Grammarly vs. Ginger 2020 – Ποιο είναι καλύτερο;

2

Ως μη ιθαγενής ομιλητής στα Αγγλικά, γνωρίζουμε πόσο ζωτικής σημασίας και χρήσιμο να έχουμε ένα καλό εργαλείο διόρθωσης δοκιμών. Ένα περιεχόμενο με κρίσιμα ζητήματα φαίνεται μη επαγγελματικό, ακαθάριστο και μπορεί ακόμη και να αναγκάσει τον επισκέπτη να εγκαταλείψει τον ιστότοπό σας. Αυτό μπορεί επίσης να επηρεάσει σοβαρά την αξιοπιστία σας. Έτσι, για bloggers, μαθητές και συγγραφείς είναι καλό να έχετε ένα αξιόπιστο εργαλείο στη διάθεσή τους.


Η γραμματική και το τζίντζερ είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα εργαλεία εκεί έξω. Όλα αυτά τα εργαλεία έχουν τα μοναδικά σημεία πώλησης. Απλώς πρέπει να κάνετε μια τέλεια επιλογή και γι ‘αυτό δημιουργήσαμε αυτήν την προσπάθεια (Grammarly vs Ginger review).

Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου ότι η διόρθωση διόρθωσης δεν είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για έναν ανθρώπινο διορθωτή. Αναμφίβολα τα αυτοματοποιημένα εργαλεία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εντοπίσετε πολλά σφάλματα στο περιεχόμενο και να εξοικονομήσετε χρόνο. Αλλά είναι επίσης απαραίτητο να διορθώσετε μια φορά χειροκίνητα.

κριτική γραμματικής έναντι τζίντζερ

Λοιπόν, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας πάμε στην αρένα

Grammarly εναντίον Ginger 2020 – Ποιο είναι καλύτερο?

Επισκόπηση γραμματικής

Μεταξύ των εργαλείων διόρθωσης δοκιμών, το Grammarly είναι το πιο δημοφιλές που ελέγχει την ακρίβεια του κειμένου σας με βάση τους 400 προχωρημένους γραμματικούς κανόνες. Είναι ένα λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο όπου απαιτείται πάντα σύνδεση στο Διαδίκτυο για εργασία.

Πρόσθετα

Η γραμματική είναι ένα πολύ ευέλικτο εργαλείο όσον αφορά τη χρηστικότητα. Η εταιρεία προσφέρει

 • Ένας διαδικτυακός επεξεργαστής όπου μπορείτε να ελέγξετε το κείμενό σας, καθώς και να αποθηκεύσετε τα έγγραφα ως πρόχειρο.
 • Επεκτάσεις για προγράμματα περιήγησης Chrome, Safari και Firefox που θα σας βοηθήσουν σε σχεδόν κάθε πρόγραμμα επεξεργασίας ιστού όπως το WordPress. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο, καθώς δεν χρειάζεται να μεταβείτε στο διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας.
 • Υπάρχει επίσης ένα πρόσθετο για το Microsoft Office και το Outlook. Το MS office χρησιμοποιείται ευρέως που επισημαίνει μόνο τα λάθη, οπότε ενσωματώνοντας το πρόσθετο Grammarly μπορείτε να εντοπίσετε και να διορθώσετε αποτελεσματικά τα τυπογραφικά λάθη γραμματικής.

πρόσθετο γραμματικής γραφείου

 • Εισήγαγαν επίσης μια εφαρμογή για υπολογιστές. Τώρα δεν χρειάζεται πλέον να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης για διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας, αλλά απλά ανοίγετε την εφαρμογή από υπολογιστή και αρχίζετε να γράφετε.

Ίσως θέλετε να διαβάσετε το Grammarly Review 2019: Το καλύτερο εργαλείο γραμματικής για Bloggers

Αξιολόγηση χαρακτηριστικών

Διεπαφή

Έχει σημασία η εμφάνιση του λογισμικού; Και η απάντησή μας είναι «Ναι». Μια πολύπλοκη, παλιά σχεδιασμένη διεπαφή απαιτεί πολύ χρόνο για την κατανόηση.

Η γραμματική προσφέρει μια απλοϊκή και πολύ απλή διεπαφή που σας βοηθά στην καλύτερη γραφή. Όλα τα χαρακτηριστικά είναι τόσο εμφανή. Μόλις αποφασίσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτά είτε εγγραφόμενοι σε έναν δωρεάν λογαριασμό ή έναν premium.

Προφίλ ειδικά για το είδος

Οι λέξεις μπορεί να έχουν διαφορετικές έννοιες και δομή ανάλογα με το θέμα / θέση στην οποία γράφετε. Έτσι, καταλαβαίνοντας αυτή η γραμματική ομάδα εισάγει πολλά προφίλ για να διαλέξετε. Αυτά τα προφίλ περιλαμβάνουν επιχειρήσεις, ακαδημαϊκά, τεχνικά, ιατρικά, δημιουργικά, blogspot και email, κ.λπ. Η επιλογή ενός συγκεκριμένου προφίλ επιτρέπει στον αλγόριθμο να ακολουθήσει τα σφάλματα που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη θέση.

Ίσως γνωρίζετε τα αμερικανικά και βρετανικά αγγλικά, τα οποία είναι κάπως διαφορετικά στους κανόνες ορθογραφίας, στίξης και γραμματικής. Έτσι, η Γραμματική σας επιτρέπει επίσης να επιλέξετε αυτό που βοηθάει σε καλύτερα στυλ γραφής.

Βελτίωση λεξιλογίου

Η ειδικότητα έρχεται με τη μορφή έξυπνης δυνατότητας βελτίωσης λεξιλογίου σε γραμματική pro έκδοση. Από την άποψη του μάρκετινγκ, οι λέξεις επηρεάζουν πολύ. Η πρόταση λεξιλογίου βοηθά δραματικά στο γράψιμο των διαφοροποιημένων άρθρων. Με βάση το πλαίσιο γραφής, η Γραμματική προτείνει τις εναλλακτικές λέξεις βελτιώνοντας έτσι την αναγνωσιμότητα και την αποτελεσματικότητα.

Έλεγχος λογοκλοπής

Παράλληλα με το προηγμένο εργαλείο ελέγχου γραμματικής, ένα εργαλείο ελέγχου λογοκλοπής συνδέεται επίσης με το ωραίο λογισμικό. Αυτή είναι μια πλεονεκτική δυνατότητα για διαδικτυακούς εκδότες, καθηγητές και μαθητές. Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να βρείτε τη μοναδικότητα του κειμένου έναντι 8 δισεκατομμυρίων ιστοσελίδων και είναι διαθέσιμο μόνο στους πληρωμένους χρήστες. Αν και, δεν είναι τόσο ικανό όσο τα εργαλεία όπως το Plagiarism checkerX και το Copyscape, κλπ. Ωστόσο, αξίζει τον κόπο να το χρησιμοποιήσετε.

Βοηθήστε στην ανάγνωση

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατά την ανάγνωση αγγλικών άρθρων, τα καλά νέα είναι ότι η Γραμματική θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το νόημα χωρίς να γράφετε λέξεις στο λεξικό ξανά και ξανά. Αυτό είναι επίσης εξοικονόμηση χρόνου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης ιστού, κάντε κλικ σε αυτήν και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την.

Τώρα, αν βρείτε κάποιες άγνωστες λέξεις, απλώς κάντε διπλό κλικ σε αυτό που θα παρέχει το νόημα και την εξήγηση στην ίδια οθόνη.

πλαίσιο γραμματικής εξήγησης

Ορισμένες άλλες χρήσιμες δυνατότητες στη γραμματική

 • Δημιουργία προσωπικού λεξικού: Μπορείτε να προσθέσετε λέξεις στο προσωπικό λεξικό της Γραμματικής, οπότε την επόμενη φορά δεν θα επισημαίνονται ως λάθη.
 • Ορθογραφία και σωστό ζευγάρι: Θα εντοπίσει λάθη ορθογραφίας καθώς και προτάσεις για τη χρήση σωστού ζεύγους λέξεων.
 • Παθητική φωνή: Το πρόγραμμα σηματοδοτεί την υπερβολική χρήση παθητικής φωνής στο περιεχόμενο.
 • Σημεία στίξης: Τα κυριότερα σημεία λείπουν και δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά σημεία στίξης.
 • Απεραντολογία: Αυτό θα ανακαλύψει αυτόματα τον τρόπο συντόμευσης των προτάσεων για τη συνοπτική εξήγηση.
 • Επανάληψη: Εάν μια συγκεκριμένη λέξη επαναλαμβάνεται, ξανά και ξανά, το εργαλείο παρέχει πρόταση για αντικατάστασή της.
 • Πρόταση: Η γραμματική επισημαίνει επίσης μπερδεμένες προθέσεις.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να εξερευνήσετε δοκιμάζοντας

Δωρεάν γραμματική με περιορισμένες δυνατότητες
Το Premium Grammarly απολαμβάνει όλες τις δυνατότητες

Εμπειρία γραμματικής

Το να είμαστε blogger Grammarly web app είναι πολύ ευεργετικό για εμάς. Θα βρείτε την εφαρμογή από το υποστηριζόμενο κατάστημα του προγράμματος περιήγησης ή απλώς μεταβείτε στην ενότητα Εφαρμογές ταμπλό γραμματικής. Ενσωματώνεται αυτόματα με σχεδόν το πλαίσιο κειμένου του επεξεργαστή ιστού όπως το Gmail, το Facebook, το Twitter και το WordPress κ.λπ. Έχουμε ήδη αναφέρει τα άλλα πρόσθετα γραμματικής στην αρχή.

Εδώ κοιτάξτε τον επεξεργαστή WordPress.

γραμματικά στο πρόγραμμα επεξεργασίας wordpress

Η εφαρμογή ιστού γραμματικής εμφανίζει τον αριθμό των κρίσιμων και προγενέστερων λαθών που έχουμε μόνο 1 κρίσιμο σφάλμα στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης. Ενώ μπορείτε να δείτε προτάσεις τοποθετώντας τον κέρσορα πάνω από τη λέξη. Αν θέλετε την εξήγηση απλώς κάντε κλικ στο “ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ”. Εμφανίζεται το πρόγραμμα επεξεργασίας γραμματικής όπου μπορείτε επίσης να διορθώσετε τα λάθη, καθώς και να δείτε την εξήγηση των λέξεων που υπολογίζονται ως σφάλμα.

Δωρεάν και premium προγράμματα

Η γραμματική είναι διαθέσιμη τόσο στους δωρεάν όσο και στους επί πληρωμή χρήστες. Ο δωρεάν λογαριασμός περιέχει περιορισμένες δυνατότητες όπως 150 γραμματικούς κανόνες, ενώ ισχυρίζονται ότι το premium μπορεί να ελέγξει το περιεχόμενό σας λαμβάνοντας υπόψη 400+ επιταγές.

Τα προνομιακά προγράμματα ξεκινούν από 29,95 $ για μια μηνιαία συνδρομή, ενώ μπορείτε να εξοικονομήσετε σοβαρά κόστος με την εγγραφή μιας ετήσιας συνδρομής που φτάνει τα 11,66 $ / μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Εάν τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα, αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο εκεί έξω
 • Παρέχει μια πολύ χρήσιμη βάση γνώσης για την εκμάθηση γραμματικής
 • Ειδική ανίχνευση σφαλμάτων με βάση τα συμφραζόμενα
 • Πολύ χρήσιμο εργαλείο για μαθητές, bloggers και επιχειρήσεις
 • Ενσωματωμένο εργαλείο ελέγχου αναπαραγωγής περιεχομένου
 • Σαρώστε το κείμενό σας για δομή προτάσεων, ορθογραφικά λάθη, σημεία στίξης και πολλά άλλα.

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει πρόσθετο MS office για χρήστες Mac μέχρι στιγμής.
 • Ακριβής στη μηνιαία χρέωση, γι ‘αυτό συνιστούμε ετήσια συνδρομή
 • Μερικές φορές σταματάτε να εργάζεστε ή σταματήστε να αναγνωρίζετε σφάλματα μέχρι να ανοίξετε ξανά το περιεχόμενο στο πρόγραμμα γραμματικής

Αγοράστε Γραμματική για 400+ Επιταγές Γραμματικής μόλις στα 11,66 $ / μήνα

Αναθεώρηση τζίντζερ

Το τζίντζερ είναι επίσης ένα κορυφαίο εργαλείο διόρθωσης και το παλιό. Το λογισμικό προσφέρει μεγάλη χρηστικότητα λόγω των πολλαπλών πρόσθετων του για προγράμματα περιήγησης, προϊόντα MS και άλλες εφαρμογές. Αν και είναι όχι τόσο προηγμένη όσο η Γραμματική, Ακόμα αξίζει να δοκιμάσετε και συχνά θεωρείται μια γραμματική εναλλακτική λύση κυρίως λόγω ανησυχιών για τις τιμές. Όπως και η Γραμματική, το Τζίντζερ χρειάζεται επίσης σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Πρόσθετα

Όσον αφορά τις πλατφόρμες όπου μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες Ginger, είναι πιο εύχρηστο όπως το Grammarly.

 • Ένα διαδικτυακό εργαλείο στην ιστοσελίδα τους δεν απαιτεί δημιουργία λογαριασμού απλώς βάλτε το κείμενο και ελέγξτε το. Θα εκτελέσει έλεγχο σε περιορισμένες λέξεις.

τζίντζερ σε απευθείας σύνδεση διόρθωση

 • Για να δουλέψουν μέσω της επιφάνειας εργασίας έχουν μια εφαρμογή που υποστηρίζεται από Windows, η οποία είναι δωρεάν για εγκατάσταση και διαθέσιμη στον ιστότοπό τους.
 • Εάν θέλετε το Ginger να λειτουργεί με διαδικτυακά πλαίσια επεξεργασίας όπως το Facebook, το Gmail, το Twitter, το WordPress, απλώς εγκαταστήστε την επέκταση του προγράμματος περιήγησης που είναι διαθέσιμη για το Chrome και το Safari.
 • Το Τζίντζερ προχωρά περισσότερο από τη Γραμματική, προσφέροντας εφαρμογές για κινητά για Android και iOS. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την εφαρμογή γραφής τους από το κατάστημα εφαρμογών και να διορθώσετε το περιεχόμενό σας. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε και άλλες λειτουργίες. Υπάρχει επίσης μια εφαρμογή πληκτρολογίου.

Διεπαφή

Το Ginger δεν προσφέρει το διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας όπως το Grammarly, αλλά ενθαρρύνει τους χρήστες να κάνουν χρήση των πρόσθετων τους. Η διεπαφή της εφαρμογής για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι πολύ απλή, όπως η Γραμματική όπου όλα είναι εξαιρετικά καθαρά. Ρίξτε μια ματιά.

διεπαφή τζίντζερ

Επαναπροσδιορισμός

Το Sentence rephraser είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που φέρνει την παραλλαγή στο κείμενό σας, επιτρέποντάς σας έτσι να εκφράσετε τις σκέψεις σας με καλύτερες λέξεις. Αυτό θα ελέγξει την πρόταση κειμένου κατά πρόταση και θα παρέχει προτάσεις με συνώνυμα, ιδιωματισμούς και φράσεις κ.λπ. Προσωπικά, είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό, αλλά ο έλεγχος της φράσης περιεχομένου κατά πρόταση χειροκίνητα είναι πραγματικά χρονοβόρος..

Προσωπικό γυμναστή

Το προσωπικό εκπαιδευτή του Ginger είναι ένα ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που προσφέρεται για πληρωμένους πελάτες. Είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης που δημιουργεί μαθήματα αγγλικών με βάση τα λάθη σας, ώστε στο μέλλον να μπορείτε να αποφύγετε τα ίδια λάθη. Έτσι, αντί να εστιάζετε στο γενικό προσωπικό εκπαιδευτή Αγγλικών Ginger, σας βοηθά να εστιάσετε στις αδύναμες περιοχές προσαρμόζοντας τα προσαρμοσμένα μαθήματα.

Κείμενο σε ομιλία

Είστε αδύναμοι στην προφορά; Εάν ναι, αυτό αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο για τη μάθηση. Αν και τώρα έχουμε δωρεάν μεταφραστή από την Google που μπορεί να μιλήσει λέξεις, αλλά το Ginger φέρνει διάφορες άλλες δυνατότητες. Μπορείτε να επιλέξετε ταχύτητα ανάγνωσης, φωνή αρσενικού / θηλυκού, προφορά ΗΠΑ / ΗΒ και να παίξετε ή να την παύσετε ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, θα επισημάνει το κείμενο που διαβάζεται αυτήν τη στιγμή για να το διατηρήσει. Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη στους δωρεάν χρήστες που πρέπει να αγοράσετε την premium συνδρομή τους.

Μεταφράστης

Το τζίντζερ είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό για να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το γλωσσικό εμπόδιο. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία που μεταφράζει το περιεχόμενό σας σε 40+ γλώσσες. Το μόνο που έχετε να κάνετε απλώς επικολλήστε το κείμενό σας στο λογισμικό και επιλέξτε τη γλώσσα εξόδου. Δεν είναι ένα πρωτοποριακό χαρακτηριστικό Μεταφραστής Google προσφέρουν επίσης το ίδιο είδος λειτουργικότητας.

Βοηθήστε στην ανάγνωση

Η ανάγνωση άρθρων στον Ιστό είναι κάπως ακατάστατη αν δεν είστε καλά στα Αγγλικά. Όπως η Γραμματική, το Τζίντζερ σας βοηθάει σε αυτό όπου κάνετε διπλό κλικ στη λέξη και εμφανίζεται το πλαίσιο που εξηγεί το νόημα. Κάνοντας κλικ στο “Περισσότερα” θα λάβετε περισσότερες εξηγήσεις στην ίδια οθόνη.

Δεν απαιτείται τεχνική εργασία για τη ρύθμιση αυτής της δυνατότητας. Απλώς εγκαταστήστε το πρόσθετο ιστού και το έτοιμο. Ειλικρινά, πιστεύουμε ότι η Γραμματική κάνει καλή δουλειά από την Ginger σε αυτό.

εξήγηση τζίντζερ

Μερικά άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά στο τζίντζερ

 • Διόρθωση ορθογραφίας: Όπως και άλλα εργαλεία διόρθωσης, το Ginger είναι πολύ αποτελεσματικό για τον εντοπισμό ορθογραφικών λέξεων.
 • Διορθώστε όλα: Το λογισμικό σας επιτρέπει να διορθώσετε όλα τα σφάλματα ταυτόχρονα ή μπορείτε να αναιρέσετε όλες τις αλλαγές με ένα μόνο κλικ.
 • Αγγλικά ΗΠΑ / ΗΒ: Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ γλωσσών, έτσι ώστε το λογισμικό να εντοπίζει προβλήματα πιο αποτελεσματικά.
 • Σημεία στίξης: Η τοποθέτηση στίξης στο σωστό μέρος είναι πάντα κρίσιμη, ο ελεγκτής στίξης τζίντζερ σας βοηθά να το κάνετε αυτό.
 • Προσωπικό λεξικό: Προσθέστε τις λέξεις σας στο προσωπικό λεξικό για να τις μετρήσετε ως λάθη στο μέλλον.
 • Συνώνυμα: Έχει συνώνυμα και το τμήμα ορισμού τους. Απλώς κάντε δεξί κλικ σε μια λέξη ενώ βρίσκεστε στο πρόγραμμα επεξεργασίας Ginger και επιλέξτε τη λειτουργία συνωνύμων.

Βιώνοντας τζίντζερ

Εάν εργάζεστε στον Ιστό τότε είναι πιο κατάλληλο να δοκιμάσετε ένα πρόσθετο προγράμματος περιήγησης που μπορεί να εγκατασταθεί από το κατάστημα Chrome ή απευθείας μέσω του ιστότοπου Ginger. Λειτουργεί με σχεδόν κάθε διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας και επισημαίνει σφάλματα όπως παρακάτω μπορείτε να δείτε στον επεξεργαστή WordPress.

Το λογισμικό επισημαίνει λάθη και έχετε τις επιλογές είτε να προσθέσετε τη λέξη σε ένα προσωπικό λεξικό είτε απλώς να τη διορθώσετε με την πρότασή τους.

τζίντζερ σε wordpress

Δωρεάν και premium προγράμματα

Το Ginger προσφέρει δωρεάν και premium προγράμματα. Οι δωρεάν χρήστες έχουν πρόσβαση σε περιορισμένο έλεγχο γραμματικής και αναδιατύπωση φράσεων. Ενώ ο premium χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει εκ νέου φράσεις, προσωπικό γυμναστή, αναγνώστη κειμένου και εργαλείο μετάφρασης απεριόριστα.

Προς το παρόν, το μηνιαίο πρόγραμμα είναι διαθέσιμο με μόλις 14,98 $ / μήνα, ενώ η ετήσια συνδρομή σας κοστίζει περίπου 74,88 $ / έτος (6,24 $ / μήνα).

Πλεονεκτήματα

 • Η δυνατότητα προσωπικού εκπαιδευτή μειώνει τις πιθανότητες να κάνει το ίδιο λάθος ξανά.
 • Επεκτάσεις για Android, iOS, MS Office, προγράμματα περιήγησης και υπολογιστή.
 • Εντοπίστε γραμματικά, σημεία στίξης και ορθογραφικά λάθη
 • Μπορεί να αναδιατυπώσει τις προτάσεις για καλύτερη διατύπωση και σαφήνεια

Μειονεκτήματα

 • Δεν περιλαμβάνεται εργαλείο ελέγχου λογοκλοπής με το Ginger.
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για MAC OS. Αλλά έχετε το πρόσθετο Safari.

Γραμματική εναντίον Τζίντζερ: Ετυμηγορία

Κατά τη γνώμη μας, το Grammarly είναι το πιο προηγμένο εργαλείο διόρθωσης που διατίθεται στην αγορά. Η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς την απόδοση και τώρα μπορεί να εντοπίσει σφάλματα βάσει 400+ παραγόντων. Είναι εξαιρετικά έξυπνο να βρείτε λάθη με βάση τα συμφραζόμενα και να παρέχετε προτάσεις για σωστές λέξεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε, όπως στο MS office, στο πρόγραμμα περιήγησης στο Web ή να εγκαταστήσετε την εφαρμογή για υπολογιστές.

Από την άλλη πλευρά, το Ginger είναι επίσης καταπληκτικό αλλά γεμάτο με περιττές υπηρεσίες όπως μεταφραστής και αναγνώστη κειμένου κ.λπ. καθώς ο μεταφραστής Google μπορεί αποτελεσματικά να κάνει αυτό το έργο. Ενώ ο Τζίντζερ χάνει επίσης τη λογοκλοπή που μπορεί να αποδειχθεί μια βολική επιλογή για διαδικτυακούς εκδότες.

Επισκεφτείτε το τζίντζερ

Επισκεφτείτε τη Γραμματική

Ενημερώστε μας ποιο μεταξύ Grammarly vs Ginger προσφέρει καλύτερη απόδοση. Πιστεύετε ότι αξίζει να χρησιμοποιήσετε τον ελεγκτή γραμματικής λογοκλοπής, πράγματι αντιμετωπίζει οποιοδήποτε λογοκλοπές περιεχόμενο; Μην διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map