Gramaticly vs. Ginger 2020 – Care este mai bun?

2

În calitate de vorbitor nativ de limba engleză, știm cât de vital și de util să avem un instrument de corecție corect. Un conținut cu probleme critice pare neprofesional, brut și poate chiar să constrângă vizitatorul să părăsească site-ul. Acest lucru poate avea, de asemenea, un impact sever asupra credibilității dumneavoastră. Deci, pentru bloggeri, studenți și scriitori, este bine să aibă un instrument de încredere în serviciul lor.


Gramatica și ghimbirul sunt unul dintre cele mai utilizate instrumente de acolo. Toate aceste instrumente au punctele lor de vânzare unice. Trebuie doar să faci o alegere perfectă, motiv pentru care am creat acest efort (recenzie Grammarly vs Ginger).

Un lucru pe care trebuie să-l țineți cont de faptul că corectarea nu este alternativa perfectă pentru un corector uman. Instrumentele automate sunt fără îndoială o modalitate excelentă de a detecta numeroase erori în conținut și de a economisi timpul. Dar este esențial să citești o dată manual.

recenzie gramaticală vs ghimbir

Așa că, fără alte detalii, să trecem pe arenă

Gramaticly vs. Ginger 2020 – Care este mai bun?

Recenzie gramaticală

Printre instrumentele de citire a corecturilor, Grammarly este cea mai populară care verifică exactitatea textului pe baza celor 400 de reguli gramaticale avansate. Este un software bazat pe cloud unde ai nevoie întotdeauna de conectare la internet pentru a lucra.

Add-on-uri

Gramatica este un instrument foarte flexibil din punct de vedere al utilizabilității. Compania oferă

 • Un editor online unde puteți verifica textul dvs. și puteți salva documentele sub formă de schiță.
 • Extensii pentru browsere Chrome, Safari și Firefox care vă vor ajuta la aproape fiecare editor web precum WordPress. Acest lucru este foarte util, deoarece nu trebuie să comutați la editorul online.
 • Există, de asemenea, un supliment pentru Microsoft Office și Outlook. MS Office este utilizat pe scară largă, care evidențiază doar greșelile, astfel încât, prin integrarea suplimentului Grammarly, puteți detecta și corecta eficient dactilografiile gramaticale.

gramatică office addon

 • De asemenea, au introdus o aplicație pentru desktop. Acum nu mai trebuie să deschizi browserul pentru editorul online, ci deschizi aplicația de pe desktop și începi să scrii.

Poate doriți să citiți Grammarly Review 2019: The Best Grammar Tool for Bloggers

Revizuirea caracteristicilor

Interfață

Este important aspectul software-ului? Iar răspunsul nostru este „Da”. O interfață complexă, veche, necesită mare parte din timp pentru înțelegere.

Gramaticly oferă o interfață simplistă și foarte simplă care vă ajută să scrieți mai bine. Toate caracteristicile sunt atât de proeminente. După ce v-ați gândit, puteți începe cu ei, fie înscriindu-vă pentru un cont gratuit sau unul premium.

Profiluri specifice genurilor

Cuvintele pot avea semnificații și structură diferite în funcție de subiectul / nișa pe care scrii. Așadar, înțelegând această echipă Grammarly introduce mai multe profiluri din care să alegeți. Aceste profiluri includ Business, Academic, Tehnic, Medical, Creative, Blogspot și e-mailuri, etc. Selectarea unui profil specific permite algoritmului să urmărească erorile legate de o nișă specifică.

Este posibil să fiți conștienți de engleza americană și britanică, care este oarecum diferită în regulile de ortografie, punctuație și gramatică. Așadar, Grammarly vă permite, de asemenea, să o selectați pe cea care va ajuta la stiluri de scriere mai bune.

Îmbunătățirea vocabularului

Specialitatea vine sub formă de ingenioasă funcție de îmbunătățire a vocabularului în versiunea pro Grammarly. Din perspectiva marketingului, cuvintele afectează foarte mult. Sugestia vocabularului ajută dramatic la redactarea articolelor diversificate. Pe baza contextului de scriere, sugerează gramatical cuvintele alternative, îmbunătățind astfel lizibilitatea și eficacitatea.

Verificator de plagiat

Alături de instrumentul avansat de verificare a gramaticii, un software de plagiat este de asemenea atașat la software-ul frumos. Aceasta este o caracteristică avantajoasă pentru editori online, profesori și studenți. Acest instrument vă ajută să găsiți unicitatea textului în raport cu 8 miliarde de pagini web și este disponibil numai pentru utilizatorii plătiti. Deși, nu este la fel de priceput ca instrumentele precum Plagiarism CheckerX și Copyscape etc. Și totuși merită să-l folosești.

Asistă la citire

Dacă vă confruntați cu probleme în timp ce citiți articole în limba engleză, vestea bună este că Grammarly vă va ajuta să înțelegeți sensul fără a scrie cuvinte în dicționar din nou și din nou. Deci, aceasta este și economie de timp. Tot ce trebuie să faceți este să instalați extensia browserului lor, faceți clic pe ea și apoi activați-o.

Acum, dacă găsiți câteva cuvinte necunoscute, atunci faceți dublu clic pe faptul că va oferi semnificația și explicația pe același ecran.

cutie de explicații gramatical

Câteva alte caracteristici utile în gramatică

 • Creați un dicționar personal: Puteți adăuga cuvinte în dicționarul personal gramatical, așa că data viitoare nu le va evidenția ca fiind greșeli.
 • Ortografie și pereche dreapta: Acesta va detecta greșelile de ortografie, precum și sugestii pentru utilizarea unei perechi de cuvinte potrivite.
 • Voce pasivă: Programul marchează utilizarea excesivă a vocii pasive în conținut.
 • punctuația pentru: Reperele lipsă și punctuația greșită.
 • Prolixitate: Aceasta va descoperi automat modalitatea de a scurta propozițiile pentru explicația concisă.
 • Repetiţie: Dacă un anumit cuvânt se repetă, din nou și din nou, instrumentul oferă sugestii de înlocuire a acestuia.
 • Propoziție: Gramatică subliniază, de asemenea, prepoziții confuze.

Există multe altele pe care le poți explora încercând

Gramatică gratuită, cu caracteristici limitate
Premium Gramaticly se bucură de toate caracteristicile

Experiență gramaticală

A fi blogger o aplicație web Grammarly este foarte benefic pentru noi. Veți găsi aplicația din magazinul de browser acceptat sau pur și simplu navigați în secțiunea Aplicații din tabloul de bord Grammarly. Se integrează automat cu caseta de text a editorului web, cum ar fi Gmail, Facebook, Twitter și WordPress, etc. Am menționat deja celelalte suplimente gramaticale la început.

Aici uitați-vă la editorul WordPress;

gramatic în editorul de wordpress

Aplicația web gramaticală arată numărul de greșeli critice și avans, în care avem doar o eroare critică în ecranul de ecran de mai sus. În timp ce puteți vedea sugestii trecând cursorul peste cuvânt. Dacă doriți explicația, faceți clic pe „VEZI MAI MULTE ÎN GRAMATIC”. Editorul de gramatică apare unde puteți, de asemenea, să corectați greșelile și puteți vedea explicația cuvintelor care se numără ca o eroare.

Planuri gratuite și premium

Gramatica este disponibilă atât pentru utilizatorii gratuit, cât și pentru cei cu plată. Contul gratuit conține caracteristici limitate, precum 150 de reguli gramaticale, în timp ce aceștia susțin că prima poate verifica conținutul dvs. luând în considerare peste 400 de verificări.

Planurile premium pornesc de la 29,95 USD pentru un abonament lunar, în timp ce puteți economisi costuri în mod serios prin abonarea unui abonament anual care se ridică în 11,66 USD / lună.

Pro-uri

 • Dacă engleza nu este limba ta maternă, acesta este cel mai bun instrument de acolo
 • Oferă o bază de cunoștințe foarte utilă pentru învățarea gramaticii
 • Detectarea erorilor contextuale specifice
 • Instrument foarte util pentru studenți, bloggeri și companii
 • Instrument de verificare a duplicării conținutului încorporat
 • Scanează-ți textul pentru structura propoziției, greșeli de ortografie, punctuație și multe altele.

Contra

 • Până în prezent, nu există suplimente pentru MS Office pentru utilizatorii de Mac.
 • Preț la facturare lunară, așa că vă recomandăm abonament anual
 • Uneori nu mai funcționați sau nu mai recunoașteți erorile până când redeschideți conținutul în editorul Grammarly

Cumpărați Gramatic pentru 400+ Cecuri de gramatică Doar la 11,66 USD / lună

Recenzie de ghimbir

Ghimbirul este, de asemenea, un instrument de corecție de top și, de asemenea, cel vechi. Software-ul oferă o utilizare excelentă datorită multiplelor sale suplimente pentru browsere, produse MS și alte aplicații. Deși este nu la fel de avansat ca Gramaticly, încă destul de demn de încercat și de multe ori considerat o alternativă gramaticală în principal datorită preocupărilor de preț. Ca și Grammarly, Ginger are nevoie și de conectivitate la internet.

Add-on-uri

Când vine vorba de platformele unde vă puteți bucura de serviciile Ginger, este mai util ca Grammarly.

 • Un instrument online pe pagina lor web nu necesită crearea contului, ci doar puneți textul și verificați-l. Va efectua verificarea cuvintelor limitate.

corectare online de ghimbir

 • Pentru a lucra pe desktop au aplicația suportată de Windows, care este gratuită de instalat și disponibilă pe site-ul lor.
 • Dacă doriți ca Ginger să funcționeze cu casete de editare online, precum Facebook, Gmail, Twitter, WordPress, trebuie doar să instalați extensia browserului, care este disponibilă pentru Chrome și Safari.
 • Ginger merge mai departe decât Grammarly, oferind aplicații mobile pentru Android și iOS. Tot ce trebuie să faceți să instalați aplicația de scriere din magazinul de aplicații și să citiți conținutul corect. Aplicația vă permite să utilizați și alte funcții. Există, de asemenea, o aplicație pentru tastatură.

Interfață

Ginger nu oferă editorului online ca Grammarly, ci încurajează utilizatorii să folosească suplimentele. Interfața aplicației desktop este foarte simplă la fel ca Grammarly, unde totul este super clar. Aruncați o privire la ea.

interfață de ghimbir

Rephraser

Refacerea propoziției este o caracteristică excelentă pentru a aduce variația în textul dvs., astfel vă permite să vă exprimați gândurile cu cuvinte mai bune. Acest lucru vă va verifica textul propoziția prin propoziție și va oferi sugestii cu sinonime, idiomuri și fraze etc. Personal, este o caracteristică utilă, dar verificarea manuală a conținutului propoziție cu propoziție necesită foarte mult timp.

Antrenor personal

Instructorul personal al lui Ginger este un program special de instruire care se adresează clienților plătiți. Este un program de învățare care creează lecții de engleză pe baza greșelilor tale, astfel încât în ​​viitor să poți evita aceleași greșeli. Așadar, în loc să vă concentrați pe antrenorul personal generic englez englez vă ajută să vă concentrați asupra zonelor slabe, prin adaptarea lecțiilor personalizate.

Text la vorbire

Sunteți slab în pronunție? Dacă da, atunci acest lucru se dovedește foarte util pentru învățare. Deși acum avem traducător gratuit de Google care poate rosti cuvinte, dar Ginger aduce diverse alte funcții. Puteți selecta viteza de citire, vocea masculină / feminină, accentul SUA / Marea Britanie și puteți juca sau întrerupe oricând. Mai mult decât atât, va evidenția textul care citește în prezent pentru a păstra cu acesta. Din păcate, această caracteristică nu este disponibilă pentru utilizatorii gratuite pe care trebuie să-i cumpărați abonamentul premium.

Traducător

Ghimbirul este un software excelent care vă ajută să depășiți bariera lingvistică. Este un serviciu gratuit care vă traduce conținutul în peste 40 de limbi. Tot ce trebuie să faceți trebuie doar să lipiți textul în software și să selectați limba de ieșire. Nu este o caracteristică de ultimă oră Google Traducere oferă, de asemenea, același tip de funcționalitate.

Asistă la citire

Citirea articolelor pe web este oarecum dezordonată dacă nu ești bun în engleză. Ca și Grammarly, Ginger vă ajută în acest lucru, când faceți doar dublu clic pe cuvânt și apare caseta care explică sensul. Făcând clic pe „Mai mult”, veți obține mai multe explicații pe același ecran.

Nu este necesară nicio lucrare tehnică pentru configurarea unei astfel de caracteristici. Instalați doar complementul web și este gata. Sincer, credem că Gramaticly face o treabă bună decât Ginger în asta.

explicație de ghimbir

Câteva alte caracteristici utile în ghimbir

 • Corectarea vracii: Ca și alte instrumente de citire a corecturilor, ghimbirul este foarte eficient pentru a detecta cuvinte scrise greșit.
 • Corectează toate: Programul vă permite să corectați toate erorile simultan sau puteți anula toate modificările cu un singur clic.
 • SUA / Marea Britanie Engleză: Puteți comuta între limbi, astfel încât software-ul detectează mai abil probleme.
 • punctuația pentru: Plasarea punctuației la locul potrivit este întotdeauna crucială, verificatorul de punctuație Ginger vă ajută să faceți asta.
 • Dicționar personal: Adaugă cuvintele tale în dicționarul personal pentru a le considera ca pe erori în viitor.
 • Sinonime: Are sinonime și secțiunea de definiție a acestora. Doar faceți clic dreapta pe un cuvânt în editorul Ginger și selectați funcția de sinonime.

Experimentează ghimbirul

Dacă lucrați pe web, atunci este mai indicat să încercați suplimentul de browser care poate fi instalat din magazinul Chrome sau direct pe site-ul Ginger. Funcționează cu aproape fiecare editor online și evidențiază erori ca mai jos pe care le puteți vedea în editorul WordPress.

Software-ul evidențiază greșelile și aveți opțiunile fie pentru a adăuga cuvântul într-un dicționar personal, fie pentru a le corecta cu sugestia lor.

ghimbir în wordpress

Planuri gratuite și premium

Ghimbirul oferă atât planuri gratuite, cât și premium. Utilizatorii gratuite au acces la verificări gramaticale limitate și reformulare de propoziții. În timp ce utilizatorul premium poate utiliza o refacere a frazelor, formator personal, cititor de text și instrument de traducere nelimitat.

În prezent, planul lunar este disponibil la doar 14,98 USD / lună, în timp ce abonamentul anual te costă în jur de 74,88 USD / an (6,24 USD / lună).

Pro-uri

 • Funcția de antrenor personal ajută la diminuarea șanselor de a face din nou aceeași greșeală.
 • Extensii pentru Android, iOS, MS Office, browsere și desktop.
 • Detectați gramatica, punctuația și greșelile
 • Poate reformula propozițiile pentru o mai bună formulare și claritate

Contra

 • Nici un instrument de verificare a plagiatului inclus în Ginger.
 • Nicio aplicație pentru MAC OS. Dar ai un supliment Safari.

Gramaticly vs. Ginger: Verdict

Așadar, în opinia noastră, Grammarly este cel mai avansat instrument de corectare disponibil pe piață. Compania îmbunătățește continuu performanța, iar acum poate detecta erori pe baza a 400+ factori. Este super inteligent să găsești erori contextuale și să oferi sugestii pentru cuvinte potrivite. Îl puteți folosi oriunde ca în MS Office, browser web sau instalați aplicația pentru desktop.

Pe de altă parte, Ginger este, de asemenea, destul de uimitor, dar umplut cu servicii inutile, cum ar fi traducător și cititor de text etc., deoarece traducătorul Google poate face eficient această sarcină. În timp ce Ginger lipsește și verificatorul de plagiat, care se poate dovedi o opțiune convenabilă pentru editorii online.

Vizitați ghimbirul

Accesați Gramaticly

Spune-ne care dintre Grammarly și Ginger oferă performanțe mai bune. Credeți că merită să vă folosiți un verificator de plagiat gramatical, se adresează într-adevăr vreun conținut plagiat? Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map