10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SquareSpace και ανταγωνιστές 2020

2

Λοιπόν, φτάσατε σε αυτήν τη σελίδα για να πάρετε την καλύτερη εναλλακτική λύση Squarespace που απαιτεί μινιμαλιστικές τεχνικές δεξιότητες αλλά προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα.


Το Squarespace είναι ένας από τους απλούστερους κατασκευαστές που χρησιμοποιεί, περιλαμβάνει τα κομψά πρότυπα για διαδικτυακά καταστήματα, ιστολόγια και ιστότοπους μόδας κ.λπ..

Πηγαίνουν οι μέρες κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου, διασκορπίζοντας ένα χάος, αγοράζοντας έναν τομέα και ένα πρόγραμμα φιλοξενίας. Πρέπει να κάνετε πολλή δουλειά, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης παραμέτρων κωδικοποίησης για να δημιουργήσετε μια καλή εμφάνιση του ιστότοπού σας.

Αλλά με την πάροδο του χρόνου, τα πράγματα έγιναν πιο απλά με την είσοδο των δημιουργών ιστότοπων – δεν συνεπάγεται σχεδόν καμία τεχνική εργασία και να ξεκινήσει ο ιστότοπος μέσα σε λίγα λεπτά. Το Squarespace συγκαταλέγεται μεταξύ του καλύτερου λογισμικού δημιουργίας ιστότοπων που διατίθεται στην αγορά.

Παρόλο που το Squarespace μεταγλωττίζεται με πολλές δυνατότητες, αλλά κανένας δεν δικαιούται να πάρει τον τέλειο δημιουργό ιστότοπων. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να πάρετε είναι το καλύτερο για εσάς.

Έτσι, εάν το Squarespace δεν πληροί τις απαιτήσεις σας – ειδικά για τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουν πολύ περιορισμένες πύλες πληρωμής.

Μην ανησυχείτε, καθώς υπάρχουν δημιουργοί ιστότοπων παρόμοιοι με το Squarespace που συνοδεύονται από διάφορες δυνατότητες που ενδέχεται να μην βρείτε στο Squarespace.

Ας δούμε λοιπόν τη συλλογή κορυφαίων επιλογών.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Squarespace 2020 – Αξιόπιστοι ανταγωνιστές Squarespace

1. Wix

Wix - η καλύτερη εναλλακτική πλατεία

Το Wix είναι ένας από τους δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων που βοηθούν τους πελάτες να δημιουργήσουν ιστότοπους σχεδόν χωρίς κόπο. Ξεκινώντας από αυτά είναι εξαιρετικά εύκολο, ένας οδηγός εγκατάστασης σας βοηθά να επιλέξετε μεταξύ ADI και Wix editor.

Ο επεξεργαστής ADI ταιριάζει καλύτερα στους αρχάριους, επειδή είναι ένας πολύ αυτόματος τρόπος όπου κάνουν μερικές απλές ερωτήσεις για να πάρουν έναν σχεδιαζόμενο ιστότοπο.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας Wix είναι επίσης πολύ εύκολο να πλοηγηθείτε από όπου ξεκινάτε επιλέγοντας από τα 100 τους δωρεάν όμορφα πρότυπα που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες όπως ηλεκτρονικό κατάστημα, φωτογραφία, ταξίδια και blog κ.λπ. Ο επεξεργαστής Wix σας επιτρέπει να κάνετε αλλαγές σε σχεδόν κάθε μέρος των ιστοσελίδων χωρίς να χτυπάτε την κωδικοποίηση.

Μπορείτε να επιλέξετε τη διάταξη της ιστοσελίδας, να δημιουργήσετε κατηγορίες και να κάνετε διάφορες επεξεργασίες από τη γραμμή εργαλείων τους. Επιπλέον, μπορείτε απλά να σύρετε τα στοιχεία για να τα τοποθετήσετε όπου θέλετε.

Με το Wix, θα έχετε πρόσβαση στην αγορά εφαρμογών τους, η οποία θα παρέχει σε εκατοντάδες εφαρμογές εύκολη εγκατάσταση και θα βελτιώσει σημαντικά τη χρηστικότητα. Μπορείτε να ενσωματώσετε απρόσκοπτα τις κοινωνικές εφαρμογές, τα εργαλεία μάρκετινγκ, τις επιλογές συνομιλίας, τις εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου και πολλά άλλα.

Το Wix είναι πολύ ευέλικτο και η ενσωμάτωση κωδικών είναι μια εξαιρετική δυνατότητα για παιδιά που αγαπούν να κάνουν κωδικοποίηση. Το σημαντικότερο πρόβλημα με το Wix είναι ότι δεσμεύεστε σε ένα πρότυπο και σε κάποιο σημείο, αν θέλετε να το αλλάξετε, τότε πρέπει να ξαναχτίσετε τον ιστότοπο.

Ενώ ασχολείστε με διαδικτυακές υπηρεσίες, χρειάζεστε πάντα υπηρεσίες υποστήριξης από τεχνικούς εμπειρογνώμονες της εταιρείας. Δυστυχώς, δεν διαθέτουν δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας, αλλά προσφέρουν υποστήριξη πελατών σε τηλέφωνο και email. Επιπλέον, παρέχουν πρόσβαση στους βήμα προς βήμα οδηγούς βίντεο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε στο Wix χωρίς κόστος μόνο για γεύση. Ως δωρεάν χρήστης, έχετε αποθηκευτικό χώρο 500MB και εύρος ζώνης 1 GB. Και όταν τους αρέσει, αναβαθμίστε στο επιθυμητό πρόγραμμα premium.

Έχουν μια ποικιλία σχεδίων που ξεκινούν από 4,50 $ / μήνα που σας επιτρέπουν να συνδέσετε τον προσαρμοσμένο τομέα. Για να δημιουργήσουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρουν το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου στα 8,25 $ / μήνα με δωρεάν $ 100 αξίας.

2. Shopify

Shopify εναλλακτική λύση για κατάστημα

Εάν ψάχνετε τις εναλλακτικές λύσεις του Squarespace για την έναρξη ενός διαδικτυακού καταστήματος, τότε το Shopify είναι ίσως το καλύτερο μέρος.

Η οικοδόμησή τους που εστιάζει στο ηλεκτρονικό εμπόριο διευκολύνει τις σύνθετες εργασίες και κέρδισε επίσης πολλά βραβεία. Τροφοδοτούν πάνω από 500K ηλεκτρονικά καταστήματα. Για εμπειρία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε δοκιμαστική μονάδα 14 ημερών εδώ.

Παρέχουν σχεδόν 100 δωρεάν και επί πληρωμή πρότυπα για διαδικτυακά καταστήματα. Δυστυχώς, τα περισσότερα από αυτά πληρώνονται, αλλά τα δεδομένα δωρεάν θέματα είναι επίσης ωραία εμφάνιση.

Το σπουδαίο σημείο της επιλογής Shopify είναι ότι δεν χρειάζεται να χάνετε το χρόνο σας στη διαχείριση της ρύθμισης backend, καθώς είναι αρκετά απλό, ακόμη και ένας αρχάριος χρήστης μπορεί να το καταλάβει μέσα σε χρόνο.

Στον πίνακα ελέγχου του Shopify, μπορείτε να διαχειριστείτε τις διαφορετικές προοπτικές του καταστήματος, όπως προϊόντα, παραγγελίες και εκπτώσεις κ.λπ. Παρέχουν επίσης πληροφορίες όπως ποσοστό μετατροπών, τοποθεσία πελάτη, επανειλημμένος πελάτης, συνολικές παραγγελίες και πολλά άλλα.

Ένα άλλο πράγμα που την καθιστά καλύτερη επιλογή από το Squarespace είναι η διαθεσιμότητα 1000s εφαρμογών που μπορείτε να ενσωματώσετε με λίγα κλικ. Απλώς μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών από τον πίνακα ελέγχου και θα βρείτε εφαρμογές σχετικά με αποστολή, πύλες πληρωμής, κοινωνική, λογιστική και διαχείριση αποθέματος.

Υποστηρίζουν 100+ πύλες πληρωμής, ενώ το Squarespace περιορίζεται μόνο στο Stripe και στο PayPal. Παρόμοια με το Squarespace, το Shopify χρεώνει επίσης το τέλος συναλλαγής (διαφέρει ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα).

Τα κανάλια υποστήριξης πελατών, όπως η ζωντανή συνομιλία, το τηλέφωνο και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο σε 7 ημέρες για δωρεάν και premium χρήστες. Εναλλακτικά, διατηρούσαν επίσης ένα τμήμα εκμάθησης καθώς και ένα φόρουμ κοινότητας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης του Shopify over Squarespace είναι η τιμολόγηση.

Υπάρχουν 3 διαφορετικά προγράμματα που προσφέρει η Shopify, το πιο βασικό πρόγραμμα κοστίζει 29 $ / μήνα και χρεώνει τέλος συναλλαγής 2% όταν χρησιμοποιείτε πύλη πληρωμής τρίτου μέρους.

Αν και είναι ελαφρώς υψηλότερο από πολλά άλλα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου που διατίθενται στην αγορά, για αυτό οι άνθρωποι αναζητούν τις εναλλακτικές λύσεις του, αλλά η τιμή του αξίζει τις υπηρεσίες τους εκτός από το τέλος συναλλαγής που μπορεί να βλάψει λίγο.

3. Pixpa

Ανταγωνιστής της Pixpa squarespace

Η Pixpa είναι μια πλατφόρμα all-in-one για δημιουργικούς επαγγελματίες για τη δημιουργία του ιστότοπού τους με ένα ολοκληρωμένο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, γκαλερί πελατών, blog και πολλά άλλα.

Η Pixpa έχει γίνει μια εξαιρετικά δημοφιλής εναλλακτική λύση στο Squarespace, ειδικά μεταξύ φωτογράφων, καλλιτεχνών και σχεδιαστών που λατρεύουν τις δυνατότητές του και τα οικονομικά σχέδια τιμολόγησης.

Η δημιουργία εκπληκτικών ιστότοπων είναι ένα αεράκι με μια μεγάλη ποικιλία από τέλεια pixel, πλήρως προσαρμόσιμα θέματα. Όλοι οι ιστότοποι είναι φιλικοί προς κινητά και λειτουργούν εξαιρετικά σε όλες τις συσκευές.

Ο απλός αλλά ισχυρός, δημιουργός ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης προσφέρει μια εύκολη λύση σε οποιονδήποτε χωρίς δεξιότητες κωδικοποίησης για να δημιουργήσει και να διαχειριστεί την πλήρη διαδικτυακή παρουσία του σε ένα μέρος. Η ομάδα υποστήριξής τους είναι επίσης διαθέσιμη 24/7 σε ζωντανή συνομιλία και email για να σας βοηθήσει όποτε χρειάζεστε βοήθεια.

Η Pixpa ξεπερνά το Squarespace αρκετά όταν πρόκειται για προβολή, κοινή χρήση, πώληση και παράδοση εικόνων. Οι γκαλερί στο Pixpa διαθέτουν πολλές δυνατότητες, όπως υποστήριξη για περιεχόμενο πολυμέσων, 15+ διαρρυθμίσεις γκαλερί για να διαλέξετε, εισαγωγή δεδομένων IPTC, ισχυρά εργαλεία συλλογής εικόνων και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε γκαλερί με δυνατότητα ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση εικόνων ως εκτυπώσεις ή λήψεις. Η ενσωματωμένη πλατφόρμα Client Galleries επιτρέπει στους χρήστες να βελτιστοποιούν τη ροή εργασίας τους και να μοιράζονται, να πωλούν και να παραδίδουν εικόνες σε πελάτες.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με το Pixpa. Κάποιος μπορεί να ξεκινήσει την πώληση φυσικών προϊόντων, ψηφιακών προϊόντων ή υπηρεσιών μέσα σε λίγα λεπτά. Όπου πολλές πλατφόρμες χρεώνουν τέλος σε κάθε συναλλαγή, δεν έχουν καθόλου τέλη για οποιαδήποτε συναλλαγή. Έτσι, όλα τα κέρδη είναι δικά σας.

Το καλύτερο από όλα, η Pixpa προσφέρει όλα αυτά σε ένα κλάσμα της τιμής του Squarespace με τιμές που ξεκινούν από μόλις 6 $ / μήνα.

Διαθέτει, οικονομικά σχέδια τιμολόγησης και υποστήριξη 24 x 7 το καθιστούν την προτιμώμενη πλατφόρμα για δημιουργικά και μικρές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα, μπερδεμένος να αποφασίσετε αν θα πρέπει να το επιλέξετε; Μην ανησυχείτε, υπάρχει δωρεάν δοκιμή 15 ημερών, προχωρήστε και δοκιμάστε.

4. Ντόντα

ταμπλό duda

Η Duda είναι ένας άλλος μεγάλος ανταγωνιστής του Squarespace με λογική δομή τιμολόγησης. Ο ιστότοπός σας θα λειτουργεί ομαλά με μέγιστο χρόνο λειτουργίας, καθώς η δομή cloud του Amazon χρησιμοποιείται από τη Duda για τη φιλοξενία περιεχομένου.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων της Duda είναι διαθέσιμο για χρήση από το 2010 και μια καλή λύση για όσους δεν διαθέτουν την τεχνική τεχνογνωσία και άλλες δεξιότητες διαχείρισης ιστότοπων. Έχει ενσωματωμένες δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, SEO και αναλυτικών στοιχείων.

Ο χρόνος ανάπτυξης του ιστότοπου μειώνει δραματικά τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να προσθέσετε στοιχεία στον ιστότοπό σας με απλά κλικ του ποντικιού.

Σε αντίθεση με το Squarespace, η Duda παρέχει τόνους διαθέσιμων widget, όπως κουμπί, προσθήκη κειμένου, πρόσφατων δημοσιεύσεων και γραμμής αναζήτησης κ.λπ. 100+ γραμματοσειρές υποστηρίζονται από το εργαλείο τους.

Απλώς σύρετε το επιθυμητό στοιχείο και ρίξτε το στην ιστοσελίδα όπου θέλετε. Προσωπικά, το βρήκαμε πιο άνετο από το Squarespace.

Η Duda σάς επιτρέπει να κάνετε αλλαγές στο σχεδιασμό του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βίντεο και τις εικόνες ως φόντο και να σχεδιάσετε μια όμορφη ιστοσελίδα.

Επιπλέον, η δυνατότητα εισαγωγής περιεχομένου σάς επιτρέπει να κάνετε εισαγωγή από τον υπάρχοντα ιστότοπο χωρίς να σκάβετε σε τεχνικές εργασίες.

Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε διαφορετική διάταξη για κινητά, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές. Επιπλέον, η εξατομίκευση ιστότοπου δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα για αρχάριους χρήστες όπως η προσθήκη αναδυόμενων παραθύρων, η γραμμή ειδοποιήσεων, οι κανόνες κλήσης και εκτός ωρών, κ.λπ..

Η Duda παρουσίασε ένα εργαλείο δημιουργίας καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου με το εργαλείο τους. Απλώς μεταβείτε για να αποθηκεύσετε λειτουργίες στην πλαϊνή γραμμή όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τις πωλήσεις, τα προϊόντα και τις προσφορές.

Επιπλέον, η αποστολή, οι φόροι, το τιμολόγιο, οι τρόποι πληρωμής και πολλές άλλες ρυθμίσεις είναι εύκολα διαμορφώσιμες.

Μπορείτε να προβάλετε και να κάνετε αλλαγές για μια συγκεκριμένη πλατφόρμα, όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά και tablet. Οι δωρεάν χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στους οδηγούς και την υποστήριξη της κοινότητας, ενώ οι χρήστες επί πληρωμή λαμβάνουν επίσης βοήθεια 24/7 σε ζωντανή συνομιλία και 18 ώρες / ημέρα τηλεφωνική υποστήριξη.

Πριν από την αγορά παρέχουν την καλύτερη ευκαιρία προσφέροντας δωρεάν λογαριασμό αντί για δοκιμή λίγων ημερών. Σε μια δωρεάν έκδοση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου τους έως ένα βαθμό.

Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 7,13 $ / μήνα όταν εγγραφείτε για ετήσια βάση και περιλαμβάνουν προσαρμοσμένο τομέα, HTTPS, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και λειτουργία προγραμματιστή. Σε σύγκριση με το Squarespace, η Duda δεν χρεώνει καμία χρέωση συναλλαγής, αλλά περιορίζει τον αριθμό των προϊόντων σε κάθε πακέτο.

5. Weebly

παρόμοια με το squarespace

Το πλήθος των δυνατοτήτων, τα καλά σχεδιασμένα πρότυπα και η μεγάλη χρηστικότητα κάνουν το Weebly μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο Squarespace.

Εργάζεται από το 2007 και τώρα ενδυναμώνει πάνω από 40 εκατομμύρια επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν το Weebly. Η ομορφιά αυτού του δημιουργού ιστότοπων που μπορείτε να διαχειριστείτε τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας συσκευές Android, iPhone και iPad.

Αφού επιλέξετε το πρότυπο, μεταβαίνετε στον επεξεργαστή τους. Ο επεξεργαστής του ιστότοπού τους είναι πολύ απλός και θα συνηθίσετε σύντομα ακόμα κι αν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ κάποιον οικοδόμο. Λειτουργεί πολύ ομαλά, απλώς πρέπει να σύρετε το στοιχείο.

Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα, τις γραμματοσειρές ή ακόμη και ολόκληρο το θέμα χωρίς κανένα λόξυγκας. Για προγραμματιστές, ενσωματώνουν μια πολύ βολική λειτουργία επεξεργασίας CSS / HTML που δείχνει τα διάφορα μέρη του θέματος, όπως κεφαλίδα, στυλ και στοιχεία κ.λπ. επιτρέποντας γρήγορη πλοήγηση.

Κάθε σελίδα του ιστότοπού σας προσαρμόζεται εύκολα και διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο SEO για τη βελτίωση της προβολής του ιστότοπου από τις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν τόνοι στοιχείων στο εργαλείο δημιουργίας που βοηθούν στη σύνταξη μιας ανάρτησης ιστολογίου και στη δημιουργία ιστοσελίδων.

Για παράδειγμα, θέλετε να δημιουργήσετε μια σελίδα “Επικοινωνήστε μαζί μας”, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τη σελίδα και να σύρετε το στοιχείο “Φόρμα επικοινωνίας” από την πλευρική γραμμή. Η αγορά εφαρμογών περιέχει εκατοντάδες εφαρμογές που το καθιστούν τον πιο ισχυρό ανταγωνιστή του Squarespace από οποιοδήποτε άλλο εργαλείο δημιουργίας.

Το Weebly είναι αρκετά καλό για να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Το κομψά σχεδιασμένο ταμπλό έρχεται βολικό στην προσθήκη προϊόντων, δωροκάρτων, κουπονιών κ.λπ..

Μπορείτε να εκτελέσετε και να παρακολουθήσετε τις παραγγελίες, καθώς και τα εγκαταλελειμμένα καροτσάκια. Υπάρχουν επίσης πολλές δυνατότητες απαραίτητες για τη λειτουργία του eStore.

Διατηρούν πιθανώς όλα τα κανάλια για να βοηθήσουν τους πελάτες τους, όπως ζωντανή συνομιλία, email, θέση κοινότητας και ένα ευρύ φάσμα οδηγών και βίντεο. Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη στους χρήστες του προγράμματος “Pro” και “Business”. Το σημαντικότερο μειονέκτημα του Weebly είναι ότι διαθέτει περιορισμένες επιλογές επεξεργασίας προτύπων.

Για μια δοκιμαστική μονάδα δίσκου, μπορείτε να ξεκινήσετε ως δωρεάν χρήστης κάτω από τον υποτομέα και τον αποθηκευτικό χώρο 500MB. Χωρίζουν τα σχέδια ως «για ιστότοπους» και «για ηλεκτρονικό κατάστημα». Έτσι, για έναν ιστότοπο, το πρόγραμμα κυμαίνεται από 8 $ / μήνα έως 25 $ / μήνα όταν πληρώνεται ετησίως.

Το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα δωρεάν όνομα τομέα, 100 $ AdWords και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Για το πρόγραμμα “διαδικτυακό κατάστημα”, η Weebly είναι λίγο δαπανηρή λύση καθώς χρεώνουν προμήθεια συναλλαγής 3% και περιορισμένα προϊόντα στα δύο πρώτα σχέδια. Τα πακέτα ξεκινούν από $ 8 έως $ 38 / μήνα.

Το τρίτο πακέτο κοστίζει $ 25 / μήνα (χαμηλότερο από το βασικό Shopify) και επιτρέπει απεριόριστα προϊόντα, πιστοποιητικό SSL και χωρίς χρέωση συναλλαγής. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε το Wix ή να μεταβείτε στο Shopify εναλλακτικές εδώ.

6. WooCommerce

WooCommerce - ηλεκτρονικό κτίριο καταστημάτων εναλλακτικό του squarespace

Το WooCommerce είναι ένα πρόσθετο WordPress και θεωρείται ως μια ισχυρή εναλλακτική λύση για το Squarespace όσον αφορά τον έλεγχο και την τιμολόγηση. Το WordPress είναι ένα κορυφαίο CMS για τη δημιουργία ιστότοπου ή ιστολογίου. Τόσο το WooCommerce όσο και το WordPress είναι ελεύθερα στη χρήση και παρέχουν την καλύτερη λύση για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος.

Το μόνο μειονέκτημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν ορισμένοι αρχάριοι είναι η τεχνική εργασία που απαιτείται, όπως η αγορά ενός ονόματος domain, η φιλοξενία ιστοσελίδων, η εγκατάσταση του CMS, του πιστοποιητικού SSL και, στη συνέχεια, η διαχείριση όλων αυτών.

Αλλά τέτοια πράγματα σας δίνουν επίσης μεγαλύτερο έλεγχο. Ευτυχώς, τώρα οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων κάνουν τέτοια πράγματα πολύ πιο εύκολα και μπορείτε να πάρετε όλα τα συστατικά σε ένα μέρος. Επιπλέον, ορισμένοι προσφέρουν ακόμη και προεγκατεστημένο CMS καθώς και WooCommerce.

Το WooCommerce είναι ένα κορυφαίο λογισμικό που χρησιμοποιείται από σχεδόν 28% διαδικτυακά καταστήματα. Μετά την εγκατάσταση της προσθήκης, ένας οδηγός θα σας καθοδηγήσει για να ρυθμίσετε όλα τα απαραίτητα βήματα του καταστήματος.

Δεν υπάρχει λίστα θεμάτων αλλά θα λάβετε δωρεάν εκπληκτικό προεπιλεγμένο θέμα “Storefront”. Υπάρχουν επίσης μερικά παιδικά θέματα διαθέσιμα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε θέμα τρίτου μέρους εάν θέλετε, καθώς το WooCommerce είναι συμβατό με όλα.

Οι δωρεάν και πληρωμένες επεκτάσεις είναι η ομορφιά του WooCommerce. Περισσότερες επεκτάσεις είναι διαθέσιμες για εγκατάσταση από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Θα βρείτε εκατοντάδες επεκτάσεις στον πίνακα ελέγχου στην καρτέλα WooCommerce. Υπάρχουν πολλές πύλες πληρωμής, όπως λωρίδες, PayPal και Square, κ.λπ..

Το WooCommerce είναι δωρεάν και αποκτάτε τον πλήρη έλεγχο της προσθήκης. Και αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν μια ευρεία βάση γνώσεων, καθώς και σεμινάρια βίντεο.

Για να μιλήσετε με τους ειδικούς τους απλά υποβάλετε ένα εισιτήριο και θα σας βοηθήσουν στο καλύτερό τους. Είναι η γνήσια οικονομικά εναλλακτική λύση Squarespace με περισσότερες δυνατότητες. Το μόνο που χρειάζεται να επιλέξετε είναι ένας συμβατός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων WooCommerce για ομαλή λειτουργία.

7. BigCommerce

BigCommerce για εναλλακτική λύση squarespace 2017

Φορτώνεται με τόνους χαρακτηριστικών Το BigCommerce παρέχει μια λύση για την έναρξη του ηλεκτρονικού καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι μια άξια εναλλακτική λύση για το Squarespace και πολύ παρόμοιο με το κατάστημα καταστημάτων Shopify. Επιτρέπουν την εύκολη ενσωμάτωση για την προβολή των προϊόντων σας σε Amazon, Facebook, eBay και απρόσκοπτα με πολλά λογισμικά POS κ.λπ. σας επιτρέπει έτσι να αυξήσετε το ποσοστό μετατροπής.

Προσφέρουν μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας στα χέρια σας. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια τεράστια λίστα θετικών δωρεάν και επί πληρωμή θεμάτων όπου ο καθένας έχει πολλές επιλογές επεξεργασίας. Ι

μεταβείτε στην καρτέλα “Βιτρίνα” στην πλαϊνή γραμμή του ταμπλό όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε τις διάφορες προοπτικές του θέματος καθώς και ολόκληρο το σχέδιο.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες απευθείας από το backend για να κάνετε εργασίες όπως προσθήκη προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών και πελατών κ.λπ. Επιπλέον, ρύθμιση της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς, αναδίπλωση δώρων, εξαγωγή θέματος τρίτου μέρους, ζωντανή συνομιλία και πολλά άλλα επίσης περιλαμβάνεται.

Επιπλέον, το κατάστημα εφαρμογών τους σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε την ποικιλία δυνατοτήτων που σχετίζονται με το μάρκετινγκ, τις πληρωμές, τη λογιστική, τα εργαλεία παρακολούθησης και πολλά άλλα.

Σε αντίθεση με το Squarespace, Δεν υπάρχει τέλος συναλλαγής που επιβάλλεται από τη Bigcommerce σε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Βοηθούν τον πελάτη μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τους οδηγούς τους. Το Πανεπιστήμιο BigCommerce μεταφέρει πολλούς βίντεο ή υποβάλλει μια ερώτηση στο φόρουμ της κοινότητας.

Η ποικιλία των διαθέσιμων σχεδίων κυμαίνεται από 29,95 $ έως 249,95 $ / μήνα. Αν και το βασικό σχέδιο φαίνεται δαπανηρό, αλλά αυτό είναι αρκετά χαμηλότερο από το Squarespace.

Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες πύλες πληρωμής και σας επιτρέπουν να καταχωρίσετε το κατάστημά σας στις μεγαλύτερες αγορές. Ένα ειδικό πιστοποιητικό SSL παρέχεται επίσης με όλα τα σχέδια για ασφαλείς συναλλαγές. Συνολικά, το BigCommerce είναι πολύ καλύτερο από το Squarespace για την κατασκευή ενός διαδικτυακού καταστήματος.

8. Τζιμντό

Δημιουργός ιστότοπου Jimdo

Ο Jimdo δεν είναι τόσο πλούσιος όσον αφορά την ποικιλία προτύπων όπως το Squarespace, αλλά η ευκολία χρήσης, η τιμολόγηση και ένα άφθονο απόθεμα widget μετατρέπει τον Jimdo σε μια εναλλακτική λύση έναντι του Squarespace.

Το καλύτερο μέρος, σας επιτρέπουν να λειτουργείτε από την εφαρμογή για κινητά που διατίθεται για χρήστες Android και iOS. Είναι η τέλεια λύση για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματικούς ιστότοπους.

Ο Jimdo προσφέρει δύο τρόπους, τον Jimdo Dolphin και τον συντάκτη. Το Dolphin δημιουργεί τον ιστότοπο σε ένα αεράκι όπου κάνουν πολλές ερωτήσεις και σε λίγα λεπτά ο ιστότοπός σας ετοιμάζεται να μεταδοθεί ζωντανά.

Το ενσωματωμένο λογισμικό SEO μπορεί να βελτιώσει την προβολή του διαδικτυακού καταστήματος καθώς και των υποσελίδων, έτσι ώστε περισσότεροι πελάτες να μπορούν να οδηγούν στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα πρότυπα των προτύπων, στο φόντο ή αν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητες ανάπτυξης, απλώς παίξτε με HTML και CSS.

Το Jimdo builder προσφέρει δυνατότητες για να ξεκινήσει ένα εντελώς λειτουργικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να προσθέσετε ρίγες και Paypal κ.λπ. για αποδοχή πληρωμών. Επιπλέον, η διαχείριση παραγγελιών, το απόθεμα και η δημιουργία εκπτώσεων είναι εξαιρετικά εύκολα. Και το πιο σημαντικό δεν χρεώνουν καμία χρέωση συναλλαγής.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Jimdo έναντι του Squarespace είναι η διαθεσιμότητα widget που μπορείτε να προσθέσετε στον ιστότοπό σας για περισσότερη λειτουργικότητα.

Τα εργαλεία που αφορούν το ηλεκτρονικό εμπόριο, τους ιστότοπους, τα εργαλεία επικοινωνίας και πολλά άλλα απέχουν μόνο μερικά κλικ. Για υποστήριξη πελατών, δυστυχώς, δεν προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από ειδικούς μέσω email ή οδηγών DIY.

Επί του παρόντος, υπάρχουν δύο premium σχέδια για να διαλέξετε. Το πρώτο πακέτο κοστίζει 7,50 $ το μήνα για μια ετήσια συνδρομή. Παίρνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα, χώρο αποθήκευσης 5 GB, εύρος ζώνης 10 GB και προσέγγιση βασικών χαρακτηριστικών καταστήματος (15 προϊόντα).

Σε αντίθεση με τους περισσότερους κατασκευαστές, ο Jimdo περιλαμβάνει έναν λογαριασμό email με το βασικό πρόγραμμα. Για μεγαλύτερα έργα, εγγραφείτε στο πακέτο των $ 20 / μήνα που περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης & εύρος ζώνης, απεριόριστα προϊόντα και υποστήριξη προτεραιότητας.

9. Εντυπωσιακά

Εντυπωσιακά απλή εναλλακτική λύση του squarespace

Εντυπωσιακά είναι εν κινήσει όταν αναζητάτε τον ανταγωνιστή του Squarespace. Με την απλοϊκή διεπαφή του, γίνεται εύκολη η κατασκευή και διαχείριση του ιστότοπου.

Μπορείτε να κάνετε μια περιήγηση στις υπηρεσίες τους ως δωρεάν χρήστης, όπου επιλέγετε από σχεδόν 25 θέματα και έπειτα ένας επεξεργαστής έρχεται μπροστά σας. Κατά τη γνώμη μας, το Strikingly είναι πιο κατάλληλο για τη δημιουργία ιστοσελίδων μιας σελίδας και εκπληκτικών ιστοσελίδων.

Σε σύγκριση με το Squarespace, κατέχει ένα εντυπωσιακό κατάστημα εφαρμογών που περιορίζεται σε μερικές εφαρμογές. Ορισμένα εργαλεία που έχουν ήδη ενσωματωθεί από αυτά, όπως SEO, Google analytics, συνεργασίες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ..

Εάν γνωρίζετε λίγο για την κωδικοποίηση, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένους κωδικούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να ανοίξετε τις “ρυθμίσεις” και να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις ως απαίτησή σας.

Όντας ένα απλό εργαλείο, θα σας επιτρέψει μόνο να αλλάξετε τις γραμματοσειρές ή ολόκληρο το πρότυπο. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις διατάξεις και το φόντο του ιστότοπου. Επιπλέον, υπάρχει ένας αριθμός εφέ κίνησης για τους συνδέσμους φόντου σελίδας, κύλισης και αιωρηματοποίησης.

Ο πολύ περιορισμένος αριθμός επιλογών επεξεργασίας και λίγες ενσωματώσεις μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο για εσάς όταν προσπαθείτε να ξεκινήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου με εντυπωσιακά. Έτσι, η έλλειψη διαφορετικών δυνατοτήτων στο Strikingly δεν θα το κάνει τη σωστή επιλογή για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Με αυτό είπε, το Strikingly δεν είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν σύνθετο ιστότοπο. Αλλά είναι σίγουρα άξιο και πιο βολικό στη χρήση από το Squarespace όταν ψάχνετε για προσωπικούς και επιχειρηματικούς κατασκευαστές ιστότοπων με πανέμορφα προκατασκευασμένα σχέδια.

Πολλοί κατασκευαστές του κλάδου παρακάμπτουν την υποστήριξη συνομιλίας, ενώ με το Strikively θα πρέπει να αισθάνεστε ελεύθεροι λόγω ζωντανής συνομιλίας, φόρουμ, email, εκπαιδευτικών βίντεο και οδηγών.

Κάτω από τον υποτομέα τους, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό που παρέχει περιορισμό σε ορισμένες λειτουργίες με εύρος ζώνης 5 GB. Επί του παρόντος, υπάρχουν δύο premium σχέδια, το πρώτο κοστίζει 8 $ ενώ το δεύτερο 16 $.

Το δεύτερο σχέδιο περιέχει αποκλειστικές δυνατότητες όπως πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών, ενσωμάτωση HTML / CSS / JavaScript, δράση για κινητά και διάφορες γραμματοσειρές. Επιπλέον, διατηρεί απεριόριστο εύρος ζώνης. Και οι δύο συνοδεύονται από δωρεάν τομέα και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών στην ετήσια χρέωση.

10. Διάχυση

Volusion - καλύτερο από το squarespace για το κατάστημα

Αναζητάτε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων όπως το Squarespace που περιέχει ολοκληρωμένα σύνολα δυνατοτήτων για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα; Τότε έρχεται το Volusion. Με τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης, δεν θα χρειαστεί χρόνος για την κατασκευή ενός εντυπωσιακού καταστήματος. Ισχυρίζονται ότι βοηθούν στην αύξηση των πωλήσεων σχεδόν 26 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι στιγμής.

Προς το παρόν, η Volusion προσφέρει 11 δωρεάν και 38 εντυπωσιακά προπληρωμένα πρότυπα και μπορείτε να πάρετε μια κίνηση με τον κατασκευαστή τους Δοκιμαστικός λογαριασμός 14 ημερών. Ο βολικός πίνακας ελέγχου δεν σας αφήνει ποτέ να σας συγχέει και να σας βοηθά να διαχειριστείτε τις παραγγελίες, τους πελάτες και το απόθεμα κ.λπ. άψογα. Επιπλέον, θα καθοδηγήσουν επίσης για πρώτη φορά.

Η Volusion διευκολύνει το μάρκετινγκ με τα ενσωματωμένα εργαλεία του. Απλώς μεταβείτε στην καρτέλα “Μάρκετινγκ” που σας επιτρέπει να πουλάτε σε Amazon, Facebook και eBay, κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να σχεδιάσετε τα κουπόνια και τις προσφορές της ημέρας για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Υπάρχουν επίσης επιλογές SEO, καθώς και μια γεννήτρια χάρτη ιστότοπου για σωστή ανίχνευση και ευρετηρίαση.

Ένα άλλο μεγάλο πράγμα είναι ότι η Volusion δεν χρεώνει κανένα ποσοστό συναλλαγών. Οι πύλες πληρωμών όπως το Authorize.net, το Skrill και το Stripe κ.λπ. διατίθενται δωρεάν. Δεν υπάρχει αγορά εφαρμογών για να επεκτείνετε τις δυνατότητες του καταστήματος, αλλά ενσωματώνουν σχεδόν κάθε εργαλείο έτσι σας δίνει περισσότερο χρόνο να επικεντρωθείτε στο κατάστημα.

Οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών παρέχονται μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Επιπλέον, διατήρησαν μια εκτεταμένη βάση γνώσεων για αυτοβοήθεια.

Για να καλύψουν τις ανάγκες μιας ποικιλίας πελατών, σχεδίασαν διαφορετικά πακέτα. Τα σχέδια ξεκινούν από 15 $ έως 135 $ / μήνα με διαφορετικές προδιαγραφές. Το πρώτο πρόγραμμα “Mini” σάς επιτρέπει να δημοσιεύσετε έως και 100 προϊόντα και εύρος ζώνης 1 GB. Πρέπει επίσης να πληρώσετε για SSL. Έτσι, ενώ παραλαμβάνετε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες της Volusion, προβλέψτε προσεκτικά τις μελλοντικές σας ανάγκες.

11. WebFlow

δημιουργός ιστοτόπων ροής ιστού

Το Webflow είναι ένα άλλο εργαλείο παρόμοιο με το Squarespace, αλλά προσφέρει μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής. Πριν επενδύσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε με έναν δωρεάν λογαριασμό.

Θα χρειαστεί σχεδόν μια ώρα για να εξοικειωθείτε με το ταμπλό που είναι γεμάτο με λειτουργίες. Το λογισμικό έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει τη μέγιστη δυνατότητα προσαρμογής χωρίς να αγγίζει τους κωδικούς.

Για να προσθέσετε στοιχεία όπως κείμενο, εικόνες, βίντεο, στήλες και πολλά άλλα, απλά πρέπει να το σύρετε και να το αφήσετε στο επιθυμητό μέρος. Οι επιλογές επεξεργασίας είναι το καλύτερο μέρος αυτού του λογισμικού.

Απλώς κάντε κλικ σε οποιοδήποτε στοιχείο και θα δείτε τόνους επιλογών στη δεξιά πλευρά. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε ενέργειες βάσει σκανδάλης. Η πλατφόρμα υποστηρίζει λίγες ενσωματώσεις όπως χάρτες Google, αναλυτικά στοιχεία και κοινωνικά μέσα.

Αν και υπάρχει επεξεργασία WebFlow η οποία είναι εύκολη και με μηδενική ικανότητα κωδικοποίησης, μπορείτε να διαμορφώσετε τον ιστότοπο όπως θέλετε, αλλά για όσους έχουν γνώσεις κωδικοποίησης μπορούν να αλλάξουν απρόσκοπτα τους κώδικες javascript, HTML και CSS.

Το WebFlow σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών προβολών, όπως επιφάνεια εργασίας, tablet και κινητό. Όχι μόνο αυτό, αλλά και η πραγματοποίηση αλλαγών σε συγκεκριμένες συσκευές είναι επίσης εξαιρετικά βολικό. Είναι η καλύτερη προσέγγιση για το σχεδιασμό αποκριτικών ιστότοπων.

Εάν έχετε μπερδευτεί κατά τη διάρκεια της περιήγησης στις ρυθμίσεις backend, τότε πρέπει να δείτε τα βίντεο εκμάθησης που δημοσιεύτηκαν στην ενότητα της γνωσιακής βάσης. Επιπλέον, παρέχονται υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φόρουμ κοινότητας και πολλοί οδηγοί.

Το σημαντικό μειονέκτημα με το WebFlow ότι δεν διαθέτει τις δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο συντάκτης επικεντρώνεται στη δημιουργία ενημερωτικών ιστότοπων / ιστολογίων.

Το δωρεάν πρόγραμμα WebFlow παρέχει περιορισμένη πρόσβαση στις δυνατότητές τους. Τα premium σχέδια ξεκινούν από 12 $ / μήνα και επιτρέπουν 25K μηνιαίες επισκέψεις. Περιλαμβάνει επίσης απεριόριστα αντίγραφα ασφαλείας, πιστοποιητικά SSL και CDN.

Σύμφωνα με την άποψή μας, οι τιμές τους είναι υψηλότερες από άλλους ανταγωνιστές όπως οι Wix, Duda και Weebly. Ωστόσο, η υψηλή ευελιξία, οι δυνατότητες CMS και τα άφθονα εργαλεία επεξεργασίας το καθιστούν πιθανή επιλογή για ελεύθερους επαγγελματίες, σχεδιαστές και επιχειρήσεις.

Λοιπόν, ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στο Squarespace?

Όπως αναφέραμε νωρίτερα στο άρθρο μας ότι δεν υπάρχει κανένας που να λέγεται «Καλύτερος», πρέπει να διατηρήσετε τις ανάγκες σας στις προτεραιότητες και, στη συνέχεια, να επιλέξετε από τους προαναφερθέντες ανταγωνιστές της Squarespace. Θα βρείτε τις φθηνότερες, εύχρηστες και πλούσιες σε χαρακτηριστικά υπηρεσίες.

Στην εμπειρία μας, Αγοράστε είναι η καλύτερη επιλογή για διαδικτυακά καταστήματα και για τη δημιουργία απλών ιστότοπων Wix είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Έτσι, για το σωστό εργαλείο που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, ελέγξτε τα χαρακτηριστικά όλων των υπηρεσιών που αναφέραμε πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση.

Ενημερώστε μας για την επιλογή και την εμπειρία σας με οποιαδήποτε εναλλακτική λύση στο Squarespace μέσω της ενότητας σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map