10 najboljših možnosti za konkurenco in tekmovalci za vaše spletne strani e-trgovine

0

Shopify je priročna, a ne dokončna rešitev, in če iz nekega razloga iščete Shopify alternative, ste pristali na pravem mestu.


To je ena izmed najbolj priljubljenih programov za izdelavo spletnih strani za spletna mesta e-trgovina, ki ne zagotavlja le najlažji način in kombinacijo močnih orodij, ampak tudi zahteva zelo minimalno količino tehničnih znanj.

Shopify podpira množico prehodov in razširitev plačil za izboljšanje uporabnosti. Vendar še ne pomeni, da najbolje ustreza vsem.

Če še niste prepričani v Shopify, jim lahko poskusite s prijavo brezplačno 14-dnevno preskusno obdobje.

Zaradi različne raznolikosti izdelkov potrebe nihajo od osebe do osebe. Torej obstaja možnost, da od Shopifyja ne boste dobili funkcije, ki si jo resnično želite.

Torej tukaj predstavljamo najboljšo alternativo Shopify vključno z obsežnim pregledom o vsaki.

Nekateri nadomestni ponudniki so tam, kjer je večina tehničnih vidikov, s katerimi se ukvarja podjetje, vendar se lahko razlikujejo po lastnostih od Shopify.

Medtem ko je le malo gostov, kjer je večina nadzora in tehničnega dela v vaših rokah, kot so nakup gostovanja, namestitev programske opreme, izvajanje SSL-ja in izvajanje posodobitev itd..

Če vas Shopify cena izključi, se zdi rešitev, ki jo gosti sam, več možnosti.

Najboljša možnost Shopify 2019

Najboljše ponudbe in tekmovalci za leto 2020 za spletne strani in trgovine v e-trgovini

BigCommerce

BigCommerce je priznana platforma za e-trgovino, ki ima velik tržni delež. Ni treba, da ste tehnični in ne najamete razvijalca.

Je Gostovana platforma kar pomeni, da tehnična ekipa BigCommerce skrbi za spletno gostovanje, SSL, varnostne popravke in druge posodobitve.

Poleg tega lahko usmerite svojo domeno, kupljeno pri drugem registratorju domen, ali pa samo kupite pri BigCommerce, da se znebite tehničnega dela.

Začenši z dvema osebama, zdaj imajo na stotine zaposlenih. In doslej jih olajšala več kot 8 milijard dolarjev prodajne prodaje.

Tako kot Shopify, tudi BigCommerce enostavno uporablja upravni odbor. Če kdaj uporabljate nadzorno ploščo WordPress, verjamem, da ne boste imeli težav s temami in drugimi nastavitvami.

Iskreno, zelo enostavno je, ali imate že kakšne izkušnje ali ne.

Plošča nadzorne plošče BigCommerce

Bigcommerce je v svojem vedru dobil več funkcij kot Shopify. Zagotavljajo a 15 dni poskusnega obdobja za testno vožnjo. Obstaja veliko brezplačnih in plačljivih tem s številnimi prilagodljivimi možnostmi.

Če ne upoštevate osnovnih funkcij, povezanih z izdelki, plačilnimi prehodi, temami in aplikacijami itd., Lahko dosežete napredne nastavitve, kot so blagajna, zavijanje daril, sledenje podružnic, obveščanje zalog in naročilo.

Uganite, kaj Shopify zaračuna 2% pristojbino za vsako transakcijo. Edini način, da se temu izognemo, je uporaba njihovega notranjega načina plačila. Na drugi strani BigCommerce podpira spletno, spletno in digitalno plačilno sredstvo, vi pa lahko uporabljate kateri koli plačilni prehod.

bigcommerce prehodi za plačila

Do več aplikacij se lahko obrnete brezplačno kot je MailChimp, medtem ko Shopify ponuja veliko aplikacij, vendar je večina od njih označena z nekaj dodatnimi stroški.

velika ponudba za trgovino

Z vidika cen obe podjetji skoraj zaračunavata podobne pristojbine. Shopify stroški 29 $ za osnovni načrt, hkrati pa omogočata samo dva računa osebja.

Po drugi strani BigCommerce podpira neomejen račun osebja, integracijo z Amazonom & eBay, neomejeni izdelki, brezplačen namenski SSL za 29,95 USD / mesec.

Obe ponujata 24/7 podporo klepetanju v živo za hitro pomoč. Poleg tega so forumi, vodniki in dokumentacija skupnosti zelo koristni za učenje in odpravljanje težav.

Volzija

Volusion je izkušen udeleženec v industriji e-trgovine, ki deluje od leta 1999, in eden najboljših konkurentov Shopify. Prečkajo več kot 180 tisoč kupcev. Volusion ponuja vrsto načrtov za izpolnjevanje vseh vrst kupcev.

To je gostujoča platforma, kar pomeni, da boste od nje prejeli vse stvari, s katerimi boste svojo trgovino prevzeli pred javnostjo. Z brezplačno turo lahko začnete 14-dnevno preskusno obdobje.

Ponujajo impresivne brezplačne modele za trgovino. Z urejanjem lahko spremenite veliko sprememb, tudi če nimate tehničnih znanj. Vse je vidno v njihovem urejevalniku WYSIWYG in prepričani smo, da ne boste nikoli izgubljeni.

Za povečanje vaše prodajne številke vam omogočajo, da integrirajte z eBay, Amazon in Facebook, itd. Poleg tega na armaturni plošči predstavljajo različne uporabne analitike.

voluzijska alternativa shopify armaturni plošči

Čeprav ni toliko plačilnih prehodov, kot je Shopify, vendar so vsi podprti plačilni sistemi na Volusion brezplačni, medtem ko Shopify zaračuna 2% transakcijsko provizijo, kar bo znižalo vaš dobiček.

Ni vam treba nameščati dodatkov, saj so napolnjeni z vsem, kar boste morda potrebovali. Želite izslediti donosnost naložbe, izboljšati SEO, ustvariti popuste ali vzpostaviti CRM? Vsi so vnaprej zgrajeni. Pri vsakem načrtu je seznam funkcij

funkcije voluznih načrtov

Zaradi različnih načrtov je Volusion cenovno ugodna in pametna izbira. Toda pri izbiri načrta morate biti previdni, saj omejujejo število izdelkov, kot so na “Mini” načrtujete lahko prodate do 100 izdelkov. Poleg tega načrt vključuje 1 GB pasovne širine in varno odjava.

Medtem ko nadaljujete na večje načrte, vam je dovoljeno prodati več izdelkov in telefonsko podporo. Vsak načrt je dobil nekaj edinstvenih lastnosti.

volusion shopify konkurentov

»Sojenje« do “Mini” uporabniki paketov lahko dobijo pomoč tako, da pošljejo e-pošto ali odprejo klepet. Tudi drugi uporabniki jih lahko kontaktirajo po telefonu. Poleg tega so zavezani k zagotavljanju podpornih storitev za prednostne najemnike za “pro” in “premium” imetnike načrtov.

Temeljno lahko priskočite na pomoč 24/7, ne glede na to, kakšen uporabnik ste. Volusionova razpoložljivost različnih načrtov vam omogoča, da izberete načrt svojih potreb. Poleg tega številne teme trgovine, enostavna uporabnost in prilagodljiva prilagoditev zaslužijo vsako porabo.

SquareSpace

Squarespace je gostujoča programska oprema za izdelavo spletnih strani, ki ponuja pripomoček za povleci in spusti za izgradnjo spletne trgovine, bloga in spletnih mest. Oblikovali so ekskluzivne pakete za uporabnike e-trgovine. Tako kot Shopify, boste dobili intuitivno podporno ploščo za upravljanje vseh možnosti vaše trgovine.

kvadratura razkupi alternativo

Čeprav Squarespace ne vključuje toliko funkcij kot Shopify, vsebujejo pa vse osnovne značilnosti, s katerimi lahko svoje podjetje opustite..

Z ničelnimi znanji kodiranja lahko zgradite privlačno trgovino z uporabo brezplačnih tem. Pomagajo vam ustvariti spletno mesto, optimizirano za mobilne naprave, ki postane obvezno zaradi obsežne uporabe pametnih telefonov.

Načrtne cene za Trgovina e-trgovine se začne od 26 dolarjev na mesec in z letno naročnino boste dobili brezplačno ime domene. Število izdelkov, ki jih lahko vključite na svoje spletno mesto, ni. In kar je najpomembneje, da ste brez kakršnih koli transakcijskih stroškov. Popuste, naročila, stranke in zaloge itd. Je enostavno upravljati.

Namesto nameščanja dodatkov Squarespace prihaja z vgrajenimi funkcijami, kot so plačila, plačilo, račun stranke, računovodstvo, odprema in davek itd. Poleg tega obstajajo tudi integrirane možnosti, kot je aktiviranje SSL-ja in izboljšanje SEO.

Trenutno podpirajo le PayPal in Stripe. Tako pri Squarespaceu ne boste dobili toliko raznolikosti funkcij kot v BigCommerce in LemonStand, ampak boste dobili dovolj orodij za prosto delovanje. Zato predlagamo, da preizkusite brezplačno preskusno obdobje za njihovo kreditno kartico.

Imate težave pri obravnavi neke težave? Squarespace ponuja podporo skupnosti in obsežno bazo znanja. Če imate težave, pošljite e-pošto ali odprite klepet v živo s svojim tehničnim agentom.

Podporne storitve SquareSpace

Če želite preprosto rešitev, pri kateri ni treba nameščati dodatkov ali se zmešati s tehničnim delom, bi bilo dobro, da Squarespace zaidete.

LemonStand

Če vam je glavna težava tisto, kar vas izključuje iz Shopifyja, je LemonStand dober tekmec Shopify. Lemonstand, ustanovljen leta 2010, ponuja robustno rešitev za e-trgovino za mala, srednja in velika podjetja. Če že imate trgovino Shopify, Magento ali BigCommerce, se lahko brez težav preselite na strežnike LemonStand.

Velika prednost, ki jo prinaša Lemonstand, je prilagodljivost. Na trgu lahko sami naredite pomembne spremembe (potrebuje veščine kodiranja) ali si lahko privoščite razvijalec in oblikovalec.

Za demonstracijo predajo 14-dnevni preizkusni račun tako kot Shopify. V celoti zagotavljajo brezskrbno okolje, saj ponujajo brezplačno samostojno platformo, ki jo gostuje sam s tehničnim neredom.

Po prijavi boste odkrili dobro zasnovan urejevalnik WYSIWYG z zelo očitnim seznamom funkcij.

nadzorna plošča

Ne ponujajo toliko integracij kot Shopify, vendar uporabnikom vsekakor nudijo koristne 95+ prehodi za plačila.

aplikacije in plačilni sistemi

Zaenkrat v svojem inventarju ponujajo 15 tem. Vse teme so odprtokodne in brezplačne za uporabo. Seveda napredna raven prilagajanja zahteva razvijanje spretnosti, vendar lahko brez težav spreminjate barve, logotip in favicon itd..

Paketi LemonStand se začnejo od 19 dolarjev na mesec. Vsi načrti vključujejo osnovne funkcije, kot so neomejeni izdelki, račun osebja, shranjevanje in pasovna širina.

Poleg tega ni plačila za transakcijo za uporabo prehodnega plačila. Ne glede na načrt so vključene funkcije glede SEO, Global CDN, HTTPS, prilagodljive blagajne in še veliko več.

shopify alternative 2017-2018

Edina stvar, ki ti je mar je število naročil, saj vam začetni (osnovni) načrt omogoča obdelavo 75 naročil na mesec. Zato izberite načrt, ki pričakuje vašo prihodnjo rast.

Stranki pomoč nudijo klepet v živo in e-poštna sporočila. Podporne službe so prijazne in njihov odziv je presenetljivo hiter tudi na e-poštnih sporočilih. Poleg tega podpirajo ustrezno dokumentacijo, kjer najdete svoje odgovore.

Čeprav je najosnovnejši načrt precej cenovno dostopen z omejenimi naročili, vendar vas bo naslednji načrt drago stal. Na splošno se ob nakupu LemonStanda izkaže veliko funkcij, zato je to vredna naložba.

WooCommerce + WordPress.org [Samostojno gostovanje]

WooCommerce je vodilna platforma za e-trgovino, ki pokriva več kot 30% trgovin (tj. Pokriva večino tržnega deleža kot katera koli druga).

Pravzaprav je vtičnik, ki je nameščen na WordPress CMS in vam omogoča boljši nadzor in prilagodljivost. Poleg tega gre za odprto kodo, tako da jo lahko spremenite v svoje potrebe, tako da vprašate svojega razvijalca.

Lahko se imenuje a brezplačna možnost Shopify saj vam za njihovo programsko opremo ali kakršno koli transakcijsko ceno ne zaračunajo ničesar. Vse, kar morate kupiti domena in a zanesljiv WooCommerce gostovanje.

Oboje lahko dobite pri enem samem ponudniku in tako omejite svoje tehnično delo. Toplo priporočamo, da poskusite SiteGround za stabilno, varno in uporabniku prijazno izkušnjo.

sitep prizorišče alternativ Indije

Vprašanje se lahko pojavi, ker gre za samostojno rešitev, zato bo morda potrebno veliko tehničnega znanja in začetnike lahko zmede. Osebno nismo tehnološko pametni fantje in po naših izkušnjah je neverjetno preprost za uporabo.

Odločite se za domeno, prijavite se v načrt na spletnem mestu SiteGround in si namenite nekaj časa, da se pripravite na svoj račun. Po tem uporabite namestitveni program z enim klikom iz svojega danega cPanela za namestitev WordPress-a.

Zdaj namestite vtičnik WooCommerce in to je vse. Poleg tega lahko s samo klikom aktivirate Šifriraj SSL, ki ga ponuja brezplačno spletno mesto SiteGround.

WooCommerce je zelo bogat z dodatki za dodajanje dodatnih funkcij. Na voljo je na stotine razširitev, povezanih z načini pošiljanja, trženjem, plačilnimi metodami in računovodstvom itd.

woocommerce shopify druge možnosti reddit

Vtičnik ima brezplačno zelo odzivno temo z imenom “Storefront”. Nekaj ​​je tudi brezplačnih otrok teme. Vse, kar lahko upravljate, na kartici WooCommerce, prikazani na nadzorni plošči WordPress.

Skupni stroški pridobitve domene in gostovanja paketa so še posebej nižji, tudi od osnovnega načrta Shopifyja. Poleg tega lahko prodate čim več izdelkov in omogočite uporabo brezstičnih, spletnih in digitalnih plačilnih sredstev.

Z integracijo Facebooka je vaša Facebook stran dobra prodajalna za učinkovito povečanje stopnje konverzije. Ne podpirajo klepeta v živo.

Lahko jim pošljete po e-pošti, si ogledate njihove navodila po korakih in preberete njihove vadnice. Če torej iščete ekonomično, a celovito rešitev, je WooCommerce privlačna pozornost.

Wix

Wix je globoka in stalno rastoča platforma za ustvarjanje profesionalne spletne prisotnosti. Ustanovljena leta 2006 zdaj upravljanje z več kot 110 milijoni uporabnikov.

Številne vrhunske predloge, veliko število aplikacij in zelo prilagodljive možnosti teme so ena izmed zelo blizu možnosti za Shopify. Tako se seznanite z njihovimi storitvami bodisi z uporabo brezplačnih ali cenovno ugodnih plačljivih načrtov.

Wix ponuja dva načina za nastavitev vašega spletnega mesta. ADI je hitra pot, ki vas popelje na ogled, ko ste odgovorili na vrsto vprašanj v zvezi s svojo trgovino, ki jo želite nastaviti. Medtem ko se druga metoda imenuje Wix urejevalnik ponuja več prilagoditev in nadzora, začnite z izbiro 100 šablon predloge.

wix spletna mesta, kot so shopify

Poleg predlog je Wix ustvaril veliko trgovino, ki vsebuje 280 programov, povezanih z vsako kategorijo.

Vdelavo klepeta v živo, integracije družbenih medijev, plačilnih prehodov ali ustvarjanja kuponov lahko vse storite s preprosto namestitvijo preprostih dodatkov.

Poleg tega lahko vdelate kode HTML, dodate svetlobne polja, različne sloge gumbov in polja, da trgovino prilagodite po svojih zahtevah.

Wix shopify alternativa 2018

Wix ponuja svoje storitve po zelo neverjetnih cenah. Njihova struktura cen jim omogoča, da dobijo prednost pred Shopifyjem. Načrti se začnejo od 4,50 USD na mesec z zelo omejenimi funkcijami, kot sta 1GB pasovna širina in 500 MB pomnilnika. Ta načrt omogoča, da povežete tudi domeno po meri. To je tako kot zelo oseben ali preizkusni načrt.

Za kakšen resen posel moraš izbrati večji načrt. Spletno trgovino lahko nastavite samo na “E-trgovina” in “VIP” načrti. The Načrt e-trgovine samo stane 16,50 USD / mesec z 10 GB pasovne širine in 20 GB prostora za shranjevanje.

Prav tako nosi nekaj brezplačnih, kot so brezplačno ime domene in nekaj plačljivih aplikacij. Medtem ko je njihov najvišji “VIP” načrt še vedno stanejo nižje (24,50 USD / mesec) kot Shopify in omogočajo neomejen promet.

Wix je zasnovan tako, da zagotavlja maksimalno enostavno uporabnost tudi prišlekom. Poleg tega imajo korak za korakom vadnice in video vodnike za boljše razumevanje.

Trenutno ne ponujajo klepetanja v živo, ampak za tehnično podporo, lahko jim pošljete e-pošto. Ne glede na to, ali imate predhodno znanje ali ne, vas Wix ne bo razočaral s številnimi lastnostmi, edinstvenim dizajnom in cenovno ugodnostjo.

Magento [samostojno gostovanje]

Magento je še ena vodilna platforma za e-trgovino, ustanovljena leta 2007. S polnimi uporabnimi funkcijami na krovu je platforma dobra izbira med iskanjem alternative Shopify.

Lahko uganite njihove odličnosti storitev, saj ji zaupajo svetovno znane blagovne znamke, kot so King Burger, Tom Dixon in Ncare itd..

Magento je na voljo v brezplačni in plačljivi različici. Njihova plačljiva različica se pojavlja s strukturo, ki jo gosti oblak in vaš izbor e-trgovine spremeni v resnično ekstravagantno izbiro ali celo izven cenovne dostopnosti.

Medtem ko open-source Magento (tudi izdaja skupnosti) je brezplačno naložljiv. Za zagon odprtokodne različice potrebujete domeno in načrt gostovanja.

Kot smo že omenili, je SiteGround zelo prijazen gostitelj rešitev za e-trgovino. Poleg tega zagotavljajo gostovanje s SSD, Magento optimiziran strežnik, in 24/7 takojšnja podpora strankam. Obstaja več drugih edinstvenih lastnosti:

Spletno gostovanje spletnega mesta za Magento

Ko se lotite tehničnih situacij, je upravljanje programske opreme Magento neverjetno enostavno in zabavno. Za lep videz plošča potrebujete le malo krivulje učenja in tam se odpravite.

Dodajanje izdelkov je tako preprosto kot na drugih platformah za e-trgovino. Opravite lahko veliko stvari, zaradi katerih je močno orodje za ustvarjanje kuponov, pošiljanje seznamov želja, shranjevanje vozička, ko stranka ostane brez nakupa, različna orodja za SEO, upravljanje fizičnih in digitalnih izdelkov, skoraj 46 plačilnih prehodov in več kot mislite, da lahko Shopify stori.

magento najbolje shopify alternativa

Odprta koda Magento je brezplačna in prav tako ni zaračunala nobene transakcijske pristojbine. Toda Magento se za razliko od Shopifyja ne pojavlja z brezplačnimi temami, ampak samo s privzeto. Lahko ga kupite na tržnici Magento ali pri zunanjih razvijalcih.

Čeprav je naš Magento priporočen gostitelj “SiteGround”, ki ponuja nekaj brezplačnih predlog. In seveda, na njihovem trgu boste našli na tone brezplačnih in premium dodatkov za dodajanje dodatnih funkcij. Če potrebujete pomoč, obiščite razdelek o virih na njihovem spletnem mestu, navodila za uporabnike in tehnično dokumentacijo.

Preden se odločite za Magento, želimo omeniti, da je zanesljiva rešitev samo za dobro usposobljene fante, saj boste na koncu z veliko izgubo časa. Ali pa boste najeli razvijalca, ki bo sčasoma povečal vaše stroške.

Kaj hočemo povedati, da če niste tehnično pametni ali šele začnete, želite hitro vzpostaviti spletno trgovino, potem morate poskusiti z drugo alternativo, kot je Bigcommerce.

BigCartel

BigCartel je tudi lepa rešitev, ki si jo je treba ogledati med iskanjem storitev, podobnih Shopifyju. Zelo potencialna je izbira, ko želite zagnati trgovino na nivoju, ker je na voljo najvišji načrt lahko proda do 300 izdelkov. Ta fantastični graditelj je začel svojo pot leta 2005.

Različni dodatki so odličen način za dodajanje več funkcij za izboljšanje uporabnosti trgovine. Podobno kot pri Shopify, vas tudi BigCartel podpira več integracij aplikacij.

kategorije aplikacij bigcartel ponujajo alternativo

Dober in enostaven za krmarjenje je ključni del vsake spletne trgovine. BigCartel ponuja 12+ brezplačnih tem z obilnimi prilagodljivimi možnostmi. S samo kliki lahko naredite večje spremembe v prijavljeni temi. Poleg tega lahko razvijalci izvedejo prilagajanje celotne kode na katerem koli plačljivem načrtu.

Izgleda, da je Shopify edini proizvajalec e-trgovine, ki smo ga doživeli doslej, ki zaračuna transakcijske pristojbine za uporabo plačilnih metod tretjih oseb. Po drugi strani, BigCartel trenutno podpira Apple Pay, PayPal, Square in stripe, medtem ko nobena ne stane nobene transakcijske pristojbine.

BigCartel sprejme edinstven pristop in namesto da ponudi preskusno obdobje, poleg plačanih načrtov zagotavljajo brezplačen račun za vse življenje. Toda brezplačni načrt je omejen le na 5 izdelkov in ne ponuja nobenega sledenja niti analitike.

Poleg tega vam ni dovoljeno kazati na domeno po meri. Plačani načrti so v glavnem razvrščeni po številu izdelkov, ki jih lahko prodate. Najbolj osnovna cena načrta 9,99 USD / mesec kjer lahko objavite 25 izdelkov. Če morate opraviti resne posle, morate kupiti premijski načrt, ki vam bo prinesel tudi številne druge uporabne funkcije.

bigcartel načrtuje funkcije

Center za pomoč BigCartel vam ponuja zelo koristne vaje, ki vas vodijo k načinu uporabe programske opreme. Našli boste vodnike za vsako temo, osnovne za vnaprej. Poleg tega imajo možnosti za klepet in e-pošto, če se želite pogovarjati z njihovimi tehničnimi agenti. Če menite, da vaša trgovina ostaja omejena na 300 izdelkov, je vredno poskusiti. Poleg tega lahko zaradi manjšega načrta začnete z manjšim načrtom in tako prihranite pri stroških.

PrestaShop [samostojno gostovanje]

Prestashop je brezplačna platforma, ki vam omogoča prodajo neomejenega števila izdelkov brez zaračunavanja transakcijskih stroškov in tesne možnosti Shopify.

Na splošno lahko rečemo, da je brezplačno, toda resnično morate kupiti domeno in spletno gostovanje, če želite upravljati trgovino prek tega, tako kot Magento ali WooCommerce vtičnik.

Na drugi strani imajo tudi gostovano različico, ki uporablja oznako 1&1 gostovanje (poceni ponudnik gostovanja WordPress).

Ker je gostitelj sam, je tako nastavitev za nekatere uporabnike novice morda težavna. Ampak osebno smo poskusili in pri tem se ne bi bilo kaj zmešati. Predlagamo, da sprejmete samostojne gostinske odločitve, tako da se naročite na načrt z bolj dragocenim ponudnikom gostovanja od 1&1.

Že omenjamo SiteGround kjer lahko dobite pakete za gostovanje, pa tudi domeno in tako povezujeta oba, da zmanjšate vaše delo. Pri nameščanju in veliko več koristi boste imeli težave z ničlo.

alternativa spletnemu mestu za nakup

Prestashop je večjezična platforma, ki podpira 25 jezikov torej pomoč pri mednarodni prodaji. V vaše roke dajo 600+ funkcij, kot so neomejeni izdelki, atributi izdelkov, zavijanje daril, več valut in opuščene podrobnosti o vozičkih itd. Po namestitvi vidite predstavitveni račun, ki je koristen za pregled podrobnosti, predstavljenih v PrestaShop.

Nastavitve prednastavitvenih zalednih ponudb ponujajo alternativno

Platforma ima samo eno vnaprej nameščeno temo. Za več tem obiščite njihovo tržnico ali pa se prijavite kupljeno pri tretji osebi. PrestaShop ponuja nešteto modulov za izboljšanje trgovine. Toda na žalost je le nekaj njih brezplačnih.

Zaradi odprtokodne narave vam lahko neodvisni razvijalci pomagajo pri spremembah glede na vaše zahteve. PrestaShop podpira forum skupnosti, vodnike, usposabljanje, dokumentacijo in video vadnice. Imajo telefonsko linijo za splošno pomoč. Za tehnično strokovno pomoč morate kupiti njihov načrt podpore, ki bo ustvaril veliko luknjo v žepu.

Zaključek – Katera je najboljša alternativa za pripravo?

Shopify je osupljiva rešitev za spletna mesta za spletno nakupovanje, toda zahvaljujoč se “dirki za odličnost”, ker so v mestu na voljo druge možnosti s posebnimi funkcijami in še posebej dostopnimi cenami. Upamo, da vam bodo zgoraj omenjene najboljše možnosti Shopify pomagale najti tisto, ki ustreza vašim potrebam.

Ker obstajata dve vrsti alternativ, Gostili in Samostojno gostovanje. Hosted platforma kot BigCommerce je odlična izbira za novince, medtem ko, če imate nekaj tehničnih znanj, lahko preprosto uporabite Self-gostovanje, kot je WooCommerce, ki nudi več nadzora nad viri in zelo enostavno upravljanje.

Majhna omejitev pri večini gostujočih rešitev je odsotnost ustvarjanja po meri e-pošte. Všeč so skoraj vse gostovane platforme Shopify, BigCommerce, in Volzija, itd. ne ponujajo e-poštnega računa po meri sploh ali samo v višjih načrtih. E-poštni račun po meri se konča z imenom vaše trgovine / imenom domene in izgleda bolj profesionalno.

To so res najboljše možnosti Shopify s skrbniškimi storitvami. Poskusite jih, saj večina ponuja preskusni račun in nam sporočite vašo izbiro v spodnjem razdelku za komentarje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map