Cum să configurați CDF gratuit CloudFlare cu site-ul dvs. WordPress

0

Căutați un ghid definitiv despre modul de configurare a CloudFlare CDN pentru site-ul dvs. WordPress?


Nimeni nu-i place un site web cu viteză de încărcare lentă – nici utilizatorului, nici motorul de căutare. Cu toate acestea, există o mulțime de lucruri precum imagini, optimizări ale bazelor de date și plugin-uri etc. care participă la accelerarea și coborârea site-ului. Când vine vorba de viteză și securitate, un CDN este cea mai bună soluție pe care trebuie să o utilizați.

Concepția greșită comună în rândul rookies-urilor că setarea unui CDN necesită multă muncă, dar, din fericire, aproape fiecare gazdă web integrează opțiunea CloudFlare CDN în panoul de control pe care îl puteți configura folosind asistentul de configurare. În plus, în a doua metodă, vom împărtăși o modalitate mai manuală și utilizând faptul că puteți configura CloudFlare CDN indiferent de ce gazdă web utilizați.

Ce este CloudFlare CDN și avantajele sale?

CDN este o formă scurtă a unei rețele de livrare de conținut. Există multe servicii CDN disponibile pe piață, iar CloudFlare este unul dintre acestea. Dacă sunteți în căutarea serviciilor CDN gratuite, CloudFlare este cel mai bun pentru a utiliza.

Este o rețea de servere din întreaga lume și de fiecare dată când cineva accesează site-ul dvs. livrează datele din cache din cea mai apropiată locație la acel utilizator. În acest fel, datele necesită mai puțin timp pentru a călători către utilizator. Deoarece folosirea unui CDN găzduiește datele site-ului dvs. într-o rețea mondială de centre de date în loc de un singur server, astfel că îmbunătățește semnificativ timpul de încărcare a site-ului dvs..

Un alt lucru care evidențiază CloudFlare CDN că utilizează firewall-ul site-ului de bază cloud și serverul proxy, ceea ce înseamnă că monitorizează tot traficul care vine pe site-ul dvs. web și, astfel, pentru a bloca traficul suspect. Este un sistem eficient împotriva atacului DDos și a traficului rău intenționat care le impune să intre manual în captcha înainte de a ateriza pe site-ul dvs..

Pe măsură ce CloudFlare CDN blochează bot-urile rău intenționate prin semnalizarea IP-urilor rău intenționate, un alt beneficiu pe care îl oferă este sub forma economisirii resurselor. Resursele dvs. de server, cum ar fi lățimea de bandă, nu vor fi risipite de traficul rău inutil.

CDF gratuit Cloudflare este o alegere excepțională pentru bloguri și întreprinderi mici. Cu toate acestea, obținând un plan premium veți obține performanțe îmbunătățite, în special pentru dispozitivele mobile. Planurile lor plătite încep de la 20 USD / lună.

După cum am menționat înainte de a utiliza Cloudflare CDN cu site-ul dvs. WordPress este super ușor. Aici, în acest ghid, vom acoperi 2 metode prin care puteți configura Cloudflare printr-un panou de control gazdă web și o abordare manuală care va funcționa cu fiecare gazdă web. Așadar, dacă, din anumite motive, gazda dvs. web nu prezintă un CDN CloudFlare, puteți utiliza cu ușurință CloudFlare cu site-ul dvs. utilizând a doua abordare.

Așadar, să mergem mai departe pe pașii de ghid pentru configurarea Cloudflare CDN și să vedem cum afectează site-ul dvs. web.

Cum să configurați CloudFlare CDN cu site-ul dvs. WordPress

Metoda 1: Instalarea Cloudflare prin intermediul panoului de control Hosting

 • În primul rând conectați-vă la panoul de control al găzduirii, care este de obicei cPanel. Bluehost este un web hosting popular, iar planul lor de găzduire vine cu cPanel. Autentificare la cPanel Caută pictograma „CloudFlare”, care este de obicei prezentă în secțiunea de domeniu.

bluehost cloudflare CDN

 • Pentru a configura Setup Cloudflare trebuie mai întâi să creați un cont. Așa că mergeți la Cloudflare faceți clic pe site pentru a vă înscrie. Nu vă faceți griji, este un cont gratuit, nu trebuie să plătiți nici măcar un singur ban.
 • Introduceți adresa de e-mail și parola de lucru și apoi apăsați butonul Creare cont.
 • Acum revino la cPanel-ul tău de găzduire. Faceți clic pe pictograma CloudFlare și introduceți detaliile pe care le-ați folosit la înregistrare.
 • Vă veți redirecționa către pagina de setare Cloudflare. Trebuie doar să faceți clic pe linkul „activa” care apare lângă numele dvs. de domeniu.

Așa cum Google a spus că SSL oferă site-ului dvs. un avantaj SEO mic, așa că acum nu doar comerțul electronic utilizează un certificat SSL, dar devine esențial pentru fiecare site web. Lucrul vizibil aici este faptul că certificatul SSL furnizat de gazda dvs. web nu este compatibil cu contul gratuit Cloudflare. Totuși, lucrul bun este că Free CloudFlare este livrat și cu un certificat SSL, astfel încât trebuie să optați CloudFlare SSL.

După activarea Cloudflare, compania dvs. de găzduire web se va ocupa de restul setărilor. Puteți vizualiza oricând statisticile CloudFlare. În plus, dacă doriți să faceți modificări care vă plac nivelul de memorie în cache, minimizarea și setarea de securitate etc. puteți face acest lucru direct din cPanel.

Configurarea CloudFlare utilizând panoul de control de hosting SiteGround

SiteGround este un alt nume bine cunoscut care răspunde nevoilor unui număr mare de oameni. Dacă utilizați SiteGround, care este o gazdă web excelentă, pe care o recomandăm cu tărie pentru bloguri individuale sau pentru site-uri de afaceri. Pe lângă tehnologiile premium, ceea ce ne oferă liniște sufletească sunt serviciile lor de asistență.

Anterior SiteGround oferă cPanel contul lor de găzduire, dar recent au migrat la un nou panou de control.

Conectați-vă la panoul dvs. de control SiteGround. Puteți găsi Cloudflare sub fila Speed. Faceți clic pe „Cloudflare” și apoi pe „SET UP”.

configurarea cloudflare a site-ului

Un pop-up va apărea cu un mesaj fie creați un cont nou, fie conectați-l pe cel existent dacă aveți. Dacă nu creați doar un cont, atunci veți vedea că activarea CDN este în curs. Imediat ce va finaliza, Cloudflare CDN va fi activ pe site-ul dvs. WordPress.

Metoda 2: Configurarea manuală a Cloudflare pe site-ul dvs. WordPress

Această opțiune este destinată celor dacă compania dvs. de găzduire web nu prezintă instalarea Cloudflare cu 1 clic. Utilizarea acestei abordări a configurarii Cloudflare este de asemenea ușor, dar include și câțiva pași în plus. Să începem

 • Pentru a conecta Cloudflare cu site-ul dvs. web, trebuie să vă creați un cont cu Cloudflare website.

semnalizare cloudflare

 • Introduceți adresa de e-mail și parola pentru crearea unui cont nou.

creați un cont cu cloudflare

 • În continuare, trebuie doar să tastați site-ul dvs. web și, după aceea, vă vor cere să alegeți un plan. Mergeți cu Free și faceți clic.

adăugarea site-ului web la cloudflare

 • În continuare, vi se va cere să selectați un plan. Pentru tutorial, alegem un plan gratuit aici. Și apoi apăsați butonul „Confirmare plan”.

selecția planului cloudflare

 • După aceea, Cloudflare va începe scanarea automată și vă va prezenta o listă cu setările DNS pe care trebuie să le verificați. Nu vă faceți griji pentru că este simplu. Dacă starea de proxy de lângă înregistrarea DNS arată o pictogramă cloud portocaliu care înseamnă înregistrarea DNS activată cu Cloudflare. Și dacă pictograma cloud este gri, înseamnă că înregistrarea DNS nu va fi trecută prin Cloudflare.

Aici, în mare parte, nu trebuie să schimbi nimic. Trebuie doar să vă asigurați că este activat pentru domeniul dvs. (pictograma cloud portocaliu) și dezactivat pentru alte lucruri, cum ar fi ftp, mail, etc. (pictograma cloud gri).

verificați DNS pentru a activa cloudflare

 • După ce ați verificat înregistrarea DNS, faceți clic pe butonul „Continuare”.
 • Următorul pas este ultimul în care Cloudflare vă solicită să vă actualizați numele de server. Acestea vă furnizează numele de Cloudflare. Trebuie să inserați aceste servere de nume în setările registrului dvs. de domeniu (de unde cumpărați numele dvs. de domeniu, care poate sau nu compania de unde achiziționați contul de găzduire.)

Notă: După schimbarea serverelor de nume, este nevoie de până la 24 de ore să se propage pe internet. În acest timp, există șanse ca site-ul dvs. să nu fie accesibil pentru unii utilizatori, dar de obicei funcționează bine.

Pentru schimbarea serverelor de nume, trebuie să vă conectați la contul în care ați înregistrat domeniul. Aici luăm exemplul NameCheap.

 • Așadar, dacă aveți și un domeniu cu NameCheap conectați-vă la contul dvs..
 • Accesați fila „Lista domeniilor”. Acolo veți vedea secțiunea „NAMESERVERS”. Asigurați-vă că selectați DNS personalizate apoi lipiți serverele de nume furnizate de Cloudflare.

schimbarea serverelor de nume în namecheap

 • După schimbarea serverelor de nume, întoarceți-vă în contul dvs. Cloudflare. Accesați secțiunea „Prezentare generală” acolo Verificați acum Aceasta va efectua o verificare imediată a serverului de nume.

Configurarea pluginului Cloudflare în WordPress

Cloudflare a proiectat un plugin oficial care oferă acces facil la funcțiile Cloudflare. Folosind acest plugin, puteți curăța rapid memoria cache, puteți seta regulile de aplicare web și multe altele. Deci înseamnă că nu trebuie să vă conectați la Cloudflare, deoarece pluginul vă oferă capacitatea de a gestiona funcțiile Cloudflare direct din tabloul de bord WordPress..

Așa că mergeți mai departe instalați și activați Cloudflare conecteaza.

După activare, Cloudflare va apărea în tabloul de bord WordPress Setări >> Cloudflare.

După ce faceți clic, vă vor prezenta o pagină care vă va solicita „Creați-vă contul gratuit” sau conectați-vă dacă aveți deja un cont. Pur și simplu faceți clic pe conectare.

În continuare, vă vor cere să introduceți e-mailul și cheia API.

Puteți găsi API-ul pe site-ul Cloudflare din zona contului. Trebuie să copiați cheia API globală.

cloudflare cheie API

După ce faceți clic pe „Vizualizare”, va apărea o fereastră care vă va cere să introduceți parola. După introducerea parolei vor prezenta o cheie API.

Cheie API

Acum întoarceți-vă la tabloul de bord WordPress introduceți adresa de e-mail și cheia API.

 • După aceea va apărea pagina de setare Cloudflare. Pentru a activa optimizarea Cloudflare cu 1 clic pentru WordPress, faceți clic pe butonul „Aplicați”.
 • Vă recomandăm să activați „Gestionarea automată a memoriei cache”. Acest lucru permite Cloudflare să eradice automat versiunea veche de cache a site-ului dvs., de fiecare dată când actualizați site-ul.
 • În meniul de setări, există câteva opțiuni utile de configurat după cum doriți.
 • „Analytics” conține informații precum câte amenințări blocate de Cloudflare, lățimea de bandă salvată și vizitatori, etc.

Câteva setări cruciale la care ar trebui să vă uitați:

HTTPS automat

Dacă doriți să utilizați Cloudflare în principal, în numele certificatului SSL, această opțiune este pentru dvs. Folosind toate aceste linkuri http: // se vor converti la https: //

Mereu online

Aceasta este una dintre caracteristicile frumoase ale Cloudflare. Activarea acestei opțiuni va servi vizitatorilor dvs. o versiune în cache a site-ului dvs. web când serverul dvs. de găzduire se va reduce. Așadar, este recomandat să porniți această pornire.

În modul de atac

Activați acest mod numai atunci când site-ul dvs. este atacat. Activând acest mod, fiecare vizitator va vedea o pagină interstițială timp de aproximativ 5 secunde. Ar trebui să folosești această caracteristică în timp ce site-ul tău Web este sub atac DDoS.

Mod de dezvoltare

Această opțiune este oferită în pagina de setări. Dacă vă aflați pe site-ul Cloudflare, puteți activa / dezactiva această opțiune în pagina Caching. Când activați acest mod înseamnă că doriți să ocoliți memoria cache Cloudflare, astfel încât să puteți vedea modificările în timp real. Ar trebui să utilizați aceste opțiuni atunci când faceți unele modificări de proiectare sau unele lucrări de dezvoltare.

Nivel de securitate

În mod implicit, această setare este la nivel mediu. Deci ce înseamnă? Cloudflare va afișa un captcha către vizitatori pentru majoritatea vizitatorilor, precum și pentru cei cu amenințare moderată. Lumina de nori fiind excesivă în acest aspect.

Așadar, păstrarea acestuia la un nivel mediu poate să nu vă fie bine. Ca în cazul în care oamenii vizitează site-ul dvs. și văd un captcha, ar putea fi enervant pentru ei să-l rezolve de fiecare dată când vă vizitează site-ul. Așadar, vă sugerăm să îl păstrați la un nivel scăzut.

Concluzie

Deci, dacă sunteți în căutarea unui pachet care va face site-ul dvs. mai sigur și rapid Cloudflare este un lucru excelent de utilizat. Și partea surprinzătoare este că versiunea sa gratuită este cu adevărat utilă pentru a face diferența. Așadar, dacă doriți să vă salvați lățimea de bandă a preciziei sau frecvent în timpul atacurilor, vă recomandăm să folosiți Cloudflare.

Mai mult, toată lumea dorește să obțină un nivel înalt în rezultatele motoarelor de căutare. Google oferă un ușor avantaj site-urilor web care folosesc SSL Cloudflare pentru a vă face posibil chiar și fără a investi un ban.

Sperăm că acest ghid vă ajută să configurați Cloudflare. Încercăm să explicăm totul în cuvinte simple, totuși, dacă mai aveți confuzie, nu ezitați să ne întrebați lăsând un comentariu mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map