Επισκόπηση γραμματικής του 2020: Το καλύτερο εργαλείο γραμματικής για Bloggers

0

Ξέρετε πού να βάλετε τα κόμματα, τα ερωτηματικά και τις προθέσεις?


Ξέρετε ποιο βοηθητικό ρήμα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και πότε να το χρησιμοποιήσετε; Εάν προσλάβετε ποτέ έναν συγγραφέα όπως στο Fiverr, ξέρετε ότι οι περισσότεροι συγγραφείς δεν γνώριζαν ούτε τα βασικά των Αγγλικών.

Εάν τα Αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, τότε μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως ορθογραφικά λάθη, χρήση ρημάτων & προθέσεις, λείπουν & περιττά σημεία στίξης, υπερβολική χρήση παθητικής φωνής και πολλά άλλα.

Είτε πρόκειται για το γράψιμο επιστολών, εφαρμογών ή άρθρων, πρέπει να γράψετε γραμμές χωρίς σφάλματα.

Έτσι, η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε τη γραμματική. Δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι το Grammarly είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία ελέγχου γραμματικής που λαμβάνουν υπόψη περισσότερους από 400 τύπους παραγόντων στο κείμενο για να εντοπίσουν τα λάθη.

Τα γραμματικά λάθη δεν γίνονται μόνο αιτία αμηχανίας, αλλά μπορούν επίσης να χτυπήσουν την καλή σας θέληση. Σε αυτήν την περίπτωση η χρήση ενός εργαλείου όπως η Γραμματική αποδεικνύεται πολύ βολικό. Είναι σχεδόν 1 έτος που χρησιμοποιούμε τη Γραμματική, αυτό το εργαλείο βοηθάει πολύ στην εύρεση των σφαλμάτων. Επιπλέον, θα δείτε ότι βελτιώνεστε.

Κύρια χαρακτηριστικά της γραμματικής

 • Υποστηρίξτε διάφορα στυλ γραφής για ακριβή διόρθωση
 • Έλεγχος λογοκλοπής
 • Εξηγήσεις και συνώνυμα λέξεων
 • Αυξήστε εύκολα το λεξιλόγιο

Ας αναλύσουμε ότι πόσες δυνατότητες διαθέτει αυτό το εργαλείο και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε?

Πώς λειτουργεί?

Το καλό είναι ότι είναι διαθέσιμο τόσο σε δωρεάν όσο και σε premium. Η δωρεάν έκδοση έχει ορισμένους περιορισμούς και χάνει πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε λάθος ξόρκια, λάθη γραμματικής, σημεία στίξης και μερικές άλλες χρήσιμες προτάσεις για να προσθέσετε τον επαγγελματισμό στις παραγράφους σας.

Εδώ ρίξτε μια ματιά στη σύντομη σύγκριση μεταξύ δωρεάν γραμματικών και premium προγραμμάτων.

Ασφάλιστρο:

 • Η γραμματική premium έκδοση εξετάζει περίπου 400+ γραμματικούς παράγοντες για τον εντοπισμό λαθών
 • Μπορεί να εντοπίσει τον προηγμένο και κρίσιμο τύπο ζητημάτων. Τα προγενέστερα ζητήματα περιλαμβάνουν 100 τύπους παραγόντων, όπως η χρήση προθέσεων, επισημαίνοντας τις λέξεις, τις λέξεις σωστού ζεύγους και πολλά άλλα
 • Έλεγχος λογοκλοπής
 • Βελτίωση λεξιλογίου

Ελεύθερος:

 • Σε μια δωρεάν έκδοση, το εργαλείο εντοπίζει τα ζητήματα με βάση τους 100 παράγοντες
 • Μπορεί να εντοπίσει μόνο κρίσιμα ζητήματα όπως ορθογραφικό έλεγχο και λάθη στίξης κ.λπ..

Επέκταση προγράμματος περιήγησης

Πρώτα απ ‘όλα, δημιουργήστε έναν λογαριασμό γραμματικής εδώ.

Η επέκταση γραμματικής είναι διαθέσιμη για όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome, το Mozilla και το Safari κ.λπ. Αφού προσθέσετε την επέκταση, κάντε κλικ στο εικονίδιο που εμφανίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τις λεπτομέρειες σύνδεσης.

Κατά την εγγραφή εμφανίζουν αυτόματα την ειδοποίηση για να προσθέσουν την επέκταση. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε λήψη της επέκτασης Grammarly chrome από το web store ή από τον πίνακα ελέγχου Grammarly κάτω από τις εφαρμογές.

Το πρόσθετο Grammarly παρέχει μεγάλη άνεση είτε συντάσσετε ένα email είτε γράφετε αναρτήσεις στο blog. Δεν χρειάζεται να γράψετε στο πρόγραμμα επεξεργασίας γραμματικής για να βρείτε τα σφάλματα. Θα κατηγοριοποιήσουν τα σφάλματα ως κρίσιμα και εκ των προτέρων ζητήματα.

Τα λάθη υπογραμμίζονται από κόκκινες (κρίσιμες) και κίτρινες (προωθημένες) χρωματικές γραμμές. Επιπλέον, παρέχουν επίσης λόγους για τους οποίους η ποινή σας είναι λανθασμένη και ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν για να γίνει σωστή.

Γραμματική ενοποίηση με το MS Office και το Outlook

Επομένως, αν θέλετε Grammarly για MS λέξη, παρακαλώ να δείτε ότι η ομάδα προγραμματιστών τους έκανε επίσης το πρόσθετο για το MS office και τις προοπτικές. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εισαγάγετε το έγγραφό σας στο πρόγραμμα επεξεργασίας γραμματικής. Απλώς ενεργοποιήστε το στο Office και εκεί πηγαίνετε θα εξετάσει το κείμενο και θα εντοπίσει τα λάθη εάν υπάρχουν.

Κάντε κλικ στις Εφαρμογές που δίνονται στην πλαϊνή γραμμή του πίνακα ελέγχου Grammarly και στη συνέχεια θα δείτε τις εφαρμογές όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Επειδή προσθέτουμε ήδη την επέκταση χρωμίου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απενεργοποίησης, επομένως, επισημαίνεται ως Ενεργό.

Προσθήκη γραμματικής αναθεώρησης για chrome και office

Τώρα κάντε κλικ στο “Εγκαθιστώ” δίνεται μπροστά από το “Grammarly for Microsoft Office” και θα ξεκινήσει η λήψη. Όταν κάνετε λήψη του αρχείου εγκατάστασης στην τοπική μονάδα δίσκου, κάντε διπλό κλικ σε αυτό.

Μετά από κάποια φόρτωση, η εγκατάσταση εμφανίζει το Microsoft office και το Outlook όπως στην παρακάτω εικόνα. Επιλέξτε και τα δύο εάν θέλετε να ενσωματώσετε τη Γραμματική και στις δύο εφαρμογές.

Εγκατάσταση γραμματικής πρόσθετου για το γραφείο

Μετά από αυτό κάντε κλικ στο “Εγκατάσταση”. Η εγκατάσταση θα ενσωματώσει αυτόματα την επέκταση με το MS office.

Τώρα ανοίξτε το αρχείο εγγράφου γραφείου και κάντε κλικ στο “Ενεργοποίηση γραμματικής”.

Το πρόσθετο γραφείου λειτουργεί επίσης ακόμα κι αν έχετε δωρεάν λογαριασμό.

Ενεργοποίηση γραμματικής στο γραφείο

Εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές

Η Grammarly ξεκίνησε επίσης μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές που λειτουργεί απευθείας από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας αντί για πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή MS office. Εάν έχετε έναν υπολογιστή με χαμηλές προδιαγραφές, τότε θα λειτουργεί πιο αργά κατά την εγκατάσταση και χρήση του MS office, επειδή είναι κάπως βαριά εφαρμογή.

Έτσι μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Grammarly για επιτραπέζιους υπολογιστές που είναι πολύ χρήσιμη και σας επιτρέπει να γράφετε άρθρα με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Μεταβείτε στον πίνακα εργαλείων Grammarly και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Εφαρμογή”. Μετά από αυτό χτύπησε το «Εγκαθιστώ” κουμπί μπροστά από το “Grammarly for Windows”. Θα ξεκινήσει η λήψη του αρχείου .exe. Τώρα εκτελέστε το ληφθέν αρχείο και εκεί πηγαίνετε θα εγκατασταθεί αυτόματα στον υπολογιστή σας.

Επιμελητής γραμματικής

Εκτός από όλα αυτά, μπορείτε να γράψετε το άρθρο στο πρόγραμμα γραμματικής ή απλά να επικολλήσετε το αντιγραμμένο κείμενο. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ολόκληρο το αρχείο εγγράφου. Υποστηρίζει διάφορους τύπους αρχείων εγγράφων όπως .doc, .docx, .txt, .rtf και .odt κ.λπ..

Το κύριο πλεονέκτημα της γραφής στο πρόγραμμα επεξεργασίας είναι ότι θα αποθηκευτεί αυτόματα στον λογαριασμό σας. Επομένως, εάν καταργήσετε κατά λάθος το αρχείο από τον υπολογιστή σας, τότε μπορείτε να έχετε το αντίγραφο στον επεξεργαστή.

Grammarly Review 2020: Δωρεάν και premium συνδρομές

Βρετανοί & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ αγγλικα

Ίσως γνωρίζετε τα βρετανικά και αμερικανικά αγγλικά. Αν συγκρίνετε αυτά τα δύο τότε θα βρείτε διαφορές μεταξύ λεξιλογίου και δομής προτάσεων. Για παράδειγμα Χρώμα (Βρετανικά) και Χρώμα (Αμερικανός), καπό (Βρετανικό) και κουκούλα (Αμερικανός). Ορισμένες χώρες ακολουθούν τους Βρετανούς, ενώ άλλες ακολουθούν αμερικανικά Αγγλικά.

Αν, στην περίπτωσή σας, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τους κανόνες όπως όταν κάνετε το ακαδημαϊκό έργο, τότε μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αυτών των δύο. Για αυτό μεταβείτε στον πίνακα εργαλείων Grammarly και κάντε κλικ στο “Προφίλ” και επιλέξτε τα προτιμώμενα Αγγλικά. Μετά από αυτό, θα εντοπίσει τα σφάλματα με βάση την επιλεγμένη γλώσσα.

Βρετανικά και αμερικανικά στυλ γλώσσας

Διόρθωση ορθογραφίας

Μπορεί να είναι ο βασικός λόγος της χρήσης της γραμματικής. Συνήθως, οι συγγραφείς χρησιμοποιούν το περίφημο γραφείο της Microsoft που σίγουρα μπορεί να εντοπίσει τα λάθη ξόρκια. Ο λόγος για την επιλογή της γραμματικής που συνοδεύεται από πολλές άλλες δυνατότητες μαζί με τον ορθογραφικό έλεγχο.

Επιπλέον, δεν θα επισημάνει μόνο τις λανθασμένες ορθογραφίες, αλλά θα παρέχει επίσης στην εξήγηση παραδείγματα που το καθιστούν ανώτερο από το γραφείο των κρατών μελών για τη διόρθωση λανθασμένων λέξεων.

διόρθωση ορθογραφίας από τον γραμματικό συντάκτη

Γραμματικοί κανόνες

Γνωρίζετε τη χρήση των εντάσεων και των ρημάτων κ.λπ.; Αυτό είναι το πιο κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι συγγραφείς ενώ γράφουν. Η χρήση λανθασμένων ρημάτων και έντασης αλλάζει την έννοια της πρότασης. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο αναγνώστης σας μπορεί να μην καταλάβει το πράγμα με σαφήνεια που θέλετε να εξηγήσετε.

Η γραμματική σάς βοηθά να ξεπεράσετε τέτοιου είδους γραμματικά λάθη μαζί με την εξήγηση ότι γιατί προτείνει να αλλάξετε τη λέξη.

Βρείτε γραμματικά λάθη

Σφάλματα στίξης

Σημεία στίξης όπως κόμματα, παύλα, τελεία και ερωτηματικά κ.λπ. Είναι πολύ απαραίτητο για εμάς το σωστό είδος στίξης στο σωστό μέρος. Για παράδειγμα, τα κόμματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για τη διάσπαση της μεγάλης πρότασης αλλά και για να κάνουν το νόημα σαφές.

Εντοπίστε γραμματικά λάθη στίξης

Παρέχετε επεξήγηση & Συνώνυμα

Ίσως το υπέροχο και το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό. Είναι καλό για όσους βρίσκονται στο στάδιο της μάθησης ή είναι αδύναμοι στα Αγγλικά. Μερικές φορές διαβάζετε κάτι όπως άρθρα και δημοσιεύσεις ιστολογίου μέσω του Διαδικτύου και μπορεί να αντιμετωπίσετε τις λέξεις που είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε. Και για κατανόηση, μπορείτε να το Google ή να ανοίξετε το θησαυρός για συνώνυμα και σαφή κατανόηση.

Η γραμματική μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη σε αυτό όταν προσθέτετε την επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας όπως το Chrome και στη συνέχεια με ένα διπλό κλικ στη λέξη για την οποία χρειάζεστε την εξήγηση που θα σας παρέχει διαφορετικές περιγραφές αυτής της λέξης. Κοιτάξτε την παρακάτω εικόνα.

πρόσθετο γραμματικής προγράμματος περιήγησης

Εάν είστε στο πρόγραμμα γραμματικής τότε παρέχουν επίσης την εξήγηση της λέξης μαζί με τα συνώνυμα. Κάντε διπλό κλικ σε μια λέξη και αυτό είναι.

συνώνυμα λέξεων με διπλό κλικ

Προσωπικό λεξικό

Μπορείτε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας λεξικό στη Γραμματική, ώστε να μην επισημαίνονται αυτές οι λέξεις ως ορθογραφικά λάθη στο μέλλον.

Στην αριστερή πλευρά του ταμπλό, κάντε κλικ στο προφίλ και, στη συνέχεια, προσθέστε τη λέξη. Επιπλέον, το Grammarly σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε τις λέξεις στο λεξικό όταν διορθώνετε τα λάθη.

Στυλ και δομή ποινών

Αυτές οι λειτουργίες σάς βοηθούν να εντοπίσετε τις ελαττωματικές παραγγελίες λέξεων και σας επιτρέπουν να συντάξετε την πρόταση με το σωστό ζεύγος λέξεων.

Το σωστό ζευγάρι παρουσιάζει τη σαφή κατανόηση. Επιπλέον, σας παρέχει επίσης την πρόταση για σύγχυση λέξεων, όπως πότε να χρησιμοποιήσετε το αποτέλεσμα ή να επηρεάσετε?

Δυνατότητες διαθέσιμες μόνο στο Grammarly Premium

Τύποι εγγράφων

Η γραμματική έχει μια πλούσια βάση δεδομένων και γι ‘αυτό προσφέρει διαφορετικούς τύπους μορφών εγγράφων. Αυτό βοηθά το εργαλείο να εντοπίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια σφάλματα. Χωρίζουν τα έγγραφα σε 6 διαφορετικούς τύπους, όπως ακαδημαϊκά, επιχειρηματικά, τεχνικά, ιατρικά, δημιουργικά και περιστασιακά. Έτσι, εάν είστε μαθητής και γράφετε ένα δοκίμιο, επιλέξτε το Δοκίμιο που δίνεται στην ενότητα Ακαδημαϊκό.

Εάν είστε blogger και γράφετε μια ανάρτηση ιστολογίου, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε το “Άρθρο / δημοσίευση ιστολογίου” που δίνεται στην ενότητα Business για αποτελεσματική εργασία στον εντοπισμό ζητημάτων.

Διαφορετικοί τύποι εγγράφων

Έλεγχος λογοκλοπής

Αυτό είναι κάτι που χρειάζεστε τόσο έντονα κατά την πρόσληψη οποιουδήποτε συγγραφέα στο διαδίκτυο. Ας υποθέσουμε ότι στο Fiverr προσλαμβάνετε έναν συγγραφέα και αυτός / αυτή απλώς αντιγράφει το άρθρο από το blog του άλλου και κάνει ένα άρθρο για εσάς. Αυτό δεν θα επηρεάσει μόνο την αξιοπιστία του ιστολογίου σας, αλλά και θα καταστρέψει την κατάταξη της μηχανής αναζήτησης.

Επομένως, πρέπει να προσέχετε τη μοναδικότητα του περιεχομένου σας πριν από τη δημοσίευση. Για αυτό το Grammarly προσφέρει Plagiarism Checker που έχει ένα τεράστιο απόθεμα 8 εκατομμυρίων σελίδων στη βάση δεδομένων του και με ένα μόνο κλικ θα σαρώσει τα έγγραφά σας.

Εάν εντοπίσει το παρόμοιο αντίγραφο κειμένου μέσω του Διαδικτύου, τότε θα υπογραμμίσει αυτές τις γραμμές. Για αυτό βάλτε το άρθρο στο πρόγραμμα γραμματικής και μετά ενεργοποιήστε τον ελεγκτή λογοκλοπής. 

Έλεγχος γραμματικής λογοκλοπής

Κατάχρηση των ίδιων λέξεων

Βρήκαμε αυτό το χαρακτηριστικό πολύ χρήσιμο όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Υπάρχουν μερικές λέξεις που χρησιμοποιούνται συνήθως από συγγραφείς. Σχεδίασαν τον αλγόριθμο Grammarly με τέτοιο τρόπο ώστε να ανιχνεύει αυτές τις λέξεις στο άρθρο σας και, στη συνέχεια, να σας προτείνει την αντικατάσταση των λέξεων που χρησιμοποιούνται πιο συχνά.

Το εργαλείο υπογραμμίζει τη λέξη και σας παρέχει την πρόταση μαζί με τη λέξη που έχει παρόμοια σημασία.

Τελική πρόταση

Υπάρχουν πολλά που κάνουν και δεν κάνουν ενώ γράφουν στα Αγγλικά. Μερικοί λένε ότι η χρήση της πρόθεσης στο τέλος της πρότασης δεν είναι κατάλληλη, ενώ ορισμένοι λένε ότι είναι απολύτως φυσικό στα σύγχρονα αγγλικά.

Η γραμματική επισημαίνει τις προτάσεις που τελειώνουν με μια πρόθεση. Οπότε εξαρτάται από εσάς αν θα το αλλάξετε ή όχι. Σας προτείνουμε όμως ότι εάν θέλετε να γράψετε με τυπικό στιλ, προσπαθήστε να μην τοποθετήσετε την πρόθεση στο τέλος της πρότασης. Η γραμματική μοιράζεται ένα υπέροχο Θέση για το θέμα αυτό.

Βελτίωση λεξιλογίου

Είναι η πιο χρήσιμη επιλογή για όσους είναι αδύναμοι στα Αγγλικά και δεν έχουν το μυαλό των αγγλικών λέξεων στο μυαλό τους ή μπορείτε να πείτε λεξιλόγιο. Επιπλέον, εάν γράφετε τα περισσότερα άρθρα για το ιστολόγιό σας, τότε υπάρχουν πιθανότητες να χρησιμοποιήσετε υπερβολικά μερικές λέξεις. Με την ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας, θα αναλύσει το κείμενο και θα εντοπίσει τις ίδιες λέξεις που χρησιμοποιείτε πολλές φορές.

Η γραμματική υπογραμμίζει τις ίδιες λέξεις και παρέχει επίσης τη λέξη για αντικατάσταση. Επιπλέον, εάν δείτε ότι η προτεινόμενη λέξη της γραμματικής δεν ταιριάζει στην πρότασή σας, τότε μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στην υπογραμμισμένη λέξη για περισσότερες λέξεις.

Για να το χρησιμοποιήσετε αυτό, όταν είστε στο πρόγραμμα επεξεργασίας, απλώς ενεργοποιήστε τη βελτίωση του λεξιλογίου και θα αρχίσει να λειτουργεί.

Ενίσχυση γραμματικού λεξιλογίου

Εξαλείψτε το Wordiness

Μερικές φορές ένα πράγμα μπορεί να εξηγηθεί με λίγες λέξεις αντί να κατασκευάσει τις μεγαλύτερες προτάσεις. Ένα wordy άρθρο μπορεί να βαρεθεί τους αναγνώστες καθώς περιέχει περισσότερες λέξεις από τις πληροφορίες.

Η γραμματική σάς βοηθά να εντοπίσετε αυτές τις προτάσεις και να σας προτείνουμε πώς μπορείτε να τις συντομεύσετε.

Επαγγελματική διόρθωση

Θέλετε να διορθώσετε τα άρθρα του ιστολογίου σας πριν από τη δημοσίευσή σας και στη συνέχεια εδώ στη Γραμματική μπορείτε να το κάνετε αυτό. Ένα επαγγελματικό ανθρώπινο μέλος διορθώνει τις παραγράφους σας.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να πληρώσετε ένα επιπλέον ποσό για αυτό, ακόμη και αν έχετε λογαριασμό Grammarly premium.

Η υποβολή του εγγράφου είναι πολύ εύκολη. Απλώς μεταβείτε στο πρόγραμμα γραμματικής σας, κάντε κλικ στο τελευταίο εικονίδιο που εμφανίζεται στην πλαϊνή γραμμή. Και μετά στείλτε σε έναν διορθωτή.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αρχικά, προσφέρουν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες Premium Grammarly. Αλλάξαν την πολιτική τους και τώρα προσφέρουν πολιτική επιστροφής χρημάτων 7 ημερών αντί της δοκιμαστικής περιόδου. Απλώς επιλέξτε το επιθυμητό πρόγραμμα και πραγματοποιήστε πληρωμή.

Μετά από αυτό, θα έχετε 7 ημέρες για να ζητήσετε την επιστροφή χρημάτων εάν δεν ικανοποιήσατε τις υπηρεσίες τους.

Υπηρεσίες υποστήριξης

Ίσως να μην χρειάζεστε υπηρεσίες υποστήριξης σε αυτόν τον τύπο εργαλείων. Ωστόσο, μπορείτε να υποβάλετε το αίτημα για οποιαδήποτε βοήθεια και θα λάβετε την απάντηση σε μία ώρα. Δεν έχει σημασία αν είστε δωρεάν ή premium χρήστης σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Γράφουν επίσης πολλά άρθρα σχετικά με τα διαφορετικά προϊόντα τους για την επίλυση των ζητημάτων. Επομένως, προτού υποβάλετε το αίτημα, προτείνουμε να περιηγηθείτε στη βάση γνώσεων και αν δεν βρήκατε τη λύση, στείλτε τους ένα email.

Τιμολόγηση

Η γραμματική προσφέρει τρία προγράμματα με βάση τη διάρκεια μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια. Το μηνιαίο πρόγραμμα κοστίζει 29,95 $, το οποίο είναι αρκετά υψηλό, οπότε τουλάχιστον επιλέξτε το τριμηνιαίο πρόγραμμα εάν θέλετε οι υπηρεσίες τους για σύντομο χρονικό διάστημα.

Ειλικρινά, σας συνιστούμε να εγγραφείτε στο ετήσιο πρόγραμμα που κοστίζει μόλις 11,66 $ / μητέρα και σας εξοικονομεί πολλά χρήματα.

αγοράστε γραμματικά

Πλεονεκτήματα

 • Μπορεί να εντοπίσει περισσότερους από 400 τύπους σφαλμάτων και σας επιτρέπει να τα διορθώσετε με ένα μόνο κλικ.
 • Πολύ ευκολία στη χρήση. Μπορείτε να το ενσωματώσετε με το MS Office, το Outlook ή ακόμα και να κάνετε λήψη της εφαρμογής επιτραπέζιου υπολογιστή.
 • Λειτουργεί με σχεδόν όλες τις εφαρμογές όπως στο πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress, στο Gmail, στο Facebook, στο twitter και παντού.
 • Εξαιρετικό εάν τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα
 • Ένα κατάλληλο εργαλείο για bloggers, φοιτητές, επαγγελματικές επιστολές και ιατρική εργασία κλπ.
 • Ο έλεγχος λογοκλοπής σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε τα άρθρα εάν είναι γνήσιο ή εάν λειτουργεί αντιγραφή.
 • Επιλογή γλωσσικού τύπου Βρετανική ή Αμερικανική.
 • Διατίθεται δωρεάν και premium.

Περιορισμοί

 • Το εργαλείο λειτουργεί πολύ σε Chrome, Mozilla και safari (όπως ισχυρίζονται), αλλά τι γίνεται με τα άλλα γνωστά προγράμματα περιήγησης όπως το Opera.
 • Μπορεί να φαίνεται δαπανηρό σε μηνιαία βάση, αλλά για ετήσιο σχέδιο, είναι φθηνό
 • Πρέπει να έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο για να βρείτε προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία έκδοση χωρίς σύνδεση.
 • Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόσθετο MS Office για χρήστες Mac. Ωστόσο, οι χρήστες Mac μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή για υπολογιστές και να χρησιμοποιήσουν την επέκταση του προγράμματος περιήγησης.
 • Ωστόσο, αυτό το εργαλείο δεν μπορεί να εξαλείψει την ανάγκη για έναν ανθρώπινο διορθωτή.

συμπέρασμα

Η Γραμματική σίγουρα κάνει τη δουλειά της. Αξίζει εντελώς τα χρήματά σας. Δοκιμάζουμε πολλά άλλα εργαλεία, αλλά μέχρι στιγμής η γραμματική αποδίδει πολύ καλά και εύχρηστα. Το προτείνουμε χωρίς αμφιβολία.

Για μεμονωμένους μπλόγκερ, μπορεί να ξεκινήσουν με μια δωρεάν έκδοση, αλλά προσπαθούν να στραφούν στο premium πρόγραμμα το συντομότερο δυνατό, επειδή η εξάλειψη των σφαλμάτων εκ των προτέρων είναι απαραίτητη εάν θέλετε επαγγελματική εμφάνιση στα άρθρα σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό εδώ.

Εάν βασίζεστε στο γραφείο για να εντοπίσετε τα λάθη τότε προτείνουμε να το δοκιμάσετε για μία φορά. Επειδή το MS office επικεντρώνεται κυρίως στην καταγραφή των ορθογραφικών λαθών, ενώ η Γραμματική είναι ένα προηγμένο εργαλείο. Επιπλέον, δεν είναι ένα συνηθισμένο εργαλείο αλλά έχει επίσης άδεια από 600+ εταιρείες και πανεπιστήμια.

Πιστεύουμε ότι θα πρέπει να ξοδέψετε κάποια χρήματα και λάβετε premium συνδρομή, επειδή μπορεί καλύτερα να επισημάνει τα λάθη.

Μέχρι στιγμής απολαμβάνουμε τη γραμματική και πολύ ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους. Μη διστάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας και το ελπίζουμε αυτό Επισκόπηση γραμματικής θα σας βοηθήσει να μάθετε τα πάντα για αυτό.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map