Grammatisk vs. Ginger 2020 – Hvilken er bedre?

2

Som ikke-morsmål, vet vi hvor viktig og nyttig å ha et godt korrekturlesingsverktøy. Et innhold med kritiske problemer ser uprofesjonelt, grovt og kan til og med tvinge besøkende til å forlate nettstedet ditt. Dette kan også påvirke kredittverdigheten din alvorlig. Så for bloggere, studenter og forfattere er det bra å ha et pålitelig verktøy til tjeneste.


Grammarly og Ginger er et av de mest brukte verktøyene der ute. Alle disse verktøyene har sine unike salgspoeng. Du må bare ta et perfekt valg, og det er derfor vi opprettet denne innsatsen (Grammarly vs Ginger review).

En ting du må huske på at korrekturlesing ikke er det perfekte alternativet til en menneskelig korrekturleser. Utvilsomt automatiserte verktøy er en flott måte å oppdage mange feil i innholdet og spare tid. Men det er også viktig å korrekturleses en gang manuelt.

grammatisk vs ingefæranmeldelse

Så uten videre vil vi flytte til arenaen

Grammarly vs. Ginger 2020 – Hvilken som er bedre?

Grammarly Review

Blant korrekturlesingsverktøyene er Grammarly det mest populære som sjekker tekstnøyaktigheten din basert på de 400 avanserte grammatiske reglene. Det er en skybasert programvare der du alltid trenger Internett-tilkobling for å fungere.

Add-ons

Grammatikk er et veldig fleksibelt verktøy når det gjelder brukervennlighet. Bedriften tilbyr

 • En online redaktør der du kan sjekke teksten din, samt lagre dokumentene som et utkast.
 • Utvidelser for Chrome-, Safari- og Firefox-nettlesere som vil hjelpe deg på nesten hver nettredigerer som WordPress. Dette er veldig nyttig fordi du ikke trenger å bytte til online redaktøren.
 • Det er også et tillegg for Microsoft Office og Outlook. MS office er mye brukt som bare påpeker feilene, så ved å integrere Grammarly add-on kan du effektivt oppdage og korrigere grammatikkfeil.

grammatisk kontor addon

 • De introduserte også en desktop-app. Nå trenger du ikke lenger å åpne nettleseren for nettredigerer i stedet for at du bare åpner appen fra skrivebordet og begynner å skrive.

Du vil kanskje lese Grammarly Review 2019: The Best Grammar Tool for Bloggers

Funksjoner gjennomgang

Interface

Har utseendet til programvaren virkelig noe? Og svaret vårt er “Ja”. Et komplekst, gammelt designet grensesnitt tar mye av tiden din for forståelse.

Grammarly tilbyr et forenklet og veldig greit grensesnitt som hjelper deg med å skrive bedre. Alle funksjonene er så fremtredende. Når du har tenkt deg, kan du starte med dem enten ved å registrere deg for en gratis konto eller premiumkonto.

Sjanger-spesifikke profiler

Ord kan ha forskjellige betydninger og struktur avhengig av emnet / nisjen du skriver på. Så ved å forstå dette Grammarly-teamet introduserer flere profiler å velge mellom. Disse profilene inkluderer Business, Academic, Technical, Medical, Creative, Blogspot og E-post osv. Ved å velge en spesifikk profil kan algoritmen forfølge feilene relatert til en spesifikk nisje..

Du er kanskje klar over den amerikanske og britiske engelsk, noe som er noe annerledes i regler for stave, tegnsetting og grammatikk. Så, Grammarly lar deg også velge den som skal hjelpe til bedre skrivestiler.

Forbedring av vokabular

Spesialitet kommer i form av genial vokabular forbedringsfunksjon i Grammarly pro versjon. Fra markedsføringsperspektivet påvirker ord mye. Forslag om ordforråd hjelper dramatisk med å skrive diversifiserende artikler. Basert på skrivesammenheng Grammatisk foreslår de alternative ordene, og forbedrer dermed lesbarheten og effektiviteten.

Plagieringskontroll

Ved siden av det avanserte grammatikkontrollverktøyet, er en plagieringskontroll også festet til det fine stykke programvare. Dette er en fordelaktig funksjon for utgivere, lærere og studenter på nettet. Dette verktøyet hjelper deg å finne det unike i teksten mot 8 milliarder nettsider og er bare tilgjengelig for de betalte brukerne. Skjønt, det er ikke så mye dyktig som verktøyene som plagieringskontrollenX og Copyscape, etc. Men likevel lønner det seg å gjøre bruk av den.

Bistå i lesing

Hvis du har problemer når du leser engelske artikler, er den gode nyheten at Grammarly vil hjelpe deg å forstå betydningen uten å skrive ord i ordboken igjen og igjen. Så dette er tidsbesparende. Alt du trenger å gjøre er å installere utvidelsen av nettleseren, klikke på den og deretter aktivere den.

Hvis du nå finner noen ord som er ukjente for deg, er det bare å dobbeltklikke på at det vil gi betydningen og forklaringen på samme skjermbilde.

grammatisk forklaringsboks

Noen andre nyttige funksjoner i grammatikk

 • Lag personlig ordbok: Du kan legge til ord i grammatisk personlig ordbok, så neste gang vil det ikke fremheve de som feil.
 • Stavekontroll og riktig par: Den vil oppdage stavefeil i tillegg til forslag til bruk av riktig ordpar.
 • Passiv stemme: Programmet markerer overforbruk av passiv stemme i innhold.
 • punctuations: Fremhever manglende og feil plassert tegnsetting.
 • wordiness: Dette vil automatisk finne ut hvordan du kan forkorte setninger for den konsise forklaringen.
 • Gjentakelse: Hvis et bestemt ord gjentar, igjen og igjen, gir verktøyet forslag om å erstatte det.
 • Forslag: Grammatisk peker også på forvirrede preposisjoner.

Det er mye mer du kan utforske ved å prøve ut

Gratis grammatikk med begrensede funksjoner
Premium grammatisk glede av alle funksjoner

Opplever grammatisk

Å være blogger Grammarly webapp er veldig gunstig for oss. Du finner appen fra støttet nettleserbutikk eller bare naviger til Grammarly dashbord-apper-delen. Den integreres automatisk med nesten nettredigerings tekstboks som Gmail, Facebook, Twitter og WordPress, etc. Vi nevnte allerede de andre grammatiske tilleggene i starten.

Se her på WordPress-redaktøren;

grammatisk i wordpress editor

Grammarly web app viser antall kritiske feil og forhåndsfeil vi bare har en kritisk feil i skjermbildet ovenfor. Mens du kan se forslag ved å holde musepekeren over ordet. Hvis du vil ha forklaringen, klikker du bare på “SE MER I GRAMMARLY”. Grammatisk redaktør dukker opp der du også kan rette feilene, i tillegg til å se forklaringen på ordene som teller som en feil.

Gratis og premium planer

Grammarly er tilgjengelig for både gratis og betalte brukere. Den gratis kontoen inneholder begrensede funksjoner som 150 grammatiske regler mens de hevder at premium kan sjekke innholdet ditt ved å vurdere 400+ sjekker.

Premieplanene starter fra $ 29,95 for et månedlig abonnement mens du kan spare på kostnader på alvor ved å tegne et årlig abonnement som kommer på $ 11.66 / måned.

Pros

 • Hvis engelsk ikke er morsmålet ditt, er dette det beste verktøyet der ute
 • Gir en veldig nyttig kunnskapsbase for grammatikklæring
 • Spesifikk kontekstuell feildeteksjon
 • Veldig nyttig verktøy for studenter, bloggere og bedrifter
 • Innebygd verktøy for kontroll av innholdsduplisering
 • Skann teksten din etter setningsstruktur, stavefeil, tegnsetting og mange andre.

Ulemper

 • Ingen MS Office-tillegg for Mac-brukere så langt.
 • Dyr på månedlig fakturering, så vi anbefaler årlig abonnement
 • Noen ganger slutte å jobbe eller slutte å gjenkjenne feil til du åpner innholdet i Grammarly-redaktøren på nytt

Kjøp Grammatikk for 400+ Grammatikkontroller bare til $ 11.66 / måned

Ginger Review

Ingefær er også et topp korrekturlesingsverktøy og det gamle også. Programvaren tilbyr stor brukervennlighet på grunn av flere tilleggsprogrammer for nettlesere, MS-produkter og andre applikasjoner. Selv om det er ikke så avansert som grammatisk, fremdeles verdig nok til å prøve og ansett ofte som et grammatisk alternativ, hovedsakelig på grunn av prishensyn. Som Grammarly, trenger ingefær også en internettforbindelse.

Add-ons

Når det gjelder plattformene der du kan glede deg over ingefærtjenester, er det praktisk som Grammarly.

 • Et online verktøy på deres webside krever ikke kontooppretting, bare legg teksten og sjekk den. Den vil utføre kontroll på begrensede ord.

ingefær korrekturlesing

 • For å jobbe gjennom skrivebordet har de Windows-støttet applikasjon som er gratis å installere og tilgjengelig på nettstedet deres.
 • Hvis du vil at Ginger skal jobbe med redigeringsbokser på nettet som Facebook, Gmail, Twitter, WordPress, bare installer nettleserutvidelsen deres som er tilgjengelig for Chrome og Safari.
 • Ingefær går lenger enn Grammarly ved å tilby mobilapplikasjoner for Android og iOS. Alt du trenger å gjøre for å installere skriveappen sin fra app store og korrekturles innholdet ditt. Appen lar deg bruke andre funksjoner også. Det er også en tastatur-app.

Interface

Ingefær tilbyr ikke online redaktøren som Grammarly, i stedet oppfordrer de brukerne til å benytte seg av tilleggene. Desktop-appgrensesnittet er veldig enkelt, akkurat som Grammarly der alt er superklart. Ta en titt på det.

ingefærgrensesnitt

Rephraser

Setning omformulering er en flott funksjon for å bringe variasjonen i teksten din, slik at du kan uttrykke tankene dine med bedre ord. Dette vil sjekke tekstsetningen din etter setning og gi forslag med synonymer, formspråk og uttrykk osv. Personlig er det en nyttig funksjon, men det er virkelig tidkrevende å sjekke innholdssetning etter setning manuelt..

Personlig trener

Ingers Personlige trener er et spesielt treningsprogram som kommer for betalte kunder. Det er et læringsprogram som bygger opp engelsktimer basert på dine feil, slik at du i fremtiden kan unngå de samme feilene. Så i stedet for å fokusere på den generiske engelske Ginger personlig trener hjelper deg å fokusere på de svake områdene ved å skreddersy de tilpassede timene.

Tekst til tale

Er du svak i uttale? Hvis ja, viser dette seg veldig nyttig for læring. Selv om vi nå har gratis oversetter fra Google som kan snakke ord, men ingefær har forskjellige andre funksjoner. Du kan velge lesehastighet, mannlig / kvinnelig stemme, amerikansk / britisk aksent og spille eller sette den på pause når som helst. Videre vil den fremheve den for tiden leste teksten for å følge med den. Dessverre er denne funksjonen ikke tilgjengelig for gratis brukere du må kjøpe deres premiumabonnement.

Oversetter

Ingefær er en flott programvare som hjelper deg å overvinne språkbarrieren. Det er en gratis tjeneste som oversetter innholdet ditt til 40+ språk. Alt du trenger å gjøre bare å lime inn teksten i programvaren og velge utgangsspråk. Det er ikke en avansert funksjon som Google Oversetter tilbyr også den samme typen funksjonalitet.

Hjelp til å lese

Det er litt rotete å lese artikler på nettet hvis du ikke er god i engelsk. Som Grammarly hjelper ingefær deg i dette der du bare dobbeltklikker på ordet og boksen vises som forklarer betydningen. Ved å klikke på “Mer” får du mer forklaring på samme skjermbilde.

Det krever ikke noe teknisk arbeid for en slik funksjon å sette opp. Bare installer netttillegget, og det er klart. Ærlig talt, vi synes Grammarly gjør en god jobb enn Ingefær på dette.

ingefær forklaring

Noen andre nyttige funksjoner i ingefær

 • Stavekorrigering: Som andre korrekturlesingsverktøy er ingefær godt effektiv for å oppdage feilstavede ord.
 • Rett alt: Programvaren lar deg rette alle feil på en gang, eller du kan angre alle endringer med bare ett klikk.
 • USA / UK engelsk: Du kan veksle mellom språk, så programvaren oppdager problemer bedre.
 • punctuations: Å plassere tegnsetting på rett sted er alltid avgjørende, ingefær tegnsettingskontroller hjelper deg å gjøre det.
 • Personlig ordbok: Legg til ordene dine i den personlige ordboken for å regne dem som feil i fremtiden.
 • synonymer: Den har synonymer og deres definisjonsdel. Bare høyreklikk på et ord mens du er i ingefæreditor og velg synonymerfunksjon.

Opplever ingefær

Hvis du jobber på nettet, er det mer passende å prøve nettlesertillegg som kan installeres fra Chrome-butikken eller direkte gjennom Ginger-nettstedet. Det fungerer med nesten alle online redaktører og påpeker feil som nedenfor du kan se i WordPress editor.

Programvaren fremhever feil, og du fikk alternativene enten å legge til ordet i en personlig ordbok eller bare rette det med forslagene deres.

ingefær i wordpress

Gratis og premium planer

Ingefær tilbyr både gratis og premium planer. De gratis brukerne får tilgang til begrenset grammatikkontroll og setninger omfrase. Mens premiumbrukeren kan bruke setningsfrase, personlig trener, tekstleser og oversettelsesverktøy ubegrenset.

For øyeblikket er den månedlige planen tilgjengelig bare $ 14,98 / måned mens årlig abonnement koster deg rundt $ 74,88 / år ($ 6,24 / måned).

Pros

 • Personlig trenerfunksjon hjelper med å redusere sjansene for å gjøre den samme feilen igjen.
 • Utvidelser for Android, iOS, MS Office, nettlesere og desktop.
 • Oppdag grammatiske, tegnsetting og feilstavelser
 • Kan omformulere setningene for bedre formulering og klarhet

Ulemper

 • Ingen plagieringskontrollverktøy inkludert med ingefær.
 • Ingen app for MAC OS. Men du har Safari-tillegg.

Grammarly vs. Ginger: Verdict

Så etter vår mening er Grammarly det mest avanserte korrekturlesingsverktøyet som er tilgjengelig i markedet. Selskapet forbedrer ytelsen kontinuerlig, og nå kan det oppdage feil basert på 400+ faktorer. Det er superintelligent å finne kontekstuelle feil og gi forslag til riktige ord. Du kan bruke den hvor som helst som på MS office, nettleser eller installere desktop-appen.

På den annen side er ingefær også ganske fantastisk, men fylt med unødvendige tjenester som oversetter og tekstleser osv. Da Google-oversetter effektivt kan gjøre denne oppgaven. Mens ingefær også savner plagieringskontrollen, som kan være et praktisk alternativ for utgivere på nettet.

Besøk ingefær

Besøk Grammarly

La oss vite hvilken mellom Grammarly vs Ginger som gir bedre ytelse. Synes du det er verdt å bruke grammatisk plagieringskontroll, og adresserer den virkelig noe plagiert innhold? Ikke nøl med å dele tankene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map