10 Alternativa më e mirë për blerjen dhe konkurrentët për faqet e internetit të e-commerce

0

Shopify është një zgjidhje e përshtatshme, por jo përfundimtare dhe nëse për ndonjë arsye jeni duke kërkuar Shopify alternativa, atëherë keni zbritur në vendin e duhur.


Oneshtë një nga programet më të njohura të krijuesve të faqeve në internet për faqet e internetit të tregtisë elektronike, i cili jo vetëm që ofron mënyrën më të lehtë dhe kombinimin e mjeteve të fuqishme, por kërkon edhe një sasi shumë minimale të aftësive teknike.

Shopify mbështet disa porta pagese dhe shtesa për përmirësimin e shfrytëzueshmërisë. Por nuk do të thotë se përshtatet më së miri me nevojat e gjithkujt.

Për më tepër, nëse nuk jeni të sigurt për Shopify, atëherë mund t’i provoni duke u regjistruar një gjykim falas 14-ditor.

Për shkak të larmisë së ndryshme të produkteve, nevojat luhaten nga një person në tjetrin. Pra, ka shanse që ju të mos merrni një tipar nga Shopify që ju dëshironi vërtet.

Pra, këtu ne paraqesim alternativën më të mirë për Shopify përfshirë një përmbledhje gjithëpërfshirëse për secilin.

Disa nga zëvendësuesit janë pritur atje ku shumica e aspekteve teknike të trajtuara nga vetë kompania, por ato mund të ndryshojnë në karakteristikat nga Shopify.

Ndërsa pak janë të vetë-pritura, ku shumica e punës së kontrollit dhe teknike mbetet në duart tuaja, të tilla si blerja e një pritjeje, instalimi i softverit, implementimi i SSL, dhe mbartja e azhurnimeve, etj.

Nëse çmimi i Shopify ju fiket, atëherë një zgjidhje e vetë-pritur duket më e mundshme.

Shopify Best Alternative 2019

Alternativa më e mirë e blerësve e vitit 2020 dhe konkurrentët për faqet e internetit të e-commerce dhe dyqane

BigCommerce

BigCommerce është një platformë e mirënjohur e-commerce që zë një pjesë të konsiderueshme të tregut. Ju nuk keni nevojë të jeni një teknik ose të punësoni një zhvillues.

është një platformë e pritur që do të thotë ekipi teknik i BigCommerce të kujdeset për web hosting, SSL, arna të sigurisë dhe azhurnime të tjera.

Përveç kësaj, ju mund të tregoni domain-in tuaj të blerë nga regjistruesi tjetër i domain-it ose thjesht të blini në BigCommerce për të hequr qafe punën teknike.

Duke filluar nga 2 persona tani ata kanë qindra të punësuar. Dhe deri tani ata lehtësoi më shumë se 8 miliard dollarë shitje të tregtarëve.

Ashtu si Shopify, BigCommerce gjithashtu ka një përdorim të thjeshtë të bordit administrativ. Nëse ndonjëherë përdorni pultin e WordPress, atëherë besoj se nuk do të hasni ndonjë telashe në trajtimin e temave dhe cilësimeve të tjera.

Sinqerisht, është jashtëzakonisht e lehtë nëse keni ndonjë përvojë të mëparshme apo jo.

Paneli i tryezave BigCommerce

Bigcommerce mori më shumë karakteristika në kovën e saj sesa Shopify. Ata ofrojnë një 15 ditë periudhë prove për një provë. Ka shumë tema falas dhe të paguara me mundësi të shumta të personalizueshme.

Duke mbajtur mënjanë veçoritë themelore që lidhen me produktet, portat e pagesave, temat dhe aplikacionet, etj. Mund të arrini në cilësimet e avancuara si arka, Paketimi i Dhuratave, gjurmimi i bashkëpunëtorëve, inventari dhe njoftimi i porositjes gjithashtu.

Guess what Shopify tarifon një tarifë 2% për çdo transaksion. Mënyra e vetme për t’i shpëtuar kësaj është të përdorni metodën e tyre të pagesës brenda. Nga ana tjetër, BigCommerce mbështet offline, metodat e pagesës në internet dhe dixhitale dhe ju jeni të lirë të përdorni çdo portë pagese.

portat e pagesës së bigcommerce

Mund të afroheni më shumë në aplikacione falas si MailChimp ndërsa Shopify ofron një sërë aplikimesh, por shumica e tyre janë etiketuar me ndonjë kosto shtesë.

alternative e madhe për të bërë blerje

Nga këndvështrimi i çmimit, të dy kompanitë pothuajse tarifojnë tarifa të ngjashme. Blerje tarifash 29 dollarë për planin themelor ndërsa lejoni vetëm 2 llogari të stafit.

Nga ana tjetër, BigCommerce mbështet llogari të pakufizuar të stafit, integrimin me Amazon & eBay, produkte të pakufizuar, SSL të dedikuar falas për 29,95 $ / muaj.

Të dy ofrojnë mbështetje live 24/7 për ndihmë të shpejtë. Plus, forume në komunitet, udhëzues dhe dokumentacion dëshmojnë shumë të dobishëm për mësimin dhe zgjidhjen e problemeve.

Volusion

Volusion është një pjesëmarrës me përvojë në industrinë e tregtisë elektronike që po punon që nga viti 1999 dhe një nga konkurrentët më të mirë të Shopify. Ata janë duke kaluar mbi 180K konsumatorë. Volusion ofron një gamë të planeve për të përmbushur çdo lloj klienti.

Shtë një platformë e pritur që do të thotë që ju do të merrni të gjitha gjërat prej tyre për të marrë dyqanin tuaj para publikut. Mund të filloni një turne falas me 14 ditë periudhë prove.

Ata ofrojnë dizajne mbresëlënëse falas për një dyqan. Mund të bëni shumë ndryshime duke redaktuar, edhe nëse nuk keni aftësi teknike. Gjithçka është e dukshme në redaktorin e tyre WYSIWYG dhe jemi të sigurt që nuk do të humbni kurrë.

Për të rritur shifrën tuaj të shitjeve, ata ju lejojnë juve integrohuni me eBay, Amazon dhe Facebook, etj. Për më tepër, ata paraqesin analiza të ndryshme të dobishme në pult.

alternativa e vullusit për blerjen e pultit

Edhe pse nuk ka aq shumë porta pagese si Shopify, por të gjitha sistemet e mbështetura të pagesave në Volusion janë falas ndërsa Shopify tarifon transaksion 2% të transaksionit që do të ulë fitimet tuaja.

Ju nuk keni nevojë të instaloni shtesat pasi zbukurohen me gjithçka që ju nevojitet. Ju dëshironi të gjurmoni ROI, të përmirësoni SEO, të krijoni zbritje ose dëshironi të vendosni një CRM? Të gjitha janë të ndërtuara paraprakisht. Ekziston një listë e veçorive të përfshira në çdo plan

Karakteristikat e planeve të vjedhjes

Gama e planeve e bën Volusion një zgjedhje të përballueshme dhe të zgjuar. Por duhet të keni kujdes gjatë zgjedhjes së planit pasi ato kapin numrin e produkteve si në “Mini” plan ju mund të shesë deri në 100 produkte. Plus, plani përfshin gjerësi bande prej 1 GB dhe arka e sigurt.

Ndërsa kaloni në plane më të mëdha, ju lejohet të shesni më shumë produkte dhe pajisje të mbështetjes telefonike. Secili plan mori disa veçori unike.

vullumëzimi i blerjeve konkurruese

“Gjyqi”“Mini” Përdoruesit e paketave mund të marrin ndihmë duke dërguar një email ose të hapin bisedën. Por përdoruesit e tjerë mund t’i kontaktojnë ata edhe në telefon. Për më tepër, ata janë të përkushtuar të ofrojnë shërbime mbështetëse të nivelit prioritar për mbajtësit e planit “pro” dhe “premium”.

Plotësisht ju mund të merrni ndihmë 24/7 pa marrë parasysh se çfarë lloji të përdoruesve jeni. Disponueshmëria e planeve të ndryshme të Volusion ju mundëson të zgjidhni planin e nevojave tuaja. Për më tepër, temat e shumta të tregtisë, përdorshmëria e lehtë dhe përshtatja fleksibël e bëjnë vlerën e çdo shpenzimi tuaj.

SquareSpace

Squarespace është një program ndërtues i pritur i faqes në internet që ofron lehtësira tërheqëse për të krijuar dyqanin, blogun dhe faqet në internet. Ata hartuan pako ekskluzive për përdoruesit e e-commerce. Ashtu si Shopify, do të merrni një panel intuitiv të prapambetjes për të menaxhuar të gjitha perspektivat e dyqanit tuaj.

hapësirë ​​katrorish blerje alternative

Edhe pse Squarespace nuk përfshin aq shumë karakteristika sa Shopify, por ato përfshijnë të gjitha tiparet kryesore për të marrë biznesin tuaj jashtë terrenit.

Me aftësi kodimi zero, mund të krijoni një dyqan tërheqës, duke aplikuar nga shumëllojshmëria e temave të tyre falas. Ato ju ndihmojnë të krijoni një sit të optimizuar për celular që bëhet i detyrueshëm për shkak të përdorimit të gjerë të telefonave inteligjentë.

Prmimet e planit për dyqani i tregtisë elektronike fillon nga 26 dollarë në muaj dhe me një pajtim vjetor, ju do të merrni një emër domain falas. Nuk ka asnjë kufizim në numrin e produkteve që mund të regjistroni në faqen tuaj. Dhe më e rëndësishmja ju jeni të lirë nga çdo tarifë e transaksionit. Zbritjet, porositë, klientët dhe inventarët, etj janë lehtësisht të menaxhueshëm.

Në vend që të instaloni shtesa Squarespace vjen me karakteristika të integruara si pagesa, arka, llogari e klientit, kontabilitet, dërgesë dhe taksë, etj. Plus, ekzistojnë edhe mundësi të integruara si aktivizimi i SSL dhe përmirësimi i SEO.

Aktualisht, ata mbështesin vetëm PayPal dhe Stripe. Pra, me Squarespace, nuk do të merrni aq shumëllojshmëri të veçorive sa në BigCommerce dhe LemonStand por merrni mjete të mjaftueshme për të operuar lirshëm. Kjo është arsyeja pse ne ju sugjerojmë të provoni periudhën e provës falas të kartave të tyre të kreditit.

Keni probleme për të trajtuar ndonjë çështje? Hapësira Squares siguron mbështetje të komunitetit dhe një bazë të gjerë njohurish. Prapëseprapë, nëse po përballeni me një problem, dërgoni një email ose hapni bisedë të drejtpërdrejtë me agjentin e tyre teknik.

Shërbime mbështetëse SquareSpace

Pra, nëse doni një zgjidhje të thjeshtë, ku nuk ka nevojë të instaloni shtesa ose rrënojat me punën teknike, Squarespace do të ishte mirë të shkoni.

LemonStand

Nëse çmimi është shqetësimi kryesor që po ju largon nga Shopify, atëherë LemonStand është një konkurrent i mirë i Shopify. E themeluar në vitin 2010, Lemonstand ofron një zgjidhje të fuqishme të tregtisë elektronike për bizneset e vogla, të mesme dhe të mëdha. Nëse tashmë keni dyqan Shopify, Magento ose BigCommerce, mund të migroni në serverët LemonStand pa probleme.

Avantazhi i madh që vjen me Lemonstand është përshtatshmëria. Ju mund të bëni ndryshime domethënëse në sheshin e dyqaneve vetë (ka nevojë për aftësi kodimi) ose në gjendje të përballoni zhvilluesit dhe projektuesit.

Për një demonstrim, ata dorëzojnë Llogari gjyqësore 14-ditore ashtu si Shopify. Ato sigurojnë plotësisht mjedisin e paqes së mendjes duke ofruar një platformë teknike të pritur vetë të pritur nga vetja.

Pas regjistrimit, do të zbuloni një redaktor të WYSIWYG të dizajnuar mirë me një listë shumë të dukshme të veçorive.

panel kontrolli limoni

Ata nuk ofrojnë aq integrime sa Shopify por sigurisht ofrojnë ato të dobishme së bashku 95+ portat e pagesave.

aplikacione limon dhe sistemet e pagesave

Deri më tani ata ofrojnë 15 tema në inventarin e tyre. Të gjitha temat janë me burim të hapur dhe të lirë për t’u përdorur. Sigurisht, një nivel i përparuar i personalizimit kërkon aftësi në zhvillim por ju mund të ndryshoni ngjyrat, logon, dhe favorizimin, etj. Pa mundim.

Paketat LemonStand fillojnë nga 19 dollarë në muaj. Të gjitha planet përfshijnë karakteristika thelbësore të tilla si produkte të pakufizuara, llogari të stafit, ruajtje dhe gjerësi bandë.

Plus nuk ka tarifë transaksioni për përdorimin e portës së pagesës. Karakteristikat në lidhje me SEO, Global CDN, HTTPS, arka të personalizueshme dhe shumë më tepër të përfshira pavarësisht nga plani.

blerja e alternativave 2017-2018

E vetmja gjë që ju intereson është numri i porosive pasi plani fillestar (themelor) ju lejon të përpunoni 75 urdhra në muaj. Kështu që zgjidhni një plan ndonjë që parashikon rritjen tuaj të ardhshme.

Ndihma i jepet klientit përmes bisedës live dhe postës elektronike. Shërbimet e mbështetjes janë miqësore dhe përgjigja e tyre është çuditërisht e shpejtë edhe në email. Për më tepër, ata mbështesin dokumentacionin përkatës, ku mund të gjeni përgjigjet tuaja.

Edhe pse, plani më themelor është mjaft i përballueshëm me porosi të kufizuara, por plani tjetër ju kushton ndjeshëm. Në përgjithësi, shumë karakteristika dalin nga kutia kur blejnë LemonStand, kjo është arsyeja pse është një investim i denjë.

WooCommerce + WordPress.org [Vetë-hostuar]

WooCommerce është një platformë udhëheqëse e-commerce që fuqizon më shumë se 30% dyqane (d.m.th. mbulon pjesën më të madhe të tregut se çdo tjetër).

Në fakt, është një plugin që instalohet në WordPress CMS dhe ju siguron kontroll më të mirë dhe fleksibilitet. Për më tepër, është një burim i hapur në mënyrë që ta shndërroni atë në nevojat tuaja duke pyetur zhvilluesin tuaj.

Mund të quhet a Falas alternative alternative Shopify pasi nuk ju ngarkojnë asgjë për programin e tyre ose ndonjë tarifë të transaksionit. Të gjithë ju duhet të blini një emri i domain dhe a WooCommerce i besueshëm hosting.

Ju mund t’i merrni të dy nga një ofrues i vetëm për të ngushtuar punën tuaj teknike. Ne ju sugjerojmë fuqimisht të provoni SiteGround për një përvojë të qëndrueshme, të sigurt dhe miqësore për përdoruesit.

sheshi i faqes blej alternativa në Indi

Një pyetje mund të shpjegojë se pasi është një zgjidhje e vetë-pritur, kështu që mund të kërkojë shumë njohuri teknike dhe mund të ngatërrojë fillestarët. Personalisht, ne nuk jemi njerëz të teknologjisë dhe në përvojën tonë, është tepër e thjeshtë për t’u përdorur.

Vendosni domenin, regjistrohuni planin tuaj në SiteGround dhe jepni pak kohë për t’u përgatitur për llogarinë tuaj. Pas kësaj përdorni instaluesin 1-klikues nga cPanel e tyre të caktuar për instalimin e WordPress.

Tani instaloni shtojcën WooCommerce dhe kjo është e gjitha. Për më tepër, me vetëm një klik mund të aktivizoni Le të Encrypt SSL të siguruar falas nga SiteGround.

WooCommerce është shumë i pasur me shtesa për të shtuar më shumë karakteristika. Qindra shtesa janë në dispozicion në lidhje me metodat e transportit, marketingut, metodave të pagesës dhe kontabilitetit, etj.

woocommerce blini redditimin e alternativave

Shtojca vjen me një temë falas me shumë përgjegjësi të quajtur “Storefront”. Ka edhe një fëmijë të lirë themes. Gjithë sa mund të menaxhoni nga skedari WooCommerce i treguar në pultin e WordPress.

Kostoja e përgjithshme për të marrë një domain dhe paketë pritëse është veçanërisht shumë më e ulët edhe nga plani themelor i Shopify. Për më tepër, ju mund të shesni sa më shumë produkte dhe t’ju lejojë të përdorni mënyra offline, online dhe pagese dixhitale.

Integrimi në Facebook e bën faqen tuaj në Facebook një rrugë të mirë për rritjen efektive të shkallës së konvertimit. Ata nuk ofrojnë mbështetje live chat.

Ju mund t’i dërgoni me email, të shikoni udhëzuesit e tyre video-pas-hapi dhe të lexoni në mësimet e tyre. Pra, nëse po kërkoni një zgjidhje ekonomike, por një zgjidhje të plotë, WooCommerce është një konsideratë tërheqëse.

Wix

Wix është një platformë e thellë dhe në mënyrë të qëndrueshme në rritje për të krijuar një prani profesionale në internet. Të themeluar në vitin 2006 tani janë duke menaxhuar mbi 110 milion përdorues.

Modelet e shumta të mrekullueshme, një numër i konsiderueshëm i aplikacioneve dhe opsionet e temave shumë të personalizueshme e bëjnë atë një nga alternativat shumë të afërta për të Shopify. Kështu që njiheni me shërbimet e tyre qoftë duke përdorur plane falas ose të përballueshme me pagesë.

Wix ofron dy mënyra për të ngritur faqen tuaj të internetit. ADI është mënyra e shpejtë që ju çon në një turne pasi kur iu përgjigjën serisë së pyetjeve në lidhje me dyqanin tuaj që dëshironi të vendosni. Ndërsa metoda e dytë quhet Redaktori Wix ofron më shumë personalizim dhe kontroll, filloni duke zgjedhur 100s shabllone.

faqet wix si blerje

Përveç shablloneve, Wix bëri një dyqan të gjerë që përmban 280+ aplikacione që lidhen me secilën kategori.

Futja e bisedës live, integrimet në media sociale, portat e pagesave ose krijimi i kuponave të gjitha mund të bëhen duke instaluar thjesht shtesa të thjeshta.

Më tej, ju mund të vendosni kodet HTML, të shtoni kuti të lehta, stile të ndryshme të butonave dhe kuti për të përshtatur dyqanin sipas kërkesave tuaja.

Wix shopify alternative 2018

Wix furnizon shërbimet e saj me çmime shumë të pabesueshme. Dhe struktura e tyre e çmimeve u lejon atyre të marrin një avantazh mbi Shopify. Planet fillojnë nga 4,50 dollarë në muaj me karakteristika shumë të kufizuara siç janë gjerësia e bandës 1 GB dhe ruajtja 500MB. Ky plan ju lejon të lidhni edhe domenin e personalizuar. Pra, kjo është ashtu si një plan shumë personal apo testues.

Për një biznes serioz, ju duhet të zgjidhni një plan më të madh. Ju jeni në gjendje vetëm të krijoni një dyqan në internet “ECommerce” dhe “VIP” planet. Plani i tregtisë elektronike vetëm kushton 16,50 $ / muaj me bandë të bandës 10 GB dhe ruajtje 20 GB.

Ajo gjithashtu mbart disa freebies si emri i domain falas dhe disa aplikacione me pagesë. Ndërsa më e larta e tyre “VIP” planifikoni ende t’ju kushtojnë më të ulët (24.50 $ / muaj) sesa Shopify dhe të lejoni trafik të pakufizuar.

Wix është dizajnuar në atë mënyrë që të sigurojë përdorueshmërinë maksimale të lehtë edhe për të ardhurit. Për më tepër, ata kanë mësime hap pas hapi dhe udhëzues video për të kuptuar më mirë.

Aktualisht, ata nuk ofrojnë bisedë live, por për mbështetje teknike, ju mund t’u dërgoni atyre një email. Pra, nëse keni njohuritë e mëparshme apo jo Wix nuk do t’ju zhgënjejë me tiparet e saj të bollshme, modelin unik dhe përballueshmërinë..

Magento [Vetë-Pritëse]

Magento është një tjetër platformë udhëheqëse e-Commerce e themeluar në vitin 2007. Me plot karakteristika të dobishme në bord, platforma është një zgjedhje e mirë ndërsa shikoni në alternativen Shopify.

Ju mund të merrni me mend përsosmërinë e shërbimeve të tyre pasi u besohet markave me famë botërore si King Burger, Tom Dixon dhe Ncare, etj..

Magento është në dispozicion në të dy versionet falas dhe me pagesë. Versioni i tyre i paguar shfaqet me një strukturë të pritur nga cloud dhe e kthen zgjedhjen tuaj eCommerce në një zgjedhje vërtet ekstravagante ose madje mund të jetë jashtë mundësisë.

Ndërsa me burim të hapur Magento (gjithashtu botim i komunitetit) është lirisht i shkarkueshëm. Por keni nevojë për një domain dhe një plan pritës për të ekzekutuar versionin me burim të hapur.

Siç e përmendëm më parë SiteGround është një host shumë miqësor për zgjidhjet e tregtisë elektronike. Për më tepër, ata ofrojnë pritje të SSD, Server i optimizuar Magento, dhe 24/7 mbështetje e menjëhershme e klientit. Ka disa karakteristika të tjera unike:

Web site i faqes në internet për Magento

Pasi të keni trajtuar situata teknike, është jashtëzakonisht e lehtë dhe argëtuese të operoni programin Magento. Një panel i këndshëm kërkon vetëm kurbën tuaj të vogël të të mësuarit dhe atje ku shkoni.

Shtimi i produkteve është aq i thjeshtë sa në platformat e tjera të e-commerce. Ju mund të bëni shumë gjëra që e bëjnë atë një mjet të fuqishëm për krijimin e kuponave, dërgimin e listave të listave të dëshirave, kursimin e karrocës kur një klient ka mbetur pa blerë, mjete të ndryshme SEO, menaxhoni produkte fizike dhe dixhitale, gati 46 porta pagese dhe më shumë se sa mendoni se Shopify mund të bëjë.

magjistar alternativë më e mirë për blerje

Burimi i hapur i Magento është pa kosto dhe gjithashtu nuk tarifon asnjë tarifë të transaksionit. Por ndryshe nga Shopify, Magento nuk shfaqet me tema falas, por vetëm me atë parazgjedhje. Mund të blini një nga tregu Magento ose nga zhvilluesit e palëve të treta.

Edhe pse, hosti ynë i rekomanduar për Magento është “SiteGround” i cili ofron disa shabllone falas. Dhe sigurisht, ju do të gjeni mijëra shtrirje falas dhe premium në tregun e tyre për të shtuar më shumë karakteristika. Në rast se keni nevojë për ndihmë për të vizituar seksionin e burimeve në faqen e tyre të internetit, udhëzuesit e përdoruesve dhe dokumentacionin teknik.

Para se të vendosni për Magento, ne duam të përmendim se është një zgjidhje e besueshme vetëm për djemtë me teknikë, përndryshe do të përfundoni me shumë humbje kohe. Ose do të punësoni një zhvillues që përfundimisht do të rrisë shpenzimet tuaja.

Ajo që ne duam të themi se nëse nuk jeni teknik ose thjesht do të filloni, dëshironi të krijoni një dyqan online shpejt, atëherë duhet të provoni një alternative tjetër si Bigcommerce.

BigCartel

BigCartel është gjithashtu një zgjidhje e bukur për të parë ndërsa kërkoni për shërbime të ngjashme me Shopify. Bëhet një zgjedhje shumë e mundshme kur dëshironi të filloni një dyqan të nivelit individual sepse është në dispozicion plani më i lartë mund të shesë deri në 300 produkte. Ky ndërtues fantastik filloi rrugëtimin e tij në 2005.

Shtesa të ndryshme janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të shtuar më shumë karakteristika për të përmirësuar përdorueshmërinë e dyqaneve. Ngjashëm me Shopify, BigCartel gjithashtu ju mbështet për të bërë integrime të shumta aplikimesh.

kategoritë e aplikacioneve bigcartel blejnë alternative

Një dizajn i mirë dhe i lehtë për të lundruar është një pjesë kritike e çdo dyqani online. BigCartel ofron 12+ tema falas me mundësi të bollshme të personalizueshme. Me vetëm klikime, mund të bëni ndryshime të mëdha në temën e aplikuar. Për më tepër, një zhvillues mund të bëjë personalizimin e plotë të kodit në cilindo nga planet e paguara.

Duket se Shopify është vetëm ndërtuesi i e-commerce që kemi përjetuar deri më tani që tarifon transaksionin për përdorimin e metodave të pagesave të palëve të treta. Ne anen tjeter, BigCartel aktualisht mbështet Apple Pay, PayPal, Square, dhe shirit, ndërsa asnjë nuk kushton ndonjë tarifë e transaksionit.

BigCartel adopton një qasje unike dhe në vend që të ofrojë periudhën e provës, ato ofrojnë një llogari pa pagesë gjatë gjithë jetës së bashku me planet e paguara. Por plani falas është i kufizuar vetëm në 5 produkte dhe nuk ofron regjistrime të inventarit as analitikë.

Për më tepër, nuk ju lejohet të tregoni një fushë me porosi. Planet e paguara kategorizohen kryesisht nga numri i produkteve që mund të shesni. Pricemimi më themelor i planit 9,99 $ / muaj ku mund të publikoni 25 produkte. Pra, nëse keni nevojë të bëni ndonjë biznes serioz, atëherë duhet të blini një plan premium që gjithashtu do t’ju ofrojë tonelata të veçorive të tjera të dobishme.

karakteristikat e planeve bigcartel

Qendra e ndihmës e BigCartel ka mësime shumë të dobishme që ju çojnë në mënyrën e funksionimit të softuerit. Do të gjeni udhëzues për çdo temë, themelore për tu avancuar. Për më tepër, ata kanë mundësi bisede dhe email nëse dëshironi të bisedoni me agjentët e tyre teknikë. Pra, nëse mendoni se dyqani juaj mbetet i kufizuar në 300 produkte, ia vlen të provoni. Për më tepër, pasi ekziston disponueshmëria e një plani të vogël, mund të filloni nga një plan më i vogël për të kursyer kosto.

PrestaShop [Vetë-pritur]

Prestashop është një platformë falas që ju lejon të shisni një numër të pakufizuar të produkteve pa ngarkuar ndonjë kosto transaksioni dhe një alternative të afërt të Shopify.

Në përgjithësi, mund të themi që është falas por vërtet duhet të blini një domen dhe një web hosting për të operuar një dyqan përmes kësaj shtojce si Magento ose WooCommerce.

Nga ana tjetër, ata gjithashtu kanë një version të pritur që përdor 1&1 mbajtës (ofrues i lirë i WordPress hosting).

Ndërsa vetë-pritet, kështu që vendosja e tij mund të jetë problematike për disa përdorues të rishtar. Por personalisht ne e provuam atë, dhe nuk ka asgjë për të ngatërruar. Ne ju sugjerojmë të merrni vendime të vetë-pritjes duke u pajtuar në një plan me ofruesin më të vlefshëm të pritjes se 1&1.

Tashmë përmendim SiteGround ku ju mund të merrni paketat e pritjes, si dhe domainin dhe kështu ata i lidhin të dyja për të minimizuar punën tuaj. Do të përballeni me telashe zero gjatë instalimit dhe përfitime shumë më tepër.

alternativë në terren për blerje

Prestashop është një platformë shumë-gjuhëshe që mbështet 25 gjuhë duke ndihmuar kështu në shitjet ndërkombëtare. Ata vendosin në duart tuaja 600+ veçori si produkte të pakufizuar, atribute produktesh, mbështjellëse dhuratash, monedha të shumta dhe detaje të karrocave të braktisura, etj. Pas instalimit shihni një llogari demo që është e dobishme për të parë se si detajet e paraqitura në PrestaShop.

Cilësimet e prapambetjes së prestashop blenë alternative

Platforma vjen vetëm me një temë të para-instaluar. Për më shumë tema vizitoni tregun e tyre ose mund të aplikoni të blerë nga pala e tretë. PrestaShop ofron një numër të panumërt të moduleve për përmirësimin e dyqaneve. Por për fat të keq, vetëm disa janë falas.

Për shkak të natyrës së burimit të hapur, një zhvillues i pavarur mund t’ju ndihmojë të bëni ndryshime sipas kërkesës suaj. PrestaShop mban gjithashtu një forum të komunitetit, udhëzues, trainim, dokumentacion dhe mësime video. Ata kanë një linjë telefonike për ndihmë të përgjithshme. Për ndihmë të ekspertit teknik, ju duhet të blini planin e tyre të mbështetjes që do të krijojë një vrimë të madhe në xhep.

Përfundim – Cila është alternativa më e mirë për të bërë blerje?

Shopify është një zgjidhje mahnitëse për faqet e internetit të blerjeve në internet, por falë “garës për përsosmëri” pasi ekzistojnë alternativa të disponueshme në qytet me karakteristika jashtë dhe nga çmimet veçanërisht të përballueshme. Shpresojmë që alternativa më e mirë e përmendur më lartë Shopify t’ju ndihmojë të gjeni atë që përputhet me nevojat tuaja.

Pasi që ekzistojnë dy lloje të alternativave, Hosted dhe Vetë-Hosted. Platforma e pritur si BigCommerce është një zgjedhje e shkëlqyeshme për përdoruesit e rishtar ndërsa nëse keni disa aftësi teknike mund të përdorni lehtësisht një Vetë-të organizuar si WooCommerce i cili ofron më shumë kontroll mbi burimet dhe shumë i thjeshtë për tu përdorur.

Një kufizim i vogël vjen me shumicën e zgjidhjes së pritur është mungesa e krijimit të postës elektronike. Pothuajse të gjitha platformat e pritura si Shopify, BigCommerce, dhe Volusion, etj. mos ofroni llogari me porosi të postës elektronike fare ose vetëm në planet më të larta. Një llogari me porosi e-mail përfundon me emrin e dyqanit tuaj / emrin e domain dhe duket më profesional.

Pra, këto janë me të vërtetë alternativat më të mira të Shopify me shërbime të besueshme. Thjesht u jepni atyre një provë pasi shumica prej tyre ofrojnë një llogari provë dhe na tregoni zgjedhjen tuaj në seksionin e komenteve më poshtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map