Grammarly vs. Ginger 2020 – Welke is beter?

2

Als een niet-moedertaalspreker van het Engels weten we hoe belangrijk en nuttig een goede correctietool is. Een inhoud met kritieke problemen ziet er onprofessioneel, grof uit en kan zelfs de bezoeker ertoe dwingen uw site te verlaten. Dit kan ook ernstige gevolgen hebben voor uw kredietwaardigheid. Dus voor bloggers, studenten en schrijvers is het goed om te beschikken over een betrouwbare tool.


Grammatica en gember zijn een van de meest gebruikte tools die er zijn. Al deze tools hebben hun unieke verkoopargumenten. Je hoeft alleen maar een perfecte keuze te maken en daarom hebben we deze inspanning gemaakt (Grammarly vs Ginger review).

Een ding moet je in gedachten houden dat proeflezen niet het perfecte alternatief is voor een menselijke proeflezer. Ongetwijfeld zijn geautomatiseerde tools een geweldige manier om talloze fouten in de inhoud te detecteren en tijd te besparen. Maar het is ook essentieel om eenmaal handmatig te proeflezen.

grammatica versus gember review

Dus zonder verder oponthoud, laten we naar de arena gaan

Grammarly vs. Ginger 2020 – Welke is beter?

Grammaticaal overzicht

Van de proefleestools is Grammarly de meest populaire die de nauwkeurigheid van uw tekst controleert op basis van de 400 geavanceerde grammaticale regels. Het is cloudgebaseerde software waarbij je altijd een internetverbinding nodig hebt om te werken.

Add-ons

Grammatica is een zeer flexibel hulpmiddel wat betreft bruikbaarheid. Het bedrijf biedt

 • Een online editor waar u uw tekst kunt controleren en de documenten als concept kunt opslaan.
 • Extensies voor Chrome-, Safari- en Firefox-browsers die u zullen helpen bij bijna elke webeditor zoals WordPress. Dit is erg handig omdat u niet hoeft over te schakelen naar de online editor.
 • Er is ook een add-on voor Microsoft Office en Outlook. MS Office wordt veel gebruikt en wijst alleen op de fouten, dus door Grammarly-add-on te integreren, kunt u de grammaticatypo’s efficiënt detecteren en corrigeren.

grammatica kantoor addon

 • Ze introduceerden ook een desktop-app. Nu hoeft u niet langer de browser voor online editor te openen, maar opent u gewoon de app vanaf het bureaublad en begint u met schrijven.

Misschien lees je Grammarly Review 2019: The Best Grammar Tool for Bloggers

Functies Review

Koppel

Maakt het uiterlijk van de software echt uit? En ons antwoord is “Ja”. Een complexe, oud ontworpen interface kost veel tijd om te begrijpen.

Grammarly biedt een simplistische en zeer eenvoudige interface die je helpt om beter te schrijven. Alle functies zijn zo prominent aanwezig. Als je eenmaal hebt besloten, kun je ermee beginnen door je aan te melden voor een gratis account of een premium account.

Genrespecifieke profielen

Woorden kunnen verschillende betekenissen en structuren hebben, afhankelijk van het onderwerp / de niche waarop u schrijft. Dus door dit Grammarly-team te begrijpen, introduceert u meerdere profielen om uit te kiezen. Deze profielen zijn onder meer zakelijk, academisch, technisch, medisch, creatief, blogspot en e-mails, enz. Door een specifiek profiel te selecteren, kan het algoritme de fouten opsporen die verband houden met een specifieke niche..

U kent misschien het Amerikaanse en Britse Engels, dat enigszins anders is in de spelling, interpunctie en grammaticaregels. Met Grammarly kun je dus ook degene selecteren om te helpen bij betere schrijfstijlen.

Woordenschatverbetering

Specialiteit komt in de vorm van een ingenieuze woordenschatverbeteringsfunctie in Grammarly pro-versie. Vanuit marketingperspectief hebben woorden veel invloed. Woordenschatsuggestie helpt dramatisch bij het schrijven van de diverse artikelen. Gebaseerd op de schrijfcontext suggereert Grammarly de alternatieve woorden en verbetert zo de leesbaarheid en effectiviteit.

Plagiaatcontrole

Naast de geavanceerde grammaticacontrole-tool is er ook een plagiaatcontrole toegevoegd aan het mooie stukje software. Dit is een voordelige functie voor online uitgevers, docenten en studenten. Deze tool helpt u om het unieke karakter van de tekst op 8 miljard webpagina’s te vinden en is alleen beschikbaar voor de betaalde gebruikers. Hoewel, het is niet zo bekwaam als de tools zoals Plagiaatcontrole X en Copyscape, enz. Maar toch is het de moeite waard om er gebruik van te maken.

Helpen bij het lezen

Als u problemen ondervindt bij het lezen van Engelse artikelen, is het goede nieuws dat Grammarly u zal helpen de betekenis te begrijpen zonder steeds opnieuw woorden in het woordenboek te schrijven. Dit bespaart dus ook tijd. Het enige wat u hoeft te doen is hun webbrowser-extensie installeren, erop klikken en vervolgens inschakelen.

Als u nu een aantal woorden tegenkomt die u niet kent, dubbelklik er dan gewoon op, het geeft de betekenis en uitleg op hetzelfde scherm.

grammaticale uitleg box

Enkele andere handige functies in grammatica

 • Persoonlijk woordenboek maken: U kunt woorden toevoegen in een grammaticaal persoonlijk woordenboek, dus de volgende keer worden deze niet als fouten gemarkeerd.
 • Spelling en juiste combinatie: Het detecteert spelfouten en suggesties voor het gebruik van het juiste paar woorden.
 • Lijdende vorm: Het programma markeert het overmatig gebruik van passieve stem in inhoud.
 • Leestekens: Markeert ontbrekende en misplaatste interpunctie.
 • Wordiness: Dit zal automatisch de manier vinden om zinnen in te korten voor de beknopte uitleg.
 • Herhaling: Als een bepaald woord keer op keer wordt herhaald, geeft de tool een suggestie om het te vervangen.
 • Stelling: Grammatica wijst ook op verwarde voorzetsels.

Er is nog veel meer dat je kunt ontdekken door het uit te proberen

Gratis grammatica met beperkte functies
Premium grammaticaal genieten van alle functies

Grammatica beleven

Een blogger zijn Grammatica-app is erg nuttig voor ons. U vindt de app in de ondersteunde browserwinkel of navigeert gewoon naar het gedeelte Grammarly dashboard Apps. Het integreert automatisch met een bijna webeditor-tekstvak zoals Gmail, Facebook, Twitter en WordPress, enz. We noemden de andere Grammarly-add-ons al aan het begin.

Kijk hier naar de WordPress-editor;

grammaticaal in de WordPress-editor

Grammatica-app toont het aantal kritieke en geavanceerde fouten, we hebben slechts één kritieke fout in de bovenstaande schermafbeelding. Terwijl u suggesties kunt zien door uw cursor over het woord te bewegen. Als je de uitleg wilt, klik dan op “MEER IN GRAMMARLY”. Grammatica-editor verschijnt waar u ook de fouten kunt corrigeren en de uitleg van de woorden als een fout kunt zien.

Gratis en premium abonnementen

Grammarly is beschikbaar voor zowel gratis als betaalde gebruikers. Het gratis account bevat beperkte functies zoals 150 grammaticale regels, terwijl ze beweren dat premium je inhoud kan controleren door meer dan 400 cheques te overwegen.

De premium-abonnementen beginnen bij $ 29,95 voor een maandelijks abonnement, terwijl u serieus op kosten kunt besparen door u te abonneren op een jaarabonnement van $ 11,66 / maand.

Voordelen

 • Als Engels niet je moedertaal is, is dit de beste tool die er is
 • Biedt een zeer nuttige kennisbasis voor het leren van grammatica
 • Specifieke contextuele foutdetectie
 • Zeer nuttige tool voor studenten, bloggers en bedrijven
 • Ingebouwde tool voor het controleren van inhoudsduplicatie
 • Scan uw tekst op zinsstructuur, spelfouten, interpunctie en vele andere.

Nadelen

 • Tot nu toe geen MS Office-add-on voor Mac-gebruikers.
 • Prijzig op maandelijkse facturering, dus we raden een jaarlijks abonnement aan
 • Soms stop je met werken of stop je met het herkennen van fouten totdat je de inhoud opnieuw opent in de Grammatica-editor

Koop grammatica voor meer dan 400 grammaticacontroles voor slechts $ 11,66 / maand

Ginger Review

Gember is ook een van de beste proefleestools en ook de oude. De software biedt een grote bruikbaarheid dankzij de vele add-ons voor browsers, MS-producten en andere applicaties. Hoewel het is niet zo geavanceerd als grammatica, nog steeds waardig genoeg om te proberen en vaak beschouwd als een grammaticaal alternatief, voornamelijk vanwege prijszorgen. Net als de Grammarly heeft Ginger ook een internetverbinding nodig.

Add-ons

Als het gaat om de platforms waar u kunt genieten van Ginger-services, is het handiger zoals Grammarly.

 • Een online tool op hun webpagina vereist geen accountcreatie, plaats gewoon de tekst en controleer deze. Het zal een controle uitvoeren op beperkte woorden.

gember online proeflezen

 • Om via de desktop te werken, hebben ze een door Windows ondersteunde applicatie die gratis te installeren en beschikbaar is op hun site.
 • Als je wilt dat Ginger werkt met online bewerkingsvakken zoals Facebook, Gmail, Twitter, WordPress, installeer dan gewoon hun browserextensie die beschikbaar is voor Chrome en Safari.
 • Ginger gaat verder dan Grammarly door mobiele applicaties voor Android en iOS aan te bieden. Het enige dat u hoeft te doen, is hun schrijf-app installeren vanuit de app store en uw inhoud proeflezen. Met de app kun je ook andere functies gebruiken. Er is ook een toetsenbord-app.

Koppel

Ginger biedt de online editor zoals Grammarly niet aan, maar moedigt gebruikers aan om gebruik te maken van hun add-ons. De interface van de desktop-app is heel eenvoudig, net als Grammarly, waar alles super duidelijk is. Bekijk het eens.

gember-interface

Rephraser

Zinsrephraser is een geweldige functie om de variatie in uw tekst te brengen, zodat u uw gedachten met betere woorden kunt uiten. Hiermee wordt uw tekst zin voor zin gecontroleerd en worden suggesties gegeven met synoniemen, idiomen en uitdrukkingen enz. Persoonlijk is het een nuttige functie, maar het handmatig controleren van inhoud per zin is erg tijdrovend.

Persoonlijke trainer

Ginger’s Personal Trainer is een speciaal trainingsprogramma voor betaalde klanten. Het is een leerprogramma dat Engelse lessen opbouwt op basis van je fouten, zodat je in de toekomst dezelfde fouten kunt vermijden. Dus in plaats van je te concentreren op de generieke Engelse Ginger personal trainer, kun je je concentreren op de zwakke punten door de lessen op maat aan te passen.

Tekst naar spraak

Ben je zwak in uitspraak? Zo ja, dan is dit erg nuttig om te leren. Hoewel we nu een gratis vertaler van Google hebben die woorden kan spreken, maar Ginger biedt verschillende andere functies. U kunt de leessnelheid, mannelijke / vrouwelijke stem, VS / VK-accent selecteren en op elk moment afspelen of pauzeren. Bovendien zal het de momenteel gelezen tekst markeren om erbij te blijven. Helaas is deze functie niet beschikbaar voor gratis gebruikers, u moet hun premium-abonnement kopen.

Vertaler

Ginger is een geweldige software om u te helpen de taalbarrière te overwinnen. Het is een gratis service die uw inhoud in meer dan 40 talen vertaalt. Het enige wat u hoeft te doen, is uw tekst in de software plakken en de uitvoertaal selecteren. Het is geen baanbrekende functie als Google vertaler bieden ook dezelfde functionaliteit.

Helpen bij het lezen

Het lezen van artikelen op internet is een beetje rommelig als je niet goed bent in het Engels. Net als Grammarly helpt Ginger je hierbij, waarbij je dubbelklikt op het woord en er verschijnt een vak dat de betekenis verklaart. Door op “More” te klikken krijg je meer uitleg op hetzelfde scherm.

Er is geen technisch werk nodig om een ​​dergelijke functie in te stellen. Installeer gewoon de web-add-on en het is klaar. Eerlijk gezegd denken we dat Grammarly hierin goed werk levert dan Ginger.

uitleg over gember

Enkele andere handige functies in Ginger

 • Spelcorrectie: Net als andere proefleestools is Ginger goed efficiënt om verkeerd gespelde woorden te detecteren.
 • Corrigeer alles: Met de software kunt u alle fouten in één keer corrigeren of u kunt alle wijzigingen met slechts één klik ongedaan maken.
 • US / UK Engels: U kunt tussen talen schakelen, zodat de software problemen beter herkent.
 • Leestekens: Interpunctie op de juiste plaats plaatsen is altijd cruciaal, Ginger-interpunctiecontrole helpt u daarbij.
 • Persoonlijk woordenboek: Voeg uw woorden toe aan het persoonlijke woordenboek om ze in de toekomst als fouten te beschouwen.
 • Synoniemen: Het heeft synoniemen en hun definitie sectie. Klik met de rechtermuisknop op een woord in de Ginger-editor en selecteer de synoniemenfunctie.

Ginger ervaren

Als u op internet werkt, is het geschikter om een ​​browser-add-on te proberen die kan worden geïnstalleerd vanuit de Chrome-winkel of rechtstreeks via de Ginger-website. Het werkt met bijna elke online editor en wijst op fouten zoals hieronder te zien is in de WordPress-editor.

De software markeert fouten en je hebt de opties om het woord in een persoonlijk woordenboek toe te voegen of het gewoon te corrigeren met hun suggestie.

gember in wordpress

Gratis en premium abonnementen

Ginger biedt zowel gratis als premium-abonnementen. De gratis gebruikers krijgen toegang tot beperkte grammaticacontrole en herformulering van zinnen. Terwijl de premium gebruiker onbeperkt gebruik kan maken van zinnen, persoonlijke trainer, tekstlezer en vertaaltool.

Momenteel is het maandelijkse abonnement beschikbaar voor slechts $ 14,98 / maand, terwijl het jaarlijkse abonnement u ongeveer $ 74,88 / jaar kost ($ 6,24 / maand).

Voordelen

 • De Personal Trainer-functie helpt de kans te verkleinen dat u dezelfde fout opnieuw maakt.
 • Extensies voor Android, iOS, MS Office, browsers en desktop.
 • Detecteer grammaticale, interpunctie en spelfouten
 • Kan de zinnen herformuleren voor een betere formulering en duidelijkheid

Nadelen

 • Ginger bevat geen tool voor plagiaatcontrole.
 • Geen app voor MAC OS. Maar je hebt Safari-add-on.

Grammatica versus gember: oordeel

Dus naar onze mening is Grammarly het meest geavanceerde proefleestool dat op de markt verkrijgbaar is. Het bedrijf verbetert de prestaties voortdurend en kan nu fouten detecteren op basis van meer dan 400 factoren. Het is superintelligent om contextuele fouten te vinden en suggesties voor juiste woorden te geven. Je kunt het overal gebruiken, zoals in MS Office, webbrowser of de desktop-app installeren.

Aan de andere kant is Ginger ook best verbazingwekkend, maar zit het vol met onnodige services zoals vertaler en tekstlezer enz. Google-vertaler kan deze taak efficiënt uitvoeren. Terwijl Ginger ook de plagiaatcontrole mist, wat een handige optie kan zijn voor online uitgevers.

Bezoek Ginger

Bezoek Grammarly

Laat ons weten welke tussen Grammarly vs Ginger betere prestaties biedt. Denk je dat Grammarly plagiaatcontrole het waard is om te gebruiken, of het echt alle geplagieerde inhoud aanpakt? Aarzel niet om uw mening te geven in de opmerkingen hieronder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map