7 καλύτερα λογισμικά δημιουργίας ιστότοπων 2020 – Κατασκευάστε εκπληκτική τοποθεσία προσαρμοσμένης σχεδίασης

0

Τι! Δεν λάβατε τον επιθυμητό σχεδιασμό για τον ιστότοπο των ονείρων σας?


Δεν ξέρετε την κωδικοποίηση, αλλά θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο?

Δεν θέλετε να ξοδέψετε τεράστια χρήματα για τους κωδικοποιητές ή τους σχεδιαστές ιστότοπων?

Εδώ είναι μια λύση σε όλα τα ερωτήματά σας. Απλώς δοκιμάστε ένα λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων για να δημιουργήσετε τον προσαρμοσμένο ιστότοπό σας.

Γενικά, υπάρχουν δύο τρόποι για τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Είτε μπορείτε να περάσετε έναν περίπλοκο τρόπο και να μάθετε να κωδικοποιείτε. Δεύτερον, βρείτε το πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG που καθιστά το σχεδιασμό ιστοσελίδων εξαιρετικά εύκολο. Οι περισσότεροι κατασκευαστές προσφέρουν δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης όπου τοποθετείτε τα πράγματα σε έναν κενό καμβά ή προκαθορισμένα πρότυπα.

Πλεονεκτήματα του Website Builder

 • Μπορείτε να πάρετε όλα τα πράγματα σε ένα μέρος όπως το domain, το web hosting και το builder, κ.λπ. και το καλύτερο είναι ότι δεν απαιτούνται καθόλου εγκαταστάσεις και το καλύτερο είναι ότι δεν απαιτούνται καθόλου εγκαταστάσεις
 • Δεν χρειάζεται δεξιότητες προγραμματιστή
 • Εξοικονόμηση κόστους καθώς δεν χρειάζεται να πληρώσετε το κόστος σχεδιασμού και συντήρησης.
 • Διατίθενται αρκετά ελκυστικά πρότυπα και στοιχεία για να διαλέξετε.
 • Σχεδόν όλο το λογισμικό δημιουργίας υποστηρίζει drag and drop και ούτω καθεξής…

Αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι αυτό που είναι η σωστή εφαρμογή σχεδιασμού ιστότοπων; Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων που ισχυρίζονται ότι είναι οι καλύτεροι στον κλάδο. Αυτό είναι το μέρος όπου μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο.

Ανεξάρτητα από το αν ψάχνετε για τη δημιουργία επιχειρηματικού ιστότοπου, προσωπικού ιστολογίου ή καταστήματος, εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία λογισμικά δημιουργίας ιστότοπων.

Best Website Builders 2020 – Ένας τρόπος για να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο άμεσα

Wix [Δωρεάν + Πληρωμή]

wix online δημιουργός ιστότοπων

Το Wix είναι ένας από τους κορυφαίους δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων που προσφέρει τόνους προκατασκευασμένων προτύπων που σχετίζονται με το Blog, τις επιχειρήσεις, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη μόδα κ.λπ. Εκτός από την premium έκδοση, προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση, ώστε να μπορείτε να τα δοκιμάσετε πριν επενδύσετε.

Δημιουργώντας έναν λογαριασμό, το Wix προσφέρει 2 τρόπους επεξεργασίας που είναι ADI και Πρόγραμμα επεξεργασίας Wix. Και τα δύο προσφέρουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά, αλλά το στυλ εργασίας τους είναι ελαφρώς διαφορετικό.

Το Wix ADI (Artificial Design Intelligence) είναι ένας αυτόματος τρόπος δημιουργίας του ιστότοπου. Είναι ένας γρήγορος τρόπος, απλώς θέτουν μερικές απλές ερωτήσεις πριν δημιουργήσουν το τελικό σχέδιο. Κάθε μέρος του ιστότοπου είναι προσαρμόσιμο. Μπορείτε να αλλάξετε το θέμα, τα χρώματα, τις γραμματοσειρές, την κεφαλίδα και πολλά άλλα. Επιπλέον, σας επιτρέπουν να προσθέσετε κινούμενα σχέδια σε στοιχεία για τη δημιουργία μιας πιο ελκυστικής ιστοσελίδας.

Από την άλλη πλευρά, το Wix Editor παρέχει επίσης εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Ξεκινά με την επιλογή ενός προκατασκευασμένου προτύπου. Υπάρχουν 100 πρότυπα για να διαλέξετε. Αφού επιλέξετε το πρότυπο, θα φορτωθεί η διεπαφή του προγράμματος επεξεργασίας. Προσφέρει εύκολη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης και μπορείτε να προσθέσετε τα πλαίσια κειμένου, τα ρυθμιστικά, τα κουμπιά, το φόρουμ επαφών, τα κοινωνικά κουμπιά και το ενημερωτικό δελτίο κ.λπ. Μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε τις θέσεις των θέσεων. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να προσαρμόσετε όλα όσα εμφανίζονται στην οθόνη.

Το Wix προσφέρει ένα App Market που σας βοηθά να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας. Υπάρχουν τόνοι εφαρμογών για την προσθήκη της γραμμής αναζήτησης, του σχολίου, της συνομιλίας, του κουμπιού Skype, του αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, του μάρκετινγκ και του εργαλείου ανάλυσης. Επιπλέον, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το Wix είναι μια εξαιρετική λύση καθώς προσφέρουν πολλές σχετικές εφαρμογές όπως ενοποίηση κριτικών, κουμπί κλήσης, PayPal, τιμολόγια, μετατροπείς νομισμάτων και πίνακες τιμών.

Ωστόσο, θέλουν περισσότερα, σας επιτρέπουν επίσης να εισάγετε τους κωδικούς, τους κώδικες HTML και να προσθέτετε αρχεία Flash (SWF). Επιπλέον, το Wix φέρνει έναν βήμα προς βήμα οδηγό για τη βελτίωση του SEO. Οι υπηρεσίες υποστήριξης παρέχονται με την υποβολή εισιτηρίων και τη βάση γνώσεων.

Τιμολόγηση: Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Η τιμή των προγραμμάτων Wix ξεκινά από 4,50 $ / μήνα που περιλαμβάνει εύρος ζώνης 1 GB, αποθηκευτικό χώρο 500MB. Απλώς πρέπει να αγοράσετε ένα όνομα τομέα και να οδηγείτε στον ιστότοπό σας WIX. Εκτός από το πιο βασικό πρόγραμμα, όλα τα άλλα προσφέρουν επίσης δωρεάν όνομα τομέα. Υποστηρίζουν την πολιτική επιστροφής χρημάτων 14 ημερών.

DUDA [Δωρεάν + Πληρωμή]

λογισμικό δημιουργίας ιστοσελίδων duda

Το Duda είναι αρκετά προφανές σχετικά με τη χρηστικότητα και εντυπωσιάζει τους χρήστες με τα ανταποκρινόμενα σχέδια και πολλές δυνατότητες. Κυκλοφόρησε το 2010 και πλέον συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων κατασκευαστών ιστότοπων, τροφοδοτώντας τη φιλοξενία με τις υπηρεσίες cloud του Amazon. Προκαλώντας μηδενικό επίπεδο σύγχυσης, απλώς επιλέξτε ένα πρότυπο από τα προκατασκευασμένα μοντέλα τους και ξεκινήστε την επεξεργασία.

Με την πρώτη ματιά, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι πολύ απλό να λειτουργεί. Ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να λάβετε την προβολή Επιτραπέζιο, Κινητό και tablet με ένα μόνο κλικ. Η Duda δεν θα σας κολλήσει μόνο με τον κατασκευαστή του, οπότε αν έχετε δεξιότητες ανάπτυξης μπορείτε να παίξετε ελεύθερα με κωδικούς CSS και HTML.

Εκτός από τις εξαιρετικές επιλογές επεξεργασίας, μπορείτε να επεξεργαστείτε το πρότυπο για οποιαδήποτε συγκεκριμένη συσκευή (Κινητό, Επιτραπέζιο και tablet), επομένως σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τον πιο ευαίσθητο ιστότοπο που είναι ζωτικής σημασίας για την εμπειρία των πελατών / επισκεπτών και τις μηχανές αναζήτησης. Ένα άλλο αξιοσημείωτο πράγμα που σε αντίθεση με τους περισσότερους κατασκευαστές εκεί έξω, η Duda μπορεί να ενσωματώσει με το Google Analytics για να παρουσιάσει τα σε βάθος στατιστικά στοιχεία κίνησης.

Υπάρχουν πολλά widget / στοιχεία για προσθήκη στις αναρτήσεις / σελίδα, όπως κουμπιά, στήλες, εικονίδια, κοινωνικά, γραμμή αναζήτησης, Facebook & Συστήματα σχολίων Disqus και πολλά άλλα. Υποστηρίζουν πάνω από 100 στυλ γραμματοσειράς. Κάθε widget είναι προσαρμόσιμο σε στυλ, διάσταση κ.λπ. και ακόμη και με μερικά, μπορείτε να προσθέσετε κινούμενα σχέδια και ειδικά εφέ όπως το αναδυόμενο και το Anchor.

Οι δυνατότητες εξατομίκευσης του Duda website builder το καθιστούν ένα εκπληκτικό εργαλείο. Στο “Εξατομίκευση” πατώντας λίγα κλικ, μπορείτε να ρυθμίσετε τα αναδυόμενα παράθυρα, τις προωθητικές εκπτώσεις, τις επιστροφές επισκεπτών επιστροφής, τις ώρες εκτός λειτουργίας, την ειδική εκδήλωση και πολλά άλλα ωραία πράγματα. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο συμβάν. Αυτά τα γεγονότα αποδεικνύονται πολύ χρήσιμα για την προσέλκυση πελατών.

Με την Duda, είναι εύκολο να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου όπου ελέγχετε τις δυνατότητες που σχετίζονται με τις πωλήσεις, τις προσφορές, τα προϊόντα και τις πληρωμές. Για τους χρήστες Pro, η Duda παρέχει βοήθεια μέσω ζωντανής συνομιλίας και τηλεφώνου. Οι δωρεάν χρήστες μπορούν να περιηγηθούν στους οδηγούς και τα χρήσιμα άρθρα τους.

Τιμολόγηση: Το δωρεάν πρόγραμμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ζήσετε το Duda. Μετά, όταν αποφασίσατε για ένα πρόγραμμα επί πληρωμή, το Business plus ξεκινά από 14,25 $ / μήνα. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια συνδρομή διάρκειας ζωής + business + 299 $. Το σχέδιο φέρει ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα, SSL, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου και ειδοποιήσεις push Chrome. Επιπλέον, για το επιχειρηματικό χρήστη του ηλεκτρονικού εμπορίου συν το πρόγραμμα σας επιτρέπει να προσθέσετε έως και 10 προϊόντα. Επιπλέον, υποστηρίζει PayPal, Stripe και Global Gateway για πληρωμές.

Weebly [Δωρεάν + Πληρωμή]

δημιουργός ιστότοπων weebly

Η Weebly σε έναν άλλο δημιουργό ιστότοπων WYSIWYG που ιδρύθηκε το 2007 προσφέρει μια καλά γεμάτη πλατφόρμα για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου. Η Weebly προσφέρει εκατοντάδες πρότυπα για χαρτοφυλάκια, ηλεκτρονικό εμπόριο και προσωπικούς ιστότοπους. Η ευέλικτη φύση αυτού του δωρεάν δημιουργού ιστότοπων σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε εφαρμογές τρίτων.

Με το Weebly, μπορείτε είτε να ξεκινήσετε ως δωρεάν χρήστης χρησιμοποιώντας έναν υποτομέα είτε να ξεκινήσετε τον επαγγελματικό σας ιστότοπο με ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα. Είναι αρκετά εύκολο και ορατό να δημιουργήσετε μια νέα ανάρτηση, να ελέγξετε τα σχόλια, να αποκτήσετε πρόσβαση στις σελίδες και τις ρυθμίσεις του ιστότοπου. Όπως το Wix, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε οποιοδήποτε στοιχείο κάνοντας κλικ στις επιλογές επεξεργασίας.

Το πιο εξαιρετικό πράγμα του Weebly είναι η χρηστικότητα. Δίνει μια ευχάριστη εμπειρία στον νέο χρήστη που δεν χρησιμοποίησε ποτέ λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων. Υπάρχουν πολλά στοιχεία όπως κείμενο, εικόνα, προβολή διαφανειών, χάρτης, πίνακας τιμών, προσθήκη βίντεο, φόρουμ επαφών, ενσωμάτωση HTML και πολλά άλλα. Επιπλέον, έβαλαν επίσης επιλογές καταστημάτων όπως η διαδικασία πληρωμής, η ενσωμάτωση PayPal, οι παραγγελίες και η αποστολή κ.λπ. στα χέρια σας.

Εάν δεν βρείτε κάτι στο πρόγραμμα επεξεργασίας Weebly, μεταβείτε στην αναζήτηση εφαρμογών που διαθέτει δωρεάν και premium εφαρμογές. Και για να κάνουν τα πράγματα πιο απλά για τους χρήστες, ταξινόμησαν τις εφαρμογές ως ηλεκτρονικό εμπόριο, μάρκετινγκ, SEO, στατιστικά στοιχεία ιστότοπου, κοινωνικά και επικοινωνία. Αφού δημιουργήσετε μια ανάρτηση, μην ξεχάσετε να δείτε τις “επιλογές ανάρτησης” που σας επιτρέπουν να πληκτρολογήσετε τον τίτλο και την περιγραφή που θέλετε να εμφανίσετε στη μηχανή αναζήτησης. Επιπλέον μπορείτε να προγραμματίσετε, να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τα σχόλια και να προσθέσετε αναρτήσεις στην επιθυμητή κατηγορία.

Η Weebly διατηρεί ένα κέντρο βοήθειας που σας επιτρέπει να καλείτε ή να τους στέλνετε email όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Επιπλέον, η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 6 π.μ. έως 6 μ.μ. Ώρα Ειρηνικού (Δευ-Παρ) και 8 π.μ. έως 5 μ.μ. Ώρα Ειρηνικού (Σαβ-Κυρ). Μπορείτε να δείτε την κοινότητά τους και τους οδηγούς για λύσεις. Συνολικά, είναι ένα εξαιρετικό, διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων και αξίζει να το δοκιμάσετε.

Τιμολόγηση: Τα χαμηλότερα πληρωμένα προγράμματα κοστίζουν μόλις 8 $ / μήνα με ένα δωρεάν όνομα τομέα. Επιπλέον, απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος, πιστώσεις μάρκετινγκ 100 $ Google και πρόσβαση σε προηγμένα στατιστικά στοιχεία ιστότοπου. Το βασικό σχέδιο περιλαμβάνει επίσης μερικές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως η διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς και η προσθήκη έως και 10 προϊόντων. Γι ‘αυτό πρώτα αξιολογήστε τις απαιτήσεις σας και μετά επιλέξτε ένα σχέδιο.

Squarespace [Δοκιμή + Πληρωμή]

σχεδιαστής ιστοσελίδων squarespace

Το Squarespace είναι ένα άλλο καλύτερο λογισμικό δημιουργίας ιστοτόπων που εξυπηρετεί εκατοντάδες κομψά πρότυπα που σχετίζονται με κάθε κατηγορία, όπως ηλεκτρονικό κατάστημα, ιστολόγιο, φωτογραφία και ταξίδια κ.λπ. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες τους ελεύθερα για 14 ημέρες. Και όταν καταλαβαίνετε ότι είναι αυτό που αναζητάτε, τότε πηγαίνετε για μια συνδρομή premium.

Είναι πολύ απλό να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο Squarespace. Απλώς δημιουργήστε το λογαριασμό, επιλέξτε το πρότυπό σας, απαντήστε στη σειρά των ερωτήσεων και συνεχίστε. Η δημιουργία των πλοήγησης και των σελίδων είναι πολύ απλή. Μπορείτε να τροποποιήσετε τη σχεδίαση ανά πάσα στιγμή μέσω του επεξεργαστή τους. Επιπλέον, μετακινώντας το ποντίκι σας πάνω από οποιοδήποτε στοιχείο του θέματος, θα εμφανιστούν επιλογές επεξεργασίας.

Στο Squarespace, ορισμένα δροσερά χαρακτηριστικά είναι εύκολα προσβάσιμα. Όπως με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να εμφανίσετε τη γραμμή ανακοινώσεων και τη γραμμή πληροφοριών για κινητά. Το Squarespace παρουσιάζει διάφορα στατιστικά στοιχεία κίνησης ιστότοπων, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε σε βάθος τον επισκέπτη. Παρέχουν τις πληροφορίες σχετικά με πηγές επισκεψιμότητας, δημοφιλές περιεχόμενο και ερωτήματα μηχανών αναζήτησης κ.λπ..

Αν και τα πρότυπα δεν είναι τόσο προσαρμόσιμα όσο το Wix, αλλά έχετε πρόσβαση σε όλες τις βασικές επιλογές με ένα τακτοποιημένο και καθαρό ταμπλό. Για κάποια προηγμένη προσαρμογή, σας επιτρέπουν να προσθέσετε προσαρμοσμένους κωδικούς CSS. Το Squarespace έχει προ-ενσωματωμένες επιλογές για SEO, μάρκετινγκ και ασφάλεια. Εδώ, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις και να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία για να κάνετε αυτά τα πράγματα να λειτουργούν καλά. Μπορείτε να κάνετε τη χαρτογράφηση διευθύνσεων URL, το σχεδιασμό 404 σελίδων, το κοινωνικό κοινόχρηστο στοιχείο και τη σύνδεση υπηρεσιών email και πολλά άλλα.

Φυσικά, χρειάζεστε βοήθεια στην ενοχλητική κατάσταση και με το Squarespace, θα το λάβετε μέσω άμεσης ζωντανής συνομιλίας (Δευτέρα έως Παρασκευή 4 π.μ. – 8 μ.μ. Ανατολική ώρα), μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οδηγοί, βίντεο και βάση γνώσεων. Επιπλέον, έχουν και κοινοτικό φόρουμ.

Τιμολόγηση: Το Squarespace βοηθά τον πελάτη να πάρει τη σωστή επιλογή σχεδίου, κατηγοριοποιώντας τα πακέτα ιστότοπων και ηλεκτρονικού εμπορίου. Το πρόγραμμα ξεκινά από 12 $ / μήνα με απεριόριστη φιλοξενία και εύρος ζώνης. Περιλαμβάνει δωρεάν όνομα τομέα και πιστοποιητικό SSL.

Το βασικό πρόγραμμα βελτιστοποιημένου ηλεκτρονικού εμπορίου σας κοστίζει 26 $ / μήνα που περιλαμβάνει δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα, απεριόριστα προϊόντα, SSL, εκπτώσεις, έλεγχο φόρου και παραγγελιών κ.λπ..

Shopify [Δοκιμή + επί πληρωμή]

shopify για δημιουργία καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου

Εάν ονειρεύεστε ποτέ να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά σταματήσετε λόγω των πολυπλοκότητών του, τότε εδώ είναι η άμεση λύση που έρχεται με τη μορφή Shopify. Έχουν σχεδόν 500 χιλιάδες ενεργά καταστήματα στην πλατφόρμα τους. Για σκοπούς αξιολόγησης, μπορείτε να ξεκινήσετε με δοκιμαστικό λογαριασμό 14 ημερών. Διατίθενται περισσότερα από 100 δωρεάν και επί πληρωμή πρότυπα για να διαλέξετε.

Το Shopify προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο προσαρμογής, όπου μπορείτε να διαμορφώσετε τα προκατασκευασμένα θέματα όπως θέλετε. Εκτός αυτού, ο χρήστης μπορεί να ανεβάσει και τα δικά του πρότυπα. Αλλά αν θέλετε να προχωρήσετε πέρα ​​από αυτό, το Shopify σας επιτρέπει να εισάγετε / αλλάξετε τους κωδικούς CSS και HTML. Το κατάστημα είναι φιλικό για κινητά τηλέφωνα και ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει πληρωμές μέσω Android Pay και iOS pay κ.λπ..

Είναι πολύ εύκολο να ασχοληθείτε με το κατάστημα. Όπως για την προσθήκη προϊόντων, απλώς μεταβείτε στην καρτέλα προϊόντων στο πρόγραμμα επεξεργασίας και προσθέστε τις πιο πρόσφατες λεπτομέρειες. Μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τις παραγγελίες των πελατών και το εγκαταλειμμένο check out στην καρτέλα “Παραγγελίες”. Για την αύξηση των πωλήσεων, μπορείτε να σχεδιάσετε εκπτώσεις. Επιπλέον, το εργαλείο παρουσιάζει διαφορετικά αναλυτικά στοιχεία όπως συνολικές παραγγελίες, ποσοστό μετατροπών, συσκευή που χρησιμοποιείται από έναν πελάτη, επαναλαμβανόμενο πελάτη, τοποθεσία, πηγή επισκεψιμότητας και πολλά άλλα.

Για τη βελτίωση του καταστήματος, το Shopify προσφέρει εκτεταμένο κατάστημα εφαρμογών που περιέχει πάνω από 1000 δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές που αναφέρονται σε πωλήσεις, μάρκετινγκ, κοινωνικά μέσα, απόθεμα και αποστολή κ.λπ. Και χάρη στην ευελιξία τους που επιτρέπουν την προσθήκη διαφόρων καναλιών πωλήσεων. Πάνω από αυτήν την εφαρμογή “σημείο πώλησης” του Shopify σας επιτρέπει να λειτουργείτε μέσω Android, iPad ή iPhone και να έχετε σετ άλλων λειτουργιών.

Το Shopify προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες υποστήριξης όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα σε χρήστες premium. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω κλήσης, ζωντανής συνομιλίας, email ή να στείλετε ένα tweet. Σε ζωντανή συνομιλία, οι δωρεάν χρήστες ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένουν πολύ, αλλά για τους χρήστες επί πληρωμή, οι υπηρεσίες τους είναι αρκετά καλές. Το Shopify είναι αρκετά εκ των προτέρων, αλλά ακόμα και αν έχετε μπερδέψει, ρίξτε μια ματιά στους τόνους οδηγών στο κέντρο βοήθειας.

Τιμολόγηση: Επί του παρόντος, το Shopify έχει τρία πακέτα. Το πολύ βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 29 $. Σε αυτό το πρόγραμμα, χρεώνεται χρέωση συναλλαγής 2% εάν χρησιμοποιείτε πύλη πληρωμής τρίτων ενώ δεν υπάρχει χρέωση εάν οι πληρωμές από το Shopify χρησιμοποιούνται από εσάς. Επιπλέον, περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης και προϊόντα. Το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν SSL για ασφαλείς συναλλαγές. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ιστολόγιο μαζί με το κατάστημα.

Websitebuilder [Δωρεάν + Πληρωμή]

δημιουργός ιστότοπων wesitebuilder

Το Websitebuilder είναι μια σταθερή επιλογή για εκκίνηση, όχι μόνο επειδή είναι εύκολο να κατανοηθεί, αλλά και παρέχει χιλιάδες προκατασκευασμένα πρότυπα. Το μόνο που έχετε να κάνετε απλώς επιλέξτε ένα σχέδιο και αρχίστε να γυαλίζετε. Δεν έχει σημασία αν είστε αρχάριος, δεν θα μπερδέψετε να δείτε τον πίνακα επεξεργασίας ακόμη και με την πρώτη ματιά, επειδή είναι αρκετά σαφές και καλά σχεδιασμένο. Μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές στο φόντο του ιστοτόπου, τα χρώματα και τις γραμματοσειρές κ.λπ., πλησιάζοντας στην καρτέλα σχεδίασης.

Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να σύρετε τα στοιχεία όπου θέλετε στην περιοχή του ιστότοπου. Στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο στοιχείο εμφανίζεται ένα μικρό παράθυρο επεξεργασίας που περιέχει διάφορες επιλογές επεξεργασίας, όπως αλλαγή σχεδίων, στυλ, θέσεων και διαστάσεων κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε κινούμενα σχέδια σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο ή σε ολόκληρο τον ιστότοπο, αν θέλετε. Η αλλαγή μεγέθους των αντικειμένων είναι σίγουρα βολική καθώς τώρα, αντί να γράφετε διαστάσεις, μπορείτε απλά να αυξήσετε ή να μειώσετε το μέγεθος με έναν κέρσορα του ποντικιού.

Ο οικοδόμος εξαλείφει αρκετά την ανάγκη των δεξιοτήτων κωδικοποίησης, καθώς υπάρχει ένα ευρύ φάσμα στοιχείων για προσθήκη στις δημοσιεύσεις και τις σελίδες. Όπως για ένα κουμπί, υπάρχουν σχεδόν 6 σχέδια. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά άλλα χρήσιμα στοιχεία όπως κοινωνικά, κουτιά, φόρουμ επαφών, ενσωμάτωση HTML / σελίδας, χάρτες Google, ενημερωτικό δελτίο, προσθήκη βίντεο και διαφορετικών σχημάτων κ.λπ..

Το WebsiteBuilder είναι συμβατό με πολλές άλλες εφαρμογές SEO, Analytics, Social και δημιουργίας εσόδων. Μπορείτε να ενσωματώσετε τα εργαλεία Bing και webmaster Google απρόσκοπτα. Περιλαμβάνουν επίσης πυκνότητα λέξεων-κλειδιών, γεννήτρια χάρτη ιστότοπου και ενοποίηση του AdSense. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων δεν περιορίζεται μόνο στη δημιουργία ιστότοπων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με αυτό. Λάβετε υπόψη ότι όλες οι ενσωματώσεις και η λειτουργία καταστήματος είναι διαθέσιμες σε premium χρήστες. Ωστόσο, ο δωρεάν χρήστης μπορεί να απολαύσει απεριόριστα το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Η ύπαρξη μιας ειδικής ομάδας υποστήριξης είναι πολύ απαραίτητη κατά τη λειτουργία του διαδικτύου. Έτσι, το WebsiteBuilder προσφέρει βοήθεια μέσω email και τηλεφωνικών κλήσεων. Επιπλέον, η βάση γνώσεων περιέχει περιεκτικά άρθρα σχετικά με το πρόγραμμα επεξεργασίας, SEO, τομείς και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνολικά, είναι ένα υπέροχο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που διαθέτει πλούσια επιλογή επεξεργασίας και πολλά πρότυπα.

Τιμολόγηση: Τα χαμηλότερα προνομιακά προγράμματα ξεκινούν από 5,99 $ / μήνα, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν domain name και της διαφημιστικής πίστωσης. Το σχέδιο επιτρέπει την ενσωμάτωση εργαλείων SEO και μάρκετινγκ. Εδώ σημειώστε ότι δεν επιτρέπει την προσαρμοσμένη διεύθυνση email. Για προσαρμοσμένους λογαριασμούς email πρέπει να εγγραφείτε στη συνδρομή του Business Plan. Προσφέρουν ξεχωριστό σχέδιο για χρήστες ηλεκτρονικού εμπορίου που κοστίζουν 11,99 $ / μήνα με δωρεάν τομέα, υποστήριξη επιπέδου προτεραιότητας και προσαρμοσμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ucraft [Trail + Paid]

λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων ucraft

Τέλος, η Ucraft παρέχει τη γρήγορη λύση για την κατασκευή του ιστότοπου ή των σελίδων προορισμού. Ο δοκιμαστικός λογαριασμός 14 ημερών είναι διαθέσιμος σε όλους για δοκιμή της ποιότητας. Προσφέρουν μια τεράστια λίστα προτύπων για να διαλέξετε. Επιπλέον, η φιλοξενία τους υποστηρίζεται από την πλατφόρμα φιλοξενίας cloud της Google για να εξασφαλίσει τη μέγιστη διαθεσιμότητα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους περιορισμούς εύρους ζώνης.

Η ιστοσελίδα κατανέμεται σε ξεχωριστά τμήματα με προσαρμόσιμες επιλογές και έτσι δημιουργεί ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Το Ucraft προσφέρει διάφορα στοιχεία όπως την προσθήκη παραγράφων, επικεφαλίδων, κουμπιών, βίντεο και χρονόμετρων αντίστροφης μέτρησης κ.λπ. Έχουν επίσης δυνατότητα εναλλαγής γλώσσας. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε τη ροή Instagram, SoundCloud και Twitter.

Ο πίνακας ελέγχου Ucraft παρέχει πρόσβαση σε διάφορες δυνατότητες, όπως διευθυντής SEO, τομείς και προσθήκη μελών της ομάδας. Επιπλέον, παρέχουν ένα εργαλείο δημιουργίας λογότυπων. Και από αυτό το πλαίσιο, μπορείτε να προσθέσετε κατηγορίες και να διαχειριστείτε τις διάφορες προοπτικές αναρτήσεων και σελίδων. Υποστηρίζουν μια σειρά ενσωματώσεων εφαρμογών, όπως συνομιλία Zendesk, Google Analytics και hotjar, κ.λπ..

Το πρόγραμμα δημιουργίας σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε ειδικά εφέ στα στοιχεία της σελίδας σας. Η Ucraft προσφέρει ένα εργαλείο σχεδιαστών με επιπλέον κόστος μόλις 2,99 $ / για πάντα. Είναι ένα εργαλείο εμπνευσμένο από το Photoshop που μπορεί να επεξεργαστεί διάταξη, στυλ, τυπογραφία και επεξεργασία κιτ UI. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, ο απλός πίνακας επεξεργασίας, ένα ευρύ φάσμα προτύπων, πολλά και υποστήριξη του Google Cloud αρκούν για να το καταστήσουν ανάμεσα στα καλύτερα λογισμικά δημιουργίας ιστότοπων.

Ένα εικονίδιο συνομιλίας εμφανίζεται πάντα στην οθόνη όπου ξεκινάτε μια συνομιλία με μέλη του Ucraft για βοήθεια. Είναι λίγο αργό, γενικά, θα λάβετε την απάντηση σε λίγες ώρες. Επιπλέον, έχουν ένα κέντρο υποστήριξης που είναι γεμάτο οδηγούς για σχεδόν κάθε θέμα.

Τιμολόγηση: Για συνδρομή premium, το Ucraft ξεκινά από 8 $ / μήνα. Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες ιστοσελίδες. Επιπλέον, διατίθενται άρθρα, SEO και πολύγλωσσες εφαρμογές. Η τιμολόγηση πηγαίνει σημαντικά χαμηλότερη εάν πληρώσατε για ολόκληρο το έτος, το οποίο κοστίζει μόνο 77 $. Το ετήσιο πακέτο περιλαμβάνει 1 δωρεάν όνομα τομέα. Και σε μόλις 149 $ θα έχετε πρόσβαση σε όλη τη ζωή στο Ucraft.

συμπέρασμα

Συνολικά, το καλύτερο λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ή καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν χρειάζεται να μάθετε να κωδικοποιείτε επειδή οι κατασκευαστές WYSIWYG εργάζονται πάνω στην αρχή μεταφοράς και απόθεσης. Οι κατασκευαστές δεν είναι μόνο εξοικονόμηση χρόνου αλλά και εξοικονομούν κόστος για τη δημιουργία προσαρμοσμένου σχεδιασμού από προγραμματιστές.

Καθώς η εταιρεία δημιουργίας ιστότοπων διαχειρίζεται σχεδόν τα πάντα, έτσι μπορείτε να εστιάσετε στην κατασκευή του ιστότοπου αντί να ασχοληθείτε με διακομιστές και άλλες τεχνικές πτυχές.

Όλοι οι προαναφερόμενοι κατασκευαστές είναι απλοί και παρέχουν μια εξαιρετικά φιλική προς τον χρήστη εμπειρία.

Ποιο είναι λοιπόν το καλύτερο λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων?

Η επιλογή της δημιουργίας ιστοσελίδων εξαρτάται από τις απαιτήσεις σας. Συνιστούμε Wix για τη δημιουργία ιστότοπων. Πήρε εκατοντάδες πρότυπα και μια πλούσια αγορά εφαρμογών. Επιπλέον, η λειτουργία ADI είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ξεκινήσετε για τους αρχάριους.

Για τη δημιουργία ενός ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε Αγοράστε καθώς καθιστά πολύ πιο εύκολο να τρέξετε ένα κατάστημα ακόμα κι αν δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία.

Και για μόδα, ταξίδια και φωτογραφικά blogs, Το Squarespace προσφέρει αρκετά σχετικά και εκπληκτικά πρότυπα με επεξεργασία drag and drop.

Λοιπόν, ποιο θα διαλέξετε?

Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιον που αναφέρεται παραπάνω?

Ανυπομονούμε για τα πολύτιμα σχόλιά σας και αν έχετε άλλο ανεπίλυτο ερώτημα σχετικά με τους κατασκευαστές ιστότοπων, μπορείτε να ρωτήσετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map