Cum să faceți backup pentru întregul dvs. site WordPress – Ghid cu poze

0

Backup-ul este unul dintre cei mai importanți piloni ai unui site / blog WordPress. Să presupunem că s-a întâmplat ceva în neregulă cu site-ul dvs. și nu puteți găsi cauzele principale sau întregul dvs. site a devenit vulnerabil. Apoi, cel mai rapid și simplu mod este să restaurați backup-ul pe care l-ați creat. Crearea unei copii de rezervă a site-ului WordPress este foarte ușoară. Vremurile au dispărut când trebuie să faci toate lucrurile manual. Acum trebuie doar să atingeți un clic și asta este totul.


Mulți furnizori de găzduire includeți planurile gratuite de creare și restaurare a copiilor de rezervă în planuri, dar trebuie să verificați dubla politica lor. Ca și în cazul InMotion, puteți restaura backup-ul o singură dată pe durata a patru luni. În cazul în care SiteGround, acestea creează doar o copie și trebuie să efectuați o solicitare ori de câte ori doriți să restaurați. Aceștia sunt furnizori de hosting fantastici; nu vom neglija serviciile lor doar datorită limitărilor de rezervă.

Așadar, soluția este să creați o copie de rezervă completă a site-ului dvs. WordPress, instalând un plugin simplu în care nu aveți nevoie de abilități tehnice. Este o procedură super ușoară pentru a face backup printr-un plugin. Updraftplus este cel mai bun plugin gratuit și de încredere pentru a vă salva munca.

Cum să faceți ca site-ul / blogul să facă backup complet instantaneu – Updraftplus

Updraftplus

Updraftplus este pluginul gratuit care vă permite să creați gratuit copie de rezervă și să susțineți mai multe locații la distanță în care stocați fișierele de rezervă precum unitatea Google și Dropbox etc. Puteți face backupul întregului site WordPress sau fișierele selectate ca teme, baza de date, plugin-uri etc. Și în mod similar, atunci când doriți să restaurați, puteți alege, de asemenea, ce fișier de restaurat sau întregul site.

Pași pentru realizarea copiei de rezervă a site-ului WordPress:

 • Conectați-vă la tabloul de bord WordPress și navigați la „Plugin-uri“ dat la bara laterală și apoi faceți clic pe “Adăuga nou”.

cum să adăugați noul pluguin în wordpress

 • Căutați „updraftplus” și instalați pluginul
 • După instalarea pluginului, vă va cere “Activati”.

instalarea și activarea plugin-ului updraftplus

Acum trebuie să faceți câteva setări necesare. Nu vă faceți griji. Urmați pașii mai jos

 • În bara laterală a tabloului de bord WordPress treceți indicatorul mouse-ului peste butonul „Setări“ apoi faceți clic pe butonul „ActualizăriPlus Backups”.

cum să accesați setările updraftplus

 1. După clic, panoul de setare al pluginului va veni în fața ta. Acum faceți clic pe butonul „Setări“ Vezi imaginea de mai jos
 2. În fila de setare, trebuie să configurați programul fișierelor și bazelor de date, precum și numărul de copii ale copiei de rezervă. Puteți selecta după ce perioadă de timp ar trebui creată backup-ul.
 3. Aici puteți alege, de asemenea, numărul de copii ale fiecărei copii de rezervă. Mai jos alegem un program săptămânal de rezervă și 2 copii ale fiecărei copii de rezervă.

program de copiere site wordpress

 • După aceasta, în fila de setare, următorul pas este să oferiți locația de la distanță unde doriți să stocați fișierele de rezervă. Aici, în acest ghid, vom explica procedura pentru „dropbox”. Pentru că este super-duper ușor și un începător îl poate integra cu ușurință. Doar selectați „Dropbox“ deocamdată, și-i configurăm setarea mai târziu. Aici consultați alegerile de locație la distanță care sunt disponibile în plugin.

dropbox pentru salvarea copiei de rezervă

 1. Acum derulați în continuare și selectați toate fișierele dacă doriți să faceți backup pentru întregul site WordPress. Puteți face, de asemenea, copie de rezervă pentru anumite lucruri cum ar fi teme, pluginuri și baze de date, etc.
 2. De asemenea, bifați caseta de e-mail pentru a primi rapoartele legate de copii de rezervă.
 3. Puneți adresa de e-mail pe care doriți să primiți rapoartele.
 4. La sfârșit a lovit “Salvează modificările”.

setare completă de rezervă a site-ului wordpress

După salvarea modificărilor acum, trebuie să conectați locația de la distanță cu pluginul. Aici vedeți cum să conectați Dropbox pentru a salva fișierele de rezervă și apoi descărcați fișierele pe unitatea locală dacă doriți.

Cum să conectați Dropbox pentru a stoca fișierele de rezervă ale site-ului WordPress folosind Updraftplus:

 • Faceți clic pe linkul oferit în fereastra pop-up, care se afișează imediat după salvarea modificărilor sau derulează în sus și faceți clic pe link-ul așa cum se arată în figura de mai jos sau

actualizați legătura cu stocarea în cloud dropbox

 • După clic, pagina site-ului Dropbox se va deschide solicitând “Autentificare”. Dacă nu aveți contul, creați unul nou.
 • După conectarea unui mesaj, apareți solicitând acces. Acum faceți clic pe “permite” apoi configurarea completă.
 • Când faceți clic pe „Setare completă”, acesta se va îndrepta automat înapoi la panoul Updraftplus. Faceți clic pe butonul „Backup acum” pentru a face backup site-ului WordPress. În mod normal, va începe automat crearea unei copii de rezervă complete a site-ului.
 • Dacă doriți să faceți backup al unor fișiere specifice, apoi faceți clic pe „Backup acum” în “Statusul curent” tab. Va apărea o casetă pentru a alege fișierele. Să presupunem că vrem să creăm copie de rezervă a bazei de date și a pluginurilor, apoi bifați doar acele casete. Aici vezi imaginea de mai jos

alegeți fișiere pentru personalizarea copiilor de rezervă pentru site-uri wordpress

 • În “Statusul curent” fila Updraftplus, puteți vedea progresul copiei de rezervă. Aceasta este tot ceea ce ați creat cu succes backup-ul site-ului.

Cum să salvați backup site-ul WordPress pe unitatea locală

Dacă doriți să salvați fișierele de rezervă de pe hard disk-ul computerului, atunci trebuie doar să descărcați folderul din Dropbox. Este întotdeauna recomandat să păstrați fișierele în mai multe locuri pentru a asigura mai multă siguranță.

 • Conectați-vă la contul dvs. Dropbox
 • Selectați dosarul și apoi faceți clic pe descărcare.

descărcați backup-ul site-ului wordpress pe unitatea locală

Cum să restaurați fișierele de rezervă:

Când backup-ul a finalizat conținutul site-ului dvs. sunt destul de sigure. Dacă s-a întâmplat ceva greșit și site-ul dvs. s-a prăbușit, atunci trebuie să-l restaurați imediat. Pentru că, dacă nu ați făcut acest lucru, există șansa că veți pierde numărul de vizitatori în perioada respectivă.

 • Pentru restaurare, faceți clic pe butonul „Backup-uri existente” apoi faceți clic pe butonul “Restabili”.

cum să restaurați backup wordpress blog

 • Se va afișa o casetă pentru a selecta fișierele pe care doriți să le restaurați. Bifați toate casetele dacă doriți să restaurați toate lucrurile.

Așa se face că puteți crea o copie de rezervă completă a site-ului / blogului WordPress și cum să restaurați? În cazul în care mai aveți probleme în realizarea copiei de rezervă a site-ului dvs., nu ezitați să solicitați ajutor. Va fi plăcerea noastră să vă ajutăm.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map