13 Alternativa më e mirë e Pingdomit 2020 për të monitoruar faqet e internetit

5

Shtë si një makth kur faqja bie. Shitjet e tua humbën gjatë asaj kohe joproduktive. Sshtë jo vetëm humbje financiare, por edhe një ndikim i keq në renditjen e faqes. Kjo është arsyeja pse kohëzgjatja është shumë më e madhe se koha e ngarkesës.


Sepse kur faqja kërkon më shumë kohë për ta ngarkuar atë është akoma në internet dhe një klient mund të futet në të. Për më tepër, një pjesë e kohës së ngarkesës është në duart tuaja. Ju mund ta ulni atë me optimizimin e duhur. Gjithashtu, mund të instaloni shumëllojshmëri të shtojcave për të optimizuar uebfaqen tuaj të WordPress.

Por joproduktive është humbja totale e shitjeve. Këtu më poshtë përmendim disa efekte të mundshme që faqja juaj mund të përjetojë për shkak të kohës së ndërprerjes.

Humbjet e mëdha për shkak të kohës së humbjes

Sales

Thjesht imagjinoni se si klientët mund ta blejnë produktin nëse grilat e dyqaneve janë poshtë. Në mënyrë të ngjashme, nëse një faqe interneti shkon jashtë linje, atëherë klienti devijohet në një sit tjetër, dhe kështu keni humbur shitjet, si dhe klientët.

reputacion

Një uebfaqe i cili kryesisht mbetet nën stuhinë e joproduktive jo vetëm që renditet më i ulët në motorin e kërkimit por gjithashtu shtyp një imazh të tmerrshëm para vizitorëve. Dhe herën tjetër, sa herë që vizitori sheh faqen tuaj në motorin e kërkimit, ata thjesht kalojnë faqen tuaj dhe hapin atë tjetër.

Pritjet e përdoruesit

Një përdorues pret që nga një faqe në internet të ngarkohet shpejt. Përdoruesit në internet janë shumë të padurueshëm, kështu që një joproduktiv dhe vonesa në kohën e ngarkesës goditi rëndë faqen tuaj. Këtu shikoni sondazhin nga Akamai që tregon se 30% e pjesëmarrësve dëshirojnë që një faqe në internet të përgjigjet brenda një sekondari. Dhe 18% njerëz duan që një sit të ngarkohet menjëherë. Kështu që ju duhet të përmbushni pritjet e përdoruesit.

A mund të shmanget koha e humbjes ?

Hapi i parë është se si të zbuloni kohën e humbjes? Sigurisht, nuk është e mundur të monitorohet faqja e internetit 24x7x365 madje jo për korporatat e mëdha. Përpjekja më e mirë që mund të bëni është të përdorni një mjet.

Tjetra si të shmangni kohëzgjatjen? Fatkeqësisht, nuk ka asnjë mënyrë për të eleminuar tërësisht kohën e humbjes. Gjithmonë ekziston rreziku i joproduktive. Por këtu janë disa hapa që dikush mund të ndërmarrë.

Para së gjithash zgjidhni një kompani të mirënjohur dhe të besueshme të web hosting. Për këtë, ne sugjerojmë A2Hosting. Ka raste të rralla të ndërprerjes së shërbimeve të tyre. Kompania është në gjendje të sigurojë 99.9% kohën e duhur, por po siç e përmendim më herët mbani në mend kontigjentin e joproduktive.

Së dyti, mbani një sy në serverat. Për këtë, ju mund të përdorni një mjet si një Pingdom. Ky mjet ju ndihmon për të monitoruar sitin dhe t’ju dërgojë njoftime edhe në telefon përmes mesazheve me tekst. Për më tepër, ata ofrojnë shërbim falas për të matur kohën e ngarkesës së faqes.

Pse Alternativa Pingdom:

Pingdom është një mjet i shkëlqyeshëm, por është i shtrenjtë dhe vjen me kufizime. Këtu shikoni disa arsye;

 • Mime të larta në krahasim me shumë të tjera
 • Gjyqi prej 14 ditësh ka nevojë për detaje të kartës së kreditit
 • Asnjë llogari falas

Kjo listë e alternativave të Pingdom është bërë duke marrë parasysh faktorët e mëposhtëm:

 • Numri i monitoruesve / kontrolleve
 • Frekuenca e intervalit pas së cilës kryhet analiza
 • Llojet e kontrollit (Ai përfshin llojin e shërbimeve që mund të monitoroni)
 • Çmimeve
 • Alertet dhe llojet e mënyrave për të dërguar njoftime joproduktive

13 Alternativa më e mirë e Pingdomit 2020 për të monitoruar Uptime në Uebfaqen tuaj

1. Shërbimi gjatë orarit

alternative e shërbimit të pingdom

Kur marrim parasysh alternativat e Pingdom, atëherë si harrojmë të përmendim ServiceUptime. Duke punuar që nga viti 2005, shërbimi monitoron uptime, si dhe performancën e faqeve të internetit, serverëve dhe porteve (serverët DNS, Shkarkime dhe MySQL, etj.). Koha e shërbimit mund të shkaktojë një skenar duke përdorur Webhook sa herë që ndodhi diçka e keqe si joproduktive. Pastaj mund t’i dërgoni ato të dhëna në kompaninë pritëse si provë ose t’i ndani me vizitorët e faqes tuaj.

Aktualisht, ata janë duke ofruar 3-plane (standarde, të përparuara dhe profesionale). Ata po ofrojnë deri në 10 vende të ndryshme monitorimi.

Në planin standard, mund të shtoni deri në 10 monitorë. Ekzistojnë 8 intervale kontrolli në dispozicion, por në planin standard, ju mund të zgjidhni kontrollin minimal 3 min, i cili ju lejon të analizoni sitin pas çdo 3 minutash.

Sinqerisht, për vendet më të mëdha kjo është një kohëzgjatje e gjatë, kështu që ne ju sugjerojmë të zgjidhni planin e avancuar i cili akoma kushton më i ulët se ai i Pingdom Starter dhe mbështet me frekuencë kontrolli 2 min. Ndërsa jeni në këtë plan, mund të shtoni maksimum 20 monitorues.

Një karakteristikë tjetër e përshtatshme që përfshijnë të gjitha planet është verifikimi i çekut. Ju mund të zgjidhni numrin e dështimeve pas të cilave ServiceUptime duhet t’ju lajmërojë se dëshironi pas dështimit të parë, të dytë ose të tretë. Jepen pesë opsione.

Ata dërgojnë paralajmërime duke përdorur email dhe SMS. Për më tepër, nëse një sit ka më shumë se një administratorë dhe të gjithë duan të marrin alarmin, atëherë lehtë mund të shtoni llogari të shumta dhe numra telefoni. Ata kurrë nuk fshijnë statistikat e kaluara në mënyrë që përdoruesi të mund të shikojë të gjitha ngritjet dhe ngritjet.

Ne shohim që plani standard përfshin disa kufizime si vetëm 5 sinjalizime SMS. Për 10 SMS-të e ardhshme, duhet të paguani 2 dollarë. Koha e shërbimit ofron provë dhe llogari falas. Një llogari gjyqësore prej 30 ditësh nuk kërkon karte krediti dhe mund të kryejë kontrolle prej 10k. Ndërsa në një llogari falas ka shumë kufizime sikur ata kryejnë kontrollin pas 60 minutave. ’Shtë qesharake Kështu që ju mund të zgjidhni një plan premium, sipas kërkesave tuaja.

Whatfarë na pëlqen:

 • Icingmime shumë të ulëta, ndjeshmëri kontrolluese të rregullueshme, lejojnë përdoruesin të shtojë kontakte të shumta, Statistikat e kaluara për kohën e jetës, Plani Falas përfshin të gjitha llojet e kontrollit

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Testi standard i planit të drejtuar pas 3 min, vetëm 5 sinjalizime SMS, 60 minuta periudhë kontrolli në një paketë falas

Vizitoni Shërbimin e Punës

2. Site24x7

Mjet monitorimi Site24x7

Nuk është e gabuar të thuash që Site24x7 është një alternativë e ngushtë për Pingdom. Do të merrni të gjitha tiparet thelbësore në vetëm 9 dollarë ku Pingdom ofron veçori të ngjashme në më shumë se 11 dollarë. Shtë në dispozicion në 10 gjuhë, përfshirë anglisht, kinezisht, frëngjisht dhe italisht, etj.

Ju mund të shkarkoni aplikacionin Site24x7 në Andriod, iPhone, etj, në mënyrë që të merrni njoftime të menjëhershme. Ata gjithashtu ofrojnë një aplikacion desktop për marrjen e njoftimeve për kohën e humbjes, kështu që nuk ka nevojë të vizitoni kutinë e postës në baza ditore.

Bazuar në audiencën tuaj të synuar, ju mund të zgjidhni 8 vendndodhje nga 60. Ju mund të monitoroni të dy serverët Linux dhe Windows bazuar. Mund të monitorojë me mijëra lloje kontrolli, përfshirë SSL, DNS, Bazat e të Dhënave, Ping, FTP dhe shërbimin në internet të Amazon, etj.

Në planin “Standard” mund të shtoni mbi 10 monitorues (faqe interneti) ndërsa Plani i Biznesit lejon deri në 40 faqe interneti. Ne mendojmë se mjeti do të jetë i dobishëm nëse përfshin skanimin e malware.

Proceset e transaksionit si regjistrimi, pagesa, dhe kontrolloni, etj. Janë pjesa e rëndësishme e faqeve në internet, veçanërisht për një sit të e-commerce. Pra, është shumë e nevojshme të monitorohet që nëse proceset po funksionojnë mirë apo jo.

Në Site24x7 mund të shtoni një Transaksion Sintetik të Uebit si në Pingdom për të monitoruar procese të tilla. Monthdo muaj 50 SMS / grant zëri krediti për përdoruesin për të marrë ndryshime në telefon. Ata ofrojnë shërbime mbështetëse përmes postës elektronike dhe forumit. Por në të gjitha planet e tjera më të larta ato ndihmojnë klientët përmes bisedës dhe telefonatave.

Raporti dërgon në llogarinë tuaj sipas periudhës së zgjedhur (ditore, javore dhe mujore). Për të parandaluar njoftimet e rreme, të gjitha planet përfshijnë veçori të kontrollit të cilat marrin konfirmimin nga 3 vende të ndryshme.

Kompania ofron 30 ditë provë pa bashkëngjitur kartën e kreditit. Së bashku me ju gjithashtu do të merrni 30 ditë politikë kthimi për abonimin mujor ndërsa 45 ditë në pajtimin vjetor. Ne gjetëm mjet24 të hartuar mirë Site24x7 me ton karakteristikash që e bëjnë atë më të lartë në krahasim me Pingdom. Dhe, sigurisht, do ia vlen paratë.

Whatfarë na pëlqen:

 • Lejoni monitorimin e 10 faqeve të internetit, frekuencën e kontrollit 60 sekonda, provën 30 ditë dhe gjithashtu politikën e rimbursimit 30 ditë, Aplikacionet në dispozicion si në Android ashtu edhe në iOS, Shumë integrime (Slack, Hipchat, AlarmsOne, etj.)

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Përdoruesi i ri mund ta gjejë pultin pak kompleks, duke shtuar monitorët shtesë janë të shtrenjta

Vizitoni sitin24x7

3. StatusiCake

Zbuloni kohëzgjatjen me StatusCake

StatusCake është një mjet mbresëlënës për të monitoruar faqen tuaj dhe alternativen më të mirë të Pingdom. Ata pretendojnë se kanë më shumë se 75000 përdorues përfshirë EA dhe NETFLIX etj. Këtu ne e elaborojmë atë si një alternative të mirë për Pingdom dhe ia vlen të provoni. Ndërfaqja është shumë miqësore dhe nuk keni nevojë të mësoni asgjë. Ata gjithashtu mbajnë një linjë bisede dhe bazë të njohurive në rast se keni ndonjë pyetje.

StatusCake tarifon më shumë sesa Pingdom, por plani i tyre është pa kufizime. Një kontroll do të zhvillohet pas çdo 1 minutë nga 8 vendet e ndryshme. Kurdoherë që ajo të zbulojë kohën e humbjes, atëherë ajo merr konfirmimin nga vende të shumta dhe ju paralajmëron.

Për më tepër, ata gjithashtu kontrollojnë mesataren. Koha e ngarkesës. Nuk ka asnjë kufizim në numrin e provave. Ata kryejnë teste të pakufizuara SSL, Domain dhe Server (Linux bazon në web hosting). Ndërsa Pingdom kryen vetëm 10 kontrolle dhe nuk ofrojnë asnjë bisedë dhe kanë vetëm 6 vende provash.

Jo vetëm monitorimin, ata gjithashtu kryejnë një skanim për virusin pas intervalit 1-orësh në planin superior (themelor) ndërsa hapësira kohore është më e ulët në planet më të larta. Plani përfshin gjithashtu 25 sinjalizime SMS. StatusCake gjithashtu dërgon njoftime kur domeni juaj afrohet në datën e skadimit.

Ju mund të integroni Pushover, Pushbullet, HipChat dhe Slack dhe shumë aplikacione të tjera për të marrë njoftimet. Për më tepër, të gjitha planet premium përfshijnë veçorinë e përputhjes së përmbajtjes. Deri më tani ata nuk përmendën ndonjë politikë historike të të dhënave, por ju mund të shihni analizë maksimale prej 3 muajsh.

Kompania nuk ofron ndonjë politikë të rimbursimit, por ju mund të provoni të StatusCake pasi ato gjithashtu ofrojnë një plan falas në mënyrë që të kontrolloni cilësinë e shërbimeve përpara se të bëni një blerje. Por kjo përfshin kufizime të ndryshme siç është kryerja e provës pas 5 minutash dhe kontrolloni sitin nga vendet e rastësishme. Në përgjithësi, ky mjet është i mirë. Firstmimi mund të duket i lartë në fillim por planet me siguri ja vlen paratë tuaja.

Ajo që na pëlqen më shumë:

 • Kontrollet e pakufizuara, monitorimi SSL, skanimi i thellë i viruseve, shërbimet mbështetëse përmes linjës chat

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Një numër i kushtueshëm, i vogël i njoftimeve për SMS

Vizitoni StatusCake

4. UptimeDoctor

Uptimedoctor shërbimi më i mirë në kohë 2017

Pavarësisht nëse dëshironi të monitoroni një faqe në internet ose një server, UptimeDoctor mund ta bëjë këtë për ju menjëherë. Duke shtuar një provë, ju mund të ekzaminoni Uptime, si dhe performancën. Ashtu si Pingdom, në këtë mjet mund të shtoni 10 monitorë (teste), por ekziston një ndryshim i rëndësishëm midis çmimeve.

Plani themelor i UptimeDoctor kushtoi vetëm 7,95 $. Dhe nëse themi se planet e tyre janë një lloj i pakufizuar, nuk do të jetë e gabuar. Ata po ofrojnë frekuenca të ndryshme monitorimi si 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 dhe 60 min.

Ju mund ta bëni testin e shpejtë në çdo kohë duke zgjedhur vendet në të gjithë botën (Azia, Evropa dhe Amerika e Veriut). Ato ju lejojnë të shtoni kontakte të pakufizuara edhe në planin bazë kjo është e shkëlqyeshme kur doni të shtoni më shumë se një kontakte për të marrë njoftime

Marrja e paralajmërimeve përmes telefonave inteligjentë është një mënyrë shumë e përshtatshme. Mjeku në kohë ofron njoftime të pakufizuara për pushim si në Android ashtu edhe në IOS duke përdorur shërbime si Pushover, Push bullet dhe Prowl, etj.

Për të shmangur humbjet, duhet të matni trendet e performancës duke përdorur të dhënat në mbajtje. Ajo ofron periudhën e mbajtjes së jetës. Aktualisht, ata po ofrojnë 29 vende. Këto ndihmojnë për të eleminuar paralajmërimet e rreme. Dhe sa herë që zbulon gabimin, atëherë do ta konfirmojë atë gabim nga të paktën 2 lokacione të ndryshme.

Për më tepër, ju gjithashtu mund të shtoni vendndodhjet nga lista. Mjeti është shumë i thjeshtë për t’u përdorur, por prapëseprapë ato ofrojnë mbështetje teknike dhe 14 ditë garanci për kthimin e parave.

UptimeDoctor gjithashtu siguron një plan falas i cili ju lejon të shtoni 5 faqe interneti ose serverë. Mbështetja e paketës 2 SMS, 50 Push, njoftime me email të pakufizuar dhe gjithashtu përfshijnë kontakte të pakufizuara. Kryen analizën aq të ulët sa intervali 1 minutësh dhe i mban të dhënat në mbajtje për një vit. Për më tepër, ju do të merrni 14 ditë kthim në një plan premium, dhe pas 14 ditësh ata lëshojnë rimbursimin e vlerësuar me pro.

Whatfarë na pëlqen:

 • Analizoni pothuajse të gjitha protokollet kryesore si HTTP, HTTPS, Portet dhe Ping, etj., Vende të shumta, ruajtja e të dhënave gjatë gjithë jetës, Push alarmet, përgjigje e shpejtë e-mail.

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Nuk ka porte me porosi, Pa njoftime falas për SMS por ju keni mundësinë për të blerë; përndryshe, ka paralajmërime të pakufizuara të shtypjes dhe e-mail të përfshira falas.

Vizitoni UptimeDoctor

5. Pingometri

Alternativa e afërt e pingometrit

Pingometri është një mënyrë e shkëlqyeshme për të monitoruar sitin pa asnjë pauzë. Ata ofrojnë 4 plane të ndryshme për të përmbushur nevojat e individit në nivelin e ndërmarrjes. Plani shumë themelor i quajtur si i Vogël dhe ju lejon të shtoni 5 monitorë. Ju mund të mbani një sy lart & monitorët poshtë, shpejtësia mesatare e shpejtësisë dhe mesatare nga vetëm një panel i vetëm.

Ajo shqyrton llojet e kontrollit të tilla si HTTP, HTTPS, RUM, POP3, Transaksione dhe shumë protokolle të tjera. Këtu mbani në mend se Plani i Vogël nuk përfshin SSL dhe verifikimet e të dhënave. Numri i vendeve të testimit varet nga plani që ju zgjidhni p.sh. në planin e vogël ata ofrojnë 3 lokacione ndërsa X-large (plani më i madh) ofrojnë deri në 10 lokacione.

Një gjë që na bëri përshtypje të vërtetë është pultometri Pingometer. Mbi këtë, ju lehtë mund të lundroni për të monitoruar, njoftime dhe llogari. Ju lehtë mund të integroni Emailin tuaj, Twitter, numrin e telefonit dhe goditje në internet për njoftime.

Edhe pse mjeti është i thjeshtë dhe funksionon shkëlqyeshëm, por prapë nëse keni nevojë për ndihmë, atëherë mund ta bëni këtë përmes postës elektronike dhe telefonit. Kufizimi me planin e vogël është se lejon vetëm një kontakt ky është i pranueshëm për sitin individual që ka një administrator. Kështu që nëse doni të dërgoni njoftime për më shumë se një kontakte, shkoni për planin Mesatar.

Pingometri ofron një llogari falas e cila ju lejon të kontrolloni një faqe në internet nga një vend në SH.B.A. me një frekuencë të intervalit 1-minutësh dhe gjithashtu të monitoroni shpejtësinë e ngarkesës. Për më tepër, raporte të ndryshme si koha e reagimit dhe koha e përgjigjes janë gjithashtu në dispozicion në llogarinë falas për të matur tendencat e performancës.

Në përgjithësi, Pingometri është një mjet i shkëlqyeshëm me një panel të fortë. Gjithashtu, ata ofrojnë 30 ditë garanci për kthimin e parave që është e shkëlqyeshme në rast se nuk jeni të kënaqur pas blerjes.

Whatfarë na pëlqen:

 • Monitorimi 24/7, Paneli miqësor, politika e rimbursimit të plotë 30 ditë, Mbështetja e protokolleve kryesore, çmimi i ulët, integrimi i Alert me Twitter dhe numrin e telefonit, etj..

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Ju mund të shtoni vetëm një Kontakt (Grup) në planin e vogël, vetëm ruajtjen e kontrollit 24 orë

Vizitoni Pingometrin

Eksploroni udhëzuesin e mbajtjes së faqes në internet:

Pritësit SSD | Linux Pritës | Windows Hosting | PHP Pritëse | Hosting MongoDB | Tomcat Hosting

6. NodePing

Vegla më e mirë për monitorimin e faqes

Pikëkimi ofron një shërbim fleksibël dhe me kosto efektive për të monitoruar kohën dhe kohën e ndërprerjes së faqes. Jo vetëm faqet e internetit, por edhe shumë shërbime të tjera si POP3, IMAP4, DNS, Ping, monitorim SSL dhe shumë më tepër.

Regjistrimi kryen monitorimin nga rajone të ndryshme (33) që përfshijnë Amerikën e Veriut, Evropën, Azinë Lindore dhe Amerikën Latine. Ju gjithashtu mund të zgjidhni vendndodhjen e rastit duke zgjedhur opsionin në të gjithë botën.

Plani fillestar i përshtatet më së miri faqeve të internetit të cilat lejojnë deri në 5 monitorues dhe përdorues të pakufizuar. Për më tepër, vëzhgues shtesë mund të shtohen në vetëm / 50 $ / monitor. Alertet mund t’u dërgohen përdoruesve përmes Email, SMS, Twitter dhe Pushover.

Ata ofrojnë një gamë të gjerë të frekuencave të kontrollit nga 1 min në 1 ditë. Shikimi vuri ndjeshmërinë e verifikimit në duart e përdoruesit. Në këtë, ju mund të zgjidhni numrin e rekordeve pas së cilës ata konfirmojnë kohën e ndërprerjes dhe raportojnë atë.

Nëse nuk mundësoni kontrollim, atëherë ka shanse për njoftime false, kështu që ne ju sugjerojmë të zgjidhni të paktën 2 rekorde për të shmangur njoftimet e panevojshme. Rezultatet mund të ekzaminohen në numra dhe formën e grafikut. Kompania gjithashtu ofron një provë manuale nën skedarin e mjeteve Diagnostike e cila ju lejon të provoni kohën e ngarkesës së faqes, ping, gërmoni dhe gjurmoni, etj..

Nodeping nuk ofroi ndonjë politikë të rimbursimit, por ato ofrojnë llogari të gjykimit për një periudhë të përcaktuar (15 ditë). Mund të veçoni ndonjë prej planeve madje edhe paketën më të vlerësuar, pa vendosur detajet e kartës së kreditit. Shërbimet e tyre janë besuar gjithashtu nga një numër i klientëve përfshirë Rippleit dhe Pureweb etj. Planet e paraqitura mirë e bëjnë Nodeping një alternative të shkëlqyeshme të Pingdom.

Pra, zgjidhni një plan, sipas kërkesave tuaja, filloni të monitoroni përpara se të godisni nga ndonjë humbje e konsiderueshme.

Ajo që na pëlqen më shumë:

 • Njoftime të pakufizuara përfshirë SMS, Mbështetni pothuajse të gjitha llojet e protokolleve dhe shërbimeve, çmimet ekonomike, përdoruesit e pakufizuar

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Plani fillestar nuk përfshin aksesin API, pra jo të mirë për zhvilluesit përndryshe një zgjedhje e shkëlqyer

Vizitoni Nodeper

7. UptimeRobot

alternative e lirë e pingdom - UptimeRobot

Sshtë një shërbim jo shumë i vjetër, i lansuar në vitin 2010, por së shpejti njihet si një nga shërbimet më të mira për të monitoruar kohën e duhur dhe tani besohet nga më shumë se 360,000 përdorues. Nëse flasim për llojin e shërbimeve mjeti është i kufizuar sepse monitoron vetëm kohën e duhur ndërsa Pingdom ofron kohën e duhur, monitorimin e vërtetë të përdoruesit dhe monitorimin e transaksioneve, etj..

Arsyeja e renditjes së robotit në kohë është çmimi i ulët, saktësia dhe lehtësia e tij për t’u përdorur. Për më tepër, nëse thjesht dëshironi të monitoroni kohën e duhur, atëherë UptimeRobot është një mundësi e konsiderueshme.

Ju mund të monitoroni 50 faqe në internet dhe të paraqisni HTTP, HTTPS, fjalen, porte Ping dhe porosi në vetëm një llogari të vetme. Vendosja e faqes në internet është e drejtpërdrejtë vetëm vendosni URL-në, dhe kjo është ajo. Ajo vëzhgon faqen tuaj nga nyjet e ndryshme të vendosura në kontinente të ndryshme (SH.B.A., Britani e Madhe, Kanada, etj.) Pas çdo minutë dhe kur zbulon kohën e ndërprerjes ata dërgojnë paralajmërime. Edhe ata po ofrojnë plan me çmime të ulëta; prapë, ju keni 30 ditët për të kërkuar një rimbursim të plotë nëse nuk jeni të kënaqur me cilësinë e shërbimit.

Gjëja që e bën një zgjedhje të shkëlqyeshme robot në kohë është njoftimi paraprak. Ju mund të zgjidhni numrin e alarmeve vetëm për një kohë të vetme kohëzgjatjeje dhe kohëzgjatjen e joproduktive pas së cilës ata ju informojnë. Kjo do të ndihmojë për të injoruar joproduktive të vogla.

Pra, si merrni alarme? Ata ofrojnë 10 SMS falas dhe një email të pakufizuar për dërgimin e njoftimeve për kohën e prishjes dhe të kohës së duhur për përdoruesit. Për më tepër, mund të integrohet me disa kanale të mëdha si Twitter, Pushover, Slack, HipChat, Boxcar, dhe webhook, etj.

Ende nuk ka mbaruar, UptimeRobot ruan të dhënat e kaluara 1-vjeçare dhe mund të shkarkoni lehtësisht regjistrimet e monitorimit në Excel me vetëm një klik të vetëm. Si shumë kompani të tjera, mund të gjeni përgjigjen tuaj përmes FAQ-ve ose thjesht t’i dërgoni me email. Aktualisht, ata po ofrojnë gjithashtu një plan falas që përfshin 50 monitorë dhe frekuencë monitorimi 5-minutësh. Me siguri planet e tyre vlen shumë dhe i japin vlerën.

Ajo që na pëlqen më shumë:

 • Mund të ekzaminojë 50 vëzhguesit, planet e thjeshta dhe të drejtpërdrejta, me çmim të ulët, Lejoni ndarjen e statikëve me vizitorët, politikën e rimbursimit 30 ditë

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Nuk ka shumëllojshmëri të shërbimeve (vetëm në kohë dhe joproduktive)

Vizitoni UptimeRobot

8. Updown.io

Monitorown.io free site monitor

Updown.io ofron shërbime por në një stil tjetër. Në vend që të blini një plan, thjesht duhet të blini kreditë. Në fillim të regjistroheni do të merrni 100,000 kredi falas. Gjëja e mirë është që ata gjithashtu ju njoftojnë se sa zgjasin këto kredi me numrin aktual të monitoruesve dhe kontrolloni frekuencën. Dhe ato sigurisht që ofrojnë çmime të pamposhtura. Përdorni kartën e kreditit, Paypal ose Bitcoin për të blerë kreditë.

Paneli me shkëlqim ofron një përvojë shumë miqësore. Thjesht vendosni Url dhe zgjidhni intervalin e monitorimit. Ju gjithashtu mund të shihni tendencat e kohës së përgjigjes në pult. Nëse nuk e keni toleruar kohën e humbjes së madje disa sekondave, atëherë Updown.io është për ju.

Ato lejojnë përdoruesin të zgjedhë frekuencën e monitorimit sa më pak se 30 sekonda. Kur zgjedhim intervalin 1min, ato tregojnë se ne mund të monitorojmë sitin për më shumë se 2 muaj. Awesome yay!

Faqja juaj është duke u monitoruar nga 8 qytete të ndryshme të vendosura në kontinente të ndryshme. Për më tepër, mund të aktivizoni dhe çaktivizoni çdo vend vetëm me një klik. Tipari tjetër i dukshëm është prezantimet e statistikave.

Kur hyni në detaje para së gjithash, jepen statistikat në kohën e duhur dhe pastaj koha e përgjigjes së secilit vend me grafikë të shkëlqyeshëm. Në fund, ju mund të shihni të dhënat e 6 muajve të fundit së bashku me ngjarjet.

Për njoftimet, ata ofrojnë integrim të ngadaltë, email dhe SMS. Shërbime të tjera përfshijnë përputhjen e përmbajtjes dhe testimin SSL. Nëse dëshironi të monitoroni disa varg specifik teksti, atëherë përputhja e përmbajtjes është një mënyrë e shkëlqyeshme që ju paralajmëron kur nuk e gjen atë varg (tekst).

Pra, pse të presim thjesht regjistrohu tani falas dhe nëse regjistrohesh përmes nesh, do të marrësh 100K kredi shtesë.

Ajo që na pëlqen më shumë:

 • Interval i thjeshtë dhe i lirë, 30 sekonda, Kredi falas 100K për të gjithë, Konfirmim nga vende të shumta para se të paralajmëroni, Shërbime mbështetëse të shpejtë

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Mimi në Euro i cili mund të ngatërrojë disa konsumatorë, sinjalizimet SMS janë të kushtueshme (7500 kredi / SMS)

Vizitoni të përditësuar

9. Uptime.com

Uptime.com

Duke shfaqur përfitime të ndryshme këtu vjen Uptime.com. Me këtë mjet, ju mund të analizoni menjëherë DNS, Webserver, serverat e postës dhe malware. Ai gjithashtu mund të kryejë monitorimin PING. Ata po ofrojnë 30 vende në të gjithë globin për testim. Kompania pretendon të ketë disa klientë gjigantë të lumtur përfshirë AMD, IBM dhe CISCO, etj. Pra, çfarë i bën ata më të mirë se Pingdom?

Uptime.com ofron 4 plane të ndryshme që variojnë nga 10 deri në 400 dollarë. Plani themelor është hartuar mirë për faqet e internetit të veçanta. Pavarësisht nga plani, të gjithë mund të bëjnë analiza me frekuencë 1 min.

Plani themelor më i përshtatshëm për faqet që mbështeten kryesisht tek audienca amerikane (audienca e synuar nga SH.B.A.). Arsyeja është se kjo kryen vetëm kontrollet nga vendet e SH.B.A.-së në vend të vendeve të ndryshme rreth kontinenteve. Gjithashtu, ky plan përfshin 50 kontrolle (monitorues) ndërsa plani themelor (startues) i Pingdom përfshin vetëm 10 kontrolle.

Të dhënat e kaluara mund të jenë vendimtare në marrjen e vendimeve teknike dhe të tjera. Pra, Uptime mban të dhënat tuaja 4 muajt e fundit. Për më tepër, ata bëjnë përputhjen e përmbajtjes e cila kërkon një varg të veçantë në faqen tuaj, dhe nëse ajo tel nuk është e pranishme, atëherë do të merrni alarmin. Ju gjithashtu mund të shtoni porte me porosi, monitorim SSL dhe të gjeneroni raportet RUM për të mbajtur në vëmendje kohën mesatare të ngarkesës.

Ata mbështesin kanale të shumta për të paralajmëruar përdoruesit në lidhje me ngjarjet e pakëndshme si joproduktive etj. Do të merrni njoftime me SMS, postë elektronike, Twitter, Webhook dhe njoftim shtytës (në HipChat dhe Pushover, etj.). Në rast të ndonjë problemi, ju mund të merrni ndihmën me email ose të hapni biletën. Jepet gjithashtu një numër telefoni, dhe për vetë-ndihmë, ata ruajtën një bazë të madhe njohurish.

Uptime.com nuk ofron ndonjë provë ose llogari falas, por Pingdom ofron provë 14 ditë. Me këtë mjet, ju mund të kontrolloni shëndetin e domenit falas. Paneli është i thjeshtë dhe miqësor dhe ne nuk mendojmë se një i ri mund të përballet me ndonjë vështirësi.

Whatfarë na pëlqen:

 • 50 kontrolle, detaje në lidhje me kohën dhe ngarkesën, etj., Detaje shëndetësore të domenit, shumë kanale për njoftime, shkalla e provës 1min, Virus & skanimi i malware, statistikat RUM

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Vetëm vendndodhja e SHBA për të provuar në planin bazë, Llogari e vetme e përdoruesit
 • Duket e shtrenjtë me vetëm 20 kontrolle
 • Mbështetje premium për plane më të larta

Vizitoni Uptime

10. Aplikacione të lumtura

Disponueshmëria e faqes Happyapps dhe testi i performancës

Mbështetja e gamës së gjerë të llojeve të kontrollit siç janë faqet e internetit, Aplikacionet, Ping, bazat e të dhënave, Postgres dhe bazat etj. E bën HappApps të përshtatshme për të gjitha llojet e provave. Ata po ofrojnë më shumë vlerë në krahasim me Pingdom.

Plani kryesor nga HappyApps vjen nën 10 dollarë ndërsa Pingdom ngarkon $ 11,95. Për më tepër, në Pingdom ato ju lejojnë të shtoni 10 kontrolle (monitorë ose uebfaqe, etj.) Ndërsa HappyApps mbështet deri në 25 kontrolle. Pra, një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse keni faqe të shumta në internet.

Frekuenca e shkurtër e monitorimit ju lejon të mbani një sy në kohën e duhur. Kështu që në HappyApps ata ofrojnë frekuencë 1-minutëshe. Së bashku me këtë, jepen gjithashtu statistikat e kohës së përgjigjes.

Ju mund të heshtni kontrollin në çdo moment të kohës. Kjo është shumë e dobishme kur po bëni disa mirëmbajtje dhe nuk doni të merrni njoftimet. Thjesht klikoni në kontrollin që shtuat, më pas klikoni në flamurin e dhënë në anën e sipërme të djathtë, dhe atje ku shkoni, tani është në gjendje të heshtur.

Mund të shfletoni historinë e 30 ditëve të fundit për të analizuar mesataret. Emaili është mënyra e vetme për t’i kontaktuar ata në internet ose shfletoni nëpër qendrën e ndihmës. Por ne mendojmë se nuk ka nevojë për ndihmë sepse një person i ri mund ta kuptojë lehtësisht se si ta përdorë atë.

Monthdo muaj ju jepen 20 paralajmërime SMS për marrjen e paralajmërimeve për kohën e ndërprerjes dhe të ndërprerjes. Por ato përfshijnë njoftime të pakufizuara të postës elektronike. Për më tepër, ata gjithashtu ofrojnë 30 ditë politikë kthimi.

Megjithatë, nëse hezitoni, atëherë provoni të HappyApps duke regjistruar një llogari falas ku mund të paraqisni mbi 3 faqe interneti për monitorim. Për më tepër, ai përfshin 5 min frekuencë minimale, paralajmërime të pakufizuara të postës elektronike dhe mban histori 7 ditore.

Ne e dimë që intervali 5 min është një hapësirë ​​e gjatë kur dëshironi të monitoroni kohën e duhur. Por në një llogari falas, pasi ju mund të shtoni të gjitha llojet e kontrolleve në mënyrë që të jetë e dobishme të bëheni miqësorë me pultin e tyre.

Whatfarë na pëlqen:

 • 25 kontrolle, monitorim 1 min, miqësor dhe i lehtë për t’u përdorur, Lejoni përdorues të shumtë me role, Ton të llojeve të kontrollit

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Lloji i kontrollit me porosi i disponueshëm vetëm në planin më të vlerësuar, pa politikë rimbursimi

Vizitoni HappyApps

11. Host-Tracker.com

alternative më e lirë pingdom 2017

Një nga arsyet kryesore për të pozicionuar ndjekësin e hostit në listën e alternativave të Pingdom është çmimi i tij joshës. Plani themelor i tyre është një mundësi e konsiderueshme për faqet e internetit më të vogla. Nyjet janë të vendosura në më shumë se 140 vende, dhe tani ata kanë më shumë se 43k konsumatorë. Për më tepër, kompania mori besimin e disa gjigandëve si Microsoft, Panasonic, dhe Kaspersky, etj.

Në planin personal, mund të monitoroni deri në 5 URL-të. Karakteristika e tyre dalluese është vendet nga ku faqja juaj po monitorohet. Ju mund të zgjidhni lirisht vendet, duke mbajtur në vëmendje audiencën tuaj të synuar.

Ka shumë shërbime të tilla si HTTP, ping, porte, skadime të çertifikatave, baza të të dhënave, CPU, monitorim HDD dhe shumë më tepër. Por shërbimet në dispozicion për ju varet nga plani që ju zgjidhni.

Në planin personal, ata kryejnë kontrollin pas 10 minutash. Ne e dimë që duket se ka kohëzgjatje të lartë, por për faqet e internetit më të vogla, është ende një mundësi e zbatueshme. Mund të shtoni 5 kontakte. Nuk ka asnjë kufizim në numrin e dërgimit të alarmit përmes postave elektronike, por paralajmërimet për SMS janë të kufizuara në 50.

Monitor-host përdor një shumëllojshmëri të mjeteve të tilla si Skype, Viber, dhe Hangout, etj. Për të informuar përdoruesit kur faqja shkon poshtë dhe lart. Përgjatë tezave, ata gjithashtu mbajnë gjurmimin e kohës së përgjigjes.

Aktualisht, Host Tracker duke miratuar 30 ditë garanci për kthimin e parave. Por gjithashtu mund të pajtoheni për një provë 30 ditore ose një llogari falas që të gjitha ju takojnë. Nëse keni një sit më të madh, atëherë ne ju sugjerojmë të zgjidhni "Plan biznesi" i cili përfshin mjaft shërbime të dobishme përfshirë kontrollin e listës së zezë DNS dhe mbështetjen e deri në 25 monitorues dhe 300 sinjalizime SMS.

Whatfarë na pëlqen:

 • Prmime shumë të ulëta, shumë kanale (Skype, Hangout etj.) Për njoftime, Ton nyje për njoftime të verifikuara, Bën monitorimin më efikas me raportet javore deri në vjet

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Intervali i lartë i monitorimit në planin personal, Mungoni shumë karakteristika të tilla si përputhja e përmbajtjes dhe API etj në Planin Personal.

Vizitoni ndjekësin e hostit

12. Monitor Monitor

Kontrolli i statusit të sitit të monitorimit të portit

Mos dëshironi të futni në kompleksitetin e shërbimeve, atëherë këtu është PortMonitor me plane me çmime të ulëta. Në pult, ju mund të shtoni Uebfaqen, DNS, Serverin dhe portet me porosi. Paneli vazhdon të rifreskohet automatikisht në mënyrë që të paraqesë detajet e fundit. Ai paraqet statusin e kohës në kohë dhe përgjigje të 24hr, 7days dhe 30 ditëve të fundit.

PortMonitor ofron 6 plane të paracaktuara me specifikime të ndryshme gjithashtu nëse keni nevojë për një plan me porosi, atëherë mund ta bëni këtë përmes kontaktit me forumin. Dy planet e para kushtojnë të ulët nëse i krahasuam me planin themelor të Pingdom.

Pakoja e parë përfshin 10 monitorë ndërsa në planin e dytë 20 monitorues. Drejtimi automatik kryhet pas çdo 1-minutëshe për të matur nëse faqja juaj po përjeton kohën e ndërprerjes ose në kohën e duhur dhe cila është koha e përgjigjes.

Ju mund t’i merrni njoftimet përmes dy mënyrave me email dhe Pushover. Drejtohuni te skedari i cilësimit në panel dhe më pas zgjidhni njoftimet me email për njoftimet me email. Dhe për të marrë paralajmërimet në një smartphone, thjesht duhet të konfiguroni skedën Pushover.

Për më tepër, ju mund të shikoni raportet dhe ngjarjen në çdo kohë, dhe gjithashtu ata dërgojnë raporte javore dhe mujore me email. Për zhvilluesit, ata ofrojnë API REST i cili lejon integrimin e lehtë të monitorimit të Portit me një uebfaqe dhe aplikacion, etj.

Sidoqoftë, nëse nuk jeni të bindur, atëherë mund të provoni llogarinë e tyre falas që është mënyra më e mirë për të matur cilësinë e shërbimit. Mbulon maksimalisht 2 monitorues, 60 frekuencën e monitorimit të minutave, sinjalizime me email dhe Push, etj.

Whatfarë na pëlqen:

 • Prmime të ulëta, njoftime me email të pakufizuar dhe njoftime të shtytura, të dhëna 1 vjet të kaluara në mbajtje, frekuencë kontrolli 1 min, Lejoni kontakte të shumta, Verifikim përpara se të krijoni ngjarjen e dështimit

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Nuk ka sinjalizime SMS, Nëse lejojnë integrimin në Twitter dhe Hangout, atëherë do të jetë më i dobishëm

Vizitoni PortMonitor

13. R apidspi ke

Alternativa e shpejtë e pingdomit

Ju mund t’i gjeni ato të kushtueshme, dhe po ata janë. Arsyeja e regjistrimit të tyre është se do të merrni shumë zgjidhje në një vend. Si ka një webmaster që ka një uebfaqe më të madhe dhe më pak kohë për t’u përqëndruar në shërbimet e monitorimit duke zhvendosur midis pulteve të ndryshme? Këtu hyn në lojë RapidSpike.

Ajo ofron interval nga 1 deri në 60 min, përzgjedhja është e juaja. Plani profesional mund të ndahet midis 5 përdoruesve dhe t’ju lejojë të shtoni monitorues të pakufizuar. Kjo është e shkëlqyeshme kur jeni duke punuar në një grup.

Monitoron faqet e internetit, serverat, Portet, SSL, statistikat e SEO dhe shumë më tepër. Pas shtimit të monitorit, madje mund të gjurmoni faqet specifike të faqes tuaj të internetit. Everydo muaj jepen 25 kredi SMS / thirrje zanore. Për më tepër, ju mund të konfiguroni detyrën Slack dhe, Webhooks dhe Pager për marrjen e njoftimeve.

Rapidspike gjithashtu ofron një monitorim të përparuar duke përfshirë WHOIS dhe SSL dhe tregon skadimin e tyre dhe statistikat e tjera. Nëse Google bën listën e zezë të faqes tuaj për arsye të malware, atëherë në Google kontrollon shenjën e faqes tuaj me një shenjë kujdes dhe kështu vizitorët marrin paralajmërime sa herë që përpiqen të hyjnë dhe kështu ata mund të mos vizitojnë faqen tuaj.

Rapidspike monitoron listën e Shfletimit të Sigurt të Google dhe dërgon njoftime për malware dhe përmbajtje të dëmshme. Në një tryezë të vetme, ju gjithashtu mund të monitoroni SEO-në tuaj të sitit me Alexa Rank, Google Analytics, statistikat e gradës Moz dhe statistikat e backlink.

Nuk ka mbaruar; ka më shumë, ju mund të gjurmoni performancën përmes monitorimit të përdoruesit të vërtetë. Ata ofrojnë modalitetin TV i cili paraqet statistikat e drejtpërdrejta, në mënyrë që të kapni problemet shpejt. Ky është një tipar i dobishëm nëse keni një ekran të veçantë.

Rapidspike bën monitorimin Global, gjeneron raporte grafike dhe lejon përdoruesit të konfigurojnë ndjeshmërinë e alarmit. Për më tepër, ju mund të ndani statistikat me të tjerët duke krijuar një faqe të statusit publik. Toolshtë mjet shumë i dobishëm nëse mund ta përballoni. Regjistrohuni tani dhe provoni 30 ditë provë.

Whatfarë na pëlqen:

 • Ofron monitorues të pakufizuar, monitorim të SEO, zbulimin e malware, SSL & Monitorimi i WHOIS, Integrimi me mjete të shumta, përmban monitorim interval prej 1 minutash.

Ajo që nuk na pëlqen:

 • Prmimet e larta, Bombardimi i shërbimeve mund të ngatërrojë newbies

Vizitoni RapidSpike

Përfundim:

Kështu që lart përmendëm disa nga alternativat e shkëlqyera të Pingdom për të ndjekur faqet e internetit tuaj. Shumica e kompanive në listë ofrojnë plane me çmime më të ulëta se Pingdom duke përfshirë të gjitha karakteristikat thelbësore. Allshtë gjithçka zgjedhja juaj.

UptimeRobot është një zgjedhje e mirë sepse mbështet llojet e ndryshme të kontrollit, 50 monitorë dhe intervalin e provave 1-minutëshe. Por është i kufizuar vetëm për të monitoruar kohën e duhur. Nga ana tjetër, Statuscake dhe Rapidspike ofrojnë karakteristika të dobishme por me çmim të lartë.

Mënyra më e mirë për të zgjedhur shërbimin është të mbani në mend numrin e faktorëve të tillë si intervali i kontrollit, numri i monitoruesve, llojet e njoftimeve, ruajtja e të dhënave dhe vendndodhjet e nyjeve. Sigurisht, çmimi është gjithashtu i domosdoshëm.

Ne po shohim përpara për mendimet tuaja dhe na tregoni për përvojën tuaj. A ka ndonjë alternativë më të mirë të Pingdom që mendoni se duhet të renditet këtu? Ju lutemi sugjeroni në pjesën e komenteve më poshtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map