2020’s grammatikanmeldelse: Det bedste grammatikværktøj til bloggere

0

Ved du, hvor man kan placere kommaer, halvkolonier og prepositioner?


Ved du, hvilket hjælp verb du skal bruge, og hvornår du skal bruge? Hvis du nogensinde ansætter en forfatter som på Fiverr, lærte du at de fleste af forfatterne endda ikke kendte det grundlæggende i engelsk.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, kan du møde problemerne som stavefejl, brug af verb & prepositioner, mangler & overflødige punkteringer, overdreven brug af passiv stemme og mange andre.

Uanset om det er at skrive breve, applikationer eller artikler skal du skrive fejlfrie linjer.

Så den bedste løsning er at bruge Grammarly. Det ville ikke være forkert at sige, at Grammarly er et af de bedste grammatikontrolværktøjer, der overvejer over 400 typer faktorer i teksten for at opdage fejlene.

Grammatikundersøgelser bliver ikke kun årsagen til forlegenhed, men kan også ramme din goodwill. I denne situation viser det sig meget praktisk at bruge et værktøj som Grammarly. Det er næsten 1 år, at vi bruger Grammarly, dette værktøj hjælper meget med at finde fejlene. Derudover vil du se, at du forbedrer dig.

Vigtigste funktioner i grammatik

 • Understøt forskellige skrivestilarter til nøjagtig korrektion
 • Plagieringskontrol
 • Ordforklaringer og synonymer
 • Øg let ordforrådet

Lad os opdele, hvor mange funktioner dette værktøj har, og hvordan du bruger dem?

Hvordan virker det?

Den gode ting er, at det fås i både gratis og premium. Den gratis version har nogle begrænsninger og savner mange hensigtsmæssige funktioner. Men alligevel kan du fange forkerte staveformater, grammatiske fejl, punktuationer og nogle andre nyttige forslag for at tilføje professionalisme i dine afsnit.

Se her på den korte sammenligning mellem gratis grammatikplaner og premium-planer.

Præmie:

 • Grammatikpræmieversion overvejer cirka 400+ grammatiske faktorer til at opdage fejl
 • Det kan registrere den avancerede og kritiske type problemer. Avancespørgsmål inkluderer 100 typer faktorer, såsom brug af præpositioner, pegning af de rigtige sætninger, rigtige parord og meget mere
 • Plagieringskontrol
 • Forbedring af ordforråd

Gratis:

 • I en gratis version finder værktøjet problemerne baseret på de 100 faktorer
 • Det kan kun registrere kritiske problemer, såsom stavekontrol og tegnsætningsfejl osv.

Browserudvidelse

Oprette først en grammatisk konto her.

Grammatisk udvidelse er tilgængelig for alle de store browsere som Chrome, Mozilla og Safari osv. Når du har tilføjet udvidelsen skal du klikke på ikonet vises i browseren og derefter lægge skiltet i detaljer.

Under tilmeldingen viser de automatisk meddelelsen om at tilføje udvidelsen. Du kan også downloade Grammarly Chrome-udvidelsen fra dens webshop eller fra Grammarly-instrumentbrættet under apps.

Grammatik-tilføjelsen giver stor bekvemmelighed, uanset om du skriver en e-mail eller skriver blogindlæg. Du behøver ikke at skrive i Grammarly-editoren for at finde fejlene. De vil kategorisere fejlene som kritiske og forudgående problemer.

Fejlene er understreget af røde (kritiske) og gule (forskud) farvelinjer. Desuden giver de også grunde til, at din sætning er forkert, og hvilke ændringer der skal foretages for at gøre det rigtigt.

Grammatisk integration med MS Office og Outlook

Så hvis du vil have Grammarly for MS word, vil du venligst se, at deres udviklerteam også gjorde tilføjelsen til MS office og outlook. Det betyder, at du ikke behøver at importere dit dokument til Grammarly-editoren. Bare aktiver det på Office, og der hvor du går, vil det undersøge teksten og fanget fejlene, hvis der er.

Klik på de apps, der er givet i sidebjælken på Grammarly-betjeningspanelet, så ser du apps, som vist på nedenstående billede. Fordi vi allerede tilføjer kromudvidelsen under sing up-processen, er den derfor markeret som Aktiv.

Grammatisk gennemgang tilføj til krom og kontor

Klik nu på “Installere” givet foran “Grammatisk til Microsoft Office”, og det vil begynde at downloade. Når installationsfilen er hentet til dit lokale drev, skal du dobbeltklikke på den.

Efter lidt indlæsning viser opsætningen Microsoft office og Outlook som på nedenstående billede. Marker på begge, hvis du vil integrere grammatik i begge applikationer.

Installation af grammatisk tilføjelse til kontor

Klik derefter på “Install”. Opsætningen integrerer automatisk udvidelsen med MS office.

Åbn nu kontordokumentfilen, og klik på “Aktivér grammatik”.

Office-tilføjelsen fungerer også, selvom du har en gratis konto.

Aktivér grammatik på kontoret

Desktop-app

Grammarly lancerede også en desktop-app, der fungerer direkte fra din computers desktop i stedet for webbrowser eller MS-kontor. Hvis du har en computer med lave specifikationer, kører den langsommere, når du installerer og bruger MS office, fordi det er en slags tung applikation.

Så du kan installere Grammarly desktop-appen, som er meget nyttig og giver dig mulighed for at skrive artikler med større nøjagtighed.

Gå til grammatisk betjeningspanel, og klik derefter på ”App”. Efter det ramte “Installere” knap foran “Grammatisk til Windows”. Det vil begynde at downloade .exe-filen. Kør nu den downloadede fil, og hvor du går, installeres den automatisk på din computer.

Grammatisk redaktør

Udover alt dette kan du skrive artiklen i Grammarly editor eller bare indsætte den kopierede tekst. Du kan også uploade hele dokumentfilen. Det understøtter forskellige typer dokumentfiler såsom .doc, .docx, .txt, .rtf og .odt osv..

Hovedkanten ved at skrive i editoren er, at det automatisk gemmes på din konto. Så hvis du ved en fejltagelse fjerner filen fra din computer, kan du stadig have kopien i redigeringsprogrammet.

Grammatisk anmeldelse 2020: Gratis og premium abonnementsfunktioner

britisk & amerikansk engelsk

Du er måske opmærksom på britisk og amerikansk engelsk. Hvis du sammenligner disse to, vil du finde forskelle mellem ordforråd og sætningsstruktur. For eksempel Farve (britisk) og farve (amerikansk), motorhjelm (britisk) og hætte (amerikansk). Nogle lande følger briterne, mens andre følger amerikansk engelsk.

Så hvis det i dit tilfælde er vigtigt at følge reglerne, som når du udfører det akademiske arbejde, kan du nemt skifte mellem disse to. Gå til Grammarly dashboard og klik på “Profil” og vælg den foretrukne engelsk. Derefter registrerer den fejlene baseret på det valgte sprog.

Britiske og amerikanske sprogstilarter

Stavekorrektion

Det kan være den grundlæggende årsag til at bruge Grammarly. For det meste bruger forfattere det berømte Microsoft-kontor, som helt sikkert kan opdage de forkerte staveformularer. Årsagen til at vælge Grammatik, at det kommer med mange andre funktioner sammen med stavekontrol.

Desuden vil det ikke kun påpege de forkerte stavemåder, men også give forklaringen med eksempler, der gør det overlegent over MS-kontoret til korrektion af forkerte ord.

stavekorrektion af grammatisk redaktør

Grammatikregler

Kender du brugen af ​​tidspunkter og verb osv.? Dette er det mest almindelige problem, som de fleste af forfatterne står over for, mens de skriver. Brug af forkerte verb og anspændt ændrer meningen med sætningen. Som et resultat af dette forstår din læser muligvis ikke den ting, du klart ønsker at forklare.

Grammatisk hjælper dig med at overvinde en sådan type grammatiske fejl sammen med forklaringen på, at det foreslår, at du ændrer ordet.

Find grammatiske fejl

Tegnsætningsfejl

Tegnsætninger som komma, strejf, kolon og semikolon osv. Det er meget nødvendigt for os den rigtige tegnsætning på det rigtige sted. For eksempel kan kommaer ikke kun bruges til at bryde den lange sætning, men også gøre betydningen klar.

Grammatisk opdage tegnsætningsfejl

Giv forklaring & Synonymer

Sandsynligvis den store og vores yndlingsfunktion. Det er godt for dem, der er på læringsstadiet eller svage i engelsk. Nogle gange læser du noget som artikler og blogindlæg over internettet, og du står måske overfor de ord, der er meget vanskelige at forstå. Og for at forstå det, kan du Google det eller åbne synonymordbog til synonymer og klar forståelse.

Grammatik kan være meget nyttig i dette, når du tilføjer udvidelsen i din browser som Chrome, så med et dobbeltklik på det ord, som du har brug for forklaringen på, vil det give dig forskellige beskrivelser af det ord. Se på billedet herunder.

grammatisk browser-tilføjelse

Hvis du er i Grammarly-editoren, giver de også forklaringen på ordet sammen med synonymerne. Dobbeltklik på et ord, og der er det.

ord synonymer ved dobbeltklik

Personlig ordbog

Du kan oprette din personlige ordbog i grammatik, så den ikke markerer disse ord som stavefejl i fremtiden.

Klik på profilen på venstre side af instrumentbrættet, og tilføj derefter ordet. Desuden giver Grammarly dig også mulighed for at tilføje ordene i ordbogen, når du korrigerer fejlene.

Setningsstil og struktur

Disse funktioner hjælper dig med at registrere de defekte ordordrer og giver dig mulighed for at samle sætningen med det rigtige parpar.

Det rigtige par præsenterer den klare forståelse. Derudover giver det dig også forslaget til forvirrede ord, som hvornår du skal bruge effekt eller påvirke?

Funktioner kun tilgængelig i Grammarly Premium

Dokumenttyper

Grammatik har en rig database, og det er derfor, den tilbyder forskellige typer af dokumentformater. Dette hjælper værktøjet med at finde fejl mere nøjagtigt. De opdeler dokumenterne i 6 forskellige typer såsom Akademisk, Business, Teknisk, Medicinsk, Kreativ og Afslappet. Så hvis du er studerende og skriver et essay, skal du vælge det essay, der er givet i det faglige afsnit.

Hvis du er en blogger og skriver et blogindlæg, foreslår vi, at du vælger “Artikel / blogindlæg”, der er angivet i forretningsdelen for effektivt arbejde med at finde problemer.

Forskellige dokumenttyper

Plagieringskontrol

Dette er noget, du har brug for så intenst, når du ansætter en forfatter online. Antag, at du på Fiverr ansætter en forfatter, og han / hun kopierer bare artiklen fra andres blog og laver en artikel til dig. Dette vil ikke kun påvirke troværdigheden af ​​din blog, men også skade din søgemaskine ranking.

Så du skal passe på dit indholds-unikhed, før du offentliggør. Til dette tilbyder Grammarly Plagiarism Checker, der har et enormt lager på 8 millioner sider i sin database, og ved blot et enkelt klik scanner det dine dokumenter.

Hvis den finder den lignende kopi af tekst over internettet, vil den understrege disse linjer. For dette lægger artiklen i Grammarly-editor og tænd derefter for plagieringscheck. 

Grammatisk plagieringskontrol gennemgang

Overforbrug af samme ord

Vi fandt denne funktion meget nyttig som nævnt ovenfor. Der er nogle ord, der oftest bruges af forfattere. De designet grammatisk algoritme på en sådan måde, at den scanner efter disse ord i din artikel og derefter giver dig forslaget til at udskifte de ord, der bruges mest almindeligt.

Værktøjet understreger ordet og giver dig forslaget sammen med ordet med en lignende betydning.

Preposition Slutning af sætning

Der er mange gør og ikke, mens de skriver på engelsk. Nogle siger, at det ikke er passende at bruge prepositionen i slutningen af ​​sætningen, mens nogle siger, at det er helt naturligt på moderne engelsk.

Grammatisk påpeger de sætninger, der slutter med en preposition. Så det er alt op til dig, om du vil ændre det eller ej. Men vi foreslår, at hvis du vil skrive i en formel stil, så prøv ikke at placere prepositionen i slutningen af ​​sætningen. Grammatik deler en stor stolpe på denne.

Forbedring af ordforråd

Det er den mest nyttige mulighed for dem, der er svage i engelsk og ikke har skatten af ​​engelske ord i deres sind, eller du kan sige ordforråd. Hvis du skriver de fleste artikler til din blog, er der desuden chancer for, at du overforbruger nogle ord. Ved at aktivere denne funktion analyserer den teksten og ser de samme ord, som du bruger mange gange.

Grammatisk understreger de samme ord og giver også ordet til erstatning. Hvis du desuden ser, at Grammarlys foreslåede ord ikke passer til din sætning, kan du dobbeltklikke på det understregede ord for at få flere ord.

Når du bruger dette, skal du bare aktivere ordforbedringsforbedringen, når du er i redaktøren, og det vil begynde at arbejde.

Grammatisk vokabularforbedring

Fjern Wordiness

Nogle gange kan en ting forklares med et par ord i stedet for at konstruere de større sætninger. En god artikel keder sig læserne, da den indeholder flere ord end informationen.

Grammatisk hjælper dig med at opdage disse sætninger og give dig forslag til, hvordan du kan forkorte dem.

Professionel korrekturlæsning

Du vil korrekturlæse dine blogartikler, før du offentliggør, så her på Grammarly kan du gøre dette. Et professionelt menneskeligt medlem korrekturlæser dine afsnit.

Men her skal du huske, at du bliver nødt til at betale et ekstra beløb for dette, selvom du har en premium-grammatik-konto.

Indsendelse af dokumentet er meget let. Bare gå til din grammatikeditor, klik på det sidste ikon, der er angivet på sidebjælken. Og send derefter til en korrekturlæser.

Pengene tilbage garanti

Til at begynde med tilbyder de en prøveperiode på 7 dage, hvor du kan bruge alle Grammarly-premium-funktioner. Men de ændrede deres politik og tilbyder nu 7 dage refusionspolitik i stedet for prøveperioden. Bare vælg den ønskede plan og foretag betaling.

Derefter har du 7 dage til at bede om refusion, hvis du ikke tilfredsstillede deres tjenester.

Support Services

Du har muligvis ikke brug for supporttjenester i denne type værktøjer. Men alligevel kan du indsende anmodningen om enhver form for hjælp og modtage svaret på en time. Det betyder ikke noget, om du er en gratis bruger eller premium bruger, de vil helt sikkert hjælpe dig.

De skriver også en masse artikler om deres forskellige produkter for at løse problemerne. Så før du indsender anmodningen, foreslår vi, at du surfer på deres videnbase, og hvis du ikke fandt løsningen, så send dem en e-mail.

Prisfastsættelse

Grammarly tilbyder tre planer baseret på varigheden månedligt, kvartalsvis og årligt. Den månedlige plan koster $ 29,95, hvilket er temmelig højt, så vælg i det mindste kvartalsplanen, hvis du vil have deres tjenester i en kort periode.

Vi anbefaler ærligt, at du skal abonnere på den årlige plan, der koster kun $ 11,66 / momth og sparer dig for en masse penge.

køb grammatisk

Fordele

 • Kan registrere over 400 typer af fejl og giver dig mulighed for at rette dem ved blot et klik.
 • Meget bekvemmelighed at bruge. Du kan integrere det med MS-kontor, outlook eller endda downloade desktop-appen.
 • Det fungerer med næsten alle applikationer som i WordPress editor, Gmail, Facebook, twitter og overalt.
 • Fremragende, hvis engelsk ikke er dit modersmål
 • Et egnet værktøj til bloggere, studerende, forretningsbreve og medicinsk arbejde osv.
 • Plagieringskontrol giver dig mulighed for at kontrollere artiklerne, om det er ægte eller et kopipapirarbejde.
 • Valg af sprogstil britisk eller amerikansk.
 • Fås både gratis og premium.

Begrænsninger

 • Værktøjet fungerer meget på Chrome, Mozilla og safari (som de hævder) men hvad med de andre kendte browsere som Opera.
 • Maj virker kostbar på månedlig basis, men for en årlig plan er det billigt
 • Du skal have internetforbindelse for at finde problemer. Der er ingen offline version af det.
 • Indtil videre er der ingen tilføjelse til MS-kontorer til Mac-brugere. Men Mac-brugere kan downloade desktop-appen og bruge browserudvidelsen.
 • Stadig kan dette værktøj ikke fjerne behovet for en menneskelig korrekturlæser.

Konklusion

Grammatik gør bestemt sit job. Det er helt værd at dine penge. Vi prøver mange andre værktøjer, men indtil videre fungerer Grammarly meget godt og let at bruge. Vi anbefaler det uden tvivl.

For individuelle bloggere kan de muligvis starte med en gratis version, men prøv at skifte til præmieplanen så hurtigt som muligt, fordi det er nødvendigt at fjerne forhåndsfejl, hvis du ønsker et professionelt udseende i dine artikler. Du kan oprette en gratis konto her.

Hvis du stoler på kontoret for at opdage fejlene, foreslår vi, at du bør prøve det en gang. Fordi MS office hovedsageligt fokuserer på at fange stavefejl, mens Grammarly er et avanceret værktøj. Derudover er det ikke et almindeligt værktøj, men også licenseret af mere end 600 virksomheder og universiteter.

Vi synes, du skal bruge nogle penge og få et premiumabonnement, fordi det bedre kan påpege fejlene.

Indtil videre nyder vi Grammarly og meget tilfredse med deres tjenester. Du er velkommen til at dele din oplevelse med os. Vi sætter pris på dine kommentarer og håber dette Grammatisk anmeldelse vil hjælpe dig med at vide alt om det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map