10 beste Shopify-alternativer og konkurrenter for e-handelsnettstedene dine

0

Shopify er en praktisk, men ikke en ultimat løsning, og hvis du av en eller annen grunn søker etter Shopify-alternativer, landet du på rett sted.


Det er en av de mest populære programvarene for nettstedbyggere for e-handelsnettsteder som ikke bare gir den enkleste måten og kombinasjon av kraftige verktøy, men som også krever en veldig minimal mengde tekniske ferdigheter.

Shopify støtter mange betalingsportaler og utvidelser for forbedring av brukervennligheten. Men det betyr ikke at det best passer alles behov.

Hvis du ikke er trygg på Shopify, kan du dessuten prøve dem ved å registrere deg på a gratis 14-dagers prøveversjon.

På grunn av de forskjellige produktene varierer behovene fra person til person. Så det er sjansene for at du ikke får en funksjon fra Shopify du virkelig ønsker.

Så her presenterer vi det beste alternativet til Shopify inkludert en omfattende gjennomgang av hver.

Noen av erstatningene er vert der de fleste av de tekniske aspektene som håndteres av selskapet selv, men de kan være forskjellige i funksjoner fra Shopify.

Mens få er selvhostede der det meste av kontroll og teknisk arbeid forblir i dine hender, for eksempel å kjøpe en hosting, installere programvare, implementere SSL og bære oppdateringer, osv..

Hvis Shopify-prisen slår deg av, virker en løsning som er hostet, mer potensielt.

Beste Shopify-alternativ 2019

2020s beste Shopify-alternativer og konkurrenter for nettsteder og butikker for e-handel

BigCommerce

BigCommerce er en velrenommerte e-handelsplattform som inntar en betydelig markedsandel. Du trenger ikke å være teknisk kunnskapsrik eller å ansette en utvikler.

Det er en Hosted-plattform som betyr at BigCommerce tekniske team tar seg av webhotell, SSL, sikkerhetsoppdateringer og andre oppdateringer.

I tillegg kan du peke domenet ditt som er kjøpt fra andre domeneregistratorer, eller bare kjøpe på BigCommerce for å bli kvitt det tekniske arbeidet.

Fra to personer nå har de hundrevis av ansatte. Og så langt de muliggjorde mer enn $ 8 milliarder selger.

I likhet med Shopify har BigCommerce også lett å bruke administrasjonsstyret. Hvis du noen gang bruker WordPress-oversikten, tror jeg at du ikke vil få problemer med å håndtere temaer og andre innstillinger.

Helt ærlig er det superenkelt enten du har tidligere erfaring eller ikke.

BigCommerce instrumentpanel

Bigcommerce fikk flere funksjoner i bøtta enn Shopify. De gir en 15 dager prøveperiode for en prøvekjøring. Det er mange gratis og betalte temaer med mange tilpassbare alternativer.

Ved å legge til side de grunnleggende funksjonene relatert til produkter, betalingsportaler, temaer og apper osv., Kan du nå de avanserte innstillingene som kassa, gaveinnpakning, sporing av tilknytningspapir, varelager og ordrevarsel også.

Gjett hva Shopify krever et gebyr på 2% for hver transaksjon. Den eneste måten å slippe unna dette er å bruke deres interne betalingsmetode. På den andre siden støtter BigCommerce offline, online og digitale betalingsmetoder, og du står fritt til å bruke hvilken som helst betalingsport.

bigcommerce betalingsportaler

Du kan henvende deg til flere apper gratis som MailChimp mens Shopify tilbyr mange apper, men de fleste av dem er merket med noen ekstra kostnader.

bigcommerce alternativ å shopify

Fra prisperspektivet krever begge selskaper nesten lignende avgifter. Shopify belaster 29 dollar for grunnleggende plan mens du bare tillater to ansatte-kontoer.

På den annen side støtter BigCommerce ubegrenset personalkonto, integrasjon med Amazon & eBay, ubegrensede produkter, gratis dedikert SSL for $ 29,95 / måned.

Begge tilbyr support 24/7 live chat for rask assistanse. I tillegg viser samfunnsfora, guider og dokumentasjon seg veldig nyttig for læring og feilsøking.

Volusion

Volusion er en erfaren deltaker i e-handelsbransjen som jobber siden 1999 og en av de beste Shopify-konkurrentene. De krysser over 180 000 kunder. Volusion tilbyr en rekke planer for å møte alle typer kunder.

Det er en hostet plattform som betyr at du vil motta alle tingene fra dem for å ta butikken din foran publikum. Du kan starte en gratis omvisning med 14 dagers prøveperiode.

De tilbyr imponerende gratis design for en butikk. Du kan gjøre mange endringer ved å redigere selv om du ikke har tekniske ferdigheter. Alt er synlig i WYSIWYG-redigereren deres, og vi er sikre på at du aldri vil gå tapt.

For å øke salget ditt lar de deg det integreres med eBay, Amazon og Facebook, osv. Videre presenterer de forskjellige nyttige analyser på dashbordet.

volusjonsalternativ til shopify dashbord

Selv om det ikke er så mange betalingsportaler som Shopify, men alle støttede betalingssystemer på Volusion er gratis, mens Shopify krever 2% transaksjonsgebyr som vil redusere fortjenesten.

Du trenger ikke å installere tilleggsprogrammene, for det kan være nødvendig med alt du trenger. Du vil spore avkastningen, forbedre SEO, opprette rabatter eller ønsker å sette opp en CRM? Alle er forhåndsbygde. Det er en liste over funksjoner som følger med hver plan

funksjoner for volusjonsplaner

Utvalget av planer gjør Volusion til et rimelig og smart valg. Men du må være forsiktig når du velger planen, da de teller antall produkter som på “Mini” planlegger at du kan selge opptil 100 produkter. I tillegg inkluderer planen 1 GB båndbredde og sikker utsjekking.

Når du går videre til større planer, har du lov til å selge flere produkter og telefonstøtte. Hver plan fikk noen unike funksjoner.

volusjon shopify konkurrenter

“Rettssaken” til “Mini” pakkebrukere kan få hjelp ved å sende en e-post eller åpne chatten. Men andre brukere kan kontakte dem på telefonen også. Videre er de opptatt av å tilby støttetjenester på prioritert nivå til “pro” og “premium” planholdere.

Grundig kan du få hjelp 24/7 uansett hvilken type brukere du er. Volusjonens forskjellige tilgjengelighetsplaner lar deg velge planen etter behov. Dessuten gjør mange handelstemaer, enkel brukervennlighet og fleksibel tilpasning verdt alle dine utgifter.

Square

Squarespace er en programvare for webhotellbygger som tilbyr dra og slipp-anlegg for å bygge opp nettbutikken, bloggen og nettsteder. De designet eksklusive pakker for e-handelsbrukere. I likhet med Shopify vil du få et intuitivt backend-panel som administrerer alle utsiktene til butikken din.

squarespace shopify alternativ

Selv om Squarespace ikke omfatter så mange funksjoner som Shopify, men de inkluderer alle kjernefunksjonene for å få virksomheten din fra bakken.

Med null kodingsevner kan du bygge opp en iøynefallende butikk ved å bruke fra deres forskjellige gratis temaer. De hjelper deg med å lage et mobiloptimalisert nettsted som blir obligatorisk på grunn av utstrakt bruk av smarttelefoner.

Planprisen for e-handelsbutikk starter fra $ 26 / måned og med et årlig abonnement, vil du få et gratis domenenavn. Det er ingen begrensning på antall produkter du kan verve deg på nettstedet ditt. Og viktigst av alt er at du er fri for transaksjonsgebyr. Rabatter, bestillinger, kunder og varebeholdning osv. Er lett håndterbare.

I stedet for å installere tilleggsprodukter kommer Squarespace med innebygde funksjoner som utbetalinger, kassa, kundekonto, regnskap, frakt og skatt, etc. Pluss, det er også integrerte alternativer som å aktivere SSL og forbedre SEO.

Foreløpig støtter de bare PayPal og Stripe. Så med Squarespace får du ikke så mye mangfold av funksjoner som i BigCommerce og LemonStand, men får nok verktøy til å operere fritt. Det er derfor vi foreslår at du prøver prøveperioden deres med gratis kredittkort.

Har du problemer med å håndtere noe problem? Squarespace gir samfunnsstøtte og et omfattende kunnskapsgrunnlag. Hvis du fortsatt har et problem, kan du sende en e-post eller åpne live chat med deres tekniske agent.

SquareSpace-støttetjenester

Så hvis du vil ha en enkel løsning der det ikke er behov for å installere tilleggsprogrammer eller rote med teknisk arbeid, vil Squarespace være greit å gå.

LemonStand

Hvis prisfastsettelse er den største bekymringen som gjør at du slår av fra Shopify, er LemonStand en god Shopify-konkurrent. Lemonstand ble grunnlagt tilbake i 2010, og tilbyr en robust e-handelsløsning for små, mellomstore og store bedrifter. Hvis du allerede har Shopify, Magento eller BigCommerce-butikk, kan du migrere på LemonStand-servere sømløst.

Den enorme fordelen som følger med Lemonstand er tilpassbarheten. Du kan gjøre betydelige endringer i butikkområdet på egen hånd (trenger kodingsevner) eller ha råd til utvikleren og designeren.

For en demo overleverer de 14-dagers prøvekonto akkurat som Shopify. De gir helt trygghet miljø ved å tilby en teknisk rot gratis, selv-vert vert plattform.

Etter at du har registrert deg, vil du oppdage en godt designet WYSIWYG-redigerer med en veldig åpenbar liste over funksjoner.

sitronstand kontrollpanel

De tilbyr ikke så mange integrasjoner som Shopify, men de gir sikkert de nyttige sammen med 95+ betalingsportaler.

sitronstand-apper og betalingssystemer

Så langt tilbyr de 15 temaer i sin beholdning. Alle temaene er åpen kildekode og gratis å bruke. Selvfølgelig krever et avansert nivå av tilpasning å utvikle ferdigheter, men du kan endre farger, logo og favoritt osv. Uten problemer.

LemonStand-pakker starter fra $ 19 / måned. Alle planer inkluderer kjernefunksjoner som ubegrensede produkter, stabskonto, lagring og båndbredde.

I tillegg er det ingen transaksjonsgebyr for bruk av betalingsporten. Funksjonene angående SEO, Global CDN, HTTPS, tilpassbar kasse og mye mer inkludert uansett plan.

shopify alternativer 2017-2018

Det eneste du bryr deg om er antall ordrer som starter (grunnleggende) plan lar deg behandle 75 bestillinger per måned. Så velg en plan for å forutse fremtidig vekst.

Hjelp gis til kunden ved live chat og e-post. Støttetjenestene er vennlige, og svaret deres er overraskende raskt selv i e-postene. I tillegg opprettholder de relevant dokumentasjon der du kan finne svarene dine.

Skjønt, den mest grunnleggende planen er ganske rimelig med begrensede bestillinger, men den neste planen koster deg betydelig. Alt i alt kommer mange funksjoner ut av boksen når du kjøper LemonStand, og det er derfor det er en verdig investering.

WooCommerce + WordPress.org [Self-Hosted]

WooCommerce er en ledende e-handelsplattform som driver mer enn 30% butikker (dvs. dekker mesteparten av markedsandelen enn noen annen).

Egentlig er det en plugin som installeres på WordPress CMS og gir deg bedre kontroll og fleksibilitet. Dessuten er det en åpen kildekode, slik at du kan gjøre det om til dine behov ved å spørre utvikleren din.

Det kan kalles a gratis Shopify alternativ da de ikke belaster deg noe for programvaren eller transaksjonsgebyr. Alt du trenger å kjøpe en domenenavn og pålitelig WooCommerce hosting.

Du kan få begge fra en leverandør for å begrense det tekniske arbeidet ditt. Vi anbefaler på det sterkeste at du prøver Siteground for en stabil, sikker og brukervennlig opplevelse.

siteground shopify alternativer India

Et spørsmål kan dukke opp at ettersom det er en løsning som er hostet, så kan det kreve mye teknisk kunnskap og kan forvirre nybegynnere. Personlig er vi ikke teknisk kunnskapsrike karer, og etter vår erfaring er det utrolig enkelt å bruke.

Bestem domenet, registrer planen din på SiteGround og gi deg tid til å gjøre deg klar for kontoen din. Etter det bruk 1-klikk installasjonsprogram fra den gitte cPanel for å installere WordPress.

Nå installerer WooCommerce-pluginen, og det er alt. Med bare et klikk kan du dessuten aktivere La oss kryptere SSL levert gratis av SiteGround.

WooCommerce er veldig rik på tillegg for å legge til flere funksjoner. Hundrevis av utvidelser er tilgjengelige relatert til fraktmetoder, markedsføring, betalingsmetoder og regnskap, osv.

woocommerce shopify alternativer reddit

Plugin-en har et gratis, veldig responsivt tema kalt “Storefront”. Det er også noen få gratis barn temaer. Alt du kan administrere fra WooCommerce-fanen vist i WordPress-dashbordet.

De samlede kostnadene for å skaffe et domene og en hostingpakke er spesielt mye lavere selv fra Shopifys grunnleggende plan. Dessuten kan du selge så mange produkter og tillate deg å bruke offline, online og digitale betalingsmetoder.

Facebook-integrasjonen gjør Facebook-siden din til en god butikk for effektiv å øke konverteringsfrekvensen. De gir ikke live chat-støtte.

Du kan sende dem e-post, se trinnvise videoguider og lese gjennom veiledningene. Så hvis du søker en økonomisk, men en komplett løsning, er WooCommerce en iøynefallende vurdering.

Wix

Wix er en dyp og stadig voksende plattform for å skape en profesjonell tilstedeværelse på nettet. Grunnlagt i 2006 nå er de det administrere over 110 millioner brukere.

De mange fine maler, et betydelig antall apper og svært tilpassbare temalternativer gjør det til et av de veldig nære alternativene til Shopify. Så bli kjent med tjenestene deres enten ved å bruke gratis eller rimelige betalte planer.

Wix tilbyr 2-måter å sette opp nettstedet ditt. ADI er den raske måten som tar deg med på en turne etter når du svarte på rekken av spørsmål angående butikken din du vil sette opp. Mens den andre metoden kalles Wix editor tilbyr mer tilpasning og kontroll, start med å velge fra 100-talls maler.

wix nettsteder som shopify

Foruten malene, laget Wix en enorm butikk som inneholder 280+ apper relatert til hver kategori.

Å integrere live chat, integrering av sosiale medier, betalingsportaler eller opprette kuponger, alt kan gjøres ved å bare installere de enkle tilleggene.

Videre kan du legge inn HTML-kodene, legge til lysbokser, forskjellige knappestiler og bokser for å skreddersy butikken etter dine behov.

Wix shopify alternativ 2018

Wix leverer sine tjenester til veldig utrolige priser. Og prisstrukturen deres gjør dem i stand til å få en fordel over Shopify. Planene starter fra $ 4,50 per måned med svært begrensede funksjoner som 1 GB båndbredde og 500 MB lagring. Denne planen lar deg også koble til det tilpassede domenet. Så dette er akkurat som en veldig personlig plan eller testplan.

For noen seriøs virksomhet, må du velge en større plan. Du kan bare sette opp en nettbutikk på “ECommerce” og “VIP” planer. De e-handelsplan koster bare $ 16,50 per måned med 10 GB båndbredde og 20 GB lagring.

Den har også noen freebies som gratis domenenavn og noen betalte apper. Mens deres høyeste “VIP” planen koster deg fortsatt lavere ($ 24,50 / mo) enn Shopify og tillater ubegrenset trafikk.

Wix er designet på en slik måte å levere maksimal enkel brukbarhet selv for nykommerne. Videre har de trinnvise tutorials og video guider for bedre forståelse.

Foreløpig tilbyr de ikke live chat, men for teknisk support kan du sende dem en e-post. Så om du har den forutgående kunnskapen eller ikke, vil Wix ikke skuffe deg med dens mange funksjoner, unike design og rimelige priser.

Magento [Selvbetjent]

Magento er en annen ledende e-handelsplattform som ble grunnlagt i 2007. Med full av nyttige funksjoner ombord er plattformen et godt valg når du ser på Shopify-alternativet.

Du kan gjette deres ekspertise når de stoler på av verdensberømte merker som King Burger, Tom Dixon og Ncare, osv..

Magento er tilgjengelig i både gratis og betalt versjon. Den betalte versjonen deres vises med en skybasert struktur og gjør e-handel-valget ditt til et ekstravagant valg eller kanskje til og med ut fra overkommelige priser.

Mens Magento med åpen kildekode (også samfunnsutgave) kan lastes ned gratis. Men du trenger et domene og en hostingplan for å kjøre open source-versjonen.

Som vi tidligere nevner, er SiteGround en veldig vennlig vert for e-handelsløsninger. Videre tilbyr de SSD-hosting, Magento optimalisert server, og 24/7 øyeblikkelig kundesupport. Det er flere andre unike funksjoner:

Siteground webhotell for Magento

Når du har taklet tekniske situasjoner, er det utrolig enkelt og morsomt å bruke Magento-programvaren. Et pent panel krever bare den lille læringskurven din og dit du går.

Å legge til produkter er like enkelt som i andre e-handelsplattformer. Du kan gjøre mange ting som gjør det til et kraftig verktøy for å lage kuponger, sende ønskelister, lagre vogn når en kunde forlater uten å kjøpe, forskjellige SEO-verktøy, administrere fysiske og digitale produkter, nesten 46 betalingsportaler og mer enn du tror Shopify kan gjøre.

magento best shopify alternative

Magentos åpen kildekode er kostnadsfritt og har heller ikke belastet noe transaksjonsgebyr. Men i motsetning til Shopify, dukker ikke Magento opp med gratis temaer, men bare standardtypen. Du kan enten kjøpe en fra Magento-markedet eller fra tredjepartsutviklere.

Selv om vår anbefalte vert for Magento er “SiteGround” som gir noen gratis maler. Og selvfølgelig vil du finne mange gratis og premium utvidelser på deres markedsplass for å legge til flere funksjoner. I tilfelle du trenger hjelp til å besøke ressursdelen på nettstedet deres, brukerhåndbøker og teknisk dokumentasjon.

Før du bestemmer deg for Magento, vil vi nevne at det er en pålitelig løsning bare for teknisk kunnskapsrike karer, ellers vil du ende opp med mye bortkastet tid. Eller du vil ansette en utvikler som til slutt vil øke utgiftene dine.

Hva vi vil si at hvis du ikke er teknisk kunnskapsrik eller bare skal starte, vil sette opp en nettbutikk raskt, så må du prøve et annet alternativ som Bigcommerce.

BigCartel

BigCartel er også en fin løsning å se på mens du søker etter tjenester som ligner Shopify. Det blir et veldig potensielt valg når du ønsker å starte en butikk på individuelt nivå fordi den er tilgjengelig den høyeste planen kan selge opptil 300 produkter. Denne fantastiske byggherren startet sin reise i 2005.

Ulike tilleggsprogrammer er en flott måte å legge opp flere funksjoner for å forbedre butikkens brukervennlighet. I likhet med Shopify, støtter BigCartel deg også til å gjøre flere appintegrasjoner.

bigcartel apps kategorier shopify alternativ

Et godt og enkelt å navigere design er en kritisk del av enhver nettbutikk. BigCartel tilbyr 12+ gratis temaer med mange tilpassbare alternativer. Med bare klikk kan du gjøre store endringer i det anvendte temaet. Videre kan en utvikler gjøre fullkodetilpasning på noen av de betalte planene.

Det ser ut som at Shopify bare er netthandelsbyggeren vi har opplevd så langt som krever transaksjonsgebyr for å bruke tredjeparts betalingsmetoder. På den andre siden, BigCartel støtter for øyeblikket Apple Pay, PayPal, Square og stripe mens ingen koster transaksjonsgebyr.

BigCartel vedtar en unik tilnærming, og i stedet for å tilby prøveperioden gir de en gratis livskonto sammen med de betalte planene. Men gratisplanen er bare begrenset til 5 produkter og tilbyr ingen lagersporing verken analyser.

Dessuten har du ikke lov til å peke et tilpasset domene. De betalte planene er hovedsakelig kategorisert etter antall produkter du kan selge. Den mest grunnleggende planprisen $ 9.99 / mo hvor du kan publisere 25 produkter. Så hvis du trenger å gjøre noen seriøse virksomheter, må du kjøpe en premium-plan som også vil gi deg mange andre nyttige funksjoner.

bigcartel planlegger funksjoner

BigCartels hjelpesenter har veldig nyttige opplæringsprogrammer som fører deg til måten å betjene programvaren på. Du vil finne guider om hvert tema, grunnleggende for å avansere. I tillegg har de chatte- og e-postalternativer hvis du vil snakke med deres tekniske agenter. Så hvis du tror at butikken din fortsatt er begrenset til 300 produkter, er det verdt å prøve. Siden det er tilgjengeligheten av en liten plan, kan du dessuten starte fra en mindre plan for å spare penger.

PrestaShop [Selvhotell]

Prestashop er en gratis plattform som lar deg selge et ubegrenset antall produkter uten å belaste noen transaksjonskostnad og et nært Shopify-alternativ.

Generelt kan vi si at det er gratis, men virkelig må du kjøpe et domene og webhotell for å drifte en butikk gjennom dette akkurat som Magento eller WooCommerce-plugin.

På den andre siden har de også en hostet versjon som bruker 1&1 hosting (billig WordPress hosting leverandør).

Ettersom den er selv vert, kan det være problematisk for noen nybegynnere å sette det opp. Men personlig prøvde vi det, og det er ingenting å forveksle med. Vi foreslår at du tar beslutninger om selvhosting ved å abonnere på en plan med mer verdifull vertsleverandør enn 1&1.

Vi nevner allerede Siteground hvor du kan få vertspakker så vel som domene, og slik at de kobler sammen begge to for å minimere arbeidet ditt. Du vil få null problemer mens du installerer og mange flere fordeler.

alternativt sted å shoppe

Prestashop er en flerspråklig plattform som støtter 25 språk derav bistå med internasjonal salg. De legger 600+ funksjoner i hendene dine som ubegrensede produkter, produktattributter, gaveinnpakning, flere valutaer og forlatte handlekurvdetaljer, etc..

prestashop backend innstillinger shopify alternativ

Plattformen har bare ett forhåndsinstallert tema. For flere temaer kan du besøke deres markedsplass, eller du kan søke kjøpt fra tredjepart. PrestaShop tilbyr utallige moduler for butikkforbedring. Men dessverre er det bare noen få som er gratis.

På grunn av åpen kildekode kan en uavhengig utvikler hjelpe deg med å gjøre endringer i henhold til kravet ditt. PrestaShop opprettholder et samfunnsforum, guider, opplæring, dokumentasjon og videoopplæringer også. De har en telefonlinje for generell hjelp. For teknisk hjelp, må du kjøpe deres støtteplan som vil skape et stort hull i lommen.

Konklusjon – Hva er det beste alternativet til Shopify?

Shopify er en overraskende løsning for nettbaserte shoppingnettsteder, men takket være “race for excellence”, da det er alternativer tilgjengelig i byen med utmerkede funksjoner og spesielt rimelige priser. Vi håper de ovennevnte beste Shopify-alternativene hjelper deg å finne det som samsvarer med dine behov.

Ettersom det er to typer alternativer, Hosted og Self-Hosted. Hosted-plattformen som BigCommerce er et godt valg for nybegynnere, mens hvis du har noen få tekniske ferdigheter, kan du enkelt bruke en selvbetjent som WooCommerce som gir mer kontroll over ressursene og veldig enkel å betjene.

En liten begrensning kommer med det meste av den hostede løsningen er fraværet av tilpasset e-postoppretting. Nesten alle de hostede plattformene liker Shopify, BigCommerce, og Volusion, osv. tilbyr ikke tilpasset e-postkonto i det hele tatt eller bare i de høyere planene. En tilpasset e-postkonto ender opp med butikknavnet / domenenavnet ditt og ser mer profesjonelt ut.

Så dette er virkelig de beste Shopify-alternativene med pålitelige tjenester. Bare prøv dem, ettersom de fleste av dem tilbyr en prøvekonto, og gi oss beskjed om valget ditt i kommentardelen nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map