Κορυφαίες 13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Pingdom 2020 για παρακολούθηση ιστότοπων

5

Είναι σαν εφιάλτης όταν ο ιστότοπος απενεργοποιείται. Οι πωλήσεις σας χάθηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου διακοπής. Δεν είναι μόνο οικονομική απώλεια, αλλά και κακός αντίκτυπος στην κατάταξη του ιστότοπου. Γι ‘αυτό ο χρόνος λειτουργίας είναι πολύ μεγαλύτερος από τον χρόνο φόρτωσης.


Διότι όταν ο ιστότοπος χρειάζεται περισσότερο χρόνο για φόρτωση, εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και ένας πελάτης μπορεί να μπει σε αυτόν. Επιπλέον, ένα μέρος του χρόνου φόρτωσης είναι στα χέρια σας. Μπορείτε να το μειώσετε με τη σωστή βελτιστοποίηση. Επίσης, μπορείτε να εγκαταστήσετε ποικιλία προσθηκών για να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Αλλά ο χρόνος διακοπής είναι η συνολική απώλεια πωλήσεων. Παρακάτω αναφέρουμε μερικά πιθανά αποτελέσματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο ιστότοπός σας λόγω διακοπής λειτουργίας.

Σημαντικές απώλειες λόγω διακοπής λειτουργίας

Εκπτώσεις

Απλώς φανταστείτε πώς οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν το προϊόν εάν τα παραθυρόφυλλα είναι κλειστά. Ομοίως, εάν ένας ιστότοπος είναι εκτός σύνδεσης, τότε ο πελάτης στρέφεται σε έναν άλλο ιστότοπο και έτσι χάσατε τις πωλήσεις, καθώς και τους πελάτες.

Φήμη

Ένας ιστότοπος που παραμένει κυρίως κάτω από την καταιγίδα του downtime δεν είναι μόνο χαμηλότερος κατάταξη στη μηχανή αναζήτησης, αλλά και εκτυπώνει μια φοβερή εικόνα μπροστά στους επισκέπτες. Και την επόμενη φορά που ο επισκέπτης βλέπει τον ιστότοπό σας στη μηχανή αναζήτησης απλά παραλείπει τον ιστότοπό σας και ανοίγει τον επόμενο.

Προσδοκίες χρηστών

Ένας χρήστης αναμένει από έναν ιστότοπο να φορτώσει γρήγορα. Οι διαδικτυακοί χρήστες είναι πολύ ανυπόμονοι, επομένως ο χρόνος διακοπής και η καθυστέρηση του χρόνου φόρτωσης έπληξαν σοβαρά τον ιστότοπό σας. Εδώ δείτε την έρευνα από Ακάμα που δείχνει ότι το 30% των συμμετεχόντων θέλει έναν ιστότοπο να ανταποκριθεί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Και το 18% θέλει ο ιστότοπος να φορτώνει άμεσα. Επομένως, πρέπει να εκπληρώσετε τις προσδοκίες του χρήστη.

Είναι ο χρόνος διακοπής που μπορεί να αποφευχθεί ?

Το πρώτο βήμα είναι πώς να ανιχνεύσετε το χρόνο διακοπής λειτουργίας; Φυσικά, δεν είναι δυνατή η παρακολούθηση του ιστότοπου 24x7x365, ακόμη και για τις μεγάλες εταιρείες. Η καλύτερη προσπάθεια που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο.

Στη συνέχεια πώς να αποφύγετε το χρόνο διακοπής λειτουργίας; Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να εξαλειφθεί τελείως ο χρόνος διακοπής. Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος διακοπής λειτουργίας. Αλλά εδώ είναι μερικά βήματα που μπορεί να κάνει κάποιος.

Πρώτα απ ‘όλα επιλέξτε μια φημισμένη και αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Για αυτό, προτείνουμε το A2Hosting. Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις διακοπής λειτουργίας των υπηρεσιών τους. Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει το 99,9% χρόνο λειτουργίας, αλλά ναι, όπως αναφέρουμε προηγουμένως, λάβετε υπόψη το ενδεχόμενο του χρόνου διακοπής λειτουργίας.

Δεύτερον, παρακολουθήστε τους διακομιστές. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως το Pingdom. Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να παρακολουθείτε τον ιστότοπο και να σας στέλνουμε ειδοποιήσεις ακόμη και στο τηλέφωνο μέσω μηνυμάτων κειμένου. Επιπλέον, προσφέρουν δωρεάν υπηρεσία για τη μέτρηση του χρόνου φόρτωσης της σελίδας.

Γιατί εναλλακτικές λύσεις Pingdom:

Το Pingdom είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, αλλά είναι ακριβό και συνοδεύεται από περιορισμούς. Εδώ δείτε μερικούς λόγους.

 • Υψηλή τιμολόγηση σε σύγκριση με τα πολλά άλλα
 • Η δοκιμή 14 ημερών χρειάζεται στοιχεία πιστωτικής κάρτας
 • Χωρίς δωρεάν λογαριασμό

Αυτή η λίστα εναλλακτικών Pingdom δημιουργείται λαμβάνοντας υπόψη τους ακόλουθους παράγοντες:

 • Αριθμός οθονών / ελέγχων
 • Διάστημα συχνότητας μετά την οποία εκτελείται η ανάλυση
 • Έλεγχος τύπων (Περιλαμβάνει τον τύπο υπηρεσιών που μπορείτε να παρακολουθείτε)
 • Τιμολόγηση
 • Ειδοποιήσεις και τύποι τρόπων αποστολής ειδοποιήσεων εκτός λειτουργίας

Κορυφαίες 13 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Pingdom 2020 για παρακολούθηση του χρόνου λειτουργίας του ιστότοπού σας

1. ServiceUptime

εναλλακτικό serviceuping αντί για pingdom

Όταν εξετάζουμε τις εναλλακτικές λύσεις Pingdom, τότε πώς ξεχνάμε να αναφέρουμε το ServiceUptime. Λειτουργώντας από το 2005, η υπηρεσία παρακολουθεί τον χρόνο λειτουργίας καθώς και την απόδοση των ιστότοπων, των διακομιστών και των θυρών (DNS, Λήψεις και διακομιστές MySQL κ.λπ.). Ο χρόνος λειτουργίας της υπηρεσίας μπορεί να ενεργοποιήσει ένα σενάριο χρησιμοποιώντας το Webhook κάθε φορά που κάτι κακό συνέβη όπως η διακοπή λειτουργίας. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε αυτά τα δεδομένα στην εταιρεία φιλοξενίας ως απόδειξη ή να μοιραστείτε με τους επισκέπτες του ιστότοπού σας.

Προς το παρόν, προσφέρουν 3-πακέτα (Standard, Advanced και Professional). Προσφέρουν έως και 10 διαφορετικές τοποθεσίες παρακολούθησης.

Στο τυπικό σχέδιο, μπορείτε να προσθέσετε έως και 10 οθόνες. Υπάρχουν 8 διαθέσιμα διαστήματα ελέγχου, αλλά στο τυπικό σχέδιο, μπορείτε να επιλέξετε τουλάχιστον 3 λεπτά ελέγχου που σας επιτρέπει να αναλύσετε τον ιστότοπο μετά από κάθε 3 λεπτά.

Ειλικρινά, για τους μεγαλύτερους ιστότοπους, αυτή είναι μεγάλης διάρκειας, επομένως σας προτείνουμε να επιλέξετε το πρόγραμμα για προχωρημένους, το οποίο εξακολουθεί να κοστίζει χαμηλότερο από το πρόγραμμα Pingdom Starter και υποστηρίζει με συχνότητα ελέγχου 2 λεπτών. Ενώ βρίσκεστε σε αυτό το σχέδιο, μπορείτε να προσθέσετε έως και 20 οθόνες.

Ένα άλλο βολικό χαρακτηριστικό που περιλαμβάνουν όλα τα σχέδια είναι η επαλήθευση ελέγχου. Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των βλαβών μετά τις οποίες το ServiceUptime θα σας ειδοποιήσει μετά την πρώτη, δεύτερη ή τρίτη αποτυχία. Δίδονται πέντε επιλογές.

Στέλνουν προειδοποιήσεις χρησιμοποιώντας email και SMS. Επιπλέον, εάν ένας ιστότοπος έχει περισσότερους από έναν διαχειριστές και όλοι θέλουν να λαμβάνουν την ειδοποίηση, τότε μπορείτε εύκολα να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς και αριθμούς τηλεφώνου. Δεν διαγράφουν ποτέ τα προηγούμενα στατιστικά, ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει όλα τα σκαμπανεβάσματα.

Βλέπουμε ότι το τυπικό σχέδιο περιλαμβάνει ορισμένους περιορισμούς όπως μόνο 5 ειδοποιήσεις SMS. Για τα επόμενα 10 SMS, πρέπει να πληρώσετε 2 $. Ο χρόνος λειτουργίας της υπηρεσίας προσφέρει δοκιμαστικό και δωρεάν λογαριασμό. Ένας δοκιμαστικός λογαριασμός 30 ημερών δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα και μπορεί να πραγματοποιήσει 10k επιταγές. Ενώ σε έναν δωρεάν λογαριασμό, υπάρχουν πολλοί περιορισμοί όπως κάνουν τον έλεγχο μετά από 60 λεπτά. Αυτό είναι ξεκαρδιστικό. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ένα premium πρόγραμμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Τι μας αρέσει:

 • Πολύ χαμηλή τιμολόγηση, ρυθμιζόμενη ευαισθησία ελέγχου, επιτρέπουν στο χρήστη να προσθέσει πολλές επαφές, Προηγούμενα στατιστικά στοιχεία για τη διάρκεια ζωής, Δωρεάν πακέτο περιλαμβάνει όλους τους τύπους

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Η τυπική δοκιμή εκτέλεσης προγράμματος μετά από 3 λεπτά, μόνο 5 ειδοποιήσεις SMS, περίοδο ελέγχου 60 λεπτών σε ένα δωρεάν πακέτο

Επισκεφτείτε το ServiceUptime

2. Ιστότοπος24×7

Εργαλείο παρακολούθησης Site24x7

Δεν είναι λάθος να πούμε ότι το Site24x7 είναι μια στενή εναλλακτική λύση για το Pingdom. Θα λάβετε όλες τις βασικές δυνατότητες σε μόλις $ 9, όπου το Pingdom προσφέρει παρόμοιες λειτουργίες σε περισσότερα από 11 $. Διατίθεται σε 10 γλώσσες, όπως Αγγλικά, Κινέζικα, Γαλλικά και Ιταλικά κ.λπ..

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Site24x7 σε Andriod, iPhone κ.λπ., ώστε να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις. Προσφέρουν επίσης μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές για λήψη ειδοποιήσεων εκτός λειτουργίας, οπότε δεν χρειάζεται να επισκέπτεστε το γραμματοκιβώτιο σε καθημερινή βάση.

Με βάση το κοινό-στόχο σας μπορείτε να επιλέξετε 8 από τις 60 τοποθεσίες. Μπορείτε να παρακολουθείτε διακομιστές Linux και Windows. Μπορεί να παρακολουθεί τόνους τύπων ελέγχου όπως SSL, DNS, βάσεις δεδομένων, Ping, FTP και υπηρεσία ιστού Amazon κ.λπ..

Στο πρόγραμμα “Τυπικό” μπορείτε να προσθέσετε έως και 10 οθόνες (ιστότοποι), ενώ το επιχειρηματικό σχέδιο επιτρέπει έως και 40 ιστότοπους. Πιστεύουμε ότι το εργαλείο θα είναι πιο εύχρηστο εάν περιλαμβάνει σάρωση κακόβουλου λογισμικού.

Οι διαδικασίες συναλλαγών όπως η εγγραφή, η πληρωμή και ο έλεγχος, κ.λπ. είναι το σημαντικό μέρος των ιστότοπων, ειδικά για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Επομένως, είναι πολύ απαραίτητο να παρακολουθείτε ότι εάν οι διαδικασίες λειτουργούν καλά ή όχι.

Στο Site24x7 μπορείτε να προσθέσετε μια συνθετική συναλλαγή Ιστού όπως στο Pingdom για να παρακολουθείτε τέτοιες διαδικασίες. Κάθε μήνα χορηγείται 50 SMS / φωνητική πίστωση στον χρήστη για να αλλάζει το τηλέφωνο. Προσφέρουν υπηρεσίες υποστήριξης μέσω email και φόρουμ. Αλλά σε όλα τα άλλα υψηλότερα σχέδια βοηθούν τους πελάτες μέσω συνομιλίας και τηλεφωνικών κλήσεων.

Η αναφορά αποστέλλει στον λογαριασμό σας σύμφωνα με την επιλεγμένη περίοδο (καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία). Για να αποφευχθούν οι ψευδείς ειδοποιήσεις, όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επανεξέτασης που λαμβάνουν την επιβεβαίωση από 3 διαφορετικές τοποθεσίες.

Η εταιρεία προσφέρει δοκιμή 30 ημερών χωρίς να επισυνάψει την πιστωτική κάρτα. Μαζί σας θα λάβετε επίσης πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για τη μηνιαία συνδρομή, ενώ 45 ημέρες για την ετήσια συνδρομή. Βρήκαμε το Site24x7 καλά σχεδιασμένο εργαλείο με τόνους χαρακτηριστικών που το καθιστά ανώτερο σε σύγκριση με το Pingdom. Και, φυσικά, αξίζει τα λεφτά.

Τι μας αρέσει:

 • Επιτρέψτε παρακολούθηση 10 ιστότοπων, συχνότητα ελέγχου 60 δευτερολέπτων, δοκιμή 30 ημερών και επίσης πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, Διαθέσιμες εφαρμογές σε Android και iOS, Πολλές ενσωματώσεις (Slack, Hipchat, AlarmsOne κ.λπ.)

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Ο νέος χρήστης μπορεί να βρει το ταμπλό λίγο περίπλοκο, προσθέτοντας επιπλέον οθόνες είναι ακριβές

Επισκεφτείτε το Site24x7

3. StatusCake

Εντοπίστε το χρόνο διακοπής λειτουργίας με το StatusCake

Το StatusCake είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο για την παρακολούθηση του ιστότοπού σας και την καλύτερη εναλλακτική λύση Pingdom. Ισχυρίζονται ότι έχουν περισσότερους από 75000 χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των EA και NETFLIX κ.λπ. Εδώ το επεξεργαζόμαστε ως μια καλή εναλλακτική λύση για το Pingdom και αξίζει να δοκιμάσετε. Η διεπαφή είναι πολύ φιλική και δεν χρειάζεται να μάθετε τίποτα. Διατηρούν επίσης μια γραμμή συνομιλίας και μια βάση γνώσεων σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία.

Το StatusCake χρεώνει περισσότερα από το Pingdom, αλλά το σχέδιό τους είναι χωρίς περιορισμούς. Ένας έλεγχος θα εκτελείται μετά από κάθε 1 λεπτό από τις 8 διαφορετικές τοποθεσίες. Όποτε εντοπίζει το χρόνο διακοπής λειτουργίας, τότε λαμβάνει την επιβεβαίωση από πολλές τοποθεσίες και σας ειδοποιεί.

Επιπλέον, ελέγχουν επίσης το μέσο όρο Φορτώστε το χρόνο. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των δοκιμών. Εκτελούν απεριόριστες δοκιμές παρακολούθησης SSL, Domain και διακομιστή (Linux βάσεις web hosting). Ενώ το Pingdom πραγματοποιεί μόνο 10 ελέγχους και δεν προσφέρει καμία συνομιλία και έχει μόνο 6 θέσεις δοκιμής.

Όχι μόνο την παρακολούθηση, εκτελούν επίσης σάρωση για τον ιό μετά από διάστημα 1 ώρας στο ανώτερο σχέδιο (βασικό), ενώ το χρονικό διάστημα είναι χαμηλότερο σε υψηλότερα σχέδια. Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης 25 ειδοποιήσεις SMS. Το StatusCake στέλνει επίσης ειδοποιήσεις όταν ο τομέας σας πλησιάζει στην ημερομηνία λήξης.

Μπορείτε να ενσωματώσετε τα Pushover, Pushbullet, HipChat και Slack και πολλές άλλες εφαρμογές για τη λήψη των ειδοποιήσεων. Επιπλέον, όλα τα premium σχέδια περιλαμβάνουν τη δυνατότητα αντιστοίχισης περιεχομένου. Μέχρι στιγμής δεν ανέφεραν καμία ιστορική πολιτική δεδομένων, αλλά μπορείτε να δείτε την ανάλυση έως 3 μηνών.

Η εταιρεία δεν προσφέρει καμία πολιτική επιστροφής χρημάτων, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε το StatusCake καθώς προσφέρουν επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε την ποιότητα των υπηρεσιών πριν πραγματοποιήσετε μια αγορά. Αλλά αυτό περιλαμβάνει διάφορους περιορισμούς, όπως η δοκιμαστική εκτέλεση μετά από 5 λεπτά και ο έλεγχος του ιστότοπου από τις τυχαίες τοποθεσίες. Συνολικά, αυτό το εργαλείο είναι εντάξει. Η τιμή μπορεί να φαίνεται υψηλή στην αρχή, αλλά τα σχέδια αξίζουν σίγουρα τα χρήματά σας.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο:

 • Απεριόριστοι έλεγχοι, παρακολούθηση SSL, σάρωση Deep Virus, υπηρεσίες υποστήριξης μέσω γραμμής συνομιλίας

Τι δεν μας αρέσει:

 • Δαπανηρός, μικρός αριθμός ειδοποιήσεων SMS

Επισκεφτείτε το StatusCake

4. UptimeDoctor

Uptimedoctor καλύτερη υπηρεσία uptime 2017

Είτε θέλετε να παρακολουθείτε έναν ιστότοπο είτε έναν διακομιστή, το UptimeDoctor μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς αμέσως. Προσθέτοντας μια δοκιμή, μπορείτε να εξετάσετε το Uptime καθώς και την απόδοση. Όπως το Pingdom, σε αυτό το εργαλείο μπορείτε να προσθέσετε 10 οθόνες (δοκιμές), αλλά υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ των τιμών.

Το βασικό σχέδιο του UptimeDoctor κοστίζει μόνο 7,95 $. Και αν λέμε ότι τα σχέδιά τους είναι απεριόριστα, τότε δεν θα είναι λάθος. Προσφέρουν διάφορες συχνότητες παρακολούθησης, όπως 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 και 60 λεπτά.

Μπορείτε να κάνετε τη γρήγορη δοκιμή ανά πάσα στιγμή επιλέγοντας τις τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο (Ασία, Ευρώπη και Βόρεια Αμερική). Σας επιτρέπουν να προσθέτετε απεριόριστες επαφές ακόμη και στο βασικό σχέδιο, αυτό είναι υπέροχο όταν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες από μία επαφές για τη λήψη ειδοποιήσεων

Η λήψη προειδοποιήσεων μέσω smartphone είναι ένας πολύ πρόσφορος τρόπος. Ο γιατρός uptime προσφέρει απεριόριστες ειδοποιήσεις push τόσο σε Android όσο και σε IOS χρησιμοποιώντας υπηρεσίες όπως Pushover, Push bullet και Prowl κ.λπ..

Για να αποφύγετε τις απώλειες, πρέπει να μετρήσετε τις τάσεις απόδοσης χρησιμοποιώντας τα δεδομένα κατά τη διατήρηση. Προσφέρει περίοδο διατήρησης διάρκειας ζωής. Επί του παρόντος, προσφέρουν 29 τοποθεσίες. Αυτά βοηθούν στην εξάλειψη των ψευδών προειδοποιήσεων. Και όποτε εντοπίσει το σφάλμα τότε θα επιβεβαιώσει αυτό το σφάλμα από τουλάχιστον 2 διαφορετικές τοποθεσίες.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις τοποθεσίες από τη λίστα. Το εργαλείο είναι αρκετά απλό στη χρήση, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει την τεχνική υποστήριξη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών.

Το UptimeDoctor παρέχει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να προσθέσετε 5 ιστότοπους ή διακομιστές. Το πακέτο υποστηρίζει 2 SMS, 50 Push, απεριόριστες ειδοποιήσεις email και περιλαμβάνει επίσης απεριόριστες επαφές. Εκτελεί την ανάλυση σε διάστημα 1 λεπτού και διατηρεί τα δεδομένα σε διατήρηση για ένα έτος. Επιπλέον, θα λάβετε επιστροφή χρημάτων 14 ημερών για ένα πρόγραμμα premium και μετά από 14 ημέρες θα εκδώσουν την προ-βαθμολογημένη επιστροφή χρημάτων.

Τι μας αρέσει:

 • Αναλύστε σχεδόν όλα τα κύρια πρωτόκολλα όπως HTTP, HTTPS, Ports και Ping, κ.λπ., Πολλές τοποθεσίες, Διατήρηση δεδομένων διάρκειας ζωής, Ειδοποιήσεις push, γρήγορη απόκριση email.

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Χωρίς προσαρμοσμένες θύρες, Χωρίς δωρεάν ειδοποιήσεις SMS, αλλά έχετε την επιλογή να αγοράσετε. Διαφορετικά, υπάρχουν απεριόριστες ειδοποιήσεις push και email δωρεάν.

Επισκεφτείτε το UptimeDoctor

5. Πινγκόμετρο

Εναλλακτική λύση pingom pingometer

Το Pingometer είναι ένας πολύ καλός τρόπος παρακολούθησης του ιστότοπου χωρίς παύση. Προσφέρουν 4 διαφορετικά σχέδια για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε ατόμου σε επίπεδο επιχειρήσεων. Το πολύ βασικό σχέδιο ονομάζεται ΜΙΚΡΟ και σας επιτρέπει να προσθέσετε 5 οθόνες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάνω & κάτω οθόνες, μέσος χρόνος λειτουργίας και μέση ταχύτητα από ένα μόνο ταμπλό.

Εξετάζει τους τύπους ελέγχου όπως HTTP, HTTPS, RUM, POP3, Transactions και πολλά άλλα πρωτόκολλα. Εδώ λάβετε υπόψη ότι το πρόγραμμα Small δεν περιείχε SSL και επαληθεύσεις δεδομένων. Ο αριθμός των τοποθεσιών δοκιμής εξαρτάται από το πρόγραμμα που επιλέγετε π.χ. στο Μικρό σχέδιο προσφέρουν 3 τοποθεσίες ενώ το X-large (μεγαλύτερο σχέδιο) προσφέρει έως και 10 τοποθεσίες.

Ένα πράγμα που μας εντυπωσίασε πραγματικά είναι ο πίνακας εργαλείων Pingometer. Σε αυτό, μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε στην παρακολούθηση, τις ειδοποιήσεις και τον λογαριασμό. Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε το email, το Twitter, τον αριθμό τηλεφώνου και το γάντζο Web για ειδοποιήσεις.

Παρόλο που το εργαλείο είναι απλό και λειτουργεί εξαιρετικά, αλλά αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να το κάνετε μέσω email και τηλεφωνικής γραμμής. Ο περιορισμός με το πρόγραμμα Small είναι ότι επιτρέπει μόνο μία επαφή, αυτό είναι αποδεκτό για κάθε μεμονωμένο ιστότοπο που έχει έναν διαχειριστή. Επομένως, εάν θέλετε να στείλετε ειδοποιήσεις σε περισσότερες από μία επαφές, προχωρήστε στο μεσαίο σχέδιο.

Το Pingometer προσφέρει έναν δωρεάν λογαριασμό που σας επιτρέπει να ελέγχετε έναν ιστότοπο από μια τοποθεσία στις ΗΠΑ με συχνότητα 1 λεπτού και επίσης να παρακολουθείτε την ταχύτητα φόρτωσης. Επιπλέον, διατίθενται διάφορες αναφορές, όπως χρόνος αναμονής και χρόνος απόκρισης στον δωρεάν λογαριασμό για τη μέτρηση των τάσεων απόδοσης.

Συνολικά, το Pingometer είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο με συμπαγές πάνελ. Επίσης, προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία είναι εξαιρετική σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι μετά την αγορά.

Τι μας αρέσει:

 • Παρακολούθηση 24/7, Φιλικός πίνακας ελέγχου, πλήρης πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, πρωτόκολλα βασικής υποστήριξης, χαμηλή τιμολόγηση, ενοποίηση ειδοποιήσεων με Twitter και αριθμό τηλεφώνου κ.λπ..

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μία επαφή (ομάδα) σε μικρό πακέτο, μόνο 24ωρη επιταγή αποθήκευσης

Επισκεφτείτε το Pingometer

Εξερευνήστε τους οδηγούς φιλοξενίας Ιστού:

Κεντρικοί υπολογιστές SSD | Κεντρικοί υπολογιστές Linux | Φιλοξενία Windows | Hosts PHP | Φιλοξενία MongoDB | Φιλοξενία Tomcat

6. NodePing

Καλύτερο εργαλείο παρακολούθησης ιστότοπου Nodeping

Το Nodeping προσφέρει ευέλικτη και οικονομικά αποδοτική υπηρεσία για την παρακολούθηση του χρόνου λειτουργίας και του χρόνου διακοπής του ιστότοπου. Όχι μόνο ιστότοποι, αλλά και πολλές άλλες υπηρεσίες όπως POP3, IMAP4, DNS, Ping, SSL παρακολούθηση και πολλά άλλα.

Το Nodeping παρακολουθεί από διάφορες περιοχές (33) που καλύπτουν τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ανατολική Ασία και τη Λατινική Αμερική. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την τυχαία τοποθεσία επιλέγοντας την παγκόσμια επιλογή.

Το πρόγραμμα εκκίνησης ταιριάζει καλύτερα σε μεμονωμένους ιστότοπους που επιτρέπουν έως και 5 οθόνες και απεριόριστους χρήστες. Επιπλέον, επιπλέον οθόνες μπορούν να προστεθούν σε μόλις 0,50 $ / οθόνη. Οι ειδοποιήσεις μπορούν να σταλούν στους χρήστες μέσω email, SMS, Twitter και Pushover.

Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων ελέγχου από 1 λεπτό έως 1 ημέρα. Το Nodeping έβαλε την ευαισθησία επαλήθευσης στα χέρια του χρήστη. Σε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των ελέγχων μετά τους οποίους επιβεβαιώνουν τη διακοπή λειτουργίας και να το αναφέρετε.

Εάν δεν ενεργοποιήσετε ξανά έλεγχο, τότε υπάρχουν πιθανότητες ψευδών ειδοποιήσεων, επομένως σας προτείνουμε να επιλέξετε τουλάχιστον 2 ελέγχους για να αποφύγετε περιττές ειδοποιήσεις. Τα αποτελέσματα μπορούν να εξεταστούν σε αριθμούς και μορφή γραφήματος. Η εταιρεία προσφέρει επίσης μη αυτόματη δοκιμή στην καρτέλα Διαγνωστικά εργαλεία που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε το χρόνο φόρτωσης της σελίδας, το ping, το σκάψιμο και το traceroute κ.λπ..

Η Nodeping δεν προσέφερε καμία πολιτική επιστροφής χρημάτων, αλλά προσφέρει τους δοκιμαστικούς λογαριασμούς για την καθορισμένη περίοδο (15 ημέρες). Μπορείτε να τραγουδήσετε οποιοδήποτε από τα σχέδια, ακόμη και το πιο πολύτιμο πακέτο χωρίς να βάλετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας. Οι υπηρεσίες τους εμπιστεύονται επίσης ορισμένοι πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των Rippleit και Pureweb κ.λπ. Τα καλά χαρακτηριστικά των σχεδίων καθιστούν το Nodeping μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Pingdom.

Επιλέξτε λοιπόν ένα πρόγραμμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αρχίστε να παρακολουθείτε προτού χτυπήσετε οποιαδήποτε σημαντική απώλεια.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο:

 • Απεριόριστες ειδοποιήσεις όπως SMS, Υποστήριξη σχεδόν όλων των τύπων πρωτοκόλλων και υπηρεσιών, οικονομική τιμή, Απεριόριστοι χρήστες

Τι δεν μας αρέσει:

 • Το πρόγραμμα εκκίνησης δεν περιλαμβάνει πρόσβαση API, οπότε δεν είναι καλό για προγραμματιστές, διαφορετικά μια εξαιρετική επιλογή

Επισκεφτείτε το Nodeping

7. UptimeRobot

φτηνή εναλλακτική λύση pingdom - UptimeRobot

Δεν είναι πολύ παλιά υπηρεσία, ξεκίνησε το 2010, αλλά σύντομα έγινε γνωστή ως μία από τις καλύτερες υπηρεσίες για την παρακολούθηση του χρόνου λειτουργίας και πλέον εμπιστεύεται περισσότεροι από 360.000 χρήστες. Αν μιλάμε για τον τύπο των υπηρεσιών, το εργαλείο είναι περιορισμένο επειδή παρακολουθεί μόνο το χρόνο λειτουργίας, ενώ το Pingdom προσφέρει χρόνο λειτουργίας, παρακολούθηση πραγματικών χρηστών και παρακολούθηση συναλλαγών κ.λπ..

Ο λόγος για την καταχώριση ρομπότ uptime είναι η χαμηλή τιμή, η ακρίβεια και η ευκολία στη χρήση. Επιπλέον, εάν θέλετε μόνο να παρακολουθείτε το χρόνο λειτουργίας, τότε το UptimeRobot είναι μια σημαντική επιλογή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε 50 ιστότοπους και να υποβάλετε HTTP, HTTPS, λέξεις-κλειδιά, Ping και προσαρμοσμένες θύρες σε έναν μόνο λογαριασμό. Η δημιουργία του ιστότοπου είναι απλή, απλώς βάλτε τη διεύθυνση URL, και αυτό είναι. Παρατηρεί τον ιστότοπό σας από διαφορετικούς κόμβους που βρίσκονται σε διαφορετικές ηπείρους (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Καναδά κ.λπ.) μετά από κάθε λεπτό και όταν εντοπίζει τη διακοπή λειτουργίας στέλνουν προειδοποιήσεις. Ακόμα και προσφέρουν χαμηλό πρόγραμμα? Ακόμα, έχετε τις 30 ημέρες για να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα της υπηρεσίας.

Αυτό που κάνει το ρομπότ uptime μια εξαιρετική επιλογή είναι η εκ των προτέρων ειδοποίηση. Μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των ειδοποιήσεων για ένα μόνο χρόνο διακοπής και τη διάρκεια του χρόνου διακοπής μετά την οποία σας ενημερώνουν. Αυτό θα σας βοηθήσει να αγνοήσετε τις μικρές διακοπές λειτουργίας.

Λοιπόν, πώς λαμβάνετε ειδοποιήσεις; Προσφέρουν 10 δωρεάν SMS και απεριόριστο email για την αποστολή ειδοποιήσεων διακοπής λειτουργίας και διακοπής λειτουργίας στους χρήστες. Επιπλέον, μπορεί να ενσωματωθεί σε μερικά μεγάλα κανάλια όπως το Twitter, το Pushover, το Slack, το HipChat, το Boxcar και το webhook κ.λπ..

Δεν έχει τελειώσει ακόμη, το UptimeRobot αποθηκεύει τα προηγούμενα δεδομένα 1 έτους και μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε αρχεία καταγραφής παρακολούθησης στο Excel με ένα μόνο κλικ. Όπως πολλές άλλες εταιρείες, μπορείτε να βρείτε την απάντησή σας μέσω των συχνών ερωτήσεων ή απλώς να τις στείλετε μέσω email. Επί του παρόντος, προσφέρουν επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα που περιλαμβάνει 50 οθόνες και συχνότητα παρακολούθησης 5 λεπτών. Σίγουρα τα σχέδιά τους αξίζουν πολύ και προσφέρουν την αξία.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο:

 • Μπορεί να εξετάσει τις 50 οθόνες, Απλές και απλές, Χαμηλές τιμές, Επιτρέψτε την κοινή χρήση στατιστικών με τους επισκέπτες, πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Τι δεν μας αρέσει:

 • Χωρίς ποικιλία υπηρεσιών (μόνο up and downtime)

Επισκεφτείτε το UptimeRobot

8. Updown.io

δωρεάν ενημέρωση ιστότοπου updown.io

Το Updown.io προσφέρει υπηρεσίες αλλά με διαφορετικό στυλ. Αντί να αγοράσετε ένα πρόγραμμα, απλά πρέπει να αγοράσετε τις πιστώσεις. Στην πρώτη εγγραφή θα λάβετε 100.000 πίστωση δωρεάν. Το καλό είναι ότι σας ενημερώνουν επίσης πόσο διαρκούν αυτές οι πιστώσεις με τον τρέχοντα αριθμό οθονών και τη συχνότητα ελέγχου. Και φυσικά προσφέρουν ασυναγώνιστες τιμές. Χρησιμοποιήστε πιστωτική κάρτα, Paypal ή Bitcoin για να αγοράσετε τις πιστώσεις.

Το κομψό ταμπλό παρέχει μια πολύ φιλική εμπειρία. Απλώς βάλτε το Url και επιλέξτε το διάστημα παρακολούθησης. Μπορείτε επίσης να δείτε τις τάσεις του χρόνου απόκρισης στον πίνακα ελέγχου. Εάν δεν ανεχθήκατε το χρόνο διακοπής λειτουργίας λίγων δευτερολέπτων, τότε το Updown.io είναι για εσάς.

Επιτρέπουν στο χρήστη να επιλέξει τη συχνότητα παρακολούθησης μόλις 30 δευτερόλεπτα. Όταν επιλέγουμε το διάστημα 1 λεπτού, δείχνουν ότι μπορούμε να παρακολουθούμε τον ιστότοπο για περισσότερο από 2 μήνες. Φοβερό!

Ο ιστότοπός σας παρακολουθείται από τις 8 διαφορετικές πόλεις που βρίσκονται σε διαφορετικές ηπείρους. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε οποιαδήποτε τοποθεσία με ένα μόνο κλικ. Το επόμενο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι οι παρουσιάσεις στατιστικών.

Όταν πηγαίνετε σε λεπτομέρειες, πρώτα δίνονται στατιστικά χρόνου λειτουργίας και στη συνέχεια ο χρόνος απόκρισης κάθε τοποθεσίας με ωραία γραφικά. Στο τέλος, μπορείτε να δείτε τα δεδομένα των τελευταίων 6 μηνών μαζί με τα συμβάντα.

Για ειδοποιήσεις, προσφέρουν χαλαρή ενσωμάτωση, email και SMS. Άλλες υπηρεσίες περιλαμβάνουν αντιστοίχιση περιεχομένου και δοκιμή SSL. Εάν θέλετε να παρακολουθείτε κάποια συγκεκριμένη συμβολοσειρά κειμένου, τότε η αντιστοίχιση περιεχομένου είναι ένας πολύ καλός τρόπος που σας ειδοποιεί όταν δεν βρήκε αυτήν τη συμβολοσειρά (κείμενο).

Γιατί λοιπόν να περιμένετε, εγγραφείτε τώρα δωρεάν και αν εγγραφείτε μέσω μας, θα λάβετε 100K επιπλέον πιστώσεις.

Αυτό που μας αρέσει περισσότερο:

 • Απλό και φθηνό, διάστημα 30 δευτερολέπτων, Δωρεάν 100K Credits για όλους, Επιβεβαίωση από πολλές τοποθεσίες πριν από την ειδοποίηση, Γρήγορες υπηρεσίες υποστήριξης

Τι δεν μας αρέσει:

 • Η τιμολόγηση σε ευρώ που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση σε ορισμένους πελάτες, ειδοποιήσεις SMS είναι δαπανηρή (7500 πίστωση / SMS)

Επισκεφτείτε το Updown

9. Uptime.com

Uptime.com

Με διάφορα πλεονεκτήματα εδώ έρχεται το Uptime.com. Με αυτό το ένα εργαλείο, μπορείτε να αναλύσετε το DNS, τον διακομιστή Web, τους διακομιστές αλληλογραφίας και το κακόβουλο λογισμικό αμέσως. Μπορεί επίσης να εκτελέσει την παρακολούθηση PING. Προσφέρουν 30 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο για δοκιμές. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι έχει μερικούς γιγαντιαίους ευχαριστημένους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των AMD, IBM και CISCO κ.λπ. Λοιπόν, τι τους καθιστά ανώτερους από το Pingdom?

Το Uptime.com προσφέρει 4 διαφορετικά σχέδια που κυμαίνονται από 10 $ έως 400 $. Το βασικό σχέδιο είναι καλά επεξεργασμένο για μεμονωμένους ιστότοπους. Ανεξάρτητα από το σχέδιο, όλοι μπορούν να πραγματοποιήσουν ανάλυση με συχνότητα 1 λεπτού.

Το βασικό σχέδιο ταιριάζει καλύτερα στους ιστότοπους που βασίζονται κυρίως στο κοινό των ΗΠΑ (κοινό στοχευμένο στις ΗΠΑ). Ο λόγος είναι ότι αυτό πραγματοποιεί μόνο ελέγχους από τις τοποθεσίες των ΗΠΑ και όχι από διαφορετικά μέρη στις ηπείρους. Επίσης, αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει 50 ελέγχους (οθόνες), ενώ το βασικό πρόγραμμα Pingdom (εκκινητής) περιλαμβάνει μόνο 10 ελέγχους.

Τα προηγούμενα δεδομένα μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για τη λήψη των τεχνικών και άλλων αποφάσεων. Έτσι, το Uptime διατηρεί τα τελευταία 4 μήνες των δεδομένων σας. Επιπλέον, κάνουν αντιστοίχιση περιεχομένου που αναζητά μια συγκεκριμένη συμβολοσειρά στον ιστότοπό σας και εάν αυτή η συμβολοσειρά δεν υπάρχει, τότε θα λάβετε την ειδοποίηση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένες θύρες, παρακολούθηση SSL και να δημιουργήσετε τις αναφορές RUM για να παρακολουθείτε τον μέσο χρόνο φόρτωσης.

Υποστηρίζουν πολλαπλά κανάλια για να ειδοποιούν τους χρήστες για δυσάρεστα συμβάντα, όπως διακοπή λειτουργίας κλπ. Θα λάβετε ειδοποιήσεις μέσω SMS, email, Twitter, Webhook και ειδοποίησης push (σε HipChat και Pushover, κ.λπ.). Σε περίπτωση προβλήματος, μπορείτε να λάβετε τη βοήθεια μέσω email ή να ανοίξετε το εισιτήριο. Δίνεται επίσης ένας αριθμός τηλεφώνου και για αυτοβοήθεια, διατηρούσαν μια μεγάλη βάση γνώσεων.

Το Uptime.com δεν προσφέρει καμία δοκιμή ή δωρεάν λογαριασμό, αλλά το Pingdom προσφέρει δοκιμή 14 ημερών. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να ελέγξετε την υγεία του τομέα δωρεάν. Ο πίνακας ελέγχου είναι απλός και φιλικός και δεν πιστεύουμε ότι ένας αρχάριος μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία.

Τι μας αρέσει:

 • 50 έλεγχοι, λεπτομέρειες σχετικά με το χρόνο λειτουργίας και το φορτίο κ.λπ., Λεπτομέρειες υγείας τομέα, πολλά κανάλια για ειδοποιήσεις, ρυθμός δοκιμής 1 λεπτού, Ιός & σάρωση κακόβουλου λογισμικού, στατιστικά στοιχεία RUM

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Μόνο τοποθεσία ΗΠΑ για δοκιμή στο βασικό σχέδιο, λογαριασμός μεμονωμένου χρήστη
 • Φαίνεται ακριβό με μόλις 20 επιταγές
 • Premium υποστήριξη για υψηλότερα σχέδια

Επισκεφτείτε το Uptime

10. Καλές εφαρμογές

Διαθεσιμότητα και δοκιμή απόδοσης ιστότοπου Happyapps

Η υποστήριξη του ευρέος φάσματος τύπων ελέγχου όπως ιστότοποι, εφαρμογές, Ping, βάσεις δεδομένων, Postgres και Sockets κ.λπ. καθιστά το HappApps κατάλληλο για όλους τους τύπους δοκιμών. Προσφέρουν περισσότερη αξία σε σύγκριση με το Pingdom.

Το πρωταρχικό πρόγραμμα της HappyApps είναι κάτω από 10 $, ενώ το Pingdom χρεώνει 11,95 $. Επιπλέον, στο Pingdom σας επιτρέπουν να προσθέσετε 10 ελέγχους (οθόνες ή ιστότοπους κ.λπ.), ενώ το HappyApps υποστηρίζει έως και 25 ελέγχους. Έτσι, μια εξαιρετική επιλογή αν έχετε πολλούς ιστότοπους.

Η σύντομη συχνότητα παρακολούθησης σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το χρόνο λειτουργίας. Έτσι στο HappyApps προσφέρουν συχνότητα 1 λεπτού. Μαζί με αυτό, δίνονται επίσης στατιστικά στοιχεία για τον χρόνο απόκρισης.

Μπορείτε να θέσετε σε σίγαση τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο όταν κάνετε κάποια συντήρηση και δεν θέλετε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις. Απλώς κάντε κλικ στον έλεγχο που προσθέσατε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στη σημαία που δίνεται στην επάνω δεξιά πλευρά και εκεί πηγαίνετε τώρα σε λειτουργία σίγασης.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο ιστορικό των τελευταίων 30 ημερών για να αναλύσετε τους μέσους όρους. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ο μόνος τρόπος να επικοινωνήσετε μαζί τους στο διαδίκτυο ή να περιηγηθείτε στο κέντρο βοήθειας. Πιστεύουμε όμως ότι δεν υπάρχει ανάγκη για βοήθεια, επειδή ένα νέο άτομο μπορεί εύκολα να καταλάβει πώς να το χρησιμοποιήσει.

Κάθε μήνα 20 ειδοποιήσεις SMS σας δίδονται για τη λήψη των προειδοποιήσεων σχετικά με το χρόνο λειτουργίας και το χρόνο διακοπής λειτουργίας. Αλλά περιλαμβάνουν απεριόριστες ειδοποιήσεις μέσω email. Επιπλέον, προσφέρουν επίσης πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Ακόμα, αν διστάσετε, δοκιμάστε το HappyApps, κάνοντας εγγραφή ενός δωρεάν λογαριασμού όπου μπορείτε να υποβάλετε έως και 3 ιστότοπους για παρακολούθηση. Επιπλέον, περιλαμβάνει ελάχιστη συχνότητα 5 λεπτών, απεριόριστες ειδοποιήσεις μέσω email και διατηρεί ιστορικό 7 ημερών.

Γνωρίζουμε ότι το διάστημα 5 λεπτών είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όταν θέλετε συγκεκριμένα να παρακολουθείτε το χρόνο λειτουργίας. Αλλά σε έναν δωρεάν λογαριασμό, καθώς μπορείτε να προσθέσετε όλους τους τύπους επιταγών, ώστε να είναι χρήσιμο να γίνετε φιλικοί στον πίνακα ελέγχου τους.

Τι μας αρέσει:

 • 25 έλεγχοι, παρακολούθηση 1 λεπτού, φιλική και εύχρηστη, Επιτρέψτε σε πολλούς χρήστες με ρόλους, Τόνοι τύπων ελέγχου

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Προσαρμοσμένος τύπος επιταγής διαθέσιμος μόνο στο πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη αξία, χωρίς πολιτική επιστροφής χρημάτων

Επισκεφτείτε το HappyApps

11. Host-Tracker.com

φθηνότερη εναλλακτική λύση pingdom 2017

Ένας από τους κύριους λόγους για την τοποθέτηση Host-tracker στη λίστα εναλλακτικών Pingdom είναι η δελεαστική τιμολόγηση. Το βασικό τους σχέδιο είναι μια σημαντική επιλογή για μικρότερους ιστότοπους. Οι κόμβοι βρίσκονται σε περισσότερες από 140 τοποθεσίες και τώρα έχουν περισσότερους από 43 χιλιάδες πελάτες. Επιπλέον, η εταιρεία έλαβε την εμπιστοσύνη ορισμένων γιγάντων όπως η Microsoft, η Panasonic και η Kaspersky κ.λπ..

Στο προσωπικό σχέδιο, μπορείτε να παρακολουθείτε έως και 5 διευθύνσεις URL. Η διακριτική τους δυνατότητα είναι τα μέρη από τα οποία παρακολουθεί ο ιστότοπός σας. Μπορείτε να επιλέξετε ελεύθερα τις τοποθεσίες έχοντας κατά νου το κοινό-στόχο σας.

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες όπως HTTP, ping, port, λήξεις πιστοποιητικών, βάσεις δεδομένων, CPU, παρακολούθηση HDD και πολλά άλλα. Ωστόσο, οι διαθέσιμες υπηρεσίες εξαρτώνται από το πρόγραμμα που επιλέγετε.

Στο προσωπικό σχέδιο, εκτελούν τον έλεγχο μετά από 10 λεπτά. Γνωρίζουμε ότι φαίνεται υψηλή διάρκεια, αλλά για μικρότερους ιστότοπους, εξακολουθεί να είναι μια βιώσιμη επιλογή. Μπορείτε να προσθέσετε 5 επαφές. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό αποστολής ειδοποίησης μέσω email, αλλά οι προειδοποιήσεις SMS περιορίζονται σε 50.

Το Host-tracker χρησιμοποιεί μια ποικιλία μέσων όπως το Skype, το Viber και το Hangout κ.λπ. για να ενημερώσει τους χρήστες όταν ο ιστότοπος κατεβαίνει και ανεβαίνει. Κατά τη διάρκεια αυτών των εργασιών, παρακολουθούν επίσης τον χρόνο απόκρισης.

Επί του παρόντος, το Host Tracker υιοθετεί εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για μια δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών ή για έναν δωρεάν λογαριασμό. Αν έχετε μεγαλύτερο ιστότοπο, τότε προτείνουμε να επιλέξετε "Επιχειρηματικό σχέδιο" το οποίο περιλαμβάνει πολλές χρήσιμες υπηρεσίες, όπως έλεγχο μαύρης λίστας DNS και υποστήριξη έως και 25 οθονών και 300 ειδοποιήσεων SMS.

Τι μας αρέσει:

 • Πολύ χαμηλή τιμολόγηση, πολλά κανάλια (Skype, Hangout κ.λπ.) για ειδοποιήσεις, Τόνοι κόμβων για επαληθευμένες ειδοποιήσεις, Καθιστά την παρακολούθηση πιο αποτελεσματική με εβδομαδιαίες έως ετήσιες αναφορές

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Υψηλό διάστημα παρακολούθησης στο Προσωπικό σχέδιο, Λείπει πολλές δυνατότητες όπως αντιστοίχιση περιεχομένου και API κ.λπ. στο Προσωπικό σχέδιο.

Επισκεφτείτε το Host-Tracker

12. Οθόνη θύρας

Έλεγχος κατάστασης ιστότοπου παρακολούθησης λιμένα

Δεν θέλετε να μπείτε στην πολυπλοκότητα των υπηρεσιών, τότε εδώ είναι το PortMonitor με προγράμματα χαμηλών τιμών. Στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να προσθέσετε τον ιστότοπο, το DNS, το διακομιστή και τις προσαρμοσμένες θύρες. Ο πίνακας ελέγχου συνεχίζει να ανανεώνεται αυτόματα, ώστε να παρουσιάζει τις πιο πρόσφατες λεπτομέρειες. Παρουσιάζει την κατάσταση χρόνου λειτουργίας και χρόνου απόκρισης των τελευταίων 24 ωρών, 7 ημερών και 30 ημερών.

Το PortMonitor προσφέρει 6 προκατασκευασμένα σχέδια με διαφορετικές προδιαγραφές επίσης εάν χρειάζεστε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο, τότε μπορείτε να το κάνετε μέσω της επικοινωνίας με το φόρουμ. Τα δύο πρώτα σχέδια κοστίζουν χαμηλά αν τα συγκρίνουμε με το βασικό πρόγραμμα Pingdom.

Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει 10 οθόνες, ενώ το δεύτερο σχέδιο 20 οθόνες. Η αυτόματη εκτέλεση εκτελείται μετά από κάθε 1 λεπτό για να μετρηθεί αν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει χρόνο διακοπής λειτουργίας ή χρόνο λειτουργίας και ποιος είναι ο χρόνος απόκρισης.

Μπορείτε να λάβετε τις ειδοποιήσεις μέσω email δύο τρόπων και Pushover. Μεταβείτε στην καρτέλα ρυθμίσεων στον πίνακα και, στη συνέχεια, επιλέξτε ειδοποιήσεις email για ειδοποιήσεις μέσω email. Και για να λαμβάνετε τις προειδοποιήσεις σε ένα smartphone, πρέπει απλώς να διαμορφώσετε την καρτέλα Pushover.

Επιπλέον, μπορείτε να προβάλετε τις αναφορές και το συμβάν ανά πάσα στιγμή, καθώς επίσης να στέλνουν εβδομαδιαίες και μηνιαίες αναφορές email. Για προγραμματιστές, προσφέρουν REST API που επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση της παρακολούθησης θύρας με έναν ιστότοπο και μια εφαρμογή κ.λπ..

Ωστόσο, εάν δεν είστε πεπεισμένοι, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τον δωρεάν λογαριασμό τους, ο οποίος είναι ο καλύτερος τρόπος μέτρησης της ποιότητας των υπηρεσιών. Καλύπτει το πολύ 2 οθόνες, 60 δευτερόλεπτα συχνότητα παρακολούθησης, ειδοποιήσεις email και Push κ.λπ..

Τι μας αρέσει:

 • Χαμηλές τιμές, απεριόριστες ειδοποιήσεις μέσω email και προώθησης, δεδομένα διατήρησης 1 έτους στο παρελθόν, συχνότητα ελέγχου 1 λεπτού, Να επιτρέπονται πολλές επαφές, Επαλήθευση πριν από τη δημιουργία του συμβάντος αποτυχίας

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Χωρίς ειδοποιήσεις SMS, Εάν επιτρέπουν την ενοποίηση του Twitter και του Hangout, τότε θα είναι πιο εύχρηστο

Επισκεφτείτε το PortMonitor

13. Ρ apidspi ke

Rapidspike εναλλακτική λύση για το pingdom

Μπορεί να τα βρείτε δαπανηρά και ναι. Ο λόγος για την εγγραφή τους είναι ότι θα πάρετε πολλές λύσεις σε ένα μέρος. Πώς ένας webmaster έχει μεγαλύτερο ιστότοπο και λιγότερο χρόνο για να επικεντρωθεί στις υπηρεσίες παρακολούθησης αλλάζοντας μεταξύ διαφόρων ταμπλό; Εδώ το RapidSpike μπαίνει στο παιχνίδι.

Προσφέρει διάστημα 1 έως 60 λεπτών, η επιλογή είναι δική σας. Το επαγγελματικό πρόγραμμα μπορεί να μοιραστεί μεταξύ 5 χρηστών και σας επιτρέπει να προσθέσετε απεριόριστες οθόνες. Αυτό είναι υπέροχο όταν εργάζεστε σε μια ομάδα.

Παρακολουθεί ιστότοπους, διακομιστές, θύρες, SSL, στατιστικά στοιχεία SEO και πολλά άλλα. Αφού προσθέσετε την οθόνη, μπορείτε ακόμη και να παρακολουθείτε τις συγκεκριμένες σελίδες του ιστότοπού σας. Κάθε μήνα δίνονται 25 μονάδες SMS / φωνητικής κλήσης. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους Slack και, Webhooks και Pager για λήψη ειδοποιήσεων.

Το Rapidspike προσφέρει επίσης προηγμένη παρακολούθηση, συμπεριλαμβανομένων WHOIS και SSL και δείχνει τη λήξη τους και άλλα στατιστικά στοιχεία. Εάν η Google κάνει μαύρη λίστα στον ιστότοπό σας για λόγους κακόβουλου λογισμικού, τότε στο Google αναζητά τη σήμανση του ιστότοπού σας με ένα προειδοποιητικό σημάδι και έτσι οι επισκέπτες λαμβάνουν προειδοποιήσεις όποτε προσπαθούν να εισέλθουν και έτσι ενδέχεται να μην επισκέπτονται τον ιστότοπό σας.

Το Rapidspike παρακολουθεί τη λίστα ασφαλούς περιήγησης Google και στέλνει ειδοποιήσεις για κακόβουλο λογισμικό και επιβλαβές περιεχόμενο. Σε έναν μόνο πίνακα ελέγχου μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τον ιστότοπό σας SEO με Alexa Rank, Google Analytics, Moz rank και backlink statistics.

Δεν τελείωσε; υπάρχουν περισσότερα, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση μέσω πραγματικής παρακολούθησης χρηστών. Προσφέρουν λειτουργία τηλεόρασης που παρουσιάζει τα ζωντανά στατιστικά, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε γρήγορα τα προβλήματα. Αυτό είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό εάν έχετε ξεχωριστή οθόνη.

Το Rapidspike κάνει την Παγκόσμια παρακολούθηση, δημιουργεί γραφικές αναφορές και επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν την ευαισθησία ειδοποίησης. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε στατιστικά στοιχεία με άλλους δημιουργώντας μια σελίδα δημόσιας κατάστασης. Είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Εγγραφείτε τώρα και δοκιμάστε 30 ημέρες.

Τι μας αρέσει:

 • Προσφέρει απεριόριστες οθόνες, παρακολούθηση SEO, ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού, SSL & WHOIS Παρακολούθηση, Ενσωμάτωση με πολλά εργαλεία, διαθέτει παρακολούθηση διαστήματος 1 λεπτού.

Αυτό που δεν μας αρέσει:

 • Υψηλές τιμές, βομβαρδισμός υπηρεσιών μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους αρχάριους

Επισκεφτείτε το RapidSpike

Συμπέρασμα:

Έτσι παραπάνω αναφέραμε μερικές από τις εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις Pingdom για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε τους ιστότοπούς σας. Οι περισσότερες εταιρείες της λίστας προσφέρουν σχέδια σε χαμηλότερες τιμές από το Pingdom, συμπεριλαμβανομένων όλων των βασικών χαρακτηριστικών. Είναι όλη η επιλογή σας.

Το UptimeRobot είναι μια καλή επιλογή επειδή υποστηρίζει τους διάφορους τύπους ελέγχου, 50 οθόνες και 1 λεπτό διάστημα δοκιμής. Αλλά περιορίζεται μόνο στην παρακολούθηση του χρόνου λειτουργίας. Από την άλλη πλευρά, το Statuscake και το Rapidspike προσφέρουν χρήσιμες λειτουργίες αλλά υψηλές τιμές.

Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε την υπηρεσία είναι να έχετε κατά νου τον αριθμό παραγόντων όπως το διάστημα ελέγχου, τον αριθμό των οθονών, τους τύπους ειδοποιήσεων, τη διατήρηση δεδομένων και τις θέσεις κόμβων. Φυσικά, η τιμολόγηση είναι επίσης επιτακτική.

Ανυπομονούμε για τις σκέψεις σας και ενημερώστε μας για την εμπειρία σας. Υπάρχει κάποια καλύτερη εναλλακτική λύση Pingdom που νομίζετε ότι πρέπει να αναφέρεται εδώ; Προτείνετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map