Top 10 beste grammaticale alternatieven in 2020

7

Wist je dat grammaticale fouten van invloed kunnen zijn op je blograngschikking, populariteit en je persoonlijkheid?


Hoewel kleine fouten te negeren zijn, zou het schrijven van foutloze artikelen uw hoogste prioriteit moeten zijn.

Voor een niet-moedertaalspreker is het identificeren en corrigeren van grammaticale fouten een overweldigende taak, tenzij hij hulp krijgt van anderen.

De meeste mensen vertrouwen op het MS-kantoor, maar het kan nuttig zijn voor spelfouten, niet voor de grammaticale en / of andere fouten. Hoewel Grammarly een geavanceerde tool is met tal van functies, kunnen de dure plannen u ertoe aanzetten een Grammarly-alternatief te vinden.

Misschien lees je ook graag:
Top Goedkoopste Cloud Hosting Providers

Voordat we beginnen, moet u weten dat u met Grammarly kunt kiezen tussen Brits / Amerikaans Engels, plagiaat kunt controleren, talloze schrijfstijlen kunt aanbieden, suggesties voor vocabulaire-verrijking kunt vinden, grammatica kunt vinden & interpunctiefouten, en veel meer. Lees hier onze uitgebreide grammaticale recensie.

Waarom is grammaticaal beter dan anderen?

Grammatica is een van de geavanceerde, moderne en perfecte tools die meerdere functionaliteiten op één plek biedt en op dit moment is er geen enkele tool die goed genoeg is om het te verslaan. Hoewel er veel services zijn, werkt het geavanceerde algoritme van Grammarly als een charme en suggereert het binnen enkele seconden alle mogelijke fouten. Dus probeer het opnieuw en probeer het 7 dagen GRATIS uit.

 • Het elimineert fouten in de grammatica, spelling en interpunctie.
 • Het suggereert verwante woorden voor veelgebruikte zinnen / woorden of verbetert de woordenschat.
 • Controleer direct plagiaat om dubbele inhoud te voorkomen.
 • Help je de zinsstructuur te verbeteren met voorbeelden.

Probeer NU grammatica

Dus, wat de reden ook is om de alternatieven voor Grammarly te zoeken, het is de prijs of de kwaliteit of iets anders hier, we hebben de lijst met top 10 samengesteld beste grammaticale alternatieven.

10 beste grammaticale alternatieven in 2020

1. ProWritingAid

ProWritingAid is een uitstekend grammaticaal alternatief als de prijs uw belangrijkste zorg is. Het is een feature-rijke tool die beschikbaar is in zowel gratis als premium-versies. U kunt het gemakkelijk in uw browser opnemen, zodat u de tekortkomingen in de tekst kunt analyseren bij het typen in Gmail, WordPress, Facebook en Twitter, enz. Bovendien kan het eenvoudig worden geïntegreerd met MS Office en Google Docs. Voor ontwikkelaars bieden ze ook API-toegang, zodat ontwikkelaars deze kunnen integreren met hun app. Er is geen desktop-app voor gratis gebruikers.

Net als Grammarly bieden ze tal van schrijfstijlen, zoals algemeen, zakelijk en academisch, blogpost, enz. Je kunt kiezen uit de Amerikaanse, Britse en algemene Engelse taalstijl. ProWritingAid gebruiken is absoluut eenvoudig. Na het installeren van de extensie ziet u een klein pictogram dat verschijnt wanneer u zich in de teksteditor van een site bevindt. Beweeg nu uw muiscursor over het pictogram en selecteer de optie die u wilt testen op grammatica, te veel gebruikte woorden, stijl, clichés en redundanties, enz..

Als je geen installatie wilt doen, ga dan naar ProWritingAid en meld je aan. Wat deze tool een goed alternatief maakt voor grammatica, is dat het 25 soorten tests op uw tekst kan uitvoeren, zoals grammatica, voornaamwoorden, zinsbouw & lengte, overgang en vage woorden, enz. Hun schrijfstijl is zeer effectief bij het herzien van woorden om de leesbaarheid te verbeteren.

De optie Thesaurus markeert woorden en door met de muiscursor te bewegen, kunt u kiezen uit de lijst met alternatieve woorden. De tool is toegankelijk tegen zeer goedkope tarieven en kost slechts $ 60 voor een jaarlijks abonnement, terwijl een levenslang abonnement $ 210 kost.

De plannen worden ondersteund met een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Ze bevatten geen vertaler, maar naar onze mening wordt het over het algemeen niet beschouwd als een verplicht onderdeel in een proefleestool. Hoewel ze een plagiaatcontrole bieden, kost het u een extra bedrag. ProWritingAid is een ongelooflijke tool met een lange lijst met functies en zeker je geld waard.

2. WhiteSmoke

WhiteSmoke is ook een zeer efficiënte tool voor Engels schrijven en proeflezen. Het geeft de grammatica aan, evenals leestekens, spellingcontrole en suggesties voor schrijfstijlen. Het is beschikbaar voor alle soorten apparaten, waaronder Mac, Windows, webbrowsers, iOS en Android, enz. De software bevat meer dan 100 schrijfsjablonen zoals cv’s, condoleances, bedankt, rapporten en sollicitatiebrieven, enz..

De WhiteSmoke-vertaler is gebaseerd op de statistische machinevertaling en toont de vertaling met de grootste kans op nauwkeurigheid. Ze ondersteunen bijna 55 talen. Het programma markeert de woorden en door met je muiscursor te bewegen kun je de suggesties voor grammatica en interpunctie zien. Het controleert de 16 verschillende delen van de zin, zoals fragmenten, gespannen, onjuiste interpunctie en bungelende modifiers, enz.

De tool geeft uitleg waarom het woord wordt gemarkeerd en geeft ook een voorbeeld van hoe om te gaan met dat woord. Het bevat ook een uitgebreide lijst met synoniemen via de thesaurus die perfect is voor het opbouwen van de woordenschat en het vinden van het alternatief van een woord dat vaak in uw document wordt gebruikt. Bovendien definieert het ook het geselecteerde woord.

Met behulp van WhiteSmoke kun je erachter komen of de tekst al dan niet geplagieerd is. Dit is erg handig als u een aantal online schrijvers inhuurt voor uw website. Het bedrijf heeft een add-on ontwikkeld die gebruikers helpt bij het schrijven in Outlook, MS Office of andere tekstverwerkingsvakken. WhiteSmoke wijst op de fouten met rode letters (voor spelfouten), groene (voor grammatica) en grijze (voor herhaalde) woorden.

Een van de leuke dingen is dat ze verschillende tutorials voor video-leren bieden met betrekking tot voorzetsels, hulpwerkwoorden, zelfstandig naamwoord en voornaamwoorden, enz. Voor hulp kun je ze bellen of een e-mail sturen. WhiteSmoke kost $ 4,16 / maand voor de "Essentieel" plan en $ 6,67 / maand voor de "Premie" een jaarabonnement.

Het bedrijf biedt een terugbetalingsbeleid van 48 uur voor plannen met een geldigheidsduur van minder dan 31 dagen, terwijl de andere plannen een volledig terugbetalingsbeleid van 31 dagen bevatten. WhiteSmoke is een indrukwekkende tool voor een Engelse schrijfoplossing, maar ze bieden slechts een proefperiode van 4 dagen die zeer beperkt is. Volgens onze ervaring is Ginger meer compatibel in termen van bruikbaarheid en betrouwbaarheid dan de WhiteSmoke.

3. Gember

Ginger is een ander vrij briljant hulpmiddel onder studenten, docenten en bloggers vanwege de efficiënte resultaten. Ginger biedt functies met meer gemak omdat het beschikbaar is voor Windows, iOS, Android, Chrome, Safari en Mac. U kunt de Ginger-correctietool gebruiken tijdens het typen in de bewerkingsvakken zoals WordPress of ga gewoon naar hun site en plak de tekst. Het helpt je zelfs bij het gebruik van de zoekbalk op websites zoals YouTube.

Ginger detecteert de fouten zeer snel en markeert ze. Wanneer u met de muis over het gemarkeerde woord beweegt, geeft het de suggestie om het te corrigeren. En als u alle suggesties tegelijk wilt goedkeuren, klikt u gewoon op “Alles goedkeuren”. Net als Grammarly kun je in Ginger ook Brits of Amerikaans Engels selecteren.

Ginger vertaalt uw document ook in 40 talen, waaronder Chinees, Frans, Urdu, Hindi, Arabisch en Russisch. Bovendien kunt u de definitie van uw woorden doorzoeken in het woordenboek en uw zinnen herformuleren voor de verscheidenheid aan structuur. Bovendien kunt u ook een persoonlijk woordenboek maken, zodat het programma de volgende keer geen fouten voor die woorden weergeeft. Tekstlezer is een andere unieke Ginger-functie die handig is voor het leren van uitspraak, maar deze is alleen beschikbaar in de premium-versie.

Er zijn twee versies gratis en premium. De gratis versie mist enkele kenmerken zoals een foutenanalyserapport, tekstlezer en onbeperkte grammaticacontrole. We raden u aan hun browserextensie of desktop te installeren in plaats van hun website uit te proberen. Omdat wanneer u uw tekst controleert door op hun website te plakken, deze slechts beperkte woorden analyseert.

Voor een jaarabonnement brengt Grammarly $ 11,66 / maand in rekening, terwijl Ginger $ 7,49 / maand kost (met 40% korting). Ginger is een van de geweldige grammaticale alternatieven voor Mac en andere gebruikers, maar mist een plagiaat-tool die de online uitgever in staat stelt om duplicatie te bestrijden. Bovendien, wanneer u hun synoniemen- of definitiefunctie gebruikt door met de rechtermuisknop op het woord te klikken, verschuift het naar de synoniemen- of definitietab in plaats van de informatie op hetzelfde tabblad weer te geven. Het is geen groot probleem, maar het lijkt irritant.

 • Grammarly vs Ginger – Welke is beter?

4. Jetpack

De volgende op de lijst is de Jetpack WordPress-plug-in. Als u WordPress gebruikt, gebruikt u deze plug-in mogelijk al. Omdat deze ene tool talloze voordelen kan opleveren, zoals het bijhouden van uw siteverkeer, het verbeteren van de beveiliging, gratis thema’s en nog veel meer. De proefleesfunctie werkt volgens dezelfde principes als Na de dode lijn. Voor WordPress-bloggers is het geweldig om een ​​proefleestool in de berichteditor te hebben in plaats van de inhoud afzonderlijk in de teksteditor van de Engelse checkertool te plakken.

Na het installeren van de Jetpack zie je een pictogram als dit. Begin met schrijven of plak de inhoud en klik op dat pictogram. Het begint met scannen en markeert de woorden met rode, groene en blauwe lijnen. Rood betekent dat het woord verkeerd is gespeld of verkeerd is gebruikt; groen toont grammaticafouten, terwijl blauw de hint voor schrijfstijlen aangeeft. Bovendien geeft het ook de verklaring voor de fouten.

U kunt de Jetpack-correctietool configureren door te navigeren naar Users => Jouw profiel. Vink de vakjes aan voor de functie die u wilt inschakelen. Het belangrijkste kenmerk is het detecteren van de te veel gebruikte, complexe, passieve stem- en woordzinnen, enz.

jetpack grammaticafuncties

Bovendien kan de tool de berichten in het Engels, Spaans, Portugees, Duits en Frans proeflezen.

De tool is eenvoudig en u kunt alle proefleesfuncties gebruiken zonder zelfs maar een cent te betalen. Maar het miste enkele belangrijke functies. U kunt het persoonlijke woordenboek niet samenstellen en het zal niet wijzen op de verkeerd gebruikte woorden die in andere talen dan het Engels zijn geschreven. Ze laten je ook niet kiezen uit de Amerikaanse, Britse en Canadees-Engelse stijlen. Uit onze ervaring is het niet zo effectief als Grammarly of Ginger, maar het is een waardige gratis tool die je kan helpen om je basis schrijfvaardigheid te verbeteren.

5. PaperRater

PaperRater werkt op de computeralgoritmen die liefkozend Grendel wordt genoemd. Momenteel is er geen extensie of de desktopversie van deze tool. Bezoek gewoon hun Proeflezer en grammaticacontrole en plaats je tekst in het vak dat voor je verschijnt en ontvang het rapport. Hun systeem onderstreept de woorden die verkeerd zijn gespeld of grammaticaproblemen hebben. De onderstaande afbeelding geeft een overzicht van de PaperRater-functies.

proeflezer paperrater functies

Aangezien er jaarlijks veel gegevens worden gepubliceerd door online uitgevers, is het noodzakelijk om de oorspronkelijke gegevens te publiceren. PaperRater biedt ook de plagiaatcontrole zoals Grammarly. Maar in een gratis versie vertelt de plagiaatcontrole alleen het percentage niet-originaliteit. U kunt de geplagieerde regels of inhoud niet vinden zonder u te abonneren op een betaald abonnement. Het is ook geïntegreerd met de proofreader-tool, wat betekent dat u de tekst afzonderlijk in Plagiarism Checker moet plakken.

Ze bieden ook woordenschatbouwer. Voer gewoon het woord in en ze presenteren de definitie, evenals verschillende voorbeeldzinnen, zodat u het idee kunt krijgen om dat woord te gebruiken.

PaperRater lijkt op Grammarly, maar de gratis versie heeft verschillende beperkingen. U kunt de bestanden niet importeren en ook is de tool beperkt tot 5 pagina’s. Bovendien is hun proeflezer een beetje complex. Voor een premium abonnement, hoewel de software goedkoop is, is het geen ultieme oplossing en kunt u er niet alleen op vertrouwen.

6. Glad schrijven

De verscheidenheid aan functies maakt SlickWrite een goed alternatief voor Grammarly. Gebruik allereerst hun editor om te schrijven of plak gewoon de tekst. Druk nu op check in de zijbalk. De tool wijst op verschillende elementen uit uw alinea’s, zoals overtollige zinnen, passieve stemmen, overgangswoorden, bijwoorden en veel voorkomende startwoorden, enz..

Het leuke van SlickWrite is dat het meerdere geïntegreerde opties heeft. Wanneer u een woord selecteert, verschijnt onderaan een pop-up waarin u kunt kiezen om bijbehorende woorden te zoeken, en de thesaurus of de woordenboekdefinitie. Het bevat ook Google- en Wikipedia-opties voor meer informatie.

Leesbaarheid is belangrijk omdat een artikel dat vreselijk is om te lezen bijna nutteloos is voor de lezers en / of informatiezoekers. Door de zinsstructuurfunctie van SlickWrite te gebruiken, kunt u de leesbaarheid van uw artikel vergroten. Het toont de complexe en lange zinnen. Als schrijver ben je je misschien niet bewust van “Flow”. SlickWrite presenteert grafische details over woordlengte, zinslengte en structurele stroom, zodat de gebruiker de stroomsnelheid gemakkelijk kan wijzigen.

U kunt SlickWrite binnen enkele ogenblikken configureren, ga gewoon naar de instellingen en vink de vakjes aan voor wat voor soort problemen u in uw tekst wilt vinden. Van alle kwaliteiten is het beste deel van deze webgebaseerde proefleessoftware de statistieken. Het zal een diepgaande geaggregeerde analyse van uw inhoud presenteren, evenals statistieken van zinnen en woorden. Tot nu toe kunt u gratis van hun diensten genieten, omdat er momenteel geen premium-versie is.

SlickWrite is een opmerkelijke tool met tal van regels die u naar believen kunt in- of uitschakelen. Maar dit mist gemak. Net als in Grammarly staan ​​ze een klikcorrectie toe, waarbij je gewoon op de suggestie voor de correctie hoeft te klikken. Dit betekent dat u Slick Write kunt gebruiken om alleen fouten te detecteren. Voor een niet-moedertaalspreker in het Engels raden we u aan een tool te proberen die gebruiksgemak biedt voor correctie, zoals grammatica.

 • Overweeg ook om te lezen: Top 10 plagiaatcontroles en -services

7. 1 Checker

Bij het verkennen van de beste top 10 grammaticale alternatieven, stond 1Checker zeker op een goede positie vanwege het flexibele karakter. U kunt de online versie gebruiken of deze op uw Windows- of Mac-apparaten installeren. Het kan worden geïntegreerd met Word en Outlook. Het programma werkt op het natuurlijke taalverwerkingssysteem dat een combinatie is van informatica en kunstmatige taal.

Wanneer u op “Review” klikt, worden na enige tijd de statistieken weergegeven die de percentages zijn van grammatica, spelling en andere fouten. Sluit het gewoon en begin met bewerken. De tool markeert eenvoudig de fouten en geeft de onderstaande tips. Ze tonen ook de uitleg van de gemarkeerde woorden op de zijbalk. Als je niet elke fout wilt bekijken, klik je op ‘Alles toepassen’ voor een automatische correctie.

1Checker biedt ook tonnen sjablonen met betrekking tot zaken en communicatie. Selecteer gewoon de “Documentsjabloon” en vul vervolgens de lege plekken in die aan de linkerkant verschijnen. Ze genereren automatisch een fijne kopie van het document. 1Checker bevat ook de vertaler die wordt aangedreven door Google en Bing, zodat u snel de vage woorden en zinnen kunt vertalen.

Het is een gratis programma zoals de gratis versie van Grammarly om de basisfouten op te sporen. Het kan nuttig zijn voor het elimineren van de woordelijkheid, spelfouten en structurele veranderingen. Al met al is het de moeite waard om deze software te gebruiken omdat het u niets kost.

8. Online correctie

OnlineCorrection is een gratis online programma om u te behoeden voor schaamte als gevolg van grammaticale en spelfouten. Het analyseert uw inhoud zorgvuldig en somt vervolgens de fouten op. Correcties aanbrengen is heel eenvoudig omdat verkeerde woorden worden aangegeven met verschillende kleuren. De tool biedt ook de voorgestelde woorden.

OnlineCorrection zoekt naar grammatica, stijl, spelling, interpunctie en duplicatie van woorden in uw tekst. Er is geen manier om de originaliteit van de inhoud te vinden. Ze bieden ook geen premium-versie van de tool.

Naast de Engelse correctiefunctie ondersteunt OnlineCorrection ook meerdere talen, wat het beste deel van deze checker is. De software kan elke tekst in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Pools, Portugees en Russisch proeflezen.

OnlineCorrection is een eenvoudig hulpmiddel om het artikel te proeflezen voordat het aan iemand wordt gepubliceerd of gepresenteerd. Het kan een aanzienlijke optie zijn als u gratis Grammatica-alternatieven zoekt. U hoeft zich ook niet aan te melden, dus probeer ze eens.

9. HemingWay

HemingWay richt zich voornamelijk op het vergroten van de leesbaarheid van uw berichten. U kunt hun online versie gebruiken of de desktop-app downloaden. Maar je moet $ 19,99 betalen voor de desktopversie. Bovendien kan het worden gebruikt in WordPress of de Medium-editor. Ze geven ook de leesbaarheid weer.

Wanneer u tekst plakt, worden de zinnen met verschillende kleuren gemarkeerd. De tool vertelt je welke zin moeilijk te lezen is en geeft ook suggesties om de woorden te vereenvoudigen. De Hemingway-editor heeft ook meerdere opties zoals koppen, vet, cursief, opsommingstekens en het invoegen van de links, enz. Terwijl de Grammarly-editor de gebruiker daarentegen niet toestaat om de links in te voegen of een tekst met hyperlinks te plakken.

De tool geeft ook de passieve stem uit de zinnen aan. Vanuit ons oogpunt is Hemingway geen effectief hulpmiddel voor grammaticale fouten.

Hoewel het een geweldig hulpmiddel is om de leesbaarheid van uw artikelen te verbeteren, waar past het? U kunt eerst een geavanceerde tool zoals Grammarly gebruiken en dat artikel vervolgens door de Hemingway sturen, zodat uw artikel niet alleen vrij is van grammaticale fouten, maar ook op een gemakkelijk leesbare manier is samengesteld..

10. Reverso

Als u op zoek bent naar een webgebaseerde correctietool, dan is Reverso iets voor u. Ze ontwikkelden een extensie voor Chrome-gebruikers, maar er is geen desktop-, Android- of iOS-app. Ga voor het gebruik van de online versie naar R e verso en plak de tekst. Het kan de voorwaartse fouten misschien niet vinden, maar het is goed voor het vinden van de basisfouten.

Dus, wat maakt het een vergelijkbare software als Grammarly? Het heeft een geïntegreerd woordenboek samen met geconjugeerde en synoniemopties. Om deze te gebruiken, selecteert u eerst alle tekst en kiest u vervolgens de optie. Het is goed als u niet graag verschillende sites opent om de definitie of synoniemen van specifieke woorden te vinden.

Reverso ondersteunt meerdere talen, wat betekent dat het uw gegevens kan vertalen naar elke taal die ze ondersteunen, zoals Duits, Frans, Arabisch en Russisch, enz. Als u uw grammaticavaardigheden wilt verbeteren, moet u hun goed georganiseerde kennisbank bezoeken waar ze informatie hebben over tijden, werkwoorden, bijwoorden, voorzetsels en nog veel meer onderwerpen. Ze hebben ook tal van onderwerpen over Franse grammaticaregels.

U moet hun Chrome-extensie gebruiken als u taalbarrières tegenkomt bij het lezen van artikelen. Dubbelklik na het installeren van de extensie op een van de woorden die op een webpagina zijn verschenen om ze in de 11 verschillende talen te vertalen. Op dezelfde manier kunt u zinnen vertalen.

Volgens onze persoonlijke ervaring kan deze tool worden gebruikt voor het construeren van de verscheidenheid aan zinnen, maar voor proeflezen kun je er niet alleen op vertrouwen. Bovendien is een klein probleem met Reverso dat het slechts 600 tekens kan controleren. Dus voor eenvoudig proeflezen en vooral als je last hebt van taalverschillen, is het zeker logisch om te gebruiken.

 • SSD-hosting
 • Top "10" Beste snelste webhostingproviders
 • Top "10" Hostingdiensten voor Windows Server
 • 10 "Het beste" Shopify-alternatieven om uw eCommerce-site in te stellen

Conclusie

Volgens onze ervaring, ProWritingAid en Witte rook behoren tot de meest veelbelovende grammaticale alternatieven.

Maar persoonlijk raden we aan om eerst Grammarly te proberen, omdat het de meest geavanceerde tool is die 400+ eenvoudige tot geavanceerde grammaticale fouten kan detecteren en ook goed is voor de verbetering van de vocabulaire. Bovendien heeft het de meest gebruiksvriendelijke interface vergeleken met alle tools in de branche van dit moment.

Heeft u een beste grammaticaal alternatief in gedachten? Zo ja, deel dit dan in de opmerkingen hieronder en laat ons weten welke tool u gebruikt om schrijffouten te corrigeren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map