7 beste programvare for byggherre av nettstedet 2020 – Bygg en fantastisk tilpasset designside

0

Hva! Fikk ikke ønsket design for ditt drømmeside?


Vet ikke kodingen, men vil bygge ditt eget design?

Ønsker ikke å bruke store penger på koderne eller nettsteddesignerne?

Her er en løsning på alle spørsmålene dine. Bare prøv en byggherre-programvare for å bygge et tilpasset designet nettsted.

Generelt er det to måter å opprette et nettsted på. Enten kan du gå gjennom en kompleks måte og lære å kode. For det andre, finn WYSIWYG-redigereren som gjør webdesign enormt enkelt. De fleste av utbyggerne tilbyr dra og slipp-funksjon der du legger tingene på et blankt lerret eller forhåndsdesignede maler.

Fordeler med nettstedbygger

 • Du kan få alle tingene på ett sted som domene, webhotell og byggherre, etc., og det beste er at det ikke er installasjoner som kreves i det hele tatt, og det beste er at det ikke er installasjoner som kreves i det hele tatt
 • Trenger ingen utviklerferdigheter
 • Kostnadsbesparende da du ikke trenger å betale kostnadene for design og vedlikehold.
 • Mange attraktive maler og elementer er tilgjengelige å velge mellom.
 • Nesten all byggeprogramvaren støtter dra og slipp og så videre …

Men det virkelige problemet er at hvilken er den riktige applikasjonen for nettsteddesign? Det er mange nettstedbyggere som hevder å være de beste i bransjen. Så dette er stedet hvor vi kan hjelpe deg med å hente den beste.

Uansett om du søker etter å opprette et bedriftsnettsted, personlig blogg eller en butikk, her er noen av de topp programvare for byggherrer av nettstedet.

Beste nettstedbyggere 2020 – en måte å komme seg direkte på nettet

Wix [Gratis + betalt]

wix nettstedsbygger

Wix er en av de ledende gratis nettstedbyggere som tilbyr mange premade maler relatert til Blogg, Business, E-handel og mote, etc. I tillegg til premiumversjonen tilbyr de gratis tilgang, slik at du kan smake på dem før du investerer.

Ved å opprette en konto, tilbyr Wix 2 moduser for redigering som er ADI og Wix Editor. Begge har identiske egenskaper, men deres arbeidsstil er litt annerledes.

Wix ADI (Artificial Design Intelligence) er en automatisk måte å opprette nettstedet. Det er en rask måte, de stiller bare noen enkle spørsmål før de lager den endelige designen. Hver del av nettstedet kan tilpasses. Du kan endre tema, farger, skrifter, overskrift og mye mer. I tillegg lar de deg legge til animasjoner til elementer for å lage en mer attraktiv webside.

På den annen side gir Wix Editor også god brukeropplevelse. Det begynner med å velge en forhåndslagd mal. Det er hundrevis av maler å velge mellom. Etter å ha valgt malen, vil redigeringsgrensesnittet lastes opp. Det tilbyr enkelt å dra og slippe, og du kan legge til tekstbokser, glidebrytere, knapper, kontaktforum, sosiale knapper, og nyhetsbrev, etc. Du kan til og med endre innstillingene. Egentlig kan du tilpasse alt som vises på skjermen.

Wix tilbyr et appmarked som hjelper deg med å forbedre nettstedet ditt. Det er mange apper for å legge til søkefeltet, kommentere, chat, skype-knappen, automatisert e-post, markedsføring og analyseverktøy. Hvis du ønsker å opprette en nettbutikk, er Wix dessuten en flott løsning da de tilbyr en rekke relevante apper som integrering av anmeldelser, ringeknapp, PayPal, fakturaer, valutakalkulator og prissettingstabeller.

Vil du ha mer, lar de deg også sette inn koder, HTML-koder og legge til Flash-filer (SWF). Videre har Wix en trinnvis guide for forbedring av SEO. Støttetjenester leveres ved å sende inn billetter og kunnskapsbasen.

Priser: Det er ikke nødvendig å kjøpe en egen webhotellplan. Wix planlegger priser starter fra $ 4,50 / måned som inkluderer 1 GB båndbredde, 500 MB lagring. Du trenger bare å kjøpe et domenenavn og peke på WIX-nettstedet. Bortsett fra den mest grunnleggende planen, tilbyr alle andre også gratis domenenavn. De støtter 14 dagers refusjonspolicy.

DUDA [Gratis + betalt]

duda nettsted byggherre programvare

Duda er ganske opplagt når det gjelder brukervennlighet og imponerer brukerne av responsive design og mange funksjoner. Det ble lansert i 2010 og står nå blant de beste nettstedbyggere ved å drive hosting med skytjenester fra Amazon. Forårsaker null forvirringsnivå, bare velg en mal fra deres ferdiglagde modeller og begynn å redigere.

Ved første blikk vil du innse at det er ganske enkelt å betjene. Når som helst kan du få skrivebords-, mobil- og nettbrettvisning bare ved å klikke. Duda vil ikke holde deg med bare byggherren deres, så hvis du har utviklet ferdigheter, kan du spille med CSS og HTML-koder fritt.

I tillegg til de enestående redigeringsalternativene, kan du redigere malen for enhver spesifikk enhet (mobil, stasjonær og nettbrett), og dermed gjøre det mulig for deg å designe den mest responsive nettstedet som er avgjørende for kunder / besøkende opplevelse og søkemotorer. En annen bemerkelsesverdig ting som i motsetning til de fleste utbyggerne der ute, kan Duda integrere med Google Analytics for å presentere en grundig trafikkstatistikk.

Det er mange widgets / elementer å legge til i innleggene / siden, for eksempel knapper, kolonner, ikoner, sosiale, søkelinje, Facebook & Disqus kommentarsystemer og mye mer. De støtter over 100 fontstiler. Hver widget kan tilpasses i stiler, dimensjoner osv., Og selv med noen kan du legge til animasjoner og spesialeffekter som pop up og Anchor.

Personaliseringsfunksjonene til Duda nettstedbygger gjør det til et fantastisk verktøy. I “Tilpass” ved å trykke på noen få klikk, kan du sette opp popups, salgsfremmende rabatter, returnerende besøkende varsler, avtider, spesiell hendelse og mange andre kule ting. Du kan også opprette en tilpasset hendelse også. Disse hendelsene viser seg å være veldig nyttige i å engasjere kunder.

Med Duda er det enkelt å etablere og administrere et nettsted for e-handel der du kontrollerer funksjonene relatert til salg, kampanjer, produkter og betalinger. For Pro-brukere gir Duda hjelp via live chat og telefon. De gratis brukerne kan bla gjennom guider og nyttige artikler.

Priser: Gratis plan er den beste måten å oppleve Duda på. Når du bestemte deg for en betalt plan, starter Business plus på $ 14,25 / mo. Du kan også ta et livstidsabonnement på business + plan i $ 299. Planen har et tilpasset domenenavn, SSL, sikkerhetskopi av nettsteder og krom push-varsler. Videre, for e-handel bruker virksomhet pluss plan lar deg legge til opptil 10 produkter. I tillegg støtter den PayPal, Stripe og Global Gateway for betalinger.

Weebly [Gratis + betalt]

weebly nettsted byggherre

Weebly i en annen WYSIWYG-nettstedskaper som ble grunnlagt i 2007, tilbyr en godt pakket plattform for å utvikle et nettsted. Weebly tilbyr hundrevis av maler for porteføljer, e-handel og personlige nettsteder. Den fleksible naturen til denne gratis nettstedsbyggeren lar deg integrere tredjepartsappene.

Med Weebly kan du enten starte som en gratis bruker ved å bruke et underdomen eller starte det profesjonelle nettstedet ditt under et tilpasset domenenavn. Det er ganske enkelt og synlig å opprette et nytt innlegg, sjekke kommentarer, få tilgang til sidene og nettstedinnstillingene. Som Wix kan du dra og slippe ethvert element ved å klikke på redigeringsalternativene.

Det mest eksepsjonelle med Weebly er brukervennligheten. Det gir en morsom opplevelse for den nye brukeren som aldri har brukt en programvare for nettstedbygger før. Det er mange elementer som tekst, bilde, lysbildefremvisning, kart, prissettingstabell, videoer som legger til, kontaktforum, innebygging av HTML og mye mer. Videre legger de også butikkalternativer som kasseprosess, PayPal-integrasjon, bestillinger og frakt osv. I hendene dine.

Hvis du ikke finner noe i Weebly-redigereren, kan du gå og søke i appmarkedet deres som har både gratis og premium apps. Og for å gjøre ting enklere for brukerne, klassifiserte de applikasjonene som e-handel, markedsføring, SEO, nettstedstatistikk, sosial og kommunikasjon. Etter at du har opprettet et innlegg, ikke glem å se “postalternativer” som lar deg skrive tittelen og beskrivelsen du vil vise i søkemotoren. I tillegg kan du planlegge, aktivere / deaktivere kommentarer og legge til innlegg i ønsket kategori.

Weebly holder et hjelpesenter som lar deg ringe eller sende dem e-post når du konfronterer problemer. Videre er live chat tilgjengelig fra 06.00 til 18.00 stillehavstid (mandag-fre) og fra 08.00 til 17.00 stillehavstid (lør-søn). Du kan se gjennom samfunnet deres og guider for løsninger. Totalt sett er det en utmerket, intuitiv nettstedbygger og verdt å prøve.

Priser: De lavest betalte planene koster bare $ 8 per måned med et gratis domenenavn. I tillegg ubegrenset lagring, $ 100 Google-markedsføringskreditter og tilgang til avansert nettstedstatistikk. Den grunnleggende planen inneholder også noen få e-handelsfunksjoner som kasseprosess og legge til opptil 10 produkter. Så vurder først kravene dine, og velg deretter en plan.

Squarespace [Trial + Paid]

squarespace site designer

Squarespace er en annen fineste programvare for byggherrer av nettsteder som ivaretar hundrevis av elegante maler relatert til hver kategori, for eksempel nettbutikk, blogg, fotografering og reiser, osv. Du kan prøve tjenestene deres fritt i 14 dager. Og når du finner ut at det er den du søker, så gå til et premiumabonnement.

Det er veldig greit å sette opp et nettsted på Squarespace. Bare opprett kontoen, velg malen, svar på spørsmålsserien og dit du går. Å lage navigasjoner og sider er ganske enkelt. Du kan når som helst endre designen via redaktøren deres. Ved å bevege musen over et hvilket som helst element i temaet, viser den dessuten redigeringsalternativer.

På Squarespace er noen kule funksjoner lett tilgjengelig. Som på bare noen få klikk kan du vise kunngjøringslinjen og mobilinformasjonslinjen. Squarespace presenterer flere trafikkstatistikker for nettsteder, slik at du kan overvåke den besøkende dypt. De gir informasjonen om trafikkilder, populært innhold og søkemotorsøk osv.

Selv om malene ikke er like tilpassbare som Wix, men du fikk tilgang til alle viktige alternativer med et pent og rent dashbord. For noen avansert tilpasning lar de deg legge til tilpassede CSS-koder. Squarespace har forhåndsbygde alternativer for SEO, markedsføring og sikkerhet. Her trenger du bare å gå til Innstillingene og fylle de nødvendige feltene for å få disse tingene til å fungere fint. Du kan gjøre URL-kartlegging, 404-siders design, sosial deling og koble e-posttjenester og mer.

Selvfølgelig trenger du hjelp i den plagsomme situasjonen, og med Squarespace, vil du få den via øyeblikkelig live chat (mandag til fredag ​​4 am – 20:00 Eastern Time), e-post, guider, videoer og kunnskapsbase. I tillegg har de samfunnsforum også.

Priser: Squarespace hjelper kunden med å få et riktig valg av plan ved å kategorisere nettsteder og e-handelspakker. Planen starter fra $ 12 / month med ubegrenset hosting og båndbredde. Det inkluderer gratis domenenavn og SSL-sertifikat.

Den e-handelsoptimaliserte grunnleggende planen koster deg $ 26 / måned som inkluderer en gratis domenenavnsregistrering, ubegrensede produkter, SSL, rabatter, skatt og ordrekontroll, osv..

Shopify [prøve + betalt]

shopify for å opprette netthandel

Hvis du noen gang drømmer om å opprette en e-handelsbutikk, men stopper på grunn av dens kompleksiteter, er her den direkte løsningen som kommer i form av Shopify. De har nesten 500 000 aktive butikker på plattformen. For evalueringsformål kan du starte med 14-dagers prøvekonto. Mer enn 100 gratis og betalte maler er gitt å velge mellom.

Shopify tilbyr en ekstrem grad av tilpasning der du kan forme de ferdiglagde temaene som du vil. Dessuten kan brukeren laste opp sine egne maler også. Men hvis du vil gå lenger enn dette, tillater Shopify deg å sette inn / endre CSS- og HTML-kodene. Butikken er vennlig med mobiltelefoner, og kunden kan betale via Android-betaling og iOS-betaling osv.

Det er superenkelt å forholde seg til butikken. Som for å legge til produkter, naviger bare til produktfanen i redigeringsprogrammet og legg til de nyeste detaljene. Du kan spore og kontrollere kundeordrene og forlatte sjekk under fanen “Bestillinger”. For å øke salget kan du designe rabatter. Videre presenterer verktøyet forskjellige analyser som totalordrer, konverteringsfrekvens, enhet brukt av en kunde, gjenta kunde, beliggenhet, trafikkilde og mange andre.

For å forbedre butikken tilbyr Shopify utvidet appbutikk som inneholder over 1000 gratis og betalte applikasjoner henvist til salg, markedsføring, sosiale medier, lager og frakt, etc. Og takket være deres fleksibilitet som gjør det mulig å legge til forskjellige salgskanaler. På toppen av den Shopify-“point of sale” -appen lar deg operere via Android, iPad eller iPhone og ha sett med andre funksjoner.

Shopify tilbyr 24/7 supporttjenester gratis for premiumbrukere. Du kan gi kontakt via samtale, Live Chat, e-post eller sende en tweet. På live chat kan det hende at de gratis brukerne må vente lenge, men for betalte brukere er tjenestene deres ganske anstendige. Shopify er ganske upfront, men likevel hvis du forvirrer, sjekk ut mange guider i deres hjelpesenter.

Priser: For øyeblikket har Shopify tre pakker. Den helt grunnleggende planen starter fra $ 29. I denne planen vil 2% transaksjonsgebyr belastes hvis du bruker tredjeparts betalingsgateway mens det ikke er noe gebyr hvis Shopify-betalinger blir brukt av deg. Videre inkluderer det ubegrenset lagring, båndbredde og produkter. Planen har en gratis SSL for sikrede transaksjoner. I tillegg kan du opprette blogg sammen med butikken.

Websitebuilder [Gratis + betalt]

wesitebuilder nettstedskaper

Websitebuilder er et solid valg å starte, ikke bare fordi det er lett å forstå, men også gir tusenvis av ferdiglagde maler. Alt du trenger å gjøre, bare velg et design og begynn å polere. Uansett om du er nybegynner, vil du ikke forvirre å se redigeringspanelet selv ved første blikk fordi det er ganske tydelig og godt designet. Du kan gjøre endringene i bakgrunn, farger og skrifter osv. Ved å nærme deg designfanen.

Først av alt kan du dra elementene dit du vil i området. Ved å klikke på elementet dukker det opp et lite redigeringsvindu som inneholder forskjellige redigeringsalternativer som å endre design, stiler, posisjoner og dimensjoner, osv. Videre kan du legge til animasjon til et bestemt element eller til hele nettstedet hvis du vil. Endre størrelse på elementene er absolutt praktisk, i stedet for å skrive dimensjoner, kan du bare øke eller redusere størrelsen med en musepekeren.

Byggherren eliminerer ganske enkelt behovet for kodingsferdigheter, ettersom det er et omfattende utvalg av elementer å legge til i innleggene og sidene. Som for bare en knapp, det er nesten seks design. I tillegg til er det mange andre nyttige elementer som sosiale, bokser, kontaktforum, HTML / sideinnstøting, Google maps, nyhetsbrev, legge til videoer og forskjellige former, osv..

WebsiteBuilder er kompatibel med mange andre SEO-, Analytics-, Social- og inntektsgenerasjonsapper. Du kan integrere Bing- og Googles verktøy for nettredaktører sømløst. De inkluderer også søkeordtetthet, nettkartgenerator og AdSense-integrasjon. Nettstedsbyggeren er ikke bare begrenset til å lage nettsteder. Du kan bygge en slående eCommerce-butikk med den. Husk at alle integrasjoner og butikkfunksjoner er tilgjengelige for premium brukere. Men den gratis brukeren kan glede seg over deres gratis nettstedbygger ubegrenset.

Å ha et ekspertstøtteteam er veldig nødvendig når du opererer online. Så WebsiteBuilder tilbyr hjelp gjennom e-post og telefonsamtaler. I tillegg inneholder kunnskapsbasen omfattende artikler om redaktøren, SEO, domener og sosiale medier. Totalt sett er det en fantastisk nettstedbygger som har et rikt redigeringsalternativ og mange maler.

Priser: De laveste premieplanene starter fra $ 5,99 per måned inkludert gratis domenenavn og reklamekreditt. Planen lar integrasjoner av SEO og markedsføringsverktøy også. Merk deg at den ikke tillater den tilpassede e-postadressen. For tilpassede e-postkontoer må du abonnere på forretningsplanabonnementet. De tilbyr en egen plan for brukere av e-handel som koster $ 11.99 / måned med gratis domene, support på prioritetsnivå og tilpassede e-postadresser.

Ucraft [Trail + Paid]

ucraft nettstedbygger programvare

Sist, men ikke minst, gir Ucraft den raske løsningen for å bygge nettstedet eller destinasjonssidene. 14-dagers prøvekonto tilgjengelig for alle for å teste kvaliteten. De tilbyr en massiv liste over maler å velge mellom. Videre drives hosting deres av Google cloud hosting-plattform for å sikre maksimal tilgjengelighet og du trenger ikke bry deg om båndbreddebegrensninger.

Nettsiden er delt opp i separate blokker med tilpassbare alternativer og slik at du får et iøynefallende design. Ucraft tilbyr forskjellige elementer som å legge til avsnitt, overskrifter, knapper, videoer og nedtellingstimere, etc. De har også en språkbryterfunksjon. I tillegg kan du integrere Instagram-, SoundCloud- og Twitter-feed.

Ucraft dashbord gir tilgang til forskjellige funksjoner, inkludert SEO-manager, domener og legge til teammedlemmer. I tillegg gir de et logoprodusentverktøy. Og fra dette panelet kan du legge til kategorier og administrere de forskjellige utsiktene til innlegg og sider. De støtter en rekke appintegrasjoner inkludert Zendesk chat, Google Analytics og hotjar osv.

Med byggherren kan du legge til spesialeffekter til sideelementene dine. Ucraft tilbyr et designerverktøy med en ekstra kostnad på bare $ 2,99 / for alltid. Det er et Photoshop-inspirert verktøy som kan redigere layout, stiler, typografi og redigering av brukergrensesnitt. Etter vår erfaring er det enkle redigeringspanelet, et bredt spekter av maler, mange og Google Cloud-støtte nok til å stå det blant de beste programvarene for nettstedbyggere.

Et chat-ikon vises alltid på skjermen der du starter en samtale med Ucraft-medlemmer for å få hjelp. Det er litt tregt som generelt, så får du svaret om noen timer. Videre har de et støttesenter som er fullt av guider om nesten alle emner.

Priser: For premiumabonnement starter Ucraft fra $ 8 per måned. Du kan lage ubegrensede websider. Pluss-artikler, SEO og flerspråklige apper er også tilgjengelige. Prisene går betydelig lavere hvis du betalte for hele året som bare koster 77 dollar. Årspakken inkluderer 1 gratis domenenavn. Og på bare $ 149 vil du få levetidstilgang til Ucraft.

Konklusjon

Alt i alt er den beste nettstedbyggerprogramvaren en fin måte å opprette et nettsted eller e-handelsbutikker. Du trenger ikke å lære å kode fordi en WYSIWYG-byggherre jobber med dra og slipp-prinsipp. Utbyggerne er ikke bare tidsbesparende, men sparer også kostnadene for å lage et tilpasset design fra utviklere.

Ettersom nettstedbyggerfirmaet administrerer nesten alt, så kan du fokusere på å bygge nettstedet i stedet for å håndtere server og andre tekniske aspekter.

Alle ovennevnte byggherrer er enkle og gir en svært brukervennlig opplevelse.

Så hvilken er den beste programvaren for byggherre av nettsteder?

Valget av nettstedbygger avhenger av dine krav. Vi anbefaler Wix for å lage nettsteder. Den fikk hundrevis av maler og et rikt appmarked. Dessuten er ADI-modus et utmerket valg å starte for nybegynnere.

For å sette opp en netthandel, vi foreslår at du prøver Shopify da det gjør det mye enklere å drive butikk selv om du har null erfaring tidligere.

Og for moter, reiser og fotograferingsblogger, Squarespace tilbyr ganske relevante og fantastiske maler med dra og slipp redigering.

Så hvilken du velger?

Har du brukt noen som er nevnt over?

Vi ser frem til dine verdifulle kommentarer, og hvis du har andre uløste spørsmål angående byggherrer av nettstedet, må du gjerne spørre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map