10 bedste SquareSpace-alternativer og konkurrenter 2020

2

Så du landede på denne side for at hente det bedste Squarespace-alternativ, der kræver minimalistiske tekniske færdigheder, men tilbyder fantastisk funktionalitet.


Squarespace er en af ​​de enkleste bygherrer at bruge omfatter de elegante skabeloner til online butikker, blogs og modesider osv..

Borte er de dage, hvor opbygning af et websted spreder et rod sammen, hvor man køber et domæne og en hostingplan. Du skal gøre en masse arbejde, herunder håndtere kodningsparametre for at skabe et godt udseende på dit websted.

Men med tiden, blev tingene enklere med indrejsen af ​​webstedsbyggerne – indebærer næsten intet teknisk arbejde og lancerer webstedet på bare få minutter af tid. Squarespace er blandt de bedste software til webstedsbygger, der findes på markedet.

Skønt Squarespace kompilerer med en masse funktioner, men ingen har ret til at tage den perfekte webstedsbygger. Det eneste, du kan få, er det bedste for dig.

Så hvis Squarespace ikke opfylder dine krav – især for e-handelswebsted har de meget begrænsede betalingsportaler.

Føl dig ikke bange, da der er webstedsbyggere, der ligner Squarespace, der leveres med en række forskellige funktioner, som du muligvis ikke finder i Squarespace.

Så lad os se på vores samling af topvalg.

10 bedste Squarespace-alternativer 2020 – pålidelige Squarespace-konkurrenter

1. Wix

Wix - det bedste firkantede alternativ

Wix er en af ​​de populære webstedsbyggere, der hjælper kunderne med at opbygge websteder næsten ubesværet. At starte med dem er super let, en installationsguide hjælper dig med at vælge mellem ADI og Wix editor.

ADI-editoren passer bedst til newbies, fordi det er en meget automatisk måde, hvor de stiller bare et par enkle spørgsmål for at få et designet websted.

Wix editor er også meget nem at navigere, hvor du starter med at vælge fra deres 100’erne med gratis flotte skabeloner, der hører til forskellige kategorier såsom online butik, fotografering, rejser og blog osv. Wix redaktøren giver dig mulighed for at foretage ændringer i næsten alle dele af websiderne uden at kommunikere med kodningen.

Du kan vælge layout på websiden, oprette kategorier og udføre forskellige redigeringer på deres værktøjslinje. Desuden kan du blot trække elementerne for at placere dem, hvor du vil.

Med Wix får du adgang til deres appmarked, som giver hundreder af apps let installation og forbedrer brugervenligheden meget. Du kan problemfrit integrere de sociale apps, markedsføringsværktøjer, chatindstillinger, eCommerce-apps og meget mere.

Wix er meget fleksibel og indlejringskoder er en fremragende mulighed for fyre, der elsker at lave kodning. Det største problem med Wix er, at du er bundet til en skabelon, og på et tidspunkt, hvis du føler at ændre den, er du nødt til at genopbygge webstedet.

Når du handler med onlinetjenester, har du altid brug for supporttjenester fra virksomhedens tekniske eksperter. Desværre har de ikke en live chat-funktion, men tilbyder kundesupport på telefon og e-mails. Derudover giver de adgang til deres trinvise videoguider.

Du kan starte på Wix uden beregning bare for smag. Som en gratis bruger fik du 500 MB lagerplads og 1 GB båndbredde. Og når du kan lide dem, skal du opgradere til din ønskede premiumplan.

De har en række planer, der starter fra $ 4,50 / måned, som giver dig mulighed for at forbinde det brugerdefinerede domæne. For at etablere en online butik tilbyder de e-handelsplan til $ 8,25 / måned med mere end $ 100 værdige freebies.

2. Shopify

Shopify firkantet alternativ til butik

Hvis du søger på Squarespace-alternativerne til lancering af en online butik, er Shopify sandsynligvis det bedste sted.

Deres eCommerce-fokuserede builder gør komplekse job lettere og vandt også flere priser. De driver over 500.000 onlinebutikker. For erfaring kan du tage 14 dages prøvekørsel her.

De leverer næsten 100 gratis og betalte skabeloner til online butikker. Uheldigvis betales de fleste af dem, men de givne gratis temaer er også flot ud.

Det store punkt med at vælge Shopify er, at du ikke behøver at spilde din tid på at administrere backend-indstillingen, da det er temmelig ligetil, selv en begyndende bruger kan forstå det på kort tid.

På instrumentbrættet på din Shopify er du i stand til at styre de forskellige udsigter for butikken, såsom produkter, ordrer og rabatter, osv. De giver også indsigt som konverteringsfrekvens, kundeplacering, gentag kunde, samlede ordrer og meget mere.

En anden ting, der gør det til et bedre valg end Squarespace, er tilgængeligheden af ​​1000’erne af apps, som du kan inkorporere med få klik. Naviger bare til app store fra betjeningspanelet, så finder du apps angående forsendelse, betalingsgateways, social, bogføring og lagerstyring.

De understøtter 100+ betalingsportaler, mens Squarespace kun er begrænset til Stripe og PayPal. I lighed med Squarespace opkræver Shopify også transaktionsgebyret (varierer efter den valgte plan).

Kundesupportkanaler såsom live chat, telefon og e-mails er tilgængelige 24/7 for gratis og premium-brugere. Alternativt har de også vedligeholdt en tutorials-afdeling samt et community-forum.

En anden fordel ved at bruge Shopify frem for Squarespace er prisfastsættelsen.

Der er 3 forskellige planer, som Shopify tilbyder, den mest basale plan koster $ 29 / måned og opkræver et 2% transaktionsgebyr, når du bruger en tredjeparts betalingsgateway.

Selvom det er lidt højere end mange andre e-handelsværktøjer, der er tilgængelige på markedet, er det derfor, folk søger efter dets alternativer, men dets pris er værd at deres tjenester undtagen transaktionsgebyret, der kan skade lidt.

3. Pixpa

Pixpa firkonkurrence konkurrent

Pixpa er en alt-i-en-platform for kreative fagfolk til at oprette deres websted med en integreret e-handelsbutik, klientgallerier, blog og meget mere.

Pixpa er blevet et enormt populært alternativ til Squarespace, især blandt fotografer, kunstnere og designere, der elsker dets allround-muligheder og omkostningseffektive prisplaner.

Oprettelse af fantastiske websteder er en leg med et stort udvalg af pixel-perfekte, fuldt tilpassede temaer. Alle websteder er mobilvenlige og fungerer godt på alle enheder.

Dets enkle, men alligevel kraftige, træk-og-slip-websitebygger tilbyder en nem løsning for enhver uden kodningsfærdigheder til at skabe og styre deres komplette online tilstedeværelse på et sted. Deres supportteam er også tilgængeligt 24/7 på live chat og e-mail for at hjælpe dig, når du har brug for hjælp.

Pixpa overgår Squarespace ret meget, når det gælder at fremvise, dele, sælge og levere billeder. Gallerier i Pixpa har masser af funktioner såsom support til multimedieindhold, 15+ gallerilayouts at vælge imellem, IPTC dataimport, kraftfulde billedgalleri værktøjer og meget mere.

Du kan også oprette e-handel aktiverede gallerier for at sælge billeder som tryk eller download. Den integrerede Client Galleries-platform giver brugerne mulighed for at strømline deres arbejdsgang og dele, sælge og levere billeder til klienter.

Du kan også oprette en fuldt udstyret, integreret e-handelsbutik med Pixpa. Man kan begynde at sælge fysiske produkter, digitale produkter eller tjenester inden for et par minutter. Hvor mange platforme opkræver et gebyr for hver transaktion, har de overhovedet ingen gebyrer for nogen transaktion. Al profit er din.

Bedst af alt, Pixpa tilbyder alt dette til en brøkdel af prisen på Squarespace med priser, der starter på kun $ 6 / måned.

Det har funktioner, omkostningseffektive prisplaner og 24 x 7 support gør det til den foretrukne platform for annoncer og små virksomheder i hele verden.

Stadig forvirret over at beslutte, om du skal vælge det? Bare rolig, der er en 15-dages gratis prøveversion på plads også, gå videre og prøv det.

4. Duda

duda instrumentbræt

Duda er en anden stor Squarespace-konkurrent med en rimelig prisstruktur. Din hjemmeside fungerer problemfrit med maksimal oppetid, da Amazon skystruktur bruges af Duda til hosting af indhold.

Duda webstedsbygger er tilgængelig til brug siden 2010 og en dejlig løsning for dem, der mangler teknisk know-how og andre site management færdigheder. Det har integrerede backup-, SEO- og analysefunktioner.

Webstedsudviklingstiden reduceres dramatisk med deres træk og slip-funktion. Du kan tilføje varer til dit websted ved hjælp af enkle museklik.

I modsætning til Squarespace giver Duda masser af widgets tilgængelige, f.eks. En knap, tilføjelse af tekst, nylige poster og søgefelt osv. 100+ skrifttyper understøttes af deres værktøj.

Bare træk det ønskede element, og slip det på websiden, hvor du vil. Personligt fandt vi det mere behageligt at bruge end Squarespace.

Med Duda kan du til enhver tid foretage ændringer i webstedsdesignet. Du kan bruge videoer og billeder som baggrund og designet en smuk webside.

Derudover giver deres indholdsimportfunktion dig mulighed for at importere fra det eksisterende websted uden at grave i teknisk arbejde.

Du kan endda vælge et andet layout til mobil, tablet og desktop. Yderligere er personalisering af websteder ikke mere problem for nye brugere som f.eks. Tilføjelse af pop op-vinduer, meddelelsesbjælke, ringe til os og regler for åbningstider osv..

Duda indeholdt en eCommerce-butiksbygger med deres værktøj. Naviger bare til lagring af funktioner på sidepanelet, hvor du kan administrere salg, produkter og kampagner.

Desuden kan forsendelse, afgifter, faktura, betalingsmetoder og mange andre indstillinger konfigureres let.

Du kan se og foretage ændringer for en bestemt platform som desktop, mobil og tablet. Gratis brugere kan få adgang til guider og community support, mens betalte brugere også får hjælp 24/7 ved live chat og 18 timers døgn telefonstøtte.

Før de køber, giver de den bedste mulighed ved at tilbyde en gratis konto i stedet for et par dages prøveperiode. I en gratis version kan du også bruge deres e-handelsfunktioner i et vist omfang.

De betalte planer starter fra $ 7,13 / måned, når du abonnerer på en årlig basis og inkluderer et brugerdefineret domæne, HTTPS, backup og udvikler-tilstand. Sammenlignet med Squarespace opkræver ikke Duda noget transaktionsgebyr i stedet for de sætter pris på antallet af produkter i hver pakke.

5. Weebly

weebly svarer til firkantet

Mangfoldigheden af ​​funktioner, veldesignede skabeloner og stor brugbarhed gør Weebly til et fantastisk alternativ til Squarespace.

Arbejder siden 2007 og styrker nu over 40 millioner iværksættere, der bruger Weebly. Det fine ved denne webstedsbygger, at du også kan administrere webstedet ved hjælp af Android-, iPhone- og iPad-enheder.

Når du har valgt skabelonen, lander du i deres editor. Deres webstededitor er meget enkel, og du vil vænne dig snart, selvom du aldrig har prøvet en bygmester før. Det fungerer meget glat alt hvad du bare skal trække elementet.

Du kan ændre farve, skrifttyper eller endda hele tematikken uden nogen problemer. For udviklere integrerer de en meget praktisk CSS / HTML-redigeringstilstand, der viser de forskellige dele af temaet som header, stilarter og aktiver osv., Hvilket giver hurtig navigation.

Hver side på dit websted kan let tilpasses og fik et integreret SEO-værktøj til forbedring af søgemaskinens synlighed på webstedet. Der er masser af elementer i byggeren, der hjælper med at skrive et blogindlæg og bygge websider.

For eksempel vil du oprette en “Kontakt os” -side, alt hvad du skal gøre er at oprette siden og trække “Kontaktformular” -elementet fra sidefeltet. Appmarkedet indeholder hundredvis af apps, der gør det til den mest magtfulde konkurrent til Squarespace end noget andet builder-værktøj.

Weebly er god nok til at opbygge en online butik. Det elegant designede instrumentbræt er praktisk ved tilføjelse af produkter, gavekort, kuponer osv.

Du kan udføre og overvåge ordrer såvel som forladte vogne. Der er også mange funktioner, der er nødvendige for at betjene eStore.

De vedligeholder sandsynligvis alle kanaler til at hjælpe deres kunder, såsom live chat, e-mail, community sted og en bred vifte af guider og videoer. Telefonstøtte er tilgængelig for brugere af “Pro” og “Business”. Den største ulempe ved Weebly er, at det kommer med begrænsede skabeloner redigeringsmuligheder.

På et testkørsel kan du starte som en gratis bruger under deres underdomæne og 500 MB lagring. De delte planerne som “for websteder” og “for online butik”. Så for et websted varierer planen $ 8 / mo til $ 25 / mo når den betales årligt.

Den grundlæggende plan inkluderer et gratis domænenavn, $ 100 AdWords og ubegrænset lagerplads. For “onlinebutik” -plan er Weebly en lidt kostbar løsning, da de opkræver et transaktionsgebyr på 3% og begrænser produkter på de to første planer. Pakkerne starter fra $ 8 til $ 38 / mo.

Den tredje plan koster $ 25 / mo (lavere end Shopify basic) og tillader ubegrænsede produkter, SSL-certifikat og intet transaktionsgebyr. Så du kan prøve Wix eller gå til Shopify-alternativer her.

6. WooCommerce

WooCommerce - online butiksbygning alternativ til firkantet

WooCommerce er et WordPress-plugin og betragtes som et stærkt alternativ til Squarespace, når det kommer til kontrol og prisfastsættelse. WordPress er et top-brugt CMS til at oprette et websted eller en blog. Både WooCommerce og WordPress er gratis at bruge og giver den bedste løsning til etablering af en online butik.

Den eneste ulempe, som nogle nybegynder kan møde, er det tekniske arbejde, der er involveret, såsom at købe et domænenavn, webhosting, installation af CMS, SSL-certifikat og derefter styre dem alle.

Men sådanne ting giver dig også mere kontrol. Heldigvis gør webhostingfirmaerne sådanne ting meget lettere, og du kan få alle ingredienser på et sted. Desuden tilbyder nogle endda forudinstalleret CMS såvel som WooCommerce.

WooCommerce er en førende software, der bruges af næsten 28% online-butikker. Efter installation af plugin vil en guide hjælpe dig med at konfigurere alle de nødvendige trin i butikken.

Der er ikke en liste over temaer, men du får gratis fantastisk, standard “Storefront” -tema. Der er også nogle underordnede temaer tilgængelige. Desuden kan du bruge et hvilket som helst tema fra tredjepart, hvis du vil, da WooCommerce er kompatibel med alle.

De gratis og betalte udvidelser er skønheden i WooCommerce. Flere udvidelser er tilgængelige at installere end nogen anden platform. Du finder hundreder af udvidelser på instrumentbrættet under fanen WooCommerce. Der er masser af betalingsportaler såsom stripe, PayPal og Square osv.

WooCommerce er gratis, og du får fuld kontrol over plugin. Og hvis du står over for et hvilket som helst problem, har de en bred videnbase såvel som videotutorials.

For at tale med deres eksperter skal du bare indsende en billet, så hjælper de dig bedst. Det er det ægte omkostningseffektive Squarespace-alternativ med flere funktioner. Alt hvad du kun behøver at vælge en kompatibel WooCommerce-webhostingudbydere til glatte funktioner.

7. BigCommerce

BigCommerce til firkantalternativ 2017

Stort med masser af funktioner BigCommerce giver en løsning til lancering af eCommerce webshop. Det er et værdigt alternativ til Squarespace og meget lig Shopify butikbygger. De giver let integration mulighed for at vise dine produkter på Amazon, Facebook, eBay og problemfrit med mange POS-software osv. Giver dig således mulighed for at øge konverteringsfrekvensen.

De tilbyder en række avancerede redigeringsfunktioner i dine hænder. Der er desuden også en massiv liste over lydhør gratis og betalte temaer, hvor hver enkelt har masser af redigeringsmuligheder. J

ust at navigere til fanen “Storefront” i sidebjælken på instrumentbrættet, hvor du kan redigere temaets forskellige udsigter såvel som hele designet.

Du kan få adgang til alle funktioner lige fra backend for at udføre opgaverne som tilføjelse af produkter, håndtering af ordrer og kunder osv. Desuden opsætning af kasseprocessen, gaveindpakning, eksport af et tredjeparts tema, live chat og masser af andre også inkluderet.

Desuden giver deres app-butik dig mulighed for at udnytte mangfoldigheden af ​​funktioner relateret til marketing, betalinger, regnskab, overvågningsværktøjer og meget mere.

I modsætning til Squarespace, der er intet transaktionsgebyr pålagt af Bigcommerce på nogen plan. De hjælper kunden via live chat, telefon og e-mail. Derudover kan du se på deres guider. BigCommerce University bærer masser af videoer eller stiller et spørgsmål i community forum.

Mangfoldigheden af ​​tilgængelige planer spænder fra $ 29,95 til $ 249,95 / mo. Selvom den grundlæggende plan forekommer dyr, men denne er ganske lavere end Squarespace.

Der er desuden flere betalingsportaler tilgængelige og giver dig mulighed for at liste din butik på de større markedspladser. Et dedikeret SSL-certifikat leveres også med alle planer for sikre transaktioner. Alt i alt er BigCommerce meget bedre end Squarespace til at opbygge en online butik.

8. Jimdo

Jimdo webstedsbygger

Jimdo er ikke så langt med hensyn til skabelonernes variation som Squarespace, men brugervenligheden, priserne og et rigeligt lager af widgets gør Jimdo til et tæt alternativ til Squarespace.

Den bedste del, de lader dig betjene fra deres mobilapp tilgængelig for Android- og iOS-brugere. Det er en perfekt løsning for freelancere og forretningssteder.

Jimdo tilbyder to måder, Jimdo Dolphin og redaktør. Dolphin opretter webstedet i en leg, hvor de stiller et antal spørgsmål, og på få minutter bliver dit websted klar til at blive sendt live.

Det indbyggede SEO-værktøj til software kan forbedre synligheden af ​​onlinebutikken såvel som undersider, så flere kunder kan køre til dit websted.

Du kan foretage ændringer i skabelonformaterne, baggrunden, eller hvis du vil forbedre udviklingsevner, skal du bare lege med HTML og CSS.

Jimdo-bygherre tilbyder funktioner til lancering af en helt funktionel e-handelsbutik. Du kan tilføje stripe og Paypal osv. Til at acceptere betalinger. Plus, orderstyring, lagerbeholdning og oprettelse af rabatter er super let. Og vigtigst af alt opkræver de ikke noget transaktionsgebyr.

En stor fordel ved Jimdo i forhold til Squarespace er tilgængeligheden af ​​widgets, som du kan føje til dit websted for at få mere funktionalitet.

Værktøjer vedrørende e-handel, websteder, kommunikationsværktøjer og meget mere er væk kun et par klik. Til kundesupport tilbyder de desværre ikke telefonstøtte. I tilfælde af problemer kan du få eksperthjælp via e-mails eller DIY-guider.

I øjeblikket er der to premium-planer at vælge imellem. Den første plan koster $ 7,50 pr. Måned for et årligt abonnement. Du får et gratis domænenavn, 5 GB lagerplads, 10 GB båndbredde og tilgang til basale butiksfunktioner (15 produkter).

I modsætning til de fleste af bygherrene inkluderer Jimdo en e-mail-konto med den grundlæggende plan. For større projekter kan du abonnere på deres $ 20 / måned-plan, som omfatter ubegrænset lagerplads & båndbredde, ubegrænset produkter og prioriteret support.

9. Slående

Slående simpelt alternativ til firkant

Slående er på farten, når man søger Squarespace-konkurrenten. Med sin forenklede grænseflade bliver det ubesværet med at opbygge og administrere webstedet.

Du kan tage en rundvisning i deres tjenester som en gratis bruger, hvor du vælger fra næsten 25 temaer, og derefter kommer en redaktør foran dig. Efter vores mening er Strikingly mere velegnet til at oprette websteder med en side og fantastiske websider.

Sammenlignet med Squarespace skal du på en markant måde have en app-butik, der er begrænset til et par apps. Nogle værktøjer, der allerede er integreret af dem som SEO, Google analytics, samarbejder og sociale medier osv.

Hvis du ved lidt om kodning, kan du tilføje tilpassede koder. Alt hvad du skal gøre er bare at åbne “indstillingerne” og ændre indstillingerne som dit krav.

Som et enkelt værktøj tillader det kun dig at ændre skrifttyper eller hele skabelonen. Du kan også ændre layout og baggrund af webstedet. Derudover er der en række animationseffekter for sidebaggrund, rulle- og svæverlink.

Det meget begrænsede antal redigeringsmuligheder og få integrationer kan muligvis blive flaskehalsen for dig, når du prøver at starte en eCommerce-butik på slående. Så manglende mangfoldighed af funktioner i Slående gør det ikke til det rigtige valg for en online butik.

Med det sagt er Strikingly ikke den bedste webstedsbygger, hvis du vil oprette et komplekst websted. Men det er helt sikkert værd og mere praktisk at bruge end Squarespace, når man søger efter personlige og forretningsmæssige webstedsbyggere med smukke foruddannede designs.

Mange bygherrer i branchen glider chat-understøttelsen, mens du med Strikingly skal føle dig fri på grund af live chat, forum, e-mail, videotutorials og guider.

Under deres underdomæne kan du oprette en gratis konto, der giver en indsnævring til nogle funktioner med 5 GB båndbredde. I øjeblikket er der to premium-planer, den første koster $ 8, mens den anden $ 16.

Den anden plan indeholder eksklusive funktioner som app store-adgang, indlejring af HTML / CSS / JavaScript, mobil handling og forskellige skrifttyper. Derudover holder det ubegrænset båndbredde. Begge leveres med et gratis domæne og 14 dages returret på årlig fakturering.

10. Vold

Volusion - bedre end firkantet plads til butik

Søger du i webstedsbyggeren som Squarespace, der indeholder omfattende sæt funktioner til en online butik? Så her kommer Volusion. Med dens træk- og slipfunktion tager det ikke tid at opbygge en fantastisk butik. De hævder at hjælpe med at øge salget på næsten 26 milliarder dollars hidtil.

I øjeblikket tilbyder Volusion 11 gratis og 38 betalte imponerende skabeloner, og du kan tage et drev fra deres bygmester med 14 dages prøvekonto. Deres praktiske betjeningspanel lader dig aldrig forvirre og hjælpe dig med at administrere ordrer, kunder og inventar osv. Fejlfrit. Derudover guider de også for første gang.

Volusion gør marketing lettere med sine integrerede værktøjer. Naviger bare til fanen “Marketing”, der giver dig mulighed for at sælge på Amazon, Facebook og eBay osv. Desuden kan du designe kuponer og aftale for at tiltrække flere kunder. Der er også SEO-muligheder samt en sitemap-generator til korrekt gennemgang og indeksering.

En anden stor ting er, at Volusion ikke opkræver nogen procentdel af transaktioner. Betalingsportaler som Authorize.net, Skrill og Stripe osv. Er tilgængelige gratis. Der er ikke noget appmarked til at udvide butikfunktionerne i stedet for at de inkorporerer næsten hvert værktøj og giver dig derfor mere tid til at fokusere på butikken.

Kundeservicetjenester gives via live chat, telefon og e-mails. Desuden opretholdt de et omfattende vidensgrundlag for selvhjælp.

For at imødekomme forskellige kunders behov designet de forskellige pakker. Planerne starter fra $ 15 til $ 135 / måned med forskellige specifikationer. Den første “Mini” -plan giver dig mulighed for at udgive op til 100 produkter og 1 GB båndbredde. Du skal betale for SSL yderligere. Så mens du afhenter nogen af ​​Volusion-tjenester, forudser du dine fremtidige behov omhyggeligt.

11. WebFlow

webflow-webstedsopretter

Webflow er et andet værktøj, der ligner Squarespace, men tilbyder mere tilpassbarhed. Før du investerer, kan du starte med en gratis konto.

Det vil tage næsten en time at blive fortrolig med deres instrumentbræt, der er fyldt med funktioner. Softwaren er designet på en sådan måde, at den giver den maksimale tilpasningsevne uden at berøre koderne.

For at tilføje elementerne som tekst, billeder, videoer, kolonner og meget mere skal du bare trække det og droppe på det ønskede sted. Redigeringsindstillinger er den bedste del af denne software.

Klik bare på et af elementerne, så ser du mange muligheder i højre side. Desuden kan du konfigurere triggerbaserede handlinger. Platformen understøtter kun et par integrationer som Google maps, analytics og sociale medier.

Selvom der er WebFlow-redigering, som er let og med nulkodningsevner, kan du forme webstedet, som du vil, men for dem, der har kodningsviden, kan du ændre javascript-, HTML- og CSS-koder problemfrit.

WebFlow giver dig mulighed for at skifte mellem de forskellige visninger som desktop, tablet og mobil. Ikke kun dette, men også at foretage ændringer på specifikke enheder er også meget praktisk. Det er den bedste tilgang til design af lydhøre websteder.

Hvis du forvirrede, mens du tog turen til backend-indstillinger, skal du se på videotutorials, der er lagt ud i vidensbasen. Derudover leveres e-mail support, community forum og adskillige guider af dem.

Den største ulempe med WebFlow, at det mangler e-handelsfunktioner. Redaktøren fokuserer på blot at opbygge oplysende websteder / blogs.

WebFlows gratis plan giver begrænset adgang til deres funktioner. Præmieplanerne starter fra $ 12 / måned og tillader 25K månedlige besøg. Det inkluderer også ubegrænset sikkerhedskopiering, SSL-certifikater og CDN.

I henhold til vores synspunkt er deres priser højere end andre konkurrenter som Wix, Duda og Weebly. Men høj fleksibilitet, CMS-funktioner og rigelige redigeringsværktøjer gør det til et potentielt valg for freelancere, designere og virksomheder.

Så hvad er det bedste alternativ til Squarespace?

Som vi nævnte tidligere i vores artikel, at der ikke er nogen, der skal kaldes “Bedste”, skal du holde dine behov under prioriteter og derefter vælge fra de ovennævnte Squarespace-konkurrenter. Du finder de billigere, brugervenlige og funktionsrige tjenester.

I vores erfaring, Shopify er det bedste valg for onlinebutikker og til at oprette enkle websteder Wix er et fremragende valg.

Så for det rigtige værktøj, der passer til dine behov og krav, skal du kontrollere funktionerne i alle de tjenester, vi har nævnt, inden du tager nogen beslutning.

Fortæl os om dit valg og erfaring med ethvert Squarespace-alternativ gennem kommentarfeltet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map