7 najboljših programskih programov za izdelavo spletnih strani 2020 – Izdelajte osupljivo spletno mesto po meri

0

Kaj! Nisi dobil želenega dizajna za svojo sanjsko stran?


Ne poznate kodiranja, ampak želite sestaviti svoj dizajn?

Ne želite porabiti ogromnega denarja za kodre ali oblikovalce spletnih strani?

Tu je rešitev za vse vaše poizvedbe. Preprosto preizkusite programsko opremo za izdelavo spletnih strani za izdelavo spletnega mesta po meri.

Na splošno obstajata dva načina za ustvarjanje spletnega mesta. Lahko pa greste po zapletenem načinu in se naučite kodirati. Drugič, poiščite urejevalnik WYSIWYG, ki bo oblikovanje spletnih strani izjemno enostavno. Večina ustvarjalcev ponuja funkcijo povleci in spusti, kjer stvari postavite na prazno platno ali vnaprej oblikovane predloge.

Prednosti programa Website Builder

 • Vse stvari lahko dobite na enem mestu, kot so domena, spletno gostovanje in graditelj itd., Najboljše pa je, da namestitve sploh niso potrebne in najboljša stvar je, da namestitve sploh niso potrebne.
 • Ne potrebuje veščin razvijalca
 • Prihranki stroškov, saj vam ni treba plačati stroškov načrtovanja in vzdrževanja.
 • Na voljo je veliko privlačnih predlog in elementov.
 • Skoraj vsa programska oprema za graditelje podpira povleci in spusti …

Toda resnična težava je tista, katera je prava spletna stran za oblikovanje aplikacije? Veliko graditeljev spletnih strani trdi, da so najboljši v panogi. Na tem mestu vam lahko pomagamo pri izbiri najboljšega.

Ne glede na to, kaj iščete za ustvarjanje poslovnega spletnega mesta, osebnega bloga ali trgovine, tukaj je nekaj vrhunskih programov za izdelavo spletnih mest.

Najboljši gradniki spletnih mest 2020 – način za takojšen dostop do spleta

Wix [brezplačno + plačano]

wix spletno mesto graditelj

Wix je eden vodilnih gradnikov brezplačnih spletnih mest, ki ponuja naštete predloge, povezane s spletnimi dnevniki, podjetjem, e-trgovino in modo itd. Poleg premium različice ponujajo brezplačen dostop, tako da jih lahko poskusite pred vlaganjem.

Wix z ustvarjanjem računa ponuja dva načina urejanja, ki sta ADI in Wix urejevalnik. Oba imata enake lastnosti, vendar je njihov delovni slog nekoliko drugačen.

Wix ADI (Artificial Design Intelligence) je samodejni način ustvarjanja spletnega mesta. To je hiter način, pred izdelavo končnega dizajna postavijo nekaj preprostih vprašanj. Vsak del spletnega mesta je prilagodljiv. Lahko spremenite temo, barve, pisave, glavo in še veliko več. Poleg tega vam omogočajo, da dodate animacije za elemente za izdelavo bolj privlačne spletne strani.

Po drugi strani Wix urejevalnik ponuja tudi odlično uporabniško izkušnjo. Začne se z izbiro že izdelane predloge. Na izbiro je 100 predlog. Po izbiri predloge se vmesnik urejevalnika naloži. Ponuja enostavno vlečenje in spuščanje, dodate lahko besedilna polja, drsnike, gumbe, kontaktne forume, socialne gumbe in glasilo itd. Lahko celo spremenite položaje objav. Pravzaprav lahko prilagodite vse prikazano na zaslonu.

Wix ponuja App Market, ki vam pomaga izboljšati vaše spletno mesto. Na voljo je ogromno aplikacij za dodajanje iskalne vrstice, komentarjev, klepeta, gumba skype, avtomatskega orodja za e-pošto, trženje in analitiko. Če želite ustvariti spletno trgovino, je Wix odlična rešitev, saj ponujajo številne ustrezne aplikacije, kot so vključevanje pregledov, klicni gumb, PayPal, računi, pretvornik valut in tabele s cenami.

Kljub temu pa si želite še več, omogočajo vam tudi vstavljanje kod, HTML kod in dodajanje datotek Flash (SWF). Poleg tega Wix prinaša navodila po korakih za izboljšanje SEO. Podporne storitve se zagotavljajo s predložitvijo vozovnic in baze znanja.

Cenitev: Ni potrebe po nakupu ločenega načrta spletnega gostovanja. Wix načrtuje, da se cene začnejo od 4,50 USD / mesec, ki vključuje 1 GB pasovne širine in 500 MB prostora za shranjevanje. Morate samo kupiti ime domene in se usmeriti na svoje spletno mesto WIX. Razen najosnovnejšega načrta vsi drugi ponujajo tudi brezplačno ime domene. Podpirajo 14-dnevno politiko vračila.

DUDA [brezplačno + plačano]

duda programska oprema za graditelja spletnih mest

Duda je glede uporabnosti precej očitna in navdušuje uporabnike s svojim odzivnim dizajnom in kupom funkcij. Predstavljena je bila leta 2010 in zdaj sodi med najboljše graditelje spletnih strani z napajanjem gostovanja z oblačnimi storitvami Amazon. Vzrok nič zmede, samo izberite predlogo iz svojih že izdelanih modelov in začnite urejati.

Na prvi pogled boste spoznali, da je upravljanje precej preprosto. Kadar koli si lahko pogled na namizje, mobilne računalnike in tablične računalnike ogledate le s klikom. Duda vas ne bo nalepil samo na njihovega ustvarjalca, tako da če imate veščine razvijanja, lahko prosto igrate s kodami CSS in HTML.

Poleg izjemnih možnosti urejanja lahko predlogo uredite za katero koli posebno napravo (mobilni, namizni in tablični računalnik), kar vam omogoča, da oblikujete najbolj odzivno spletno mesto, ki je ključno za izkušnje strank in obiskovalcev ter iskalnike. Še ena izjemna stvar, da lahko Duda, za razliko od večine graditeljev tam, vključi v Google Analytics, da predstavi poglobljene statistike prometa.

V objave / stran lahko dodate veliko pripomočkov / elementov, kot so gumbi, stolpci, ikone, družabna, iskalna vrstica, Facebook & Sistemi komentarjev Disqus in še veliko več. Podpirajo več kot 100 slogov pisav. Vsak gradnik je prilagodljiv v slogih, dimenzijah itd., Tudi z nekaterimi pa lahko dodate animacije in posebne učinke, kot sta pojavni zaslon in sidranje.

Funkcije personalizacije gradbenika spletnega mesta Duda omogočajo presenetljivo orodje. V “Prilagodi” s pritiskom na nekaj klikov lahko nastavite pojavna okna, promocijske popuste, povratna opozorila za obiskovalce, izven ur, poseben dogodek in številne druge kul stvari. Prav tako lahko ustvarite tudi dogodek po meri. Ti dogodki se izkažejo za zelo koristne pri vključevanju strank.

Z Dudo je enostavno vzpostaviti in upravljati spletno mesto za e-trgovino, kjer nadzorujete funkcije, povezane s prodajo, promocijami, izdelki in plačili. Za Pro uporabnike Duda nudi pomoč prek klepeta v živo in telefona. Brezplačni uporabniki lahko brskajo po svojih vodnikih in koristnih člankih.

Cenitev: Prosti načrt je najboljši način za doživetje Dude. Ko ste se odločili za plačljiv načrt, se Business plus začne pri 14,25 USD na mesec. Lahko tudi vzamete dosmrtno naročnino na poslovni načrt + 299 dolarjev. Načrt vsebuje ime domene po meri, SSL, varnostno kopiranje spletnega mesta in sporočila s kromiranim potiskom. Poleg tega lahko za uporabniško poslovanje e-trgovine plus načrt dodate do 10 izdelkov. Poleg tega podpira PayPal, Stripe in Global Gateway za plačila.

Weebly [brezplačno + plačano]

weebly spletno mesto graditelj

Weebly v drugem ustvarjalcu spletnega mesta WYSIWYG, ustanovljenem leta 2007, ponuja dobro zapakirano platformo za razvoj spletnega mesta. Weebly ponuja na stotine predlog za portfelje, e-trgovino in osebna spletna mesta. Prožna narava tega brezplačnega ustvarjalca spletnih mest vam omogoča, da vključite aplikacije drugih proizvajalcev.

Z Weeblyjem lahko začnete kot brezplačni uporabnik s poddomeno ali zaženete svoje profesionalno spletno mesto pod imenom domene po meri. Ustvarjanje nove objave, preverjanje komentarjev, dostop do strani in nastavitev spletnega mesta je dokaj enostavno in vidno. Tako kot Wix lahko vsak element povlečete in spustite s klikom na možnosti urejanja.

Najbolj izjemna stvar Weeblyja je uporabnost. Nov uporabnik, ki še nikoli ni uporabljal programske opreme za izdelavo spletnih strani, ponuja prijetno izkušnjo. Obstajajo številni elementi, kot so besedilo, slika, diaprojekcija, zemljevid, tabela cen, dodajanje videov, kontaktni forum, vdelava HTML-ja in še veliko več. V svoje roke dajo tudi možnosti trgovine, kot so postopek nakupa, integracija PayPal, naročila in pošiljanje itd.

Če v urejevalniku Weebly ne najdete nekaj, pojdite in iščite na njihovem trgu aplikacij, ki vsebuje brezplačne in premium aplikacije. Za poenostavitev uporabnikov so aplikacije razvrstili med e-trgovino, trženje, SEO, statistiko spletnega mesta, druženje in komunikacijo. Ko ustvarite objavo, ne pozabite ogledati »možnosti objave«, ki omogočajo, da v iskalnik vtipkate naslov in opis, ki ju želite prikazati. Poleg tega lahko načrtujete, omogočite / onemogočite komentarje in dodate objave v želeno kategorijo.

Weebly hrani center za pomoč, ki vam omogoča, da pokličete ali jim pošljete e-pošto, ko se spopadate z težavami. Poleg tega je na voljo klepet v živo med 6. in 18. uro po pacifiškem času (od ponedeljka do petka) in od 8.00 do 17.00 po pacifiškem času (sobota-ned.) Poiščete lahko njihovo skupnost in navodila za rešitve. Na splošno je odličen, intuitiven graditelj spletnih mest in ga je vredno poskusiti.

Cenitev: Najnižje plačani načrti stanejo le 8 USD / mesec z brezplačnim domenskim imenom. Poleg tega neomejeno prostora za shranjevanje, 100 USD Googlovih trženjskih kreditov in dostop do naprednih statističnih podatkov o spletnem mestu. Osnovni načrt vključuje tudi nekaj funkcij e-trgovine, na primer postopek nakupa in dodajanje do 10 izdelkov. Torej najprej ocenite svoje zahteve in nato izberite načrt.

Kvadratni prostor [preizkusno + plačano]

oblikovalec spletnega mesta kvadrata

Squarespace je še ena najprimernejša programska oprema za izdelavo spletnih mest, ki poskrbi za stotine elegantnih predlog, povezanih z vsako kategorijo, kot so spletna trgovina, blog, fotografija in potovanja itd. Njihove storitve lahko brezplačno preizkušate 14 dni. In ko ugotovite, da je to tisto, ki ga iščete, pojdite za naročnino na premium.

Namestitev spletnega mesta na Squarespace je zelo enostavna. Samo ustvarite račun, izberite predlogo, odgovorite na niz vprašanj in tam se odpravite. Ustvarjanje navigacij in strani je povsem preprosto. Oblikovanje lahko kadar koli spremenite prek njihovega urejevalnika. Poleg tega s premikanjem miške po katerem koli elementu teme prikaže možnosti urejanja.

V Squarespaceu so nekatere super funkcije enostavno dostopne. Tako kot v le nekaj klikih lahko prikažete vrstico z obvestili in vrstico z informacijami o mobilnih napravah. Squarespace predstavlja več statističnih podatkov o prometu na spletnih mestih, tako da lahko obiskovalca natančno spremljate. Zagotavljajo informacije o virih prometa, priljubljeni vsebini in poizvedbah iskalnika itd.

Predloge sicer niso tako prilagodljive kot Wix, vendar imate dostop do vseh osnovnih možnosti z lepo in čisto nadzorno ploščo. Za nekatere napredne prilagoditve vam omogočajo dodajanje kod CSS po meri. Squarespace ima vnaprej izdelane možnosti za SEO, trženje in varnost. Tukaj morate samo dostopati do nastavitev in izpolniti potrebna polja, da bodo te stvari dobro delovale. Izvedite lahko preslikavo URL-jev, oblikovanje strani na 404 straneh, družabni delež in povezovanje e-poštnih storitev in še več.

Seveda potrebujete pomoč v težavnih razmerah in s Squarespaceom ga boste dobili prek takojšnjega klepetanja v živo (od ponedeljka do petka od 4. do 20. ure po vzhodnem času), e-poštnih sporočil, vodnikov, videov in baze znanja. Poleg tega imajo tudi forum skupnosti.

Cenitev: Squarespace pomaga stranki, da dobi pravo izbiro načrta s kategorizacijo paketov spletnih strani in e-trgovine. Načrt se začne od 12 dolarjev na mesec z neomejenim gostovanjem in pasovno širino. Vključuje brezplačno ime domene in SSL potrdilo.

Osnovni načrt, optimiziran za e-trgovino, vas je stal 26 USD / mesec, ki vključuje brezplačno registracijo domenskega imena, neomejene izdelke, SSL, popuste, nadzor nad davki in naročili itd..

Shopify [preizkusno + plačano]

Okupi za ustvarjanje trgovine za e-trgovino

Če kdaj sanjate, da bi ustvarili trgovino za e-trgovino, vendar se zaradi svojih zapletov ustavili, potem je tu neposredna rešitev, ki je na voljo v obliki Shopify. Na svoji platformi imajo skoraj 500K aktivnih trgovin. Za namene ocenjevanja lahko začnete s 14-dnevnim preskusnim računom. Na izbiro je več kot 100 brezplačnih in plačljivih predlog.

Shopify ponuja izjemno raven prilagajanja, kjer lahko oblikujete vnaprej pripravljene teme, kot želite. Poleg tega lahko uporabnik naloži tudi svoje predloge. Če pa želite preseči to, vam Shopify omogoča, da vstavite / spremenite kode CSS in HTML. Trgovina je prijazna do mobilnih telefonov, kupec pa lahko izvaja plačila prek plačila Android in iOS plačila itd.

S trgovino se je zelo enostavno ukvarjati. Kot za dodajanje izdelkov preprosto pojdite do zavihka izdelkov v urejevalniku in dodajte najnovejše podrobnosti. Na zavihkih »Naročila« lahko sledite in nadzirate naročila strank in opuščeno preverjanje. Za povečanje prodaje lahko oblikujete popuste. Poleg tega orodje predstavlja različne analitike, kot so skupna naročila, stopnja konverzije, naprava, ki jo uporablja stranka, ponavljajoča se stranka, lokacija, vir prometa in številne druge.

Za izboljšanje trgovine ponuja Shopify razširjeno trgovino z aplikacijami, ki vsebuje več kot 1000 brezplačnih in plačljivih aplikacij, ki se nanašajo na prodajo, trženje, družbene medije, zaloge in pošiljanje itd. In zahvaljujoč njihovi prilagodljivosti, ki omogočajo dodajanje različnih prodajnih poti. Poleg tega aplikacija Shopify „prodajno mesto“ omogoča delovanje prek Android-a, iPada ali iPhone-ja in ima nabor drugih funkcij.

Shopify ponuja brezplačnim podpornim storitvam 24/7 brezplačno. Stik lahko daste prek klica, klepeta v živo, e-pošte ali pošljete tvit. Na klepet v živo bodo morda morali brezplačni uporabniki čakati dolgo, toda za plačljive uporabnike so njihove storitve dokaj spodobne. Shopify je precej vnaprej, vendar kljub temu, če ste zmedli, preverite na tone vodnikov v njihovem centru za pomoč.

Cenitev: Trenutno ima Shopify tri pakete. Že osnovni načrt se začne od 29 dolarjev. V tem načrtu se vam bo zaračunala 2-odstotna provizija za transakcije, če uporabljate prehod za plačila tretjih oseb, medtem ko ni plačila, če uporabljate Shopify plačila. Poleg tega vključuje neomejeno skladiščenje, pasovno širino in izdelke. V načrtu je brezplačen SSL za zavarovane transakcije. Poleg tega lahko omogočite ustvarjanje bloga skupaj s trgovino.

Graditelj spletnih strani [brezplačno + plačano]

ustvarjalec spletnega mesta wesitebuilder

Websitebuilder je dobra izbira za začetek, ne samo zato, ker ga je enostavno razumeti, ampak ponuja tudi na tisoče vnaprej izdelanih predlog. Vse, kar morate storiti, je samo izbrati dizajn in začeti poliranje. Ni važno, če ste začetnik, ne boste zamenjali zaslona za urejanje niti na prvi pogled, ker je precej jasen in dobro oblikovan. Spremembe v ozadju spletnega mesta, barvah in pisavah itd. Lahko spremenite tako, da se približate zavihku za oblikovanje.

Najprej lahko elemente povlečete kamor koli na območju spletnega mesta. Nato se s klikom na element prikaže majhno okno za urejanje, ki vsebuje različne možnosti urejanja, kot so spreminjanje modelov, slogov, položajev in dimenzij itd. Poleg tega lahko dodate animacijo za določen element ali celotno spletno mesto, če želite. Spreminjanje velikosti predmetov je zagotovo priročno, saj lahko zdaj namesto pisanja dimenzij povečate ali zmanjšate velikost z miškinim kazalcem.

Graditelj pošteno odpravi potrebo po znanju kodiranja, saj je v objavah in na straneh na voljo veliko elementov. Kot za samo gumb, je tudi skoraj 6 modelov. Poleg tega obstajajo še številni drugi uporabni elementi, kot so družabne škatle, polja, kontaktni forum, vdelava HTML / strani, Google Zemljevidi, glasilo, dodajanje videoposnetkov in različnih oblik itd..

WebsiteBuilder je združljiv z mnogimi drugimi aplikacijami za SEO, Analytics, Social in monetizacijo. Orodja za spletne skrbnike Bing in Google lahko brez težav vključite. Vključujejo tudi gostoto ključnih besed, generator zemljevidov zemljevidov in integracijo AdSense. Izdelovalec spletnih strani ni omejen samo na ustvarjanje spletnih strani. Z njim lahko zgradite presenetljivo trgovino e-trgovine. Upoštevajte, da so vse funkcije integracije in trgovine na voljo premium uporabnikom. Toda brezplačni uporabnik lahko brezmejno uživa v svojem brezplačnem ustvarjalcu spletnih strani.

Med delovanjem v spletu je zelo potrebna strokovna podporna skupina. Tako WebsiteBuilder ponuja pomoč pri pošiljanju e-pošte in telefonskih klicev. Poleg tega baza znanja vsebuje obsežne članke o urejevalniku, SEO, domenah in socialnih medijih. Na splošno gre za čudovitega ustvarjalca spletnih strani, ki ima bogato možnost urejanja in številne predloge.

Cenitev: Načrti z najnižjo premijo se začnejo od 5,99 USD / mesec, vključno z brezplačnim domenskim imenom in oglasnim kreditom. Načrt omogoča tudi integracijo SEO in marketinških orodij. Tukaj upoštevajte, da ne dovoljuje e-poštnega naslova po meri. Za e-poštne račune po meri morate naročiti njihovo naročnino na poslovni načrt. Uporabnikom e-trgovine ponujajo ločen načrt, ki stane 11,99 USD / mesec z brezplačno domeno, podporo na ravni prednostnih nalog in e-poštnimi naslovi po meri.

Ucraft [sled + plačano]

programska oprema za gradbenike ucraft

Nenazadnje Ucraft zagotavlja hitro rešitev za izdelavo spletnega mesta ali ciljnih strani. 14-dnevni preizkusni račun, ki je na voljo vsem za testiranje kakovosti. Ponujajo ogromen seznam predlog, med katerimi lahko izbirate. Poleg tega njihovo gostovanje poganja Googlova platforma za gostovanje v oblaku, da bi zagotovili največjo razpoložljivost in vam ni treba motiti glede omejitev pasovne širine..

Spletna stran je razčlenjena na ločene bloke s prilagodljivimi možnostmi in tako postane privlačna zasnova. Ucraft ponuja različne elemente, kot so dodajanje odstavkov, naslovov, gumbov, videoposnetkov in odštevalcev časa itd. Imajo tudi funkcijo preklopa jezika. Poleg tega lahko vključite Instagram, SoundCloud in Twitter.

Ucraft nadzorna plošča omogoča dostop do različnih funkcij, vključno s SEO upraviteljem, domenami in dodajanjem članov ekipe. Poleg tega nudijo orodje za izdelavo logotipov. Na tej plošči lahko dodate kategorije in upravljate različne možnosti objav in strani. Podpirajo številne integracije aplikacij, vključno z klepetanjem Zendesk, Google Analytics in hotjar itd.

Graditelj vam omogoča, da elementom strani dodate posebne učinke. Ucraft ponuja oblikovalsko orodje z dodatnimi stroški le 2,99 USD / za vedno. Gre za orodje Photoshop, ki lahko ureja postavitev, sloge, tipografijo in urejanje kompleta vmesnika. Po naših izkušnjah je enostavna plošča za urejanje, širok spekter predlog, številne in podpora za Google Cloud v zadostni meri, da jo uvrstimo med najboljše programske programe za izdelavo spletnih strani.

Ikona klepeta se vedno prikaže na zaslonu, kjer za pomoč začnete pogovor s člani Ucraft. Je malo počasi, kot na splošno, odgovor boste dobili v nekaj urah. Poleg tega imajo podporni center, ki je poln vodnikov o skoraj vseh temah.

Cenitev: Za naročnino na premijo Ucraft začne od 8 dolarjev na mesec. Ustvarite lahko neomejene spletne strani. Na voljo so tudi članki, SEO in večjezične aplikacije. Cene so precej nižje, če ste plačevali celo leto, ki stane le 77 dolarjev. Letni paket vključuje 1 brezplačno ime domene. In le za 149 dolarjev boste dobili življenjski dostop do Ucraft.

Zaključek

Na splošno je najboljša programska oprema za izdelavo spletnih strani odličen način za ustvarjanje spletnega mesta ali trgovin za e-trgovino. Ni se vam treba učiti kodiranja, ker WYSIWYG gradbeniki delujejo na principu povleci in spusti. Sestavljalci ne samo, da prihranijo čas, ampak tudi prihranijo vaše stroške za ustvarjanje dizajna po meri od razvijalcev.

Ker podjetje za izdelavo spletnih strani upravlja skoraj vse, se tako lahko osredotočite na gradnjo spletnega mesta, namesto da bi se ukvarjali s strežnikom in drugimi tehničnimi vidiki.

Vsi zgoraj omenjeni gradbeniki so enostavni in omogočajo uporabniku prijazno izkušnjo.

Katera je najboljša programska oprema za izdelavo spletnih strani?

Izbira graditelja spletnega mesta je odvisna od vaših zahtev. Priporočamo Wix za ustvarjanje spletnih mest. Ima na stotine predlog in bogat trg aplikacij. Poleg tega je njihov način ADI odlična izbira za začetek za novorojenčke.

Za nastavitev spletno mesto za e-trgovino, predlagamo, da poskusite Shopify saj precej olajša vodenje trgovine, tudi če nimate predhodnih izkušenj.

In za modni, potovalni in fotografski dnevniki, Squarespace ponuja precej ustrezne in osupljive predloge z urejanjem povleci in spusti.

Torej katero izberete?

Ste že uporabili koga od zgoraj omenjenih?

Veselimo se vaših dragocenih komentarjev in če imate še kakšno nerešeno poizvedbo o graditeljih spletnih strani, vas prosimo, da vprašate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map