De grammaticale recensie van 2020: de beste grammaticatool voor bloggers

0

Weet u waar u de komma’s, puntkomma’s en voorzetsels moet plaatsen?


Weet u welk hulpwerkwoord u moet gebruiken en wanneer u het moet gebruiken? Als je ooit een schrijver zoals op Fiverr inhuurt, kwam je erachter dat de meeste schrijvers zelfs de basis van het Engels niet kenden.

Als Engels niet uw eerste taal is, kunt u problemen tegenkomen, zoals spelfouten en het gebruik van werkwoorden & voorzetsels ontbreken & overtollige leestekens, overmatig gebruik van passieve stem en vele andere.

Of het nu gaat om het schrijven van brieven, applicaties of artikelen, u moet foutloze regels schrijven.

Dus de beste oplossing is om de grammatica te gebruiken. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat Grammatica een van de beste grammaticacontroletools is die meer dan 400 soorten factoren in de tekst in overweging neemt om de fouten op te sporen.

Grammatica-blunders worden niet alleen de oorzaak van schaamte, maar kunnen ook uw welwillendheid schaden. In deze situatie is het gebruik van een tool als Grammarly erg handig. Het is bijna 1 jaar dat we Grammatica gebruiken, deze tool helpt veel om de fouten te vinden. Bovendien zul je zien dat je beter wordt.

Belangrijkste kenmerken van grammatica

 • Ondersteuning van verschillende schrijfstijlen voor nauwkeurige correctie
 • Plagiaatcontrole
 • Woorden Verklaringen en synoniemen
 • Verhoog eenvoudig de woordenschat

Laten we eens kijken hoeveel functies deze ene tool heeft en hoe u ze gaat gebruiken?

Hoe werkt het?

Het goede ding is dat het beschikbaar is in zowel gratis als premium. De gratis versie heeft enkele beperkingen en mist veel handige functies. Maar toch kun je verkeerde spreuken, grammaticafouten, interpuncties en enkele andere nuttige suggesties opvangen om de professionaliteit in je alinea’s toe te voegen.

Bekijk hier de korte vergelijking tussen gratis Grammarly en premium-abonnementen.

Premie:

 • Grammarly premium-versie houdt rekening met ongeveer 400+ grammaticale factoren voor het detecteren van fouten
 • Het kan het geavanceerde en kritieke type problemen detecteren. Vooruitlopende problemen omvatten 100 soorten factoren, zoals het gebruik van voorzetsels, het aanwijzen van de langdradige zinnen, juiste paarwoorden en nog veel meer
 • Plagiaatcontrole
 • Woordenschatverbetering

Vrij:

 • In een gratis versie vindt de tool de problemen op basis van de 100 factoren
 • Het kan alleen kritieke problemen detecteren, zoals spellingcontrole en interpunctiefouten, enz.

Browser-extensie

Maak hier eerst een Grammarly-account aan.

Grammatica-extensie is beschikbaar voor alle grote browsers zoals Chrome, Mozilla en Safari enz. Na het toevoegen van de extensie klikt u op het pictogram in de browser en plaatst u de inloggegevens.

Tijdens het aanmelden tonen ze automatisch de melding om de extensie toe te voegen. Je kunt de Chrome-extensie voor Grammarly ook downloaden via de webwinkel of via het Grammarly-dashboard onder de apps.

De Grammarly-add-on biedt veel gemak, of u nu een e-mail opstelt of blogposts schrijft. Je hoeft niet in de Grammarly-editor te schrijven om de fouten te vinden. Ze categoriseren de fouten als kritieke en geavanceerde problemen.

De fouten worden onderstreept door rode (kritische) en gele (doorgaande) kleurlijnen. Bovendien geven ze ook redenen waarom uw zin verkeerd is en welke wijzigingen er moeten worden aangebracht om deze juist te maken.

Grammatica-integratie met MS Office en Outlook

Dus als je Grammarly voor MS Word wilt, dan zul je zien dat hun ontwikkelteam ook de add-on voor MS Office en Outlook heeft gemaakt. Dit betekent dat u uw document niet hoeft te importeren in de Grammarly-editor. Schakel het gewoon in Office in en daar ga je, het zal de tekst onderzoeken en de fouten opvangen als die er zijn.

Klik op de apps in de zijbalk van het Grammarly-dashboard en je ziet de apps zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Omdat we de Chrome-extensie al toevoegen tijdens het opzendproces, wordt deze daarom gemarkeerd als Actief.

Grammarly review add-on voor chroom en kantoor

Klik nu op de “Installeren” gegeven voor de “Grammatica voor Microsoft Office” en het zal beginnen met downloaden. Wanneer het installatiebestand is gedownload naar uw lokale schijf, dubbelklikt u erop.

Na wat laden toont de set-up Microsoft Office en Outlook zoals in de onderstaande afbeelding. Vink beide aan als u Grammarly in beide applicaties wilt integreren.

Grammatica-invoegtoepassing voor kantoor installeren

Klik daarna op “Installeren”. De setup zal de extensie automatisch integreren met MS Office.

Open nu het Office-documentbestand en klik op ‘Grammatica inschakelen’.

De Office-add-on werkt ook, zelfs als u een gratis account heeft.

Schakel grammatica in op kantoor

Desktop-app

Grammarly lanceerde ook een desktop-app die rechtstreeks vanaf het bureaublad van uw computer werkt in plaats van een webbrowser of MS-kantoor. Als u een computer met lage specificaties heeft, zal deze langzamer werken bij installatie en gebruik van MS Office omdat het een zware applicatie is.

U kunt dus de Grammarly-desktop-app installeren die erg handig is en waarmee u nauwkeuriger artikelen kunt schrijven.

Ga naar Grammarly-dashboard en klik vervolgens op “App”. Klik daarna op de “Installeren” knop voor “Grammatica voor Windows”. Het zal het .exe-bestand downloaden. Voer nu het gedownloade bestand uit en daar gaat het automatisch op uw computer installeren.

Grammatica-editor

Naast al deze, kunt u het artikel in de Grammarly-editor schrijven of gewoon de gekopieerde tekst plakken. U kunt ook het volledige documentbestand uploaden. Het ondersteunt verschillende soorten documentbestanden zoals .doc, .docx, .txt, .rtf en .odt enz.

Het belangrijkste voordeel van schrijven in de editor is dat het automatisch wordt opgeslagen in uw account. Dus als u het bestand per ongeluk van uw computer verwijdert, kunt u de kopie nog steeds in de editor hebben.

Grammarly Review 2020: gratis en premium abonnementsfuncties

Brits & Amerikaans Engels

U kent wellicht Brits en Amerikaans Engels. Als je deze twee vergelijkt, zul je verschillen vinden tussen woordenschat en zinsbouw. Bijvoorbeeld Kleur (Brits) en Kleur (Amerikaans), motorkap (Brits) en motorkap (Amerikaans). Sommige landen volgen de Britten, terwijl andere het Amerikaans-Engels volgen.

Dus als het in jouw geval belangrijk is om de regels te volgen zoals bij het doen van het academische werk, dan kun je gemakkelijk tussen deze twee wisselen. Ga hiervoor naar het grammaticadashboard en klik op het “Profiel” en selecteer het gewenste Engels. Daarna zal het de fouten detecteren op basis van de geselecteerde taal.

Britse en Amerikaanse taalstijlen

Spellingscorrectie

Dit is misschien wel de belangrijkste reden om Grammarly te gebruiken. Meestal gebruiken schrijvers het beroemde Microsoft-kantoor dat zeker de verkeerde spreuken kan detecteren. De reden voor het kiezen van de grammatica is dat deze wordt geleverd met vele andere functies, samen met de spellingcontrole.

Bovendien wijst het niet alleen op de verkeerde spelling, maar geeft het ook de uitleg met voorbeelden die het superieur maken boven het MS-kantoor voor het corrigeren van onjuiste woorden.

spellingcorrectie door grammaticale editor

Grammatica regels

Kent u het gebruik van tijden en werkwoorden etc.? Dit is het meest voorkomende probleem waarmee de meeste schrijvers worden geconfronteerd tijdens het schrijven. Het gebruik van verkeerde werkwoorden en tijd verandert de betekenis van de zin. Als gevolg hiervan begrijpt uw ​​lezer het ding misschien niet duidelijk dat u wilt uitleggen.

Grammatica helpt u dergelijke grammaticale fouten te overwinnen, samen met de uitleg waarom het suggereert om het woord te veranderen.

Vind grammaticale fouten

Leestekens

Leestekens zoals komma’s, streepjes, dubbele punten en puntkomma’s, enz. Het is voor ons zeer noodzakelijk om de juiste soort leestekens op de juiste plaats te plaatsen. Komma’s kunnen bijvoorbeeld niet alleen worden gebruikt om de lange zin te verbreken, maar ook om de betekenis duidelijk te maken.

Detecteer interpunctiefouten grammaticaal

Geef uitleg & Synoniemen

Waarschijnlijk de geweldige en onze favoriete functie. Het is goed voor degenen die in het leerstadium zijn of zwak in het Engels. Soms lees je iets zoals artikelen en blogberichten via internet en krijg je mogelijk te maken met woorden die erg moeilijk te begrijpen zijn. En om het te begrijpen, kunt u het Google gebruiken of het openen synoniemenlijst voor synoniemen en duidelijk begrip.

Grammatica kan hierbij zeer nuttig zijn wanneer u de extensie toevoegt in uw browser zoals Chrome en vervolgens met een dubbele klik op het woord waarover u de uitleg nodig heeft, het zal u verschillende beschrijvingen van dat woord geven. Kijk naar de foto hieronder.

Grammaticale browser-add-on

Als je in de grammaticale editor zit, geven ze ook de uitleg van het woord samen met de synoniemen. Dubbelklik op een woord en daar is het.

woord synoniemen door te dubbelklikken

Persoonlijk woordenboek

U kunt uw persoonlijke woordenboek in Grammarly maken, zodat deze woorden in de toekomst niet meer als verkeerd gespeld worden.

Klik aan de linkerkant van het dashboard op het profiel en voeg vervolgens het woord toe. Bovendien kunt u met Grammarly ook de woorden in het woordenboek toevoegen wanneer u de fouten corrigeert.

Zinstijl en structuur

Deze functies helpen u de foutieve woordvolgorde te detecteren en stellen u in staat de zin met het juiste paar woorden samen te stellen.

Het juiste paar presenteert het duidelijke begrip. Bovendien geeft het je ook de suggestie over verwarde woorden zoals wanneer je effect of affect moet gebruiken?

Functies Alleen beschikbaar in Grammarly Premium

Documenttypen

Grammarly heeft een rijke database en daarom biedt het verschillende soorten documentstijlen. Dit helpt de tool om fouten nauwkeuriger te vinden. Ze verdelen de documenten in 6 verschillende typen, zoals academisch, zakelijk, technisch, medisch, creatief en casual. Dus als je een student bent en een essay schrijft, selecteer dan het essay in de sectie Academic.

Als u een blogger bent en een blogbericht schrijft, raden we u aan het “Artikel / blogbericht” in het gedeelte Zakelijk te selecteren voor efficiënt werk bij het opsporen van problemen.

Verschillende documenttypes

Plagiaatcontrole

Dit is iets dat je zo intens nodig hebt wanneer je een schrijver online inhuurt. Stel dat u op Fiverr een schrijver inhuurt en hij / zij het artikel van de blog van een ander kopieert en een artikel voor u maakt. Dit heeft niet alleen invloed op de geloofwaardigheid van uw blog, maar ook op uw positie in de zoekmachine.

U moet dus zorgen voor uw unieke inhoud voordat u deze publiceert. Hiervoor biedt Grammarly Plagiaatcontrole aan die maar liefst 8 miljoen pagina’s in zijn database heeft en met slechts één klik uw documenten scant.

Als het een vergelijkbare kopie van tekst via internet vindt, zal het die regels onderstrepen. Plaats hiervoor het artikel in de Grammatica-editor en schakel vervolgens de plagiaatcontrole in. 

Grammarly Plagiarism Checker Review

Overmatig gebruik van dezelfde woorden

We vonden deze functie erg handig zoals hierboven vermeld. Er zijn enkele woorden die het meest door schrijvers worden gebruikt. Ze hebben het Grammarly-algoritme zo ontworpen dat het naar die woorden in uw artikel scant en u vervolgens de suggestie geeft om de woorden te vervangen die het meest worden gebruikt.

De tool onderstreept het woord en geeft u de suggestie samen met het woord met een vergelijkbare betekenis.

Einde zin van voorzetsel

Er zijn veel dingen die je wel en niet moet doen in het Engels. Sommigen zeggen dat het voorzetsel aan het einde van de zin niet gepast is, terwijl sommigen zeggen dat het volkomen natuurlijk is in het moderne Engels.

Grammatica wijst op de zinnen die eindigen op een voorzetsel. Het is dus allemaal aan jou of je het wilt wijzigen of niet. Maar we raden u aan om, als u in een formele stijl wilt schrijven, het voorzetsel niet aan het einde van de zin te plaatsen. Grammatica deelt een geweldige post op dit.

Woordenschatverbetering

Het is de handigste optie voor diegenen die zwak zijn in het Engels en niet de schat aan Engelse woorden in gedachten hebben of je kunt woordenschat zeggen. Bovendien, als u de meeste artikelen voor uw blog schrijft, bestaat de kans dat u sommige woorden te veel gebruikt. Door deze functie in te schakelen, zal het de tekst analyseren en dezelfde woorden herkennen die u vaak gebruikt.

Onderstreep diezelfde woorden grammaticaal en geef ook het woord voor vervanging. Bovendien, als u ziet dat het voorgestelde woord van Grammarly niet in uw zin past, kunt u dubbelklikken op het onderstreepte woord voor meer woorden.

Om dit te gebruiken, als je in de editor bent, schakel je gewoon de woordenschatverbetering in en het zal beginnen te werken.

Grammatica vocabulaire verbetering

Elimineer Wordiness

Soms kan iets worden verklaard door een paar woorden in plaats van de grotere zinnen te construeren. Een langdradig artikel kan de lezers vervelen omdat het meer woorden bevat dan de informatie.

Grammarly helpt je om die zinnen op te sporen en geeft je suggesties hoe je ze kunt inkorten.

Professioneel proeflezen

U wilt uw blogartikelen proeflezen voordat u deze publiceert, dan kunt u hier bij Grammarly dit doen. Een professioneel menselijk lid leest uw paragrafen.

Houd er echter rekening mee dat u hiervoor een extra bedrag moet betalen, zelfs als u een premium Grammarly-account heeft.

Het indienen van het document is heel eenvoudig. Ga gewoon naar je Grammarly-editor en klik op het laatste pictogram in de zijbalk. En stuur dan naar een proeflezer.

Geldteruggarantie

In eerste instantie bieden ze een proefperiode van 7 dagen waarin u alle Grammarly premium-functies kunt gebruiken. Maar ze hebben hun beleid gewijzigd en bieden nu een terugbetalingsbeleid van zeven dagen in plaats van de proefperiode. Kies gewoon het gewenste abonnement en betaal.

Daarna heb je 7 dagen om de terugbetaling te vragen als je niet tevreden bent met hun diensten.

Ondersteunende diensten

Mogelijk hebt u voor dit soort tools geen ondersteunende diensten nodig. Maar toch, u kunt het verzoek voor elke vorm van hulp indienen en u krijgt binnen een uur antwoord. Het maakt niet uit of je een gratis of premium gebruiker bent, ze zullen je zeker helpen.

Ze schrijven ook een heleboel artikelen over hun verschillende producten om de problemen op te lossen. Dus voordat u het verzoek indient, raden we u aan op hun kennisbank te surfen en als u de oplossing niet hebt gevonden, stuur ze dan een e-mail.

Prijzen

Grammarly biedt drie plannen op basis van de duur maandelijks, driemaandelijks en jaarlijks. Het maandelijkse abonnement kost $ 29,95, wat behoorlijk hoog is, dus selecteer in ieder geval het kwartaalplan als u hun diensten voor een korte periode wilt.

Eerlijk gezegd raden we u aan u te abonneren op het jaarplan, dat slechts $ 11,66 / maand kost en u veel geld bespaart.

koop grammaticaal

Voordelen

 • Kan meer dan 400 soorten fouten detecteren en stelt u in staat ze met slechts een klik te corrigeren.
 • Zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt het integreren met MS Office, Outlook of zelfs de desktop-app downloaden.
 • Het werkt met bijna alle applicaties zoals in WordPress editor, Gmail, Facebook, Twitter en overal.
 • Uitstekend als Engels niet je moedertaal is
 • Een geschikte tool voor bloggers, studenten, zakelijke brieven en medisch werk enz.
 • Met plagiaatcontrole kunt u de artikelen controleren als het echt is of een kopieer-plakwerk.
 • Selectie van taalstijl Brits of Amerikaans.
 • Beschikbaar zowel in gratis als premium.

Beperkingen

 • De tool werkt enorm op Chrome, Mozilla en Safari (zoals ze beweren), maar hoe zit het met de andere bekende browsers zoals Opera.
 • Mei lijkt op maandbasis duur, maar voor een jaarplan is het goedkoop
 • U moet een internetverbinding hebben om problemen te vinden. Er is geen offline versie van.
 • Tot dusver is er geen add-on voor MS Office voor Mac-gebruikers. Maar Mac-gebruikers kunnen de desktop-app downloaden en de browserextensie gebruiken.
 • Toch kan deze tool de behoefte aan een menselijke proeflezer niet elimineren.

Conclusie

De Grammarly doet zeker zijn werk. Het is je geld absoluut waard. We proberen veel andere tools, maar tot nu toe presteert Grammarly erg goed en gemakkelijk te gebruiken. We raden het zonder enige twijfel aan.

Voor individuele bloggers kunnen ze beginnen met een gratis versie, maar proberen zo snel mogelijk over te stappen naar het premiumplan, omdat het elimineren van de voorafgaande fouten nodig is als u een professionele uitstraling in uw artikelen wilt. U kunt hier een gratis account aanmaken.

Als u op kantoor vertrouwt voor het detecteren van de fouten, raden we u aan het eens te proberen. Omdat MS Office zich voornamelijk richt op het vastleggen van spelfouten, terwijl Grammarly een geavanceerd hulpmiddel is. Bovendien is het geen gewoon hulpmiddel, maar heeft het ook een licentie van meer dan 600 bedrijven en universiteiten.

Wij vinden dat je wat geld moet uitgeven en een premium abonnement moet nemen omdat het de fouten beter kan aangeven.

Tot dusver genieten we van grammatica en zijn we zeer tevreden over hun diensten. Deel gerust uw ervaringen met ons. We stellen uw opmerkingen zeer op prijs en hopen dit Grammaticaal overzicht zal u helpen er alles over te weten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map