10 bedste Shopify-alternativer og konkurrenter til dine e-handelswebsteder

0

Shopify er en praktisk, men ikke en ultimativ løsning, og hvis du af en eller anden grund søger efter Shopify-alternativer, landede du på det rigtige sted.


Det er en af ​​de mest populære webstedsbygger-software til e-handelswebsteder, der ikke kun giver den nemmeste måde og kombination af kraftfulde værktøjer, men som også kræver en meget minimal mængde tekniske færdigheder.

Shopify understøtter masser af betalingsgateways og udvidelser til forbedring af brugervenligheden. Men det betyder ikke, at det bedst passer til alles behov.

Hvis du ikke er sikker på Shopify, kan du også prøve dem ved at tilmelde dig en gratis 14-dages prøveperiode.

På grund af den forskellige produktsortiment varierer behovene fra person til person. Så der er chancer for, at du ikke får en funktion fra Shopify, du virkelig ønsker.

Så her præsenterer vi det bedste alternativ til Shopify herunder en omfattende gennemgang af hver.

Nogle af substitutionerne er vært, hvor de fleste af de tekniske aspekter, der håndteres af virksomheden selv, men de kan afvige i funktioner fra Shopify.

Mens få er selvhostede, hvor det meste af kontrol og teknisk arbejde forbliver i dine hænder, såsom at købe en hosting, installere software, implementere SSL og bære opdateringer osv..

Hvis Shopify-prisen slukker for dig, synes en self-hostet løsning mere potentiale.

Bedste Shopify-alternativ 2019

2020’s bedste Shopify-alternativer og konkurrenter til e-handelswebsteder og butikker

BigCommerce

BigCommerce er en velrenommeret e-handelsplatform, der besætter en betydelig markedsandel. Du behøver ikke at være teknisk-erfaren eller at ansætte en udvikler.

Det er en Hosted platform hvilket betyder, at BigCommerce tekniske team tager sig af webhosting, SSL, sikkerhedsrettelser og andre opdateringer.

Derudover kan du pege dit domæne købt fra en anden domæneregistrator eller bare købe på BigCommerce for at slippe af med det tekniske arbejde.

Fra to personer nu har de hundreder af ansatte. Og indtil videre de lettet mere end $ 8 milliarder sælgere.

Ligesom Shopify, har BigCommerce også nemt at bruge administrationskortet. Hvis du nogensinde bruger WordPress-betjeningspanelet, tror jeg, at du ikke vil støde på problemer med at håndtere temaer og andre indstillinger.

Helt ærligt er det super let, uanset om du har tidligere erfaring eller ej.

BigCommerce betjeningspanel

Bigcommerce fik flere funktioner i sin spand end Shopify. De giver en 15 dages prøveperiode til et testkørsel. Der er masser af gratis og betalte temaer med mange valgmuligheder, der kan tilpasses.

Hvis du holder de grundlæggende funktioner relateret til produkter, betalingsgateways, temaer og apps osv. Til side, kan du også nå de avancerede indstillinger som kasse, gaveindpakning, tilknyttet sporing, lagerbeholdning og ordre anmeldelse.

Gæt hvad Shopify opkræver et gebyr på 2% for hver transaktion. Den eneste måde at undslippe dette på er at bruge deres interne betalingsmetode. På den anden side understøtter BigCommerce offline, online og digitale betalingsmetoder, og du er fri til at bruge enhver betalingsgateway.

bigcommerce-betalingsportaler

Du kan henvende dig til flere apps gratis som MailChimp, mens Shopify tilbyder masser af apps, men de fleste af dem er mærket med nogle ekstra omkostninger.

bigcommerce-alternativ til shopify

Fra prisperspektivet opkræver begge virksomheder næsten lignende gebyrer. Shopify opkræver $ 29 til den grundlæggende plan, mens der kun tillades to personalkonti.

På den anden side understøtter BigCommerce ubegrænset personalkonto, integration med Amazon & eBay, ubegrænsede produkter, gratis dedikeret SSL for $ 29,95 / måned.

Begge tilbyder support 24/7 live chat for hurtig hjælp. Desuden viser samfundsfora, vejledninger og dokumentation sig meget nyttig til læring og fejlfinding.

Volusion

Volusion er en erfaren deltager i e-handelsbranchen, der arbejder siden 1999 og en af ​​de største Shopify-konkurrenter. De krydser over 180 000 kunder. Volusion tilbyder en række planer for at imødekomme enhver type kunde.

Det er en hostet platform, som betyder, at du vil modtage alle tingene fra dem for at tage din butik foran offentligheden. Du kan starte en gratis rundvisning med 14 dages prøveperiode.

De tilbyder imponerende gratis design til en butik. Du kan foretage mange ændringer ved at redigere, selvom du ikke har tekniske færdigheder. Alt er synligt i deres WYSIWYG-editor, og vi er sikre på, at du aldrig vil gå tabt.

For at øge dit salgstal giver de dig mulighed for det integreres med eBay, Amazon og Facebook, osv. Desuden præsenterer de forskellige nyttige analyser på instrumentbrættet.

fusion alternativ til shopify dashboard

Selvom der ikke er så mange betalingsportaler som Shopify, men alle understøttede betalingssystemer på Volusion er gratis, hvorimod Shopify opkræver 2% transaktionsgebyr, der vil sænke dit overskud.

Du behøver ikke at installere tilføjelsesprogrammerne, da de var udstyret med alt hvad du muligvis har brug for. Du ønsker at spore ROI, forbedre SEO, oprette rabatter eller ønsker at oprette en CRM? Alle er forbyggede. Der er en liste over funktioner inkluderet i enhver plan

fusioner planer funktioner

Udvalget af planer gør Volusion til et overkommeligt og smart valg. Men du skal være forsigtig, mens du vælger planen, da de sætter loft for antallet af produkter som på ”Mini” planlægger at du kan sælge op til 100 produkter. Plus, planen inkluderer 1 GB båndbredde og sikker checkout.

Mens du går videre til større planer, har du lov til at sælge flere produkter og mulighed for telefonstøtte. Hver plan fik nogle unikke funktioner.

volusion shopify konkurrenter

“Forsøg” til ”Mini” Brugere af pakken kan få hjælp ved at sende en e-mail eller åbne chatten. Men andre brugere kan også kontakte dem på telefonen. Derudover er de forpligtet til at levere supporttjenester på prioriteret niveau til “pro” og “premium” planholdere.

Grundigt kan du få hjælp 24/7 uanset hvilken type brugere du er. Volusions forskellige tilgængelige planer gør det muligt for dig at vælge den plan, du ønsker. Derudover gør adskillige handelstemaer, let brugervenlighed og fleksibel tilpasning værd at bruge på alle dine forbrug.

Squarespace

Squarespace er en hostet webstedsbygger-software, der tilbyder træk og slip-facilitet til at opbygge onlinebutikken, bloggen og webstederne. De designet eksklusive pakker til e-handelsbrugere. Ligesom Shopify vil du få et intuitivt backend-panel til at styre alle mulighederne i din butik.

squarespace shopify alternativ

Skønt Squarespace ikke omfatter så mange funktioner som Shopify, men de inkluderer alle kernefunktioner, der får din virksomhed fra jorden.

Med nulkodningsevner kan du opbygge en iøjnefaldende butik ved at anvende fra deres forskellige gratis temaer. De hjælper dig med at oprette et mobiloptimeret websted, der bliver obligatorisk på grund af omfattende brug af smartphones.

Planpriserne for e-handelsbutik starter fra $ 26 / måned og med et årligt abonnement får du et gratis domænenavn. Der er ingen grænse for antallet af produkter, du kan tilmelde dig på dit websted. Og vigtigst af alt er du fri for ethvert transaktionsgebyr. Rabatter, ordrer, kunder og lager osv. Er let håndterbare.

I stedet for at installere tilføjelser leveres Squarespace med indbyggede funktioner som betalinger, kasse, kundekonto, regnskab, forsendelse og skat osv. Derudover er der også integrerede muligheder som at aktivere SSL og forbedre SEO.

I øjeblikket understøtter de kun PayPal og Stripe. Så med Squarespace får du ikke så meget mangfoldighed af funktioner som i BigCommerce og LemonStand, men får nok værktøjer til at fungere frit. Derfor foreslår vi, at du prøver deres prøveperiode med gratis kreditkort.

Har du problemer med at tackle noget problem? Squarespace yder samfundsstøtte og et omfattende vidensgrundlag. Hvis du stadig står over for et problem, kan du sende en e-mail eller åbne live chat med deres tekniske agent.

SquareSpace supporttjenester

Så hvis du vil have en enkel løsning, hvor det ikke er nødvendigt at installere tilføjelser eller rodet med teknisk arbejde, ville Squarespace være godt at gå.

LemonStand

Hvis prisfastsættelse er den primære bekymring, der stopper dig for fra Shopify, er LemonStand en god Shopify-konkurrent. Lemonstand blev grundlagt i 2010 og tilbyder en robust e-handelsløsning til små, mellemstore og store virksomheder. Hvis du allerede har Shopify, Magento eller BigCommerce-butik, kan du migrere på LemonStand-servere problemfrit.

Den enorme fordel, der følger med Lemonstand, er tilpassbarheden. Du kan foretage væsentlige ændringer på butiksområdet på egen hånd (har brug for kodningsevner) eller være i stand til at have råd til udvikleren og designeren.

Til en demo overleverer de 14-dages prøvekonto ligesom Shopify. De giver helt ro i sindet miljø ved at tilbyde en teknisk rod gratis self-hostet platform.

Når du har tilmeldt dig, vil du opdage en godt designet WYSIWYG-editor med en meget åbenlys liste over funktioner.

citronstand kontrolpanel

De tilbyder ikke så mange integrationer som Shopify, men de giver med sikkerhed de nyttige sammen med 95+ betalingsportaler.

citronstand apps og betalingssystemer

Indtil videre tilbyder de 15 temaer i deres beholdning. Alle temaer er open source og gratis at bruge. Selvfølgelig kræver et avanceret tilpasningsniveau at udvikle færdigheder, men du kan uden problemer ændre farver, logo og favicon osv..

LemonStand-pakker starter fra $ 19 / måned. Alle planer inkluderer kernefunktioner såsom ubegrænsede produkter, personalkonto, opbevaring og båndbredde.

Der er desuden intet transaktionsgebyr for brug af betalingsgateway. Funktionerne vedrørende SEO, Global CDN, HTTPS, tilpassbar checkout og meget mere inkluderet uanset planen.

shopify alternativer 2017-2018

Den eneste ting du interesserer dig for er antallet af ordrer som starter (basis) -plan giver dig mulighed for at behandle 75 ordrer pr. måned. Så vælg en plan, der forudser din fremtidige vækst.

Hjælp gives til kunden ved live chat og e-mails. Supporttjenesterne er venlige, og deres svar er overraskende hurtigt, selv på e-mails. Derudover opretholder de relevant dokumentation, hvor du kan finde dine svar.

Skønt den mest basale plan er ganske overkommelig med begrænsede ordrer, men den næste plan koster dig betydeligt. Alt i alt kommer en masse funktioner ud af boksen, når man køber LemonStand, hvorfor det er en værdig investering.

WooCommerce + WordPress.org [Self-Hosted]

WooCommerce er en førende e-handelsplatform, der driver mere end 30% butikker (dvs. dækker det meste af markedsandelen end nogen anden).

Faktisk er det et plugin, der installeres på WordPress CMS og giver dig bedre kontrol og fleksibilitet. Derudover er det en open source, så du kan forvandle det til dine behov ved at spørge din udvikler.

Det kan kaldes a gratis Shopify-alternativ da de ikke opkræver noget for deres software eller transaktionsgebyr. Alt hvad du skal købe en domænenavn og a pålidelig WooCommerce hosting.

Du kan få dem begge fra en enkelt udbyder for at indsnævre dit tekniske arbejde. Vi anbefaler kraftigt, at du prøver SiteGround for en stabil, sikker og brugervenlig oplevelse.

siteground shopify alternativer Indien

Et spørgsmål kan beskæftige sig med det, da det er en løsning, der er hostet selv, så det kan kræve masser af teknisk viden og kan forvirre begyndere. Personligt er vi ikke teknisk kyndige fyre, og efter vores erfaring er det utroligt nemt at bruge.

Bestem domænet, tilmeld din plan på SiteGround, og giv dig tid til at blive klar til din konto. Brug derefter 1-klik-installationsprogram fra deres givne cPanel til installation af WordPress.

Installer nu WooCommerce-pluginet, og det er alt. Desuden kan du med bare et klik aktivere Lad os kryptere SSL leveret gratis af SiteGround.

WooCommerce er meget rig på tilføjelser til tilføjelse af flere funktioner. Hundredvis af udvidelser er tilgængelige relateret til forsendelsesmetoder, markedsføring, betalingsmetoder og regnskab osv.

woocommerce shopify alternativer reddit

Plugin kommer med et gratis meget responsivt tema ved navn “Storefront”. Der er også et par gratis børn temaer. Alt, hvad du kan administrere, fra fanen WooCommerce, der vises i WordPress-instrumentbrættet.

De samlede omkostninger ved at få et domæne og en hostingpakke er især meget lavere selv fra Shopifys grundlæggende plan. Desuden kan du sælge så mange produkter og give dig mulighed for at bruge offline, online og digitale betalingsmetoder.

Facebook-integrationen gør din Facebook-side til en god butiksramme til effektiv forøgelse af konverteringsfrekvensen. De tilbyder ikke live chat support.

Du kan e-maile dem, se deres trinvise videoguider og læse gennem deres tutorials. Så hvis du søger en økonomisk, men en komplet løsning, er WooCommerce en iøjnefaldende overvejelse.

Wix

Wix er en dybtgående og stadigt voksende platform til at skabe en professionel web-tilstedeværelse. Grundlagt i 2006, nu er de det administrere over 110 millioner brugere.

De talrige smarte skabeloner, et stort antal apps og meget tilpassede temaindstillinger gør det til et af de meget tætte alternativer til Shopify. Så bliv fortrolig med deres tjenester enten ved hjælp af gratis eller overkommelige betalte planer.

Wix tilbyder 2 måder at opsætte dit websted på. ADI er den hurtige måde, der tager dig med på en tur, efter at du besvarede den række spørgsmål vedrørende din butik, du vil oprette. Mens den anden metode kaldes Wix editor tilbyder mere tilpasning og kontrol, start med at vælge fra 100s skabeloner.

wix steder som shopify

Udover skabelonerne lavede Wix en enorm butik, der indeholder 280+ apps relateret til hver kategori.

Integrering af live chat, sociale medieintegrationer, betalingsgateways eller oprettelse af kuponer kan alt gøres ved blot at installere de enkle tilføjelser.

Yderligere kan du indlejre HTML-koder, tilføje lysbokse, forskellige knapformater og bokse til at skræddersy butikken efter dine behov.

Wix shopify alternativ 2018

Wix leverer sine tjenester til meget utrolige priser. Og deres prisstruktur gør det muligt for dem at få en fordel over Shopify. Planerne starter fra $ 4,50 / måned med meget begrænsede funktioner såsom 1 GB båndbredde og 500 MB opbevaring. Denne plan tillader dig også at forbinde det brugerdefinerede domæne. Så dette er ligesom en meget personlig eller testplan.

For nogle seriøse forretninger skal du vælge en større plan. Du er kun i stand til at oprette en online butik på ”ECommerce” og ”VIP” planer. Det e-handelsplan koster bare $ 16,50 / mån med 10 GB båndbredde og 20 GB lagerplads.

Det bærer også nogle freebies, såsom gratis domænenavn og nogle betalte apps. Mens deres højeste ”VIP” planen koster dig stadig lavere ($ 24,50 / mo) end Shopify og tillade ubegrænset trafik.

Wix er designet på en sådan måde, at den leverer maksimal let brugervenlighed, selv til de nye. Derudover har de trinvis vejledninger og videoguider for bedre forståelse.

I øjeblikket tilbyder de ikke live chat, men for teknisk support kan du sende dem en e-mail. Så uanset om du har den foregående viden eller ej, vil Wix ikke skuffe dig med dens rigelige funktioner, unikke design og overkommelige priser.

Magento [Selvhost]

Magento er en anden førende e-handelsplatform, der blev grundlagt i 2007. Med fuld af nyttige funktioner ombord er platformen et godt valg, når man ser på Shopify-alternativet.

Du kan gætte deres ekspertise inden for tjenester, da det er tillid til af verdensberømte mærker som King Burger, Tom Dixon og Ncare osv..

Magento fås i både gratis og betalt version. Deres betalte version vises med en cloud-hostet struktur og forvandler dit e-handelsvalg til virkelig et ekstravagant valg eller måske endda ud over overkommelige priser.

Mens open source Magento (også community-udgave) kan frit downloades. Men du har brug for et domæne og en hostingplan for at køre open source-versionen.

Som vi tidligere nævner, er SiteGround en meget venlig vært for e-handelsløsninger. Desuden leverer de SSD-hosting, Magento-optimeret server, og 24/7 øjeblikkelig kundesupport. Der er flere andre unikke funktioner:

Siteground webhosting til Magento

Når du først har håndteret tekniske situationer, er det utroligt let og sjovt at betjene Magento-softwaren. Et pænt udseende panel kræver bare din lille indlæringskurve, og der går du.

Tilføjelse af produkter er så simpelt som i andre e-handelsplatforme. Du kan gøre en masse ting, der gør det til et kraftfuldt værktøj til at oprette kuponer, sende ønskelister, gemme indkøbsvogn, når en kunde er uden at købe, forskellige SEO-værktøjer, styre fysiske og digitale produkter, næsten 46 betalingsportaler og mere end du tror, ​​at Shopify kan gøre.

magento bedst shopify alternativ

Magentos open source er uden omkostninger og opkrævede heller ikke noget transaktionsgebyr. Men i modsætning til Shopify dukker Magento ikke op med gratis temaer, men bare det standardtema. Du kan enten købe en fra Magento-markedet eller fra tredjepartsudviklere.

Selvom vores anbefalede vært til Magento er “SiteGround”, der indeholder nogle gratis skabeloner. Og selvfølgelig finder du masser af gratis og premium-udvidelser på deres markedsplads for at tilføje flere funktioner. I tilfælde af at du har brug for hjælp til at besøge ressourceafsnittet på deres websted, brugervejledninger og teknisk dokumentation.

Inden du beslutter dig for Magento, vil vi nævne, at det kun er en pålidelig løsning for teknisk-erfarne fyre, ellers vil du ende med meget spild af tid. Eller du vil ansætte en udvikler, der til sidst vil øge dine udgifter.

Hvad vi vil sige, at hvis du ikke er teknisk kyndig eller bare vil starte, vil oprette en online butik hurtigt, skal du prøve et andet alternativ som Bigcommerce.

BigCartel

BigCartel er også en dejlig løsning at se på, mens du søger efter tjenester, der ligner Shopify. Det bliver et meget potentielt valg, når du ønsker at starte en butik på individuelt niveau, fordi den findes den højeste plan kan sælge op til 300 produkter. Denne fantastiske bygmester startede sin rejse i 2005.

Forskellige tilføjelser er en fantastisk måde at tilføje flere funktioner til for at forbedre butikernes brugervenlighed. Ligesom Shopify understøtter BigCartel dig også til at udføre flere appintegrationer.

bigcartel apps kategorier shopify alternativ

Et godt og let at navigere design er en kritisk del af enhver online butik. BigCartel tilbyder 12+ gratis temaer med rigelige tilpasningsindstillinger. Med blot klik kan du foretage større ændringer i det anvendte tema. Desuden kan en udvikler foretage fuld kodetilpasning på en af ​​de betalte planer.

Det ser ud til, at Shopify kun er den e-handelsbygger, vi har oplevet indtil videre, og som opkræver transaktionsgebyr for at bruge tredjeparts betalingsmetoder. På den anden side, BigCartel understøtter i øjeblikket Apple Pay, PayPal, Square og stripe, mens ingen koster transaktionsgebyr.

BigCartel vedtager en unik tilgang, og i stedet for at tilbyde prøveperioden leverer de en gratis livskonto sammen med de betalte planer. Men den gratis plan er kun begrænset til 5 produkter og tilbyder ingen lageropsporing hverken analyser.

Derudover har du ikke lov til at pege et tilpasset domæne. De betalte planer er hovedsageligt kategoriseret efter antallet af produkter, du kan sælge. Den mest basale planpris $ 9.99 / mo hvor du kan udgive 25 produkter. Så hvis du har brug for nogle seriøse forretninger, er du nødt til at købe en premium-plan, der også vil give dig masser af andre nyttige funktioner.

bigcartel planlægger funktioner

BigCartels hjælpcenter har meget nyttige tutorials, der fører dig til måden at betjene softwaren på. Du finder guider om ethvert emne, grundlæggende at fremme. Derudover har de chatte- og e-mailindstillinger, hvis du vil tale med deres tekniske agenter. Så hvis du tror, ​​at din butik forbliver begrænset til 300 produkter, er det værd at prøve. Eftersom der findes en lille plan, kan du desuden starte fra en mindre plan for at spare på omkostninger.

PrestaShop [Selvhost]

Prestashop er en gratis platform, der giver dig mulighed for at sælge et ubegrænset antal produkter uden at opkræve transaktionsomkostninger og et tæt Shopify-alternativ.

Generelt kan vi sige, at det er gratis, men virkelig skal du købe et domæne og webhosting for at drive en butik gennem denne ligesom Magento eller WooCommerce plugin.

På den anden side har de også en hostet version, der bruger 1&1 hosting (billig WordPress hosting-udbyder).

Da det er selvhost, kan det derfor være problematisk for nogle nybegyndere at indstille det. Men personligt prøvede vi det, og der er intet at forveksle ved. Vi foreslår, at du tager beslutninger om selvhosting ved at abonnere på en plan med en mere værdifuld hostingudbyder end 1&1.

Vi nævner allerede SiteGround hvor du kan få hosting-pakker såvel som domæne, og så forbinder de begge to for at minimere dit arbejde. Du vil have nulproblemer under installationen og mange flere fordele.

siteground alternativ til shopify

Prestashop er en flersproget platform der understøtter 25 sprog dermed hjælp til international salg. De lægger 600+ funktioner i dine hænder som ubegrænsede produkter, produktattributter, gaveindpakning, flere valutaer og forladte indkøbsvogndetaljer osv. Efter installationen ser du en demokonto, der er nyttigt at se på, hvordan detaljerne findes på PrestaShop.

Prestashop backend indstillinger shopify alternativ

Platformen leveres kun med et forudinstalleret tema. Besøg deres markedsplads for flere temaer, eller du kan ansøge købt fra tredjepart. PrestaShop tilbyder et utalligt antal moduler til butikforbedring. Men desværre er det kun få, der er gratis.

På grund af open source-karakteren kan en uafhængig udvikler hjælpe dig med at foretage ændringer i henhold til dit krav. PrestaShop opretholder også et fællesskabsforum, vejledninger, træning, dokumentation og videotutorials. De har en telefonlinje til generel hjælp. For teknisk eksperthjælp, skal du købe deres supportplan, der vil skabe et stort hul i lommen.

Konklusion – Hvad er det bedste alternativ til Shopify?

Shopify er en forbløffende løsning til online shoppingwebsteder, men takket være “race for excellence”, da der er alternativer til rådighed i byen med forældede funktioner og særlig overkommelig pris. Vi håber, at ovennævnte bedste Shopify-alternativer hjælper dig med at finde den der matcher dine behov.

Da der er to typer alternativer, hostet og Self-Hosted. Den Hosted platform som BigCommerce er et godt valg for nybegyndere, mens hvis du har nogle få tekniske færdigheder, kan du nemt bruge en selvhostet som WooCommerce, der giver mere kontrol over ressourcerne og meget let at betjene.

En lille begrænsning kommer med det meste af den hostede løsning er fraværet af tilpasset e-mail-oprettelse. Næsten alle de hostede platforme kan lide Shopify, BigCommerce, og Volusion, osv. tilbyder ikke brugerdefineret e-mail-konto overhovedet eller kun i de højere planer. En brugerdefineret e-mail-konto ender med dit butiknavn / domænenavn og ser mere professionel ud.

Så dette er faktisk de bedste Shopify-alternativer med pålidelige tjenester. Bare prøv dem, da de fleste af dem tilbyder en prøvekonto og fortæl os om dit valg i kommentarafsnittet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map