10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shopify και ανταγωνιστές για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου

0

Το Shopify είναι μια βολική αλλά όχι απόλυτη λύση και αν για κάποιο λόγο ψάχνετε εναλλακτικές λύσεις Shopify τότε προσγειώσατε στο σωστό μέρος.


Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λογισμικά δημιουργίας ιστότοπων για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που όχι μόνο παρέχει τον ευκολότερο τρόπο και συνδυασμό ισχυρών εργαλείων, αλλά απαιτεί πολύ ελάχιστο αριθμό τεχνικών δεξιοτήτων.

Το Shopify υποστηρίζει τόνους πύλες πληρωμής και επεκτάσεις για βελτίωση της χρηστικότητας. Αλλά δεν σημαίνει ότι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες όλων.

Επιπλέον, εάν δεν είστε σίγουροι για το Shopify, τότε μπορείτε να τους δοκιμάσετε κάνοντας εγγραφή δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Λόγω της διαφορετικής ποικιλίας προϊόντων, οι ανάγκες κυμαίνονται από άτομο σε άτομο. Έτσι, υπάρχουν πιθανότητες να μην λάβετε μια δυνατότητα από το Shopify που πραγματικά θέλετε.

Εδώ παρουσιάζουμε την καλύτερη εναλλακτική λύση στο Shopify συμπεριλαμβανομένης μιας περιεκτικής αναθεώρησης για κάθε ένα.

Μερικά από τα υποκατάστατα φιλοξενούνται όπου οι περισσότερες από τις τεχνικές πτυχές που διαχειρίζεται η ίδια η εταιρεία, αλλά ενδέχεται να διαφέρουν σε χαρακτηριστικά από το Shopify.

Ενώ λίγα είναι αυτο-φιλοξενούμενα όπου το μεγαλύτερο μέρος του ελέγχου και της τεχνικής εργασίας παραμένει στα χέρια σας, όπως αγοράστε φιλοξενία, εγκατάσταση λογισμικού, εφαρμογή SSL και μεταφορά ενημερώσεων κ.λπ..

Εάν η τιμή Shopify σας απενεργοποιήσει, τότε μια λύση που φιλοξενείται από τον εαυτό σας φαίνεται πιο πιθανή.

Best Shopify Alternative 2019

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις και ανταγωνιστές του Shopify του 2020 για ιστότοπους και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου

BigCommerce

Το BigCommerce είναι μια φημισμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς. Δεν χρειάζεται να είστε έμπειροι στην τεχνολογία ή να προσλάβετε έναν προγραμματιστή.

Του φιλοξενούμενη πλατφόρμα που σημαίνει ότι η τεχνική ομάδα του BigCommerce φροντίζει για τη φιλοξενία ιστού, το SSL, τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και άλλες ενημερώσεις.

Επιπλέον, μπορείτε να επισημάνετε τον τομέα που αγοράσατε από άλλο καταχωρητή τομέα ή απλώς να αγοράσετε στο BigCommerce για να απαλλαγείτε από την τεχνική εργασία.

Ξεκινώντας από 2 άτομα τώρα έχουν εκατοντάδες υπαλλήλους. Και μέχρι στιγμής αυτοί διευκόλυνε περισσότερες από 8 δισεκατομμύρια δολάρια πωλήσεις εμπόρων.

Όπως το Shopify, το BigCommerce έχει επίσης εύχρηστο διοικητικό συμβούλιο. Εάν χρησιμοποιείτε ποτέ τον πίνακα ελέγχου του WordPress, τότε πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με θέματα και άλλες ρυθμίσεις.

Ειλικρινά, είναι εξαιρετικά εύκολο αν έχετε προηγούμενη εμπειρία ή όχι.

Πίνακας ελέγχου πίνακα εργαλείων BigCommerce

Το Bigcommerce είχε περισσότερες δυνατότητες στον κάδο του από το Shopify. Παρέχουν ένα 15 ημέρες δοκιμαστική περίοδος για δοκιμαστική μονάδα. Υπάρχουν πολλά δωρεάν και επί πληρωμή θέματα με πολλές προσαρμόσιμες επιλογές.

Διατηρώντας παράλληλα τις βασικές δυνατότητες που σχετίζονται με προϊόντα, πύλες πληρωμής, θέματα και εφαρμογές κ.λπ., μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις για προχωρημένους, όπως το ταμείο, η συσκευασία δώρου, η παρακολούθηση συνεργατών, το απόθεμα και η ειδοποίηση παραγγελίας.

Μαντέψτε τι χρεώνει το Shopify μια χρέωση 2% σε κάθε συναλλαγή. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε τον εσωτερικό τρόπο πληρωμής τους. Από την άλλη πλευρά, το BigCommerce υποστηρίζει μεθόδους πληρωμής εκτός σύνδεσης, διαδικτύου και ψηφιακής και είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πύλη πληρωμής.

πύλες πληρωμών bigcommerce

Μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερες εφαρμογές δωρεάν όπως το MailChimp ενώ το Shopify προσφέρει πολλές εφαρμογές, αλλά οι περισσότερες από αυτές φέρουν ετικέτα με κάποιο επιπλέον κόστος.

bigcommerce εναλλακτική λύση στο shopify

Από την άποψη των τιμών, και οι δύο εταιρείες χρεώνουν σχεδόν παρόμοια τέλη. Η Shopify χρεώνει 29 $ για το βασικό πρόγραμμα, επιτρέποντας μόνο 2 λογαριασμούς προσωπικού.

Από την άλλη πλευρά, το BigCommerce υποστηρίζει απεριόριστο λογαριασμό προσωπικού, ενοποίηση με την Amazon & eBay, απεριόριστα προϊόντα, δωρεάν αποκλειστικό SSL για 29,95 $ / μήνα.

Και οι δύο προσφέρουν 24/7 ζωντανή συνομιλία για γρήγορη βοήθεια. Επιπλέον, τα φόρουμ της κοινότητας, οι οδηγοί και η τεκμηρίωση αποδεικνύονται πολύ χρήσιμα για τη μάθηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Ολίσθηση

Η Volusion είναι ένας έμπειρος συμμετέχων στη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου που λειτουργεί από το 1999 και ένας από τους κορυφαίους ανταγωνιστές του Shopify. Διασχίζουν πάνω από 180 χιλιάδες πελάτες. Η Volusion προσφέρει μια σειρά σχεδίων για την κάλυψη κάθε είδους πελάτη.

Πρόκειται για μια φιλοξενούμενη πλατφόρμα που σημαίνει ότι θα λάβετε όλα τα πράγματα από αυτά για να πάρετε το κατάστημά σας μπροστά στο κοινό. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια δωρεάν περιήγηση με Δοκιμαστική περίοδος 14 ημερών.

Προσφέρουν εντυπωσιακά δωρεάν σχέδια για μια βιτρίνα. Μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές με επεξεργασία ακόμα κι αν δεν έχετε τεχνικές δεξιότητες. Όλα είναι ορατά στον επεξεργαστή WYSIWYG και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χαθείτε ποτέ.

Για την αύξηση του αριθμού των πωλήσεών σας, σας επιτρέπουν ενοποίηση με eBay, Amazon και Facebook, κ.λπ. Επιπλέον, παρουσιάζουν διάφορα χρήσιμα αναλυτικά στοιχεία στον πίνακα ελέγχου.

εναλλακτική λύση για το dashboard shopify

Παρόλο που δεν υπάρχουν τόσες πολλές πύλες πληρωμής όπως το Shopify, αλλά όλα τα υποστηριζόμενα συστήματα πληρωμών στο Volusion είναι δωρεάν, ενώ το Shopify χρεώνει 2% χρέωση συναλλαγής που θα μειώσει τα κέρδη σας.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τα πρόσθετα καθώς εξαντλείται με ό, τι μπορεί να χρειαστείτε. Θέλετε να παρακολουθήσετε την απόδοση επένδυσης (ROI), να βελτιώσετε το SEO, να δημιουργήσετε εκπτώσεις ή να δημιουργήσετε ένα CRM; Όλα είναι προ-κατασκευασμένα. Υπάρχει μια λίστα χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται σε κάθε σχέδιο

τα χαρακτηριστικά σχεδίασης volusion

Το εύρος των σχεδίων καθιστά τη Volusion μια προσιτή και έξυπνη επιλογή. Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε το σχέδιο καθώς περιορίζουν τον αριθμό των προϊόντων όπως στο “Μίνι” σχέδιο μπορείτε να πουλήσετε έως και 100 προϊόντα. Επιπλέον, το σχέδιο περιλαμβάνει εύρος ζώνης 1 GB και ασφαλή ολοκλήρωση αγοράς.

Ενώ προχωράτε σε μεγαλύτερα σχέδια, σας επιτρέπεται να πουλάτε περισσότερα προϊόντα και δυνατότητα τηλεφωνικής υποστήριξης. Κάθε σχέδιο είχε μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά.

volusion shopify ανταγωνιστές

“Δίκη” προς την “Μίνι” οι χρήστες πακέτων μπορούν να λάβουν βοήθεια στέλνοντας ένα email ή ανοίγοντας τη συνομιλία. Αλλά και άλλοι χρήστες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους στο τηλέφωνο. Επιπλέον, δεσμεύονται να παρέχουν υπηρεσίες υποστήριξης σε επίπεδο προτεραιότητας σε κατόχους προγραμμάτων «pro» και «premium».

Μπορείτε να λάβετε βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, ανεξάρτητα από το είδος των χρηστών που είστε. Η διαθεσιμότητα των διαφόρων προγραμμάτων της Volusion σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το σχέδιο των αναγκών σας. Επιπλέον, πολλά θέματα εμπορίου, εύκολη χρηστικότητα και ευέλικτη προσαρμογή αξίζουν κάθε δαπάνη σας.

SquareSpace

Το Squarespace είναι ένα φιλοξενούμενο λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων που προσφέρει δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία του διαδικτυακού καταστήματος, του ιστολογίου και των ιστοτόπων. Σχεδίασαν αποκλειστικά πακέτα για χρήστες ηλεκτρονικού εμπορίου. Όπως το Shopify, θα λάβετε ένα διαισθητικό πλαίσιο backend για τη διαχείριση όλων των προοπτικών του καταστήματός σας.

squarespace shopify εναλλακτική λύση

Παρόλο που το Squarespace δεν περιλαμβάνει τόσες δυνατότητες όπως το Shopify, αλλά περιλαμβάνει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά για να ξεκινήσει η επιχείρησή σας.

Με μηδενικές δεξιότητες κωδικοποίησης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό κατάστημα εφαρμόζοντας από την ποικιλία των δωρεάν θεμάτων τους. Σας βοηθούν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο βελτιστοποιημένο για κινητά, ο οποίος καθίσταται υποχρεωτικός λόγω της εκτεταμένης χρήσης smartphone.

Η τιμή του προγράμματος για το Το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινά από 26 $ / μήνα και με μια ετήσια συνδρομή, θα λάβετε ένα δωρεάν όνομα τομέα. Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των προϊόντων που μπορείτε να καταχωρίσετε στον ιστότοπό σας. Και το πιο σημαντικό είστε απαλλαγμένοι από οποιαδήποτε χρέωση συναλλαγής. Οι εκπτώσεις, οι παραγγελίες, οι πελάτες και το απόθεμα κ.λπ. διαχειρίζονται εύκολα.

Αντί να εγκαταστήσετε πρόσθετα, το Squarespace διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες όπως πληρωμές, πληρωμές, λογαριασμούς πελατών, λογιστική, αποστολή και φόρο κ.λπ. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης ολοκληρωμένες επιλογές όπως ενεργοποίηση SSL και βελτίωση SEO.

Προς το παρόν, υποστηρίζουν μόνο PayPal και Stripe. Έτσι, με το Squarespace, δεν θα έχετε τόσο μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών όσο στο BigCommerce και το LemonStand, αλλά θα έχετε αρκετά εργαλεία για να λειτουργείτε ελεύθερα. Γι ‘αυτό σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο της πιστωτικής τους κάρτας.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιο πρόβλημα; Το Squarespace παρέχει υποστήριξη από την κοινότητα και μια εκτεταμένη βάση γνώσεων. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, στείλτε ένα email ή ανοίξτε μια ζωντανή συνομιλία με τον τεχνικό τους πράκτορα.

Υπηρεσίες υποστήριξης SquareSpace

Επομένως, εάν θέλετε μια απλή λύση όπου δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετα ή να βλάψετε με τεχνικές εργασίες, το Squarespace θα ήταν καλό να πάτε.

Λεμόνι

Εάν η τιμολόγηση είναι το κύριο μέλημα που σας αποτρέπει από το Shopify, τότε το LemonStand είναι ένας καλός ανταγωνιστής του Shopify. Η Lemonstand ιδρύθηκε το 2010 και προσφέρει μια ισχυρή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Εάν έχετε ήδη κατάστημα Shopify, Magento ή BigCommerce, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μετεγκατάσταση σε διακομιστές LemonStand απρόσκοπτα.

Το τεράστιο πλεονέκτημα που διαθέτει το Lemonstand είναι η δυνατότητα προσαρμογής. Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη βιτρίνα μόνοι σας (χρειάζεται δεξιότητες κωδικοποίησης) ή να είστε σε θέση να πληρώσετε τον προγραμματιστή και τον σχεδιαστή.

Για μια επίδειξη, παραδίδουν το Δοκιμαστικός λογαριασμός 14 ημερών όπως το Shopify. Παρέχουν εξ ολοκλήρου περιβάλλον ψυχικής ηρεμίας προσφέροντας μια πλατφόρμα που φιλοξενείται χωρίς τεχνικό χάος.

Αφού εγγραφείτε, θα ανακαλύψετε έναν καλά σχεδιασμένο επεξεργαστή WYSIWYG με μια πολύ προφανή λίστα χαρακτηριστικών.

πίνακας ελέγχου λεμονιού

Δεν προσφέρουν τόσες ενσωματώσεις όπως το Shopify, αλλά παρέχουν σίγουρα τα χρήσιμα 95+ πύλες πληρωμών.

εφαρμογές λεμονιού και συστήματα πληρωμών

Μέχρι στιγμής προσφέρουν 15 θέματα στο απόθεμά τους. Όλα τα θέματα είναι ανοιχτού κώδικα και δωρεάν στη χρήση. Φυσικά, ένα προηγμένο επίπεδο προσαρμογής απαιτεί ανάπτυξη δεξιοτήτων, αλλά μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τα χρώματα, το λογότυπο και το favicon κ.λπ..

Τα πακέτα LemonStand ξεκινούν από 19 $ / μήνα. Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν βασικά χαρακτηριστικά όπως απεριόριστα προϊόντα, λογαριασμό προσωπικού, χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης.

Επιπλέον, δεν υπάρχει τέλος συναλλαγής για τη χρήση της πύλης πληρωμής. Τα χαρακτηριστικά που αφορούν SEO, Global CDN, HTTPS, προσαρμόσιμη ολοκλήρωση αγοράς και πολλά άλλα περιλαμβάνονται ανεξάρτητα από το σχέδιο.

shopify εναλλακτικές 2017-2018

Το μόνο πράγμα που σας ενδιαφέρει είναι ο αριθμός παραγγελιών, καθώς το βασικό (βασικό) πρόγραμμα σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε 75 παραγγελίες ανά μήνα. Επιλέξτε λοιπόν ένα σχέδιο που προβλέπει τη μελλοντική σας ανάπτυξη.

Βοήθεια παρέχεται στον πελάτη μέσω ζωντανής συνομιλίας και email. Οι υπηρεσίες υποστήριξης είναι φιλικές και η απάντησή τους είναι εκπληκτικά γρήγορη ακόμη και στα email. Επιπλέον, υποστηρίζουν τη σχετική τεκμηρίωση όπου μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις σας.

Αν και, το πιο βασικό πρόγραμμα είναι αρκετά προσιτό με περιορισμένες παραγγελίες, αλλά το επόμενο πρόγραμμα σας κοστίζει σημαντικά. Συνολικά, πολλές δυνατότητες βγαίνουν έξω από το κουτί όταν αγοράζετε το LemonStand και γι ‘αυτό είναι μια αξιόλογη επένδυση.

WooCommerce + WordPress.org [Self-Hosted]

Το WooCommerce είναι μια κορυφαία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που διαθέτει περισσότερα από 30% καταστήματα (δηλαδή καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου αγοράς από οποιοδήποτε άλλο).

Στην πραγματικότητα, είναι ένα πρόσθετο που εγκαθίσταται στο WordPress CMS και σας παρέχει καλύτερο έλεγχο και ευελιξία. Επιπλέον, είναι ένας ανοιχτός κώδικας, ώστε να μπορείτε να το μετατρέψετε στις ανάγκες σας ρωτώντας τον προγραμματιστή σας.

Μπορεί να ονομαστεί α δωρεάν Shopify εναλλακτική λύση καθώς δεν σας χρεώνουν τίποτα για το λογισμικό τους ή για τυχόν έξοδα συναλλαγής. Το μόνο που έχετε να αγοράσετε όνομα τομέα και ένα αξιόπιστο WooCommerce φιλοξενία.

Μπορείτε να πάρετε και τα δύο από έναν πάροχο για να περιορίσετε την τεχνική σας εργασία. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε SiteGround για μια σταθερή, ασφαλή και φιλική προς το χρήστη εμπειρία.

siteground shopify εναλλακτικές λύσεις Ινδία

Μια ερώτηση μπορεί να προκύψει ότι καθώς είναι μια αυτο-φιλοξενούμενη λύση, οπότε μπορεί να απαιτεί πολλές τεχνικές γνώσεις και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους αρχάριους. Προσωπικά, δεν είμαστε ειδικοί στην τεχνολογία και από την εμπειρία μας, είναι απίστευτα απλό στη χρήση.

Αποφασίστε τον τομέα, εγγραφείτε στο σχέδιό σας στο SiteGround και δώστε λίγο χρόνο για να ετοιμαστείτε για τον λογαριασμό σας. Μετά από αυτό χρησιμοποιήστε πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ από το δεδομένο cPanel για την εγκατάσταση του WordPress.

Τώρα εγκαταστήστε την προσθήκη WooCommerce, και αυτό είναι όλο. Επιπλέον, με ένα μόνο κλικ μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Ας κρυπτογραφήσουμε το SSL που παρέχεται δωρεάν από το SiteGround.

Το WooCommerce είναι πολύ πλούσιο σε πρόσθετα για την προσθήκη περισσότερων δυνατοτήτων. Εκατοντάδες επεκτάσεις είναι διαθέσιμες που σχετίζονται με μεθόδους αποστολής, μάρκετινγκ, μεθόδους πληρωμής και λογιστική κ.λπ..

woocommerce shopify εναλλακτικές λύσεις reddit

Η προσθήκη έρχεται με ένα δωρεάν θέμα υψηλής απόκρισης που ονομάζεται “Storefront”. Υπάρχουν επίσης μερικά δωρεάν παιδιά θέματα. Όλα μπορείτε να διαχειριστείτε από την καρτέλα WooCommerce που εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Το συνολικό κόστος απόκτησης domain και πακέτου φιλοξενίας είναι ιδιαίτερα πολύ χαμηλότερο ακόμη και από το βασικό σχέδιο του Shopify. Επιπλέον, μπορείτε να πουλήσετε όσα προϊόντα και να σας επιτρέψετε να χρησιμοποιήσετε μεθόδους πληρωμής εκτός σύνδεσης, διαδικτύου και ψηφιακής.

Η ενσωμάτωση του Facebook καθιστά τη σελίδα σας στο Facebook μια καλή βιτρίνα για την αποτελεσματική αύξηση του ποσοστού μετατροπής. Δεν παρέχουν υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Μπορείτε να τους στείλετε email, να παρακολουθήσετε τους οδηγούς βίντεο βήμα προς βήμα και να διαβάσετε τα σεμινάρια τους. Επομένως, εάν αναζητάτε μια οικονομική αλλά μια ολοκληρωμένη λύση, το WooCommerce είναι μια εντυπωσιακή εκτίμηση.

Wix

Το Wix είναι μια βαθιά και σταθερά αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για τη δημιουργία επαγγελματικής παρουσίας στο διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2006 τώρα διαχειρίζονται πάνω από 110 εκατομμύρια χρήστες.

Τα πολυάριθμα ωραία πρότυπα, ένας μεγάλος αριθμός εφαρμογών και εξαιρετικά προσαρμόσιμες επιλογές θέματος το καθιστούν μία από τις πολύ κοντινές εναλλακτικές λύσεις για το Shopify. Γνωρίστε λοιπόν τις υπηρεσίες τους είτε χρησιμοποιώντας δωρεάν ή οικονομικά προσιτά προγράμματα.

Το Wix προσφέρει 2 τρόπους για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας. Το ADI είναι ο γρήγορος τρόπος που θα σας οδηγήσει σε μια περιοδεία μετά όταν απαντήσατε στη σειρά ερωτήσεων σχετικά με το κατάστημά σας που θέλετε να δημιουργήσετε. Ενώ η δεύτερη μέθοδος ονομάζεται Wix editor προσφέρει μεγαλύτερη προσαρμογή και έλεγχο, ξεκινήστε επιλέγοντας από 100s προτύπων.

ιστότοποι wix όπως το shopify

Εκτός από τα πρότυπα, το Wix δημιούργησε ένα τεράστιο κατάστημα που περιέχει 280+ εφαρμογές που σχετίζονται με κάθε κατηγορία.

Η ενσωμάτωση της ζωντανής συνομιλίας, οι ενσωματώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι πύλες πληρωμής ή η δημιουργία κουπονιών μπορούν να γίνουν με την απλή εγκατάσταση των απλών πρόσθετων.

Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε τους κωδικούς HTML, να προσθέσετε lightbox, διαφορετικά στυλ κουμπιών και κουτιά για να προσαρμόσετε το κατάστημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Wix shopify εναλλακτική 2018

Η Wix παρέχει τις υπηρεσίες της σε πολύ απίστευτες τιμές. Και η δομή των τιμών τους επιτρέπει να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι του Shopify. Τα σχέδια ξεκινούν από 4,50 $ / μήνα με πολύ περιορισμένες δυνατότητες, όπως εύρος ζώνης 1 GB και αποθήκευση 500MB. Αυτό το σχέδιο σάς επιτρέπει να συνδέσετε και τον προσαρμοσμένο τομέα. Αυτό είναι σαν ένα πολύ προσωπικό ή δοκιμαστικό σχέδιο.

Για κάποια σοβαρή επιχείρηση, πρέπει να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο σχέδιο. Μπορείτε μόνο να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ” και “ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ” σχέδια. ο Το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου κοστίζει μόλις 16,50 $ / μήνα με εύρος ζώνης 10 GB και χώρο αποθήκευσης 20 GB.

Μεταφέρει επίσης ορισμένα δωρεάν, όπως δωρεάν όνομα τομέα και ορισμένες εφαρμογές επί πληρωμή. Ενώ το υψηλότερο τους “ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ” το πρόγραμμα εξακολουθεί να σας κοστίζει χαμηλότερα (24,50 $ / μήνα) από το Shopify και επιτρέψτε απεριόριστη κίνηση.

Το Wix έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει τη μέγιστη δυνατή ευχρηστία ακόμη και στους νεοεισερχόμενους. Επιπλέον, έχουν βήματα βήμα προς βήμα και οδηγούς βίντεο για καλύτερη κατανόηση.

Προς το παρόν, δεν προσφέρουν ζωντανή συνομιλία, αλλά για τεχνική υποστήριξη, μπορείτε να τους στείλετε email. Έτσι, αν έχετε τις προηγούμενες γνώσεις ή όχι, το Wix δεν θα σας απογοητεύσει με τα άφθονα χαρακτηριστικά του, τον μοναδικό σχεδιασμό και την προσιτή τιμή του.

Ματζέντο [Self-Hosted]

Η Magento είναι μια άλλη κορυφαία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που ιδρύθηκε το 2007. Με πολλές χρήσιμες δυνατότητες εν πλω, η πλατφόρμα είναι μια καλή επιλογή εξετάζοντας την εναλλακτική λύση Shopify.

Μπορείτε να μαντέψετε την τελειότητα των υπηρεσιών τους, καθώς εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης μάρκες όπως King Burger, Tom Dixon και Ncare κ.λπ..

Το Magento διατίθεται σε δωρεάν και επί πληρωμή έκδοση. Η πληρωμένη έκδοσή τους εμφανίζεται με μια δομή που φιλοξενείται από σύννεφο και μετατρέπει την επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου σας σε πραγματικά μια υπερβολική επιλογή ή μπορεί ακόμη και από την προσιτή τιμή.

Ενώ το Το λογισμικό ανοιχτού κώδικα Magento (επίσης έκδοση κοινότητας) είναι δωρεάν. Αλλά χρειάζεστε έναν τομέα και ένα πρόγραμμα φιλοξενίας για να εκτελέσετε την έκδοση ανοιχτού κώδικα.

Όπως αναφέρουμε προηγουμένως, το SiteGround είναι ένας πολύ φιλικός οικοδεσπότης για λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Επιπλέον, παρέχουν φιλοξενία SSD, Βελτιστοποιημένος διακομιστής Magento, και 24/7 άμεση υποστήριξη πελατών. Υπάρχουν πολλά άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά:

Φιλοξενία ιστοσελίδων για το Magento

Μόλις αντιμετωπίσετε τεχνικές καταστάσεις, είναι απίστευτα εύκολο και διασκεδαστικό να χρησιμοποιείτε το λογισμικό Magento. Ένα ωραίο πάνελ απαιτεί μόνο τη μικρή καμπύλη εκμάθησης και εκεί πηγαίνετε.

Η προσθήκη προϊόντων είναι τόσο απλή όσο σε άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα που το καθιστούν ένα ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία κουπονιών, την αποστολή λιστών επιθυμιών, την αποθήκευση καλαθιού όταν ένας πελάτης έφυγε χωρίς αγορά, διαφορετικά εργαλεία SEO, διαχείριση φυσικών και ψηφιακών προϊόντων, σχεδόν 46 πύλες πληρωμής και περισσότερα από όσα νομίζετε ότι μπορεί να κάνει το Shopify.

magento best shopify εναλλακτική λύση

Ο ανοιχτός κώδικας της Magento είναι δωρεάν και επίσης δεν χρεώνει καμία χρέωση συναλλαγής. Αλλά σε αντίθεση με το Shopify, το Magento δεν εμφανίζεται με δωρεάν θέματα αλλά μόνο με το προεπιλεγμένο. Μπορείτε είτε να αγοράσετε ένα από το Magento marketplace είτε από τρίτους προγραμματιστές.

Παρόλα αυτά, ο προτεινόμενος οικοδεσπότης μας για το Magento είναι το “SiteGround” το οποίο παρέχει μερικά δωρεάν πρότυπα. Και φυσικά, θα βρείτε τόνους δωρεάν και premium επέκταση στην αγορά τους για την προσθήκη περισσότερων δυνατοτήτων. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για να επισκεφθείτε την ενότητα πόρων στον ιστότοπό τους, τους οδηγούς χρήσης και την τεχνική τεκμηρίωση.

Πριν αποφασίσετε για το Magento, θέλουμε να αναφέρουμε ότι είναι μια αξιόπιστη λύση μόνο για παιδιά που έχουν καταλάβει την τεχνολογία, διαφορετικά θα καταλήξετε με πολύ χάσιμο χρόνου. Ή θα προσλάβετε έναν προγραμματιστή που θα αυξήσει τελικά τα έξοδά σας.

Αυτό που θέλουμε να πούμε ότι εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή απλώς θα ξεκινήσετε, θέλετε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γρήγορα, τότε πρέπει να δοκιμάσετε μια άλλη εναλλακτική λύση, όπως το Bigcommerce.

BigCartel

Το BigCartel είναι επίσης μια ωραία λύση για να κοιτάξετε ενώ ψάχνετε για υπηρεσίες παρόμοιες με το Shopify. Γίνεται μια πολύ πιθανή επιλογή όταν θέλετε να ξεκινήσετε ένα ατομικό κατάστημα διότι το διαθέσιμο το υψηλότερο πακέτο μπορεί να πουλήσει έως και 300 προϊόντα. Αυτός ο φανταστικός οικοδόμος ξεκίνησε το ταξίδι του το 2005.

Διαφορετικά πρόσθετα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες για να βελτιώσετε τη χρηστικότητα του καταστήματος. Παρόμοια με το Shopify, το BigCartel σας υποστηρίζει επίσης για να κάνετε πολλές ενσωματώσεις εφαρμογών.

Οι κατηγορίες εφαρμογών bigcartel shopify εναλλακτικά

Ένας καλός και εύκολος στην πλοήγηση σχεδιασμός είναι ένα κρίσιμο μέρος κάθε διαδικτυακού καταστήματος. Το BigCartel προσφέρει 12+ δωρεάν θέματα με άφθονες προσαρμόσιμες επιλογές. Με απλά κλικ, μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στο εφαρμοζόμενο θέμα. Επιπλέον, ένας προγραμματιστής μπορεί να κάνει πλήρη προσαρμογή κώδικα σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα επί πληρωμή.

Φαίνεται ότι το Shopify είναι μόνο το εργαλείο δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου που έχουμε βιώσει μέχρι στιγμής και χρεώνει τέλη συναλλαγής για τη χρήση μεθόδων πληρωμής τρίτων. Αφ ‘ετέρου, Το BigCartel υποστηρίζει επί του παρόντος τα Apple Pay, PayPal, Square και stripe, ενώ κανένα δεν κοστίζει καμία χρέωση συναλλαγής.

Το BigCartel υιοθετεί μια μοναδική προσέγγιση και αντί να προσφέρει τη δοκιμαστική περίοδο, παρέχει δωρεάν λογαριασμό για όλη τη ζωή μαζί με τα προγράμματα πληρωμής. Ωστόσο, το δωρεάν πρόγραμμα περιορίζεται μόνο σε 5 προϊόντα και δεν προσφέρει κανένα απόθεμα παρακολούθησης ούτε αναλυτικών στοιχείων.

Επιπλέον, δεν επιτρέπεται να επισημάνετε έναν προσαρμοσμένο τομέα. Τα προγράμματα επί πληρωμή κατηγοριοποιούνται κυρίως από τον αριθμό των προϊόντων που μπορείτε να πουλήσετε. Η πιο βασική τιμή του πακέτου 9,99 $ / μήνα όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε 25 προϊόντα. Επομένως, εάν πρέπει να κάνετε κάποια σοβαρή επιχείρηση, τότε θα πρέπει να αγοράσετε ένα premium πρόγραμμα που θα σας προσφέρει επίσης πολλά άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Η bigcartel σχεδιάζει χαρακτηριστικά

Το κέντρο βοήθειας του BigCartel διαθέτει πολύ χρήσιμα μαθήματα που σας οδηγούν στον τρόπο λειτουργίας του λογισμικού. Θα βρείτε οδηγούς για κάθε θέμα, βασικούς για να προχωρήσετε. Επιπλέον, έχουν επιλογές συνομιλίας και email εάν θέλετε να μιλήσετε με τους τεχνικούς πράκτορές τους. Έτσι, αν νομίζετε ότι το κατάστημά σας παραμένει περιορισμένο σε 300 προϊόντα, αξίζει να το δοκιμάσετε. Επιπλέον, καθώς υπάρχει η διαθεσιμότητα ενός μικρού προγράμματος, μπορείτε να ξεκινήσετε από ένα μικρότερο σχέδιο για να εξοικονομήσετε κόστος.

PrestaShop [Αυτο-φιλοξενείται]

Το Prestashop είναι μια δωρεάν πλατφόρμα που σας επιτρέπει να πουλάτε απεριόριστο αριθμό προϊόντων χωρίς να χρεώνετε κανένα κόστος συναλλαγής και μια στενή εναλλακτική λύση Shopify.

Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι είναι δωρεάν, αλλά πραγματικά πρέπει να αγοράσετε ένα domain και web hosting για να λειτουργήσετε ένα κατάστημα μέσω αυτού ακριβώς όπως το Magento ή το WooCommerce plugin.

Από την άλλη πλευρά, έχουν επίσης μια φιλοξενούμενη έκδοση που χρησιμοποιεί το 1&1 φιλοξενία (φθηνός πάροχος φιλοξενίας WordPress).

Καθώς είναι αυτο-φιλοξενείται, οπότε η ρύθμιση μπορεί να είναι προβληματική για ορισμένους αρχάριους χρήστες. Όμως προσωπικά το δοκιμάσαμε και δεν υπάρχει τίποτα να μπερδευόμαστε. Σας προτείνουμε να λάβετε αποφάσεις αυτο-φιλοξενίας εγγραφόμενοι σε ένα πρόγραμμα με πιο πολύτιμο πάροχο φιλοξενίας από το 1&1.

Αναφέρουμε ήδη SiteGround όπου μπορείτε να λάβετε πακέτα φιλοξενίας, καθώς και τομέα και έτσι συνδέουν και τα δύο για να ελαχιστοποιήσουν την εργασία σας. Θα αντιμετωπίσετε μηδενικό πρόβλημα κατά την εγκατάσταση και πολλά περισσότερα οφέλη.

εναλλακτική λύση για το shopify

Το Prestashop είναι μια πολύγλωσση πλατφόρμα που υποστηρίζει 25 γλώσσες βοηθώντας έτσι τις διεθνείς πωλήσεις. Έβαλαν 600+ δυνατότητες στα χέρια σας, όπως απεριόριστα προϊόντα, χαρακτηριστικά προϊόντων, συσκευασία δώρου, πολλά νομίσματα και εγκαταλελειμμένα στοιχεία καλαθιού κ.λπ..

Ρυθμίσεις backend prestashop shopify εναλλακτική λύση

Η πλατφόρμα διαθέτει μόνο ένα προεγκατεστημένο θέμα. Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε την αγορά τους ή μπορείτε να κάνετε αίτηση αγοράς από τρίτο μέρος. Το PrestaShop προσφέρει έναν αμέτρητο αριθμό ενοτήτων για βελτίωση καταστημάτων. Δυστυχώς, μόνο λίγα είναι δωρεάν.

Λόγω της φύσης ανοιχτού κώδικα, ένας ανεξάρτητος προγραμματιστής μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε αλλαγές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Το PrestaShop υποστηρίζει επίσης ένα φόρουμ κοινότητας, οδηγούς, εκπαίδευση, τεκμηρίωση και βίντεο. Έχουν μια τηλεφωνική γραμμή για γενική βοήθεια. Για τεχνική βοήθεια από ειδικούς, πρέπει να αγοράσετε το σχέδιο υποστήριξης που θα δημιουργήσει μια μεγάλη τρύπα στην τσέπη σας.

Συμπέρασμα – Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το Shopify?

Το Shopify είναι μια εκπληκτική λύση για διαδικτυακούς ιστότοπους αγορών, αλλά χάρη στον «αγώνα για την αριστεία», καθώς υπάρχουν διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις στην πόλη με χαρακτηριστικά εκτός συσκευασίας και ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω εναλλακτικές λύσεις Shopify θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Καθώς υπάρχουν δύο τύποι εναλλακτικών λύσεων, Φιλοξενείται και Αυτο-φιλοξενείται. Η φιλοξενούμενη πλατφόρμα όπως BigCommerce είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους χρήστες, ενώ εάν έχετε μερικές τεχνικές δεξιότητες μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε ένα Self-host όπως το WooCommerce που προσφέρει περισσότερο έλεγχο των πόρων και πολύ εύκολο στη χρήση.

Ένας μικρός περιορισμός συνοδεύεται από το μεγαλύτερο μέρος της φιλοξενούμενης λύσης είναι η απουσία προσαρμοσμένης δημιουργίας email. Σχεδόν όλες οι πλατφόρμες που φιλοξενούνται Αγοράστε, BigCommerce, και Ολίσθηση, κ.λπ. μην προσφέρετε καθόλου προσαρμοσμένο λογαριασμό email ή μόνο στα υψηλότερα σχέδια. Ένας προσαρμοσμένος λογαριασμός email καταλήγει στο όνομα καταστήματος / όνομα τομέα σας και φαίνεται πιο επαγγελματικός.

Έτσι, αυτές είναι πράγματι οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Shopify με αξιόπιστες υπηρεσίες. Απλώς δοκιμάστε τους καθώς οι περισσότεροι προσφέρουν έναν δοκιμαστικό λογαριασμό και ενημερώστε μας για την επιλογή σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map