Najboljših 10 najboljših slovničnih alternativ v letu 2020

7

Ali ste vedeli, da slovnične napake lahko vplivajo na uvrstitev vašega spletnega dnevnika, priljubljenost in osebnost?


Čeprav so manjše napake zanemarljive, mora biti pisanje člankov brez napak vaša največja prioriteta.

Za tuje govorce, ki govorijo angleško, je prepoznavanje in odpravljanje slovničnih napak preobsežna naloga, če ne dobijo pomoči drugih.

Večina ljudi se zanaša na pisarno MS, vendar bi lahko bilo koristno pri črkovanju napak, ne pa slovničnih in / ali drugih napak. Medtem ko je Grammarly napredno orodje s številnimi funkcijami, vas lahko dragi načrti poiščejo slovnična alternativa.

Morda bi radi prebrali tudi:
Najbolj poceni ponudniki gostovanja v oblaku

Preden začnemo, morate vedeti, da vam slovnica omogoča izbiro med britansko / ameriško angleščino, preverite plagiatorstvo, ponuja številne sloge pisanja, predloge za obogatitev besedišča, poiščite slovnico & ločilne napake, in veliko več. Preberite naš poglobljeni pregled slovnice tukaj.

Zakaj je slovnica boljša od drugih?

Grammarl y je eno naprednih, sodobnih in popolnih orodij, ki ponuja več funkcij na enem mestu in trenutno ni niti enega orodja, ki bi ga dovolj dobro premagal. Čeprav je na voljo veliko storitev, napredni algoritem Grammarly deluje kot čar in v nekaj sekundah predlaga vse možne napake. Ponovno ga preizkusite in uživajte v 7-dnevnem BREZPLAČNEM preizkusu.

 • Odpravlja slovnične, pravopisne in ločilne napake.
 • Predlaga sorodne besede za najpogosteje uporabljene besedne zveze / besede ali izboljša besedišče.
 • Takoj preverite plagiat, da se izognete podvojeni vsebini.
 • S primeri lahko izboljšate strukturo stavkov.

Preizkusite slovnico ZDAJ

Ne glede na razlog za iskanje alternativ Grammarly, bodisi cena ali kakovost ali kaj drugega tukaj, smo sestavili seznam prvih 10 najboljše slovnične alternative.

10 najboljših alternativ za slovnico leta 2020

1. ProWritingAid

ProWritingAid je odlična slovnična alternativa, kadar je vaša glavna skrb cena. To je orodje, bogato s funkcijami, ki je na voljo v brezplačni in premium različici. Lahko ga enostavno vključite v svoj brskalnik, tako da lahko analizirate pomanjkljivosti besedila med tipkanjem v Gmail, WordPress, Facebook in Twitter itd. Poleg tega ga je enostavno vključiti v MS Office in Google Docs. Razvijalcem omogočajo tudi dostop do API-ja, tako da ga lahko razvijalci integrirajo s svojo aplikacijo. Za brezplačne uporabnike ni namizne aplikacije.

Tako kot slovnice ponujajo veliko slogov pisanja, kot so splošni, poslovni in akademski, objave na spletnem dnevniku itd. Izbirate lahko med ZDA, Združenim kraljestvom in splošnim slogom angleškega jezika. Uporaba ProWritingAid je popolnoma preprosta. Po namestitvi razširitve boste videli majhno ikono, ki se prikaže kadar koli ste v urejevalniku besedil na katerem koli spletnem mestu. Zdaj le s kazalcem miške nad ikono izberite in izberite možnost, ki jo želite preizkusiti za slovnico, preveč uporabljene besede, slog, klišeje in odvečne besede itd..

Če ne želite opraviti nobene namestitve, pojdite na ProWritingAid in se prijavite. To orodje je zelo podobno kot slovnica Grammarly je, da lahko na vašem besedilu opravi 25 vrst testov, kot so slovnica, zaimki, stavčna struktura & dolžina, prehod in nejasne besede itd. Njihova značilnost pisanja je zelo učinkovita pri pregledu besed za izboljšanje berljivosti.

Možnost Thesaurus označuje besede, s kazalcem miške pa lahko izberete s seznama nadomestnih besed. Orodje je dostopno po zelo poceni cenah in stane 60 dolarjev za letno naročnino, medtem ko življenjska naročnina znaša 210 USD.

Načrti so podprti z 14-dnevno garancijo vračila denarja. Ne vključujejo nobenega prevajalca, vendar se po našem mnenju ne šteje za obvezno sestavino v orodju za lektoriranje. Čeprav nudijo preverjanje plagiatorstva, vas bo to stalo še dodaten znesek. ProWritingAid je neverjetno orodje z dolgim ​​seznamom funkcij in zagotovo vredno vašega denarja.

2. WhiteSmoke

WhiteSmoke je tudi zelo učinkovito angleško orodje za pisanje in lektoriranje v angleščini. Označuje slovnico in ločila, preverjanje črkovanja in pisanje predlogov sloga. Na voljo je za vse vrste naprav, vključno z Mac, Windows, spletnimi brskalniki, iOS in Android itd. Programska oprema vsebuje več kot 100 predlog za pisanje, kot so življenjepisi, sožalje, hvala, poročila in spremna pisma itd..

Prevajalec WhiteSmoke je zasnovan na Statističnem strojnem prevodu in prikazuje prevod z največjo verjetnostjo natančnosti. Podpirajo skoraj 55 jezikov. Program poudari besede in s kazalcem miške miške lahko vidite predloge za slovnico in ločila. Preverja 16 različnih področij stavka, kot so Fragmenti, Napetost, Nepravilna ločila in Modikatorji dangling itd..

Orodje vsebuje razlago, zakaj je beseda poudarjena, in tudi primer, kako ravnati s to besedo. Prav tako predstavlja obširen seznam sinonimov prek tezavra, ki je kot nalašč za sestavljanje besedišča in iskanje alternativne besede, ki se v dokumentu uporablja večkrat. Poleg tega določa tudi izbrano besedo.

S pomočjo WhiteSmoke lahko ugotovite, ali je besedilo plagirano ali ne. To je zelo koristno, če za svoje spletno mesto najamete nekaj spletnih piscev. Podjetje je razvilo dodatek, ki uporabnikom pomaga med pisanjem v oknih Outlook, MS Office ali drugih poljih za urejanje besedila. WhiteSmoke opozarja na napake z rdečo pisavo (za napačno črkovanje), zeleno (za slovnico) in sivo (za ponavljajoče se besede).

Ena od najbolj zanimivih stvari je, da nudijo različne video učilnice, povezane s predlogi, pomožnimi glagoli, samostalnikom in izgovorom itd. Za pomoč jih lahko pokličete ali pošljete po e-pošti. WhiteSmoke stane 4,16 USD / mesec za "Bistveno" načrt in 6,67 USD / mesec za "Premium" enoletna naročnina.

Podjetje ponuja 48-urno politiko vračila za načrte z veljavnostjo manj kot 31 dni, ostali načrti pa vključujejo 31-dnevno polno povračilo. WhiteSmoke je impresivno orodje za angleško pisno rešitev, vendar ponujajo le 4-dnevno preizkušnjo, ki je zelo omejena. Po naših izkušnjah je Ginger glede uporabnosti in zanesljivosti bolj združljiv kot WhiteSmoke.

3. Ingver

Zaradi učinkovitih rezultatov je ingver še eno precej briljantno orodje med študenti, učitelji in blogerji. Ginger ponuja funkcije v večjem priročniku, saj je na voljo za Windows, iOS, Android, Chrome, Safari in Mac. Orodje za lektoriranje Ginger lahko uporabite med vnašanjem v urejevalna polja, kot je WordPress, ali preprosto pojdite na njihovo spletno mesto in prilepite besedilo. Pomaga vam celo pri uporabi iskalne vrstice na spletnih mestih, kot je YouTube.

Ginger napake zazna zelo hitro in jih izpostavi. Ko miško povlečete miško nad označeno besedo, vam bo dal predlog za njeno popravljanje. In če želite vse predloge odobriti naenkrat, kliknite na “Odobri vse”. Tako kot Grammarly lahko tudi v Gingerju izberete angleško ali ameriško angleščino.

Ginger vaš dokument prevaja tudi v 40 jezikov, vključno s kitajščino, francoščino, urdu, hindujščino, arabščino in ruščino. Poleg tega lahko po slovarju iščete po definiciji svojih besed in v stavkih preoblikujete različne stavke. Poleg tega lahko ustvarite tudi osebni slovar, tako da program naslednjič ne bo prikazal napak za te besede. Bralnik besedil je še ena edinstvena funkcija Ginger, ki je uporabna za učenje izgovorjave, vendar je na voljo samo v premium različici.

Obstajata dve različici Free in Premium. V brezplačni različici manjkajo nekatere značilnosti, kot so poročilo o napakah, bralnik besedil in neomejeno preverjanje slovnice. Predlagamo, da namesto njihovega spletnega mesta namestite razširitev brskalnika ali namizje. Kajti ko boste besedilo preverili z lepljenjem na njihovem spletnem mestu, bo analiziralo le omejene besede.

Za letni načrt Grammarly zaračuna 11,66 USD / mesec, medtem ko stane Ginger 7,49 USD / mesec (ponuja 40% popust). Ginger je ena od najbolj slovničnih alternativ za Mac in druge uporabnike, vendar nima orodja za plagiat, ki spletnemu založniku olajša boj proti podvajanju. Ko pa uporabite sinonime ali definicijsko funkcijo s klikom na besedo, se premakne na zavihek sopomenke ali opredelitve, namesto da na istem zavihku prikaže informacije. To ni velik problem, vendar se zdi dražilno.

 • Gramatično proti ingverju – kateri je boljši?

4. JetPack

Naslednji na seznamu je vtičnik Jetpack WordPress. Če uporabljate WordPress, boste morda že uporabljali ta vtičnik. Ker lahko to orodje prinese številne prednosti, kot so sledenje prometa na spletnem mestu, izboljša varnost, brezplačne teme in še veliko več. Njegova lektorska funkcija deluje na enakih načelih kot Po mrtvi črti. Za Bloggerje WordPress je odlično, da imajo orodje za lektoriranje neposredno v urejevalniku objav, namesto da vsebino posebej prilepite v urejevalnik besedil v angleškem orodju za preverjanje.

Po namestitvi Jetpacka boste videli takšno ikono. Začnite pisati ali preprosto prilepite vsebino in nato pritisnite na ikono. Začel bo skenirati in besede označiti z rdečimi, zelenimi in modrimi črtami. Rdeča pomeni, da je beseda napačno napisana ali zlorabljena; zelena prikazuje slovnične napake, modra pa namig za pisanje stilov. Poleg tega vsebuje tudi razlago napak.

Orodje za lektoriranje Jetpack lahko konfigurirate z navigacijo Users => Tvoj profil. Samo potrdite polja za funkcijo, ki jo želite omogočiti. Glavna značilnost vključuje zaznavanje prekomerno uporabljenega, zapletenega, pasivnega glasu in besednih stavkov itd.

Slovnične značilnosti jetpacka

Poleg tega lahko orodje lektorira objave, napisane v angleščini, španščini, portugalščini, nemščini in francoščini.

Orodje je preprosto in uporabljate lahko vse njegove lastnosti za lektoriranje, ne da bi plačali niti en denar. Vendar je zgrešil nekatere glavne lastnosti. Osebnega slovarja ne morete sestaviti in ne bo opozoril na zlorabljene besede, napisane v jezikih, ki niso angleški. Prav tako vam ne bodo dovolili izbirati med ameriškimi, britanskimi in kanadskimi angleškimi slogi. Iz naših izkušenj ni tako učinkovit kot slovnica ali ingver, vendar je dostojno brezplačno orodje, s pomočjo katerega lahko izboljšate svoje osnovne pisne spretnosti.

5. PaperRater

PaperRater deluje na računalniških algoritmih, ki jih ljubkovalno imenuje Grendel. Trenutno tega razširitve ali namizne različice tega orodja ni. Preprosto obiščite njihove Lektor in preverjanje slovnice in vstavite svoje besedilo v polje, ki se pojavi pred vami, in dobite poročilo. Njihov sistem poudarja besede, ki so napačno napisane ali imajo slovnične težave. Spodnja slika prikazuje funkcije PaperRater-a.

lastnosti lektorja papirja

Ker obstaja veliko podatkov, ki jih vsako leto objavijo spletni založniki, je treba objaviti izvirne podatke. PaperRater ponuja tudi preverjanje plagiatorstva, kot je Grammarly. Toda v brezplačni različici preveritelj plagijata pove le odstotek neoriginalnosti. Ne morete najti plagiranih linij ali vsebine, če se ne naročite na plačljiv načrt. Prav tako je integriran z orodjem za lektorje, kar pomeni, da morate besedilo v Plagiatorski pregledovalnik posebej prilepiti.

Ponujajo tudi oblikovalca besedišča. Vstavite besedo in ti predstavijo definicijo in različne primere stavkov, da boste dobili idejo o uporabi te besede.

PaperRater je podoben Grammarlyju, vendar ima njegova brezplačna različica različne omejitve. Datoteke ne morete uvoziti in tudi orodje je omejeno na 5 strani. Še več, njihov lektor je nekoliko zapleten. Čeprav je naročnina na vrhunsko programsko opremo poceni, ni najboljša rešitev in nanjo se ne morete samo zanesti.

6. Slick Write

Zaradi različnih funkcij je SlickWrite blizu Grammarly. Najprej uporabite njihov urejevalnik za pisanje ali preprosto prilepite besedilo. Zdaj pritisnite tipko za preverjanje s stranske vrstice. Orodje bo iz vaših odstavkov opozorilo na različne elemente, kot so odvečni stavki, pasivni glas, prehodne besede, prislovi in ​​običajne začetne besede itd..

Kul stvar pri SlickWrite je, da ima več integriranih možnosti. Ko izberete besedo, se na dnu prikaže pojavno okno, v katerem lahko izberete pridružene besede ter besednjak ali definicijo slovarja. Vključuje tudi možnosti Googla in Wikipedije za več informacij.

Branje je zelo pomembno, saj je članek, ki ga je grozno brati, skoraj neuporaben za bralce in / ali iskalce informacij. Z uporabo funkcije stavke stavke SlickWrite lahko povečate berljivost svojega članka. Prikazala bo zapletene in dolge stavke. Kot pisatelj se morda ne zavedate »Flow«. SlickWrite predstavlja grafične podrobnosti o dolžini besed, dolžini stavka in strukturnem toku, tako da lahko uporabnik brez težav spremeni hitrost pretoka.

SlickWrite lahko konfigurirate v nekaj trenutkih, samo pojdite na njegove nastavitve in potrdite polja, ki jih želite najti v svojem besedilu. Med vsemi lastnostmi je najboljši del tega spletnega programa za lektoriranje statistika. Predstavila bo poglobljeno zbirno analizo vaše vsebine ter statistike stavkov in besed. Zaenkrat lahko brezplačno uživate v njihovih storitvah, ker trenutno ni premium različice.

SlickWrite je izjemno orodje, ki vključuje številna pravila, ki jih lahko omogočite ali onemogočite po svoji volji. A temu manjka priročnosti. Tako kot v slovnici Grammarly omogočajo popravek z enim klikom, kjer morate samo klikniti predlog za popravek. To pomeni, da lahko Slick Write uporabite samo za odkrivanje napak. Za tujega angleškega govorca predlagamo, da preizkusite orodje, ki omogoča preprosto uporabo za popravke, kot je Grammarly.

 • Razmislite tudi o branju: Top 10 Plagiatorskih preveriteljev in storitev

7. 1Preglednik

Pri raziskovanju najboljših 10 najboljših slovničnih možnosti se je 1Checker zagotovo uvrstil na dobro mesto zaradi svoje prožne narave. Uporabite lahko spletno različico ali jo namestite v svoje Windows ali Mac naprave. Lahko je integriran v Word in Outlook. Program deluje na sistemu za obdelavo naravnega jezika, ki je kombinacija računalništva in umetnega jezika.

Če kliknete »Pregled«, bo čez nekaj časa prikazana statistika, ki je odstotek slovnice, črkovanja in drugih napak. Samo zaprite ga in začnite urejati. Orodje preprosto poudari napake in pod nasveti predstavi nasvete. Na stranski vrstici prikažejo tudi razlago označenih besed. Če ne želite pregledati vsake napake, preprosto pritisnite »Uporabi vse« za samodejni popravek.

1Checker ponuja tudi številne predloge, povezane s poslovanjem in komunikacijami. Preprosto izberite »Predloga dokumenta« in nato izpolnite praznine, ki se pojavijo na levi strani. Samodejno ustvarijo fino kopijo dokumenta. 1Checker vključuje tudi prevajalca, ki ga poganjata Google in Bing, tako da lahko hitro prevedete nejasne besede in stavke.

Gre za brezplačen program, kot je Grammarly brezplačna različica, za odkrivanje osnovnih napak. Pomaga lahko pri odpravljanju besednosti, črkovalnih napak in strukturnih sprememb. Na splošno je vredno uporabljati to programsko opremo, saj vas nič ne stane.

8. Spletni popravek

OnlineCorrection je brezplačen spletni program, ki vas rešuje pred zadrego, s katero se lahko soočite zaradi slovničnih in črkovalnih napak. Pazljivo analizira vašo vsebino in nato navaja napake. Popravljanje je zelo enostavno, saj so napačne besede označene z različnimi barvami. Orodje vsebuje tudi predlagane besede.

Spletni popravek išče slovnico, slog, črkovanje, ločila in podvajanje besed v besedilu. Izvirnosti vsebine ni mogoče najti. Prav tako ne ponujajo nobene premium različice orodja.

InternetCorrection poleg funkcije za korekcijo v angleščini podpira tudi več jezikov, kar je najboljši del tega preveritelja. Programska oprema lahko lektorira katero koli besedilo, ki je napisano v nemškem, francoskem, španskem, italijanskem, poljskem, portugalskem in ruskem jeziku.

OnlineCorrection je preprosto orodje za lektoriranje članka, preden ga objavite ali predstavite komu. Če iščete brezplačne slovnične alternative, je to morda velika možnost. Prav tako se ni treba prijaviti, zato jih poskusite.

9. HemingWay

HemingWay se v glavnem osredotoča na večjo berljivost vaših objav. Lahko uporabite njihovo spletno različico ali prenesete namizno aplikacijo. Toda za namizno različico morate plačati 19,99 USD. Poleg tega se lahko uporablja v WordPressu ali urejevalniku Medium. Predstavijo tudi oceno berljivosti.

Ko prilepite besedilo, bo osvetlil stavke z različnimi barvami. Orodje vam pove, kateri stavek je težko brati, poleg tega pa ponuja predloge za poenostavitev besed. Urejevalnik Hemingway ima tudi več možnosti, kot so naslovi, krepke črke, poševne črke, oznake in vstavljanje povezav itd. Na drugi strani urejevalnik slovnic ne dovoli uporabniku, da vstavi povezave ali prilepi besedilo s hiperpovezavami.

Orodje tudi iz stavkov označuje pasivni glas. Z našega vidika Hemingway ni učinkovito orodje za slovnične napake.

Čeprav je to odlično orodje za izboljšanje berljivosti vaših člankov, kam se umešča? Najprej lahko uporabite nekaj naprednega orodja, kot je Grammarly, nato pa ta članek položite skozi Hemingway, tako da vaš članek ne bo samo slovničnih napak, ampak tudi sestavljen na način, ki ga je enostavno prebrati.

10. Reverso

Če iščete spletno orodje za lektoriranje, potem je Reverso za vas. Razvili so razširitev za uporabnike Chroma, vendar ni namizja, Android ali iOS. Za uporabo spletne različice pojdite na R e verso in prilepite besedilo. Vnaprej ni mogoče najti napak, vendar je dobro, če najdete osnovne napake.

Torej, zaradi česar je to podobna programska oprema kot Grammarly? Ima integriran slovar skupaj s konjugacijskimi in sinonimnimi možnostmi. Če jih želite uporabiti, najprej izberite vse besedilo in nato izberite možnost. Dobro je, če ne želite odpreti različnih spletnih mest, da bi našli definicijo ali sopomenke določenih besed.

Reverso podpira več jezikov, kar pomeni, da lahko prevede vaše podatke v kateri koli jezik, ki ga podpirajo, kot so nemščina, francoščina, arabščina in ruščina itd. Če želite izboljšati svoje znanje slovnice, potem obiščite njihovo dobro organizirano bazo znanja, kjer so imajo informacije o desetnicah, glagolih, prislovih, predlogah in številnih drugih temah. Imajo tudi številne teme o francoskih slovničnih pravilih.

Če uporabljate jezikovne ovire pri branju člankov, morate uporabiti njihovo razširitev za Chrome. Po namestitvi razširitve dvokliknite katero koli od besed, ki se pojavijo na kateri koli spletni strani, in jih prevedete v 11 različnih jezikov. Podobno lahko prevajate stavke.

Po naših osebnih izkušnjah lahko to orodje uporabimo za oblikovanje različnih stavkov, za lektoriranje pa se nanj ne moremo samo zanesti. Še več, majhna težava pri Reverso je, da lahko preveri le 600 znakov. Torej, za preprosto lektoriranje in kar je najpomembneje, če trpite z jezikovnimi razlikami, potem je zagotovo smiselno uporabiti.

 • Gostovanje SSD
 • Na vrh "10" Najboljši najhitrejši ponudniki spletnega gostovanja
 • Na vrh "10" Gostovalne storitve Windows Server
 • 10 "Najboljše" Oglejte si druge možnosti za nastavitev spletnega mesta za e-trgovino

Zaključek

Glede na naše izkušnje, ProWritingAid in WhiteSmoke spadajo med najbolj obetavne slovnične alternative.

Ampak osebno predlagamo, da najprej poskusimo uporabiti slovnico, saj je to najnaprednejše orodje, ki lahko zazna 400+ enostavnih do naprednih slovničnih napak in se izkaže tudi za izboljšanje besedišča. Poleg tega ima trenutno najbolj prijazen vmesnik v primerjavi s katerim koli orodjem v industriji.

Imate v mislih kakšno najboljšo slovnično alternativo? Če je tako, prosimo, delite v spodnjem razdelku s komentarji in nam sporočite, katero orodje uporabljate za odpravo napak pri pisanju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map