Najboljših 13 najboljših možnosti Pingdom 2020 za spremljanje spletnih mest

5

To je kot nočna mora, ko spletno mesto propada. Vaša prodaja se je med tem izpadom izgubila. To ni samo finančna izguba, ampak tudi slabo vpliva na uvrstitev na spletnem mestu. Zato je uptime veliko večji kot čas nalaganja.


Ker si spletno mesto vzame več časa za nalaganje, je še vedno na spletu in stranka lahko vanj stopi. Poleg tega je del časa obremenitve v vaših rokah. Z ustrezno optimizacijo ga lahko zmanjšate. Prav tako lahko namestite različne vtičnike za optimizacijo vašega spletnega mesta WordPress.

Toda izpad je skupna izguba prodaje. Spodaj omenimo nekatere možne učinke, ki jih vaše spletno mesto lahko doživi zaradi izpadov.

Večje izgube zaradi izpada

Prodaja

Zamislite si samo, kako lahko kupci izdelka kupijo, če so roletne v trgovini. Podobno je, če spletno mesto ne deluje brez povezave, potem stranka preusmeri na drugo spletno mesto in tako ste izgubili tako prodajo kot stranke.

Ugled

Spletno mesto, ki večinoma ostane pod neurjem izpadov, v iskalniku ni le nižje, ampak pred obiskovalci natisne grozljivo sliko. Naslednjič, ko obiskovalec vaše spletno mesto vidi v iskalniku, preprosto preskoči vaše spletno mesto in odpre naslednje.

Pričakovanja uporabnikov

Uporabnik pričakuje, da se bo spletno mesto hitro naložilo. Spletni uporabniki so zelo nestrpni, zato so izpadi in zamuda obremenitve močno prizadeli vaše spletno mesto. Tu si poglejte anketo Akamai iz česar je razvidno, da si 30% udeležencev želi, da se spletna stran odzove v sekundi. In 18% ljudi želi, da se spletno mesto takoj naloži. Torej morate izpolniti pričakovanja uporabnika.

Ali je prekinitev mogoče preprečiti ?

Prvi korak je, kako odkriti zastoje? Seveda ni mogoče nadzorovati spletnega mesta 24x7x365 niti za velike korporacije. Najbolje, kar lahko storite, je uporaba orodja.

Naslednje, kako se izogniti izpadom? Žal ni mogoče v celoti odpraviti izpadov. Vedno obstaja tveganje izpadov. Tu pa je nekaj korakov, ki jih lahko nekdo stori.

Najprej izberite dobro cenjeno in zanesljivo podjetje za spletno gostovanje. Za to predlagamo A2Hosting. Redki so primeri izpadov njihovih storitev. Podjetje lahko zagotovi 99,9-odstotno podaljšanje časa, vendar da, kot smo že omenili, ne pozabite na nepredvideni čas izpadov.

Drugič, bodite pozorni na strežnike. Za to lahko uporabite orodje, kot je Pingdom. To orodje vam pomaga spremljati spletno mesto in vam pošilja opozorila tudi po telefonu prek besedilnih sporočil. Poleg tega nudijo brezplačno storitev za merjenje časa nalaganja strani.

Zakaj alternative Pingdom:

Pingdom je odlično orodje, vendar je drago in ima omejitve. Tukaj si oglejte nekaj razlogov;

 • Visoke cene v primerjavi s številnimi drugimi
 • V 14-dnevnem preskusu so potrebni podatki o kreditni kartici
 • Brez brezplačnega računa

Seznam alternativ Pingdom je sestavljen z upoštevanjem naslednjih dejavnikov:

 • Število monitorjev / pregledov
 • Intervalna frekvenca, po kateri se izvede analiza
 • Vrste preverjanj (vključuje vrsto storitev, ki jih lahko spremljate)
 • Cenitev
 • Opozorila in vrste načinov za pošiljanje obvestil o izpadih

Najboljših 13 najboljših možnosti za Pingdom 2020 za spremljanje neprimernosti vašega spletnega mesta

1.Uporaba storitve

alternativa pingdomu

Ko razmišljamo o alternativah Pingdom, kako pozabimo omeniti ServiceUptime. Storitev deluje od leta 2005 naprej in spremlja čas delovanja ter uspešnost spletnih strani, strežnikov in pristanišč (DNS, prenosi in strežniki MySQL itd.). Podaljševanje storitve lahko sproži skript z uporabo Webhook-a, kadar koli se je zgodilo kaj hudega, kot je izpad. Te podatke lahko nato pošljete gostiteljskemu podjetju kot dokaz ali jih delite z obiskovalci vaše spletne strani.

Trenutno ponujajo 3-načrte (Standard, Advanced in Professional). Ponujajo do 10 različnih lokacij za spremljanje.

V standardni načrt lahko dodate do 10 monitorjev. Na voljo je 8 preglednih intervalov, na standardnem načrtu pa lahko izberete najmanj 3 min preverjanja, ki omogoča analizo spletnega mesta po vsakih 3 minutah.

Iskreno, za večja spletna mesta je to dolgotrajno, zato predlagamo, da izberete Napredni načrt, ki še vedno stane nižji od načrta Pingdom Starter in podpira z 2 min preverjanja frekvence. V tem načrtu lahko dodate največ 20 monitorjev.

Druga primerna funkcija, ki jo vključujejo vsi načrti, je preverjanje preverjanja. Izberete lahko število napak, po katerih bi vas ServiceUptime moral opozoriti po prvi, drugi ali tretji napaki. Določenih je pet možnosti.

Opozorila pošiljajo tako po e-pošti kot SMS-ju. Če ima spletno mesto več kot enega skrbnika in bi vsi radi dobili opozorilo, lahko enostavno dodate več računov in telefonskih številk. Nikoli ne izbrišejo preteklih statistik, zato si lahko uporabnik ogleda vse vzpone in padce.

Vidimo, da standardni načrt vključuje nekatere omejitve, na primer samo 5 opozoril SMS. Za naslednjih 10 SMS morate plačati 2 USD. Nadgradnja storitve ponuja preizkusni in brezplačni račun. 30-dnevni preizkusni račun ne potrebuje kreditne kartice in lahko opravi 10k preglede. Medtem ko je v brezplačnem računu veliko omejitev, kot da preverjanje opravijo po 60 minutah. To je zabavno. Tako lahko izberete premijski načrt glede na vaše zahteve.

Kaj nam je všeč:

 • Zelo nizke cene, nastavljiva občutljivost za preverjanje, omogočajo uporabniku dodajanje več stikov, pretekle statistike za življenjski čas, brezplačni načrt vključuje vse vrste preverjanja

Kaj nam ni všeč:

 • Preizkus standardnega načrta po 3 min, le 5 opozoril SMS, 60 min preverjanja v brezplačnem paketu

Obiščite ServiceUptime

2. Site24x7

Orodje za spremljanje Site24x7

Ni narobe reči, da je Site24x7 tesna alternativa Pingdomu. Vse bistvene lastnosti boste dobili le v 9 USD, ko Pingdom ponuja podobne funkcije v več kot 11 USD. Na voljo je v 10 jezikih, vključno z angleščino, kitajščino, francoščino in italijanščino itd.

Aplikacijo Site24x7 lahko prenesete na Andriod, iPhone itd., Tako da boste prejemali takojšnja obvestila. Ponujajo tudi namizno aplikacijo za pridobivanje opozoril o izpadih, zato ni treba vsakodnevno obiskovati nabiralnika.

Glede na ciljno publiko lahko izberete 8 lokacij od 60. Spremljate lahko strežnike, ki temeljijo na operacijskem sistemu Linux in Windows. Spremlja lahko vrste preverjanj, vključno s SSL, DNS, bazami podatkov, Ping, FTP in Amazonovo spletno storitvijo itd..

V načrtu »Standard« lahko dodate do 10 monitorjev (spletnih mest), medtem ko poslovni načrt omogoča do 40 spletnih mest. Menimo, da bo orodje priročnejše, če vključuje skeniranje zlonamerne programske opreme.

Transakcijski postopki, kot so registracija, plačilo in odjava itd., So pomemben del spletnih strani, zlasti za spletno mesto za e-trgovino. Zato je zelo potrebno spremljati, če procesi delujejo v redu ali ne.

Na spletnem mestu Site24x7 lahko dodate eno sintetično spletno transakcijo, kot je v Pingdomu, za spremljanje takšnih procesov. Vsak mesec uporabniku omogočite 50 SMS-ov / glasovno dobropis, da se lahko spremeni na telefon. Ponujajo storitve podpore prek e-pošte in foruma. Toda pri vseh drugih višjih načrtih strankam pomagajo s klepetom in telefonskimi klici.

Poročilo pošlje na vaš račun po izbranem obdobju (dnevno, tedensko in mesečno). Da bi preprečili lažna opozorila, vsi načrti vključujejo funkcijo ponovnega preverjanja, ki potrdilo dobi na treh različnih lokacijah.

Podjetje ponuja 30-dnevno preizkusno obdobje brez pritrditve kreditne kartice. Skupaj z vami boste dobili tudi 30-dnevno politiko vračila pri mesečni naročnini, medtem ko 45 dni letne naročnine. Našli smo dobro zasnovano orodje Site24x7 s številnimi funkcijami, zaradi česar je v primerjavi s Pingdomom boljše. In to bo seveda vredno tudi denarja.

Kaj nam je všeč:

 • Dovoli nadziranje 10 spletnih mest, 60-sekundno preverjanje frekvence, 30-dnevno preskusno obdobje in 30-dnevno pravilo vračila, Aplikacije na voljo za Android in iOS, Veliko integracij (Slack, Hipchat, AlarmsOne itd.)

Kaj nam ni všeč:

 • Za novega uporabnika se bo nadzorna plošča morda zdela nekoliko zapletena, zato so dodatni monitorji dragi

Obiščite spletno mesto24x7

3. StatusCake

Odkrijte izpadi s statusom Cake

StatusCake je impresivno orodje za spremljanje vaše spletne strani in najboljša alternativa Pingdom. Trdijo, da ima več kot 75000 uporabnikov, vključno z EA in NETFLIX itd. Tu smo razložili to kot dobro alternativo Pingdomu in vredno poskusiti. Vmesnik je zelo prijazen, zato se vam ni treba ničesar naučiti. Prav tako vzdržujejo linijo za klepet in bazo znanja, če imate kakršno koli vprašanje.

StatusCake zaračuna več kot Pingdom, vendar je njihov načrt brez omejitev. Po 8 minutah se bo preverjanje začelo vsake 1 minuto. Kadar koli zazna izpad, potem dobi potrdilo z več lokacij in vas opozori.

Poleg tega preverjajo tudi povprečje. Čas nalaganja. Število testov ni omejeno. Izvajajo neomejene teste za spremljanje SSL, Domene in strežnika (Linux osnove spletnega gostovanja). Medtem ko Pingdom opravi le 10 pregledov in ne ponuja nobenega klepeta in ima le 6 testnih lokacij.

Ne samo za spremljanje, temveč tudi v nadrejenem načrtu (osnovni) izvedejo pregled virusa po enournem intervalu, medtem ko je časovni razpon pri višjih načrtih nižji. V načrtu je tudi 25 opozoril SMS. StatusCake pošlje tudi opozorila, ko se vaša domena približa datumu izteka veljavnosti.

Za prejemanje obvestil lahko integrirate Pushover, Pushbullet, HipChat in Slack in številne druge aplikacije. Poleg tega vsi premium načrti vključujejo funkcijo ujemanja vsebine. Doslej niso omenili nobene zgodovinske politike podatkov, vendar si lahko ogledate največ 3 mesece staro analizo.

Podjetje ne ponuja nobene politike vračila, vendar lahko poskusite v StatusCake, saj ponujajo tudi brezplačen načrt, tako da lahko preverite kakovost storitev, preden opravite nakup. Vendar to vključuje različne omejitve, kot je preizkus opravljen po 5 minutah in preverite spletno mesto z naključnih lokacij. Na splošno je to orodje v redu. Cena je morda na začetku videti visoka, toda načrti so gotovo vredni vašega denarja.

Kaj nam je najbolj všeč:

 • Neomejeno preverjanje, spremljanje SSL, globinsko skeniranje virusov, podporne storitve prek klepetalne linije

Kaj nam ni všeč:

 • Draga, majhno število opozoril SMS

Obiščite StatusCake

4. UptimeDoctor

Uptimedoctor najboljši uptime servis 2017

Ne glede na to, ali želite nadzirati spletno mesto ali strežnik, lahko UptimeDoctor to stori za vas takoj. Z dodajanjem testa lahko preučite čas Uptime in tudi njegovo učinkovitost. Tako kot Pingdom lahko tudi v to orodje dodate 10 monitorjev (testov), ​​vendar je med cenami pomembna razlika.

Osnovni načrt UptimeDoctorja je stal samo 7,95 USD. In če rečemo, da so njihovi načrti neomejeni, potem ne bo narobe. Ponujajo različne frekvence spremljanja, kot so 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 in 60 min.

Hiter test lahko kadar koli opravite tako, da izberete lokacije po vsem svetu (Azija, Evropa in Severna Amerika). Omogočajo vam dodajanje neomejenih stikov tudi v osnovnem načrtu. To je super, če želite dodati več kontaktov za prejemanje obvestil

Prejemanje opozoril prek pametnih telefonov je zelo primeren način. Zdravnik, ki opravlja storitve občasnega posredovanja, ponuja neomejeno obvestilo o potiskih na Android in IOS z uporabo storitev, kot so Pushover, Push bullet in Prowl itd..

Da bi se izognili izgubam, morate izmeriti trende uspešnosti z uporabo shranjenih podatkov. Ponuja življenjsko dobo. Trenutno ponujajo 29 lokacij. Te pomagajo odpraviti lažna opozorila. In kadar koli zazna napako, bo to napako potrdil na vsaj dveh različnih mestih.

Poleg tega lahko na seznam dodate tudi lokacije. Orodje je precej preprosto za uporabo, vendar kljub temu nudijo tehnično podporo in 14-dnevno garancijo vračila denarja.

UptimeDoctor ponuja tudi brezplačen načrt, ki vam omogoča dodajanje 5 spletnih strani ali strežnikov. Paket podpira 2 SMS, 50 Push, neomejeno opozorilo po e-pošti in vključuje tudi neomejene stike. Analiza opravi v 1-minutnem intervalu in podatke shrani eno leto. Poleg tega boste prejeli 14-dnevno vračilo na premijskem načrtu in po 14 dneh izdali predplačniško nadomestilo.

Kaj nam je všeč:

 • Analizirajte skoraj vse glavne protokole, kot so HTTP, HTTPS, Ports in Ping itd., Številne lokacije, Doživljenjsko hramba podatkov, Push opozorila, hitri e-poštni odziv.

Kaj nam ni všeč:

 • Brez pristanišč po meri, brez brezplačnih SMS opozoril, vendar imate možnost nakupa; v nasprotnem primeru so brezplačno vključena neomejena opozorila o potiskih in e-pošti.

Obiščite UptimeDoctor

5. Pingometer

Pingometer zaprite pindom alternativo

Pingometer je odličen način za spremljanje spletnega mesta brez premora. Ponujajo 4 različne načrte za izpolnjevanje potreb posameznika do ravni podjetja. Zelo osnovni načrt z imenom SMALL in omogoča dodajanje 5 monitorjev. Lahko spremljate navzgor & navzdol monitorji, povprečna ura in povprečna hitrost le z ene same armaturne plošče.

Preučuje vrste preverjanj, kot so HTTP, HTTPS, RUM, POP3, Transakcije in številni drugi protokoli. Tukaj upoštevajte, da načrt malega dela ni vključeval preverjanja SSL in podatkov. Število lokacij za testiranje je odvisno od načrta, ki ga izberete npr. na malem načrtu ponujajo 3 lokacije, medtem ko X-velik (največji načrt) ponuja do 10 lokacij.

Ena izmed stvari, ki nas je res navdušila, je armaturna plošča Pingometer. V tem primeru lahko preprosto nadzirate spremljanje, opozorila in račun. Za opozorila lahko preprosto integrirate svojo e-pošto, Twitter, telefonsko številko in spletno kavelj.

Čeprav je orodje preprosto in deluje odlično, vendar kljub temu, če potrebujete pomoč, lahko to storite po e-pošti in telefonski liniji. Omejitev načrta Small je, da omogoča samo en stik, kar je sprejemljivo za posamezno spletno mesto, ki ima enega skrbnika. Če želite poslati opozorila več kot enim stikom, pojdite na Srednji načrt.

Pingometer ponuja brezplačen račun, ki omogoča preverjanje enega spletnega mesta z ene lokacije v ZDA s frekvenco 1-minutnega intervala in tudi spremljanje hitrosti nalaganja. Poleg tega so v brezplačnem računu na voljo tudi različna poročila, kot so čas podaljška in odzivnosti, za merjenje trendov uspešnosti.

Na splošno je Pingometer odlično orodje s trdno ploščo. Prav tako ponujajo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, kar je odlično v primeru, če po nakupu niste zadovoljni.

Kaj nam je všeč:

 • 24/7 spremljanje, prijazna nadzorna plošča, 30-dnevna politika povračila, podporni ključni protokoli, nizke cene, integracija opozoril s Twitterjem in telefonsko številko itd..

Kaj nam ni všeč:

 • Na Majhnem načrtu lahko dodate samo en stik (skupino), le 24 urno preverjanje prostora

Obiščite Pingometer

Raziščite vodnike za spletno gostovanje:

Gostitelji SSD | Linux gostitelji | Gostovanje Windows | Gostitelji PHP | Gostovanje MongoDB | Tomcat gostovanje

6. NodePing

Nodeping mesto najboljše orodje za spremljanje

Nodeping ponuja fleksibilno in stroškovno učinkovito storitev za spremljanje časa delovanja in izpadov spletnega mesta. Ne samo spletna mesta, ampak tudi številne druge storitve, kot so POP3, IMAP4, DNS, Ping, spremljanje SSL in še veliko več.

Nodeping izvaja spremljanje iz različnih regij (33), ki pokrivajo Severno Ameriko, Evropo, Vzhodno Azijo in Latinsko Ameriko. Naključno lokacijo lahko izberete tudi z izbiro svetovne možnosti.

Začetni načrt najbolje ustreza posameznim spletnim mestom, ki omogočajo največ 5 monitorjem in neomejenim uporabnikom. Poleg tega lahko dodatne monitorje dodate v samo 0,50 USD / monitor. Opozorila lahko uporabnikom pošljejo prek e-pošte, SMS-a, Twitterja in preklopa.

Ponujajo širok razpon kontrolnih frekvenc od 1 min do 1 dan. Nodeping je dal uporabnikovo občutljivost v roke. Pri tem lahko izberete število ponovnih pregledov, po katerih potrdijo izpad in ga poročajo.

Če ne omogočite ponovnega preverjanja, obstaja možnost napačnih opozoril, zato predlagamo, da izberete vsaj 2 ponovni preveritvi, da se izognete nepotrebnim obvestilom. Rezultate lahko pregledate v številkah in obliki grafikona. Podjetje ponuja tudi ročni preizkus na zavihku Diagnostična orodja, ki vam omogoča, da preizkusite čas nalaganja strani, ping, kopanje in sledenje itd..

Nodeping ni ponudil nobene politike vračila, vendar ponujajo preizkusne račune za določeno obdobje (15 dni). Lahko zapišete kateri koli od načrtov tudi najbolj cenjen paket, ne da bi dali podrobnosti o kreditni kartici. Njihovim storitvam zaupajo tudi številne stranke, vključno z Rippleitom in Purewebom itd. Zaradi dobro predstavljenih načrtov je Nodeping odlična alternativa Pingdomu.

Torej izberite načrt v skladu z vašimi zahtevami začnite spremljati, preden vas bo prizadela kakšna pomembna izguba.

Kaj nam je najbolj všeč:

 • Neomejeno obvestil, vključno s SMS, Podpora skoraj vseh vrst protokolov in storitev, ekonomična cena, Neomejeno število uporabnikov

Kaj nam ni všeč:

 • Začetni načrt ne vključuje dostopa do API-ja, zato ni dobro za razvijalce, saj je odlična izbira

Obiščite Nodeping

7. UptimeRobot

poceni alternativa pingdom - UptimeRobot

To ni preveč stara storitev, ki je bila predstavljena leta 2010, a je bila kmalu znana kot ena najboljših storitev za spremljanje uptime in ji zdaj zaupa več kot 360.000 uporabnikov. Če govorimo o vrsti storitev, je orodje omejeno, saj spremlja samo uptime, medtem ko Pingdom ponuja uptime, resnično spremljanje uporabnikov in spremljanje transakcij itd..

Razlog za uvrstitev na seznam rokov za uptime je nizka cena, natančnost in enostavnost uporabe. Poleg tega, če želite samo nadzirati uptime, potem je UptimeRobot pomembna možnost.

Spremljate lahko 50 spletnih mest in pošljete HTTP, HTTPS, ključne besede, Ping in vrata po meri v samo enem računu. Nastavitev spletnega mesta je preprosta, samo dodajte URL in to je to. Vaše spletno mesto opazuje iz različnih vozlišč, ki se nahajajo na različnih celinah (ZDA, Velika Britanija, Nemčija in Kanada itd.) Po vsaki minuti in ko odkrije izpad, pošlje opozorila. Tudi oni ponujajo načrt z nizkimi cenami; še vedno imate 30 dni časa, da zahtevate povračilo v celoti, če niste zadovoljni s kakovostjo storitve.

Zadeva, zaradi katere je nadomestni robot odlična izbira, je vnaprejšnje obvestilo. Izberete lahko število opozoril za samo en izpad in trajanje izpada, po katerem vas bodo obvestili. To bo pomagalo zanemariti majhne odmore.

Kako torej dobivate opozorila? Ponujajo 10 brezplačnih SMS in neomejeno e-pošto za pošiljanje opozoril o izpadih in občasno uporabnikom. Poleg tega ga je mogoče povezati z nekaterimi velikimi kanali, kot so Twitter, Pushover, Slack, HipChat, Boxcar in webhook itd..

Še ni konec, UptimeRobot shranjuje pretekle enoletne podatke, dnevnike spremljanja pa lahko v Excelu preprosto prenesete s samo enim klikom. Tako kot mnoga druga podjetja lahko svoj odgovor najdete prek pogostih vprašanj ali jih preprosto pošljete po e-pošti. Trenutno ponujajo tudi brezplačen načrt, ki vključuje 50 monitorjev in 5-minutno frekvenco spremljanja. Zagotovo so njihovi načrti vredni veliko in prinašajo vrednost.

Kaj nam je najbolj všeč:

 • Lahko preuči 50 monitorjev, preprost in preprost, načrti z nizkimi cenami, dovoli skupno rabo statike z obiskovalci, 30-dnevna politika vračila

Kaj nam ni všeč:

 • Brez raznolikosti storitev (samo v času izstopa in izstopa)

Obiščite UptimeRobot

8. Updown.io

updown.io brezplačni monitor za spletno mesto

Updown.io ponuja storitve, vendar v drugačnem slogu. Namesto nakupa načrta morate samo kupiti dobropise. Ob prvi prijavi boste prejeli 100.000 kreditov brezplačno. Dobra stvar je tudi, da vam sporočite, kako dolgo trajajo ti krediti s trenutnim številom monitorjev in preverjajo pogostostjo. In seveda ponujajo nepremagljive cene. Za nakup kreditov uporabite kreditno kartico, Paypal ali Bitcoins.

Elegančna armaturna plošča omogoča zelo prijazno izkušnjo. Samo postavite URL in izberite interval spremljanja. Trende odzivnega časa lahko vidite tudi na armaturni plošči. Če niste prenašali niti nekaj sekund izpadov, potem je Updown.io za vas.

Uporabniku omogočajo, da izbere frekvenco spremljanja v nizkih 30 sekundah. Ko izberemo interval od 1 minute, kažejo, da lahko spletno mesto spremljamo več kot 2 meseca. Awesome yay!

Vaša spletna stran se spremlja iz 8 različnih mest na različnih celinah. Poleg tega lahko katero koli lokacijo aktivirate in deaktivirate s klikom. Naslednja pomembna značilnost so statistične predstavitve.

Ko se najprej podrobneje seznanite s podatki o uptime, nato pa odzivni čas vsake lokacije s fino grafiko. Na koncu si lahko ogledate podatke zadnjih 6 mesecev skupaj z dogodki.

Za opozorila ponujajo ohlapno integracijo, e-pošto in SMS. Druge storitve vključujejo ujemanje vsebine in testiranje SSL. Če želite nadzirati določen besedilni niz, je ujemanje vsebine odličen način, ki vas opozori, ko tega niza (besedila) ne najdete.

Zakaj bi torej čakali, da se zdaj brezplačno prijavite in če se prijavite prek nas, boste dobili 100 tisoč dodatnih kreditov.

Kaj nam je najbolj všeč:

 • Enostavno in poceni, 30-sekundni interval, brezplačno 100K kreditov za vse, potrditev z več lokacij pred opozorilom, hitre storitve za podporo

Kaj nam ni všeč:

 • Cene v evrih, ki nekatere zmede lahko zmedejo, SMS-opozorila so draga (7500 kredita / SMS)

Obiščite Updown

9. Uptime.com

Uptime.com

Tukaj je na voljo Uptime.com. S tem enim orodjem lahko takoj analizirate DNS, spletni strežnik, poštne strežnike in zlonamerno programsko opremo. Izvaja lahko tudi nadzor PING. Za testiranje ponujajo 30 lokacij po vsem svetu. Podjetje trdi, da ima nekaj velikanskih srečnih strank, vključno z AMD, IBM in CISCO itd. Torej, kaj jih naredi boljše od Pingdom?

Uptime.com ponuja 4 različne načrte od 10 do 400 dolarjev. Osnovni načrt je dobro oblikovan za posamezne spletne strani. Ne glede na načrt lahko vsi opravijo analizo s frekvenco 1 min.

Osnovni načrt je najprimernejši za spletna mesta, ki se večinoma zanašajo na ameriško (ciljno občinstvo ZDA). Razlog je v tem, da to izvaja le preverjanja z ameriških lokacij namesto iz različnih krajev po celinah. Ta načrt vključuje tudi 50 pregledov (monitorjev), medtem ko osnovni načrt Pingdom (zaganjalnik) vključuje le 10 pregledov.

Pretekli podatki so lahko ključni pri sprejemanju tehničnih in drugih odločitev. Torej, Uptime hrani podatke zadnjih 4 mesecev. Poleg tega se ujemajo z vsebino, ki išče določen niz na vašem spletnem mestu, in če ta niz ni, potem boste prejeli opozorilo. Dodate lahko tudi vrata po meri, spremljanje SSL in generiranje poročil RUM, da boste pozorni na povprečen čas nalaganja.

Podpirajo več kanalov, da uporabnike opozorijo na neprijetne dogodke, kot so izpadi itd. Prejemali boste opozorila prek SMS-ov, e-poštnih sporočil, Twitterja, Webhook-a in push-notifikacije (na HipChat in Pushover itd.). V primeru težav lahko pomoč dobite po e-pošti ali odprete vozovnico. Navedena je tudi telefonska številka in za samopomoč so ohranili veliko bazo znanja.

Uptime.com ne ponuja nobenega preizkusnega ali brezplačnega računa, vendar Pingdom ponuja 14-dnevno preizkusno različico. S tem orodjem lahko brezplačno preverite zdravje domene. Armaturna plošča je preprosta in prijazna, in ne verjamemo, da se novinec lahko sooči s kakršnimi koli težavami.

Kaj nam je všeč:

 • 50 pregledov, podrobnosti o uptime in obremenitvi itd., Podatki o zdravstvenem stanju domene, veliko kanalov za opozorila, 1min testna stopnja, virus & skeniranje zlonamerne programske opreme, statistika RUM

Kaj nam ni všeč:

 • Le lokacija v ZDA za testiranje na osnovnem načrtu, enojni uporabniški račun
 • Izgleda drago z zgolj 20 čeki
 • Premium podpora za višje načrte

Obiščite Uptime

10. Vesele aplikacije

Test razpoložljivosti in uspešnosti spletnega mesta Happyapps

Podpora širokemu spektru vrst preverjanja, kot so spletna mesta, aplikacije, Ping, baze podatkov, Postgres in Sockets itd., Omogoča HappApps primeren za vse vrste testov. V primerjavi s Pingdom nudijo večjo vrednost.

Osnovni načrt HappyAppsa znaša manj kot 10 USD, Pingdom pa 11,95 USD. Poleg tega vam v Pingdomu omogočajo dodajanje 10 pregledov (monitorji ali spletna mesta itd.), Medtem ko HappyApps podpira do 25 pregledov. Torej odlična izbira, če imate več spletnih mest.

Kratka frekvenca spremljanja vam omogoča, da pazite na uptime. Tako na HappyApps ponujajo 1-minutno frekvenco. Skupaj s tem so podane tudi statistike odzivnega časa.

Ček lahko izključite v katerem koli trenutku. To je zelo koristno, če se vzdržujete in ne želite prejemati opozoril. Samo kliknite na ček, ki ste ga dodali, nato kliknite na zastavico v zgornjem desnem kotu in tam ste zdaj v načinu brez zvoka.

Brskate lahko po zgodovini zadnjih 30 dni in analizirate povprečje. E-pošta je edini način, da jih kontaktirate prek spleta ali brskate po centru za pomoč. Vendar menimo, da pomoči ni treba, ker lahko nova oseba brez težav razume, kako jo uporabiti.

Vsak mesec vam prejmemo 20 opozoril SMS zaradi prejemanja opozoril o podaljšanju in izpadu. Vendar vključujejo neomejena opozorila po e-pošti. Poleg tega ponujajo tudi 30-dnevno politiko vračila.

Če kljub temu oklevate, poskusite HappyApps s prijavo brezplačnega računa, na katerega lahko v spremljanje pošljete do 3 spletna mesta. Poleg tega vključuje 5 min minimalne frekvence, neomejeno opozorilo po elektronski pošti in hrani 7-dnevno zgodovino.

Vemo, da je 5-minutni interval dolg, če želite nadzorovati podaljšek. Toda na brezplačnem računu lahko dodate vse vrste čekov, zato bi bilo morda koristno, da se prijazno odpravite na njihovo nadzorno ploščo.

Kaj nam je všeč:

 • 25 pregledov, 1 min spremljanja, prijazen in enostaven za uporabo, dovoli več uporabnikom z vlogami, tone vrst preverjanja

Kaj nam ni všeč:

 • Vrsta preverjanja po meri je na voljo samo na najbolj cenjenem načrtu, brez pravil o vračilu

Obiščite HappyApps

11. Host-Tracker.com

najcenejša alternativa pingdom 2017

Eden glavnih razlogov za umestitev sledilca gostitelja na seznam alternativnih Pingdom je njegova mamljiva cena. Njihov osnovni načrt je pomembna možnost za manjša spletna mesta. Vozlišča se nahajajo na več kot 140 lokacijah in zdaj imajo več kot 43k kupcev. Poleg tega je podjetje dobilo zaupanje nekaterih velikanov, kot so Microsoft, Panasonic in Kaspersky itd.

Po osebnem načrtu lahko spremljate največ 5 URL-jev. Njihova značilnost je kraje, od koder se vaše spletno mesto spremlja. Lokacije lahko prosto izberete tako, da upoštevate svojo ciljno publiko.

Obstaja veliko storitev, kot so HTTP, ping, pristanišča, poteki certifikatov, baze podatkov, CPU, nadzor trdega diska in še veliko več. Toda storitve, ki so vam na voljo, so odvisne od načrta, ki ga izberete.

V osebnem načrtu opravijo preverjanje po 10 minutah. Vemo, da se zdi dolgotrajno, vendar je za manjša spletna mesta še vedno izvedljiva možnost. Dodate lahko 5 stikov. Število opozorilnih sporočil prek e-poštnih sporočil ni omejeno, opozorila SMS pa so omejena na 50.

Sledilnik gostiteljev uporablja različne načine, kot so Skype, Viber in Hangout itd., Da uporabnike obvesti, ko se spletno mesto spusti in navzgor. Poleg tez sproti spremljajo odzivni čas.

Trenutno Host Tracker sprejema 30-dnevno garancijo vračila denarja. Lahko pa se naročite tudi za tridesetdnevno preizkusno različico ali za brezplačen račun, ki je vse odvisno od vas. Če imate večje spletno mesto, potem predlagamo, da izberete "Poslovni načrt" ki vključuje veliko koristnih storitev, vključno s preverjanjem črne liste DNS in podporo do 25 monitorjev in 300 opozoril SMS.

Kaj nam je všeč:

 • Zelo nizke cene, veliko kanalov (Skype, pogovor Hangout itd.) Za obvestila, tone vozlišč za preverjena opozorila, izboljšanje nadzora s tedenskimi do letnimi poročili

Kaj nam ni všeč:

 • Visok interval spremljanja v osebnem načrtu, pogrešajte številne funkcije, kot so ujemanje vsebine in API itd. V osebnem načrtu.

Obiščite Host-Tracker

12. Port Monitor

Preverjanje stanja na prizorišču vrat

Ne želite se spuščati v kompleksnost storitev, tukaj je PortMonitor z načrti z nizkimi cenami. Na nadzorni plošči lahko dodate spletna mesta, DNS, strežnik in vrata po meri. Na nadzorni plošči se samodejno osvežuje, tako da predstavlja najnovejše podrobnosti. Predstavlja stanje delovanja in časa odziva v zadnjih 24 urah, 7 dneh in 30 dneh.

PortMonitor ponuja 6 vnaprej izdelanih načrtov z različnimi specifikacijami, tudi če potrebujete načrt po meri, potem lahko to storite na forumu. Prva dva načrta sta stala nizko, če ju primerjamo z osnovnim načrtom Pingdom.

Prvi paket vključuje 10 monitorjev, drugi načrt pa 20 monitorjev. Samodejni zagon se izvede po vsaki 1 minuti, da se izmeri, ali ima vaše spletno mesto izpad ali čas delovanja in kakšen je odzivni čas.

Opozorila lahko prejmete na dva načina po e-pošti in Pushover. Pojdite na zavihek z nastavitvami na plošči in nato izberite e-poštna obvestila za opozorila po e-pošti. In za prejemanje opozoril na pametnem telefonu morate samo konfigurirati zavihek Pushover.

Poleg tega si lahko kadar koli ogledate poročila in dogodke, pošljejo pa tudi tedenska in mesečna e-poštna poročila. Za razvijalce ponujajo REST API, ki omogoča enostavno integracijo nadzornika vrat s spletnim mestom in aplikacijo itd.

Če pa niste prepričani, lahko poskusite njihov brezplačni račun, ki je najboljši način za merjenje kakovosti storitev. Zajema največ 2 monitorja, 60 sekundno frekvenco spremljanja, e-poštna sporočila in opozorila Push itd.

Kaj nam je všeč:

 • Nizka cena, neomejeno število e-poštnih sporočil in potisnih obvestil, zadrževanje preteklih letnih podatkov, 1 min preverjanje frekvence, dovoljenje več stikov, preverjanje pred ustvarjanjem dogodka neuspeha

Kaj nam ni všeč:

 • Brez opozoril SMS, če dovolijo integracijo Twitterja in pogovora Hangout, potem bo to bolj priročno

Obiščite PortMonitor

13. R apidspi ke

Rapidspike alternativa pingdom

Morda se vam bodo zdeli dragi, in da so. Razlog za njihovo prijavo je, da boste na enem mestu dobili veliko rešitev. Kako ima spletni skrbnik večje spletno mesto in manj časa, da se osredotoči na storitve spremljanja s prestavljanjem med različne nadzorne plošče? Tu se začne igrati RapidSpike.

Ponuja interval od 1 do 60 min, izbira je vaša. Strokovni načrt lahko delite med 5 uporabniki in vam omogoča dodajanje neomejenih monitorjev. To je super, ko delate v skupini.

Spremlja spletna mesta, strežnike, Ports, SSL, SEO statistike in še veliko več. Po dodajanju monitorja lahko celo sledite posameznim stranem svojega spletnega mesta. Vsak mesec se dodeli 25 kreditov za SMS / glasovni klic. Poleg tega lahko konfigurirate funkcijo Slack in Webhooks in Pager za sprejemanje opozoril.

Rapidspike ponuja tudi napredno spremljanje, vključno s WHOIS in SSL, ter prikazuje njihovo iztek veljavnosti in druge statistike. Če Google na črnih seznamih vaše spletno mesto zaradi zlonamerne programske opreme nato v Googlu išče vaše spletno mesto s previdnim znakom in tako obiskovalci prejmejo opozorila, kadar poskušajo vstopiti, in tako morda ne bodo obiskali vašega spletnega mesta.

Rapidspike spremlja seznam varnega brskanja Google in pošilja opozorila glede zlonamerne programske opreme in škodljive vsebine. Na samo eni nadzorni plošči lahko tudi spremljate SEO svojega spletnega mesta s Alexa Rank, Google Analytics, Moz statistiko in povratne povezave.

Ni konec; obstaja več, uspešnost lahko spremljate z dejanskim spremljanjem uporabnikov. Ponujajo TV način, ki prikazuje statistiko v živo, tako da lahko hitro zajamete težave. To je uporabna funkcija, če imate ločen zaslon.

Rapidspike izvaja Globalno spremljanje, ustvarja grafična poročila in omogoča uporabnikom, da konfigurirajo občutljivost opozoril. Poleg tega lahko z drugimi delite statistiko tako, da ustvarite javno statusno stran. Je zelo uporabno orodje, če si lahko privoščite. Prijavite se zdaj in preskusite 30 dni.

Kaj nam je všeč:

 • Ponuja neomejene monitorje, SEO nadzor, odkrivanje zlonamerne programske opreme, SSL & WHOIS Monitoring, integracija s številnimi orodji, ima nadzor v 1 min.

Kaj nam ni všeč:

 • Visoke cene, bombardiranje storitev lahko novorojenčke zmedejo

Obiščite RapidSpike

Zaključek:

Zgoraj smo omenili nekaj odličnih alternativ Pingdom, s katerimi lahko sledite svojim spletnim mestom. Večina podjetij na seznamu ponuja načrte po nižjih cenah kot Pingdom, vključno z vsemi bistvenimi lastnostmi. Vse je tvoja izbira.

UptimeRobot je dobra izbira, saj podpira različne vrste preverjanj, 50 monitorjev in 1-minutni preskusni interval. Ampak to je samo omejevanje nadziranja. Po drugi strani pa Statuscake in Rapidspike zagotavljajo uporabne funkcije, vendar cenovno zelo visoke.

Najboljši način za izbiro storitve je upoštevanje števila dejavnikov, kot so interval preverjanja, število monitorjev, vrste opozoril, hramba podatkov in lokacije vozlišč. Seveda je nujno potrebno tudi oblikovanje cen.

Veselimo se vaših misli in nam sporočite vaše izkušnje. Ali obstaja kakšna najboljša alternativa Pingdom, za katero menite, da bi morala biti navedena tukaj? V spodnjem razdelku za komentarje predlagajte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map