10 beste SquareSpace-alternativer og konkurrenter 2020

2

Så du landet på denne siden for å hente det beste Squarespace-alternativet som krever minimalistiske tekniske ferdigheter, men tilbyr god funksjonalitet.


Squarespace er en av de enkleste utbyggerne å bruke, og består av de elegante malene for nettbutikker, blogger og motesider osv..

Borte er dagene når du bygger opp et nettsted sprer et rot fra hverandre å kjøpe et domene og en hostingplan. Du må gjøre mye arbeid, inkludert å håndtere kodingsparametere for å lage et godt utseende på nettstedet ditt.

Men med tiden gikk tingene enklere med oppføringen av nettstedbyggere – innebærer nesten ikke noe teknisk arbeid og lanserer nettstedet på bare få minutter av tid. Squarespace er blant de beste programvarene for nettstedbygger som er tilgjengelig i markedet.

Selv om Squarespace kompilerer med en rekke funksjoner, men ingen har rett til å ta den perfekte nettstedbyggeren. Det eneste du kan få er det beste for deg.

Så hvis Squarespace ikke oppfyller dine krav – spesielt for e-handelsnettsteder har de veldig begrensede betalingsportaler.

Føl deg ikke bekymret, for det er nettstedbyggere som ligner på Squarespace som kommer med en rekke funksjoner du kanskje ikke finner i Squarespace.

Så la oss se på samlingen vår av de beste valgene.

10 beste Squarespace-alternativer 2020 – pålitelige Squarespace-konkurrenter

1. Wix

Wix - det beste alternativet for firkantet

Wix er en av de populære nettstedbyggerne som hjelper kundene med å bygge nettsteder nesten uanstrengt. Å starte med dem er superenkelt, en installasjonsveiviser hjelper deg å velge mellom ADI og Wix-editor.

ADI-redaktøren passer best for nybegynnere fordi det er en mye automatisk måte der de stiller bare noen få enkle spørsmål for å få et designet nettsted.

Wix editor er også veldig enkel å navigere der du starter med å velge fra 100-tallet med gratis fine maler tilhører forskjellige kategorier som nettbutikk, fotografering, reiser og blogg, etc. Wix-redaktøren lar deg gjøre endringer i nesten alle deler av websidene uten å tulle med kodingen.

Du kan velge utformingen av nettsiden, lage kategorier og gjøre de forskjellige redigeringene fra verktøylinjen. Videre kan du bare dra elementene for å plassere dem hvor du vil.

Med Wix vil du få tilgang til appmarkedet deres som vil gi hundrevis av apper med enkel installasjon og forbedre brukervennligheten. Du kan sømløst inkorporere sosiale apper, markedsføringsverktøy, chat-alternativer, e-handel-apper og mye mer.

Wix er veldig fleksibel og innebyggingskoder er et utmerket anlegg for gutter som liker å gjøre koding. Det største problemet med Wix er at du er bundet til en mal, og på et tidspunkt, hvis du vil endre den, må du gjenopprette siden.

Når du arbeider med online tjenester trenger du alltid støttetjenester fra selskapets tekniske eksperter. Dessverre har de ikke en live chat-funksjon, men tilbyr kundestøtte på telefon og e-post. I tillegg gir de tilgang til trinnvise videoguider.

Du kan starte på Wix uten kostnad bare for smak. Som gratis bruker fikk du 500 MB lagringsplass og 1 GB båndbredde. Og når du liker dem, kan du oppgradere til ønsket premiumplan.

De har en rekke planer fra $ 4,50 per måned som lar deg koble det tilpassede domenet. For å etablere en nettbutikk tilbyr de e-handelsplan til $ 8,25 / måned med mer enn $ 100 verdige freebies.

2. Shopify

Shopify alternativt alternativ for butikk

Hvis du søker i Squarespace-alternativene for å lansere en nettbutikk, er Shopify sannsynligvis det beste stedet.

Deres e-handelsfokuserte byggherre gjør komplekse jobber enklere og vant også flere priser. De driver over 500K nettbutikker. For erfaring kan du ta 14 dagers prøvetur her.

De gir nesten 100 gratis og betalte maler for nettbutikker. Uheldigvis blir de fleste av dem betalt, men de gitte gratis temaene er også fine.

Det store poenget med å velge Shopify er at du ikke trenger å kaste bort tiden din med å administrere backend-innstillingen, da det er ganske greit selv en nybegynner bruker kan forstå det på kort tid.

På instrumentbordet til din Shopify er du i stand til å administrere butikkens ulike utsikter som produkter, bestillinger og rabatter, etc. De gir også innsikt som konverteringsfrekvens, kundeplassering, gjenta kunde, totale bestillinger og mye mer.

En annen ting som gjør det til et bedre valg enn Squarespace, er tilgjengeligheten til 1000-talls apper som du kan innlemme med få klikk. Bare naviger til app store fra instrumentbordet, så finner du apper angående frakt, betalingsportaler, sosial, regnskap og lagerbehandling.

De støtter 100+ betalingsportaler mens Squarespace bare er begrenset til Stripe og PayPal. I likhet med Squarespace belaster Shopify også transaksjonsgebyret (varierer per valgt plan).

Kundestøttekanaler som live chat, telefon og e-post er tilgjengelig døgnet rundt for gratis og premium brukere. Alternativt opprettholdt de også en tutorials-seksjon samt et samfunnsforum.

En annen fordel med å bruke Shopify fremfor Squarespace er prisingen.

Det er 3 forskjellige planer som Shopify tilbyr, den mest grunnleggende planen koster $ 29 / måned og belaster en 2% transaksjonsgebyr når du bruker en tredjeparts betalingsgateway.

Selv om det er litt høyere enn mange andre elektroniske handelsverktøy som er tilgjengelige i markedet, er det grunnen til at folk søker etter alternativene, men prisene er verdt tjenestene sine bortsett fra transaksjonsgebyret som kan skade litt.

3. Pixpa

Pixpa firkantskonkurrent

Pixpa er en alt-i-ett-plattform for kreative fagpersoner for å lage sin hjemmeside med en integrert e-handelsbutikk, klientgallerier, blogg og mye mer.

Pixpa har blitt et enormt populært alternativ til Squarespace, spesielt blant fotografer, kunstnere og designere som elsker dets muligheter og kostnadseffektive prisplaner..

Å lage fantastiske nettsteder er en lek med et stort utvalg av piksel perfekte, helt tilpassbare temaer. Alle nettsteder er mobilvennlige og fungerer utmerket på alle enheter.

Den enkle, men kraftige, dra-og-slipp-nettstedsbyggeren tilbyr en enkel løsning for alle uten kodingsferdigheter for å skape og administrere deres komplette online tilstedeværelse på ett sted. Supportsteamet deres er også tilgjengelig 24/7 på live chat og e-post for å hjelpe deg når du trenger hjelp.

Pixpa overgår Squarespace ganske mye når det gjelder visning, deling, salg og levering av bilder. Gallerier i Pixpa har massevis av funksjoner som støtte for multimediainnhold, 15+ gallerioppsett å velge mellom, IPTC dataimport, kraftige bildegalleriverktøy og mye mer.

Du kan også opprette e-handel-aktiverte gallerier for å selge bilder som utskrifter eller nedlastinger. Den integrerte Client Galleries-plattformen lar brukere strømlinjeforme arbeidsflyten og dele, selge og levere bilder til klienter.

Du kan også opprette en fullverdig, integrert e-handelsbutikk med Pixpa. Man kan begynne å selge fysiske produkter, digitale produkter eller tjenester i løpet av noen få minutter. Der mange plattformer krever et gebyr for hver transaksjon, har de ingen gebyrer i det hele tatt for noen transaksjon. Så all profitt er din.

Det beste av alt, Pixpa tilbyr alt dette til en brøkdel av prisen på Squarespace med priser som starter på bare $ 6 / month.

Den har funksjoner, kostnadseffektive prisplaner og support på 24 x 7 og gjør den til den foretrukne plattformen for reklamer og småbedrifter rundt om i verden..

Likevel, forvirret til å bestemme om du skal velge det? Ikke bekymre deg, det er en 15 dagers gratis prøveversjon på plass også, gå videre og prøv den.

4. Duda

duda dashbord

Duda er en annen stor Squarespace-konkurrent med en rimelig prisstruktur. Nettstedet ditt vil fungere problemfritt med maksimal oppetid som Amazon sky-struktur brukes av Duda for hosting av innhold.

Duda nettstedsbygger er tilgjengelig for bruk siden 2010 og en fin løsning for de som mangler teknisk kunnskap og andre nettstedsadministrasjonsevner. Den har integrerte sikkerhetskopierings-, SEO- og analysefunksjoner.

Nettstedets utviklingstid reduseres dramatisk med dra og slipp-funksjonen. Du kan legge til elementer på nettstedet ditt med enkle museklikk.

I motsetning til Squarespace gir Duda mange widgets tilgjengelige, for eksempel en knapp, legge til tekst, nylige innlegg og søkefelt osv. 100+ skrifter støttes av verktøyet deres.

Bare dra ønsket element og slipp det på websiden hvor du vil. Personlig synes vi det var mer behagelig å bruke enn Squarespace.

Duda lar deg når som helst gjøre endringer i nettsteddesignen. Du kan bruke videoene og bildene som bakgrunn og designet en vakker webside.

Dessuten lar innholdsimportfunksjonen deg importere fra det eksisterende nettstedet uten å grave i teknisk arbeid.

Du kan til og med velge en annen layout for mobil, nettbrett og stasjonær. Videre er tilpasning av nettsteder ikke mer problem for nybegynnere som å legge til popup-vinduer, varslingslinje, ringe til oss og regler for arbeidstid.

Duda inneholdt en butikkbygger av e-handel med verktøyet sitt. Bare naviger til å lagre funksjoner på sidefeltet der du kan administrere salg, produkter og kampanjer.

I tillegg kan forsendelse, skatter, faktura, betalingsmetoder og mange andre innstillinger konfigureres enkelt.

Du kan se og gjøre endringer for en bestemt plattform som stasjonær, mobil og nettbrett. Gratis brukere kan få tilgang til guider og samfunnsstøtte, mens betalte brukere også får hjelp døgnet rundt på live chat og 18 timers døgn telefonstøtte.

Før du kjøper gir de den beste muligheten ved å tilby gratis konto i stedet for noen få dager prøveperiode. I en gratis versjon kan du også bruke e-handelsfunksjonene deres til en viss grad.

De betalte planene starter fra $ 7,13 per måned når du abonnerer på årlig basis og inkluderer et tilpasset domene, HTTPS, backup og utvikler modus. Sammenlignet med Squarespace, krever ikke Duda noe transaksjonsgebyr i stedet for at de teller antall produkter i hver pakke.

5. Weebly

veldig lik kvadratområdet

Mangfoldet av funksjoner, veldesignede maler og stor brukervennlighet gjør Weebly til et flott alternativ til Squarespace.

Jobber siden 2007 og gir nå over 40 millioner gründere som bruker Weebly. Det fine med denne nettstedsbyggeren at du også kan administrere nettstedet ved hjelp av Android-, iPhone- og iPad-enheter.

Etter å ha valgt malen, lander du i redaktøren deres. Nettstedredigereren deres er veldig enkel, og du vil bli vant snart selv om du aldri prøvde en byggherre før. Det fungerer veldig greit alt du bare trenger å dra elementet.

Du kan endre farge, skrifttyper eller til og med hele tematikken uten å hikke. For utviklere integrerer de en veldig praktisk CSS / HTML-redigeringsmodus som viser de forskjellige delene av temaet som topptekst, stiler og eiendeler osv., Slik at du raskt kan navigere.

Hver side på nettstedet ditt kan enkelt tilpasses og har et integrert SEO-verktøy for å forbedre søkemotorens synlighet. Det er mange elementer i byggherren som hjelper deg med å skrive et blogginnlegg og bygge websider.

For eksempel vil du opprette en “Kontakt oss” -side, alt du trenger å gjøre er å opprette siden og dra “Kontaktformular” -elementet fra sidefeltet. Appmarkedet inneholder hundrevis av apper som gjør det til den kraftigste konkurrenten til Squarespace enn noe annet byggverktøy.

Weebly er god nok til å bygge en nettbutikk. Det elegant designede instrumentbordet er praktisk når det gjelder å legge til produkter, gavekort, kuponger osv.

Du kan utføre og overvåke ordrene så vel som forlatte vogner. Det er også mange funksjoner som er nødvendige for å betjene eStore.

De opprettholder sannsynligvis alle kanaler for å hjelpe sine kunder som live chat, e-post, lokalsamfunnssted og et bredt spekter av guider og videoer. Telefonstøtte er tilgjengelig for brukere av “Pro” og “Business”. Den største ulempen med Weebly er at det kommer med begrensede maler redigeringsalternativer.

For en testkjøring kan du starte som en gratis bruker under underdomenet og 500 MB lagring. De delte planene som “for nettsteder” og “for nettbutikk”. Så for et nettsted varierer planen $ 8 / mo til $ 25 / mo når den betales årlig.

Den grunnleggende planen inkluderer et gratis domenenavn, $ 100 AdWords og ubegrenset lagring. For “nettbutikk” -plan er Weebly en litt kostbar løsning da de krever et transaksjonsgebyr på 3% og begrensede produkter på de to første planene. Pakkene starter fra $ 8 til $ 38 / mo.

Den tredje planen koster $ 25 / mo (lavere enn Shopify basic) og tillater ubegrensede produkter, SSL-sertifikat og ingen transaksjonsgebyr. Så du kan prøve Wix eller gå til Shopify-alternativer her.

6. WooCommerce

WooCommerce - nettbutikkbyggealternativ til firkant

WooCommerce er en WordPress-plugin og regnes som et sterkt alternativ til Squarespace når det kommer til kontroll og prising. WordPress er et topp brukt CMS for å opprette en webside eller blogg. Både WooCommerce og WordPress er gratis å bruke og gir den beste løsningen for å etablere en nettbutikk.

Den eneste ulempen som noen nybegynnere kan møte er det tekniske arbeidet som er involvert som å kjøpe et domenenavn, webhotell, installere CMS, SSL-sertifikat og deretter administrere dem alle.

Men slike ting gir deg også mer kontroll. Heldigvis gjør nå webhotellfirmaene slike ting mye enklere, og du kan få alle ingrediensene på et sted. I tillegg tilbyr noen til og med forhåndsinstallert CMS så vel som WooCommerce.

WooCommerce er en ledende programvare som brukes av nesten 28% nettbutikker. Etter at du har installert plugin-en, vil en veiviser guide deg til å sette opp alle nødvendige trinn i butikken.

Det er ikke en liste over temaer, men du vil få gratis fantastisk standard “Storefront” -tema. Det er noen barnetemaer også. I tillegg kan du bruke hvilket som helst tredjeparts-tema hvis du vil som WooCommerce er kompatibel med alle.

De gratis og betalte utvidelsene er skjønnheten i WooCommerce. Flere utvidelser er tilgjengelige å installere enn noen annen plattform. Du finner hundrevis av utvidelser på dashbordet under WooCommerce-fanen. Det er mange betalingsportaler som stripe, PayPal og Square osv.

WooCommerce er gratis, og du får full kontroll over plugin-modulen. Og hvis du har problemer, har de et bredt kunnskapsgrunnlag så vel som videoopplæringer.

For å snakke med ekspertene sine bare send inn en billett, så hjelper de deg på sitt beste. Det er det ekte kostnadseffektive Squarespace-alternativet med flere funksjoner. Alt du trenger bare å velge en kompatibel WooCommerce webhotellleverandør for jevn drift.

7. BigCommerce

BigCommerce for square-alternativ 2017

Mye med mange funksjoner BigCommerce gir en løsning for å lansere nettbutikken eCommerce. Det er et verdig alternativ til Squarespace og veldig lik Shopify butikkbygger. De tillater enkel integrasjon for å vise frem produktene dine på Amazon, Facebook, eBay og sømløst med mange POS-programvare osv., Slik at du kan øke konverteringsfrekvensen.

De tilbyr en rekke avanserte redigeringsfunksjoner i hendene. Dessuten er det også en massiv liste over responsive gratis og betalte temaer der hver enkelt har mange redigeringsalternativer. J

bare naviger til “Storefront” -fanen i sidefeltet på dashbordet, hvor du kan redigere temaets ulike utsikter, så vel som hele designen.

Du kan få tilgang til alle funksjonene rett fra backend for å utføre oppgavene som å legge til produkter, administrere bestillinger og kunder osv. Videre kan du sette opp kassa-prosessen, gaveinnpakning, eksportere et tredjeparts tema, live chat og mange andre også inkludert.

På toppen av det lar appbutikken deres deg bruke mangfoldet av funksjoner relatert til markedsføring, betalinger, regnskap, overvåkingsverktøy og mye mer.

I motsetning til Squarespace, det er ingen transaksjonsgebyr pålagt av Bigcommerce på noen plan. De hjelper kunden via live chat, telefon og e-post. I tillegg kan du se på guidene deres. BigCommerce University har mange videoer eller stiller et spørsmål i samfunnsforumet.

Mangfoldet av tilgjengelige planer varierer fra $ 29,95 til $ 249,95 / mo. Selv om grunnleggende plan virker kostbar, men dette er ganske lavere enn Squarespace.

Dessuten er det flere betalingsportaler tilgjengelig og lar deg liste butikken din på de større markedsplassene. Et dedikert SSL-sertifikat ble også utstyrt med alle planer for sikre transaksjoner. Alt i alt er BigCommerce langt bedre enn Squarespace for å bygge en nettbutikk.

8. Jimdo

Jimdo nettsted byggherre

Jimdo er ikke så langt rik på maler variasjon som Squarespace, men brukervennligheten, priser og et rikelig lager av widgets gjør Jimdo til et nært alternativ til Squarespace.

Det beste er at de lar deg operere fra mobilappen deres som er tilgjengelig for Android- og iOS-brukere. Det er en perfekt løsning for frilansere og forretningssider.

Jimdo tilbyr to måter, Jimdo Dolphin og redaktør. Dolphin oppretter nettstedet i en lek der de stiller en rekke spørsmål, og om noen få minutter gjør nettstedet ditt klart til å gå live.

Det innebygde SEO-verktøyet for programvaren kan forbedre synligheten til nettbutikken så vel som undersider slik at flere kunder kan kjøre til nettstedet ditt.

Du kan gjøre endringer i malen stiler, bakgrunn eller hvis du vil forbedre utviklingsferdighetene, bare spill med HTML og CSS.

Jimdo byggherre tilbyr funksjoner for å starte en helt funksjonell e-butikk. Du kan legge til stripe og Paypal etc. for å akseptere betaling. I tillegg er ordrehåndtering, varelager og lage rabatter superenkle. Og viktigst av alt krever de ikke noe transaksjonsgebyr.

En stor fordel med Jimdo i forhold til Squarespace er tilgjengeligheten av widgets som du kan legge til på nettstedet ditt for mer funksjonalitet.

Verktøy angående netthandel, nettsteder, kommunikasjonsverktøy og mye mer er borte bare noen få klikk. For kundesupport tilbyr de dessverre ikke telefonstøtte. I tilfeller av problemer, kan du få eksperthjelp via e-post eller DIY-guider.

For øyeblikket er det to premiumplaner å velge mellom. Den første planen koster $ 7,50 per måned for et årlig abonnement. Du får et gratis domenenavn, 5 GB lagring, 10 GB båndbredde og tilnærming til grunnleggende butikkfunksjoner (15 produkter).

I motsetning til de fleste av utbyggerne inkluderer Jimdo en e-postkonto med den grunnleggende planen. For større prosjekter kan du abonnere på deres $ 20 / måned-plan som inkluderer ubegrenset lagring & båndbredde, ubegrenset produkter og prioritert støtte.

9. Slående

Slående enkel alternativ til firkant

Påfallende er på farten når du søker Squarespace-konkurrenten. Med det forenklede grensesnittet blir det uanstrengt å bygge og administrere nettstedet.

Du kan ta en omvisning i tjenestene deres som en gratis bruker der du velger fra nesten 25 temaer og deretter kommer en redaktør foran deg. Etter vår mening er Strikingly mer egnet for å lage en-sides nettsteder og fantastiske nettsider.

Sammenlignet med Squarespace, holder Strikingly en appbutikk som er begrenset til noen få apper. Noen verktøy som allerede er integrert av dem, som SEO, Google analytics, samarbeid og sosiale medier osv.

Hvis du vet litt om koding, kan du legge til tilpassede koder. Alt du trenger å gjøre er å bare åpne “innstillingene” og endre innstillingene etter behov.

Å være et enkelt verktøy, vil det bare tillate deg å endre skrifttyper eller hele malen. Du kan også endre layout og bakgrunn for nettstedet. I tillegg er det en rekke animasjonseffekter for siden bakgrunn, rulle og svevekoblinger.

Det svært begrensede antallet redigeringsalternativer og få integrasjoner kan bli flaskehalsen for deg når du prøver å starte en eCommerce-butikk på en påfallende måte. Så manglende mangfold av funksjoner i Slående vil ikke gjøre det til det riktige valget for en nettbutikk.

Med det sagt er Strikingly ikke den beste nettstedbyggeren hvis du vil lage et komplekst nettsted. Men det er sikkert verdig og mer praktisk å bruke enn Squarespace når du er på jakt etter personlige og forretningsmessige nettstedbyggere med nydelige ferdiglagde design.

Mange utbyggere i bransjen slipper chatstøtten, mens du på en slående måte bør føle deg fri på grunn av live chat, forum, e-post, videoopplæringer og guider.

Under underdomenet kan du sette opp en gratis konto som gir en begrensning på noen funksjoner med 5 GB båndbredde. Foreløpig er det to premiumplaner, den første koster $ 8 mens den andre $ 16.

Den andre planen inneholder eksklusive funksjoner som tilgang til appbutikk, innebygging av HTML / CSS / JavaScript, mobilhandling og forskjellige skrifter. Dessuten holder den ubegrenset båndbredde. Begge har et gratis domene og 14 dagers pengene-tilbake-garanti ved årlig fakturering.

10. Volusjon

Volusjon - bedre enn firkant for butikk

Søker du på nettstedbyggeren som Squarespace som inneholder omfattende sett med funksjoner for en nettbutikk? Så her kommer Volusion. Med dra og slipp-funksjonaliteten vil det ikke ta tid å bygge en fantastisk butikk. De hevder å hjelpe til med å øke salget på nesten 26 milliarder dollar så langt.

For øyeblikket tilbyr Volusion 11 gratis og 38 betalte imponerende maler, og du kan ta en kjøretur fra byggherren deres med 14 dager prøvekonto. Det praktiske dashbordet ditt lar deg aldri forvirre og hjelpe deg med å administrere bestillinger, kunder og inventar osv. Feilfritt. Dessuten vil de også veilede for første gang.

Volusion gjør markedsføring enklere med sine integrerte verktøy. Bare naviger til “Markedsføring” -fanen som lar deg selge på Amazon, Facebook og eBay osv. Videre kan du designe kuponger og avtale for å tiltrekke flere kunder. Det finnes også SEO-alternativer samt en nettstedskartgenerator for riktig gjennomsøking og indeksering.

En annen flott ting er at Volusion ikke belaster noen prosentandel av transaksjoner. Betalingsportene som Authorize.net, Skrill, og Stripe, etc. er tilgjengelig gratis. Det er ikke noe appmarked for å utvide butikkfunksjonene, i stedet integrerte de nesten hvert eneste verktøy, og gir deg mer tid til å fokusere på butikken.

Kundebehandlingstjenester gis via live chat, telefon og e-post. Videre opprettholdt de et omfattende kunnskapsgrunnlag for selvhjelp.

For å dekke behovene til en rekke kunder designet de forskjellige pakker. Planene starter fra $ 15 til $ 135 / måned med forskjellige spesifikasjoner. Den første “Mini” -planen lar deg publisere opptil 100 produkter og 1 GB båndbredde. Du må betale for SSL i tillegg. Så mens du henter noen av Volusion-tjenester, forventer du fremtidige behov nøye.

11. WebFlow

opprettelse av nettstrøm

Webflow er et annet verktøy som ligner på Squarespace, men tilbyr mer tilpassbarhet. Før du investerer kan du starte med en gratis konto.

Det vil ta nesten en time å bli kjent med instrumentpanelet deres som inneholder mange funksjoner. Programvaren som er designet på en slik måte å levere maksimal tilpassbarhet uten å berøre kodene.

For å legge til elementer som tekst, bilder, videoer, kolonner og mye mer, trenger du bare å dra det og slippe på ønsket sted. Redigeringsalternativer er den beste delen av denne programvaren.

Bare klikk på hvilket som helst av elementene, så ser du mange alternativer på høyre side. Dessuten kan du sette opp triggerbaserte handlinger. Plattformen støtter bare noen få integrasjoner som Google maps, analytics og sosiale medier.

Selv om det er WebFlow-redigering som er enkelt og med null kodingsevne, kan du forme nettstedet slik du vil, men for de som har kodingskunnskap kan du endre javascript-, HTML- og CSS-koder sømløst.

WebFlow gir deg muligheten til å veksle mellom de forskjellige visningene som stasjonær, nettbrett og mobil. Ikke bare dette, men også å gjøre endringer på spesifikke enheter er også veldig nyttig. Det er den beste tilnærmingen til å designe responsive nettsteder.

Hvis du forvirret mens du tok turen til backend-innstillinger, må du se på videoopplæringen som er lagt ut i kunnskapsbase-delen. I tillegg tilbys e-poststøtte, samfunnsforum og en rekke guider av dem.

Den største ulempen med WebFlow at det mangler e-handelsfunksjonene. Redaktøren fokuserer på bare å bygge opp informasjonsnettsteder / blogger.

WebFlows gratis plan gir begrenset tilgang til funksjonene deres. Premieplanene starter fra $ 12 / month og tillater 25 000 månedlige besøk. Det inkluderer også ubegrensede sikkerhetskopier, SSL-sertifikater og CDN.

Per vårt synspunkt er prisene deres høyere enn andre konkurrenter som Wix, Duda og Weebly. Men høy fleksibilitet, CMS-funksjoner og rikelig redigeringsverktøy gjør det til et potensielt valg for frilansere, designere og bedrifter.

Så, som er det beste alternativet til Squarespace?

Som vi nevnte tidligere i artikkelen vår om at det ikke er noen som kan kalles som “Beste”, må du holde dine behov prioritert og deretter velge fra de ovennevnte Squarespace-konkurrentene. Du finner de billigere, enkle å bruke og funksjonsrike tjenestene.

Etter vår erfaring, Shopify er det beste valget for nettbutikker og for å lage enkle nettsteder Wix er et utmerket utvalg.

Så for det riktige verktøyet som passer dine behov og krav, sjekk funksjonene til alle tjenestene vi nevnte før du tar noen beslutning.

Gi oss beskjed om valg og erfaring med ethvert Squarespace-alternativ gjennom kommentarfeltet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map