10 cele mai bune alternative și concurenți SquareSpace 2020

2

Așadar, ați ajuns pe această pagină pentru a alege cea mai bună alternativă Squarespace care necesită abilități tehnice minimaliste, dar care oferă o funcționalitate excelentă.


Squarespace este unul dintre cei mai simpli constructori de utilizat cuprinde șabloane elegante pentru magazinele online, blogurile și site-urile de modă etc..

Au rămas zilele în care construiți un site web împrăștiați o încurcătură, cumpărarea unui domeniu și un plan de găzduire. Trebuie să faceți multă muncă, inclusiv să abordați parametrii de codare pentru a crea un aspect bun al site-ului dvs..

Dar, odată cu trecerea timpului, lucrurile s-au simplificat odată cu intrarea constructorilor de site-uri web – nu implică aproape nicio lucrare tehnică și lansarea site-ului în doar câteva minute. Squarespace se numără printre cele mai bune programe de construire a site-urilor disponibile pe piață.

Deși Squarespace compilează cu o mulțime de funcții, însă niciuna nu are dreptul să o ia drept constructor de site-uri perfecte. Singurul lucru pe care îl puteți obține este cel mai bun pentru dvs..

Așadar, dacă Squarespace nu îți îndeplinește cerințele – în special pentru site-urile de comerț electronic, au gateway-uri de plată foarte limitate.

Nu vă simțiți griji, deoarece există creatori de site-uri similare cu Squarespace, care oferă o varietate de funcții pe care nu le puteți găsi în Squarespace.

Să ne uităm la colecția noastră de alegeri de top.

10 cele mai bune alternative spațiale 2020 – Concurenți de spațiu de încredere

1. Wix

Wix - cea mai bună alternativă pentru spațiul pătrat

Wix este unul dintre constructorii de site-uri populare care ajută clienții să construiască site-uri web aproape fără efort. Începând cu ele este super ușor, un expert de configurare vă ajută să alegeți între editorul ADI și Wix.

Editorul ADI se potrivește cel mai bine noilor, deoarece este o modalitate mult mai automată în care își pun doar câteva întrebări simple pentru a obține un site web proiectat.

Editorul Wix este, de asemenea, foarte ușor de navigat unde începi alegând din 100 de modele gratuite de aspect frumos, aparține diferitelor categorii, cum ar fi magazin online, fotografie, călătorii și blog, etc. Editorul Wix vă permite să faceți modificări în aproape fiecare parte a paginilor web fără a vă încurca cu codarea.

Puteți alege aspectul paginii web, crea categorii și face diferite modificări din bara de instrumente a acestora. În plus, puteți trage pur și simplu elementele pentru a le plasa oriunde doriți.

Cu Wix, veți avea acces la piața lor de aplicații, care va oferi sute de aplicații cu o instalare ușoară și va îmbunătăți considerabil capacitatea de utilizare. Puteți încorpora fără probleme aplicațiile sociale, instrumentele de marketing, opțiunile de chat, aplicațiile de comerț electronic și multe altele.

Wix este foarte flexibil, iar codurile de încorporare sunt o facilitate excelentă pentru băieții cărora le place să facă coduri. Problema majoră cu Wix este că sunteți legat de un șablon și, la un moment dat, dacă doriți să îl schimbați, atunci trebuie să reconstruiți site-ul.

În timp ce se ocupă de servicii online, aveți întotdeauna nevoie de servicii de asistență din partea experților tehnici ai companiei. Din păcate, acestea nu au o caracteristică de chat live, dar oferă asistență clienților la telefon și e-mailuri. În plus, acestea oferă acces la ghidurile video pas cu pas.

Puteți începe pe Wix fără costuri doar pentru gust. Ca utilizator gratuit, ai stocare de 500 MB și lățime de bandă de 1 GB. Iar când îți place, treci la planul dorit de premium.

Au o varietate de planuri începând de la 4,50 USD / lună care vă permit să conectați domeniul personalizat. Pentru a stabili un magazin online, ei oferă un plan de comerț electronic la 8,25 USD / lună cu peste 100 de dolari gratuit.

2. Shopify

Magazinul alternativ Shopify pentru magazin

Dacă sunteți în căutarea alternativelor Squarespace pentru lansarea unui magazin online, atunci Shopify este probabil cel mai bun loc.

Constructorul lor axat pe eCommerce simplifică lucrările complexe și a câștigat, de asemenea, mai multe premii. Ele alimentează peste 500K magazine online. Pentru experiență, puteți lua un test de 14 zile aici.

Acestea oferă aproape 100 de șabloane gratuite și plătite pentru magazinele online. Din nefericire, majoritatea sunt plătite, dar temele gratuite oferite sunt de asemenea frumoase.

Marele punct de a selecta Shopify este că nu trebuie să pierdeți timpul în gestionarea setării backend, deoarece este destul de simplu chiar și un utilizator începător poate înțelege în cel mai scurt timp.

Pe tabloul de bord al magazinului dvs. Shopify, puteți gestiona diferitele perspective ale magazinului, cum ar fi produse, comenzi și reduceri, etc. Acestea oferă, de asemenea, informații precum rata de conversie, locația clientului, clientul repetat, comenzile totale și multe altele.

Un alt lucru care o face o alegere mai bună decât Squarespace este disponibilitatea a 1.000 de aplicații pe care le puteți încorpora cu câteva clicuri. Navigați până la magazinul de aplicații din tabloul de bord și veți găsi aplicații referitoare la transport, gateway-uri de plată, social, contabilitate și gestionare de inventar.

Aceștia acceptă peste 100 de gateway-uri de plată, în timp ce Squarespace este limitat doar la Stripe și PayPal. Similar cu Squarespace, Shopify percepe și taxa de tranzacție (variază în funcție de planul selectat).

Canalele de asistență pentru clienți, cum ar fi chat-urile live, telefonul și e-mailurile sunt disponibile 24/7 pentru utilizatorii gratuite și premium. În mod alternativ, au menținut și o secțiune tutoriale, precum și un forum comunitar.

Un alt avantaj al utilizării Shopify peste Squarespace este stabilirea prețurilor.

Există 3 planuri diferite pe care le oferă Shopify, cel mai de bază costă 29 USD / lună și percepe o taxă de tranzacție de 2% atunci când utilizați o poartă de plată terță parte.

Deși este puțin mai mare decât multe alte instrumente de comerț electronic disponibile pe piață, acesta este motivul pentru care oamenii caută alternativele sale, dar prețurile sale merită serviciile lor, cu excepția comisiei de tranzacție care ar putea afecta un pic.

3. Pixpa

Concurentul spațiului pătrat

Pixpa este o platformă all-in-one pentru profesioniștii creativi pentru a-și crea site-ul web cu un magazin de comerț electronic integrat, galerii de clienți, blog și multe altele.

Pixpa a devenit o alternativă extrem de populară la Squarespace, în special în rândul fotografilor, artiștilor și designerilor, care iubesc capacitățile sale în întregime și planurile de prețuri eficiente..

Crearea de site-uri web uimitoare este o briză cu o mare selecție de teme perfecte pentru pixeli, complet personalizabile. Toate site-urile web sunt mobile și funcționează excelent pe toate dispozitivele.

Constructorul său simplu, dar puternic, de drag-and-drop web oferă o soluție ușoară pentru oricine fără abilități de codare pentru a crea și gestiona prezența lor online completă într-un singur loc. Echipa lor de asistență este, de asemenea, disponibilă 24/7 pe chat live și e-mail pentru a vă ajuta oricând aveți nevoie de ajutor.

Pixpa scoate în evidență Squarespace destul de mult când vine vorba de prezentarea, distribuirea, vânzarea și livrarea de imagini. Galeriile din Pixpa sunt dotate cu o mulțime de caracteristici, cum ar fi suport pentru conținut multimedia, peste 15 layouturi de galerii din care să alegeți, import de date IPTC, instrumente puternice pentru galeria de imagini și multe altele.

De asemenea, puteți crea galerii cu comerț electronic pentru a vinde imagini sub formă de printuri sau descărcări. Platforma integrată pentru clienții clienților permite utilizatorilor să își eficientizeze fluxul de lucru și să partajeze, să vândă și să furnizeze imagini clienților.

Puteți crea, de asemenea, un magazin complet de comerț electronic integrat cu Pixpa. Se poate începe să vândă produse fizice, produse digitale sau servicii în câteva minute. În cazul în care multe platforme percep o taxă pentru fiecare tranzacție, nu au deloc comisioane pentru nicio tranzacție. Deci, tot profitul este al tău.

Cel mai bun dintre toate, Pixpa oferă toate acestea la o fracțiune din prețul Squarespace cu prețuri începând de la doar 6 USD / lună.

Caracteristicile sale, planurile de tarifare rentabile și suportul 24 x 7 îl fac platforma preferată pentru reclamele și întreprinderile mici din întreaga lume.

Totuși, confuz pentru a decide dacă ar trebui să o alegeți? Nu vă faceți griji, există și un proces gratuit de 15 zile, și mergeți mai departe și încercați.

4. Duda

tabloul de bord duda

Duda este un alt mare concurent în Squarespace cu o structură de prețuri rezonabilă. Site-ul dvs. va funcționa fără probleme, cu o durată maximă de funcționare, deoarece Duda folosește structura cloud de hosting pentru conținutul.

Constructorul de site-uri Duda este disponibil pentru a fi folosit din 2010 și o soluție plăcută pentru cei care nu dispun de cunoștințele tehnice și de alte abilități de gestionare a site-ului. Are funcții de backup integrate, SEO și analitice.

Timpul de dezvoltare a site-ului se reduce dramatic prin caracteristica de drag and drop. Puteți adăuga elemente pe site-ul dvs. web cu simple clicuri de mouse.

Spre deosebire de Squarespace Duda oferă tone de widget-uri disponibile, cum ar fi un buton, adăugarea de text, postări recente și bara de căutare etc. 100+ fonturi sunt acceptate de instrumentul lor.

Pur și simplu trageți elementul dorit și aruncați-l pe pagina web oriunde doriți. Personal, am considerat că este mai confortabil de utilizat decât Squarespace.

Duda vă permite să faceți modificări în designul site-ului în orice moment. Puteți utiliza videoclipurile și imaginile ca fundal și a proiectat o pagină web frumoasă.

Mai mult decât atât, caracteristica lor de import de conținut vă permite să importați de pe site-ul existent fără a săpa în lucrări tehnice.

Puteți chiar să selectați un aspect diferit pentru mobil, tabletă și desktop. Mai mult decât atât, personalizarea site-ului web nu mai reprezintă o problemă pentru utilizatorii începători, cum ar fi adăugarea de ferestre de tip pop-up, bara de notificări, apeluri și reguli în afara programului, etc..

Duda a prezentat un producător de magazine de comerț electronic cu instrumentul lor. Navigați doar pentru a stoca funcții în bara laterală unde puteți gestiona vânzările, produsele și promoțiile.

În plus, transportul, taxele, factura, metodele de plată și multe alte setări sunt configurabile fără efort.

Puteți vedea și efectua modificări pentru o anumită platformă, cum ar fi desktop, mobil și tabletă. Utilizatorii gratuite pot accesa ghiduri și asistență în comunitate, în timp ce utilizatorii plătite primesc, de asemenea, ajutor 24 de ore pe chat live și asistență telefonică de 18 ore / zi.

Înainte de a cumpăra, acestea oferă cea mai bună oportunitate prin oferirea de cont gratuit în loc de încercare de câteva zile. Într-o versiune gratuită, puteți utiliza, de asemenea, funcțiile de comerț electronic până la o anumită măsură.

Planurile plătite pornesc de la 7,13 USD / lună la abonarea dvs. pentru o bază anuală și includ un domeniu personalizat, HTTPS, backup și modul dezvoltator. În comparație cu Squarespace, Duda nu percepe nicio taxă de tranzacție, în schimb acestea limitează numărul de produse din fiecare pachet.

5. Weebly

asemănător cu spațiul pătrat

Multitudinea de funcții, șabloane bine concepute și o mare utilizare pot face din Weebly o alternativă excelentă la Squarespace.

Lucrează din 2007 și are acum peste 40 de milioane de antreprenori care utilizează Weebly. Frumusețea acestui constructor de site-uri pe care îl puteți gestiona pe site folosind dispozitive Android, iPhone și iPad.

După selectarea șablonului, aterizați în editorul lor. Editorul lor de site-uri este foarte simplu și te vei obișnui curând, chiar dacă nu ai mai încercat vreodată un constructor. Funcționează foarte bine tot ceea ce trebuie doar să trageți elementul.

Puteți schimba culoarea, fonturile sau chiar întreaga temă fără niciun sughiț. Pentru dezvoltatori, ei integrează un mod de editare CSS / HTML foarte convenabil care arată diferitele părți ale temei, cum ar fi antetul, stilurile și activele, etc., permițând navigarea rapidă.

Fiecare pagină a site-ului dvs. web este ușor de personalizat și are un instrument SEO integrat pentru îmbunătățirea vizibilității motorului de căutare a site-ului. Există tone de elemente în constructor care ajută la scrierea unei postări pe blog și la crearea de pagini web.

De exemplu, doriți să creați o pagină „Contactați-ne”, tot ce trebuie să faceți este să creați pagina și să trageți elementul „Formular de contact” din bara laterală. Piața de aplicații conține sute de aplicații care îl fac cel mai puternic concurent în Squarespace decât orice alt instrument de constructor.

Weebly este suficient de bun pentru a construi un magazin online. Tabloul de bord cu design elegant vine la îndemână în adăugarea de produse, carduri cadou, cupoane etc..

Puteți executa și monitoriza comenzile, precum și căruțele abandonate. Există, de asemenea, multe funcții necesare pentru operarea eStore.

Ei întrețin probabil toate canalele pentru a-și ajuta clienții, cum ar fi chat-ul live, e-mailul, locul comunității și o gamă largă de ghiduri și videoclipuri. Asistența telefonică este disponibilă pentru utilizatorii planului „Pro” și „Business”. Dezavantajul major al Weebly este că vine cu opțiuni limitate de editare a șabloanelor.

Pentru o unitate de testare, puteți începe ca utilizator gratuit sub subdomeniul și stocarea de 500 MB. Au împărțit planurile în „pentru site-uri web” și „pentru magazin online”. Deci, pentru un site web, planul variază de la 8 USD / lună la 25 USD / lună, atunci când este plătit anual.

Planul de bază include un nume de domeniu gratuit, 100 USD AdWords și spațiu de stocare nelimitat. Pentru planul „magazin online”, Weebly este o soluție puțin costisitoare, deoarece acestea percep o taxă de tranzacție de 3% și produse limitate pe primele două planuri. Pachetele încep de la 8 USD la 38 $ / lună.

Al treilea plan costă 25 USD / lună (mai mic decât Shopify de bază) și permite produse nelimitate, certificat SSL și fără comision de tranzacție. Așadar, puteți încerca Wix sau accesați alternativele Shopify aici.

6. WooCommerce

WooCommerce - construirea unui magazin online alternativ la spațiul pătrat

WooCommerce este un plugin WordPress și considerat o alternativă puternică la Squarespace atunci când vine vorba de control și prețuri. WordPress este un CMS de top utilizat pentru a crea un site web sau blog. Atât WooCommerce, cât și WordPress sunt libere de utilizat și oferă cea mai bună soluție pentru crearea unui magazin online.

Singurul dezavantaj cu care se pot confrunta unii noștri este munca tehnică implicată, cum ar fi cumpărarea unui nume de domeniu, găzduire web, instalarea CMS, certificatul SSL și apoi gestionarea lor pe toate.

Dar astfel de lucruri vă oferă, de asemenea, mai mult control. Din fericire, acum companiile de găzduire web fac astfel de lucruri mult mai ușoare și puteți obține toate ingredientele la un loc. În plus, unii oferă chiar și CMS preinstalat, precum și WooCommerce.

WooCommerce este un software de frunte utilizat de aproape 28% din magazinele online. După instalarea pluginului, un expert vă va ghida să configurați toți pașii necesari ai magazinului.

Nu există o listă de teme, dar veți primi gratuit uimitor, tema prestabilită „Magazin”. Există și câteva teme pentru copii disponibile. În plus, puteți utiliza orice temă de la terți dacă doriți ca WooCommerce să fie compatibil cu toate.

Extensiile gratuite și plătite sunt frumusețea WooCommerce. Mai multe extensii sunt disponibile pentru instalare decât orice altă platformă. Veți găsi sute de extensii pe tabloul de bord sub fila WooCommerce. Există o mulțime de gateway-uri de plată, cum ar fi stripe, PayPal și Square, etc.

WooCommerce este gratuit și obțineți controlul complet asupra pluginului. Și dacă vă confruntați cu orice problemă, au o bază largă de cunoștințe, precum și tutoriale video.

Pentru a vorbi cu experții lor trebuie doar să îți trimiți un bilet și ei te vor ajuta cel mai bine. Este adevărata alternativă eficientă din punct de vedere al spațiului spațiului cu mai multe funcții. Nu trebuie decât să alegeți un furnizor de găzduire web WooCommerce compatibil pentru o operare lină.

7. BigCommerce

BigCommerce pentru piața alternativă 2017

Încărcări cu tone de funcții BigCommerce oferă o soluție pentru lansarea magazinului web eCommerce. Este o alternativă demnă de Squarespace și este foarte asemănătoare cu magazinul Shopify. Acestea permit integrarea ușoară pentru a vă prezenta produsele pe Amazon, Facebook, eBay și fără probleme cu multe programe POS etc., astfel vă permite să creșteți rata de conversie.

Acestea oferă o serie de funcții de editare avansate în mâinile tale. Mai mult, există și o listă masivă de teme responsive gratuite și plătite, unde fiecare are o mulțime de opțiuni de editare. J

navigați la fila „Storefront” din bara laterală a tabloului de bord, unde puteți edita diferitele perspective ale temei, precum și întregul design.

Puteți accesa toate funcțiile chiar de la backend pentru a face sarcini precum adăugarea de produse, gestionarea comenzilor și clienților, etc. Mai mult, configurarea procesului de checkout, ambalarea cadourilor, exportarea unei teme terțe, chat-ul live și o mulțime de altele inclus.

În plus, magazinul lor de aplicații vă permite să utilizați diversitatea funcțiilor legate de marketing, plăți, contabilitate, instrumente de monitorizare și multe altele.

Spre deosebire de Squarespace, nu există nicio taxă de tranzacție impusă de Bigcommerce în niciun plan. Acestea ajută clientul prin chat live, telefon și e-mail. În plus, puteți să vă uitați la ghidurile lor. BigCommerce University poartă tone de videoclipuri sau pune o întrebare pe forumul comunității.

Diversitatea planurilor disponibile variază de la 29,95 USD la 249,95 USD / lună. Deși planul de bază pare costisitor, dar acesta este destul de mic decât Squarespace.

Mai mult, există mai multe gateway-uri de plată disponibile și vă permit să listați magazinul pe piețele mai mari ale pieței. Un certificat SSL dedicat este prevăzut și cu toate planurile pentru tranzacții sigure. În total, BigCommerce este mult mai bun decât Squarespace pentru construirea unui magazin online.

8. Jimdo

Constructor de site-uri Jimdo

Jimdo nu este la fel de bogat în ceea ce privește varietatea de șabloane ca Squarespace, dar ușurința de utilizare, prețurile și un stoc abundent de widget-uri transformă Jimdo într-o alternativă apropiată de Squarespace.

Cea mai bună parte, vă permit să operați din aplicația lor mobilă disponibilă pentru utilizatorii Android și iOS. Este o soluție perfectă pentru freelanceri și site-uri de afaceri.

Jimdo oferă două moduri, Jimdo Dolphin și editor. The Dolphin creează site-ul într-o adiere în care pun o serie de întrebări, iar în câteva minute site-ul dvs. se pregătește să fie live.

Instrumentul SEO încorporat în software poate îmbunătăți vizibilitatea magazinului online, precum și subpaginile, astfel încât mai mulți clienți să poată conduce pe site-ul dvs..

Puteți face modificări în stilurile de șabloane, pe fundal sau dacă doriți să îmbunătățiți abilitățile de dezvoltare, trebuie doar să vă jucați cu HTML și CSS.

Constructorul Jimdo oferă funcții pentru a lansa un magazin de comerț electronic complet funcțional. Puteți adăuga stripe și Paypal etc. pentru acceptarea plăților. În plus, gestionarea comenzilor, inventarul și crearea de reduceri sunt super ușoare. Și cel mai important, ele nu percep nicio taxă de tranzacție.

Un mare avantaj al Jimdo față de Squarespace este disponibilitatea widget-urilor pe care le puteți adăuga pe site-ul dvs. pentru mai multe funcționalități.

Instrumentele referitoare la comerțul electronic, site-urile web, instrumentele de comunicare și multe altele sunt doar câteva clicuri. Pentru asistență pentru clienți, din păcate, nu oferă asistență telefonică. În cazul oricărei probleme, puteți obține ajutor expert prin e-mailuri sau ghiduri DIY.

În prezent, există două planuri premium pentru a alege. Primul plan costă 7,50 USD pe lună pentru un abonament anual. Obțineți un nume de domeniu gratuit, stocare de 5 GB, lățime de bandă de 10 GB și abordare a funcțiilor de bază ale magazinului (15 produse).

Spre deosebire de majoritatea constructorilor, Jimdo include un cont de e-mail cu planul de bază. Pentru proiecte mai mari, abonați-vă la planul lor de 20 USD / lună care cuprinde stocare nelimitată & lățime de bandă, produse nelimitate și asistență prioritară.

9. Strigant

Alternativă surprinzător de simplă a spațiului pătrat

Strigant este în mers atunci când îl cauți pe concurentul Squarespace. Cu interfața sa simplistă, devine fără efort să construiți și să gestionați site-ul.

Puteți face un tur al serviciilor lor ca utilizator gratuit, unde selectați dintre cele aproape 25 de teme și apoi un editor vine în fața voastră. În opinia noastră, Strikingly este mai potrivit pentru crearea de site-uri web cu o singură pagină și pagini web uimitoare.

În comparație cu Squarespace, Strikingly deține un magazin de aplicații care este limitat la câteva aplicații. Unele instrumente deja integrate de ele precum SEO, analiza Google, colaborări și social media, etc.

Dacă știți un pic despre codificare, puteți adăuga coduri personalizate. Tot ce trebuie să faceți este doar să deschideți „setările” și să modificați setările conform cerințelor dvs..

Fiind un instrument simplu, nu vă va permite decât să modificați fonturile sau întregul șablon. Puteți modifica, de asemenea, aspectele și fundalul site-ului. În plus, există o serie de efecte de animație pentru fundalul paginii, defilare și legăturile pasive.

Numărul foarte limitat de opțiuni de editare și puține integrări ar putea deveni un blocaj pentru dvs. atunci când încercați să lansați un magazin de comerț electronic în mod izbitor. Prin urmare, diversitatea de funcții lipsă din Strikingly nu va face alegerea potrivită pentru un magazin online.

Cu acest lucru, Strikingly nu este cel mai bun constructor de site-uri web dacă vrei să faci un site complex. Dar cu siguranță este demn și mai convenabil de utilizat decât Squarespace atunci când se caută construitori de site-uri personale și de afaceri cu modele super-realizate.

Mulți constructori din industrie alunecă suportul pentru chat, în timp ce cu Strikingly, ar trebui să te simți liber din cauza chat-urilor live, forumului, e-mailului, tutoriale video și ghiduri.

În subdomeniul lor, puteți configura un cont gratuit care oferă o reducere a unor funcții cu lățime de bandă de 5 GB. În prezent, există două planuri premium, primul costă 8 dolari, iar cel de-al doilea 16 USD.

Al doilea plan conține caracteristici exclusive, cum ar fi acces la magazinul de aplicații, încorporarea HTML / CSS / JavaScript, acțiunea mobilă și diverse fonturi. Mai mult decât atât, păstrează lățimea de bandă nelimitată. Ambele au un domeniu gratuit și o garanție de returnare a sumei de 14 zile pentru facturarea anuală.

10. Volumul

Volusion - mai bun decât spațiul pătrat pentru magazin

Căutați pe constructorul de site-uri precum Squarespace care conține seturi cuprinzătoare de funcții pentru un magazin online? Apoi vine aici Volusion. Cu funcționalitatea sa drag and drop, nu va dura timp pentru a construi un magazin uimitor. Aceștia susțin că vor ajuta până acum la creșterea vânzărilor de aproape 26 de miliarde de dolari.

În prezent, Volusion oferă 11 șabloane gratuite și 38 plătite impresionant și cu care puteți lua un drive al constructorului lor Cont de încercare de 14 zile. Panoul de bord convenabil nu vă lasă niciodată să vă confundați și să vă ajutați să gestionați impecabil ordinele, clienții și inventarul etc. Mai mult, ei vor ghida și pentru prima dată.

Volusion facilitează marketingul cu instrumentele sale integrate. Accesați fila „Marketing”, care vă permite să vindeți pe Amazon, Facebook și eBay, etc. Mai mult, puteți proiecta cupoane și tranzacții ale zilei pentru a atrage mai mulți clienți. Există, de asemenea, opțiuni SEO, precum și un generator de sitemap pentru crawling-ul și indexarea corespunzătoare.

Un alt lucru minunat este Volusion nu percepe niciun procent de tranzacții. Gateway-urile de plată precum Authorize.net, Skrill și Stripe etc. sunt disponibile gratuit. Nu există o piață de aplicații care să extindă funcțiile magazinului, în schimb au încorporat aproape fiecare instrument, oferindu-vă astfel mai mult timp pentru a vă concentra pe magazin.

Serviciile de îngrijire a clienților sunt oferite prin chat live, telefon și e-mailuri. În plus, au menținut o bază de cunoștințe extinsă pentru auto-ajutor.

Pentru a satisface nevoile unei varietăți de clienți, au proiectat diferite pachete. Planurile încep de la 15 la 135 dolari / lună cu specificații diverse. Primul plan „Mini” vă permite să publicați până la 100 de produse și 1 GB lățime de bandă. În plus, trebuie să plătiți pentru SSL. Așadar, în timp ce ridicați oricare dintre serviciile Volusion anticipează cu atenție nevoile viitoare.

11. WebFlow

creator de site-uri webflow

Webflow este un alt instrument similar cu Squarespace, dar oferă mai multă personalizare. Înainte de a investi, puteți începe cu un cont gratuit.

Durează aproape o oră să te familiarizezi cu tabloul de bord, care este încărcat cu funcții. Software-ul proiectat astfel încât să ofere o personalizare maximă fără a atinge codurile.

Pentru a adăuga elemente precum text, imagini, videoclipuri, coloane și multe altele, trebuie doar să îl trageți și să le plasați pe locul dorit. Opțiunile de editare sunt cea mai bună parte a acestui software.

Doar faceți clic pe oricare dintre elemente și veți vedea tone de opțiuni în partea dreaptă. Mai mult, puteți configura acțiuni bazate pe declanșator. Platforma acceptă doar câteva integrări precum hărți Google, analitice și social media.

Deși există o editare WebFlow care este ușoară și cu abilități de codare zero, puteți modela site-ul așa cum doriți, dar pentru cei care au cunoștințe de codare pot modifica codurile javascript, HTML și CSS fără probleme.

WebFlow vă permite să comutați între diferite vizualizări, cum ar fi desktop, tabletă și mobil. Nu numai acest lucru, dar, de asemenea, modificarea dispozitivelor specifice este, de asemenea, foarte la îndemână. Este cea mai bună abordare pentru proiectarea de site-uri web responsive.

Dacă v-ați confundat în timp ce faceți turul pentru setări de backend, atunci trebuie să vă uitați la tutorialele video postate în secțiunea bazei de cunoștințe. În plus, aceștia oferă asistență prin e-mail, forum comunitar și numeroase ghiduri.

Dezavantajul major cu WebFlow că îi lipsește funcțiile de comerț electronic. Editorul se concentrează pe construirea de site-uri / bloguri informaționale.

Planul gratuit WebFlow oferă acces limitat la funcțiile lor. Planurile premium încep de la 12 USD / lună și permit vizite lunare de 25 K. De asemenea, include copii de rezervă nelimitate, certificate SSL și CDN.

În funcție de punctul nostru de vedere, prețul lor este mai mare decât alți concurenți precum Wix, Duda și Weebly. Însă flexibilitatea ridicată, funcțiile CMS și instrumentele de editare abundente fac o alegere potențială pentru freelanceri, designeri și companii.

Deci, Care este cea mai bună alternativă la Spațiu?

Așa cum am menționat anterior în articolul nostru, că nu este nimeni care să fie numit „cel mai bun”, trebuie să vă păstrați nevoile la priorități și apoi să alegeți dintre concurenții Squarespace mai sus menționați. Veți găsi serviciile mai ieftine, ușor de utilizat și bogate în caracteristici.

În experiența noastră, Shopify este cea mai bună alegere pentru magazinele online și pentru crearea de site-uri web simple Wix este o selecție excelentă.

Deci, pentru instrumentul potrivit care se potrivește nevoilor și cerințelor dvs., verificați caracteristicile tuturor serviciilor menționate înainte de a lua orice decizie.

Spuneți-ne alegerea și experiența dvs. cu orice alternativă Squarespace, în secțiunea de comentarii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map