7 cele mai bune programe Web Builder 2020 – Construiți un site uimitor de design personalizat

0

Ce! Nu ați obținut designul dorit pentru site-ul dvs. de vis?


Nu știți codificarea, dar doriți să vă construiți propriul design?

Nu doriți să cheltuiți bani uriași pentru codificatori sau designeri de site-uri?

Iată o soluție la toate întrebările dvs. Încercați doar un software de construire a site-urilor web pentru a vă crea site-ul dvs. personalizat.

În general, există două moduri de a crea un site. Fie puteți parcurge un mod complex și să învățați să codați. În al doilea rând, găsiți editorul WYSIWYG care face foarte ușor proiectarea site-ului web. Majoritatea constructorilor oferă caracteristicile de drag and drop unde puneți lucrurile pe o pânză goală sau șabloane pre-proiectate.

Avantajele Website Builder

 • Puteți obține toate lucrurile la un loc, cum ar fi domeniu, găzduire web și constructor etc. Și cel mai bun lucru este că nu există deloc instalări și cel mai bun lucru este că nu sunt necesare instalări deloc
 • Nu are nevoie de competențe pentru dezvoltatori
 • Economisirea costurilor, deoarece nu trebuie să plătiți costurile de proiectare și întreținere.
 • Șabloane și elemente atractive sunt disponibile pentru a alege.
 • Aproape tot software-ul constructor acceptă drag and drop și așa mai departe …

Dar adevărata problemă este aceea care este aplicația potrivită pentru proiectarea site-ului? Există o mulțime de producători de site-uri care pretind că sunt cei mai buni din industrie. Așadar, acesta este locul în care vă putem ajuta în alegerea celui mai bun.

Indiferent dacă căutați să creați un site de afaceri, un blog personal sau un magazin, iată câteva dintre software-urile de producător de site-uri de top.

Cele mai bune site-uri Builders 2020 – o modalitate de a obține online instantaneu

Wix [Gratuit + plătit]

constructor de site-uri wix

Wix este unul dintre cei mai importanți producători de site-uri gratuite care oferă tone de șabloane premade legate de blog, afaceri, comerț electronic și modă etc. În afară de versiunea premium, acestea oferă acces gratuit, astfel încât să le puteți gusta înainte de a investi.

Prin crearea unui cont, Wix oferă 2 moduri de editare care sunt ADI și Editor Wix. Ambele oferă caracteristici identice, dar stilul lor de lucru este ușor diferit.

Wix ADI (Artificial Design Intelligence) este o modalitate automată de a crea site-ul. Este un mod expeditiv, ei pun doar câteva întrebări simple înainte de a elabora designul final. Fiecare parte a site-ului este personalizabilă. Puteți schimba tema, culorile, fonturile, antetul și multe altele. În plus, vă permit să adăugați animații la elemente pentru a face o pagină web mai atractivă.

Pe de altă parte, Wix Editor oferă o experiență excelentă utilizatorului. Începe cu selectarea unui șablon prestabilit. Există 100 de șabloane din care să alegeți. După selectarea șablonului, se va încărca interfața editorului. Oferă o funcție ușor de glisare și declanșare și puteți adăuga căsuțele de text, glisierele, butoanele, forumul de contact, butoanele sociale și newsletter-ul, etc. Puteți chiar să schimbați pozițiile postării. De fapt, puteți personaliza tot ceea ce este afișat pe ecran.

Wix oferă o piață de aplicații care vă ajută să vă îmbunătățiți site-ul. Există tone de aplicații pentru adăugarea barei de căutare, comentarii, chat, buton skype, e-mail automat, instrument de marketing și analiză. Mai mult, dacă doriți să creați un magazin online, Wix este o soluție excelentă, deoarece oferă numeroase aplicații relevante, precum integrarea recenziilor, butonul de apel, PayPal, facturile, convertorul de monedă și tabelele de prețuri..

Totuși, doriți mai multe, vă permit, de asemenea, să introduceți coduri, coduri HTML și adăugând fișiere Flash (SWF). Mai mult, Wix aduce un ghid pas cu pas pentru îmbunătățirea SEO. Serviciile de asistență sunt furnizate prin trimiterea de bilete și baza de cunoștințe.

Prețuri: Nu este necesar să cumpărați un plan separat de găzduire web. Prețurile pentru planurile Wix încep de la 4,50 USD / lună, care includ lățimea de bandă de 1 GB, stocare de 500 MB. Trebuie doar să cumpărați un nume de domeniu și să indicați site-ul dvs. WIX. Cu excepția celui mai de bază plan, toate celelalte oferă și nume de domeniu gratuit. Aceștia acceptă politica de rambursare de 14 zile.

DUDA [Gratuit + plătit]

software de constructor de site-uri duda

Duda este destul de evident în ceea ce privește capacitatea de utilizare și îi impresionează pe utilizatori prin design-urile sale responsabile și cu o mulțime de funcții. A fost lansat în 2010 și acum se află printre cei mai buni construitori de site-uri web, alimentând cu servicii cloud Amazon. Cauzând un nivel zero de confuzie, trebuie doar să alegeți un șablon din modelele pre-făcute și să începeți editarea.

La prima vedere, vă veți da seama că este destul de simplu de operat. În orice moment, puteți obține vizualizarea Desktop, mobil și tabletă printr-un simplu clic. Duda nu vă va lipi doar de constructorul lor, astfel încât dacă aveți abilități de dezvoltare, puteți juca liber cu codurile CSS și HTML.

Pe lângă opțiunile de editare deosebite, puteți edita șablonul pentru orice dispozitiv specific (mobil, desktop și tabletă), permițându-vă, astfel, să proiectați cel mai sensibil site web, care este crucial pentru clienții / vizitatorii experiență și motoarele de căutare. Un alt lucru remarcabil că, spre deosebire de majoritatea constructorilor de acolo, Duda se poate încorpora cu Google Analytics pentru a prezenta statisticile de trafic aprofundate.

Există o mulțime de widgeturi / elemente de adăugat în postări / pagină, cum ar fi butoane, coloane, pictograme, social, bara de căutare, Facebook & Sisteme de comentarii Disqus și multe altele. Aceștia acceptă peste 100 de stiluri de fonturi. Fiecare widget este personalizabil în stiluri, dimensiuni etc., chiar și cu unele, puteți adăuga animații și efecte speciale precum pop up și Anchor.

Caracteristicile de personalizare a constructorului site-ului Duda îl fac un instrument uimitor. În „Personalizați” apăsând câteva clicuri puteți configura ferestrele pop-up, reduceri promoționale, returnând alerte pentru vizitatori, ore libere, eveniment special și multe alte lucruri misto. De asemenea, puteți crea și un eveniment personalizat. Aceste evenimente se dovedesc foarte utile pentru implicarea clienților.

Cu Duda, este fără efort să stabiliți și să gestionați un site de comerț electronic unde controlați funcțiile legate de vânzări, promoții, produse și plăți. Pentru utilizatorii Pro, Duda oferă ajutor prin chat și telefon live. Utilizatorii gratuite pot răsfoi ghidurile și articolele utile.

Prețuri: Planul gratuit este cel mai bun mod de a experimenta Duda. După ce ați decis pentru un plan plătit, Business plus începe de la 14,25 USD / lună. Puteți lua, de asemenea, un abonament pe viață + plan de afaceri în 299 USD. Planul poartă un nume de domeniu personalizat, SSL, backup pentru site și notificări push chrome. În plus, pentru planul de afaceri pentru utilizatorii de comerț electronic plus planul vă permite să adăugați până la 10 produse. În plus, acceptă PayPal, Stripe și Global Gateway pentru plăți.

Weebly [Gratuit + plătit]

constructor de site-uri web

Weebly într-un alt creator de site-uri WYSIWYG fondat în 2007 oferă o platformă bine plină de dezvoltare a unui site web. Weebly oferă sute de șabloane pentru portofolii, comerț electronic și site-uri personale. Natura flexibilă a acestui constructor de site-uri gratuit vă permite să integrați aplicații terțe.

Cu Weebly, puteți începe fie ca utilizator gratuit folosind un subdomeniu sau lansați site-ul dvs. profesional sub un nume de domeniu personalizat. Este destul de ușor și vizibil să creezi o postare nouă, verificând comentariile, accesați paginile și setările site-ului. Ca și Wix, puteți trage și arunca orice element făcând clic pe opțiunile de editare.

Cel mai excepțional lucru al Weebly este utilitatea. Oferă o experiență plăcută noului utilizator care nu a folosit niciodată un software de construire a site-ului înainte. Există numeroase elemente, cum ar fi text, imagine, prezentare de diapozitive, hartă, tabel de prețuri, adăugare videoclipuri, forum de contact, încorporare HTML și multe altele. În plus, au pus în opțiuni și opțiuni de magazin cum ar fi procesul de checkout, integrarea PayPal, comenzi și transport etc..

Dacă nu găsiți ceva în editorul Weebly, atunci mergeți și căutați pe piața lor de aplicații care are atât aplicații gratuite, cât și premium. Și pentru a simplifica lucrurile pentru utilizatori, au clasificat aplicațiile ca e-commerce, marketing, SEO, statistici de site, social și comunicare. După crearea unei postări, nu uitați să vedeți „opțiuni de postare” care vă permit să introduceți titlul și descrierea pe care doriți să o afișați în motorul de căutare. În plus, puteți programa, activa / dezactiva comentariile și adăugați postări din categoria dorită.

Weebly păstrează un centru de ajutor care vă permite să apelați sau să le trimiteți prin e-mail atunci când vă confruntați cu probleme. Mai mult decât atât, chat-ul live este disponibil între 6:00 – 18:00 Ora Pacificului (Luni-Vineri) și 8:00 – 17:00 Ora Pacificului (Sat-Sun). Puteți căuta prin comunitatea lor și ghiduri pentru soluții. În general, este un excelent constructor de site-uri web intuitiv și merită încercat.

Prețuri: Cele mai mici planuri plătite costă doar 8 USD / lună cu un nume de domeniu gratuit. În plus, stocare nelimitată, credite de marketing Google 100 USD și acces la statistici avansate ale site-ului. Planul de bază include, de asemenea, câteva funcții de comerț electronic precum procesul de checkout și adăugarea a până la 10 produse. Deci, mai întâi evaluați-vă cerințele și apoi alegeți un plan.

Spațiu [Trial + Plătit]

proiectant de spații pătrate

Squarespace este un alt software de construire a site-urilor web care oferă sute de șabloane elegante legate de fiecare categorie, cum ar fi magazinul online, blogul, fotografia și călătoriile, etc. Puteți încerca serviciile în mod liber timp de 14 zile. Iar când îți dai seama că este cel pe care îl cauți, atunci mergi la un abonament premium.

Este foarte simplu să configurați un site web pe Squarespace. Creează-ți contul, alege-ți șablonul, răspunde la seria de întrebări și acolo. Crearea navigațiilor și a paginilor este destul de simplă. Puteți modifica designul în orice moment prin intermediul editorului lor. Mai mult, mutând mouse-ul peste orice element al temei, va apărea opțiuni de editare.

Pe Squarespace, unele funcții interesante sunt ușor accesibile. Ca în doar câteva clicuri, puteți afișa bara de anunțuri și bara de informații mobile. Squarespace prezintă mai multe statistici de trafic pentru site-uri, astfel încât să puteți monitoriza profund vizitatorul. Acestea furnizează informații despre surse de trafic, conținut popular și interogări pentru motoarele de căutare, etc.

Deși șabloanele nu sunt la fel de personalizabile ca Wix, dar ai acces la toate opțiunile esențiale cu un tablou de bord îngrijit și curat. Pentru unele personalizări avansate, vă permit să adăugați coduri CSS personalizate. Squarespace are opțiuni pre-construite pentru SEO, marketing și securitate. Aici nu trebuie decât să accesați Setările și să completați câmpurile necesare pentru ca aceste lucruri să funcționeze bine. Puteți efectua maparea URL, proiectarea 404 de pagini, partajarea socială și conectarea serviciilor de e-mail și multe altele.

Desigur, aveți nevoie de ajutor în situația supărătoare și cu Squarespace, îl veți obține prin chat live instant (de luni până vineri, 4:00 – 20:00 Ora de Est), e-mailuri, ghiduri, videoclipuri și baza de cunoștințe. În plus, au și forum comunitar.

Prețuri: Squarespace ajută clientul să obțină alegerea corectă a planului prin clasificarea site-urilor și a pachetelor de comerț electronic. Planul pornește de la 12 dolari / lună cu găzduire nelimitată și lățime de bandă. Include nume de domeniu gratuit și certificat SSL.

Planul de bază optimizat pentru e-commerce te costă 26 USD / lună, care include o înregistrare gratuită a numelui de domeniu, produse nelimitate, SSL, reduceri, controlul impozitelor și comenzilor etc..

Shopify [Trial + Plătit]

magazin pentru crearea magazinului de comerț electronic

Dacă visezi vreodată să creezi un magazin de comerț electronic, dar te oprești datorită complexităților sale, iată soluția directă care apare sub forma Shopify. Au aproape 500 K magazine active pe platforma lor. În scopuri de evaluare, puteți iniția cu un cont de încercare de 14 zile. Puteți alege din peste 100 de șabloane gratuite și plătite.

Shopify oferă un nivel extrem de personalizare, unde puteți configura temele pre-făcute așa cum doriți. În plus, utilizatorul își poate încărca și propriile șabloane. Dar dacă doriți să depășiți acest lucru, Shopify vă permite să introduceți / schimbați codurile CSS și HTML. Magazinul este prietenos cu telefoanele mobile, iar clientul poate efectua plăți prin Android pay și iOS pay, etc.

Este foarte ușor să te descurci cu magazinul. Cum ar fi pentru adăugarea de produse, pur și simplu navigați la fila produselor din editor și adăugați cele mai recente detalii. Puteți urmări și controla comenzile clienților și a ieși abandonat în fila „Comenzi”. Pentru stimularea vânzărilor, puteți proiecta reduceri. Mai mult, instrumentul prezintă diferite analize precum comenzi totale, rata de conversie, dispozitivul utilizat de un client, clientul repetat, locația, sursa de trafic și multe altele.

Pentru îmbunătățirea magazinului, Shopify oferă un magazin extins de aplicații care conține peste 1000 de aplicații gratuite și plătite, referite la vânzări, marketing, social media, inventar și transport, etc. Și datorită flexibilității lor care permit adăugarea diferitelor canale de vânzare. În plus, aplicația „punct de vânzare” Shopify vă permite să operați prin Android, iPad sau iPhone și să aveți seturi de alte funcții.

Shopify oferă servicii de asistență 24/7 gratuit pentru utilizatorii premium. Puteți contacta contact prin apel, Live Chat, e-mail sau trimite un tweet. La chat-ul live, utilizatorii gratuite pot fi nevoiți să aștepte mult, dar pentru utilizatorii plătiti, serviciile lor sunt destul de decente. Shopify este destul de avansat, dar totuși dacă ați confundat consultați tone de ghiduri în centrul lor de ajutor.

Prețuri: În prezent, Shopify are trei pachete. Planul de bază începe de la 29 USD. În acest plan, se va percepe o taxă de tranzacție de 2% dacă utilizați o poartă de plată terță parte, în timp ce nu există nicio taxă dacă plățile Shopify sunt utilizate de dvs. În plus, include stocare nelimitată, lățime de bandă și produse. Planul poartă un SSL gratuit pentru tranzacții securizate. În plus, vă permiteți să creați un blog împreună cu magazinul.

Website Builder [Gratuit + plătit]

creatorul site-ului wesitebuilder

Websitebuilder este o alegere solidă pentru a începe, nu numai pentru că este ușor de înțeles, dar oferă și mii de șabloane pre-făcute. Tot ce trebuie să faceți trebuie doar să alegeți un design și să începeți să lustruiți. Nu contează dacă ești începător, nu te vei confunda să vezi panoul de editare chiar la prima vedere, deoarece este destul de clar și bine conceput. Puteți efectua modificări în fundalul site-ului, culorile și fonturile etc., apropiindu-vă de fila design.

În primul rând, puteți trage elementele oriunde doriți în zona site-ului. În continuare, făcând clic pe element, apare o fereastră de editare mică care conține diferite opțiuni de editare, cum ar fi modificarea desenelor, stilurilor, pozițiilor și dimensiunilor, etc. Mai mult, puteți adăuga animație la un anumit element sau la întregul site, dacă doriți. Redimensionarea articolelor este cu siguranță convenabilă, deoarece acum, în loc să scrieți dimensiuni, puteți crește sau micșora dimensiunea cu un cursor al mouse-ului.

Constructorul elimină în mod corect nevoia de abilități de codare, deoarece există o gamă extinsă de elemente de adăugat în postări și pagini. Ca doar pentru un buton, există aproape 6 modele. În plus, există numeroase alte elemente utile, cum ar fi rețelele sociale, căsuțele, forumul de contact, încorporarea HTML / paginile, hărțile Google, buletinul informativ, adăugarea videoclipurilor și diferite forme, etc..

WebsiteBuilder este compatibil cu multe alte aplicații SEO, Analytics, Social și monetizare. Puteți încorpora instrumentele Bing și webmaster Google fără probleme. Acestea includ, de asemenea, densitatea de cuvinte cheie, generator de sitemap și integrarea AdSense. Creatorul de site-uri nu se limitează doar la crearea de site-uri web. Puteți construi cu el un magazin de comerț electronic impresionant. Rețineți că toate integrările și funcția de stocare sunt disponibile utilizatorilor premium. Însă utilizatorul gratuit se poate bucura de constructorul de site-uri gratuit nelimitat.

Deținerea unei echipe de asistență de experți este foarte necesară în timpul funcționării online. Deci WebsiteBuilder oferă ajutor prin e-mail și apeluri telefonice. În plus, baza de cunoștințe conține articole complete despre editor, SEO, domenii și social media. În general, este un constructor de site-uri splendid, care are opțiune de editare bogată și numeroase șabloane.

Prețuri: Cele mai mici planuri premium încep de la 5,99 USD / lună, inclusiv nume de domeniu gratuit și credit publicitar. Planul permite integrarea SEO și a instrumentelor de marketing. Aici rețineți că nu permite adresa de e-mail personalizată. Pentru conturi de e-mail personalizate, trebuie să vă abonați la abonamentul lor la Planul de afaceri. Acestea oferă un plan separat pentru utilizatorii de comerț electronic care costă 11,99 USD / lună cu domeniu gratuit, asistență la nivel de prioritate și adrese de e-mail personalizate.

Ucraft [Trail + Plătit]

software de constructor de site-uri ucraft

Nu în ultimul rând, Ucraft oferă soluția rapidă pentru construirea site-ului sau a paginilor de destinație. Cont de probă de 14 zile disponibil pentru toată lumea pentru testarea calității. Acestea oferă o listă masivă de șabloane din care să alegeți. În plus, găzduirea lor este alimentată de platforma Google de găzduire în cloud pentru a asigura disponibilitatea maximă și nu trebuie să vă deranjeze limitele de lățime de bandă.

Pagina web este împărțită în blocuri separate, cu opțiuni personalizabile și, astfel, pentru a face un design atrăgător. Ucraft oferă diverse elemente, cum ar fi adăugarea de paragrafe, rubrici, butoane, videoclipuri și cronometre, etc. Au și o caracteristică de comutare a limbii. În plus, puteți integra fluxul Instagram, SoundCloud și Twitter.

Tabloul de bord Ucraft oferă acces la diferite caracteristici, inclusiv SEO manager, domenii și adăugarea membrilor echipei. În plus, acestea oferă un instrument de creare de logo. Și din acest panou, puteți adăuga categorii și gestiona diferitele perspective ale postărilor și paginilor. Aceștia acceptă o serie de integrări de aplicații, inclusiv chat Zendesk, Google Analytics și hotjar etc..

Constructorul vă permite să adăugați efecte speciale elementelor dvs. de pagină. Ucraft oferă un instrument de proiectare cu un cost suplimentar de doar 2,99 USD / pentru totdeauna. Este un instrument inspirat de Photoshop care poate edita aspectul, stilurile, tipografia și editarea kitului UI. În experiența noastră, panoul simplu de editare, o gamă largă de șabloane, numeroase și asistență Google Cloud sunt suficiente pentru a o poziționa printre cele mai bune programe de construire a site-urilor web..

Pe ecran apare întotdeauna o pictogramă de chat unde începeți o conversație cu membrii Ucraft pentru ajutor. Este un pic cam lent, în general, veți primi răspunsul în câteva ore. În plus, aceștia au un centru de asistență care este plin de ghiduri pe aproape fiecare subiect.

Prețuri: Pentru abonament premium, Ucraft pornește de la 8 USD / lună. Puteți crea pagini web nelimitate. Mai sunt disponibile articole, aplicații SEO și aplicații multilingve. Prețul merge considerabil scade dacă ați plătit tot anul, care a costat doar 77 USD. Pachetul anual include 1 nume de domeniu gratuit. Și în doar 149 USD veți avea acces la viață la Ucraft.

Concluzie

În total, cel mai bun software de construire a site-urilor web este o modalitate excelentă de a crea un site web sau magazine de comerț electronic. Nu trebuie să înveți să codifici, deoarece un constructor WYSIWYG funcționează pe principiul drag and drop. Constructorii nu numai că economisesc timp, dar economisesc și costurile pentru crearea unui design personalizat de la dezvoltatori.

Întrucât compania constructor de site-uri web gestionează aproape totul, așa că vă puteți concentra pe construirea site-ului în loc să tratați serverul și alte aspecte tehnice.

Toți constructorii menționați mai sus sunt simple și oferă o experiență extrem de ușor de utilizat.

Deci, care este cel mai bun software pentru constructor de site-uri web?

Alegerea site-ului web builder depinde de cerințele dvs. Iti recomandam Wix pentru crearea de site-uri web. Are sute de șabloane și o piață bogată de aplicații. Mai mult, modul lor ADI este o alegere excelentă pentru a începe pentru noii.

Pentru crearea unui site de comert electronic, vă sugerăm să încercați să Shopify deoarece face mult mai ușor să rulați un magazin chiar dacă aveți zero experiență anterioară.

Si pentru bloguri de modă, călătorii și fotografii, Squarespace oferă șabloane destul de relevante și uimitoare cu editarea drag and drop.

Deci, pe care o alegeți?

Ai folosit pe cineva menționat mai sus?

Am observat cu nerăbdare comentariile dvs. valoroase și dacă aveți alte întrebări nesoluționate cu privire la constructorii de site-uri, nu ezitați să întrebați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map