10 alternativat më të mira gramatikore në vitin 2020

7

A e dini se gabimet gramatikore mund të ndikojnë në renditjen e blogut tuaj, popullaritetin dhe personalitetin tuaj?


Edhe pse gabimet e vogla janë të paditur, shkrimi i artikujve pa gabime duhet të jetë përparësia juaj më e madhe.

Për një folës anglez jo-vendas identifikimi dhe korrigjimi i gabimeve gramatikore është një detyrë e madhe nëse nuk merrni ndihmë nga të tjerët.

Shumica e njerëzve mbështeten në zyrën e MS, por mund të jetë e dobishme për gabimet drejtshkrimore jo për gabimet gramatikore dhe / ose gabimet e tjera. Ndërsa Grammarly është një mjet i avancuar me ton karakteristikash, planet e tij të kushtueshme mund t’ju nxisin të gjeni një alternative Grammarly.

Ju gjithashtu mund të dëshironi të lexoni:
Ofruesit më të lirë të pritjes së cloud

Para se të fillojmë duhet të dini që Grammarly ju lejon të zgjidhni midis anglishtes britanike / amerikane, të kontrolloni plagjiaturën, të ofroni stile të shumta shkrimesh, sugjerime për pasurimin e fjalorit, të gjeni gramatikën & gabimet e pikësimit, edhe me shume. Lexoni përmbledhjen tonë të thelluar të Gramatikës këtu.

Pse gramatikore është më mirë se të tjerët?

Grammarl y është një nga mjetet e përparuara, moderne dhe të përsosura që ofron funksionalitete të shumëfishta në një vend dhe tani, nuk ka asnjë mjet të vetëm të mjaftueshëm për ta mposhtur atë. Megjithëse ka shumë shërbime, algoritmi i përparuar i Grammarly funksionon si një bukuri dhe sugjeron të gjitha gabimet e mundshme brenda disa sekondave. Pra, jepini një provë përsëri dhe shijoni provën 7-ditore FALAS.

 • Ajo eliminon gabimet gramatikore, drejtshkrimore dhe pikësuese.
 • Sugjeron fjalë të përafërta për frazat / fjalët e përdorura zakonisht, ose për të përmirësuar fjalorin.
 • Kontrolloni menjëherë plagjiaturën për të shmangur përmbajtjen e kopjuar.
 • Ju ndihmojmë të përmirësoni strukturën e fjalive me shembuj.

Provoni Gramatiken TANI

Pra, cilido qoftë arsyeja e kërkimit të alternativave të Grammarly, qoftë ajo e çmimit ose e cilësisë, ose diçka tjetër këtu, ne bashkojmë listën e top 10 alternativa më e mirë e Gramatikës.

10 Alternativat më të mira Gramatikore në vitin 2020

1. ProDritimiAid

ProWritingAid është një alternativë e shkëlqyer Gramatikore kur shqetësimi juaj kryesor është çmimi. Shtë një mjet i pasur me tipare i cili është i disponueshëm në të dy versionet falas dhe premium. Ju mund ta përfshini atë lehtësisht në shfletuesin tuaj në mënyrë që të analizoni mangësitë në tekst kur shtypni në Gmail, WordPress, Facebook, dhe Twitter, etj. Për më tepër, ai lehtë mund të integrohet me MS Office dhe Google Docs. Për zhvilluesit, ata gjithashtu ofrojnë qasje API në mënyrë që zhvilluesit të mund ta integrojnë atë me aplikacionin e tyre. Nuk ka asnjë program desktop për përdoruesit falas.

Ashtu si Grammarly, ato ofrojnë shumë stile shkrimi si të përgjithshme, biznesi dhe akademik, posta në blog, etj. Ju mund të zgjidhni nga SH.B.A., MB dhe stili i përgjithshëm i gjuhës angleze. Përdorimi i ProWritingAid është absolutisht i thjeshtë. Pas instalimit të zgjatjes, do të shihni një ikonë të vogël e cila shfaqet sa herë që jeni në redaktorin e tekstit të ndonjë faqeje. Tani thjesht lëvizni kursorin e miut mbi ikonën dhe zgjidhni çfarëdo mundësi që dëshironi të provoni për gramatikën, fjalët e përdorura shumë, stilin, klishet dhe tepricat, etj..

Nëse nuk doni të bëni ndonjë instalim, atëherë thjesht shkoni te ProWritingAid dhe regjistrohuni. Ajo që e bën këtë mjet një alternativë të ngushtë me Grammarly është që ajo mund të kryejë 25 lloje provash në tekstin tuaj, siç janë: gramatika, përemrat, struktura e fjalive & gjatësia, tranzicioni dhe fjalët e paqarta, etj. Karakteristika e stilit të tyre të të shkruarit është shumë e efektshme në rishikimin e fjalëve për përmirësimin e lexueshmërisë.

Opsioni Thesaurus nxjerr në pah fjalët, dhe duke lëvizur kursorin e miut mund të zgjidhni nga lista e fjalëve alternative. Mjeti është i arritshëm me tarifa shumë të lira dhe kushton vetëm 60 dollarë për një abonim vjetor ndërsa një abonim i përjetshëm vjen me 210 dollarë.

Planet mbështeten me një garanci të kthimit të parave 14 ditë. Ato nuk përfshijnë asnjë përkthyes, por sipas mendimit tonë përgjithësisht, nuk konsiderohet një komponent i detyrueshëm në një mjet korrigjimi. Edhe pse ato sigurojnë një kontrollues të plagjiaturës, do t’ju kushtojë një shumë shtesë. ProWritingAid është një mjet i jashtëzakonshëm me një listë të gjatë të veçorive dhe sigurisht që ia vlen paratë tuaja.

2. WhiteSmoke

WhiteSmoke është gjithashtu mjet shumë efikas për shkrimin dhe korrigjimin e gjuhëve angleze. Ai tregon gramatikën, si dhe pikësimin, kontrollin e drejtshkrimit dhe sugjerimet e stilit të të shkruarit. Shtë i disponueshëm për të gjitha llojet e pajisjeve, përfshirë Mac, Windows, shfletues të uebit, iOS, dhe Android, etj. Softueri përmban më shumë se 100 shabllone shkrimesh, si: Resume, Ngushëllime, Faleminderit, Raporte dhe Letra Cover, etj.

Përkthyesi WhiteSmoke është ndërtuar në Përkthimin e Makinës së Statistikave dhe tregon përkthimin me probabilitetin më të lartë për të qenë i saktë. Ata mbështesin pothuajse 55 gjuhë. Programi nxjerr në pah fjalët, dhe duke lëvizur kursorin e miut, ju mund të shihni sugjerimet për gramatikën dhe pikësimin. Kontrollon 16 fushat e ndryshme të fjalisë, siç janë Fragmente, Dhjetë, Punksionim i Saktë dhe Modifikues të Dangling, etj.

Mjeti jep një shpjegim se pse fjala është duke u theksuar dhe gjithashtu jep një shembull se si të veprosh me atë fjalë. Ai gjithashtu paraqet një listë të gjërë sinonimesh përmes tezaurusit e cila është e përsosur për ndërtimin e fjalorit dhe gjetjen e alternativës së një fjale e cila përdoret shumë herë në dokumentin tuaj. Për më tepër, ajo përcakton edhe fjalën e zgjedhur.

Me ndihmën e WhiteSmoke, mund të zbuloni nëse teksti është plagjiaturë apo jo. Kjo është shumë e dobishme nëse punësoni disa shkrimtarë në internet për faqen tuaj të internetit. Kompania zhvilloi një shtesë, e cila ndihmon përdoruesit ndërsa shkruajnë në Outlook, MS Office, ose kuti të tjera të redaktimit të tekstit. WhiteSmoke tregon gabimet me fontin e kuq (për gabimet e gabuara), jeshile (për gramatikën) dhe fjalët gri (për përsëritje).

Një nga gjërat interesante është se ato ofrojnë mësime të ndryshme mësimi video që lidhen me Parafjalët, Foljet Ndihmëse, Përkufizimet, dhe Përemrat, etj. Për ndihmë, mund t’i telefononi ose t’u dërgoni atyre një email. WhiteSmoke kushton 4,16 $ / muaj për këtë "thelbësor" plan dhe 6.67 $ / muaj për "prim" abonim një vjeçar.

Kompania siguron një politikë të rimbursimit 48-orësh për planet që kanë vlefshmëri më pak se 31 ditë ndërsa planet e tjera përfshijnë një politikë të rimbursimit të plotë 31 ditë. WhiteSmoke është një mjet mbresëlënës për një zgjidhje shkrimi në anglisht, por ato ofrojnë vetëm një gjykim 4 ditor i cili është shumë i kufizuar. Sipas përvojës sonë, Xhenxhefili është më i pajtueshëm për sa i përket shfrytëzueshmërisë dhe besueshmërisë sesa WhiteSmoke.

3. Xhenxhefil

Xhenxhefili është një tjetër mjet mjaft i shkëlqyeshëm midis studentëve, mësuesve dhe blogerëve për shkak të rezultateve të tij të efektshme. Xhenxhefili jep veçori me lehtësi më të madhe pasi është në dispozicion për Windows, iOS, Android, Chrome, Safari dhe Mac. Ju mund të përdorni mjetin e korrigjimit të xhenxhefilit gjatë shtypjes në kutitë e redaktimit siç është WordPress ose thjesht shkoni në faqen e tyre dhe ngjisni tekstin. Madje ju ndihmon ndërsa përdorni shiritin e kërkimit në faqet e internetit si YouTube.

Xhenxhefili zbulon gabimet shumë shpejt dhe i nxjerr në pah ato. Kur rri pezull miun mbi fjalën e theksuar, ajo do të japë sugjerimin për korrigjimin e tij. Dhe nëse doni të aprovoni të gjitha sugjerimet menjëherë, atëherë thjesht klikoni në “Miratoni të gjitha”. Ashtu si Grammarly, në Xhenxhefil mund të zgjidhni ose anglishten angleze ose atë angleze.

Xhenxhefili gjithashtu përkthen dokumentin tuaj në 40 gjuhë, përfshirë kinezisht, frëngjisht, urdu, indisht, arabisht dhe rusisht. Për më tepër, ju mund të kërkoni përkufizimin e fjalëve tuaja përmes fjalorit dhe të rifrazoni fjalitë tuaja për larminë e strukturës. Për më tepër, mund të krijoni një fjalor personal në mënyrë që programi të mos tregojë gabime për ato fjalë herën tjetër. Lexuesi i tekstit është një veçori tjetër unike e Xhenxhefilit e cila është e dobishme për të mësuar shqiptimin, por është në dispozicion vetëm në versionin premium.

Ekzistojnë dy versione Falas dhe Premium. Versioni falas mungon disa karakteristika si raporti i analizës së gabimeve, lexuesi i tekstit dhe kontrolluesi i pakufizuar i gramatikës. Ne ju sugjerojmë të instaloni shtrirjen e shfletuesit ose desktopin e tyre në vend që të provoni faqen e tyre të internetit. Sepse kur kontrolloni tekstin tuaj duke ngjitur në faqen e tyre në internet, ai do të analizojë vetëm fjalë të kufizuara.

Për një plan vjetor, Grammarly tarifë 11,66 $ / muaj ndërsa Xhenxhefili kushton 7,49 $ / muaj (duke ofruar një zbritje prej 40%). Xhenxhefili është një nga alternativat e shkëlqyera Grammarly për Mac dhe përdoruesit e tjerë, por i mungon një mjet plagjiature që lehtëson botuesin në internet të luftojë kundër dublikimit. Për më tepër, kur përdorni sinonimet e tyre ose veçorinë e përkufizimit duke klikuar me të djathtën mbi fjalën, ajo zhvendoset në butonin sinonim ose përkufizim në vend që të tregoni informacionin në të njëjtën skedë. Nuk është një problem i madh por duket irrituese.

 • Grammarly vs Xhenxhefili – Cila është më mirë?

4. Jetpack

Tjetra në listë është plugin Jetpack WordPress. Nëse po përdorni WordPress, atëherë mund të jeni duke e përdorur tashmë këtë shtojcë. Për shkak se ky mjet mund të sjellë përfitime të shumta siç është ndjekja e trafikut të faqes suaj, përmirësimi i sigurisë, temat falas dhe shumë më tepër. Karakteristika e saj e korrigjimit funksionon në të njëjtat parime si Pas vijës së vdekur. Për blogerët e WordPress, është mirë që të keni një mjet korrigjimi të drejtë në redaktorin e postave, në vend që të ngjitni përmbajtjet veçmas në redaktorin e tekstit të mjetit anglisht kontrollues.

Pas instalimit të Jetpack, do të shihni një ikonë si kjo. Filloni të shkruani ose thjesht ngjisni përmbajtjen dhe pastaj goditni atë ikonë. Do të fillojë të skanojë dhe të shënojë fjalët me vija të kuqe, jeshile dhe blu. E kuqe do të thotë se fjala është gabuar ose keqpërdorur; jeshile tregon gabime gramatikore ndërsa blu tregon shenjën për stilet e shkrimit. Për më tepër, ai gjithashtu jep shpjegimin për gabimet.

Ju mund të konfiguroni mjetin e korrigjimit të Jetpack duke lundruar Përdoruesit => Profili juaj Thjesht kontrolloni kutitë për veçorinë që dëshironi të aktivizoni. Karakteristika kryesore përfshin zbulimin e frazave të tepruara, komplekse, pasive dhe fjalive të fjalës, etj.

Karakteristikat e gramatikës jetpack

Për më tepër, mjeti mund të korrigjojë postimet e shkruara në anglisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht dhe frëngjisht.

Mjeti është i thjeshtë, dhe ju mund të përdorni të gjitha tiparet e tij të korrigjimit pa paguar as një qindarkë. Por ajo humbi disa tipare kryesore. Ju nuk mund të hartoni fjalorin personal dhe nuk do të tregojë fjalët e keqpërdorura të shkruara në gjuhë të ndryshme nga anglishtja. Gjithashtu, ata nuk do t’ju lejojnë të zgjidhni nga stilet e SH.B.A.-së, Anglisë dhe Kanadezëve. Nga përvoja jonë, ajo nuk është aq e efektshme sa Grammarly ose Xhenxhefili, por është një mjet i denjë falas që mund t’ju ndihmojë të përmirësoni aftësitë tuaja themelore të shkrimit.

5. PaperRater

PaperRater punon në algoritmet e kompjuterit i cili emërtohet me dashuri si Grendel. Aktualisht, nuk ka asnjë zgjatje ose versionin e desktopit të këtij mjeti. Thjesht vizitoni tyre Kontrollues i provave dhe gramatikës dhe vendosni tekstin tuaj në kutinë që shfaqet para jush dhe merrni raportin. Sistemi i tyre nënvizon fjalët të gabuara ose që kanë probleme gramatikore. Fotografia më poshtë rendit tiparet e PaperRater.

karakteristika të letrave verifikuese

Meqenëse ka shumë të dhëna të publikuara çdo vit nga botuesit online, bëhet e nevojshme botimi i të dhënave origjinale. PaperRater gjithashtu ofron kontrollues të plagjiaturës si Grammarly. Por në një version falas, kontrollori i plagjiaturës tregon vetëm përqindjen e unoriginalitetit. Ju nuk mund të gjeni linjat e plagjiaturës ose përmbajtjen pa u pajtuar në një plan të paguar. Gjithashtu, është i integruar me mjetin e proofreader-it, që do të thotë se duhet të ngjitni tekstin në Checker Plagiarism veç e veç.

Ata gjithashtu ofrojnë ndërtues fjalori. Thjesht vendosni fjalën, dhe ata paraqesin përkufizimin, si dhe fjali të shembujve të ndryshëm, në mënyrë që të merrni idenë e përdorimit të asaj fjale.

PaperRater është i ngjashëm me Grammarly, por versioni i tij falas ka kufizime të ndryshme. Ju nuk mund të importoni skedarët dhe gjithashtu mjeti është i kufizuar në 5 faqe. Për më tepër, lexuesi i tyre është pak kompleks. Për një abonim premium, megjithëse programi është i lirë, ai nuk është një zgjidhje përfundimtare dhe nuk mund të mbështeteni vetëm në të.

6. Shkruaj shkëlqyeshëm

Shumëllojshmëria e karakteristikave e bën SlickWrite një alternativë të ngushtë me Grammarly. Para së gjithash, përdorni redaktorin e tyre për të shkruar ose thjesht ngjitur tekstin. Tani goditi kontrollin nga shirita anësor. Mjeti do të tregojë elementë të ndryshëm nga paragrafët tuaj si fjali të tepërta, zëri pasiv, fjalët e tranzicionit, ndajfoljet dhe fjalët e zakonshme të fillimit, etj.

Gjëja interesante për SlickWrite është se ajo ka mundësi të shumta të integruara. Kur zgjidhni një fjalë, një shfaqje shfaqet në fund, ku mund të zgjidhni të gjeni fjalë të asociuara, dhe tezaurin ose përkufizimin e fjalorit. Gjithashtu, përfshin opsione Google dhe Wikipedia për të marrë më shumë informacion.

Lexueshmëria ka shumë rëndësi sepse një artikull që është i tmerrshëm për tu lexuar është pothuajse i padobishëm për lexuesit dhe / ose kërkuesit e informacionit. Duke përdorur veçorinë e strukturës së fjalive të SlickWrite, mund të rrisni lexueshmërinë e artikullit tuaj. Do të tregojë fjalitë e ndërlikuara dhe të gjata. Si shkrimtar, ju mund të mos jeni të vetëdijshëm për “Rrjedhin”. SlickWrite paraqet detaje grafike për gjatësinë e fjalës, gjatësinë e fjalisë dhe rrjedhën strukturore në mënyrë që përdoruesi të mund të ndryshojë shpejtësinë e rrjedhës me lehtësi.

Mund të konfiguroni SlickWrite brenda pak çastesh, thjesht shkoni te cilësimet e tij dhe kontrolloni kutitë për llojet e çështjeve që dëshironi të gjeni në tekstin tuaj. Ndër të gjitha cilësitë, pjesa më e mirë e këtij softveri të korrigjimit të faqeve në internet është statistikat. Do të paraqesë një analizë të thelluar të përgjithshme të përmbajtjes suaj, si dhe statistika të frazave dhe fjalëve. Deri më tani, ju mund të shijoni shërbimet e tyre pa kosto sepse aktualisht nuk ka ndonjë version premium.

SlickWrite është një mjet i jashtëzakonshëm që përfshin rregulla të shumta të cilat mund t’i aktivizoni ose çaktivizoni sipas dëshirës tuaj. Por kësaj i mungon komoditeti. Ashtu si në Grammarly ata lejojnë korrigjimin me një klik ku thjesht duhet të klikoni në sugjerimin për korrigjim. Kjo do të thotë që ju mund të përdorni Slick Writ vetëm për të zbuluar gabimet. Për një folës anglez jo-vendas, ju sugjerojmë të provoni një mjet që siguron lehtësinë e përdorimit për korrigjim siç është Grammarly.

 • Konsideroni gjithashtu të lexoni: Top 10 damat dhe shërbimet e plagjiaturës

7. 1Checker

Kur eksploroni 10 alternativat më të mira Gramatikore, 1Checker me siguri u rendit në një pozitë të mirë për shkak të natyrës së tij fleksibël. Mund ta përdorni versionin në internet ose ta instaloni në pajisjet tuaja Windows ose Mac. Mund të jetë i integruar me Word dhe Outlook. Programi funksionon në sistemin e përpunimit të gjuhës natyrore i cili është një kombinim i shkencës kompjuterike dhe gjuhës artificiale.

Kur klikoni në “Rishikim”, pas disa kohësh ajo do të tregojë statistikat që janë përqindjet e Gramatikës, Drejtshkrimit dhe gabimeve të tjera. Thjesht mbylleni atë dhe filloni të redaktoni. Mjeti thjesht nxjerr në pah gabimet dhe paraqet këshilla më poshtë fjalëve. Ata shfaqin gjithashtu shpjegimin e fjalëve të flamurit në shiritin anësor. Nëse nuk doni të rishikoni çdo gabim, atëherë goditni “Aplikoni të gjithë” për një korrigjim automatik.

1Checker gjithashtu ofron mijëra shabllone që lidhen me biznesin dhe komunikimet. Thjesht zgjidhni “Modelin e Dokumentit” dhe më pas plotësoni boshllëqet që shfaqen në anën e majtë. Ata automatikisht gjenerojnë një kopje të mirë të dokumentit. 1Checker gjithashtu përfshin përkthyesin i cili mundësohet nga Google dhe Bing në mënyrë që të mund të përktheni shpejt fjalët dhe frazat e paqarta.

Shtë një program falas si versioni Grammarly falas për të zbuluar gabimet themelore. Mund të jetë e dobishme për të eleminuar gatishmërinë, gabimet drejtshkrimore dhe ndryshimet strukturore. Në përgjithësi, është e denjë ta përdorni këtë program pasi nuk ju kushton asgjë.

8. OnlineCorrection

Korrektimi Online është një program falas online për t’ju shpëtuar nga sikleti me të cilin mund të përballeni për shkak të gabimeve gramatikore dhe drejtshkrimore. Analizon me kujdes përmbajtjen tuaj dhe më pas rendit gabimet. Bërja e korrigjimeve është shumë e lehtë pasi fjalët e gabuara tregohen me ngjyra të ndryshme. Mjeti gjithashtu siguron fjalët e sugjeruara.

Korrektimi Online kërkon për gramatikën, stilin, shqiptimin, pikësimin dhe dublikimin e fjalëve në tekstin tuaj. Nuk ka asnjë mënyrë për të gjetur origjinalitetin e përmbajtjes. Gjithashtu, ata nuk ofrojnë ndonjë version premium të mjetit.

Së bashku me veçorinë e korrigjimit në anglisht, OnlineCorrection gjithashtu mbështet gjuhë të shumta që është pjesa më e mirë e këtij kontrolluesi. Softueri mund të korrigjojë çdo tekst i cili është i shkruar në gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, italisht, polonisht, portugez dhe rusisht.

Korrektimi Online është një mjet i thjeshtë për të korrigjuar artikullin përpara se ta botoni ose paraqisni këdo. Mund të jetë një mundësi e konsiderueshme nëse jeni duke kërkuar alternative të Gramatikës falas. Gjithashtu, nuk ka nevojë të regjistroheni, kështu që duhet t’i provoni.

9. Hemingway

HemingWay kryesisht përqendrohet në rritjen e lexueshmërisë së postimeve tuaja. Ju mund të përdorni versionin e tyre në internet ose të shkarkoni aplikacionin e desktopit. Por ju duhet të paguani 19,99 $ për versionin e desktopit. Për më tepër, ai mund të përdoret në WordPress ose redaktorin Medium. Ata gjithashtu paraqesin notën e lexueshmërisë.

Kur ngjisni tekst, do të nxjerrë në pah frazat me ngjyra të ndryshme. Mjeti ju tregon se cila fjali është e vështirë për t’u lexuar, dhe gjithashtu ofron sugjerime për të thjeshtuar fjalët. Redaktori i Hemingway gjithashtu ka mundësi të shumta si tituj, të guximshëm, italikë, plumba, dhe futjen e lidhjeve, etj. Ndërsa nga ana tjetër, redaktori Grammarly nuk lejon përdoruesin të futë lidhjet ose të ngjisë një tekst me lidhjet.

Mjeti gjithashtu tregon zërin pasiv nga fjalitë. Nga këndvështrimi ynë, Hemingway nuk është një mjet efektiv për gabime gramatikore.

Megjithëse, është një mjet i shkëlqyeshëm për të përmirësuar lexueshmërinë e artikujve tuaj, ku përshtatet? Së pari mund të përdorni disa mjete të avancuara si Grammarly dhe më pas ta kaloni atë artikull nëpër Hemingway, në mënyrë që artikulli juaj jo vetëm që të jetë i lirë nga gabime gramatikore, por edhe i kompozuar në një mënyrë që është e thjeshtë për t’u lexuar.

10. Reverso

Nëse jeni duke kërkuar për një mjet të korrigjimit të faqeve në internet, atëherë Reverso është për ju. Ata zhvilluan një shtesë për përdoruesit e Chrome, por nuk ka asnjë program desktop, Android ose iOS. Për të përdorur versionin në internet thjesht shkoni te R të e prapme dhe ngjitur tekstin. Mund të mos i gjejë gabimet paraprake, por është mirë të gjesh gabimet themelore.

Pra, çfarë e bën atë një program të ngjashëm me Grammarly? Ajo ka një fjalor të integruar së bashku me opsione të bashkuara dhe sinonime. Për t’i përdorur këto, së pari zgjidhni të gjithë tekstin dhe më pas zgjidhni opsionin. Shtë mirë nëse nuk doni të hapni faqe të ndryshme për të gjetur përkufizimin ose sinonimet e fjalëve specifike.

Reverso mbështet gjuhë të shumta që do të thotë se mund të përkthen të dhënat tuaja në çdo gjuhë që ata mbështesin si gjermanisht, frëngjisht, arabisht dhe rusisht, etj. Nëse doni të përmirësoni aftësitë tuaja gramatikore, atëherë duhet të vizitoni bazën e tyre të organizuar mirë të njohurive, ku ato të keni informacione rreth tensioneve, foljeve, ndajfoljeve, parafjalëve dhe temave të tjera. Ata gjithashtu kanë tema të shumta në lidhje me rregullat e gramatikës franceze.

Ju duhet të përdorni shtrirjen e tyre Chrome nëse përballeni me pengesa gjuhësore në leximin e artikujve. Pas instalimit të shtesës, klikoni dy herë në ndonjë nga fjalët e shfaqura në çdo faqe në internet për t’i përkthyer ato në 11 gjuhë të ndryshme. Në mënyrë të ngjashme, ju mund të përktheni fjali.

Sipas përvojës sonë personale, ky mjet mund të përdoret për ndërtimin e larmisë së fjalive, por për të korrigjuar dokumentet nuk mund të mbështeteni vetëm në të. Për më tepër, një problem i vogël me Reverso është se ai mund të kontrollojë vetëm 600 karaktere. Kështu që, për ribotim të thjeshtë dhe më e rëndësishmja nëse vuani me dallime gjuhësore, atëherë me siguri ka kuptim ta përdorni.

 • SSD Hosting
 • më i lartë "10" Ofruesit më të mirë të shpejtë të mbajtjes së faqes në internet
 • më i lartë "10" Shërbimet e hostimit të Windows Server
 • 10 "më i mirë" Bleni alternativa për të konfiguruar sitin tuaj të tregtisë elektronike

përfundim

Sipas përvojës sonë, ProWritingAid dhe WhiteSmoke janë ndër alternativat më premtuese të Gramatikës.

Por personalisht, ne sugjerojmë së pari të përpiqeni të përdorni Grammarly pasi është mjeti më i avancuar i cili mund të zbulojë 400+ gabime të thjeshta deri të avancuara gramatikore dhe gjithashtu të dëshmojë mirë për përmirësimin e fjalorit. Për më tepër, ajo ka ndërfaqen më miqësore në krahasim me cilindo nga mjetet në industri tani.

A keni ndonjë alternativë më të mirë Gramatikore në mendjen tuaj? Nëse po, ju lutemi ndani në seksionin e komenteve më poshtë dhe na tregoni se cilin mjet përdorni për të korrigjuar gabimet e shkrimit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map