10 най-добри алтернативи на SquareSpace и конкуренти 2020

2

И така, кацнахте на тази страница, за да вземете най-добрата алтернатива на Squarespace, която изисква минималистични технически умения, но предлага страхотна функционалност.


Squarespace е един от най-простите строители, които се използват, включва елегантните шаблони за онлайн магазини, блогове и сайтове за мода и т.н..

Изминаха дните, когато изграждането на уебсайт разхвърля каша освен закупуване на домейн и хостинг план. Трябва да свършите много работа, включително да се справите с кодиращите параметри, за да създадете добър външен вид на вашия сайт.

Но с течение на времето нещата станаха по-опростени с влизането на създателите на уебсайтове – това не води до почти никаква техническа работа и стартирането на сайта само за минути. Squarespace се нарежда сред най-добрия софтуер за създаване на уебсайтове, наличен на пазара.

Въпреки че Squarespace компилира с куп функции, но никой няма право да приеме като перфектен създател на уебсайтове. Единственото, което можете да получите е най-доброто за вас.

Така че, ако Squarespace не отговаря на вашите изисквания – особено за уебсайта за електронна търговия, те имат много ограничени шлюзове за плащане.

Не се притеснявайте, тъй като има създатели на уебсайтове, подобни на Squarespace, които се предлагат с някои разнообразни функции, които може да не намерите в Squarespace.

Така че нека разгледаме нашата колекция от най-добри снимки.

10 най-добри алтернативи на квадратното пространство 2020 – Надеждни състезатели на квадратно пространство

1. Wix

Wix - най-добрата алтернатива на квадратното пространство

Wix е един от популярните създатели на сайтове, подпомагащ клиентите да създават уебсайтове почти без усилия. Започнете с тях е супер лесно, съветникът за настройка ви помага да избирате между ADI и Wix редактор.

Редакторът на ADI най-добре подхожда на новаците, тъй като е много автоматичен начин, където те задават само няколко прости въпроса, за да получат проектиран уебсайт.

Wix редакторът също е много лесен за навигация, откъдето да започнете, като избирате от техните 100-те безплатни шаблони за приятно изглеждане принадлежи към различни категории като онлайн магазин, фотография, пътуване и блог и др. Редакторът на Wix ви позволява да правите промени в почти всяка част на уеб страниците, без да се забърквате с кодирането.

Можете да изберете оформлението на уеб страницата, да създадете категории и да извършите различните редакции от лентата с инструменти. Освен това можете просто да плъзнете елементите, за да ги поставите, където искате.

С Wix ще получите достъп до техния пазар на приложения, който ще осигури стотици приложения с лесна инсталация и значително ще подобри използваемостта. Можете безпроблемно да включвате социалните приложения, маркетинговите инструменти, опциите за чат, приложенията за електронна търговия и много други.

Wix е много гъвкав и вграждането на кодове е отлично средство за момчета, които обичат да правят кодиране. Основният проблем с Wix е, че сте обвързан с шаблон и в един момент, ако се почувствате да го промените, тогава трябва да възстановите сайта.

Докато се занимавате с онлайн услуги, винаги се нуждаете от услуги за поддръжка от техническите експерти на компанията. За съжаление те нямат функция за чат на живо, но предлагат поддръжка на клиенти по телефона и имейлите. В допълнение, те предоставят достъп до своите ръководства стъпка по стъпка.

Можете да стартирате на Wix безплатно без вкус. Като безплатен потребител имате 500 MB памет и 1GB честотна лента. И когато ги харесвате, надстройте до желания от вас премиен план.

Те имат разнообразни планове, започващи от 4,50 долара на месец, които ви позволяват да свържете потребителския домейн. За да създадат онлайн магазин, те предлагат план за електронна търговия на цена 8,25 долара на месец с безплатни стоки на стойност над 100 долара.

2. Шофирайте

Шофирайте алтернативата на квадратното пространство за магазин

Ако търсите алтернативите на Squarespace за стартиране на онлайн магазин, Shopify е може би най-доброто място.

Техният създател, фокусиран върху електронната търговия, прави сложните задачи по-лесни и освен това спечели няколко награди. Захранват над 500K онлайн магазини. За опит, можете да вземете 14 дни пробно шофиране тук.

Те предоставят почти 100 безплатни и платени шаблони за онлайн магазини. За нещастие, повечето от тях са платени, но дадените безплатни теми също са приятно изглеждащи.

Страхотният смисъл на избора на Shopify е, че не е нужно да губите времето си в управлението на настройката на задния ред, тъй като е доста просто, дори начинаещ потребител може да го разбере за нула време.

На таблото на вашия Shopify можете да управлявате различните перспективи на магазина като продукти, поръчки и отстъпки и др. Те също така предоставят прозрения като курс на конверсия, местоположение на клиента, повторен клиент, обща поръчка и много повече.

Друго нещо, което го прави по-добър избор от Squarespace е наличието на 1000 хиляди приложения, които можете да включите с няколко кликвания. Просто отворете магазина за приложения от таблото за управление и ще намерите приложения относно доставката, шлюзовете за плащания, социалното, счетоводството и управлението на инвентара.

Те поддържат 100+ шлюзове за плащания, докато Squarespace е ограничен само до Stripe и PayPal. Подобно на Squarespace, Shopify също таксува таксата за транзакцията (варира според избрания план).

Каналите за поддръжка на клиенти като чат на живо, телефон и имейли са достъпни 24/7 за безплатни и премиум потребители. Като алтернатива те също поддържат раздел с уроци, както и форум на общността.

Друго предимство на използването на Shopify над Squarespace е ценообразуването.

Има 3 различни планове, които Shopify предлага, най-основният план струва $ 29 / месец и начислява такса за транзакция от 2% при използване на шлюз за плащания на трети страни..

Въпреки че е малко по-висок от много други инструменти за електронна търговия, налични на пазара, поради което хората търсят алтернативите му, но ценообразуването им струва техните услуги, с изключение на таксата за транзакция, която може да навреди малко.

3. Pixpa

Pixpa конкурент на квадратно пространство

Pixpa е универсална платформа за творчески професионалисти, които да създават своя уебсайт с интегриран магазин за електронна търговия, клиентски галерии, блог и много други.

Pixpa се превърна в изключително популярна алтернатива на Squarespace, особено сред фотографите, художниците и дизайнерите, които обичат неговите многофункционални възможности и рентабилни ценови планове.

Създаването на зашеметяващи уебсайтове е полъх с голям избор от перфектни, напълно адаптивни теми. Всички уебсайтове са удобни за мобилни устройства и работят чудесно на всички устройства.

Неговият прост, но мощен, конструктор на уебсайтове с влачене и пускане предлага лесно решение за всеки, без умения за кодиране, да създаде и управлява цялостното си онлайн присъствие на едно място. Техният екип за поддръжка също е достъпен 24 часа в денонощието в чат и имейл, за да ви помогне, когато имате нужда от помощ.

Pixpa доста засенчва Squarespace, когато става въпрос за показване, споделяне, продажба и доставка на изображения. Галереите в Pixpa се предлагат с множество функции като поддръжка на мултимедийно съдържание, 15+ оформления на галерии, от които да избирате, IPTC импортиране на данни, мощни инструменти за галерия на изображения и много други.

Можете също да създадете галерии с активирана електронна търговия, за да продавате изображения като разпечатки или изтегляния. Интегрираната платформа за клиентски галерии позволява на потребителите да оптимизират работния си процес и да споделят, продават и доставят изображения на клиенти.

Можете също така да създадете пълнофункционален, интегриран магазин за електронна търговия с Pixpa. Човек може да започне да продава физически продукти, цифрови продукти или услуги в рамките на няколко минути. Когато много платформи събират такса за всяка транзакция, те изобщо нямат такси за всяка транзакция. Така че цялата печалба е ваша.

Най-доброто от всичко, Pixpa предлага всичко това на части от цената на Squarespace, като цените започват от едва $ 6 / месец.

Разполага с планове за ценообразуване и 24 x 7 поддръжка, което го прави предпочитаната платформа за творци и малък бизнес по целия свят..

И все пак объркан да реши дали трябва да го изберете? Не се притеснявайте, има и безплатна пробна версия за 15 дни, продължете и опитайте.

4. Дуда

табло за дуда

Duda е друг голям конкурент на Squarespace с разумна ценова структура. Вашият уебсайт ще работи безпроблемно с максимално време, тъй като облачната структура на Amazon се използва от Duda за хостинг на съдържание.

Създателят на уебсайтове на Duda е достъпен за използване от 2010 г. и е приятно решение за тези, които нямат техническо ноу-хау и други умения за управление на сайтове. Той има интегрирани функции за архивиране, SEO и анализи.

Времето за разработка на сайта драстично намалява чрез функцията им за плъзгане и пускане. Можете да добавяте елементи към уебсайта си с прости кликвания на мишката.

За разлика от Squarespace Duda предоставя множество налични приспособления като бутон, добавяне на текст, скорошни публикации и лента за търсене и др. 100+ шрифта се поддържат от техния инструмент.

Просто плъзнете желания елемент и го пуснете на уеб страницата, където искате. Лично за нас беше по-удобно да се използва от Squarespace.

Duda ви позволява да правите промени в дизайна на сайта по всяко време. Можете да използвате видеоклиповете и изображенията като фон и да създадете красива уеб страница.

Освен това функцията им за импортиране на съдържание ви позволява да импортирате от съществуващия сайт, без да се ровите в техническа работа.

Можете дори да изберете различно оформление за мобилни устройства, таблети и настолни компютри. Освен това персонализирането на уебсайтове не е по-голям проблем за начинаещите потребители като добавяне на изскачащи прозорци, лента за известия, обаждане ни и извънработни правила и т.н..

Duda представи конструктора на магазин за електронна търговия със своя инструмент. Просто отворете, за да съхранявате функции в страничната лента, където можете да управлявате продажби, продукти и промоции.

Плюс това, доставката, данъците, фактурата, начините на плащане и много други настройки се конфигурират лесно.

Можете да преглеждате и правите промени за конкретна платформа като десктоп, мобилен телефон и таблет. Безплатните потребители имат достъп до ръководства и поддръжка на общността, докато платените потребители също получават помощ 24/7 в чат на живо и 18 часа на ден поддръжка по телефона.

Преди да купят, те предоставят най-добрата възможност, като предлагат безплатен акаунт, вместо няколко дни пробен период. В безплатна версия можете също да използвате функциите им за електронна търговия до известна степен.

Платените планове започват от $ 7.13 / месец, когато се абонирате за годишна база и включват персонализиран домейн, HTTPS, архивиране и режим на разработчици. В сравнение с Squarespace, Duda не начислява такса за транзакции, вместо това ограничава броя на продуктите във всеки пакет.

5. Weebly

плачевно подобно на квадратното пространство

Множеството функции, добре проектираните шаблони и голямата използваемост правят Weebly чудесна алтернатива на Squarespace.

Работи от 2007 г. и сега дава възможност на над 40 милиона предприемачи, които използват Weebly. Красотата на този създател на уебсайтове, че можете да управлявате сайта, като използвате и устройства с Android, iPhone и iPad.

След като изберете шаблона, се приземявате в техния редактор. Техният редактор на сайтове е много прост и скоро ще свикнете, дори ако никога преди не сте опитвали строител. Работи много гладко всичко, което трябва само да плъзнете елемента.

Можете да промените цвета, шрифтовете или дори цялата тема без никакъв хълцане. За разработчиците те интегрират много удобен режим за редактиране на CSS / HTML показва различните части на темата като заглавие, стилове и активи и др., Позволяващи бърза навигация.

Всяка страница от вашия уебсайт е лесно адаптируема и има интегриран SEO инструмент за подобряване на видимостта на търсачката на сайта. В съставителя има много елементи, които помагат при писането на публикация в блога и изграждането на уеб страници.

Например, искате да създадете страница „Свържете се с нас“, всичко, което трябва да направите, е да създадете страницата и да плъзнете елемента „Контактна форма“ от страничната лента. Пазарът на приложения съдържа стотици приложения, които го правят най-мощният конкурент на Squarespace от всеки друг инструмент за изграждане.

Weebly е достатъчно добър за изграждане на онлайн магазин. Елегантно проектираното табло е удобно за добавяне на продукти, подаръчни карти, купони и др.

Можете да изпълнявате и наблюдавате поръчките, както и изоставените колички. Има и много функции, необходими за работа с eStore.

Те поддържат вероятно всички канали за подпомагане на своите клиенти, като чат на живо, имейл, място в общността и широк спектър от ръководства и видеоклипове. Поддръжката по телефона е достъпна за потребителите на „Про“ и „Бизнес“. Основният недостатък на Weebly е, че идва с ограничени възможности за редактиране на шаблони.

За тест драйв можете да стартирате като безплатен потребител под техния поддомейн и 500MB съхранение. Те разделиха плановете като „за уебсайтове“ и „за онлайн магазин“. Така че за уебсайт планът варира от $ 8 на месец до $ 25 на месец, когато се плаща ежегодно.

Основният план включва безплатно име на домейн, 100 долара AdWords и неограничено място за съхранение. За план „онлайн магазин“ Weebly е малко скъпо решение, тъй като те начисляват 3% такса за транзакции и ограничени продукти при първите два плана. Пакетите започват от $ 8 до $ 38 / месец.

Третият план струва $ 25 на месец (по-нисък от базовия Shopify) и позволява неограничени продукти, SSL сертификат и без такса за транзакция. Така че можете да опитате Wix или да отидете на Shopify алтернативи тук.

6. WooCommerce

WooCommerce - алтернатива на квадратна площ, изграждаща онлайн магазин

WooCommerce е приставка за WordPress и се счита за силна алтернатива на Squarespace, когато става въпрос за контрол и ценообразуване. WordPress е най-използваната CMS за създаване на уебсайт или блог. Както WooCommerce, така и WordPress са безплатни за използване и предоставят най-доброто решение за създаване на онлайн магазин.

Единственият недостатък, с който могат да се сблъскат някои новаци, е свързаната с техническата работа като закупуване на име на домейн, уеб хостинг, инсталиране на CMS, SSL сертификат и след това управление на всички.

Но такива неща ви дават и повече контрол. За щастие, сега уеб хостинг компаниите правят такива неща много по-лесни и можете да получите всички съставки на едно място. Плюс това, някои дори предлагат предварително инсталиран CMS, както и WooCommerce.

WooCommerce е водещ софтуер, използван от почти 28% онлайн магазини. След като инсталирате приставката, съветник ще ви напътства да настроите всички необходими стъпки на магазина.

Няма списък с теми, но ще получите безплатно зашеметяваща по подразбиране тема „Storefront“. Налични са и някои детски теми. Плюс това, можете да използвате всяка тема на трети страни, ако искате, тъй като WooCommerce е съвместима с всички.

Безплатните и платени разширения са красотата на WooCommerce. Предлагат се повече разширения за инсталиране, отколкото всяка друга платформа. Ще намерите стотици разширения на таблото за управление под раздела WooCommerce. Има много шлюзове за плащане като stripe, PayPal и Square и т.н..

WooCommerce е безплатна и вие получавате пълен контрол над приставката. И ако се сблъскате с някакъв проблем, те имат широка база знания, както и видео уроци.

За да говорите с техните експерти, просто представете билет и те ще ви помогнат в най-добрия случай. Това е истинската рентабилна алтернатива на Squarespace с повече функции. Остава само да изберете съвместими доставчици на уеб хостинг услуги WooCommerce за безпроблемна работа.

7. BigCommerce

BigCommerce за квадратна алтернатива 2017

Зареждайки се с множество функции, BigCommerce предлага решение за стартиране на уеб магазина за електронна търговия. Тя е достойна алтернатива на Squarespace и много подобна на магазина на магазини на Shopify. Те позволяват лесна интеграция за показване на вашите продукти в Amazon, Facebook, eBay и безпроблемно с много POS софтуер и т.н., като по този начин ви позволява да увеличите процента на конверсия.

Те предлагат редица усъвършенствани функции за редактиране във вашите ръце. Освен това има и голям списък с отзивчиви безплатни и платени теми, където всяка от тях има много опции за редактиране. J

отворете раздела „Storefront“ в страничната лента на таблото за управление, където можете да редактирате различните перспективи на темата, както и целия дизайн.

Можете да получите достъп до всички функции направо от бекенда, за да изпълнявате задачи като добавяне на продукти, управление на поръчки и клиенти и т.н. включен.

На всичкото отгоре, техният магазин за приложения ви позволява да използвате разнообразието от функции, свързани с маркетинг, плащания, счетоводство, инструменти за мониторинг и много други.

За разлика от квадратното пространство, няма такса за транзакции, наложена от Bigcommerce за който и да е план. Те помагат на клиента чрез чат на живо, телефон и имейл. Плюс това можете да разгледате техните водачи. Университетът BigCommerce носи множество видеоклипове или задава въпрос във форума на общността.

Разнообразието от налични планове варира от $ 29,95 до $ 249,95 на месец. Въпреки че основният план изглежда скъп, но това е доста по-ниско от Squarespace.

Нещо повече, налични са повече шлюзове за плащане и ви позволяват да изброите своя магазин на по-големите пазари. Специален SSL сертификат също е предоставен с всички планове за сигурни транзакции. Като цяло, BigCommerce е много по-добър от Squarespace за изграждане на онлайн магазин.

8. Джимдо

Строител на уебсайтове на Джимдо

Jimdo не е толкова богат по отношение на разнообразието от шаблони, колкото Squarespace, но лекотата на използване, ценообразуването и изобилието от налични джаджи превръща Jimdo в близка алтернатива на Squarespace.

Най-добрата част, те ви позволяват да работите от мобилното им приложение, достъпно за потребители на Android и iOS. Това е перфектно решение за фрийлансъри и бизнес сайтове.

Jimdo предлага два начина, Jimdo Dolphin и редактор. Делфинът създава сайта с полъх, където те задават редица въпроси и след няколко минути вашият сайт се приготвя да излезе на живо.

Софтуерният вграден SEO инструмент може да подобри видимостта на онлайн магазина, както и подстраници, така че повече клиенти да могат да шофират до вашия сайт.

Можете да правите промени в стиловете на шаблоните, фон или ако искате да подобрите уменията за развитие, просто играйте с HTML и CSS.

Jimdo builder предлага функции за стартиране на изцяло функционален магазин за електронна търговия. Можете да добавите лента и Paypal и т.н. за приемане на плащания. Плюс това, управление на поръчки, инвентаризация и създаване на отстъпки са супер лесни. И най-важното е, че не начисляват такса за транзакция.

Голямо предимство на Jimdo над Squarespace е наличието на джаджи, които можете да добавите към вашия сайт за повече функционалност.

Инструментите относно електронната търговия, уебсайтовете, средствата за комуникация и много други са далеч само с няколко кликвания. За поддръжка на клиенти, за съжаление, те не предлагат телефонна поддръжка. В случай на някакъв проблем, можете да получите експертна помощ чрез имейли или наръчници на сам.

В момента има две премиум планове за избор. Първият план струва $ 7,50 на месец за годишен абонамент. Получавате безплатно име на домейн, 5GB място за съхранение, 10GB честотна лента и подход към основните функции на магазина (15 продукта).

За разлика от повечето строители, Jimdo включва един имейл акаунт с основния план. За по-големи проекти се абонирайте за техния план от 20 долара на месец, който включва неограничено място за съхранение & честотна лента, неограничени продукти и приоритетна поддръжка.

9. Удивително

Поразително проста алтернатива на квадратното пространство

Поразително е в движение, когато търси състезателя на Squarespace. Със своя опростен интерфейс става лесно да се изгради и управлява уебсайтът.

Можете да направите обиколка на техните услуги като безплатен потребител, където избирате от почти 25 теми и след това пред вас идва редактор. Според нас Strikingly е по-подходящ за създаване на уебсайтове с една страница и зашеметяващи уеб страници.

В сравнение с Squarespace, поразително притежавате магазин за приложения, който е ограничен до няколко приложения. Някои инструменти, които вече са интегрирани от тях като SEO, Google Analytics, колаборации и социални медии и др.

Ако знаете малко за кодирането, можете да добавите персонализирани кодове. Всичко, което трябва да направите, е просто да отворите „настройките“ и да промените настройките като ваше изискване.

Като просто средство, той ще ви позволи само да промените шрифтовете или целия шаблон. Можете също да промените оформлението и фона на сайта. Освен това, има редица анимационен ефект за фона на страницата, връщане на превъртане и задържане на курсора.

Ограниченият брой възможности за редактиране и няколко интеграции могат да станат тясното място за вас, когато се опитате да стартирате магазин за електронна търговия. Така че липсващото разнообразие от функции в Strikingly няма да направи правилния избор за онлайн магазин.

С казаното, Strikingly не е най-добрият създател на уебсайтове, ако искате да направите сложен сайт. Но със сигурност е достоен и по-удобен за използване от Squarespace, когато търсите лични и бизнес строители на уебсайтове с великолепни предварително изработени дизайни.

Много строители в индустрията изплъзват поддръжката за чат, докато със Strikingly трябва да се чувствате свободни поради чат на живо, форум, имейл, видео уроци и ръководства.

Под техния поддомейн можете да създадете безплатен акаунт, който осигурява ограничаване до някои функции с 5GB честотна лента. В момента има два премиум плана, първият струва 8 долара, а вторият 16 долара.

Вторият план съдържа изключителни функции като достъп до магазина за приложения, вграждане на HTML / CSS / JavaScript, мобилни действия и различни шрифтове. Освен това, тя поддържа неограничена честотна лента. И двете идват с безплатен домейн и 14-дневна гаранция за връщане на парите при годишно таксуване.

10. Волюзия

Volusion - по-добре от квадратното пространство за съхранение

Търсене на строител на уебсайтове като Squarespace, който съдържа изчерпателни набори от функции за онлайн магазин? Тогава тук идва Volusion. Със своята функционалност за влачене и пускане, няма да отнеме време да изградите зашеметяващ магазин. Те твърдят, че помагат за увеличаване на продажбите от близо 26 милиарда долара досега.

В момента Volusion предлага 11 безплатни и 38 платени впечатляващи шаблона и можете да вземете шофиране на техния строител 14 дни пробен акаунт. Удобното им табло никога не ви позволява да объркате и да ви помогне да управлявате безупречно поръчки, клиенти и инвентар и т.н. Освен това те също ще ръководят за първи път.

Volusion улеснява маркетинга с интегрираните си инструменти. Просто отворете раздела „Маркетинг“, който ви позволява да продавате в Amazon, Facebook и eBay и др. Освен това можете да проектирате купоните и сделката за деня, за да привлечете повече клиенти. Има и опции за SEO, както и генератор на Sitemap за правилно обхождане и индексиране.

Друго страхотно нещо е, че Volusion не начислява никакъв процент от транзакциите. Порталите за разплащания като Authorize.net, Skrill и Stripe и т.н. са достъпни безплатно. Няма пазар на приложения за разширяване на функциите на магазина, вместо това те са включили почти всеки инструмент, като по този начин ви дава повече време да се съсредоточите върху магазина.

Услугите за обслужване на клиенти се предоставят чрез чат на живо, телефон и имейли. Освен това те поддържат обширна база от знания за самопомощ.

За да задоволят нуждите на най-различни клиенти, те проектираха различни пакети. Плановете започват от $ 15 до $ 135 / месец с различни спецификации. Първият „Mini“ план ви позволява да публикувате до 100 продукта и 1GB честотна лента. Трябва да заплатите SSL допълнително. Така че докато избирате някоя от услугите на Volusion, предвидете внимателно бъдещите ви нужди.

11. WebFlow

създател на уебсайт webflow

Webflow е друг инструмент, подобен на Squarespace, но предлага повече възможности за персонализиране. Преди да инвестирате можете да започнете с безплатен акаунт.

Ще отнеме близо час, за да се запознаете с таблото им, което е заредено с функции. Софтуерът, проектиран по такъв начин, че осигурява максимална възможност за персонализиране, без да докосва кодовете.

За да добавите елементи като текст, изображения, видеоклипове, колони и много повече, просто трябва да го плъзнете и пуснете на желаното място. Опциите за редактиране са най-добрата част от този софтуер.

Просто кликнете върху някой от елементите и в дясната страна ще видите множество опции. Освен това можете да настроите действия, базирани на спусъка. Платформата поддържа само няколко интеграции като Google карти, анализи и социални медии.

Въпреки че има редакция на WebFlow, което е лесно и с нулево умение за кодиране, можете да оформите уебсайта както искате, но за тези, които имат познания за кодиране, могат да променят безпроблемно кодовете на JavaScript, HTML и CSS.

WebFlow ви дава възможност да превключвате между различните изгледи като десктоп, таблет и мобилен телефон. Не само това, но и извършването на промени в конкретни устройства също е супер удобно. Това е най-добрият подход за създаване на отзивчиви уебсайтове.

Ако сте объркали по време на обиколката към настройките за задния ред, тогава трябва да погледнете видео уроците, публикувани в секцията на базата знания. Освен това се предоставя поддръжка по имейл, форум на общността и множество ръководства от тях.

Основният недостатък на WebFlow е, че му липсват възможностите за електронна търговия. Редакторът се фокусира върху само изграждането на информационни уебсайтове / блогове.

Безплатният план на WebFlow дава ограничен достъп до техните функции. Премиум плановете започват от $ 12 / месец и позволяват 25K посещения на месец. Той също така включва неограничени резервни копия, SSL сертификати и CDN.

Според нашата гледна точка, цените им са по-високи от други конкуренти като Wix, Duda и Weebly. Но високата гъвкавост, CMS функциите и изобилните инструменти за редактиране го правят потенциален избор за фрийлансъри, дизайнери и фирми.

И така, Коя е най-добрата алтернатива на Squarespace?

Както споменахме по-рано в нашата статия, че няма кой да бъде наречен „Най-добър“, трябва да държите нуждите си в приоритети и след това да изберете от гореспоменатите конкуренти в Squarespace. Ще намерите по-евтините, лесни за използване и богати на функции услуги.

В нашия опит, Shopify е най-добрият избор за онлайн магазини и за създаване на прости уебсайтове Wix е отлична селекция.

Така че, за правилния инструмент, който отговаря на вашите нужди и изисквания, проверете характеристиките на всички услуги, които споменахме, преди да вземете решение.

Кажете ни за вашия избор и опит с всякаква алтернатива на Squarespace чрез секцията за коментари.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map