10 най-добри Shopify алтернативи и конкуренти за вашите уебсайтове за електронна търговия

0

Shopify е удобно, но не и крайно решение и ако по някаква причина търсите Shopify алтернативи, тогава сте кацнали на правилното място.


Това е един от най-популярните софтуерни програми за създаване на уебсайтове за уебсайтове за електронна търговия, който не само осигурява най-лесния начин и комбинация от мощни инструменти, но и изисква много минимално количество технически умения.

Shopify поддържа множество платежни шлюзове и разширения за подобряване на използваемостта. Но това не означава, че най-добре отговаря на нуждите на всеки.

Освен това, ако не сте уверени в Shopify, можете да ги опитате, като се регистрирате безплатен пробен период от 14 дни.

Поради различното разнообразие от продукти, нуждите се колебаят от човек на човек. Така че има шансове, че няма да получите функция от Shopify, която наистина искате.

Така че тук представяме най-добрата алтернатива на Shopify включително цялостен преглед на всеки.

Някои от заместителите са хоствани там, където повечето технически аспекти се обработват от самата компания, но те могат да се различават по характеристики от Shopify.

Малцина са домакините, където повечето от контрола и техническата работа остават във вашите ръце, като например закупуване на хостинг, инсталиране на софтуер, внедряване на SSL и извършване на актуализации и т.н..

Ако Shopify цена ви изключи, тогава самостоятелно хостваното решение изглежда повече потенциално.

Най-добрата Shopify Alternative 2019

Най-добрите Shopify алтернативи на 2020 г. и конкуренти за уебсайтове и магазини за електронна търговия

BigCommerce

BigCommerce е добре известна платформа за електронна търговия, която заема значителен пазарен дял. Не е нужно да сте специалист по технологиите или да наемате програмист.

е хоствана платформа което означава, че техническият екип на BigCommerce се грижи за уеб хостинга, SSL, лепенките за сигурност и други актуализации.

В допълнение можете да насочите вашия домейн, купен от друг регистратор на домейни, или просто да купите в BigCommerce, за да се отървете от техническата работа.

Започвайки от 2-ма души, сега имат стотици служители. И досега те улесни повече от 8 милиарда долара търговски продажби.

Подобно на Shopify, BigCommerce също има лесен за използване административен съвет. Ако някога използвате таблото за управление на WordPress, тогава вярвам, че няма да срещнете проблеми при работа с теми и други настройки.

Честно казано, супер е лесно дали имате предишен опит или не.

Панел на таблото за управление на BigCommerce

Bigcommerce получи повече функции в кофата си от Shopify. Те предоставят a 15 дни пробен период за пробно шофиране. Има много безплатни и платени теми с множество опции за персонализиране.

Като оставим настрана основните функции, свързани с продукти, шлюзове за плащания, теми и приложения и др., Можете да достигнете до разширените настройки като касиране, опаковане на подаръци, проследяване на филиали, известяване на инвентара и поръчка.

Познайте какво Shopify начислява 2% такса за всяка транзакция. Единственият начин да се избегне това е да се използва техният вътрешен метод на плащане. От друга страна, BigCommerce поддържа офлайн, онлайн и цифрови методи за плащане и вие сте свободни да използвате всеки шлюз за плащане.

шлюзове за плащане с голяма търговия

Можете да се свържете с повече приложения безплатно като MailChimp, докато Shopify предлага много приложения, но повечето от тях са маркирани с някои допълнителни разходи.

алтернатива на bigcommerce за пазаруване

От гледна точка на цените и двете компании почти таксуват подобни такси. Shopify такси $ 29 за основния план, като същевременно позволява само 2 акаунта на персонала.

От друга страна, BigCommerce поддържа неограничен акаунт на персонала, интеграция с Amazon & eBay, неограничени продукти, безплатен специален SSL за $ 29.95 / месец.

И двете предлагат 24/7 поддръжка за чат на живо за бърза помощ. Плюс това, форумите, ръководствата и документацията на общността се оказват много полезни за учене и отстраняване на проблеми.

Volusion

Volusion е опитен участник в индустрията за електронна търговия, който работи от 1999 г. и е един от най-добрите конкуренти на Shopify. Те преминават над 180K клиенти. Volusion предлага набор от планове за посрещане на всеки тип клиенти.

Това е хоствана платформа, което означава, че ще получите всички неща от тях, за да вземете магазина си пред обществеността. Можете да започнете безплатна обиколка с 14 дни пробен период.

Те предлагат впечатляващи безплатни дизайни за магазин. Можете да направите много промени чрез редактиране, дори ако нямате технически умения. Всичко се вижда в техния редактор на WYSIWYG и сме сигурни, че никога няма да се загубите.

За да увеличите продажбите си, те ви позволяват интегрирайте се с eBay, Amazon и Facebook, Освен това те представят различни полезни анализи на таблото за управление.

алтернатива за акумулиране на шопиращото табло

Въпреки че няма толкова много шлюзове за плащане като Shopify, но всички поддържани платежни системи на Volusion са безплатни, докато Shopify таксува 2% такса за транзакция, която ще намали печалбите ви.

Не е нужно да инсталирате добавките, тъй като е покрито с всичко, от което се нуждаете. Искате да проследите ROI, да подобрите SEO, да създадете отстъпки или да настроите CRM? Всички са предварително изградени. Има списък с функции, включени във всеки план

характеристики на планове за волюзия

Обхватът на плановете прави Volusion достъпен и интелигентен избор. Но трябва да бъдете внимателни, докато избирате плана, тъй като те ограничават броя на продуктите като на “Мини” план можете да продавате до 100 продукта. Плюс това планът включва 1GB честотна лента и сигурна каса.

Докато преминавате към по-големи планове, имате право да продавате повече продукти и възможност за поддръжка по телефона. Всеки план има някои уникални характеристики.

volusion шопират конкурентите

“Пробен период” да се “Мини” потребителите на пакети могат да получат помощ чрез изпращане на имейл или отваряне на чата. Но и други потребители могат да се свържат с тях по телефона. Освен това те са поели ангажимент да предоставят услуги за поддръжка на приоритетно ниво на притежателите на „професионалисти“ и „премии“.

Внимателно можете да получите помощ 24/7, без значение какъв тип потребители сте. Различните планове на Volusion ви предлагат да изберете плана за вашите нужди. Нещо повече, многобройните теми за търговия, лесната използваемост и гъвкавото персонализиране правят вашите всякакви разходи.

Squarespace

Squarespace е хостван софтуер за създаване на уебсайтове, който предлага съоръжение за влачене и пускане за изграждане на онлайн магазин, блог и уебсайтове. Те проектираха ексклузивни пакети за потребители в електронната търговия. Подобно на Shopify, ще получите интуитивен задния панел, който да управлява всички перспективи на вашия магазин.

квадратна зона shopify алтернатива

Въпреки че Squarespace не включва толкова функции, колкото Shopify, но те включват всички основни функции, за да извадите бизнеса си от земята.

С нулеви умения за кодиране можете да изградите привличащ вниманието магазин, като прилагате от тяхното разнообразие от безплатни теми. Те ви помагат да създадете оптимизиран за мобилен сайт сайт, който става задължителен поради широкото използване на смартфони.

Планът цени за Магазинът за електронна търговия започва от $ 26 / месец и с годишен абонамент ще получите безплатно име на домейн. Няма ограничение за броя на продуктите, които можете да регистрирате на вашия сайт. И най-важното е, че нямате такса за транзакция. Отстъпките, поръчките, клиентите и инвентарите и т.н. са лесно управляеми.

Вместо да инсталирате добавки Squarespace се предлага с вградени функции като плащания, плащане, клиентска сметка, счетоводство, доставка и данък и т.н. Плюс това, има и интегрирани опции като активиране на SSL и подобряване на SEO.

В момента те поддържат само PayPal и Stripe. Така че при Squarespace няма да получите толкова много разнообразие от функции, колкото в BigCommerce и LemonStand, но ще получите достатъчно инструменти, за да работите свободно. Ето защо ви предлагаме да изпробвате безплатен пробен период за тяхната кредитна карта.

Имате проблеми с справянето с някакъв проблем? Squarespace осигурява поддръжка на общността и обширна база от знания. И все пак, ако имате проблем, изпратете имейл или отворете чат на живо с техния технически агент.

Услуги за поддръжка на SquareSpace

Така че, ако искате просто решение, при което няма нужда да инсталирате добавки или да се забърквате с техническа работа, Squarespace би било добре да отидете.

LemonStand

Ако ценообразуването е основната грижа, която ви изключва от Shopify, LemonStand е добър конкурент на Shopify. Основана през 2010 г., Lemonstand предлага стабилно решение за електронна търговия за малки, средни и големи бизнеси. Ако вече имате магазин Shopify, Magento или BigCommerce, можете безпроблемно да мигрирате на сървърите на LemonStand.

Огромното предимство, което идва с Lemonstand, е персонализирането. Можете да направите значителни промени на витрината самостоятелно (има нужда от кодиране на умения) или да можете да си позволите на разработчика и дизайнера.

За демонстрация те предават 14-дневен пробен акаунт точно като Shopify. Те изцяло осигуряват спокойствие на околната среда, като предлагат безплатна техническа каша, самостоятелно хоствана платформа.

След като се регистрирате, ще откриете добре проектиран редактор на WYSIWYG с много очевиден списък от функции.

контролен панел

Те не предлагат толкова много интеграции, колкото Shopify, но със сигурност предоставят полезните заедно с тях 95+ шлюзове за плащания.

приложения и платежни системи

Засега те предлагат 15 теми в инвентара си. Всички теми са с отворен код и безплатни за използване. Разбира се, напредналото ниво на персонализиране изисква умения за развитие, но можете безпроблемно да променяте цветовете, логото и фавикона и т.н..

Пакетите LemonStand започват от $ 19 / месец. Всички планове включват основни функции като неограничени продукти, акаунт на персонала, съхранение и честотна лента.

Плюс това няма такса за транзакция за използване на шлюза за плащане. Характеристиките по отношение на SEO, Global CDN, HTTPS, персонализирано плащане и много повече са включени независимо от плана.

shopify алтернативи 2017-2018

Единственото нещо, което ви интересува е броят на поръчките, тъй като стартерният (основен) план ви позволява да обработвате 75 поръчки на месец. Затова изберете план, очакващ бъдещия ви растеж.

Помощ се предоставя на клиента чрез чат на живо и имейли. Службите за поддръжка са приятелски настроени и отговорът им е изненадващо бърз дори в имейлите. Освен това те поддържат подходяща документация, където можете да намерите отговорите си.

Въпреки че, най-основният план е доста достъпен с ограничени поръчки, но следващият план ви струва значително. Като цяло, много функции излизат извън кутията при закупуването на LemonStand, поради което това е достойна инвестиция.

WooCommerce + WordPress.org [Самостоятелно хоствано]

WooCommerce е водеща платформа за електронна търговия, която захранва повече от 30% магазини (т.е. покрива по-голямата част от пазарния дял от всички други).

Всъщност това е плъгин, който се инсталира на WordPress CMS и ви осигурява по-добър контрол и гъвкавост. Освен това той е с отворен код, така че можете да го превърнете във вашите нужди, като попитате вашия програмист.

Може да се нарече a безплатна Shopify алтернатива тъй като не ви таксуват нищо за техния софтуер или такса за транзакции. Всичко, което трябва да закупите име на домейн и a надеждна WooCommerce хостинг.

Можете да получите и двете от един доставчик, за да стесните техническата си работа. Силно ви препоръчваме да опитате SiteGround за стабилно, сигурно и удобно за потребителя изживяване.

siteground шопират алтернативи Индия

Може да възникне въпрос, тъй като това е самостоятелно домакинско решение, така че може да изисква много технически познания и да обърка начинаещите. Лично ние не сме момчета с технология и в нашия опит е изключително лесно да се използва.

Решете домейна, регистрирайте плана си в SiteGround и дайте известно време, за да се подготвите за вашия акаунт. След това използвайте инсталатор с едно щракване от дадения им cPanel за инсталиране на WordPress.

Сега инсталирайте приставката за WooCommerce и това е всичко. Освен това, само с едно щракване можете да активирате Да шифроваме SSL, предоставен безплатно от SiteGround.

WooCommerce е много богата на добавки за добавяне на още функции. Налични са стотици разширения, свързани с методи за доставка, маркетинг, методи на плащане и счетоводство и т.н..

woocommerce shopify алтернативи reddit

Плъгинът предлага безплатна силно отзивчива тема, наречена „Storefront“. Има и няколко безплатни деца теми. Всичко, което можете да управлявате от раздела WooCommerce, показан на таблото за управление на WordPress.

Общата цена за получаване на домейн и хостинг пакет е особено много по-ниска дори от основния план на Shopify. Освен това можете да продавате колкото се може повече продукти и да ви позволи да използвате офлайн, онлайн и цифрови методи за плащане.

Интеграцията с Facebook прави вашата страница във Facebook добър магазин за ефективно увеличаване на процента на конверсия. Те не предоставят поддръжка за чат на живо.

Можете да им изпратите имейл, да гледате техните ръководства стъпка по стъпка и да прочетете техните уроци. Така че, ако търсите икономично, но цялостно решение, WooCommerce е привлекателно внимание.

Wix

Wix е дълбока и постоянно нарастваща платформа за създаване на професионално присъствие в мрежата. Основана през 2006 г. сега са те управлява над 110 милиона потребители.

Многобройните изящни шаблони, огромен брой приложения и изключително адаптивни опции за тема го правят една от много близките алтернативи на Shopify. Затова се запознайте с техните услуги, като използвате безплатни или достъпни платени планове.

Wix предлага двупосочни настройки за вашия уеб сайт. ADI е бързият начин, който ви води на турне, след като отговорихте на серията въпроси относно магазина, който искате да настроите. Докато вторият метод се нарича Wix редактор предлага повече персонализиране и контрол, започнете от избора 100-те шаблона.

wix сайтове като shopify

Освен шаблоните, Wix направи богат магазин, който съдържа 280+ приложения, свързани с всяка категория.

Вграждането на чата на живо, интеграциите в социалните медии, платежните шлюзове или създаването на талони всичко това може да се направи, като просто инсталирате простите добавки.

Освен това можете да вградите HTML кодовете, да добавяте лайтбокси, различни стилове на бутони и кутии, за да персонализирате магазина според вашите изисквания.

Wix shopify alternative 2018

Wix предоставя своите услуги на много невероятни цени. И тяхната структура на цените им позволява да имат предимство пред Shopify. Плановете започват от 4,50 долара на месец с много ограничени функции като 1GB честотна лента и 500MB съхранение. Този план ви позволява да свържете и потребителския домейн. Така че това е точно като много личен или тестов план.

За някой сериозен бизнес трябва да изберете по-голям план. Можете да настроите само онлайн магазин на “е-търговия” и “VIP” планове. Най- Планът за електронна търговия просто струва $ 16,50 на месец с 10 GB честотна лента и 20 GB съхранение.

Той също така носи някои безплатни, като безплатно име на домейн и някои платени приложения. Докато най-високата им “VIP” планът все още ви струва по-ниски ($ 24,50 на месец) от Shopify и позволява неограничен трафик.

Wix е проектиран по такъв начин, че да осигури максимално лесна използваемост дори на новодошлите. Освен това, те имат стъпка по стъпка уроци и видео ръководства за по-добро разбиране.

В момента те не предлагат чат на живо, но за техническа поддръжка, можете да им изпратите имейл. Така че независимо дали имате предходните знания или не, Wix няма да ви разочарова с изобилните си функции, уникален дизайн и достъпна цена.

Magento [Домакин]

Magento е друга водеща платформа за електронна търговия, основана през 2007 г. С пълни полезни функции на борда, платформата е добър избор, докато разглеждате алтернативата Shopify.

Можете да се досетите за техните услуги, тъй като се доверяват на световноизвестни марки като King Burger, Tom Dixon и Ncare и т.н..

Magento се предлага в безплатни и платени версии. Платената им версия се показва със система, хоствана в облак и превръща избора ви за електронна търговия в наистина екстравагантен избор или дори може да излезе от достъпната цена.

Докато Magento с отворен код (също издание на общността) може да се изтегля свободно. Но имате нужда от домейн и хостинг план, за да стартирате версията с отворен код.

Както споменахме по-рано SiteGround е много приятелски домакин за решения за електронна търговия. Освен това, те предоставят SSD хостинг, Magento оптимизиран сървър, и 24/7 моментална поддръжка на клиенти. Има няколко други уникални функции:

Уеб хостинг на Siteground за Magento

След като се справите с техническите ситуации, да управлявате софтуера Magento е невероятно лесно и забавно. Приятен изглеждащ панел просто изисква вашата малка крива на обучение и ето там.

Добавянето на продукти е толкова просто, колкото в други платформи за електронна търговия. Можете да направите много неща, които го превръщат в мощен инструмент за създаване на купони, изпращане на списъци с желания, спестяване на количка, когато клиентът остане без покупка, различни SEO инструменти, управление на физически и цифрови продукти, почти 46 шлюза за плащане и повече, отколкото мислите, че Shopify може да направи.

magento най-добрите shopify алтернатива

Отвореният код на Magento е безплатен и също така не начислява такса за транзакция. Но за разлика от Shopify, Magento не се показва с безплатни теми, а само по подразбиране. Можете да закупите такъв от пазара Magento или от разработчици на трети страни.

Въпреки че, препоръчаният ни хост за Magento е „SiteGround“, който предоставя някои безплатни шаблони. И разбира се, ще намерите тонове безплатно и премиум разширение на техния пазар за добавяне на още функции. В случай, че имате нужда от помощ, посетете секцията за ресурси на уебсайта им, ръководствата за потребителя и техническата документация.

Преди да вземете решение за Magento, искаме да споменем, че това е надеждно решение само за момчета, които са достатъчно интелигентни, в противен случай ще получите много загуба на време. Или ще наемете разработчик, който в крайна сметка ще увеличи разходите ви.

Това, което искаме да кажем, че ако не сте технически здрави или просто ще започнете, искате да създадете онлайн магазин бързо, тогава трябва да изпробвате друга алтернатива като Bigcommerce.

BigCartel

BigCartel също е приятно решение, което трябва да разгледате, докато търсите услуги, подобни на Shopify. Става много потенциален избор, когато искате да стартирате магазин за индивидуално ниво, защото наличните най-високият план може да продава до 300 продукта. Този фантастичен строител започна своето пътуване през 2005 година.

Различните добавки са чудесен начин да добавите още функции, за да подобрите използваемостта на магазина. Подобно на Shopify, BigCartel също ви поддържа да правите множество интеграции на приложения.

категориите за приложения за bigcartel предлагат алтернатива

Добрият и лесен за навигация дизайн е критична част от всеки онлайн магазин. BigCartel предлага 12+ безплатни теми с изобилни опции за персонализиране. Само с кликвания можете да направите големи промени в приложената тема. Освен това, програмистът може да извърши пълно персонализиране на кода на всеки от платените планове.

Изглежда, че Shopify е единственият създател на електронна търговия, който изпитахме досега, който начислява такса за транзакциите за използване на методи за плащане от трети страни. От друга страна, Понастоящем BigCartel поддържа Apple Pay, PayPal, Square и stripe, докато никой не струва такса за транзакция.

BigCartel възприема уникален подход и вместо да предложи пробния период, те предоставят безжична сметка заедно с платените планове. Но безплатният план е ограничен само до 5 продукта и не предлага проследяване на инвентара нито аналитика.

Освен това нямате право да посочвате потребителски домейн. Платените планове се категоризират главно по броя на продуктите, които можете да продадете. Най-основната цена на плана $ 9.99 / мес където можете да публикувате 25 продукта. Така че, ако трябва да се занимавате с някакъв сериозен бизнес, тогава трябва да купите премиум план, който също ще ви осигури множество други полезни функции.

функции на bigcartel планира

Помощният център на BigCartel има много полезни уроци, които ви водят към начина на работа със софтуера. Ще намерите ръководства по всяка тема, основни за предварително. В допълнение, те имат опции за чат и имейл, ако искате да говорите с техническите им агенти. Така че, ако смятате, че вашият магазин остава ограничен до 300 продукта, си струва да опитате. Освен това, тъй като има наличие на малък план, можете да започнете от по-малък план, за да спестите разходи.

PrestaShop [Домакин]

Prestashop е безплатна платформа, която ви позволява да продавате неограничен брой продукти, без да начислявате никакви разходи за транзакции и близка Shopify алтернатива.

Като цяло можем да кажем, че е безплатно, но истински трябва да си купите домейн и уеб хостинг, за да управлявате магазин чрез този точно като Magento или WooCommerce плъгин.

От другата страна, те също имат хоствана версия, която използва 1&1 хостинг (евтин хостинг доставчик на WordPress).

Тъй като е самостоятелно домакин, така че настройването му може да бъде проблематично за някои начинаещи потребители. Но лично го опитахме и няма какво да се бъркаме. Предлагаме ви да вземете самостоятелно хостинг решения, като се абонирате за план с по-ценен хостинг доставчик от 1&1.

Вече споменаваме SiteGround където можете да получите хостинг пакети, както и домейн и така те да свързват и двамата, за да сведете до минимум работата си. Ще се сблъскате с нулеви проблеми при инсталирането и много повече предимства.

алтернатива на място за пазаруване

Prestashop е многоезична платформа, която поддържа 25 езика по този начин подпомагане на международните продажби. Те поставят в ръцете ви 600+ функции като неограничени продукти, атрибути на продукти, опаковане на подаръци, множество валути и изоставени детайли на количката и т.н. След инсталирането виждате демо акаунт, който е полезен да разгледате как са представени подробностите в PrestaShop.

Настройките за задния скрийншот за пазаруване предлагат алтернатива

Платформата се предлага само с една предварително инсталирана тема. За повече теми посетете техния пазар или можете да кандидатствате закупени от трета страна. PrestaShop предлага безброй модули за подобряване на магазина. Но за съжаление само няколко от тях са безплатни.

Поради естеството на отворен код, независим разработчик може да ви помогне да направите промени според вашето изискване. PrestaShop поддържа форум на общността, ръководства, обучение, документация и видео уроци. Те имат телефонна линия за обща помощ. За техническа експертна помощ трябва да закупите техния план за поддръжка, който ще създаде голяма дупка в джоба ви.

Заключение – Коя е най-добрата алтернатива за шопиране?

Shopify е удивително решение за уебсайтове за онлайн пазаруване, но благодарение на „състезанието за върхови постижения“, тъй като в града има алтернативи с излишни функции и особено достъпни цени. Надяваме се, че гореспоменатите най-добри Shopify алтернативи ще ви помогнат да намерите тази, която отговаря на вашите нужди.

Тъй като има два вида алтернативи, Предоставен и На собствен хост. Хостваната платформа като BigCommerce е чудесен избор за начинаещи потребители, докато ако имате няколко технически умения, можете лесно да използвате самостоятелно хоствано като WooCommerce, което предлага повече контрол върху ресурсите и много лесна за работа.

Малко ограничение идва при повечето от хостваното решение е липсата на създаване на имейл по поръчка. Почти всички хоствани платформи харесват Shopify, BigCommerce, и Volusion, и т.н. изобщо не предлагайте персонализиран имейл акаунт или само в по-високите планове. Персонализиран имейл акаунт завършва с името на вашия магазин / име на домейн и изглежда по-професионално.

Така че, това наистина са най-добрите Shopify алтернативи с надеждни услуги. Просто ги опитайте, тъй като повечето от тях предлагат пробен акаунт и ни уведомете вашия избор в секцията за коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map