10 najboljših alternativa SquareSpace in tekmovalci 2020

2

Torej, pristali ste na tej strani in pobrali najboljšo alternativo Squarespace, ki zahteva minimalistične tehnične spretnosti, vendar ponuja veliko funkcionalnosti.


Squarespace je eden najpreprostejših graditeljev, ki ga uporabljajo elegantne predloge za spletne trgovine, bloge in modna spletna mesta itd..

Gotovo so minili dnevi, ko je spletna stran razšla nered, poleg nakupa domene in gostovanja načrta. Morate opraviti veliko dela, vključno s ukvarjanjem s parametri kodiranja, da ustvarite dober videz svojega spletnega mesta.

Toda s časom so se stvari z vstopi v graditelje spletnih mest poenostavile – tehnično delo skoraj ne zahteva in zagon spletnega mesta v samo nekaj minutah. Squarespace stoji med najboljšo programsko opremo za izdelavo spletnih strani, ki je na voljo na trgu.

Čeprav Squarespace združuje s kopico funkcij, vendar nobena ni upravičena vzeti kot popolnega graditelja spletnih strani. Edino, kar lahko dobite, je najboljše za vas.

Če Squarespace ne izpolnjuje vaših zahtev – zlasti za spletno mesto za e-poslovanje imajo zelo omejena prehodna plačila.

Brez skrbi, saj obstajajo graditelji spletnih strani, podobni Squarespaceu, ki ponuja nekaj različnih funkcij, ki jih morda ne najdete v Squarespaceu.

Oglejmo si torej našo zbirko najboljših kramp.

10 najboljših alternativ za kvadratni prostor 2020 – zanesljivi tekmovalci v kvadratu

1. Wix

Wix - najboljša alternativa kvadraturi

Wix je eden izmed priljubljenih ustvarjalcev spletnih strani, ki strankam pomaga skorajda brez truda pri izdelavi spletnih strani. Začeti z njimi je zelo enostavno, čarovnik za nastavitev vam pomaga pri izbiri med ADI in Wix urejevalnikom.

Urejevalnik ADI je najbolj primeren za novorojenčke, saj gre za precej samodejni način, kjer zastavijo le nekaj preprostih vprašanj, da bi dobili oblikovano spletno mesto.

Wix urejevalnik je tudi zelo enostaven za navigacijo, kjer začnete, tako da izberete med 100-imi brezplačnih predlog lepega videza, ki spadajo v različne kategorije, kot so spletna trgovina, fotografija, potovanje in blog itd. spletnih strani, ne da bi se zapletli s kodiranjem.

Izberete lahko postavitev spletne strani, ustvarite kategorije in izvedete različna urejanja v njihovi orodni vrstici. Poleg tega lahko elemente preprosto povlečete, kamor koli želite.

Z Wixom boste dobili dostop do njihovega trga aplikacij, kar bo na stotine aplikacij omogočilo enostavno namestitev in močno izboljšalo uporabnost. Brezhibno lahko vključite socialne aplikacije, marketinška orodja, možnosti klepeta, aplikacije za e-trgovino in še veliko več.

Wix je zelo prilagodljiv in vdelane kode so odličen pripomoček za fante, ki radi delajo kodiranje. Največja težava z Wixom je, da ste vezani na predlogo, če pa želite, da jo spremenite, morate obnoviti spletno mesto.

Ko se ukvarjate s spletnimi storitvami, vedno potrebujete storitve podpore tehničnih strokovnjakov podjetja. Žal nimajo funkcije klepetanja v živo, vendar nudijo podporo strankam po telefonu in e-poštnih sporočilih. Poleg tega omogočajo dostop do njihovih vodnikov po korakih.

Na Wixu lahko začnete brezplačno samo zaradi okusa. Kot brezplačen uporabnik ste dobili 500 MB pomnilnika in 1 GB pasovne širine. In ko jih želite, nadgradite na želeni premijski načrt.

Imajo različne načrte, ki se začnejo od 4,50 USD / mesec, ki omogočajo povezavo domene po meri. Za vzpostavitev spletne trgovine ponujajo načrt e-trgovine v višini 8,25 USD na mesec z več kot 100 dolarji vrednimi brezplačnimi izdelki.

2. Shopify

Shopify nadomestni prostor za trgovino

Če iščete alternative Squarespace za zagon spletne trgovine, je Shopify verjetno najboljše mesto.

Njihov graditelj, osredotočen na e-trgovino, olajša zapletena delovna mesta in je osvojil tudi več nagrad. Napajajo preko 500K spletnih trgovin. Za izkušnje si lahko tukaj ogledate 14-dnevno preizkusno vožnjo.

Ponujajo skoraj 100 brezplačnih in plačljivih predlog za spletne trgovine. Na žalost jih je večina plačanih, vendar so tudi brezplačne teme lepo videti.

Odlična izbira Shopifyja je, da vam ni treba zapravljati časa za upravljanje nastavitve za zaledje, saj je precej preprosto, tudi začetnik uporabnik ga lahko razume v nobenem trenutku.

Na nadzorni plošči vaše trgovine Shopify lahko upravljate različne možnosti trgovine, kot so izdelki, naročila in popusti itd. Ponujajo tudi vpogled, kot so menjalni tečaj, lokacija stranke, ponavljajoča se stranka, skupna naročila in še veliko več.

Druga stvar, zaradi katere je boljša izbira kot Squarespace, je na voljo 1000 aplikacij, ki jih lahko vključite z nekaj kliki. Pojdite do trgovine z aplikacijami na nadzorni plošči in našli boste aplikacije glede pošiljanja, plačilnih prehodov, družbenega, računovodstva in upravljanja zalog.

Podpirajo 100+ plačilnih prehodov, medtem ko je Squarespace omejen le na Stripe in PayPal. Podobno kot Squarespace tudi Shopify zaračuna transakcijsko provizijo (razlikuje se glede na izbrani načrt).

Kanali za podporo strankam, kot so klepet v živo, telefon in e-poštna sporočila, so na voljo 24/7 brezplačnim in premium uporabnikom. Poleg tega so obdržali tudi vadbeni del in forum skupnosti.

Še ena prednost uporabe Shopify nad Squarespace je cena.

Ponujajo 3 različne načrte, ki jih ponuja Shopify, najosnovnejši načrt stane 29 USD na mesec in zaračuna 2% transakcijsko provizijo pri uporabi tretjega plačilnega prehoda.

Čeprav je nekoliko višji od številnih drugih orodij za e-trgovino, ki so na voljo na trgu, zato ljudje iščejo druge alternative, vendar so cene storitev vredne njihovih storitev, razen pristojbine za transakcije, ki bi lahko nekoliko škodila.

3. Pixpa

Tekmovalec Pixpa kvadratnega prostora

Pixpa je vsestranska platforma za kreativne strokovnjake, s katerimi lahko ustvarijo svoje spletno mesto z integrirano trgovino za e-trgovino, galerijami strank, blogom in še veliko več.

Pixpa je postala izjemno priljubljena alternativa Squarespaceu, zlasti med fotografi, umetniki in oblikovalci, ki imajo radi vsestranske zmogljivosti in stroškovno učinkovite načrte cen.

Ustvarjanje osupljivih spletnih strani je prepir z veliko izbiro tem, ki so popolnoma prilagojene slikovnim pikam. Vsa spletna mesta so mobilna in prijazna na vseh napravah.

Njen preprost, a zmogljiv program za izdelavo spletnih strani s povleci in spusti ponuja enostavno rešitev za vsakogar brez veščin kodiranja, da na enem mestu ustvarijo in upravljajo svojo popolno spletno prisotnost. Njihova skupina za podporo je na voljo tudi 24/7 v klepetu v živo in po e-pošti, da vam pomagajo, kadar potrebujete pomoč.

Pixpa precej zasenči prostor Squarespace, ko gre za razstavljanje, skupno rabo, prodajo in pošiljanje slik. Galerije v Pixpi imajo številne funkcije, kot so podpora za večpredstavnostne vsebine, 15+ postavitev galerij, med katerimi lahko izbirate, uvoz podatkov IPTC, močna orodja za galerijo slik in še veliko več.

Ustvarite lahko tudi galerije, ki omogočajo e-trgovino, in prodajajo slike v obliki natisov ali datotek za prenos. Integrirana platforma Client Galleries omogoča uporabnikom, da racionalizirajo svoj potek dela in delijo, prodajajo in dostavijo slike strankam.

S Pixpo lahko ustvarite tudi celovito integrirano trgovino za e-trgovino. Fizični izdelki, digitalni izdelki ali storitve se lahko začnejo prodajati v nekaj minutah. Kadar številne platforme zaračunavajo pristojbino za vsako transakcijo, za nobeno transakcijo sploh nimajo provizije. Torej, ves dobiček je vaš.

Najboljše od vsega je, da Pixpa vse to ponudi v delcu cene kvadrata s cenami, ki se začnejo že od samo 6 USD / mesec.

Odlikujejo ga cenovno ugodni načrti za oblikovanje cen in podpora 24 x 7, zato je to najprimernejša platforma za ustvarjalce in mala podjetja po vsem svetu..

Še vedno zmeden, da bi se odločil, ali bi ga izbral? Brez skrbi, na voljo je tudi 15-dnevno brezplačno preskusno obdobje, poizkusite naprej.

4. Duda

duda armaturna plošča

Duda je še en velik konkurent Squarespace z razumno cenovno strukturo. Vaše spletno mesto bo delovalo nemoteno z največjim časom upadanja, saj Amazovo oblačno strukturo uporablja Duda za gostovanje vsebin.

Izdelovalec spletnih strani Duda je na voljo za uporabo od leta 2010 in prijetna rešitev za tiste, ki nimajo tehničnega znanja in drugih veščin upravljanja spletnih mest. Ima integrirane varnostne kopije, SEO in analitične funkcije.

Čas razvoja spletnega mesta se dramatično zmanjša s funkcijo povlečenja in spuščanja. Predmete na svoje spletno mesto lahko dodate s preprostimi kliki miške.

Za razliko od Squarespace Duda ponuja na voljo našteto število pripomočkov, kot so gumb, dodajanje besedila, nedavne objave in iskalna vrstica itd. 100+ pisav podpira njihovo orodje.

Samo povlecite želeni element in ga spustite na spletno stran, kjer koli želite. Osebno se nam je zdelo bolj udobno uporabljati kot Squarespace.

Duda vam omogoča, da kadar koli spremenite oblikovanje spletnega mesta. Videoposnetke in slike lahko uporabite kot ozadje in oblikujete čudovito spletno stran.

Poleg tega funkcija njihovega uvoza vsebine omogoča uvoz z obstoječega spletnega mesta, ne da bi se poglobili v tehnična dela.

Izberete lahko celo drugo postavitev za mobilne, tablične in namizne računalnike. Poleg tega personalizacija spletnega mesta ni več težava za nove uporabnike, kot so dodajanje pojavnih oken, obvestilne vrstice, klicanje in pravila za delovni čas itd..

Duda je s svojim orodjem predstavil graditelja trgovine e-trgovine. Pojdite le, da shranite funkcije na stranski vrstici, kjer lahko upravljate s prodajo, izdelki in promocijami.

Poleg tega je brez težav mogoče prilagoditi pošiljanje, davke, račune, načine plačila in številne druge nastavitve.

Ogledate si lahko in spremenite določeno platformo, kot so namizni računalnik, mobilni telefon in tablični računalnik. Brezplačni uporabniki lahko dostopajo do vodičev in podpore skupnosti, medtem ko plačani uporabniki prejmejo pomoč 24/7 v klepetu v živo in 18 ur / dnevno telefonsko podporo.

Pred nakupom nudijo najboljšo priložnost, saj namesto nekajdnevne preizkušnje ponudijo brezplačen račun. V brezplačni različici lahko do določene mere uporabljate tudi njihove funkcije e-trgovine.

Plačani načrti se začnejo od 7,13 USD na mesec, če se letno naročite in vključujejo domeno po meri, HTTPS, varnostno kopijo in način razvijalca. V primerjavi s Squarespaceom Duda ne zaračuna nobene transakcijske pristojbine, temveč omeji število izdelkov v vsakem paketu.

5. Weebly

weebly podoben kvadraturi

Zaradi številnih funkcij, dobro zasnovanih predlog in velike uporabnosti je Weebly odlična alternativa Squarespaceu.

Deluje od leta 2007 in zdaj pooblašča več kot 40 milijonov podjetnikov, ki uporabljajo Weebly. Lepota tega ustvarjalca spletnih strani, da lahko z njim upravljate tudi z napravami Android, iPhone in iPad.

Ko izberete predlogo, pristanete v njihovem urejevalniku. Njihov urejevalnik spletnih strani je zelo preprost, kmalu se boste navadili, tudi če prej še niste preizkusili graditelja. Deluje zelo gladko, vse kar morate povleči element.

Brez kolcanja lahko spremenite barvo, pisave ali celo celotno temo. Za razvijalce vgradijo zelo priročen način urejanja CSS / HTML, ki prikazuje različne dele teme, kot so glava, slogi in sredstva itd., Kar omogoča hitro navigacijo.

Vsako stran vašega spletnega mesta je enostavno prilagodljivo in ima integrirano orodje za izboljšanje vidnosti spletnega mesta. V ustvarjalcu je ogromno elementov, ki pomagajo pri pisanju spletnega dnevnika in oblikovanju spletnih strani.

Na primer, želite ustvariti stran »Pišite nam«, vse kar morate storiti je, da ustvarite stran in povlecite element »Kontaktni obrazec« s stranske vrstice. Trg aplikacij vsebuje na stotine aplikacij, zaradi katerih je Squarespace najmočnejši tekmec kot katero koli drugo orodje za izdelavo programov.

Weebly je dovolj dober za izgradnjo spletne trgovine. Elegantno oblikovana armaturna plošča je uporabna pri dodajanju izdelkov, darilnih kartic, kuponov itd.

Naročila lahko izvajate in spremljate ter zapuščene vozičke. Na voljo je tudi veliko funkcij, ki so potrebne za delovanje eStoreja.

Verjetno vzdržujejo vse kanale za pomoč strankam, kot so klepet v živo, e-pošta, mesto v skupnosti in širok spekter vodnikov in videov. Uporabnikom telefonskih podpor je na voljo telefonska podpora »Pro« in »Business«. Glavna pomanjkljivost Weeblyja je, da ima omejene možnosti urejanja predlog.

Za preskusno vožnjo lahko začnete kot brezplačen uporabnik pod njihovo poddomene in 500 MB pomnilnika. Načrte so razdelili na „za spletna mesta“ in „za spletno trgovino“. Torej, za spletno mesto se načrt giblje od 8 do 24 mesecev na mesec, ko se plačuje letno.

Osnovni načrt vključuje brezplačno ime domene, 100 USD AdWords in neomejeno prostora za shranjevanje. Za načrt “spletne trgovine” je Weebly nekoliko draga rešitev, saj na prvih dveh načrtih zaračunajo 3-odstotno pristojbino za transakcije in omejene izdelke. Paketi se začnejo od 8 do 38 dolarjev na mesec.

Tretji načrt stane 25 dolarjev na mesec (nižji od osnovnega Shopifyja) in omogoča neomejene izdelke, SSL certifikat in brez transakcijske pristojbine. Poskusite Wix ali pojdite na Shopify alternative tukaj.

6. WooCommerce

WooCommerce - spletna trgovina, ki gradi alternativo kvadraturi

WooCommerce je vtičnik za WordPress in velja za močno alternativo Squarespaceu, ko gre za nadzor in določanje cen. WordPress je najbolj razširjen CMS za izdelavo spletnega mesta ali bloga. Tako WooCommerce kot WordPress sta brezplačna za uporabo in zagotavljata najboljšo rešitev za vzpostavitev spletne trgovine.

Edina pomanjkljivost, s katero se lahko srečujejo novorojenci, je tehnična dela, kot so nakup domenskega imena, spletno gostovanje, namestitev CMS, SSL certifikata in nato upravljanje vseh.

Toda takšne stvari vam omogočajo tudi večji nadzor. Na srečo zdaj podjetja za spletno gostovanje takšne stvari precej olajšajo in vse sestavine lahko dobite na enem mestu. Poleg tega nekateri celo ponujajo vnaprej nameščen CMS kot tudi WooCommerce.

WooCommerce je vodilna programska oprema, ki jo uporablja skoraj 28% spletnih trgovin. Po namestitvi vtičnika vas čarovnik vodi, da nastavite vse potrebne korake v trgovini.

Ni seznama tem, vendar boste dobili brezplačno osupljivo privzeto temo “Storefront”. Na voljo so tudi nekatere otroške teme. Poleg tega lahko uporabite katero koli temo tretjih oseb, če želite, da je kot WooCommerce združljiv z vsemi.

Brezplačne in plačane razširitve so lepota podjetja WooCommerce. Za namestitev je na voljo več razširitev kot katera koli druga platforma. Na zavihku WooCommerce boste našli stotine razširitev na nadzorni plošči. Obstaja veliko prehodov za plačila, kot so stripe, PayPal in Square itd.

WooCommerce je brezplačen in pridobite popoln nadzor nad vtičnikom. In če imate kakršno koli težavo, imajo široko bazo znanja in tudi video vadnice.

Za pogovor z njihovimi strokovnjaki samo predložite vozovnico in oni vam bodo pomagali po svojih najboljših močeh. To je resnično stroškovno učinkovita alternativa Squarespace z več funkcijami. Za nemoteno delovanje morate izbrati samo združljive ponudnike spletnih gostovanj WooCommerce.

7. BigCommerce

BigCommerce za nadomestni kvadrat 2017

BigCommerce ponuja rešitev za zagon spletne trgovine e-trgovina. Je vredna alternativa Squarespaceu in zelo podobna ustvarjalcu trgovin Shopify. Omogočajo enostavno integracijo za prikazovanje vaših izdelkov na Amazonu, Facebooku, eBayu in neopazno z veliko POS programsko opremo itd., Kar vam omogoča povečanje stopnje konverzije.

V vaših rokah ponujajo številne napredne funkcije urejanja. Poleg tega obstaja tudi ogromen seznam odzivnih brezplačnih in plačljivih tem, kjer je vsaka dobila veliko možnosti urejanja. J

Pojdite na zavihek “Storefront” na stranski vrstici nadzorne plošče, kjer lahko uredite različne možnosti teme in celoten dizajn.

Do vseh funkcij lahko dostopate že od zaledja in opravljate naloge, kot so dodajanje izdelkov, urejanje naročil in kupcev itd. Poleg tega nastavite postopek nakupa, zavijanje daril, izvoz teme tretjih oseb, klepet v živo in številne druge vključeno.

Poleg tega vam njihova trgovina z aplikacijami omogoča uporabo raznolikih funkcij, povezanih s trženjem, plačili, računovodstvom, orodji za spremljanje in še veliko več.

Za razliko od kvadrata, Bigcommerce nobenega načrta ne plačuje. Stranki pomagajo prek klepeta v živo, telefona in e-pošte. Poleg tega si lahko ogledate njihove vodiče. Univerza BigCommerce ima na spletu množico videoposnetkov ali postavlja vprašanje.

Raznolikost razpoložljivih načrtov sega od 29,95 do 249,95 dolarja na mesec. Čeprav se osnovni načrt zdi drag, vendar je ta precej nižji od Squarespacea.

Poleg tega je na voljo več prehodnih plačilnih mest, ki omogočajo seznam trgovin na večjih tržnicah. Namenski SSL certifikat vsebuje tudi vse načrte za varne transakcije. Na splošno je BigCommerce veliko boljši od Squarespace-a za gradnjo spletne trgovine.

8. Jimdo

Graditelj spletnih strani Jimdo

Jimdo ni tako bogat po šabloni šablon kot Squarespace, vendar enostavnost uporabe, cene in obilna zaloga pripomočkov spremeni Jimdo v tesno alternativo Squarespaceu.

Najboljši del je, da vam omogočajo, da delujete iz njihove mobilne aplikacije, ki je na voljo za uporabnike Android in iOS. Odlična rešitev za samostojne podjetnike in poslovne strani.

Jimdo ponuja dva načina, Jimdo Dolphin in urednik. Delphin ustvari spletno stran v zadregi, kjer zastavljajo številna vprašanja, in v nekaj minutah se vaše spletno mesto pripravi, da začnejo živeti.

Programsko vgrajeno orodje za SEO lahko izboljša prepoznavnost spletne trgovine in podstrani, tako da se na vaše spletno mesto lahko vozi več strank.

Lahko spremenite sloge predlog, ozadja ali če želite izboljšati razvojne spretnosti, samo igrajte se s HTML in CSS.

Jimdo graditelj ponuja funkcije za zagon popolnoma funkcionalne trgovine za e-trgovino. Za sprejem plačil lahko dodate trak in Paypal itd. Poleg tega so upravljanje naročil, zaloga in ustvarjanje popustov zelo enostavno. In kar je najpomembneje, da ne zaračunavajo nobene transakcijske pristojbine.

Velika prednost Jimda pred Squarespaceom je razpoložljivost pripomočkov, ki jih lahko dodate na svoje spletno mesto za več funkcionalnosti.

Orodja v zvezi z e-trgovino, spletna mesta, orodja za komunikacijo in še veliko več so le nekaj klikov. Za podporo strankam žal ne nudijo telefonske podpore. V primeru kakršnih koli težav lahko poiščete strokovno pomoč prek e-poštnih sporočil ali vodičev naredi sam.

Trenutno lahko izbirate med dvema premijskima načrtoma. Prvi načrt stane 7,50 USD na mesec za letno naročnino. Dobite brezplačno ime domene, 5 GB pomnilnika, 10 GB pasovne širine in pristop k osnovnim lastnostim trgovine (15 izdelkov).

Za razliko od večine gradbenikov Jimdo v osnovni načrt vključuje en e-poštni račun. Pri večjih projektih se naročite na njihov paket v vrednosti 20 USD / mesečno, ki vključuje neomejeno skladiščenje & pasovno širino, neomejeno izdelkov in prednostno podporo.

9. presenetljivo

Osupljivo preprosta alternativa kvadrata

Pri iskanju tekmeca Squarespace je presenetljivo. S svojim poenostavljenim vmesnikom je enostavno in enostavno graditi in upravljati spletno mesto.

Obiščite si lahko ogled njihovih storitev kot brezplačen uporabnik, kjer izberete med skoraj 25 temami in nato pred vami pride urednik. Po našem mnenju je presenetljivo bolj primeren za ustvarjanje enostranskih spletnih strani in osupljivih spletnih strani.

V primerjavi s Squarespace presenetljivo drži trgovino z aplikacijami, ki je omejena na nekaj aplikacij. Nekatera orodja, ki jih že vključujejo, kot so SEO, Googlova analitika, sodelovanje in socialni mediji itd.

Če veste malo o kodiranju, lahko dodate kode po meri. Vse kar morate storiti je, da samo odprete nastavitve in spremenite nastavitve kot svojo zahtevo.

Ker je preprosto orodje, vam bo omogočilo le spreminjanje pisav ali celotne predloge. Prav tako lahko spremenite postavitve in ozadje spletnega mesta. Poleg tega obstajajo številni učinki animacije za ozadje strani, pomikanje in povezavo s kazalcem miške.

Zelo omejeno število možnosti urejanja in malo integracij lahko postanejo ozko grlo za vas, ko poskusite osupljivo zagnati trgovino e-trgovine. Tako manjkajoča raznolikost funkcije presenetljivo ne bo prava izbira za spletno trgovino.

Če rečem, presenetljivo ni najboljši gradnik spletnih strani, če želite narediti kompleksno spletno mesto. Je pa zagotovo vreden in bolj priročen za uporabo kot Squarespace, ko iščete osebne in poslovne graditelje spletnih strani z čudovitimi vnaprej izdelanimi dizajni.

Številni gradbeniki v industriji podpirajo podporo klepeta, medtem ko bi se s Strikingly počutili svobodno zaradi klepetanja v živo, foruma, e-pošte, video vadnic in vodnikov.

V njihovi poddomeni lahko nastavite brezplačen račun, ki omogoča nekatere funkcije s pasovno širino 5 GB. Trenutno obstajata dva premijska načrta, prvi stane 8 dolarjev, drugi pa 16 dolarjev.

V drugem načrtu so ekskluzivne funkcije, kot so dostop do trgovine z aplikacijami, vdelava HTML / CSS / JavaScript, mobilno dejanje in različne pisave. Poleg tega ohranja neomejeno pasovno širino. Oba imata brezplačno domeno in 14-dnevno garancijo vračila denarja za letno obračunavanje.

10. Volusion

Volusion - boljši kot kvadratni prostor za shranjevanje

Ali iščete graditelja spletnega mesta, kot je Squarespace, ki vsebuje obsežne nabore funkcij za spletno trgovino? Potem je tu Volusion. S svojo funkcijo povleci in spusti ne bo potrebno časa, da zgradite osupljivo trgovino. Trdijo, da pomagajo pri povečanju prodaje do zdaj skoraj 26 milijard dolarjev.

Trenutno Volusion ponuja 11 brezplačnih in 38 plačljivih impresivnih predlog, s katerimi lahko vzamete vožnjo njihovega graditelja 14-dnevni preizkusni račun. Njihova priročna nadzorna plošča vas nikoli ne zmede in pomaga brezhibno upravljati z naročili, strankami in zalogom itd. Poleg tega bodo tudi prvič vodili.

Volusion olajša trženje s svojimi integriranimi orodji. Pojdite na zavihek “Marketing”, ki vam omogoča prodajo na Amazonu, Facebooku in eBayu itd. Poleg tega lahko oblikujete kupone in dneve, da privabite več strank. Na voljo so tudi možnosti SEO in generator zemljevidov zemljevidov za pravilno pajkanje in indeksiranje.

Druga velika stvar je, da Volusion ne zaračuna nobenega odstotka transakcij. Prehodi za plačila, kot so Authorize.net, Skrill in Stripe itd., So na voljo brezplačno. Trgov z aplikacijami za razširitev funkcij trgovine ni, namesto tega so vgradili skoraj vsako orodje, kar vam daje več časa, da se osredotočite na trgovino.

Storitve oskrbe strank so na voljo prek klepeta v živo, telefona in e-poštnih sporočil. Nadalje so ohranili obsežno bazo znanja za samopomoč.

Da bi zadovoljili potrebe različnih kupcev, so zasnovali različne pakete. Načrti se začnejo od 15 do 135 USD na mesec z različnimi specifikacijami. Prvi “Mini” načrt omogoča objavo do 100 izdelkov in 1 GB pasovne širine. Za SSL morate plačati dodatno. Medtem ko izbirate katero koli od storitev Volusion, skrbno predvidevajte, da bodo vaše potrebe v prihodnosti.

11. WebFlow

ustvarjalec spletnega mesta webflow

Webflow je še eno orodje, podobno Squarespaceu, vendar ponuja več prilagodljivosti. Pred vlaganjem lahko začnete z brezplačnim računom.

Za spoznavanje njihove armaturne plošče, ki je napolnjena s funkcijami, bo minilo skoraj uro. Programska oprema zasnovana tako, da zagotavlja največjo prilagodljivost, ne da bi se dotaknila kode.

Če želite dodati elemente, kot so besedilo, slike, videoposnetki, stolpci in še veliko več, morate le povleči in spustiti na želeno mesto. Možnosti urejanja so najboljši del te programske opreme.

Preprosto kliknite kateri koli element in na desni strani boste videli na tone možnosti. Poleg tega lahko nastavite dejanja, ki temeljijo na sprožitvi. Platforma podpira le nekaj integracij, kot so Google zemljevidi, analitika in socialni mediji.

Čeprav je urejanje WebFlow enostavno in z ničelno veščino kodiranja, lahko spletno mesto oblikujete po želji, toda tisti, ki imajo znanje o kodiranju, lahko brez težav spremenijo kode javascripta, HTML in CSS.

WebFlow vam omogoča, da preklapljate med različnimi pogledi, kot so namizni, tablični in mobilni. Ne samo to, ampak tudi spreminjanje določenih naprav je tudi zelo priročno. To je najboljši pristop k oblikovanju odzivnih spletnih mest.

Če ste med ogledom zamenjali nastavitve za zaledje, si morate ogledati video vaje, ki so objavljene v razdelku baze znanja. Poleg tega so na voljo tudi elektronska podpora, forum skupnosti in številni vodiči.

Glavna pomanjkljivost WebFlow je, da nima možnosti e-trgovine. Urednik se osredotoča na samo gradnjo informativnih spletnih strani / blogov.

Brezplačni načrt WebFlow omogoča omejen dostop do njihovih funkcij. Premijski načrti se začnejo od 12 dolarjev na mesec in omogočajo 25K mesečnih obiskov. Vključuje tudi neomejeno varnostno kopiranje, SSL certifikate in CDN.

Po našem mnenju so njihove cene višje od drugih konkurentov, kot so Wix, Duda in Weebly. Toda velika fleksibilnost, funkcije CMS in številna orodja za urejanje omogočajo, da so potencialna izbira za samostojne strokovnjake, oblikovalce in podjetja.

Torej, katera je najboljša alternativa kvadraturi?

Kot smo že omenili v našem članku, da ni nobenega imenovanega za najboljšega, morate svoje potrebe zadržati pri prednostnih nalogah in nato izbrati med zgoraj omenjenimi konkurenti v kvadratu. Našli boste cenejše, enostavne za uporabo in bogate funkcije.

Po naših izkušnjah, Shopify je najboljša izbira za spletne trgovine in za izdelavo preprostih spletnih strani Wix je odlična izbira.

Torej za pravo orodje, ki ustreza vašim potrebam in zahtevam, preverite značilnosti vseh storitev, ki smo jih omenili, preden sprejmete kakršno koli odločitev.

Sporočite nam vašo izbiro in izkušnjo s katero koli alternativo Squarespace prek razdelka s komentarji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map