Top 13 beste Pingdom-alternatieven 2020 om websites te controleren

5

Het is net een nachtmerrie als de site uitvalt. Uw verkopen verloren tijdens die stilstand. Het is niet alleen financieel verlies, maar ook een slechte impact op de siteclassificatie. Daarom is de uptime veel groter dan de laadtijd.


Omdat wanneer de site meer tijd nodig heeft om te laden, deze nog steeds online is en een klant erin kan komen. Bovendien ligt een deel van de laadtijd in jouw handen. Je kunt het verminderen door een goede optimalisatie. U kunt ook verschillende plug-ins installeren om uw WordPress-website te optimaliseren.

Maar stilstand is het totale verkoopverlies. Hieronder noemen we enkele mogelijke effecten die uw site kan ondervinden als gevolg van downtime.

Grote verliezen als gevolg van stilstand

verkoop

Stel je eens voor hoe klanten het product kunnen kopen als de luiken van de winkel dicht zijn. Evenzo, als een website offline gaat, wordt de klant omgeleid naar een andere site en verliest u zowel de verkoop als de klanten.

Reputatie

Een website die meestal onder de storm van downtime blijft staan, staat niet alleen lager in de zoekmachine, maar drukt ook een verschrikkelijk beeld af voor bezoekers. En de volgende keer dat bezoekers uw site in de zoekmachine zien, slaan ze uw site gewoon over en openen ze de volgende.

Verwachtingen van gebruikers

Een gebruiker verwacht dat een website snel laadt. De online gebruikers zijn erg ongeduldig, dus een downtime en vertraging in de laadtijd hebben uw site ernstig getroffen. Bekijk hier de enquête door Akamai waaruit blijkt dat 30% van de deelnemers wil dat een website binnen een seconde reageert. En 18% van de mensen wil dat een site snel wordt geladen. U moet dus aan de verwachtingen van de gebruiker voldoen.

Is de downtime te voorkomen ?

De eerste stap is hoe de downtime te detecteren? Het is natuurlijk niet mogelijk om de website 24x7x365 te monitoren, zelfs niet voor de grote bedrijven. U kunt het beste een tool gebruiken.

Volgende hoe de downtime te voorkomen? Helaas is er geen manier om de downtime volledig te elimineren. Er bestaat altijd het risico van downtime. Maar hier zijn enkele stappen die iemand kan nemen.

Selecteer allereerst een gerenommeerd en betrouwbaar webhostingbedrijf. Hiervoor raden we A2Hosting aan. Er zijn zeldzame gevallen van uitval van hun services. Het bedrijf is in staat om de uptime van 99,9% te leveren, maar ja, zoals we eerder vermeldden, moet u rekening houden met de onvoorziene uitval.

Houd ten tweede de servers in de gaten. Hiervoor kunt u een tool zoals een Pingdom gebruiken. Deze tool helpt u om de site te volgen en u zelfs via de telefoon waarschuwingen te sturen via sms. Bovendien bieden ze gratis service om de laadtijd van de pagina te meten.

Waarom Pingdom-alternatieven:

Pingdom is een uitstekende tool, maar het is duur en heeft beperkingen. Bekijk hier enkele redenen;

 • Hoge prijzen in vergelijking met de vele andere
 • Voor de proefperiode van 14 dagen zijn creditcardgegevens nodig
 • Geen gratis account

Deze lijst met Pingdom-alternatieven wordt gemaakt door rekening te houden met de volgende factoren:

 • Aantal monitoren / controles
 • Intervalfrequentie waarna de analyse wordt uitgevoerd
 • Controleer typen (het bevat het type services dat u kunt controleren)
 • Prijzen
 • Waarschuwingen en soorten manieren om downtime-meldingen te verzenden

Top 13 beste Pingdom-alternatieven 2020 om de uptime van uw website te controleren

1. ServiceUptime

serviceuptime alternatief voor pingdom

Als we de Pingdom-alternatieven overwegen, hoe vergeten we dan de ServiceUptime te noemen. De service werkt sinds 2005 en bewaakt de uptime en de prestaties van websites, servers en poorten (DNS, downloads en MySQL-servers, enz.). Service-uptime kan een script activeren met Webhook wanneer er iets ergs gebeurt, zoals downtime. U kunt die gegevens vervolgens als bewijs naar het hostingbedrijf sturen of delen met uw sitebezoekers.

Momenteel bieden ze 3-plannen aan (standaard, geavanceerd en professioneel). Ze bieden tot 10 verschillende bewakingslocaties.

In het standaardplan kunt u tot 10 monitoren toevoegen. Er zijn 8 controle-intervallen beschikbaar, maar op het standaardplan kunt u een controle van minimaal 3 minuten selecteren waarmee u de site na elke 3 minuten kunt analyseren.

Eerlijk gezegd is dit voor de grotere sites van lange duur, dus we raden u aan het geavanceerde plan te selecteren dat nog steeds goedkoper is dan het Pingdom Starter-abonnement en ondersteunt met een controlefrequentie van 2 minuten. In dit plan kunt u maximaal 20 monitoren toevoegen.

Een andere handige functie die alle plannen bevatten, is de chequeverificatie. U kunt het aantal fouten selecteren waarna de ServiceUptime u moet waarschuwen zoals na de eerste, tweede of derde fout. Er worden maximaal vijf opties gegeven.

Ze sturen waarschuwingen via zowel e-mail als sms. Bovendien, als een site meer dan één beheerder heeft en iedereen de waarschuwing wil ontvangen, dan kunt u eenvoudig meerdere accounts en telefoonnummers toevoegen. Ze verwijderen nooit de statistieken uit het verleden, zodat de gebruiker alle ups en downs kan bekijken.

We zien dat het standaardplan enkele beperkingen bevat, zoals slechts 5 sms-waarschuwingen. Voor de volgende 10 sms-berichten moet u $ 2 betalen. Service-uptime biedt proef- en gratis account. Een proefaccount van 30 dagen vereist geen creditcard en kan 10.000 cheques uitvoeren. In een gratis account zijn er veel beperkingen, zoals ze de controle na 60 minuten uitvoeren. Dat is hilarisch. U kunt dus een premiumplan kiezen volgens uw vereisten.

Wat we leuk vinden:

 • Zeer lage prijzen, configureerbare controlegevoeligheid, stelt de gebruiker in staat om meerdere contacten toe te voegen, statistieken uit het verleden voor het leven, gratis abonnement bevat alle soorten cheques

Wat we niet leuk vinden:

 • De standaardtest loopt na 3 minuten, slechts 5 sms-waarschuwingen, 60 minuten controleperiode in een gratis pakket

Bezoek ServiceUptime

2. Site24x7

Site24x7 monitoringtool

Het is niet verkeerd om te zeggen dat Site24x7 een goed alternatief is voor Pingdom. U krijgt alle essentiële functies in slechts $ 9, waar Pingdom vergelijkbare functies biedt in meer dan $ 11. Het is beschikbaar in 10 talen, waaronder Engels, Chinees, Frans en Italiaans, enz.

U kunt de Site24x7-app downloaden op Andriod, iPhone, etc. zodat u direct meldingen ontvangt. Ze bieden ook een desktop-app voor het ontvangen van downtime-waarschuwingen, zodat u de mailbox niet dagelijks hoeft te bezoeken.

Op basis van uw doelgroep kunt u 8 van de 60 locaties selecteren. U kunt zowel Linux- als Windows-servers monitoren. Het kan tonnen controletypen bewaken, waaronder SSL, DNS, Databases, Ping, FTP en Amazon-webservice, enz.

Op het “Standaard” -plan kunt u tot 10 monitoren (websites) toevoegen, terwijl het Business-abonnement tot 40 websites toestaat. We denken dat de tool handiger zal zijn als deze malware scant.

Transactieprocessen zoals aanmelding, betaling en uitchecken, enz. Zijn het belangrijkste onderdeel van de websites, vooral voor een e-commercesite. Het is dus zeer noodzakelijk om te controleren of de processen goed werken of niet.

Bij Site24x7 kunt u één synthetische webtransactie toevoegen zoals in de Pingdom om dergelijke processen te volgen. Elke maand 50 sms / spraakkrediet aan de gebruiker om wijzigingen aan de telefoon te krijgen. Ze bieden wel ondersteunende diensten via e-mail en forum. Maar bij alle andere hogere abonnementen helpen ze de klanten via chat en telefoontjes.

Het rapport wordt naar uw account verzonden volgens de geselecteerde periode (dagelijks, wekelijks en maandelijks). Om valse meldingen te voorkomen, bevatten alle plannen een hercontrolefunctie die de bevestiging krijgt van 3 verschillende locaties.

Het bedrijf biedt een proefperiode van 30 dagen aan zonder de creditcard te bevestigen. Samen met u krijgt u ook een terugbetalingsbeleid van 30 dagen op een maandabonnement en 45 dagen op het jaarabonnement. We vonden Site24x7 goed ontworpen tool met tal van functies die het superieur maken in vergelijking met Pingdom. En het is natuurlijk het geld waard.

Wat we leuk vinden:

 • Sta monitoring van 10 websites toe, 60 seconden controlefrequentie, 30 dagen proefperiode en ook 30 dagen restitutiebeleid, Apps beschikbaar op zowel Android als iOS, Veel integraties (Slack, Hipchat, AlarmsOne, etc.)

Wat we niet leuk vinden:

 • De nieuwe gebruiker vindt het dashboard misschien wat complex, het toevoegen van extra monitoren is duur

Bezoek Site24x7

3. StatusCake

Detecteer downtime met StatusCake

StatusCake is een indrukwekkend hulpmiddel om uw site te volgen en het beste Pingdom-alternatief. Ze beweren meer dan 75.000 gebruikers te hebben, waaronder EA en NETFLIX enz. Hier werken we het uit als een goed alternatief voor Pingdom en het proberen waard. De interface is erg vriendelijk en je hoeft niets te leren. Ze onderhouden ook een chatlijn en kennisbank voor het geval u vragen heeft.

StatusCake brengt meer in rekening dan de Pingdom, maar hun plan is vrij van beperkingen. Elke 8 minuten wordt een controle uitgevoerd vanaf de 8 verschillende locaties. Telkens wanneer het de downtime detecteert, krijgt het de bevestiging van meerdere locaties en waarschuwt het u.

Bovendien controleren ze ook de Gem. Laadtijd. Er is geen beperking op het aantal tests. Ze voeren onbeperkte SSL, Domain en server (Linux bases webhosting) bewakingstests uit. Terwijl Pingdom slechts 10 controles uitvoert en geen chat aanbiedt en slechts 6 testlocaties heeft.

Niet alleen monitoring, ze voeren ook een scan uit voor het virus na een interval van 1 uur op het superieure plan (basis), terwijl de tijdspanne bij hogere plannen korter is. Het plan bevat ook 25 sms-waarschuwingen. StatusCake verzendt ook waarschuwingen wanneer uw domein de vervaldatum nadert.

U kunt de Pushover, Pushbullet, HipChat en Slack en vele andere apps integreren om de meldingen te ontvangen. Bovendien bevatten alle premium-abonnementen een functie voor het matchen van inhoud. Tot nu toe noemden ze geen historisch gegevensbeleid, maar u kunt een analyse van maximaal 3 maanden oud bekijken.

Het bedrijf biedt geen restitutiebeleid, maar u kunt StatusCake proberen, omdat ze ook een gratis abonnement aanbieden, zodat u de kwaliteit van de services kunt controleren voordat u een aankoop doet. Maar dit omvat verschillende beperkingen, zoals het uitvoeren van tests na 5 minuten en het controleren van de site vanaf de willekeurige locaties. Over het algemeen is deze tool prima. De prijs ziet er in het begin misschien hoog uit, maar de plannen zijn uw geld zeker waard.

Wat we het leukst vinden:

 • Onbeperkte controles, SSL-bewaking, Deep Virusscanning, Ondersteunende diensten via chatlijn

Wat we niet leuk vinden:

 • Kostbaar, klein aantal sms-meldingen

Bezoek StatusCake

4. UptimeDoctor

Uptimedoctor beste uptime-service 2017

Of je nu een website of een server wilt monitoren, UptimeDoctor kan dit direct voor je doen. Door een test toe te voegen, kunt u zowel de uptime als de prestaties onderzoeken. Net als Pingdom kunt u in deze tool 10 monitoren (tests) toevoegen, maar er is een aanzienlijk verschil tussen prijzen.

Het basisplan van UptimeDoctor kostte slechts $ 7,95. En als we zeggen dat hun plannen een beetje onbeperkt zijn, dan zal het niet verkeerd zijn. Ze bieden verschillende bewakingsfrequenties zoals 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 en 60 minuten.

U kunt de snelle test op elk moment doen door de locaties over de hele wereld te selecteren (Azië, Europa en Noord-Amerika). Hiermee kunt u onbeperkte contacten toevoegen, zelfs in het basisplan, dit is geweldig als u meer dan één contacten wilt toevoegen voor het ontvangen van meldingen

Waarschuwingen ontvangen via smartphones is een zeer handige manier. De uptime-arts biedt onbeperkte pushmeldingen op zowel Android als IOS met behulp van services zoals Pushover, Push bullet en Prowl, enz.

Om de verliezen te voorkomen, moet u de prestatietrends meten door de bewaarde gegevens te gebruiken. Het biedt een levenslange bewaarperiode. Momenteel bieden ze 29 locaties aan. Deze helpen om de valse waarschuwingen te elimineren. En wanneer het de fout detecteert, zal het die fout bevestigen vanaf ten minste 2 verschillende locaties.

Bovendien kunt u ook de locaties uit de lijst toevoegen. De tool is vrij eenvoudig te gebruiken, maar toch bieden ze de technische ondersteuning en 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

UptimeDoctor biedt ook een gratis abonnement waarmee u 5 websites of servers kunt toevoegen. Het pakket ondersteunt 2 SMS, 50 Push, onbeperkte e-mailwaarschuwingen en bevat ook onbeperkte contacten. Het voert de analyse uit vanaf een interval van 1 minuut en houdt de gegevens een jaar lang bewaard. Bovendien krijg je 14 dagen restitutie bij een premium plan en na 14 dagen geven ze de pro rata restitutie.

Wat we leuk vinden:

 • Analyseer bijna alle belangrijke protocollen zoals HTTP, HTTPS, Poorten en Ping, enz., Talrijke locaties, Levenslange gegevensretentie, Push-waarschuwingen, snelle e-mailreactie.

Wat we niet leuk vinden:

 • Geen aangepaste poorten, geen gratis sms-waarschuwingen, maar je hebt de mogelijkheid om te kopen; anders zijn er onbeperkt gratis push- en e-mailwaarschuwingen.

Bezoek UptimeDoctor

5. Pingometer

Pingometer sluit pindom alternatief

Pingometer is een geweldige manier om de site zonder pauze te volgen. Ze bieden 4 verschillende plannen om aan de individuele behoeften van bedrijven te voldoen. Het basisplan heet SMALL en stelt u in staat 5 monitoren toe te voegen. Je kunt de up in de gaten houden & down monitoren, gemiddelde uptime en gemiddelde snelheid vanaf slechts één dashboard.

Het onderzoekt de controletypen zoals HTTP, HTTPS, RUM, POP3, transacties en vele andere protocollen. Houd er rekening mee dat het Small-plan geen SSL- en gegevensverificaties bevatte. Het aantal testlocaties hangt af van het plan dat u selecteert, bijv. op Klein plan bieden ze 3 locaties terwijl de X-large (grootste plan) tot 10 locaties bieden.

Een ding dat echt indruk op ons maakte, is het Pingometer-dashboard. Hierop kunt u eenvoudig navigeren naar bewaking, waarschuwingen en account. U kunt uw e-mail, Twitter, telefoonnummer en webhaak eenvoudig integreren voor waarschuwingen.

Hoewel de tool eenvoudig is en prima werkt, maar toch als u hulp nodig heeft, kunt u dit doen via e-mail en telefoonlijn. De beperking met het Small-plan is dat het slechts één contact toestaat, dit is acceptabel voor de individuele site met één beheerder. Dus als u waarschuwingen naar meer dan één contactpersoon wilt sturen, ga dan voor het Medium-abonnement.

Pingometer biedt een gratis account waarmee u één website vanaf één Amerikaanse locatie kunt controleren met een frequentie van 1 minuut en ook de laadsnelheid kunt controleren. Bovendien zijn verschillende rapporten zoals uptime en responstijd ook beschikbaar in het gratis account om de prestatietrends te meten.

Over het geheel genomen is Pingometer een geweldig hulpmiddel met een solide paneel. Ze bieden ook 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, wat geweldig is voor het geval u na aankoop niet tevreden bent.

Wat we leuk vinden:

 • 24/7 monitoring, Friendly Dashboard, 30 dagen volledig restitutiebeleid, Support key protocollen, Lage prijzen, Alert integratie met Twitter en telefoonnummer, etc.

Wat we niet leuk vinden:

 • U kunt slechts één contactpersoon (groep) toevoegen op een klein abonnement, slechts 24 uur per dag opslag voor cheques

Bezoek Pingometer

Bekijk webhostinggidsen:

SSD-hosts | Linux-hosts | Windows Hosting | PHP-hosts | MongoDB-hosting | Tomcat Hosting

6. Knooppunt

Nodeping site beste monitoring tool

Nodeping biedt flexibele en kosteneffectieve service om de uptime en downtime van de site te bewaken. Niet alleen websites, maar ook veel andere services zoals POP3, IMAP4, DNS, Ping, SSL-monitoring en nog veel meer.

Nodeping doet de monitoring vanuit verschillende regio’s (33) in Noord-Amerika, Europa, Oost-Azië en Latijns-Amerika. U kunt ook de willekeurige locatie selecteren door de wereldwijde optie te selecteren.

Het startersplan past het beste bij de individuele websites die tot 5 monitoren en onbeperkte gebruikers toestaan. Bovendien kunnen extra monitoren worden toegevoegd voor slechts $ 0,50 / monitor. Waarschuwingen kunnen naar de gebruikers worden verzonden via e-mail, sms, Twitter en Pushover.

Ze bieden een breed scala aan controlefrequenties van 1 minuut tot 1 dag. Nodeping legt de verificatiegevoeligheid in handen van de gebruiker. Hierin kunt u het aantal hercontroles selecteren waarna ze de downtime bevestigen en rapporteren.

Als u geen hercontrole inschakelt, bestaat de kans op valse waarschuwingen, dus we raden u aan om minimaal 2 hercontroles te selecteren om onnodige meldingen te voorkomen. Resultaten kunnen in cijfers en in grafiekvorm worden bekeken. Het bedrijf biedt ook handmatige tests aan op het tabblad Diagnostische hulpmiddelen waarmee u de laadtijd van de pagina, ping, graven en traceroute, enz. Kunt testen..

Nodeping bood geen restitutiebeleid, maar ze bieden de proefaccounts voor een bepaalde periode (15 dagen). U kunt elk van de plannen zelfs het meest gewaardeerde pakket zingen zonder de creditcardgegevens in te voeren. Hun diensten worden ook vertrouwd door een aantal klanten, waaronder Rippleit en Pureweb enz. De goed uitgeruste plannen maken Nodeping tot een geweldig Pingdom-alternatief.

Kies dus een plan volgens uw vereisten, begin met bewaken voordat u door een aanzienlijk verlies wordt getroffen.

Wat we het leukst vinden:

 • Onbeperkte meldingen inclusief sms, ondersteuning voor bijna alle soorten protocollen en services, voordelige prijzen, onbeperkte gebruikers

Wat we niet leuk vinden:

 • Startersplan bevat geen API-toegang, dus niet goed voor ontwikkelaars, anders een goede keuze

Bezoek Nodeping

7. UptimeRobot

goedkoop pingdom-alternatief - UptimeRobot

Het is geen te oude service, gelanceerd in 2010, maar al snel bekend als een van de beste services om de uptime te bewaken en nu vertrouwd door meer dan 360.000 gebruikers. Als we het hebben over het type services, is de tool beperkt omdat deze alleen de uptime bewaakt, terwijl Pingdom uptime, echte gebruikersbewaking en transactiemonitoring biedt, enz..

De reden voor het vermelden van de uptime-robot is de lage prijs, nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Bovendien, als u alleen de uptime wilt bewaken, dan is UptimeRobot een aanzienlijke optie.

U kunt 50 websites volgen en HTTP-, HTTPS-, trefwoord-, Ping- en aangepaste poorten indienen in slechts één account. Het opzetten van de website is eenvoudig, voer gewoon de URL in en dat is alles. Het observeert uw site vanaf verschillende knooppunten in verschillende continenten (VS, VK, Duitsland en Canada, enz.) Na elke minuut en wanneer het de uitvaltijd detecteert, sturen ze waarschuwingen. Zelfs zij bieden een laag tariefplan aan; toch heb je de 30 dagen om een ​​volledige terugbetaling te vragen als je niet tevreden bent met de kwaliteit van de service.

Het ding dat uptime-robot een goede keuze maakt, is de voorafgaande melding. U kunt het aantal waarschuwingen selecteren voor slechts een enkele downtime en de duur van de downtime, waarna ze u informeren. Dit helpt de kleine uitvaltijden te negeren.

Dus hoe krijg je meldingen? Ze bieden 10 gratis sms’en en onbeperkte e-mail voor het verzenden van de downtime- en uptime-waarschuwingen naar de gebruikers. Bovendien kan het worden geïntegreerd met enkele grote kanalen zoals Twitter, Pushover, Slack, HipChat, Boxcar en webhook, enz..

Het is nog niet voorbij, UptimeRobot slaat de gegevens van de afgelopen 1 jaar op en u kunt eenvoudig controlelogboeken in Excel downloaden met slechts een enkele klik. Net als veel andere bedrijven kunt u uw antwoord vinden via de veelgestelde vragen of e-mail ze gewoon. Momenteel bieden ze ook een gratis abonnement aan met 50 monitoren en een monitoringfrequentie van 5 minuten. Hun plannen zijn zeker veel waard en leveren de waarde op.

Wat we het leukst vinden:

 • Kan de 50 monitoren bekijken, eenvoudig en duidelijk, lage prijsplannen, statische gegevens delen met bezoekers, 30 dagen restitutiebeleid

Wat we niet leuk vinden:

 • Geen diversiteit aan services (alleen up en downtime)

Bezoek UptimeRobot

8. Updown.io

updown.io gratis sitemonitor

Updown.io biedt diensten aan, maar in een andere stijl. In plaats van een abonnement te kopen, hoeft u alleen de credits te kopen. Bij de eerste aanmelding krijgt u gratis 100.000 tegoed. Het goede is dat ze je ook laten weten hoe lang deze credits duren met het huidige aantal monitoren en de controlefrequentie. En ze bieden natuurlijk onverslaanbare prijzen. Gebruik creditcard, Paypal of Bitcoins om de credits te kopen.

Het strakke dashboard zorgt voor een zeer vriendelijke ervaring. Plaats gewoon de URL en selecteer het bewakingsinterval. U kunt ook de reactietijdtrends zien op het dashboard. Als je de downtime van zelfs maar een paar seconden niet tolereerde, dan is Updown.io iets voor jou.

Ze stellen de gebruiker in staat om de bewakingsfrequentie zo laag als 30 seconden te selecteren. Als we het interval van 1 minuut kiezen, laten ze zien dat we de site meer dan 2 maanden kunnen volgen. Geweldig yay!

Uw site wordt gecontroleerd vanuit de 8 verschillende steden op verschillende continenten. Bovendien kunt u elke locatie met één klik activeren en deactiveren. Het volgende opvallende kenmerk zijn de statistische presentaties.

Wanneer u in detail gaat, worden eerst uptime-statistieken gegeven en vervolgens de reactietijd van elke locatie met fijne grafische afbeeldingen. Uiteindelijk kunt u de gegevens van de afgelopen 6 maanden samen met de gebeurtenissen bekijken.

Voor waarschuwingen bieden ze slappe integratie, e-mail en sms. Andere services zijn onder meer content matching en SSL-testen. Als u een bepaalde tekstreeks wilt controleren, is contentmatching een geweldige manier om u te waarschuwen wanneer die string niet wordt gevonden (tekst).

Dus waarom wachten? Meld u dan nu gratis aan en als u zich via ons aanmeldt, krijgt u 100.000 extra credits.

Wat we het leukst vinden:

 • Eenvoudig en goedkoop, interval van 30 seconden, gratis 100K-tegoed voor iedereen, bevestiging vanaf meerdere locaties voor waarschuwing, snelle ondersteuningsservices

Wat we niet leuk vinden:

 • De prijzen in euro die sommige klanten kunnen verwarren, sms-waarschuwingen zijn duur (7500 tegoed / sms)

Bezoek Updown

9. Uptime.com

Uptime.com

Uptime.com biedt verschillende voordelen. Met deze ene tool kunt u de DNS, webserver, mailservers en malware onmiddellijk analyseren. Het kan ook de PING-monitoring uitvoeren. Ze bieden 30 locaties over de hele wereld om te testen. Het bedrijf beweert gigantische tevreden klanten te hebben, waaronder AMD, IBM en CISCO, enz. Dus wat maakt hen superieur dan Pingdom?

Uptime.com biedt 4 verschillende abonnementen, variërend van $ 10 tot $ 400. Het basisplan is goed gemaakt voor de individuele websites. Ongeacht het plan kunnen ze allemaal analyses uitvoeren met een frequentie van 1 minuut.

Het basisplan dat het meest geschikt is voor de sites die voornamelijk afhankelijk zijn van het Amerikaanse publiek (Amerikaanse doelgroep). De reden is dat dit alleen de controles uitvoert vanuit de Amerikaanse locaties in plaats van verschillende plaatsen rond de continenten. Dit plan bevat ook 50 cheques (monitoren), terwijl het Pingdom basis (start) plan slechts 10 cheques bevat.

De gegevens uit het verleden kunnen cruciaal zijn bij het nemen van technische en andere beslissingen. Uptime bewaart dus uw gegevens van de afgelopen 4 maanden. Bovendien doen ze content-matching die op zoek is naar een bepaalde string op uw site, en als die string niet aanwezig is, ontvangt u de melding. U kunt ook aangepaste poorten en SSL-bewaking toevoegen en de RUM-rapporten genereren om de gemiddelde laadtijd in de gaten te houden.

Ze ondersteunen meerdere kanalen om de gebruikers te waarschuwen voor onaangename gebeurtenissen zoals downtime enz. U ontvangt waarschuwingen via sms, e-mails, Twitter, Webhook en push-notificaties (op HipChat en Pushover, etc.). In geval van problemen kunt u de hulp krijgen via e-mail of het ticket openen. Er wordt ook een telefoonnummer gegeven en voor zelfhulp hielden ze een grote kennisbasis bij.

De Uptime.com biedt geen proefversie of gratis account, maar Pingdom biedt een proefperiode van 14 dagen aan. Met deze tool kunt u de domeinstatus gratis controleren. Het dashboard is eenvoudig en vriendelijk en we denken niet dat een beginner problemen zal ondervinden.

Wat we leuk vinden:

 • 50 controles, details over uptime en belasting, enz., Domeinstatusdetails, veel kanalen voor waarschuwingen, testsnelheid van 1 minuut, Virus & malware scannen, RUM-statistieken

Wat we niet leuk vinden:

 • Alleen Amerikaanse locatie voor testen op basisplan, account voor één gebruiker
 • Ziet er duur uit met slechts 20 cheques
 • Premium ondersteuning voor hogere abonnementen

Bezoek Uptime

10. Blije apps

Beschikbaarheid en prestatietest van Happyapps-site

Door het brede scala aan controletypen te ondersteunen, zoals websites, apps, ping, databases, Postgres en sockets enz., Zijn HappApps geschikt voor alle soorten tests. Ze bieden meer waarde in vergelijking met de Pingdom.

Het primaire abonnement van HappyApps kost minder dan $ 10, terwijl Pingdom $ 11,95 in rekening brengt. Bovendien kunt u bij Pingdom 10 cheques toevoegen (monitoren of websites, enz.), Terwijl HappyApps tot 25 cheques ondersteunt. Een uitstekende keuze dus als je meerdere websites hebt.

Door de korte monitoringfrequentie houdt u de uptime goed in de gaten. Dus bij HappyApps bieden ze een frequentie van 1 minuut. Daarnaast worden ook reactietijdstatistieken gegeven.

U kunt de controle op elk moment dempen. Dit is erg handig wanneer u wat onderhoud doet en de waarschuwingen niet wilt ontvangen. Klik gewoon op het vinkje dat je hebt toegevoegd en klik vervolgens op de vlag in de rechterbovenhoek, en alsjeblieft, het is nu in de dempingsmodus.

U kunt door de geschiedenis van de afgelopen 30 dagen bladeren om de gemiddelden te analyseren. E-mail is de enige manier om online contact met hen op te nemen of door het Helpcentrum te bladeren. Maar we denken dat er geen hulp nodig is, omdat een nieuwe persoon gemakkelijk kan begrijpen hoe hij die moet gebruiken.

Elke maand ontvangt u 20 sms-waarschuwingen voor het ontvangen van waarschuwingen over uptime en downtime. Maar ze bevatten wel onbeperkte e-mailwaarschuwingen. Bovendien bieden ze ook een terugbetalingsbeleid van 30 dagen.

Maar als je aarzelt, probeer HappyApps dan eens door een gratis account aan te maken waar je tot 3 websites kunt indienen voor monitoring. Bovendien bevat het een minimumfrequentie van 5 minuten, onbeperkte e-mailwaarschuwingen en een geschiedenis van 7 dagen.

We weten dat een interval van 5 minuten een lange periode is wanneer u specifiek de uptime wilt bewaken. Maar bij een gratis account, omdat u alle soorten cheques kunt toevoegen, dus het kan handig zijn om vriendelijk naar hun dashboard te gaan.

Wat we leuk vinden:

 • 25 checks, 1 min monitoring, vriendelijk en makkelijk te gebruiken, Sta meerdere gebruikers toe met rollen, Tal van checktypes

Wat we niet leuk vinden:

 • Aangepast chequetype alleen beschikbaar bij het meest gewaardeerde plan, geen restitutiebeleid

Bezoek HappyApps

11. Host-Tracker.com

goedkoopste pingdom-alternatief 2017

Een van de belangrijkste redenen om Host-tracker in de lijst met Pingdom-alternatieven te plaatsen, is de verleidelijke prijsstelling. Hun basisplan is een aanzienlijke optie voor kleinere websites. De knooppunten bevinden zich op meer dan 140 locaties en hebben nu meer dan 43.000 klanten. Bovendien kreeg het bedrijf het vertrouwen van enkele reuzen zoals Microsoft, Panasonic en Kaspersky, enz.

Bij een persoonlijk plan kunt u tot 5 URL’s volgen. Hun onderscheidende functie zijn de plaatsen waar uw site wordt gecontroleerd. U kunt de locaties vrij kiezen door rekening te houden met uw doelgroep.

Er zijn veel services zoals HTTP, ping, poorten, verlopen van certificaten, databases, CPU, HDD-bewaking en nog veel meer. Maar de services die voor u beschikbaar zijn, zijn afhankelijk van het plan dat u selecteert.

In het persoonlijk plan voeren ze de controle na 10 minuten uit. We weten dat dit een lange duur lijkt, maar voor kleinere websites is het nog steeds een haalbare optie. Je kunt 5 contacten toevoegen. Er is geen beperking op het aantal waarschuwingen dat via e-mails wordt verzonden, maar sms-waarschuwingen zijn beperkt tot 50.

Host-tracker gebruikt verschillende middelen zoals Skype, Viber en Hangout, enz. Om de gebruikers te informeren wanneer de site naar beneden en naar boven gaat. Naast scripties blijven ze ook de reactietijd volgen.

Momenteel gebruikt Host Tracker 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Maar u kunt zich ook abonneren op een proefperiode van 30 dagen of een gratis account, het is allemaal aan u. Als u een grotere site heeft, raden we u aan om te kiezen "Bedrijfsplan" die tal van nuttige diensten omvat, waaronder DNS-blacklistcontrole en ondersteuning tot 25 monitoren en 300 sms-waarschuwingen.

Wat we leuk vinden:

 • Zeer lage prijzen, veel kanalen (Skype, Hangout etc.) voor meldingen, Tonnen knooppunten voor geverifieerde waarschuwingen, Maakt de monitoring efficiënter met wekelijkse tot jaarlijkse rapporten

Wat we niet leuk vinden:

 • Hoge bewakingsinterval in het persoonlijke plan, mis veel functies zoals content matching en API etc. in persoonlijk plan.

Bezoek Host-Tracker

12. Poortmonitor

Poortmonitor site statuscontrole

Wil je niet ingaan op de complexiteit van services, dan is hier PortMonitor met goedkope abonnementen. Op het dashboard kunt u de website, DNS, server en aangepaste poorten toevoegen. Het dashboard blijft automatisch vernieuwen om de nieuwste details te presenteren. Het geeft de uptime- en responstijdstatus weer van de afgelopen 24 uur, 7 dagen en 30 dagen.

PortMonitor biedt 6 vooraf gemaakte plannen met verschillende specificaties, ook als u een aangepast plan nodig heeft, kunt u dit doen via het contactforum. De eerste twee abonnementen kosten laag als we ze vergelijken met het basisplan van Pingdom.

Het eerste pakket bevat 10 monitoren, terwijl het tweede plan 20 monitoren bevat. De automatische run wordt na elke minuut uitgevoerd om te meten of uw site downtime of uptime ervaart en wat is de responstijd.

U kunt de waarschuwingen ontvangen via twee manieren: e-mail en pushover. Ga naar het tabblad Instellingen in het paneel en selecteer vervolgens e-mailmeldingen voor e-mailwaarschuwingen. En om de waarschuwingen op een smartphone te ontvangen, hoef je alleen maar het tabblad Pushover te configureren.

Bovendien kunt u de rapporten en gebeurtenissen op elk moment bekijken en ze sturen ook wekelijkse en maandelijkse e-mailrapporten. Voor ontwikkelaars bieden ze REST API die eenvoudige Portmonitor-integratie met een website en app, enz.

Maar als u niet overtuigd bent, kunt u hun gratis account proberen, wat de beste manier is om de servicekwaliteit te meten. Het omvat maximaal 2 monitoren, een bewakingsfrequentie van 60 seconden, e-mail en push-waarschuwingen, enz.

Wat we leuk vinden:

 • Lage prijzen, onbeperkte e-mail en pushmeldingen, 1 jaar oude gegevens bij bewaring, controlefrequentie van 1 minuut, meerdere contacten toestaan, verificatie voordat de foutgebeurtenis wordt gemaakt

Wat we niet leuk vinden:

 • Geen sms-meldingen, als ze Twitter- en Hangout-integratie toestaan, is het handiger

Bezoek PortMonitor

13. R apidspi ke

Rapidspike-alternatief voor pingdom

Misschien vind je ze duur, en ja, dat zijn ze. De reden om ze in te schakelen is dat je veel oplossingen op één plek krijgt. Hoe heeft een webmaster een grotere website en minder tijd om zich te concentreren op de bewakingsdiensten door te schakelen tussen verschillende dashboards? Hier komt RapidSpike in het spel.

Het biedt een interval van 1 tot 60 minuten, de keuze is aan jou. Het professionele plan kan worden gedeeld met 5 gebruikers en u kunt onbeperkt monitoren toevoegen. Dit is geweldig als je in een groep werkt.

Het controleert websites, servers, poorten, SSL, SEO-statistieken en nog veel meer. Nadat u de monitor heeft toegevoegd, kunt u zelfs de specifieke pagina’s van uw website volgen. Elke maand worden 25 sms’jes / spraakoproepen verstrekt. Bovendien kunt u de Slack-, Webhooks- en Pager-taak configureren voor het ontvangen van waarschuwingen.

Rapidspike biedt ook geavanceerde monitoring inclusief WHOIS en SSL en toont hun vervaldatum en andere statistieken. Als Google uw site op de zwarte lijst zet vanwege malwareredenen, zoekt Google in uw site met een waarschuwingsteken en ontvangen bezoekers waarschuwingen wanneer ze proberen binnen te komen, waardoor ze uw site mogelijk niet bezoeken.

Rapidspike bewaakt de Google Safe Browsing-lijst en stuurt waarschuwingen voor malware en schadelijke inhoud. Op slechts één dashboard kunt u ook de SEO van uw site volgen met Alexa Rank, Google Analytics, Moz Rank en backlink-statistieken.

Het is nog niet voorbij; er zijn meer, u kunt de prestaties volgen via echte gebruikersmonitoring. Ze bieden een tv-modus waarin de live statistieken worden weergegeven, zodat u de problemen snel kunt vastleggen. Dit is een handige functie als je een apart scherm hebt.

Rapidspike doet de wereldwijde monitoring, genereert grafische rapporten en stelt gebruikers in staat om de waarschuwingsgevoeligheid te configureren. Bovendien kunt u statistieken met anderen delen door een openbare statuspagina te maken. Het is erg handig als je het je kunt veroorloven. Meld u nu aan en krijg een proefperiode van 30 dagen.

Wat we leuk vinden:

 • Biedt onbeperkte monitoren, SEO-monitoring, malwaredetectie, SSL & WHOIS-bewaking, integratie met tal van tools, beschikt over intervalbewaking van 1 minuut.

Wat we niet leuk vinden:

 • Hoge prijzen, bombardementen op diensten kunnen de nieuwkomers verwarren

Bezoek RapidSpike

Conclusie:

Dus hierboven noemden we enkele van de geweldige Pingdom-alternatieven om uw websites te blijven volgen. De meeste bedrijven in de lijst bieden abonnementen tegen lagere prijzen dan de Pingdom, inclusief alle essentiële functies. Het is allemaal jouw keuze.

UptimeRobot is een goede keuze omdat het de verschillende controletypen, 50 monitoren en een testinterval van 1 minuut ondersteunt. Maar het is slechts beperkt om de uptime te bewaken. Aan de andere kant leveren Statuscake en Rapidspike nuttige functies maar met een hoge prijs.

De beste manier om de service te selecteren, is door rekening te houden met het aantal factoren, zoals het controle-interval, het aantal monitoren, soorten waarschuwingen, dataretentie en knooppuntenlocaties. Natuurlijk is prijsstelling ook absoluut noodzakelijk.

We kijken uit naar uw mening en laten ons uw ervaringen weten. Is er een beste Pingdom-alternatief waarvan u denkt dat het hier moet worden vermeld? Gelieve te suggereren in de opmerkingen hieronder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map