2020s Grammarly Review: The Best Grammar Tool for Bloggers

0

Vet du hvor du kan plassere komma, semikolon og preposisjoner?


Vet du hvilket hjelpeverb du skal bruke og når du skal bruke? Hvis du noen gang ansetter en forfatter som på Fiverr, ble du kjent med at de fleste av forfatterne ikke engang kjente det grunnleggende i engelsk.

Hvis engelsk ikke er det første språket ditt, kan du møte problemene som stavefeil, bruk av verb & preposisjoner, mangler & overflødige punkteringer, overdreven bruk av passiv stemme og mange andre.

Enten det er snakk om å skrive brev, applikasjoner eller artikler må du skrive feilfrie linjer.

Så den beste løsningen er å bruke Grammarly. Det vil ikke være galt å si at Grammarly er et av de beste grammatikkontrollverktøyene som vurderer over 400 typer faktorer i teksten for å oppdage feilene.

Grammatikk-tabber blir ikke bare årsaken til forlegenhet, men kan også ramme din velvilje. Det viser seg veldig nyttig å bruke et verktøy som Grammarly. Det er snart 1 år vi bruker Grammarly, dette verktøyet hjelper mye med å finne feilene. Dessuten vil du se at du forbedrer deg.

De viktigste funksjonene i Grammarly

 • Støtt ulike skrivestiler for nøyaktig korreksjon
 • Plagieringskontroll
 • Ordforklaringer og synonymer
 • Øk ordforrådet enkelt

La oss fordele hvor mange funksjoner dette verktøyet har og hvordan du bruker dem?

Hvordan virker det?

Det gode er at det er tilgjengelig både i gratis og premium. Gratisversjonen har noen begrensninger og savner mange nyttige funksjoner. Men fremdeles kan du fange stavefeil, grammatikkfeil, tegnsettinger og noen andre nyttige forslag for å legge til profesjonaliteten i avsnittene dine.

Her ser du på den korte sammenligningen mellom gratis grammatikkplaner og premiumplaner.

Premium:

 • Grammatisk premiumversjon vurderer omtrent 400+ grammatiske faktorer for å oppdage feil
 • Den kan oppdage den avanserte og kritiske typen problemer. Forhåndsspørsmål inkluderer 100 typer faktorer som bruk av preposisjoner, peke på de ordrike setningene, riktig parord og mye mer
 • Plagieringskontroll
 • Forbedring av ordforråd

Gratis:

 • I en gratis versjon finner verktøyet problemene basert på de 100 faktorene
 • Den kan bare oppdage kritiske problemer som stavekontroll og tegnsetting feil osv.

Nettleserutvidelse

Først av alt, lag en Grammarly-konto her.

Grammatisk utvidelse er tilgjengelig for alle de store nettleserne som Chrome, Mozilla og Safari osv. Etter å ha lagt til utvidelsen, klikk på ikonet som vises i nettleseren, og sett deretter inn skiltdetaljene.

Under påmeldingen viser de automatisk varselet om å legge til utvidelsen. Du kan også laste ned Grammarly chrome-utvidelsen fra nettbutikken eller fra Grammarly-oversikten under appene..

Grammatikk-tillegget gir stor bekvemmelighet enten du skriver en e-post eller skriver blogginnlegg. Du trenger ikke skrive i Grammarly-redaktøren for å finne feilene. De vil kategorisere feilene som kritiske problemer og forhåndsproblemer.

Feilene understrekes av røde (kritiske) og gule (forhånds) fargelinjer. Videre gir de også grunner til at dommen din er feil og hvilke endringer som bør gjøres for å gjøre den riktig.

Grammatisk integrasjon med MS Office og Outlook

Så hvis du vil ha Grammarly for MS-ord, vil du se at utviklerteamet deres også gjorde tillegget for MS-kontor og utsikter. Det betyr at du ikke trenger å importere dokumentet ditt til Grammarly-redigeringsprogrammet. Bare aktiver det på Office, og der du går, vil det undersøke teksten og fanget feilene hvis det er.

Klikk på appene som er gitt i sidefeltet på grammatisk oversikten, så ser du appene som vist på bildet nedenfor. Fordi vi allerede legger til kromforlengelsen under sing up-prosessen, er den derfor merket som Aktiv.

Grammatisk vurdering legg til for krom og kontor

Klikk nå på “Installere” gitt foran “Grammarly for Microsoft Office”, og den vil begynne å laste ned. Når installasjonsfilen er lastet ned til din lokale stasjon, dobbeltklikker du på den.

Etter litt lasting viser oppsettet Microsoft office og Outlook som i bildet nedenfor. Merk av for begge hvis du vil integrere grammatikk i begge applikasjonene.

Installere Grammatisk tillegg for kontor

Etter det klikker du på “Installer”. Oppsettet vil automatisk integrere utvidelsen med MS office.

Nå åpner kontorets dokumentfil og klikker på “Aktiver grammatikk”.

Kontortillegget fungerer også selv om du har en gratis konto.

Aktiver grammatikk på kontoret

Desktop App

Grammarly lanserte også en desktop-app som fungerer direkte fra skrivebordet i stedet for nettleser eller MS-kontor. Hvis du har en datamaskin med lave spesifikasjoner, vil den gå tregere når du installerer og bruker MS office fordi det er en slags tung applikasjon.

Så du kan installere Grammarly desktop-appen som er veldig nyttig og lar deg skrive artikler med større nøyaktighet.

Gå til grammatisk oversikt og klikk deretter på “App”. Etter det traff “Installere” foran “Grammarly for Windows”. Den vil begynne å laste ned .exe-filen. Nå kjører den nedlastede filen, og dit du går, vil den automatisk installeres på datamaskinen din.

Grammatisk redaktør

I tillegg til alt dette, kan du skrive artikkelen i Grammarly editor eller bare lime inn den kopierte teksten. Du kan også laste opp hele dokumentfilen. Den støtter forskjellige typer dokumentfiler som .doc, .docx, .txt, .rtf og .odt osv..

Hovedkanten av å skrive i redaktøren er at den automatisk lagres på kontoen din. Så hvis du tilfeldigvis fjerner filen fra datamaskinen din, kan du fortsatt ha kopien i redigeringsprogrammet.

Grammarly Review 2020: Gratis og premium abonnementsfunksjoner

British & amerikansk engelsk

Du er kanskje klar over britisk og amerikansk engelsk. Hvis du sammenligner disse to, vil du finne forskjeller mellom ordforråd og setningsstruktur. For eksempel farge (britisk) og farge (amerikansk), panseret (britisk) og hette (amerikansk). Noen land følger britene, mens andre følger amerikansk engelsk.

Så hvis det i ditt tilfelle er viktig å følge reglene som når du gjør det akademiske arbeidet, kan du enkelt bytte mellom disse to. Gå til Grammarly-dashbordet og klikk på “Profil” og velg ønsket engelsk. Etter det vil det oppdage feilene basert på det valgte språket.

Britiske og amerikanske språkstiler

Stavekorrigering

Det kan være den grunnleggende grunnen til å bruke Grammarly. Stort sett bruker forfattere det berømte Microsoft-kontoret som sikkert kan oppdage feil staver. Årsaken til at du valgte Grammarly at den kommer med mange andre funksjoner sammen med stavekontrollen.

Videre vil den ikke bare peke på feil stavemåte, men også gi forklaringen med eksempler som gjør det overlegent over MS-kontoret for korrigering av uriktige ord.

stavekorreksjon av grammatisk redaktør

Grammatikkregler

Kjenner du til bruken av tidspunkter og verb osv.? Dette er det vanligste problemet som de fleste av forfatterne står overfor mens de skriver. Bruken av gale verb og anspente forandrer betydningen av setningen. Som et resultat av dette, kan det hende at leseren din ikke forstår det klart du ønsker å forklare.

Grammatisk hjelper deg å overvinne slike type grammatiske feil sammen med forklaringen på at hvorfor det foreslår å endre ordet.

Finn grammatiske feil

Tegnsettingsfeil

Tegnsettinger som komma, strek, tykktarm og semikolon, etc. Det er veldig nødvendig for oss den rette typen tegnsetting på rett sted. Komma kan for eksempel ikke bare brukes til å bryte den lange setningen, men også gjøre betydningen klar.

Grammatisk oppdage tegnsettingsfeil

Gi forklaring & synonymer

Sannsynligvis den store og favorittfunksjonen vår. Det er bra for de som er på læringsstadiet eller som er svake i engelsk. Noen ganger leser du noe som artikler og blogginnlegg over internett, og du kan møte ordene som er veldig vanskelige å forstå. Og for å forstå, kan du google det eller åpne synonym for synonymer og tydelig forståelse.

Grammatikk kan være veldig nyttig i dette når du legger til utvidelsen i nettleseren din som Chrome, og deretter med et dobbeltklikk på ordet som du trenger forklaringen om, det vil gi deg forskjellige beskrivelser av det ordet. Se på bildet under.

grammatisk nettlesertillegg

Hvis du er i Grammarly-redaktøren, gir de også forklaringen på ordet sammen med synonymer. Dobbeltklikk på et ord, og der er det.

ordsynonymer ved å dobbeltklikke

Personlig ordbok

Du kan opprette din personlige ordbok i grammatisk slik at den ikke flagger ordene som feilstaving i fremtiden.

Klikk på profilen på venstre side av dashbordet og legg deretter til ordet. Grammarly lar deg også legge til ordene i ordboken når du korrigerer feilene.

Setningsstil og struktur

Disse funksjonene hjelper deg å oppdage feil ordordrer og lar deg sammenstille setningen med det rette paret.

Det rette paret presenterer den klare forståelsen. Videre gir det deg forslaget til forvirrede ord som når du skal bruke effekt eller påvirke?

Funksjoner bare tilgjengelig i Grammarly Premium

Dokumenttyper

Grammarly har en rik database, og det er derfor den tilbyr forskjellige typer dokumentstiler. Dette hjelper verktøyet til å finne feil mer nøyaktig. De deler dokumentene inn i 6 forskjellige typer som Akademisk, Business, Technical, Medical, Creative og Casual. Så hvis du er student og skriver et essay, velg essayet gitt i den akademiske delen.

Hvis du er blogger og skriver et blogginnlegg, anbefaler vi at du velger “Artikkel / blogginnlegg” gitt i forretningsdelen for effektivt arbeid med å oppdage problemer.

Ulike dokumenttyper

Plagieringskontroll

Dette er noe du trenger så intenst når du ansetter noen forfatter på nettet. Anta at på Fiverr ansetter du en forfatter, og han / hun bare kopierer artikkelen fra andres blogg og lager en artikkel for deg. Dette vil ikke bare påvirke troverdigheten til bloggen din, men også skade rangeringen av søkemotoren.

Så du må ta vare på innholdets egenart før du publiserer. For dette tilbyr Grammarly Plagiarism Checker som har et enormt lager på 8 millioner sider i databasen, og med bare et enkelt klikk vil den skanne dokumentene dine.

Hvis den finner den lignende kopien av tekst over internett, vil den understreke linjene. For dette legg artikkelen i Grammarly-redaktøren og slå deretter på plagieringskontrollen. 

Grammarly Plagiarism Checker Review

Overforbruk av samme ord

Vi fant denne funksjonen veldig nyttig som ovenfor nevnt. Det er noen ord som er mest brukt av forfattere. De designet grammatisk algoritme på en slik måte at den søker etter de ordene i artikkelen din, og gir deg deretter forslaget om å erstatte ordene som blir brukt mest.

Verktøyet understreker ordet og gir deg forslaget sammen med ordet som har en lignende betydning.

Preposisjon slutt setning

Det er mange som gjør og ikke når de skriver på engelsk. Noen sier at det ikke er passende å bruke preposisjonen på slutten av setningen, mens noen sier det er helt naturlig på moderne engelsk.

Grammatisk påpeker setningene som ender med en preposisjon. Så det er helt opp til deg om du vil endre det eller ikke. Men vi foreslår at hvis du vil skrive i en formell stil, så prøv å ikke plassere preposisjonen på slutten av setningen. Grammatisk deler en stor post på dette.

Forbedring av vokabular

Det er det mest nyttige alternativet for de som er svake i engelsk og ikke har skatten av engelske ord i tankene, eller du kan si ordforråd. Hvis du skriver de fleste artiklene til bloggen din, er det sjansen for at du bruker for mange ord. Ved å aktivere denne funksjonen vil den analysere teksten og få øye på de samme ordene som du bruker mange ganger.

Grammatisk understreker de samme ordene og gir også ordet for erstatning. Hvis du ser at Grammarlys foreslåtte ord ikke passer til setningen din, kan du dessuten dobbeltklikke på det understrekede ordet for flere ord.

Når du er i redaktøren, kan du bare aktivere vokabularforbedringen og begynne å fungere.

Grammarly Vocabulary Enhacement

Eliminer Wordiness

Noen ganger kan en ting forklares med noen få ord i stedet for å konstruere de større setningene. En dyktig artikkel kan kjede leserne fordi den inneholder flere ord enn informasjonen.

Grammatisk hjelper deg å oppdage disse setningene og gi deg forslagene til hvordan du kan forkorte dem.

Profesjonell korrekturlesing

Du vil lese korrektur av bloggartiklene dine før du publiserer, og her på Grammarly kan du gjøre dette. Et profesjonelt menneskelig medlem korrekturles avsnittene dine.

Men her må du huske at du må betale et ekstra beløp for dette selv om du har en premium Grammarly-konto.

Det er veldig enkelt å sende dokumentet. Bare gå til Grammarly-editoren din, klikk på det siste ikonet som er gitt på sidefeltet. Og send deretter til en korrekturleser.

Pengene tilbake-garanti

Til å begynne med tilbyr de 7 dagers prøveperiode hvor du kan bruke alle Grammarly-premiumfunksjonene. Men de endret retningslinjene og tilbyr nå 7 dagers refusjonspolicy i stedet for prøveperioden. Bare velg ønsket plan og betal.

Etter det vil du ha 7 dager på deg til å be om tilbakebetaling hvis du ikke tilfredsstilte tjenestene deres.

Støttetjenester

Det er ikke sikkert du trenger støttetjenester i denne typen verktøy. Men fremdeles kan du sende inn forespørselen om noen form for hjelp og få svar på en time. Det har ikke noe å si om du er en gratis bruker eller en premium bruker, de vil sikkert hjelpe deg.

De skriver også en haug med artikler om sine forskjellige produkter for å løse problemene. Så før du sender inn forespørselen, foreslår vi at du surfer på kunnskapsbasen deres, og hvis du ikke fant løsningen, så send dem en e-post.

Priser

Grammarly tilbyr tre planer basert på varigheten månedlig, kvartalsvis og årlig. Den månedlige planen koster $ 29,95 som er ganske høy, så velg i det minste kvartalsplanen hvis du vil ha tjenestene deres i en kort periode.

Ærlig talt, vi anbefaler at du må abonnere på årsplanen som koster bare 11,66 dollar per måned og sparer deg for mye penger.

kjøp grammatisk

Pros

 • Kan oppdage over 400 typer feil og lar deg rette dem med bare et klikk.
 • Veldig praktisk å bruke. Du kan integrere det med MS office, outlook eller til og med laste ned skrivebordsappen.
 • Det fungerer med nesten alle applikasjonene som i WordPress-editor, Gmail, Facebook, twitter og overalt.
 • Utmerket hvis engelsk ikke er morsmålet ditt
 • Et egnet verktøy for bloggere, studenter, forretningsbrev og medisinsk arbeid osv.
 • Plagieringskontrollen lar deg sjekke artiklene om den er ekte eller om en kopi-lim fungerer.
 • Valg av språkstil britisk eller amerikansk.
 • Tilgjengelig både i gratis og premium.

begrensninger

 • Verktøyet fungerer veldig bra på Chrome, Mozilla og safari (som de hevder), men hva med de andre kjente nettleserne som Opera.
 • Mai virker kostbart på månedlig basis, men for den årlige planen, det er billig
 • Du må ha Internett-tilkobling for å finne problemer. Det er ingen offline versjon av den.
 • Foreløpig er det ingen MS office-tillegg for Mac-brukere. Men Mac-brukere kan laste ned skrivebordsappen og bruke nettleserutvidelsen.
 • Likevel kan ikke dette verktøyet eliminere behovet for en menneskelig korrekturleser.

Konklusjon

Grammatikken gjør sikkert jobben sin. Det er absolutt verdt pengene dine. Vi prøver mange andre verktøy, men så langt fungerer Grammarly veldig bra og lett å bruke. Vi anbefaler det uten tvil.

For enkeltbloggere kan det hende at de starter med en gratis versjon, men prøver å skifte til premiumplanen så snart som mulig, fordi det er nødvendig å eliminere forhåndsfeilene hvis du ønsker profesjonelt utseende i artiklene dine. Du kan opprette en gratis konto her.

Hvis du er avhengig av kontoret for å oppdage feilene, foreslår vi at du bør prøve det en gangs skyld. Fordi MS office hovedsakelig fokuserer på å fange stavefeil mens Grammarly er et avansert verktøy. Videre er det ikke et vanlig verktøy, men også lisensiert av over 600 selskaper og universiteter.

Vi synes du burde bruke litt penger og fått et premiumabonnement fordi det bedre kan påpeke feilene.

Så langt gleder vi oss over Grammatikk og veldig fornøyd med tjenestene deres. Del gjerne opplevelsen din med oss. Vi setter veldig pris på kommentarene dine og håper dette Grammatisk anmeldelse vil hjelpe deg å vite alt om det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map