7 Bedste Webstedsbygger-software 2020 – Byg en fantastisk brugerdefineret designside

0

Hvad! Fik ikke det ønskede design til din drømmeside?


Kender ikke kodningen, men vil opbygge dit eget design?

Ønsker ikke at bruge enorme penge på koderne eller webstedsdesignerne?

Her er en løsning på alle dine spørgsmål. Bare prøv en webstedsbygger-software til at opbygge dit tilpassede designede websted.

Generelt er der to måder at oprette et websted på. Enten kan du gennemgå en kompleks måde og lære at kode. For det andet, find WYSIWYG-editoren, der gør webstedsdesign enormt let. De fleste af bygherrer tilbyder træk og slip-funktion, hvor du lægger tingene på et tomt lærred eller foruddesignede skabeloner.

Fordele ved Website Builder

 • Du kan få alle tingene på et sted som domæne, webhosting og builder osv. Og det bedste er, at der overhovedet ikke kræves nogen installationer, og det bedste er, at der overhovedet ikke kræves installationer
 • Behøver ingen udviklerfærdigheder
 • Omkostningsbesparende, da du ikke behøver at betale omkostningerne ved design og vedligeholdelse.
 • Rigelige attraktive skabeloner og elementer er tilgængelige at vælge imellem.
 • Næsten al builder-softwaren understøtter træk og slip og så videre …

Men det virkelige problem er, hvilken af ​​dem er det rigtige site-design applikation? Der er mange webstedsbyggere, der hævder at være de bedste i branchen. Så dette er stedet, hvor vi kan hjælpe dig med at afhente den bedste.

Ligegyldigt hvad du søger efter at oprette et forretningssted, personlig blog eller en butik, her er nogle af de mest populære webstedsbygger-software.

Bedste webstedsbyggere 2020 – en måde at komme direkte på nettet

Wix [Gratis + betalt]

wix online webstedsbygger

Wix er en af ​​de førende gratis webstedsbyggere, der tilbyder masser af forhåndsindstillede skabeloner relateret til Blog, Business, E-handel og mode osv. Udover den premiumversion, de tilbyder gratis adgang, så du kan smage dem, før du investerer.

Ved at oprette en konto tilbyder Wix 2 tilstande til redigering, der er ADI og Wix Editor. Begge har identiske egenskaber, men deres arbejdsstil er lidt anderledes.

Wix ADI (Artificial Design Intelligence) er en automatisk måde at oprette webstedet på. Det er en hurtig måde, de stiller bare nogle enkle spørgsmål, inden de udformer det endelige design. Hver del af webstedet kan tilpasses. Du kan ændre tema, farver, skrifttyper, overskrift og meget mere. Desuden giver de dig mulighed for at tilføje animationer til elementer for at gøre en mere attraktiv webside.

På den anden side giver Wix Editor også stor brugeroplevelse. Det begynder med at vælge en foruddannet skabelon. Der er 100’er af skabeloner at vælge imellem. Når du har valgt skabelonen, indlæses redigeringsgrænsefladen. Det tilbyder let træk og slip-facilitet, og du kan tilføje tekstbokse, skydere, knapper, kontaktforum, sociale knapper og nyhedsbrev osv. Du kan endda ændre poststillingerne. Faktisk kan du tilpasse alt, der vises på skærmen.

Wix tilbyder et appmarked, der hjælper dig med at forbedre dit websted. Der er masser af apps til tilføjelse af søgefeltet, kommentar, chat, skype-knap, automatiseret e-mail, marketing og analyseværktøj. Desuden, hvis du vil oprette en online butik, er Wix en fantastisk løsning, da de tilbyder adskillige relevante apps som integrering af anmeldelser, opkaldsknap, PayPal, fakturaer, valutakonverter og prisborde.

Stadig, vil du have mere, giver de dig også mulighed for at indsætte koder, HTML-koder og tilføje Flash-filer (SWF). Derudover bringer Wix en trinvis vejledning til forbedring af SEO. Supporttjenester leveres ved indsendelse af billetter og vidensbasen.

Priser: Det er ikke nødvendigt at købe en separat webhostingplan. Wix planlægger priser starter fra $ 4,50 / måned, der inkluderer 1 GB båndbredde, 500 MB opbevaring. Du skal bare købe et domænenavn og pege på dit WIX-websted. Bortset fra den mest basale plan tilbyder alle andre også gratis domænenavn. De understøtter 14 dages refusionspolitik.

DUDA [Gratis + betalt]

duda website builder software

Duda er temmelig indlysende med hensyn til brugervenlighed og imponerer brugerne ved dets responsive design og flokke af funktioner. Det blev lanceret i 2010 og er nu blandt de bedste webstedsbyggere ved at give hosting med Amazon-skytjenester. Forårsager nul forvirringsniveau, skal du bare vælge en skabelon fra deres foruddannede modeller og begynde at redigere.

Ved første øjekast vil du indse, at det er temmelig enkelt at betjene. Når som helst kan du få vist Desktop, Mobil og tablet ved blot at klikke på. Duda klæber dig ikke kun med deres builder, så hvis du har udviklet færdigheder, kan du frit spille med CSS og HTML-koder.

Udover de fremragende redigeringsmuligheder, kan du redigere skabelonen til enhver specifik enhed (mobil, desktop og tablet) og dermed gøre det muligt for dig at designe det mest responsive websted, som er afgørende for kunders / besøgende oplevelse og søgemaskiner. En anden bemærkelsesværdig ting, som i modsætning til de fleste bygherrer derude kan Duda integrere med Google Analytics for at præsentere den dybtgående trafikstatistik.

Der er en masse widgets / elementer at tilføje i indlæg / side såsom knapper, kolonner, ikoner, social, søgefelt, Facebook & Disqus-kommentarsystemer og meget mere. De understøtter over 100 skrifttyper. Hver widget kan tilpasses i stilarter, dimensioner osv. Og selv med nogle kan du tilføje animationer og specialeffekter som pop-up og anker.

Duda webstedsbyggerens personaliseringsfunktioner gør det til et forbløffende værktøj. I “Tilpas” ved at trykke på få klik kan du indstille popups, salgsfremmende rabatter, returnere besøgende advarsler, åbningstider, speciel begivenhed og mange andre seje ting. Du kan også oprette en tilpasset begivenhed også. Disse begivenheder viser sig at være meget nyttige i at engagere kunder.

Med Duda er det nemt at etablere og administrere et e-handelswebsted, hvor du kontrollerer funktionerne i forbindelse med salg, promoveringer, produkter og betalinger. For Pro-brugere giver Duda hjælp via live chat og telefon. De gratis brugere kan gennemse deres guider og nyttige artikler.

Priser: Gratis plan er den bedste måde at opleve Duda på. Efter at da du besluttede for en betalt plan, begynder Business plus ved $ 14,25 / mo. Du kan også tage et livstidsabonnement på business + plan i $ 299. Planen indeholder et brugerdefineret domænenavn, SSL, sikkerhedskopiering af websteder og chrome push-meddelelser. Yderligere kan du til e-handelsbrugervirksomhed plus-plan tilføje op til 10 produkter. Plus, det understøtter PayPal, Stripe og Global Gateway til betalinger.

Weebly [Gratis + betalt]

weebly webstedsbygger

Weebly i en anden WYSIWYG webstedsopretter, der blev grundlagt i 2007, tilbyder en godt pakket platform til at udvikle et websted. Weebly tilbyder hundreder af skabeloner til porteføljer, e-handel og personlige websteder. Den fleksible karakter af denne gratis webstedsbygger tillader dig at integrere tredjepartsapps.

Med Weebly kan du enten starte som en fri bruger ved hjælp af et underdomæne eller starte dit professionelle websted under et brugerdefineret domænenavn. Det er ret nemt og synligt at oprette et nyt indlæg, kontrollere kommentarer, få adgang til siderne og webstedets indstillinger. Som Wix kan du trække og slippe ethvert element ved at klikke på redigeringsindstillingerne.

Det mest usædvanlige ved Weebly er brugervenligheden. Det giver en fornøjelig oplevelse til den nye bruger, der aldrig har brugt en webstedsbygger-software før. Der er adskillige elementer som tekst, billede, slideshow, kort, prissætningstabel, tilføjelse af videoer, kontaktforum, indlejring af HTML og meget mere. Desuden lægger de også butiksindstillinger som kasseproces, PayPal-integration, ordrer og forsendelse osv. I dine hænder.

Hvis du ikke finder noget i Weebly-editor, skal du gå og søge i deres appmarked, der har både gratis og premium-apps. Og for at gøre tingene enklere for brugerne, klassificerede de applikationerne som e-handel, marketing, SEO, site stats, social og kommunikation. Når du har oprettet et indlæg, skal du ikke glemme at se “indstillinger for indlæg”, som giver dig mulighed for at skrive den titel og beskrivelse, du vil vise i søgemaskinen. Derudover kan du planlægge, aktivere / deaktivere kommentarer og tilføje indlæg i den ønskede kategori.

Weebly holder et helpcenter, der giver dig mulighed for at ringe eller e-maile dem, når du konfronterer problemer. Derudover er live chat tilgængelig fra 06:00 til 18:00 stillehavstid (mandag-fredag) og fra 8:00 til 17:00 stillehavstid (lør-søn). Du kan kigge igennem deres lokalsamfund og guider for løsninger. Alt i alt er det en fremragende, intuitiv webstedsbygger og værd at prøve.

Priser: De lavest betalte planer koster kun $ 8 / måned med et gratis domænenavn. Plus, ubegrænset lagerplads, $ 100 Google-markedsføringskreditter og adgang til avanceret statistik over websteder. Den grundlæggende plan indeholder også et par e-handelsfunktioner såsom checkout og tilføjelse af op til 10 produkter. Så vurder først dine krav og vælg derefter en plan.

Squarespace [Trial + Paid]

squarespace site designer

Squarespace er en anden fineste webstedsbygger-software, der henvender sig til hundredvis af elegante skabeloner relateret til hver kategori som online butik, blog, fotografering og rejser osv. Du kan prøve deres tjenester frit i 14 dage. Og når du finder ud af, at det er den, du søger, skal du gå til et premiumabonnement.

Det er meget ligetil at opsætte et websted på Squarespace. Opret bare kontoen, vælg din skabelon, svar på række af spørgsmål, og der går du. Oprettelse af navigationer og sider er ganske enkelt. Du kan til enhver tid ændre designet via deres editor. Ved at flytte musen over ethvert element i temaet viser den endvidere redigeringsmuligheder.

På Squarespace er nogle seje funktioner let tilgængelige. Som på kun et par klik kan du vise annonceringslinjen og mobilinformationslinjen. Squarespace præsenterer flere websteds trafikstatistikker, så du kan overvåge besøgende dybt. De giver oplysningerne om trafikkilder, populært indhold og søgemaskineforespørgsler osv.

Selvom skabelonerne ikke kan tilpasses så meget som Wix, men du fik adgang til alle de væsentlige indstillinger med et pænt og rent instrumentbræt. For nogle avanceret tilpasning giver de dig mulighed for at tilføje tilpassede CSS-koder. Squarespace har forudbyggede muligheder for SEO, marketing og sikkerhed. Her skal du bare åbne indstillingerne og udfylde de krævede felter for at få disse ting til at fungere fint. Du kan udføre URL-kortlægning, 404-siders design, social deling og tilslutning af e-mail-tjenester med mere.

Selvfølgelig har du brug for hjælp i den besværlige situation, og med Squarespace får du den via øjeblikkelig live chat (mandag til fredag ​​4 am – 20:00 østlig tid), e-mails, guider, videoer og vidensbase. Derudover har de også community forum.

Priser: Squarespace hjælper kunden med at få det rigtige valg af plan ved at kategorisere websteder og e-handelspakker. Planen starter fra $ 12 / måned med ubegrænset hosting og båndbredde. Det inkluderer gratis domænenavn og SSL-certifikat.

Den e-handelsoptimerede grundlæggende plan koster dig $ 26 / måned, der inkluderer en gratis domænenavnsregistrering, ubegrænsede produkter, SSL, rabatter, skat og ordrekontrol, osv..

Shopify [prøve + betalt]

shopify til oprettelse af e-handel butik

Hvis du nogensinde drømmer om at oprette en e-handelsbutik, men stopper på grund af dens kompleksiteter, er her den direkte løsning, der kommer i form af Shopify. De har næsten 500 000 aktive butikker på deres platform. Med henblik på evaluering kan du starte med 14-dages prøvekonto. Der gives mere end 100 gratis og betalte skabeloner at vælge imellem.

Shopify tilbyder et ekstremt niveau af tilpasning, hvor du kan forme de foruddannede temaer, som du ønsker. Desuden kan brugeren også uploade deres egne skabeloner. Men hvis du vil gå ud over dette, giver Shopify dig mulighed for at indsætte / ændre CSS- og HTML-koder. Butikken er venlig til mobiltelefoner, og kunden kan foretage betalinger via Android-løn og iOS-betaling osv.

Det er super let at håndtere butikken. Ligesom for at tilføje produkter, skal du bare navigere til fanebladet produkter i redigereren og tilføje de nyeste detaljer. Du kan spore og kontrollere kundeordrer og opgive check under fanen “Ordrer”. For at øge salget kan du designe rabatter. Endvidere præsenterer værktøjet forskellige analyser som samlede ordrer, konverteringsfrekvens, enhed der bruges af en kunde, gentag kunde, placering, trafikskilde og mange andre.

For at forbedre butikken tilbyder Shopify udvidet app-butik, der indeholder over 1000 gratis og betalte applikationer henvist til salg, marketing, sociale medier, lager og forsendelse osv. Og takket være deres fleksibilitet, der tillader tilføjelse af forskellige salgskanaler. Oven på denne Shopify-“point of sale” -app giver dig mulighed for at betjene dig via Android, iPad eller iPhone og besidde sæt andre funktioner.

Shopify tilbyder 24/7 supporttjenester gratis til premiumbrugere. Du kan give kontakt via opkald, Live Chat, e-mail eller sende en tweet. På live chat kan de gratis brugere muligvis vente længe, ​​men for betalte brugere er deres tjenester ret anstændige. Shopify er temmelig upfront, men alligevel, hvis du forvirrer, skal du tjekke en masse guider i deres hjælpcenter.

Priser: I øjeblikket har Shopify tre pakker. Den helt basale plan starter fra $ 29. I denne plan opkræves 2% transaktionsgebyr, hvis du bruger tredjeparts betalingsgateway, mens der ikke er noget gebyr, hvis Shopify-betalinger bruges af dig. Desuden inkluderer det ubegrænset lagerplads, båndbredde og produkter. Planen indeholder en gratis SSL til sikrede transaktioner. Desuden giver dig mulighed for at oprette blog sammen med butikken.

Websitebuilder [Gratis + betalt]

wesitebuilder webstedsopretter

Websitebuilder er et solidt valg at starte, ikke kun fordi det er let at forstå, men også indeholder tusindvis af foruddannede skabeloner. Alt hvad du skal gøre, skal du bare vælge et design og begynde at polere. Det betyder ikke noget, hvis du er nybegynder, du vil ikke forveksle med at se redigeringspanelet selv ved første øjekast, fordi det er temmelig klart og godt designet. Du kan foretage ændringerne i webstedsbaggrund, farver og skrifttyper osv. Ved at nærme sig fanebladet Design.

Først og fremmest kan du trække elementerne, hvor du vil i webstedets område. Ved at klikke på elementet vises der derefter et lille redigeringsvindue, der indeholder forskellige redigeringsmuligheder som at ændre design, stilarter, positioner og dimensioner osv. Desuden kan du tilføje animation til et bestemt element eller til hele webstedet, hvis du vil. Ændring af størrelsen på emnerne er bestemt praktisk, da du i stedet for at skrive dimensioner bare kan øge eller formindske størrelsen med en musemarkør.

Builder eliminerer forholdsvis behovet for kodningsfærdigheder, da der er et omfattende udvalg af elementer, der kan tilføjes i indlæg og sider. Som for kun en knap er der næsten 6 designs. Derudover er der adskillige andre nyttige elementer såsom social, bokse, kontaktforum, HTML / sideindlejring, Google maps, nyhedsbrev, tilføjelse af videoer og forskellige former osv..

WebsiteBuilder er kompatibel med mange andre apps til SEO, Analytics, Social og monetisering. Du kan integrere Bing- og Googles webmasterværktøjer problemfrit. De inkluderer også søgeordstæthed, sitemap-generator og AdSense-integration. Webstedsbyggeren er ikke kun begrænset til at oprette websteder. Du kan bygge en slående eCommerce-butik med den. Husk, at alle integrations- og butikfunktioner er tilgængelige for premium-brugere. Men den frie bruger kan ubegrænset nyde deres gratis webstedsbygger.

At have et ekspert supportteam er meget nødvendigt, mens du opererer online. Så WebsiteBuilder tilbyder hjælp via e-mail og telefonopkald. Desuden indeholder vidensbasen omfattende artikler om redaktøren, SEO, domæner og sociale medier. Generelt er det en pragtfuld webstedsbygger, der har rig redigeringsmulighed og adskillige skabeloner.

Priser: De laveste præmieplaner starter fra $ 5,99 / måned inklusive gratis domænenavn og reklamekredit. Planen tillader også integration af SEO og marketingværktøjer. Bemærk her, at det ikke tillader den tilpassede e-mail-adresse. For brugerdefinerede e-mail-konti skal du abonnere på deres Business plan-abonnement. De tilbyder en separat plan for brugere af e-handel, der koster $ 11,99 / måned med gratis domæne, support på prioritetsniveau og tilpassede e-mail-adresser.

Ucraft [Trail + betalt]

ucraft site builder software

Sidst, men ikke mindst, giver Ucraft den hurtige løsning til opbygning af webstedet eller destinationssider. 14-dages prøvekonto tilgængelig for alle til test af kvaliteten. De tilbyder en massiv liste over skabeloner at vælge imellem. Derudover drives deres hosting af Google cloud-hostingplatform for at sikre den maksimale tilgængelighed, og du behøver ikke at bekymre dig om båndbreddebegrænsninger.

Websiden er opdelt i separate blokke med indstillinger, der kan tilpasses, og således for at skabe et iøjnefaldende design. Ucraft tilbyder forskellige elementer som tilføjelse af afsnit, overskrifter, knapper, videoer og nedtællingstimere osv. De har også en sprogomskifterfunktion. Derudover kan du integrere Instagram-, SoundCloud- og Twitter-feed.

Ucraft dashboard giver adgang til forskellige funktioner, inklusive SEO manager, domæner og tilføjelse af teammedlemmer. Plus, de leverer et logo maker værktøj. Og fra dette panel kan du tilføje kategorier og administrere de forskellige udsigter for indlæg og sider. De understøtter en række apps-integrationer, herunder Zendesk-chat, Google Analytics og hotjar osv.

Builder giver dig mulighed for at tilføje specialeffekter til dine sideelementer. Ucraft tilbyder et designerværktøj med et ekstra gebyr på kun $ 2,99 / for evigt. Det er et Photoshop-inspireret værktøj, der kan redigere layout, stilarter, typografi og UI-kitredigering. Efter vores erfaring er det enkle redigeringspanel, en bred vifte af skabeloner, talrige og Google Cloud-support nok til at stå blandt de bedste webstedsbygger-software.

Et chatikon vises altid på skærmen, hvor du starter en samtale med Ucraft-medlemmer for at få hjælp. Det er lidt langsomt, da du generelt får svaret om et par timer. Desuden har de et supportcenter, der er fuld af guider om næsten ethvert emne.

Priser: Ved premiumabonnement starter Ucraft fra $ 8 / måned. Du kan oprette ubegrænsede websider. Plus-artikler, SEO og flersprogede apps er også tilgængelige. Prisfastsættelsen går betydeligt lavere, hvis du betalte for hele året, hvilket kun koster $ 77. Den årlige pakke inkluderer 1 gratis domænenavn. Og på bare $ 149 får du livstidsadgang til Ucraft.

Konklusion

Alt i alt er den bedste webstedsbygger-software en god måde at oprette et websted eller e-handel butikker. Du behøver ikke at lære at kode, fordi en WYSIWYG-bygherrer arbejder på træk og slip-princip. Bygherrene sparer ikke kun tidsbesparelsen, men sparer også dine omkostninger til at skabe et tilpasset design fra udviklere.

Da webstedsbyggerfirmaet administrerer næsten alt, så kan du fokusere på at opbygge webstedet i stedet for at behandle server og andre tekniske aspekter.

Alle ovennævnte bygherrer er ligetil og giver en meget brugervenlig oplevelse.

Så hvilken er den bedste software til webstedsbygger?

Valget af webstedsbygger afhænger af dine krav. Vi anbefaler Wix til oprettelse af websteder. Det fik hundreder af skabeloner og et rigt app-marked. Derudover er deres ADI-tilstand et fremragende valg at starte for nybegynderne.

Til opsætning af en e-handelswebsted, Vi anbefaler, at du prøver Shopify da det gør det meget nemmere at drive en butik, selvom du har nul tidligere erfaring.

Og for mode, rejser og fotografering blogs, Squarespace tilbyder ganske relevante og fantastiske skabeloner med træk og slip-redigering.

Så hvilken du vælger?

Har du brugt nogen nævnt ovenfor?

Vi ser frem til dine værdifulde kommentarer, og hvis du har andre uløste spørgsmål vedrørende webstedsbyggerne, er du velkommen til at spørge.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map