7 най-добри софтуерни програми за създаване на уебсайтове 2020 – Изграждане на зашеметяващ сайт за персонализиран дизайн

0

Какво! Не получихте желания дизайн за вашия сайт за мечти?


Не знаете кодирането, но искате да създадете свой собствен дизайн?

Не искайте да харчите огромни пари за кодери или дизайнери на сайтове?

Ето решение на всичките ви запитвания. Просто опитайте софтуер за създаване на уебсайт, за да създадете вашия потребителски дизайн.

Като цяло има два начина за създаване на сайт. Или можете да преминете по сложен начин и да се научите да кодирате. На второ място, намерете редактора на WYSIWYG, който прави проектирането на уебсайтове изключително лесно. Повечето от строителите предлагат функция за плъзгане и пускане, където поставяте нещата върху празно платно или предварително проектирани шаблони.

Предимства на уебсайта

 • Можете да получите всички неща на едно място като домейн, уеб хостинг и строител и т.н., а най-хубавото е, че изобщо не се изискват инсталации и най-хубавото е, че изобщо не са необходими инсталации.
 • Не се нуждае от умения за програмисти
 • Пестене на разходи, тъй като не е необходимо да плащате разходите за проектиране и поддръжка.
 • На разположение са много атрактивни шаблони и елементи.
 • Почти целият софтуер за програмисти поддържа плъзгане и пускане и така нататък …

Но истинският проблем е този кой е правилният сайт за проектиране на приложение? Има много създатели на уебсайтове, които твърдят, че са най-добрите в бранша. Това е мястото, където можем да ви помогнем да вземете най-доброто.

Без значение дали търсите за създаване на бизнес сайт, личен блог или магазин, ето някои от най-добрите софтуерни програми за създаване на уебсайт.

Най-добрите строители на уебсайтове 2020 – начин за незабавно влизане в интернет

Wix [безплатен + платен]

wix онлайн строител на сайтове

Wix е един от водещите създатели на безплатни уебсайтове, който предлага множество предварително подготвени шаблони, свързани с блог, бизнес, електронна търговия и мода и др. Освен премиум версията предлагат безплатен достъп, така че можете да ги опитате преди да инвестирате.

Създавайки акаунт, Wix предлага 2 режима за редактиране, които са ADI и Wix Editor. И двете предлагат идентични характеристики, но техният стил на работа е малко по-различен.

Wix ADI (Artificial Design Intelligence) е автоматичен начин за създаване на сайта. Това е бърз начин, те просто задават няколко прости въпроса, преди да изработят окончателния дизайн. Всяка част от сайта е персонализируема. Можете да промените темата, цветовете, шрифтовете, заглавката и много други. Плюс това, те ви позволяват да добавяте анимации към елементи за създаване на по-привлекателна уеб страница.

От друга страна, Wix Editor предоставя и страхотно потребителско изживяване. Започва с избор на предварително направен шаблон. Има 100 шаблона за избор. След като изберете шаблона, интерфейсът на редактора ще се зареди. Предлага лесно средство за плъзгане и пускане и можете да добавите текстовите полета, плъзгачите, бутоните, форума за контакти, социалните бутони и бюлетина и др. Можете дори да промените позициите на публикациите. Всъщност можете да персонализирате всичко, което се показва на екрана.

Wix предлага App Market, който ви помага да подобрите вашия сайт. Има много приложения за добавяне на лентата за търсене, коментар, чат, бутон по скайп, автоматизиран имейл, маркетинг и аналитичен инструмент. Освен това, ако искате да създадете онлайн магазин, Wix е чудесно решение, тъй като те предлагат множество подходящи приложения като интегриране на отзиви, бутон за обаждане, PayPal, фактури, конвертор на валута и таблици за ценообразуване.

Все пак, искате повече, те също ви позволяват да вмъквате кодовете, HTML кодовете и да добавяте Flash (SWF) файлове. Освен това Wix носи стъпка по стъпка ръководство за подобряване на SEO. Подкрепящите услуги се предоставят чрез подаване на билети и базата от знания.

Ценообразуване: Не е необходимо да купувате отделен уеб хостинг план. Ценообразуването на Wix започва от 4,50 долара на месец, което включва 1GB честотна лента, 500MB съхранение. Просто трябва да закупите име на домейн и да посочите вашия WIX уебсайт. С изключение на най-основния план, всички останали също предлагат безплатно име на домейн. Те поддържат 14-дневна политика за възстановяване.

DUDA [Безплатен + платен]

софтуер за създаване на уебсайтове на Дуда

Duda е доста очевиден по отношение на използваемостта и впечатлява потребителите със своите отзивчиви дизайни и куп функции. Той беше лансиран през 2010 г. и сега е сред най-добрите създатели на уебсайтове, като захранва хостинг с облачни услуги на Amazon. Причинявайки нулево ниво на объркване, просто изберете шаблон от техните предварително направени модели и започнете редактиране.

На пръв поглед ще разберете, че е доста проста работа. По всяко време можете да получите изгледа на работния плот, мобилния телефон и таблета само с едно кликване. Дуда няма да ви залепи само с техния създател, така че ако имате умения за развитие, можете да играете свободно с CSS и HTML кодове.

Освен изключителните възможности за редактиране, можете да редактирате шаблона за всяко конкретно устройство (за мобилни устройства, за настолни компютри и таблети), като по този начин ви позволява да създадете най-отзивчивия уебсайт, който е от решаващо значение за опита на клиентите / посетителите и търсачките. Друго забележително нещо, че за разлика от повечето строители там, Duda може да се включи с Google Analytics, за да представи подробните статистически данни за трафика.

Има много джаджи / елементи, които да добавите в публикациите / страницата, като бутони, колони, икони, социални, лента за търсене, Facebook & Disqus системи за коментари и много други. Те поддържат над 100 стила на шрифта. Всяка джаджа е приспособима в стилове, измерения и т.н., а дори и с някои можете да добавяте анимации и специални ефекти като pop up и Anchor.

Функциите за персонализиране на уебсайта на Duda го правят удивително средство. В „Персонализиране“ чрез натискане на няколко кликвания можете да настроите изскачащи прозорци, промоционални отстъпки, връщане на сигнали за посетители, извън часове, специално събитие и много други готини неща. Освен това можете да създадете и персонализирано събитие. Тези събития се оказват много полезни за ангажиране на клиенти.

С Duda е лесно да създадете и управлявате сайт за електронна търговия, където да контролирате функциите, свързани с продажби, промоции, продукти и плащания. За потребители на Pro, Duda предоставя помощ чрез чат на живо и телефон. Безплатните потребители могат да разглеждат техните ръководства и полезни статии.

Ценообразуване: Безплатният план е най-добрият начин да изпитате Дуда. След като сте решили за платен план, Бизнес плюс започва от $ 14.25 / месец. Можете също да вземете доживотен абонамент за бизнес + план в $ 299. Планът съдържа персонализирано име на домейн, SSL, архивиране на сайтове и хромирани известия. Освен това, за потребителския бизнес за електронна търговия плюс планът ви позволяват да добавите до 10 продукта. Плюс това, той поддържа PayPal, Stripe и Global Gateway за плащания.

Weebly [безплатен + платен]

плач за създаване на уебсайтове

Weebly в друг създател на WYSIWYG сайт, създаден през 2007 г., предлага добре опакована платформа за разработване на уебсайт. Weebly предлага стотици шаблони за портфейли, електронна търговия и лични сайтове. Гъвкавият характер на този безплатен конструктор на сайтове ви позволява да интегрирате приложения на трети страни.

С Weebly можете да стартирате като безплатен потребител, използвайки поддомейн, или да стартирате вашия професионален уебсайт под потребителско име на домейн. Сравнително лесно и видимо е да създадете нова публикация, да проверите коментари, да получите достъп до страниците и настройките на сайта. Подобно на Wix, можете да плъзнете и пуснете всеки елемент, като кликнете върху опциите за редактиране.

Най-изключителното нещо на Weebly е използваемостта. Той дава приятно изживяване на новия потребител, който никога преди не е използвал софтуер за създаване на сайтове. Има множество елементи като текст, изображение, слайдшоу, карта, таблица с цени, добавяне на видеоклипове, контакт за форум, вграждане на HTML и много други. Освен това, те също така поставят в ръцете си опции за магазини, като процес на касово плащане, интеграция с PayPal, поръчки и доставка и т.н..

Ако не намерите нещо в редактора на Weebly, отидете и потърсете в техния пазар на приложения, който има както безплатни, така и премиум приложения. И за да направят нещата по-лесни за потребителите, те класифицираха приложенията като електронна търговия, маркетинг, SEO, статистика на сайтове, социални и комуникационни. След като създадете публикация, не забравяйте да видите „опции за публикуване“, които ви позволяват да въведете заглавието и описанието, което искате да покажете в търсачката. Плюс това можете да планирате, активирате / деактивирате коментарите и добавяте публикации в желаната категория.

Weebly поддържа помощен център, който ви позволява да се обаждате или изпращате по имейл, когато се сблъсквате с проблеми. Освен това чатът на живо е достъпен от 6 AM до 6 PM Тихоокеанско време (от пн. До пт.) И от 8 до 17 ч. Тихоокеанско време (събота-слънце). Можете да разгледате тяхната общност и ръководства за решения. Като цяло той е отличен, интуитивен създател на уебсайт и си струва да опитате.

Ценообразуване: Най-ниско платените планове струват само 8 долара на месец с безплатно име на домейн. Плюс това, неограничено място за съхранение, 100 долара маркетингови кредити от Google и достъп до разширена статистика на сайта. Основният план включва също няколко функции за електронна търговия, като процес на оформяне и добавяне на до 10 продукта. Затова първо преценете вашите изисквания и след това изберете план.

Квадратна зона [пробен + платен]

дизайнер на сайт за квадратни пространства

Squarespace е друг най-добър софтуер за създаване на уебсайтове, който обслужва стотици елегантни шаблони, свързани с всяка категория, като онлайн магазин, блог, фотография и пътувания и др. Можете да изпробвате услугите им безплатно за 14 дни. И когато разберете, че това е, което търсите, тогава отидете за първокласен абонамент.

Много лесно е да настроите уебсайт на Squarespace. Просто създайте акаунта, изберете шаблона си, отговорете на серията въпроси и ще отидете. Създаването на навигации и страници е съвсем просто. Можете да промените дизайна по всяко време чрез техния редактор. Освен това, като преместите мишката върху който и да е елемент от темата, тя ще покаже опции за редактиране.

В Squarespace някои готини функции са лесно достъпни. Както само с няколко кликвания можете да покажете лентата за съобщения и информационната лента за мобилни устройства. Squarespace представя няколко статистики за трафика на сайтове, за да можете да наблюдавате дълбоко посетителя. Те предоставят информация относно източници на трафик, популярно съдържание и заявки за търсачки и т.н..

Въпреки че шаблоните не са толкова адаптивни, колкото Wix, но имате достъп до всички основни опции с чист и чист табло. За някои разширени персонализиране те ви позволяват да добавяте персонализирани CSS кодове. Squarespace има предварително изградени опции за SEO, маркетинг и сигурност. Тук всичко, което трябва да направите, е просто да получите достъп до Настройките и да попълните необходимите полета, за да направите тези неща добре. Можете да направите картографиране на URL адреси, проектиране на 404 страници, социален дял и свързване на имейл услуги и други.

Разбира се, имате нужда от помощ в проблемната ситуация и с Squarespace ще го получите чрез незабавен чат на живо (от понеделник до петък от 4 до 18 ч. Източно време), имейли, ръководства, видеоклипове и база знания. Плюс това, те също имат форум на общността.

Ценообразуване: Squarespace помага на клиента да получи правилния избор на план чрез категоризиране на уебсайтовете и пакетите за електронна търговия. Планът започва от $ 12 / месец с неограничен хостинг и трафик. Тя включва безплатно име на домейн и SSL сертификат.

Основният план за оптимизиране на електронната търговия ви струва $ 26 / месец, който включва безплатна регистрация на име на домейн, неограничени продукти, SSL, отстъпки, контрол на данъци и поръчки и т.н..

Shopify [пробен + платен]

shopify за създаване на магазин за електронна търговия

Ако някога мечтаете да създадете магазин за електронна търговия, но да спрете поради сложността му, тогава ето директното решение, което идва под формата на Shopify. Те имат близо 500K активни магазина на своята платформа. За целите на оценката можете да започнете с 14-дневен пробен акаунт. Повече от 100 безплатни и платени шаблона са дадени за избор.

Shopify предлага изключително ниво на персонализиране, при което можете да оформите предварително направените теми, както искате. Освен това, потребителят може да качи и свои собствени шаблони. Но ако искате да надхвърлите това, Shopify ви позволява да вмъкнете / промените CSS и HTML кодовете. Магазинът е приятелски настроен за мобилни телефони и клиентът може да извършва плащания чрез Android Pay и iOS pay и т.н..

Супер лесно е да се справите с магазина. Както за добавяне на продукти, просто отворете раздела с продукти в редактора и добавете най-новите подробности. Можете да проследявате и контролирате клиентските поръчки и изоставените проверки в раздела „Поръчки“. За увеличаване на продажбите можете да проектирате отстъпки. Освен това инструментът представя различни анализи като общите поръчки, процента на конверсия, устройството, използвано от клиента, повтарящия се клиент, местоположението, източника на трафик и много други.

За подобряване на магазина, Shopify предлага разширен магазин за приложения, който съдържа над 1000 безплатни и платени приложения, насочени към продажби, маркетинг, социални медии, инвентар и доставка и др. И благодарение на своята гъвкавост, която позволява добавяне на различни канали за продажба. На всичкото отгоре приложението Shopify „точка на продажба“ ви позволява да работите чрез Android, iPad или iPhone и да притежавате набори от други функции.

Shopify предлага 24/7 услуги за поддръжка безплатно на премиум потребители. Можете да дадете контакт чрез повикване, чат на живо, имейл или да изпратите туитър. При чат на живо може да се наложи безплатните потребители да чакат дълго, но за платените потребители услугите им са доста прилични. Shopify е доста отпред, но все пак, ако сте объркали, проверете тонове водачи в техния помощен център.

Ценообразуване: В момента Shopify има три пакета. Основният план започва от 29 долара. В този план ще се начислява 2% такса за транзакциите, ако използвате шлюз за плащания на трети страни, докато няма такса, ако Shopify плащанията се използват от вас. Освен това тя включва неограничено съхранение, честотна лента и продукти. Планът съдържа безплатен SSL за обезпечени транзакции. Плюс това ви позволява да създавате блог заедно с магазина.

Уебсайт строител [Безплатен + платен]

създател на сайта wesitebuilder

Уебсайт билдерът е солиден избор за стартиране, не само защото е лесен за разбиране, но и предоставя хиляди предварително направени шаблони. Всичко, което трябва да направите, е просто да изберете дизайн и да започнете да полирате. Няма значение дали сте начинаещ, няма да объркате да видите панела за редактиране дори от пръв поглед, защото той е доста ясен и добре проектиран. Можете да направите промените в фона на сайта, цветовете и шрифтовете и т.н., като се приближите до раздела за дизайн.

На първо място, можете да плъзнете елементите където искате в областта на сайта. На следващо място, като щракнете върху елемент, се появява малък прозорец за редактиране, който съдържа различни опции за редактиране като промяна на дизайни, стилове, позиции и размери и т.н. Освен това можете да добавите анимация към определен елемент или към целия сайт, ако искате. Преоразмеряването на елементите със сигурност е удобно, тъй като сега вместо да пишете размери, можете просто да увеличите или намалите размера с курсор на мишката.

Съставителят сравнително елиминира нуждата от кодиране, тъй като в публикациите и страниците има богат набор от елементи. Както само за един бутон, има почти 6 дизайна. В допълнение към това има и много други полезни елементи като социални, кутии, форум за контакти, вграждане в HTML / страница, Google карти, бюлетин, добавяне на видеоклипове и различни форми и т.н..

WebsiteBuilder е съвместим с много други приложения за SEO, Анализ, Социални и приходи. Можете да включите инструментите за уеб администратори Bing и Google безпроблемно. Те също включват плътност на ключовите думи, генератор на Sitemap и интеграция с AdSense. Създателят на уебсайтове не се ограничава само до създаването на уебсайтове. Можете да изградите поразителен магазин за електронна търговия с него. Имайте предвид, че всички функции за интегриране и съхраняване са достъпни за първокласни потребители. Но безплатният потребител може да се наслаждава на безплатния си уебсайт безгранично.

Наличието на екип за експертна поддръжка е много необходимо при работа онлайн. Така WebsiteBuilder предлага помощ чрез имейл и телефонни обаждания. Плюс това, базата от знания съдържа изчерпателни статии за редактора, SEO, домейни и социални медии. Като цяло това е прекрасен създател на сайтове, които имат богата опция за редактиране и многобройни шаблони.

Ценообразуване: Плановете с най-ниска премия започват от 5,99 долара на месец, включително безплатно име на домейн и кредит за реклама. Планът позволява интеграция на SEO и маркетингови инструменти. Тук имайте предвид, че не позволява персонализиран имейл адрес. За персонализирани имейл акаунти трябва да се абонирате за абонамента им за бизнес план. Те предлагат отделен план за потребителите на електронна търговия, който струва $ 11.99 / месец с безплатен домейн, поддръжка на ниво приоритет и персонализирани имейл адреси.

Ucraft [пътека + платен]

софтуер за създаване на сайт на Ucraft

Не на последно място, Ucraft предлагат бързото решение за изграждането на сайта или целевите страници. 14-дневен пробен акаунт, достъпен за всички за тестване на качеството. Те предлагат масивен списък от шаблони, от които да избирате. Освен това хостингът им се задвижва от облачна платформа за хостинг на Google, за да се гарантира максималната наличност и не е нужно да се притеснявате за ограниченията на честотната лента.

Уеб страницата е разбита на отделни блокове с персонализируеми опции и така да се направи привлекателен дизайн. Ucraft предлага различни елементи като добавяне на абзаци, заглавия, бутони, видеоклипове и таймери за обратно отброяване и др. Те също имат функция за превключване на език. Освен това можете да интегрирате Instagram, SoundCloud и Twitter емисия.

Ucraft таблото за управление осигурява достъп до различни функции, включително SEO мениджър, домейни и добавяне на членове на екипа. Плюс това, те предоставят инструмент за създаване на лого. И от този панел можете да добавяте категории и да управлявате различните перспективи на публикации и страници. Те поддържат редица интеграции на приложения, включително Zendesk chat, Google Analytics и hotjar и т.н..

Съставителят ви позволява да добавяте специални ефекти към елементите на вашата страница. Ucraft предлага дизайнерски инструмент с допълнителни разходи от едва $ 2,99 / завинаги. Това е инструмент, вдъхновен от Photoshop, който може да редактира оформление, стилове, типография и редактиране на UI комплект. Според нашия опит простият панел за редактиране, широка гама от шаблони, многобройни и поддръжката на Google Cloud са достатъчни, за да го поставят сред най-добрите софтуерни програми за създаване на уебсайтове..

Икона за чат винаги се появява на екрана, където започвате разговор с членове на Ucraft за помощ. Малко е бавно като обикновено, ще получите отговора след няколко часа. Освен това те имат център за поддръжка, който е пълен с ръководства по почти всяка тема.

Ценообразуване: За първоначален абонамент Ucraft започва от $ 8 / месец. Можете да създавате неограничени уеб страници. Освен това се предлагат статии, SEO и многоезични приложения. Цената отива значително по-ниска, ако сте платили за цялата година, която струва само 77 долара. Годишният пакет включва 1 безплатно име на домейн. И само за $ 149 ще получите достъп до Ucraft за цял живот.

заключение

Като цяло, най-добрият софтуер за създаване на уебсайтове е чудесен начин за създаване на уебсайт или магазини за електронна търговия. Не е нужно да се научите да кодирате, защото WYSIWYG строителите работят на принципа на плъзгане и пускане. Строителите не само спестяват време, но и спестяват разходите ви за създаване на персонализиран дизайн от разработчиците.

Тъй като компанията за създаване на уебсайтове управлява почти всичко, така че можете да се съсредоточите върху изграждането на сайта, вместо да се занимавате със сървър и други технически аспекти.

Всички горепосочени строители са ясни и осигуряват изключително удобно за потребителите изживяване.

И така, кой е най-добрият софтуер за създаване на сайтове за уебсайтове?

Изборът на създател на уеб сайт зависи от вашите изисквания. Препоръчваме Wix за създаване на уебсайтове. Има стотици шаблони и богат пазар на приложения. Нещо повече, режимът им на ADI е отличен избор за стартиране за начинаещите.

За настройка на сайт за електронна търговия, предлагаме ви да опитате Shopify тъй като това прави много по-лесно да управлявате магазин, дори ако имате нулев предишен опит.

И за модни, пътуващи и фотографски блогове, Squarespace предлага доста подходящи и зашеметяващи шаблони с редактиране с плъзгане и пускане.

И така, кой да изберете?

Използвали ли сте някой споменат по-горе?

Ще се радваме за вашите ценни коментари и ако имате някакви други нерешени въпроси относно строителите на уебсайтове, не се колебайте да попитате.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map