10 cele mai bune alternative de vânzare și concurenți pentru site-urile dvs. de comerț electronic

0

Shopify este o soluție convenabilă, dar nu o soluție finală și, dacă, dintr-un anumit motiv, căutați alternative Shopify, atunci aterizați în locul potrivit.


Este unul dintre cele mai populare programe de construire de site-uri web pentru site-urile de comerț electronic care nu numai că oferă cea mai simplă modalitate și combinație de instrumente puternice, ci necesită și o cantitate foarte minimă de abilități tehnice..

Shopify acceptă tone de gateway-uri de plată și extensii pentru îmbunătățirea capacității de utilizare. Dar nu înseamnă că se potrivește cel mai bine nevoilor tuturor.

Mai mult, dacă nu sunteți sigur de Shopify, atunci puteți să le încercați prin înscrierea unui Proces gratuit de 14 zile.

Datorită varietății diferite de produse, nevoile variază de la persoană la persoană. Așadar, există șanse să nu primiți o caracteristică de la Shopify pe care o doriți cu adevărat.

Așadar, aici vă prezentăm cea mai bună alternativă la Shopify inclusiv o revizuire cuprinzătoare asupra fiecăruia.

Unii dintre înlocuitori sunt găzduiți în cazul în care majoritatea aspectelor tehnice gestionate de compania în sine, dar pot diferi în funcție de Shopify.

În timp ce puțini sunt găzduiți de sine în cazul în care cea mai mare parte a controlului și a lucrărilor tehnice rămân în mâinile tale, cum ar fi cumpărarea unui gazduire, instalarea software-ului, implementarea SSL și efectuarea de actualizări etc..

Dacă prețul Shopify te dezactivează, atunci o soluție de găzduire de sine pare mai potențială.

Cea mai bună alternativă Shopify 2019

Cele mai bune alternative și concurenți pentru magazinele din 2020 pentru site-uri și magazine online de comerț electronic

BigCommerce

BigCommerce este o platformă de renumit e-commerce care are o cotă de piață substanțială. Nu trebuie să fii un tehnolog sau să angajezi un dezvoltator.

Este o platformă găzduită ceea ce înseamnă că echipa tehnică BigCommerce are grijă de găzduirea web, SSL, patch-urile de securitate și alte actualizări.

În plus, puteți indica domeniul cumpărat de la alt registrator de domenii sau pur și simplu cumpărați la BigCommerce pentru a scăpa de activitatea tehnică.

Începând cu 2 persoane, acum au sute de angajați. Și până acum ei a facilitat vânzările de peste 8 miliarde de dolari.

Ca și Shopify, BigCommerce are, de asemenea, ușor de utilizat consiliul de administrație. Dacă utilizați vreodată tabloul de bord WordPress, atunci cred că nu veți întâmpina probleme în a trata teme și alte setări.

Sincer, este foarte ușor dacă ai experiență anterioară sau nu.

Panoul de bord BigCommerce

Bigcommerce a obținut mai multe funcții în găleata decât Shopify. Ele furnizează un 15 zile de încercare pentru un drive test. Există o mulțime de teme gratuite și plătite, cu numeroase opțiuni personalizabile.

Păstrând la o parte caracteristicile de bază legate de produse, gateway-uri de plată, teme și aplicații etc., puteți ajunge la setările avansate, cum ar fi checkout, Gift Wrapping, urmărirea afiliaților, inventar și notificarea comenzilor..

Ghiciți ce Shopify percepe o taxă de 2% pentru fiecare tranzacție. Singura modalitate de a scăpa de asta este să folosești metoda de plată internă. Pe de altă parte, BigCommerce acceptă metode de plată offline, online și digitale și sunteți liber să utilizați orice gateway de plată.

gateway-uri de plată pentru companii mari

Puteți aborda mai multe aplicații gratuit cum ar fi MailChimp în timp ce Shopify oferă o mulțime de aplicații, dar majoritatea sunt etichetate cu un cost suplimentar.

alternativă mare pentru comerț

Din perspectiva prețurilor, ambele companii aproape că percep taxe similare. Shopify percepe 29 USD pentru planul de bază, permițând în același timp doar 2 membri de personal.

Pe de altă parte, BigCommerce acceptă un cont de personal nelimitat, integrarea cu Amazon & eBay, produse nelimitate, SSL dedicat gratuit pentru 29,95 USD / lună.

Ambele ofera suport pentru chat-uri live 24/7 pentru asistenta rapida. În plus, forumurile comunitare, ghidurile și documentația se dovedesc foarte utile pentru învățare și depanare.

Volusion

Volusion este un participant cu experiență în industria de comerț electronic care lucrează din 1999 și unul dintre cei mai buni concurenti Shopify. Aceștia traversează peste 180 de clienți. Volusion oferă o serie de planuri pentru a satisface fiecare tip de client.

Este o platformă găzduită, ceea ce înseamnă că veți primi toate lucrurile de la ei pentru a vă lua magazinul în fața publicului. Puteți începe un tur gratuit cu Perioada de încercare de 14 zile.

Acestea oferă designuri impresionante gratuite pentru un magazin. Puteți face multe modificări prin editare, chiar dacă nu aveți abilități tehnice. Totul este vizibil în editorul lor WYSIWYG și suntem siguri că nu veți fi niciodată pierduți.

Pentru a vă spori cifra de vânzări, acestea vă permit integrați-vă cu eBay, Amazon și Facebook, etc. Mai mult, prezintă diferite tablouri de analiză utile pe tabloul de bord.

alternativă de voluziune pentru a face shopboard tabloul de bord

Deși nu există atât de multe gateway-uri de plată precum Shopify, dar toate sistemele de plată acceptate de pe Volusion sunt gratuite, în timp ce Shopify percepe o taxă de tranzacție de 2% care vă va reduce profiturile.

Nu trebuie să instalați suplimentele, deoarece au fost incluse în tot ceea ce aveți nevoie. Doriți să urmăriți ROI, să îmbunătățiți SEO, să creați reduceri sau doriți să configurați un CRM? Toate sunt pre-construite. Există o listă de caracteristici incluse în fiecare plan

caracteristicile planurilor de voluziune

Gama de planuri face din Volusion o alegere accesibilă și inteligentă. Dar trebuie să fii atent în timp ce alegi planul, deoarece acestea limitează numărul de produse ca pe „Mini“ planifică că poți vinde până la 100 de produse. În plus, planul include lățimea de bandă de 1 GB și plata sigură.

În timp ce treceți la planuri mai mari, vi se permite să vindeți mai multe produse și facilități de asistență telefonică. Fiecare plan avea câteva caracteristici unice.

voluziunea magazinelor concurenți

“Proces” la „Mini“ utilizatorii de pachete pot primi ajutor prin trimiterea unui e-mail sau deschiderea chat-ului. Dar și alți utilizatori îi pot contacta pe telefon. Mai mult, ei s-au angajat să ofere servicii de asistență la nivel prioritar deținătorilor de plan „pro” și „premium”.

Puteți obține ajutor 24/7, indiferent de tipul de utilizator. Disponibilitatea diverselor planuri Volusion vă permite să alegeți planul nevoilor dvs. Mai mult decât atât, numeroase teme comerciale, ușor de utilizat și personalizare flexibilă merită fiecare cheltuială.

Squarespace

Squarespace este un software de construire a site-urilor găzduite care oferă facilități de drag and drop pentru a construi magazinul online, blogul și site-urile web. Au conceput pachete exclusive pentru utilizatorii de comerț electronic. Ca și Shopify, veți obține un panou backend intuitiv pentru a gestiona toate perspectivele magazinului dvs..

pătrat spațiu comercializează alternativă

Deși Squarespace nu cuprinde atât de multe funcții precum Shopify, dar includ toate caracteristicile de bază pentru a-ți scoate afacerea din sol..

Cu abilități de codare zero, puteți construi un magazin atractiv aplicând din varietatea lor de teme gratuite. Acestea vă ajută să creați un site optimizat pentru mobil care devine obligatoriu datorită utilizării extinse a smartphone-urilor.

Tarifarea planului pentru Magazinul de e-commerce începe de la 26 USD / lună și cu un abonament anual, veți obține un nume de domeniu gratuit. Nu există nicio limită la numărul de produse pe care le puteți înscrie pe site-ul dvs. Și cel mai important, sunteți liber de orice comision de tranzacție. Reducerile, comenzile, clienții și inventarul etc. sunt ușor de gestionat.

În loc să instalezi suplimente Squarespace vine cu funcții integrate, cum ar fi plăți, plăți, cont de clienți, contabilitate, transport și taxe, etc. În plus, există și opțiuni integrate precum activarea SSL și îmbunătățirea SEO.

În prezent, acceptă doar PayPal și Stripe. Așadar, cu Squarespace, nu veți obține la fel de multă diversitate de funcții ca în BigCommerce și LemonStand, dar veți obține suficiente instrumente pentru a funcționa liber. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să încercați perioada de încercare gratuită cu cardul de credit.

Aveți probleme să vă confruntați cu o problemă? Squarespace oferă sprijin comunitar și o bază de cunoștințe extinsă. Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu o problemă, trimiteți un e-mail sau chat deschis în direct cu agentul lor tehnic.

Servicii de suport SquareSpace

Deci, dacă doriți o soluție simplă în care nu este nevoie să instalați suplimente sau să încurcați cu lucrări tehnice, Squarespace ar fi bine să mergeți.

LemonStand

Dacă prețul este preocuparea principală care te oprește de la Shopify, LemonStand este un bun concurent Shopify. Fondată în 2010, Lemonstand oferă o soluție robustă de e-commerce pentru întreprinderile mici, mijlocii și mari. Dacă aveți deja magazinul Shopify, Magento sau BigCommerce, puteți migra pe serverele LemonStand fără probleme.

Avantajul uriaș care vine cu Lemonstand este personalizarea. Puteți face modificări semnificative la magazinul dvs. (aveți nevoie de abilități de codare) sau vă puteți permite dezvoltatorul și designerul.

Pentru o demonstrație, ei predau Cont de probă de 14 zile la fel ca Shopify. Acestea oferă în întregime mediul de pace sufletească, oferind o platformă găzduită de sine-găzduită tehnică gratuită.

După înscriere, veți descoperi un editor WYSIWYG bine conceput, cu o listă de funcții foarte evidentă.

panou de control lemonstand

Acestea nu oferă la fel de multe integrări precum Shopify, dar le oferă cu siguranță pe cele utile 95+ gateways de plată.

aplicații lemonstand și sisteme de plată

Până în prezent oferă 15 teme din inventarul lor. Toate temele sunt open-source și gratuite. Desigur, un nivel avansat de personalizare necesită dezvoltarea abilităților, dar puteți modifica culorile, sigla și favicon etc., fără efort.

Pachetele LemonStand încep de la 19 USD / lună. Toate planurile includ funcții de bază, cum ar fi produsele nelimitate, contul de personal, stocarea și lățimea de bandă.

În plus, nu există nicio taxă de tranzacție pentru utilizarea gateway-ului de plată. Caracteristicile referitoare la SEO, CDN Global, HTTPS, checkout personalizabil și multe altele incluse indiferent de plan.

cumpărați alternative 2017-2018

Singurul lucru care vă pasă este numărul de comenzi, deoarece planul de început (de bază) vă permite să procesați 75 de comenzi pe lună. Deci alege un plan care anticipează creșterea viitoare.

Ajutorul se acordă clientului prin chat-uri live și e-mailuri. Serviciile de asistență sunt prietenoase, iar răspunsul lor este surprinzător de rapid chiar și pe e-mailuri. În plus, aceștia păstrează documentația relevantă unde puteți găsi răspunsurile.

Cu toate că, planul cel mai de bază este destul de accesibil, cu comenzi limitate, dar următorul plan te costă semnificativ. În total, o mulțime de funcții ies în evidență la cumpărarea LemonStand, motiv pentru care este o investiție demnă.

WooCommerce + WordPress.org [Self-Hosted]

WooCommerce este o platformă lider de comerț electronic care alimentează peste 30% magazine (adică acoperă cea mai mare parte a cotei de piață decât oricare altul).

De fapt, este un plugin care s-a instalat pe WordPress CMS și vă oferă un control și flexibilitate mai bune. Mai mult decât atât, este o sursă deschisă, astfel încât să o puteți transforma în nevoile dvs., întrebând dezvoltatorul.

Poate fi numit a Alternativă Shopify gratuită deoarece nu vă percepe nimic pentru software-ul lor sau pentru orice taxă de tranzacție. Tot ce trebuie să cumpărați un numele domeniului și a WooCommerce fiabil hosting.

Puteți obține amândoi de la un singur furnizor să vă restrângă activitatea tehnică. Vă sugerăm cu încredere să încercați SiteGround pentru o experiență stabilă, sigură și ușor de utilizat.

siteground shopify alternative India

Se poate ridica o întrebare, deoarece este o soluție de găzduire de sine stătătoare, deci poate necesita multe cunoștințe tehnice și poate confunda începătorii. Personal, nu suntem băieți experimentați în tehnologie și, în experiența noastră, este incredibil de simplu de utilizat.

Decideți domeniul, înregistrați-vă planul la SiteGround și acordați ceva timp pentru a vă pregăti pentru cont. După aceea, folosiți un clic pe instalatorul din cPanel-ul dat pentru instalarea WordPress.

Instalați acum pluginul WooCommerce și asta este totul. Mai mult decât atât, cu doar un clic puteți activa Criptăm SSL furnizat gratuit de SiteGround.

WooCommerce este foarte bogat în suplimente pentru adăugarea mai multor funcții. Sute de extensii sunt disponibile în legătură cu metodele de expediere, marketing, metodele de plată și contabilitate, etc.

woocommerce shopify alternative reddit

Pluginul este livrat cu o temă gratuită de mare răspundere, numită „Storefront”. Există, de asemenea, câțiva copii liberi tematică. Tot ce puteți gestiona din fila WooCommerce prezentată în tabloul de bord WordPress.

Costul general al obținerii unui domeniu și al pachetului de găzduire este în special mult mai mic chiar și din planul de bază al Shopify. Mai mult, puteți vinde cât mai multe produse și vă permite să utilizați metode de plată offline, online și digitale.

Integrarea Facebook face ca pagina dvs. de Facebook să fie un magazin bun pentru creșterea eficientă a ratei de conversie. Acestea nu oferă asistență la chat live.

Le puteți trimite pe e-mail, urmăriți-le ghidurile video pas cu pas și le puteți citi prin tutoriale. Deci, dacă sunteți în căutarea unei soluții economice, dar complete, WooCommerce este o considerație atrăgătoare.

Wix

Wix este o platformă profundă și în continuă creștere pentru a crea o prezență profesională pe web. Fondată în 2006, acum sunt gestionarea a peste 110 milioane de utilizatori.

Numeroasele șabloane nifty, un număr important de aplicații și opțiuni tematice extrem de personalizabile îl fac una dintre alternativele foarte apropiate de Shopify. Așadar, faceți cunoștință cu serviciile lor, fie folosind planuri gratuite sau cu prețuri accesibile.

Wix oferă 2 moduri de configurare a site-ului dvs. web. ADI este modalitatea rapidă care te duce într-un tur după ce ai răspuns la seria de întrebări cu privire la magazinul pe care vrei să-l creezi. În timp ce a doua metodă se numește Wix editor oferă mai multă personalizare și control, începeți prin a alege de la 100 de șabloane.

site-uri wix cum ar fi magazin

Pe lângă șabloane, Wix a realizat un magazin vast care conține peste 280 de aplicații legate de fiecare categorie.

Încorporarea chat-ului în direct, integrările de social media, gateway-urile de plată sau crearea de cupoane se pot realiza doar prin instalarea de simple complement-uri.

În plus, puteți încorpora codurile HTML, adăuga cutii luminoase, stiluri de butoane diferite și cutii pentru a adapta magazinul conform cerințelor dvs..

Wix shopify alternative 2018

Wix își oferă serviciile la prețuri foarte incredibile. Și structura lor de preț le permite să obțină un avantaj față de Shopify. Planurile pornesc de la 4,50 USD / lună cu funcții foarte limitate, cum ar fi lățimea de bandă de 1 GB și stocare de 500 MB. Acest plan vă permite să conectați și domeniul personalizat. Deci, acesta este exact ca un plan foarte personal sau de testare.

Pentru anumite afaceri serioase, trebuie să alegeți un plan mai mare. Puteți configura doar un magazin online pe „ECommerce“ și „VIP“ planuri. Planul de comerț electronic a costat doar 16,50 USD / lună cu lățime de bandă de 10 GB și stocare de 20 GB.

De asemenea, poartă unele freebies, cum ar fi numele de domeniu gratuit și unele aplicații plătite. În timp ce cel mai înalt „VIP“ planul te costă mai puțin (24,50 USD / lună) decât Shopify și permite traficul nelimitat.

Wix este conceput astfel încât să ofere o utilizare ușoară maximă chiar și noilor veniți. Mai mult, au tutoriale pas cu pas și ghiduri video pentru o mai bună înțelegere.

În prezent, acestea nu oferă chat live, dar pentru asistență tehnică, le puteți trimite un e-mail. Deci, dacă aveți sau nu cunoștințele anterioare, Wix nu vă va dezamăgi cu caracteristicile sale abundente, designul unic și accesibilitatea.

Magento [Self-gazduit]

Magento este o altă platformă lider de comerț electronic înființată în 2007. Cu o mulțime de funcții utile la bord, platforma este o alegere bună în timp ce priviți alternativa Shopify.

Puteți ghici excelența serviciilor lor, deoarece este de încredere de branduri de renume mondial, cum ar fi King Burger, Tom Dixon și Ncare, etc..

Magento este disponibil atât în ​​versiuni gratuite, cât și în mod plătit. Versiunea lor plătită apare cu o structură găzduită de cloud și transformă selecția dvs. de comerț electronic într-o alegere extravagantă sau poate chiar în afara accesibilității.

In timp ce Magento open-source (de asemenea, ediție comunitară) poate fi descărcat gratuit. Dar aveți nevoie de un domeniu și un plan de găzduire pentru a rula versiunea open-source.

După cum am menționat anterior, SiteGround este o gazdă foarte prietenoasă pentru soluțiile de comerț electronic. Mai mult decât atât, acestea oferă gazduire SSD, Server optimizat Magento, și asistență 24/7 instant pentru clienți. Există câteva alte caracteristici unice:

Gazduire web site site pentru Magento

După ce v-ați confruntat cu situații tehnice, este uimitor de ușor și de distractiv să folosiți software-ul Magento. Un panou cu aspect frumos necesită doar curba ta de învățare și acolo te duci.

Adăugarea de produse este la fel de simplă ca în alte platforme de comerț electronic. Puteți face o mulțime de lucruri care îl fac un instrument puternic pentru a crea cupoane, a trimite liste de dorințe, a economisi coșul atunci când un client a plecat fără să cumpere, instrumente SEO diferite, să gestioneze produse fizice și digitale, aproape 46 de gateway-uri de plată și mai mult decât credeți că poate face Shopify.

magento cel mai bun magazin comercial

Sursa deschisă a Magento este gratuită și, de asemenea, nu a perceput nicio taxă de tranzacție. Spre deosebire de Shopify, Magento nu apare cu teme gratuite, ci doar cu cea implicită. Puteți achiziționa unul de pe piața Magento sau de la dezvoltatori terți.

Cu toate că, gazda noastră recomandată pentru Magento este „SiteGround” care oferă câteva șabloane gratuite. Și, desigur, veți găsi tone de extensie gratuită și premium pe piața lor pentru a adăuga mai multe funcții. În cazul în care aveți nevoie de ajutor pentru a vizita secțiunea de resurse de pe site-ul lor web, ghidurile utilizatorului și documentația tehnică.

Înainte de a vă decide cu privire la Magento, dorim să menționăm că este o soluție fiabilă doar pentru băieții cu experiență tehnică, altfel veți ajunge cu multe pierderi de timp. Sau vei angaja un dezvoltator care îți va spori eventual cheltuielile.

Ce vrem să spunem că, dacă nu sunteți priceput în tehnologie sau pur și simplu începeți, doriți să înființați rapid un magazin online, atunci trebuie să încercați o altă alternativă precum Bigcommerce.

BigCartel

BigCartel este, de asemenea, o soluție drăguță de analizat în timp ce căutați servicii similare cu Shopify. Devine o alegere foarte potențială atunci când doriți să lansați un magazin la nivel individual, deoarece este disponibil cel mai înalt plan poate vinde până la 300 de produse. Acest constructor fantastic și-a început călătoria în 2005.

Diferitele suplimente sunt o modalitate excelentă de a adăuga mai multe funcții pentru a îmbunătăți capacitatea de utilizare a magazinului. Similar cu Shopify, BigCartel vă sprijină, de asemenea, să faceți mai multe integrări de aplicații.

categoriile de aplicații bigcartel cumpără o alternativă

Un design bun și ușor de navigat este o parte critică a oricărui magazin online. BigCartel oferă 12+ teme gratuite cu opțiuni personalizate din belșug. Cu doar clicuri, puteți efectua modificări majore în tema aplicată. Mai mult, un dezvoltator poate efectua personalizarea codului complet pe oricare dintre planurile plătite.

Se pare că Shopify este doar constructorul de comerț electronic pe care l-am experimentat până acum, care percepe comisioane de tranzacție pentru utilizarea metodelor de plăți terțe. Pe de altă parte, BigCartel acceptă în prezent Apple Pay, PayPal, Square și stripe, fără să coste nicio taxă de tranzacție.

BigCartel adoptă o abordare unică și în loc să ofere perioada de încercare, aceștia oferă un cont gratuit pe toată durata vieții, alături de planurile plătite. Dar planul gratuit este limitat doar la 5 produse și nu oferă urmărire de inventar nici analitice.

În plus, nu aveți voie să indicați un domeniu personalizat. Planurile plătite sunt clasificate în principal în funcție de numărul de produse pe care le puteți vinde. Cel mai de bază plan de preț 9,99 USD / lună unde puteți publica 25 de produse. Așadar, dacă trebuie să faci niște afaceri serioase, atunci trebuie să cumperi un plan premium care să îți ofere și alte tone de funcții utile.

Bigcartel planifică caracteristici

Centrul de ajutor BigCartel are tutoriale foarte utile care vă conduc la modul de operare al software-ului. Veți găsi ghiduri pe fiecare subiect, de bază pentru a avansa. În plus, au opțiuni de chat și e-mail dacă doriți să discutați cu agenții lor tehnici. Deci, dacă credeți că magazinul dvs. rămâne limitat la 300 de produse, merită să încercați. Mai mult, deoarece există disponibilitatea unui plan mic, puteți porni de la un plan mai mic pentru a economisi costuri.

PrestaShop [Self-gazduit]

Prestashop este o platformă gratuită care vă permite să vindeți un număr nelimitat de produse fără a percepe costuri de tranzacție și o alternativă apropiată Shopify.

În general, putem spune că este gratuit, dar într-adevăr trebuie să cumpărați un domeniu și web hosting pentru a opera un magazin prin intermediul acestui plugin, cum ar fi Magento sau WooCommerce plugin.

Pe de altă parte, au și o versiune găzduită care folosește versiunea 1&1 hosting (furnizor ieftin de hosting WordPress).

Deoarece este găzduit de sine stătător, așadar setarea acestuia poate fi problematică pentru unii utilizatori începători. Însă personal am încercat-o și nu se confundă nimic. Vă sugerăm să luați decizii de auto-găzduire abonându-vă la un plan cu un furnizor de hosting mai valoros decât 1&1.

Menționăm deja SiteGround unde puteți obține pachete de găzduire, precum și domeniu și astfel le leagă pe amândouă pentru a vă minimiza munca. Vă veți confrunta cu probleme zero în timpul instalării și cu multe avantaje.

alternativă pentru site-uri

Prestashop este o platformă multilingvă care acceptă 25 de limbi de aici ajutând în vânzarea internațională. Îți pun peste 600 de funcții în mâinile tale, precum produse nelimitate, atribute de produs, ambalare cadouri, valute multiple și detalii despre coșul abandonat etc..

setările prestashop backend shopify alternative

Platforma vine cu o singură temă preinstalată. Pentru mai multe teme vizitați piața lor sau puteți aplica achiziționat de la terță parte. PrestaShop oferă un număr nenumărat de module pentru îmbunătățirea magazinului. Dar, din păcate, doar câteva sunt gratuite.

Datorită naturii open source, un dezvoltator independent vă poate ajuta să faceți modificări conform cerinței dvs. PrestaShop susține un forum comunitar, ghiduri, instruire, documentare și tutoriale video. Au o linie telefonică pentru ajutor general. Pentru ajutor expert tehnic, trebuie să cumpărați planul de asistență care va crea o gaură mare în buzunar.

Concluzie – Care este cea mai bună alternativă la Shopify?

Shopify este o soluție uimitoare pentru site-urile de cumpărături online, dar datorită „cursei pentru excelență”, deoarece există orașe disponibile în oraș, cu caracteristici ieșite din comun și prețuri deosebit de accesibile. Sperăm că cele mai bune alternative Shopify menționate mai sus vă vor ajuta să îl găsiți pe cel care se potrivește nevoilor dvs..

Întrucât există două tipuri de alternative, Hosted și Autogăzduite. Platforma gazduită ca. BigCommerce este o alegere excelentă pentru utilizatorii începători, în timp ce, dacă aveți câteva abilități tehnice, puteți utiliza cu ușurință un Self-gazduit ca WooCommerce, care oferă mai mult control asupra resurselor și foarte ușor de utilizat.

O mică limitare vine cu cea mai mare parte a soluției găzduite este absența creării de e-mailuri personalizate. Aproape toate platformele găzduite le place Shopify, BigCommerce, și Volusion, etc. nu oferim cont de e-mail personalizat deloc sau numai în planurile superioare. Un cont de e-mail personalizat se încheie cu numele magazinului / numele de domeniu și pare mai profesional.

Deci, acestea sunt într-adevăr cele mai bune alternative Shopify cu servicii de încredere. Doar să le încercați, deoarece majoritatea oferă un cont de încercare și spuneți-ne alegerea dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map