Grammatisk mod ingefær 2020 – Hvilken af ​​dem er bedre?

2

Som ikke-engelsktalende ved vi, hvor vigtigt og nyttigt at have et godt korrekturlæsningsværktøj. Et indhold med kritiske problemer ser uprofessionelt, groft ud og kan endda tvinge besøgende til at forlade dit websted. Dette kan også påvirke din kreditværdighed alvorligt. Så for bloggere, studerende og forfattere er det godt at have et pålideligt værktøj til deres tjeneste.


Grammatik og ingefær er et af de mest brugte værktøjer derude. Alle disse værktøjer har deres unikke salgssteder. Du skal bare tage et perfekt valg, hvorfor vi skabte denne indsats (Grammarly vs Ginger review).

Én ting skal du huske på, at korrekturlæsning ikke er det perfekte alternativ til en menneskelig korrekturlæser. Uden tvivl automatiserede værktøjer er en fantastisk måde at registrere mange fejl i indholdet og spare din tid. Men det er også vigtigt at korrekturlæse en gang manuelt.

grammatik vs ingefær gennemgang

Så uden yderligere at gå videre til arenaen

Grammatisk mod Ginger 2020 – Hvilken der er bedre?

Grammatisk anmeldelse

Blandt korrekturlæsningsværktøjer er Grammarly det mest populære, der tjekker din tekstnøjagtighed baseret på de 400 avancerede grammatiske regler. Det er en skybaseret software, hvor du altid har brug for internetforbindelse for at arbejde.

Add-ons

Grammatik er et meget fleksibelt værktøj med hensyn til brugervenlighed. Virksomheden tilbyder

 • En online redaktør, hvor du kan kontrollere din tekst såvel som at gemme dokumenterne som et udkast.
 • Udvidelser til Chrome-, Safari- og Firefox-browsere, der hjælper dig på næsten enhver webredigerer som WordPress. Dette er meget nyttigt, da du ikke behøver at skifte til onlineeditoren.
 • Der er også en tilføjelse til Microsoft Office og Outlook. MS-kontor er meget udbredt, der kun påpeger fejlene, så ved at integrere Grammarly-tilføjelse kan du effektivt registrere og korrigere grammatiske typos.

grammatik office addon

 • De introducerede også en desktop-app. Nu behøver du ikke længere at åbne browseren for online editor i stedet for at du bare åbner appen fra skrivebordet og begynder at skrive.

Du kan godt lide at læse Grammarly Review 2019: The Best Grammar Tool for Bloggers

Funktioner gennemgang

grænseflade

Er det virkelig vigtigt, at softwaren ser ud? Og vores svar er “Ja”. En kompleks, gammel designet interface bruger meget af din tid til forståelse.

Grammatik tilbyder en forenklet og meget ligetil grænseflade, der hjælper dig med bedre skrivning. Alle funktioner er så fremtrædende. Når du har tænkt dig, kan du starte med dem enten ved at tilmelde dig en gratis konto eller premiumkonto.

Genespecifikke profiler

Ord kan have forskellige betydninger og struktur afhængigt af det emne / niche, du skriver om. Så ved at forstå dette Grammarly-team introducerer flere profiler at vælge imellem. Disse profiler inkluderer Business, Akademisk, Teknisk, Medicinsk, Kreativ, Blogspot og e-mails osv. Valg af en bestemt profil gør det muligt for algoritmen at forfølge fejlene relateret til en bestemt niche.

Du er måske opmærksom på den amerikanske og den britiske engelsk, som er noget anderledes i regler for stave, tegnsætning og grammatik. Så, Grammarly giver dig også mulighed for at vælge den, der skal hjælpe med bedre skrivestilarter.

Forbedring af ordforråd

Specialitet kommer i form af opfindsom funktion til forbedring af ordforråd i Grammarly pro version. Fra marketingperspektivet påvirker ordene meget. Forslag til ordforråd hjælper dramatisk med at skrive diversificerede artikler. Baseret på den skriftlige kontekst foreslår grammatisk de alternative ord, hvilket forbedrer læsbarheden og effektiviteten.

Plagieringskontrol

Ved siden af ​​det avancerede grammatikontrolværktøj er der også knyttet en plagieringskontrol til det pæne stykke software. Dette er en fordelagtig funktion for onlineudgivere, lærere og studerende. Dette værktøj hjælper dig med at finde tekstens unikke mod 8 milliarder websider og er kun tilgængelig for de betalte brugere. Skønt det ikke er så dygtigt som værktøjerne som plagieringskontrolX og Copyscape osv. Men alligevel er det værd at gøre brug af det.

Hjælp med læsning

Hvis du står over for et problem, mens du læser engelske artikler, er den gode nyhed, at Grammarly vil hjælpe dig med at forstå betydningen uden at skrive ord i ordbogen igen og igen. Så dette er også tidsbesparende. Alt hvad du skal gøre er at installere deres webbrowserudvidelse ved at klikke på den og derefter aktivere den.

Hvis du nu finder nogle ord, der er ukendt for dig, skal du bare dobbeltklikke på, at det vil give betydningen og forklaringen på den samme skærm.

grammatisk forklaringsboks

Nogle andre nyttige funktioner i grammatik

 • Opret personlig ordbog: Du kan tilføje ord i grammatisk personlig ordbog, så næste gang vil det ikke fremhæve dem som fejl.
 • Stavekontrol og højre par: Det registrerer stavefejl samt forslag til brug af det rigtige par ord.
 • Passiv stemme: Programmet markerer overforbrug af passiv stemme i indhold.
 • tegnsætning: Fremhæver manglende og forkert tegnsætning.
 • wordiness: Dette vil automatisk finde ud af, hvordan man kan forkorte sætninger til den kortfattede forklaring.
 • Gentagelse: Hvis et specifikt ord gentages igen og igen, giver værktøjet forslag om at erstatte det.
 • Forslag: Grammatik påpeger også forvirrede prepositioner.

Der er meget mere, som du kan udforske ved at prøve

Gratis grammatik med begrænsede funktioner
Premium grammatik nyde alle funktioner

Oplever grammatik

At være en blogger Grammarly webapp er meget gavnligt for os. Du finder appen fra understøttet browserlager eller bare navigere til sektionen Grammarly dashboard Apps. Det integreres automatisk med næsten webredigerings tekstfelt som Gmail, Facebook, Twitter og WordPress osv. Vi har allerede nævnt de andre grammatiske tilføjelser i starten.

Se her på WordPress-editoren;

grammatisk i wordpress editor

Grammatisk webapp viser antallet af kritiske fejl og forhåndsfejl, vi har kun 1 kritisk fejl i ovenstående skærmbillede. Mens du kan se forslag ved at holde musepekeren over ordet. Hvis du vil have forklaringen, skal du blot klikke på “SE MERE I GRAMMARLY”. Grammatisk redaktør dukker op, hvor du også kan rette fejlene såvel som se forklaringen på de ord, der tæller som en fejl.

Gratis og premium planer

Grammatik er tilgængelig for både gratis og betalte brugere. Den gratis konto indeholder begrænsede funktioner som 150 grammatiske regler, mens de hævder, at præmie kan kontrollere dit indhold ved at overveje 400+ kontroller.

Præmieplanerne starter fra $ 29,95 for et månedligt abonnement, mens du kan spare på omkostninger alvorligt ved at tegne et årligt abonnement, der kommer på $ 11.66 / måned.

Fordele

 • Hvis engelsk ikke er dit modersmål, er dette det bedste værktøj derude
 • Giver en meget nyttig vidensbase til grammatiklæring
 • Specifik kontekstuel fejldetektion
 • Meget nyttigt værktøj til studerende, bloggere og virksomheder
 • Indbygget værktøj til kontrol af indholdsduplicering
 • Scan din tekst efter sætningsstruktur, stavefejl, tegnsætning og mange andre.

Ulemper

 • Intet MS Office-tilføjelse til Mac-brugere indtil videre.
 • Dyr ved månedlig fakturering, så vi anbefaler årligt abonnement
 • Nogle gange skal du stoppe med at arbejde eller stoppe med at genkende fejl, indtil du åbner indholdet igen i Grammarly-editor

Køb grammatik til 400+ grammatjekontrol lige ved $ 11,66 / måned

Ginger Review

Ingefær er også et top korrekturlæseværktøj og det gamle også. Softwaren tilbyder stor brugbarhed på grund af dens flere tilføjelser til browsere, MS-produkter og andre applikationer. Selvom det er ikke så avanceret som grammatik, stadig værd nok til at prøve og ofte betragtes som et grammatisk alternativ hovedsageligt på grund af prismæssige betænkeligheder. Som grammatik har Ginger også brug for en internetforbindelse.

Add-ons

Når det kommer til platforme, hvor du kan nyde Ginger-tjenester, er det praktisk som Grammarly.

 • Et online-værktøj på deres webside kræver ikke oprettelse af konto, bare læg teksten og kontroller den. Det udfører kontrol af begrænsede ord.

ingefær korrekturlæsning online

 • For at arbejde gennem skrivebordet har de Windows-understøttet applikation, der er gratis at installere og tilgængelig på deres websted.
 • Hvis du vil have Ginger til at arbejde med online redigeringsbokse som Facebook, Gmail, Twitter, WordPress, skal du blot installere deres browserudvidelse, som er tilgængelig for Chrome og Safari.
 • Ingefær går længere end Grammarly ved at tilbyde mobile applikationer til Android og iOS. Alt hvad du skal gøre for at installere deres skriveapp fra app store og korrekturlæs dit indhold. Med appen kan du også bruge andre funktioner. Der er også en tastatur-app.

grænseflade

Ingefær tilbyder ikke online-editoren som Grammarly, i stedet opfordrer de brugerne til at gøre brug af deres tilføjelser. Desktop app-grænsefladen er meget enkel ligesom Grammarly, hvor alt er superklart. Se på det.

ingefær interface

Rephraser

Setning omformulering er en fantastisk funktion til at bringe variationen i din tekst, så du kan udtrykke dine tanker med bedre ord. Dette vil kontrollere din tekstsætning for sætning og give forslag med synonymer, formspråk og sætninger osv. Personligt er det en nyttig funktion, men det er virkelig tidskrævende at kontrollere indholdssætning efter sætning manuelt.

Personlig træner

Ingefær Personlig træner er et specielt træningsprogram, der kommer til betalte kunder. Det er et læringsprogram, der bygger op engelskundervisning baseret på dine fejl, så du i fremtiden kan undgå de samme fejl. Så i stedet for at fokusere på den generelle engelske Ingefær personlig træner hjælper dig med at fokusere på de svage områder ved at skræddersy de tilpassede lektioner.

Tekst til tale

Er du svag i udtale? Hvis ja, viser dette sig meget nyttigt at lære. Selvom vi nu har gratis oversætter fra Google, der kan tale ord, men Ingefær bringer forskellige andre funktioner. Du kan vælge læsehastighed, mand / kvindelig stemme, US / UK accent og spille eller sætte den på pause når som helst. Desuden vil det fremhæve den aktuelt læste tekst, så den følger med. Desværre er denne funktion ikke tilgængelig for gratis brugere, du skal købe deres premiumabonnement.

Oversætter

Ingefær er en fantastisk software, der hjælper dig med at overvinde sprogbarrieren. Det er en gratis service, der oversætter dit indhold til 40+ sprog. Alt hvad du skal gøre, skal du bare indsætte din tekst i softwaren og vælge outputsprog. Det er ikke en avanceret funktion som Google oversætter tilbyder også den samme type funktionalitet.

Hjælp med læsning

At læse artikler på nettet er noget rodet, hvis du ikke er god i engelsk. Som grammatik hjælper ingefær dig i dette, hvor du bare dobbeltklikker på ordet og boksen vises, der forklarer betydningen. Ved at klikke på “Mere” får du mere forklaring på den samme skærm.

Det kræver ikke noget teknisk arbejde for en sådan funktion at konfigurere. Bare installer web-tilføjelsen og dens klar. Vi synes ærligt, at Grammarly gør et godt stykke arbejde end Ingefær i dette.

ingefær forklaring

Nogle andre nyttige funktioner i ingefær

 • Stavekorrektion: Som andre korrekturlæsningsværktøjer er ingefær godt effektiv til at registrere forkert stavede ord.
 • Rigtigt alt: Softwaren giver dig mulighed for at rette alle fejl på en gang, eller du kan fortryde alle ændringer med et enkelt klik.
 • USA / UK engelsk: Du kan skifte mellem sprog, så softwaren registrerer problemer mere dygtigt.
 • tegnsætning: Det er altid vigtigt at placere tegnsætning på det rigtige sted. Ingefær tegnsætningskontrol hjælper dig med at gøre det.
 • Personlig ordbog: Føj dine ord til den personlige ordbog for at regne dem som fejl i fremtiden.
 • Synonymer: Det har synonymer og deres definitionsafsnit. Bare højreklik på et ord, mens du er i Ginger-editor, og vælg synonymer-funktionen.

Oplever ingefær

Hvis du arbejder på nettet, er det mere velegnet at prøve browser-tilføjelse, som kan installeres fra Chrome-butikken eller direkte gennem Ingefær-webstedet. Det fungerer med næsten alle online redaktører og påpeger fejl, som nedenfor kan du se i WordPress editor.

Softwaren fremhæver fejl, og du fik enten muligheden for at tilføje ordet i en personlig ordbog eller bare rette det med deres forslag.

ingefær i wordpress

Gratis og premium planer

Ingefær tilbyder både gratis og premium planer. De frie brugere får adgang til begrænset grammatikontrol og sætninger omformulering. Mens premium-brugeren kan bruge sætning omformulering, personlig træner, tekstlæser og oversættelsesværktøj ubegrænset.

I øjeblikket er den månedlige plan tilgængelig på kun $ 14,98 / måned, mens et årligt abonnement koster dig omkring $ 74,88 / år ($ 6,24 / måned).

Fordele

 • Personlig trænerfunktion hjælper med at mindske chancerne for at begå den samme fejl igen.
 • Udvidelser til Android, iOS, MS Office, browsere og desktop.
 • Registrer grammatiske, tegnsætning og stavefejl
 • Kan omformulere sætningerne for bedre formulering og klarhed

Ulemper

 • Intet plagieringscheckværktøj inkluderet med ingefær.
 • Ingen app til MAC OS. Men du har Safari-tilføjelse.

Grammatik mod ingefær: dom

Så efter vores mening er Grammarly det mest avancerede korrekturlæseværktøj, der findes på markedet. Virksomheden forbedrer løbende ydelsen, og nu kan det registrere fejl baseret på 400+ faktorer. Det er super intelligent at finde kontekstuelle fejl og give forslag til rigtige ord. Du kan bruge det hvor som helst som i MS office, webbrowser eller installere desktop-appen.

På den anden side er ingefær også ganske forbløffende, men fyldt med unødvendige tjenester som oversætter og tekstlæser osv. Da Google-oversætter effektivt kan udføre denne opgave. Mens ingefær også går glip af plagieringskontrollen, hvilket kan vise sig at være en praktisk mulighed for onlineudgivere.

Besøg Ingefær

Besøg Grammarly

Lad os vide, hvilken mellem Grammarly vs Ginger, der tilbyder bedre ydelse. Synes du, at grammatisk plagieringskontrol er værd at bruge, kan den virkelig adressere noget plagieret indhold? Tøv ikke med at dele dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map