Граммарли вс. Гингер 2020 – Који је бољи?

2

Као говорник енглеског језика, који није матерњи језик, знамо како је од виталног значаја и корисно имати добро средство за лекторирање. Садржај са критичним питањима изгледа непрофесионално, грубо и може чак приморати посетиоца да напусти вашу веб локацију. То такође може озбиљно утицати на вашу кредибилитет. Тако да је за блогере, студенте и писце добро имати поуздан алат у њиховој служби.


Граматика и ђумбир један су од најчешће коришћених алата. Сви ови алати имају своја јединствена продајна места. Морате само да направите савршен избор због чега смо и направили овај напор (Граммарли вс Гингер критика).

Једно морате имати на уму да лектура није савршена алтернатива људском лектору. Без сумње су аутоматизовани алати одличан начин да откријете бројне грешке у садржају и уштедите своје време. Али такође је битно да се лекторира једном ручно.

граматички преглед над ђумбиром

Дакле, без додатних поклона, идемо на арену

Граммарли вс. Гингер 2020 – Који је бољи?

Граммарли Ревиев

Међу алаткама за лекторирање, Граммарли је најпопуларнија која проверава тачност текста на основу 400 напредних граматичких правила. То је софтвер утемељен на облаку, за који вам увек треба интернетско повезивање за рад.

Додаци

Граматика је веома флексибилан алат у погледу употребљивости. Компанија нуди

 • Интернет уредник у којем можете прегледати текст и сачувати их као нацрт.
 • Проширења за Цхроме, Сафари и Фирефок прегледаче који ће вам помоћи на готово сваком веб уређивачу као што је ВордПресс. Ово је од велике помоћи јер вам не треба да прелазите на мрежни уредник.
 • Такође постоји додатак за Мицрософт Оффице и Оутлоок. МС Оффице се широко користи који указују само на грешке, па интегрисањем Граммарли додатка можете ефикасно открити и исправити граматичке погрешке.

граматички уредски додатак

 • Такође су представили апликацију за радне површине. Сада више не морате да отварате прегледач за интернетски уређивач, већ само отворите апликацију са радне површине и започнете писати.

Можда бисте волели да прочитате Граммарли Ревиев 2019: Најбољи алат за граматику за блогере

Преглед прегледа

Приступ

Да ли је изглед софтвера заиста важан? А наш одговор је „Да“. Сложени, стари дизајнирани интерфејс одузима вам много времена за разумевање.

Граммарли нуди једноставан и врло једноставан интерфејс који вам помаже у бољем писању. Све карактеристике су тако истакнуте. Након што се одлучите, можете почети с њима или се пријавити за бесплатни рачун или премиум рачун.

Профили специфични за жанр

Речи могу имати различита значења и структуру у зависности од теме / нише о којој пишете. Дакле, разумевањем овог тима Граммарли уводи више профила за избор. Ови профили укључују пословање, академску, техничку, медицинску, креативну, блогспот и е-пошту, итд. Одабиром одређеног профила алгоритам омогућава увид у грешке повезане са одређеном нишом.

Можда сте свесни америчког и британског енглеског, што се у правилима правописа, интерпункције и граматике нешто разликује. Дакле, Граммарли вам такође омогућава да одаберете онај за помоћ у бољим стиловима писања.

Побољшање вокабулара

Специјалност долази у облику генијалног побољшања вокабулара у верзији Граммарли про. Из маркетиншке перспективе, речи утичу јако. Предлог вокабулара драматично помаже у писању разноликих чланака. На основу контекста писања, Граматички предлажу алтернативне речи чиме се побољшава читљивост и ефикасност.

Плагијат Цхецкер

Поред напредног алата за проверу граматике, лепи део софтвера је приложен и провер за плагијаризам. Ово је погодна функција за интернет издаваче, наставнике и студенте. Овај алат вам помаже да пронађете јединственост текста на 8 милијарди веб страница и доступан је само корисницима који плаћају. Иако није толико стручан као алати попут Плагиарисм цхецкерКс и Цописцапе, итд. Али ипак, вреди га искористити.

Помоћ у читању

Ако се суочавате са проблемом док читате енглеске чланке, добра вест је да ће вам Граммарли помоћи да схватите значење без писања речи у речник поново и поново. Дакле, и ово штеди време. Све што требате учинити је инсталирати њихову екстензију веб претраживача, кликните је и затим је омогућите.

Сада ако нађете неке непознате речи, само двапут кликните на то да ће пружити значење и објашњење на истом екрану.

граматичко поље за објашњење

Неке друге корисне функције из Граматике

 • Креирајте лични речник: Можете додати речи у Граммарли лични речник, тако да их следећи пут неће истакнути као грешке.
 • Правопис и прави пар: Откриће правописне грешке, као и предлоге за коришћење правог пара речи.
 • Пасив: Програм означава прекомерну употребу пасивног гласа у садржају.
 • Интерпункције: Истиче недостајуће и погрешно постављене интерпункције.
 • Ријеч: Ово ће аутоматски пронаћи начин да скрати реченице ради сажетог објашњења.
 • Понављање: Ако се одређена реч понавља, поново и поново, алатка пружа предлог да је замените.
 • Предлог: Граматички такође истиче збуњене предлоге.

Постоји много више што можете истражити испробавајући

Бесплатна граматика са ограниченим функцијама
Премиум Граммарли уживају у свим карактеристикама

Доживљавам граматички

Будући да смо блогер веб апликација Граммарли веома је корисна за нас. Наћи ћете апликацију из подржане продавнице прегледача или само идите до одељка Апликације Граммарли надзорне табле. Аутоматски се интегрише са текстуалним оквиром готово веб уређивача попут Гмаил-а, Фацебоока, Твиттера и ВордПресс-а итд. На почетку смо већ споменули остале Граммарли додатке.

Овде погледајте ВордПресс едитор;

граматички у уређивачу вордпресса

Граммарли веб апликација приказује број критичних и напредних грешака. На горњој слици екрана имамо само 1 критичну грешку. Док можете да видите предлоге тако што ћете лебдјети показивачем изнад речи. Ако желите објашњење, само кликните “ВИДИ ВИШЕ ГРАММАРЛИ”. Појављује се граматички уредник где такође можете исправити грешке, као и објашњење броја речи као грешке.

Бесплатни и премиум планови

Граматика је доступна и бесплатним и плаћеним корисницима. Бесплатни налог садржи ограничене функције као што је 150 граматичких правила док они тврде да премија може проверити ваш садржај уз помоћ 400 чекова.

Премиум планови почињу од 29,95 УСД за месечну претплату, док на уштеди можете озбиљно уштедети претплатом на годишњу претплату која долази у износу од 11,66 УСД месечно.

Прос

 • Ако енглески није ваш матерњи језик, ово је најбољи алат вани
 • Пружа веома корисну базу знања за учење граматике
 • Детекција специфичне контекстуалне грешке
 • Веома користан алат за студенте, блогере и предузећа
 • Уграђени алат за провјеру дупликата садржаја
 • Скенирајте текст према структури реченица, правописним грешкама, интерпункцијама и многим другима.

Цонс

 • За сада нема МС Оффице додатка за Мац кориснике.
 • Цена на месечном наплату, зато препоручујемо годишњу претплату
 • Понекад престаните са радом или престаните са препознавањем грешака док поново не отворите садржај у Граммарли едитору

Купите граматику за 400+ граматичких провјера само по цени од 11,66 долара месечно

Гингер Ревиев

Ђумбир је такође врхунско лекторирање, аи стари. Софтвер нуди велику употребљивост због вишеструких додатака за прегледаче, МС производе и друге апликације. Иако је није тако напредна као Граммарли, још увек довољно вредан да испробам и често се сматра граматичком алтернативом, углавном због цена. Као и Граммарли, Гингер такође треба повезивање са Интернетом.

Додаци

Када је ријеч о платформама на којима можете уживати у услугама Гингер-а, то је згодније као Граммарли.

 • Интернет алат на њиховој веб страници не захтева креирање налога само додајте текст и проверите. Обављаће проверу ограничених речи.

лектира на мрежи

 • За рад преко радне површине имају Виндовс подржану апликацију коју је бесплатно инсталирати и бити доступан на њиховој веб локацији.
 • Ако желите да Гингер ради са мрежним оквирима за уређивање као што су Фацебоок, Гмаил, Твиттер, ВордПресс, само инсталирајте проширење прегледача које је доступно за Цхроме и Сафари.
 • Гингер иде даље од Граммарли-а нудећи мобилне апликације за Андроид и иОС. Све што требате је да инсталирате њихову апликацију за писање из продавнице и лекторирате свој садржај. Апликација вам омогућава да користите и друге функције. Постоји и апликација за тастатуру.

Приступ

Гингер не нуди мрежном уређивачу као што је Граммарли, већ подстичу кориснике да користе своје додатке. Интерфејс апликације за десктоп је веома једноставан, баш као и Граммарли где је све супер јасно. Погледајте то.

ђумбир интерфејс

Рефразер

Рефразер реченице је одлична карактеристика која доноси варијације у свом тексту и омогућава вам да изразите своје мисли бољим речима. Ово ће проверити вашу текстну реченицу по реченицу и пружити предлоге са синонимима, идиомима и фразама итд. Лично, то је корисна функција, али ручна провера садржаја реченица по реченицу заиста захтева много времена..

Лични тренер

Гингер-ов лични тренер је посебан програм обуке који долази за плаћене купце. То је програм учења који гради часове енглеског на основу ваших грешака тако да у будућности можете избећи исте грешке. Тако уместо да се фокусирате на генерички енглески Гингер лични тренер помаже вам да се фокусирате на слаба подручја прилагођавајући прилагођене лекције.

Текст у говор

Слаби сте у изговору? Ако је одговор да, то ће вам бити од велике користи за учење. Иако сада имамо Гоогле-овог бесплатног преводиоца који може говорити речи, али Гингер доноси разне друге карактеристике. Можете да одаберете брзину читања, мушки / женски глас, амерички / британски нагласак и репродукујете или паузирате у било које време. Штавише, он ће истакнути текст који се тренутно чита, ради тога. Нажалост, ова значајка није доступна бесплатним корисницима који морате купити њихову претплату на премиум.

Преводилац

Ђумбир је одличан софтвер који ће вам помоћи да превазиђете језичку баријеру. То је бесплатна услуга која преводи ваш садржај на 40+ језика. Све што требате учинити је само да залијепите текст у софтвер и одаберете излазни језик. То није врхунска карактеристика Гоогле преводилац такође нуде исту врсту функционалности.

Помозите у читању

Читање чланака на вебу помало је неуредно ако нисте добри у енглеском језику. Као и Граммарли, Гингер вам помаже у томе када само двоструко кликнете на реч и појави се оквир који објашњава значење. Кликом на “Више” добићете више објашњења на истом екрану.

За постављање такве функције није потребан никакав технички рад. Само инсталирајте веб додатак и он је спреман. Искрено, мислимо да Граммарли у овоме ради добар посао него Гингер.

објашњење ђумбира

Неке друге корисне функције у ђумбиру

 • Исправка правописа: Као и други алати за лектуру, Ђумбир је ефикасан за откривање погрешно написаних речи.
 • Исправите све: Софтвер вам омогућава да исправите све грешке одједном или можете поништити све измене само једним кликом.
 • УС / УК Енглески: Можете прелазити између језика, тако да софтвер открива проблеме стручније.
 • Интерпункције: Поставити интерпункцијске знакове на правом месту увек је пресудно, у томе вам помаже проверник интерпункцијских ђумбира.
 • Лични речник: Додајте своје речи у лични речник да бисте их рачунали као грешке у будућности.
 • Синоними: Има синониме и њихов одељак за дефиницију. Само кликните десним тастером миша на реч док се налазите у Гингер едитору и одаберите функцију синонима.

Доживљавање ђумбира

Ако радите на мрежи, тада је погодније испробати додатак за прегледач који се може инсталирати из Цхроме продавнице или директно преко веб странице Гингер. Ради са готово свим интернетским уређивачем и указује на грешке попут доле наведених у ВордПресс едитору.

Софтвер означава грешке и добили сте могућности или да додате реч у лични речник или је исправите само њиховим предлогом.

ђумбир у вордпресс-у

Бесплатни и премиум планови

Ђумбир нуди и бесплатне и премиум планове. Бесплатни корисници добијају приступ ограниченој провери граматике и реченици преформулишу. Иако премиум корисник може неограничено користити реченицу, особни тренер, читач текста и алат за превођење.

Тренутно је месечни план доступан само 14,98 УСД / месец, док вас годишња претплата кошта око 74,88 УСД / годишње (6,24 УСД / месец).

Прос

 • Функција личног тренера помаже умањити шансе да поново направите исту грешку.
 • Проширења за Андроид, иОС, МС Оффице, прегледаче и радну површину.
 • Откријте граматичке, интерпункцијске и погрешно написане знакове
 • Може преформулисати реченице ради бољег изражавања и јасноће

Цонс

 • Уз Гингер није укључен алат за проверу плагијата.
 • Нема апликације за МАЦ ОС. Али имате додатак Сафари.

Граммарли вс. Гингер: Пресуда

Према нашем мишљењу, Граммарли је најнапредније средство за лекторирање које је доступно на тржишту. Компанија непрекидно побољшава перформансе и сада може открити грешке на основу 400+ фактора. Супер је интелигентно пронаћи контекстуалне грешке и дати предлоге за праве речи. Можете га користити било где као што је МС Оффице, веб прегледач или инсталирати апликацију за радну површину.

С друге стране, Гингер је такође прилично невероватан, али препун непотребних сервиса попут преводитеља и читача текста итд., Јер Гоогле преводилац може ефикасно да обави овај задатак. Док Гингер такође пропушта провјеру плагијата што се може показати погодном опцијом за интернет издаваче.

Посетите Гингер

Посетите Граммарли

Јавите нам који од Граммарли-а вс Гингер-а нуди боље перформансе. Мислите ли да је граматички провер за плагирање вредан употребе, јесте ли заиста адресиран на било који плагирани садржај? Молимо не оклевајте да поделите своје мисли у одељку са коментарима испод.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map