2020’s Grammarly Review: Cel mai bun instrument gramatical pentru bloggeri

0

Știți unde să puneți virgulele, semicolonurile și prepozițiile?


Știi ce verb auxiliar ar trebui să folosești și când să folosești? Dacă angajați vreodată un scriitor ca pe Fiverr, ați știut că majoritatea scriitorilor chiar nu știau elementele de bază ale limbii engleze.

Dacă engleza nu este prima ta limbă, atunci vă puteți confrunta cu probleme precum greșelile de ortografie, utilizarea verbelor & prepoziții, lipsă & punctuații redundante, utilizarea excesivă a vocii pasive și multe altele.

Indiferent dacă este vorba de scrierea de scrisori, aplicații sau articole, trebuie să scrieți linii fără erori.

Deci, cea mai bună soluție este să folosiți gramatică. Nu ar fi greșit să spunem că Gramaticly este unul dintre cele mai bune instrumente de verificare gramaticală care ia în considerare peste 400 de tipuri de factori în text pentru a detecta greșelile..

Gauzele gramaticale nu numai că devin cauza frământării, dar pot afecta și bunăvoința ta. În această situație, folosirea unui instrument precum Grammarly se dovedește foarte util. Este aproape un an când folosim Gramaticly, acest instrument ajută foarte mult la găsirea erorilor. Mai mult, veți vedea că vă îmbunătățiți.

Caracteristici majore ale gramaticii

 • Susțineți diverse stiluri de scriere pentru o corecție exactă
 • Verificator de plagiat
 • Cuvinte Explicații și Sinonime
 • Creșteți ușor vocabularul

Să dezvăluim cât de multe funcții are acest instrument și cum le veți folosi?

Cum functioneazã?

Lucrul bun este că este disponibil atât gratuit, cât și premium. Versiunea gratuită are unele limitări și lipsește multe funcții convenabile. Dar totuși, puteți surprinde vraji greșite, greșeli de gramatică, punctuații și alte câteva sugestii utile pentru a adăuga profesionalismul în paragrafele dvs..

Iată o scurtă comparație între planurile Grammarly free și premium.

Premium:

 • Versiunea premium din punct de vedere gramatical are în vedere aproximativ 400+ factori gramaticali pentru detectarea greșelilor
 • Poate detecta tipul avansat și critic de probleme. Problemele avansate includ 100 de tipuri de factori, cum ar fi utilizarea prepozițiilor, indicarea propozițiilor cu cuvânt, cuvinte cu pereche potrivită și multe altele
 • Verificator de plagiat
 • Îmbunătățirea vocabularului

Liber:

 • Într-o versiune gratuită, instrumentul găsește problemele bazate pe 100 de factori
 • Poate detecta doar probleme critice precum verificarea ortografică și greșelile de punctuație etc..

Extensia browserului

În primul rând, creați un cont Gramaticly aici.

Extensia gramaticală este disponibilă pentru toate browserele principale, cum ar fi Chrome, Mozilla și Safari etc. După adăugarea extensiei, faceți clic pe pictograma arată în browser și apoi puneți detaliile de conectare.

În timpul înscrierii, acestea arată automat notificarea pentru a adăuga extensia. Puteți descărca, de asemenea, extensia Grammarly chrome din magazinul său web sau de pe tabloul de bord Grammarly de sub aplicații.

Complementul Grammarly oferă o comoditate deosebită dacă compuneți un e-mail sau dacă scrieți postări pe blog. Nu este necesar să scrieți în editorul Grammarly pentru a găsi erorile. Acestea vor clasifica erorile drept probleme critice și avansate.

Greșelile sunt subliniate de linii de culoare roșie (critică) și galbenă (avans). Mai mult, aceștia oferă și motivele pentru care sentința dvs. este greșită și ce modificări ar trebui să fie făcute pentru a fi corectă.

Integrare gramaticală cu MS Office și Outlook

Așadar, dacă doriți Grammarly for MS word, vă rugăm să vedeți că echipa lor de dezvoltatori a făcut și add-on pentru MS Office și perspective. Înseamnă că nu trebuie să importați documentul în editorul Grammarly. Activați-l doar în Office și acolo vă duceți, va examina textul și a surprins erorile dacă există.

Faceți clic pe Aplicațiile date în bara laterală a tabloului de bord Grammarly, apoi veți vedea aplicațiile așa cum se arată în imaginea de mai jos. Deoarece deja adăugăm extensia chrome în timpul procesului de melodizare, prin urmare, aceasta este marcată ca Active.

Recenzie gramaticală adaugă pentru crom și birou

Acum faceți clic pe butonul “Instalare” dat în fața „Grammarly for Microsoft Office” și va începe descărcarea. Când fișierul de instalare este descărcat pe unitatea locală, faceți dublu clic pe el.

După o oarecare încărcare, configurarea arată Microsoft Office și Outlook ca în imaginea de mai jos. Bifați ambele dacă doriți să integrați Grammarly pe ambele aplicații.

Instalarea suplimentului gramatical pentru birou

După aceasta, faceți clic pe „Instalare”. Configurarea va integra automat extensia cu MS Office.

Acum deschideți fișierul cu documente de birou și faceți clic pe „Activați gramatical”.

Componenta de birou funcționează, de asemenea, chiar dacă aveți un cont gratuit.

Activați gramatical la birou

Aplicație pentru desktop

De asemenea, Gramaticly a lansat o aplicație pentru desktop, care funcționează direct de pe desktopul computerului în loc de browserul web sau MS Office. Dacă aveți un computer cu specificații scăzute, atunci va rula mai lent când instalați și utilizați MS Office, deoarece este un fel de aplicație grea.

Astfel, puteți instala aplicația pentru gramatică pe desktop, care este foarte utilă și vă permite să scrieți articole cu o precizie mai mare.

Accesați Gramatica tabloul de bord și apoi faceți clic pe butonul „App“. După aceea a lovit „Instalare” butonul din fața „Gramaticly for Windows”. Acesta va începe descărcarea fișierului .exe. Acum rulați fișierul descărcat și acolo vă duceți, se va instala automat pe computer.

Editor de gramatică

Pe lângă toate acestea, puteți scrie articolul în editorul Grammarly sau pur și simplu lipiți textul copiat. Puteți încărca, de asemenea, întregul fișier document. Suporta diferite tipuri de fișiere de documente, cum ar fi .doc, .docx, .txt, .rtf și .odt etc..

Partea principală a scrierii în editor este că va salva automat în cont. Deci, dacă eliminați accidental fișierul de pe computer, puteți avea încă copia în editor.

Grammarly Review 2020: abonamente gratuite și funcții premium

britanic & engleza americana

S-ar putea să fiți conștienți de engleza britanică și americană. Dacă compari aceste două, vei găsi diferențe între vocabular și structura propoziției. De exemplu Color (britanic) și Color (american), bonetă (britanică) și capotă (americană). Unele țări urmează britanicii în timp ce altele urmează engleza americană.

Așadar, dacă în cazul dvs. este important să respectați regulile ca atunci când faceți activitatea academică, atunci puteți trece cu ușurință între aceste două. Pentru aceasta accesați Gramaticly Dashboard și faceți clic pe „Profile” și selectați limba engleză preferată. După aceea, va detecta erorile bazate pe limba selectată.

Stiluri de limbă britanice și americane

Corectarea ortografiei

Ar putea fi motivul de bază al utilizării Gramaticly. În mare parte, scriitorii folosesc celebrul birou Microsoft care poate detecta cu siguranță vrăjile greșite. Motivul pentru alegerea Gramaticii este că vine cu multe alte funcții, împreună cu verificarea ortografică.

În plus, nu doar că va evidenția ortografiile greșite, dar va oferi și explicația cu exemple care o fac superioară biroului MS pentru corectarea cuvintelor incorecte.

corectarea ortografiei de către editor gramatical

Reguli gramaticale

Știți folosirea timpurilor și a verbelor etc.? Aceasta este cea mai frecventă problemă cu care se confruntă majoritatea scriitorilor în timp ce scriu. Utilizarea verbelor greșite și a încordării schimbă sensul propoziției. Drept urmare, este posibil ca cititorul dvs. să nu înțeleagă clar lucrul pe care doriți să-l explicați.

Gramatic vă ajută să depășiți un astfel de tip de erori gramaticale, alături de explicația pentru care sugerează schimbarea cuvântului.

Găsiți erori gramaticale

Erori de punctuație

Punctuații cum ar fi virgula, liniuță, colon și virgule, etc. Este foarte necesar pentru noi tipul potrivit de punctuație la locul potrivit. De exemplu, virgulele nu pot fi folosite doar pentru a rupe propoziția lungă, ci și pentru a clarifica sensul.

Detectează gramatic greșelile de punctuație

Furnizați explicații & Sinonime

Probabil caracteristica excelentă și cea preferată. Este bine pentru cei care sunt în stadiul de învățare sau sunt slabi în engleză. Uneori citești ceva, cum ar fi articole și postări pe blog pe internet și s-ar putea să te confrunți cu cuvintele care sunt foarte greu de înțeles. Și pentru înțelegere, este posibil să o Google sau să deschideți tezaur pentru sinonime și înțelegere clară.

Gramatică poate fi de mare ajutor atunci când adăugați extensia în browserul dvs., cum ar fi Chrome, apoi cu un dublu clic pe cuvântul despre care aveți nevoie de explicația, vă va oferi diferite descrieri ale acestui cuvânt. Uită-te la imaginea de mai jos.

add-on pentru browser gramatical

Dacă sunteți în editorul Grammarly, atunci oferă și explicația cuvântului împreună cu sinonimele. Faceți dublu clic pe un cuvânt și acolo este.

sinonime ale cuvintelor printr-un dublu clic

Dicționar personal

Puteți să vă creați dicționarul personal în Gramatică, astfel încât, în viitor, acesta nu va marca acele cuvinte ca fiind greșite.

În partea stângă a tabloului de bord faceți clic pe profil și apoi adăugați cuvântul. Mai mult, Gramaticly vă permite, de asemenea, să adăugați cuvintele din dicționar atunci când corectați erorile.

Stilul și structura propoziției

Aceste caracteristici vă ajută să detectați ordine de cuvinte greșite și vă permit să compilați propoziția cu perechea de cuvinte potrivită.

Perechea potrivită prezintă înțelegerea clară. Mai mult, îți oferă și sugestia privind cuvinte confuze, cum ar fi când să folosești efectul sau afectarea?

Funcții disponibile numai în Grammarly Premium

Tipuri de documente

Gramaticly are o bază de date bogată și de aceea oferă diferite tipuri de stiluri de documente. Acest lucru ajută instrumentul să găsească erori mai exact. Împărțesc documentele în 6 tipuri diferite, cum ar fi Academic, Business, Technical, Medical, Creative și Casual. Deci, dacă sunteți student și scrieți un eseu, selectați Eseul dat în secțiunea Academic.

Dacă sunteți blogger și scrieți o postare pe blog, atunci vă sugerăm să selectați „Articol / postare pe blog” din secțiunea Afaceri pentru a lucra eficient în detectarea problemelor..

Diferite tipuri de documente

Verificator de plagiat

Acesta este un lucru de care ai nevoie atât de intens atunci când angajezi orice scriitor online. Să presupunem că pe Fiverr angajezi un scriitor și el / ea doar copiază articolul de pe blogul altuia și creează un articol pentru tine. Acest lucru nu va afecta numai credibilitatea blogului dvs., ci și va deteriora clasamentul motorului de căutare.

Deci, trebuie să aveți grijă de unicitatea conținutului dvs. înainte de publicare. Pentru acest Grammarly oferă Plagiarism Checker, care are un stoc de 8 milioane de pagini în baza de date și printr-un singur clic, va scana documentele dvs..

Dacă va găsi o copie similară a textului pe internet, va sublinia liniile respective. Pentru aceasta, puneți articolul în editorul Gramaticly și apoi porniți verificatorul de plagiat. 

Revizuirea verificatorului de plagiat gramatical

Utilizarea excesivă a aceleași cuvinte

Am găsit această caracteristică foarte utilă după cum am menționat mai sus. Există câteva cuvinte care sunt utilizate cel mai frecvent de către scriitori. Ei au conceput algoritmul Gramaticly în așa fel încât acesta va scana acele cuvinte din articolul dvs. și apoi vă oferă sugestia pentru înlocuirea cuvintelor care sunt utilizate cel mai frecvent.

Instrumentul subliniază cuvântul și vă oferă sugestia împreună cu cuvântul care are un sens similar.

Propoziția de încheiere a prepoziției

În timp ce scriu în engleză sunt mulți, nu și nu. Unii spun că folosirea prepoziției la sfârșitul propoziției nu este adecvată, în timp ce unii spun că este perfect natural în engleza modernă.

Gramaticly subliniază propozițiile care se termină cu o prepoziție. Deci, totul depinde de tine dacă îl schimbi sau nu. Vă sugerăm însă că dacă doriți să scrieți într-un stil formal, atunci încercați să nu plasați prepoziția la sfârșitul propoziției. Gramatică împărtășește un lucru minunat post pe aceasta.

Îmbunătățirea vocabularului

Este cea mai utilă opțiune pentru cei care sunt slabi în engleză și nu au în minte comoara cuvintelor englezești sau puteți spune vocabular. Mai mult decât atât, dacă scrii majoritatea articolelor pentru blogul tău, există șanse să folosești anumite cuvinte. Activând această caracteristică, acesta va analiza textul și va identifica aceleași cuvinte pe care le utilizați de mai multe ori.

Subliniază gramatical aceleași cuvinte și oferă, de asemenea, cuvântul pentru înlocuire. În plus, dacă vedeți că cuvântul sugerat de Grammarly nu se potrivește cu propoziția dvs., atunci puteți face dublu clic pe cuvântul subliniat pentru mai multe cuvinte.

Pentru a utiliza acest lucru, când sunteți în editor, activați doar îmbunătățirea vocabularului și va începe să funcționeze.

Ameliorarea vocabularului gramatical

Elimină cuvântarea

Uneori, un lucru poate fi explicat prin câteva cuvinte în loc să construim propoziții mai mari. Un articol cu ​​text poate plictisi cititorii, deoarece conține mai multe cuvinte decât informațiile.

Gramatic vă ajută să detectați acele propoziții și vă oferă sugestiile despre cum le puteți scurta.

Prografie profesională

Vreți să citiți articolele blogului dvs. înainte de a publica, apoi aici, la Grammarly, puteți face acest lucru. Un membru uman profesionist își citește paragrafele.

Dar țineți cont de faptul că va trebui să plătiți o sumă suplimentară pentru asta, chiar dacă aveți un cont Grammarly premium.

Trimiterea documentului este foarte ușoară. Mergeți la editorul dvs. de gramatică, faceți clic pe ultima pictogramă dată în bara laterală. Și apoi trimiteți către un corector.

Banii inapoi garantat

La început, acestea oferă o perioadă de încercare de 7 zile în care puteți utiliza toate funcțiile premium Grammarly. Dar și-au schimbat politica și oferă acum o politică de rambursare de 7 zile în loc de perioada de încercare. Alegeți doar planul dorit și efectuați plata.

După aceea, vei avea 7 zile pentru a solicita rambursarea dacă nu ai satisfăcut serviciile lor.

Servicii suport

Este posibil să nu aveți nevoie de servicii de asistență în acest tip de instrumente. Dar totuși, puteți trimite solicitarea pentru orice fel de ajutor și veți primi răspunsul într-o oră. Nu contează dacă sunteți un utilizator gratuit sau premium, vă vor ajuta cu siguranță.

De asemenea, scriu o serie de articole despre produsele lor diferite pentru a rezolva problemele. Prin urmare, înainte de a trimite solicitarea, vă recomandăm să navigați pe baza lor de cunoștințe și dacă nu ați găsit soluția, trimiteți-le un e-mail.

Prețuri

Gramaticly oferă trei planuri bazate pe durata lunară, trimestrială și anuală. Planul lunar costă 29,95 USD, care este destul de mare, așa că cel puțin selectați planul trimestrial dacă doriți serviciile lor pentru o perioadă scurtă.

Sincer, vă recomandăm să vă abonați la planul anual, care costă doar 11,66 USD / lună și vă economisește mulți bani.

cumpărați gramatic

Pro-uri

 • Poate detecta peste 400 de tipuri de erori și vă permite să le corectați doar cu un clic.
 • Foarte convenabil de utilizat. Îl puteți integra cu MS Office, Outlook sau chiar descărcați aplicația pentru desktop.
 • Funcționează cu aproape toate aplicațiile precum editorul WordPress, Gmail, Facebook, twitter și peste tot.
 • Excelent dacă engleza nu este limba ta maternă
 • Un instrument potrivit pentru bloggeri, studenți, scrisori de afaceri și lucrări medicale etc.
 • Verificatorul de plagiat vă permite să verificați articolele dacă este autentic sau dacă o lucrare de copiere este copiată.
 • Selectarea limbii britanice sau americane.
 • Disponibil atât gratuit, cât și premium.

limitări

 • Instrumentul funcționează foarte mult pe Chrome, Mozilla și safari (așa cum pretind ei), dar despre alte browsere cunoscute precum Opera.
 • Poate pare costisitor pe baza lunară, dar pentru un plan anual, este ieftin
 • Pentru a găsi probleme, trebuie să aveți conexiune la Internet. Nu există o versiune offline a acesteia.
 • Până în prezent, nu există suplimente MS Office pentru utilizatorii de Mac. Dar utilizatorii Mac pot descărca aplicația desktop și pot utiliza extensia browserului.
 • Totuși, acest instrument nu poate elimina nevoia unui corector uman.

Concluzie

Gramaticly cu siguranță își face treaba. Merită total banii tăi. Încercăm multe alte instrumente, dar până acum Grammarly are performanțe foarte bune și ușor de utilizat. Îl recomandăm fără nicio îndoială.

Pentru bloggerii individuali, aceștia pot începe cu o versiune gratuită, dar încearcă să treacă la planul premium cât mai curând posibil, deoarece eliminarea erorilor în avans sunt necesare dacă doriți un aspect profesionist în articolele tale. Puteți crea un cont gratuit aici.

Dacă vă bazați pe birou pentru detectarea greșelilor, atunci vă sugerăm să încercați o dată. Deoarece MS Office se concentrează în principal pe captarea greșelilor de ortografie, în timp ce Grammarly este un instrument avansat. Mai mult, nu este un instrument obișnuit, ci și licențiat de peste 600 de corporații și universități.

Credem că ar trebui să cheltuiți ceva bani și să obțineți un abonament premium, deoarece poate evidenția mai bine greșelile.

Până acum ne bucurăm de Gramaticly și suntem foarte mulțumiți de serviciile lor. Simte-te liber să împărtășești experiența ta cu noi. Apreciem cu adevărat comentariile dvs. și sperăm că acest lucru Recenzie gramaticală te va ajuta să știi totul despre asta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map