7 Beste Website Builder-software 2020 – Bouw een verbluffende aangepaste ontwerpsite

0

Wat! Kreeg niet het gewenste ontwerp voor uw droomsite?


Ik ken de codering niet, maar wil je eigen ontwerp maken?

Ik wil niet veel geld uitgeven aan de programmeurs of site-ontwerpers?

Hier is een oplossing voor al uw vragen. Probeer gewoon een website builder software om uw op maat ontworpen website te bouwen.

Over het algemeen zijn er twee manieren om een ​​site te maken. Ofwel kun je een complexe manier doorlopen en leren coderen. Ten tweede, vind de WYSIWYG-editor die het ontwerpen van websites enorm gemakkelijk maakt. De meeste bouwers bieden een slepen-en-neerzetten-functie waarbij u de dingen op een leeg canvas of vooraf ontworpen sjablonen plaatst.

Voordelen van Website Builder

 • Je kunt alle spullen op één plek krijgen, zoals domein, webhosting en builder, enz. En het beste is dat er helemaal geen installaties nodig zijn en het beste is dat er helemaal geen installaties nodig zijn
 • Heeft geen vaardigheden voor ontwikkelaars nodig
 • Kostenbesparend omdat u niet hoeft te betalen voor ontwerp en onderhoud.
 • Er zijn voldoende aantrekkelijke sjablonen en elementen om uit te kiezen.
 • Bijna alle bouwersoftware ondersteunt slepen en neerzetten enzovoort …

Maar het echte probleem is dat welke de juiste applicatie voor het ontwerpen van een site is? Er zijn veel website-bouwers die beweren de beste in de branche te zijn. Dit is dus de plek waar we u kunnen helpen bij het ophalen van de beste.

Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een bedrijfssite, persoonlijke blog of een winkel, hier zijn enkele van de beste software voor het maken van websites.

Beste website-bouwers 2020 – een manier om direct online te gaan

Wix [gratis + betaald]

wix online sitebouwer

Wix is ​​een van de toonaangevende gratis website-bouwers die tonnen vooraf gemaakte sjablonen biedt met betrekking tot Blog, Business, E-commerce en mode, enz. Naast de premiumversie bieden ze gratis toegang, zodat u ze kunt proeven voordat u investeert.

Door een account aan te maken, biedt Wix 2 bewerkingsmodi ADI en Wix Editor. Beiden bieden identieke kenmerken, maar hun werkstijl is iets anders.

Wix ADI (Artificial Design Intelligence) is een automatische manier om de site te maken. Het is een snelle manier, ze stellen gewoon enkele eenvoudige vragen voordat ze het definitieve ontwerp maken. Elk deel van de site is aanpasbaar. Je kunt het thema, de kleuren, lettertypen, koptekst en nog veel meer wijzigen. Bovendien laten ze je animaties aan elementen toevoegen om een ​​aantrekkelijkere webpagina te maken.

Aan de andere kant biedt Wix Editor ook een geweldige gebruikerservaring. Het begint met het selecteren van een vooraf gemaakt sjabloon. U kunt kiezen uit honderden sjablonen. Nadat u de sjabloon hebt geselecteerd, wordt de editorinterface geladen. Het biedt een eenvoudige mogelijkheid om te slepen en neer te zetten, en u kunt de tekstvakken, schuifregelaars, knoppen, contactforum, sociale knoppen en nieuwsbrief enz. Toevoegen. U kunt zelfs de berichtposities wijzigen. Eigenlijk kunt u alles op het scherm aanpassen.

Wix biedt een app-markt die u helpt uw ​​site te verbeteren. Er zijn talloze apps voor het toevoegen van de zoekbalk, opmerking, chat, skype-knop, geautomatiseerde e-mail, marketing en analysetool. Bovendien, als u een online winkel wilt maken, is Wix een geweldige oplossing omdat ze tal van relevante apps bieden, zoals het integreren van recensies, belknop, PayPal, facturen, valuta-omzetter en prijstabellen.

Maar als u meer wilt, kunt u ook de codes, HTML-codes invoegen en Flash (SWF) -bestanden toevoegen. Bovendien brengt Wix een stapsgewijze handleiding voor het verbeteren van SEO. Ondersteunende diensten worden geleverd door het indienen van tickets en de kennisbank.

Prijzen: Het is niet nodig om een ​​apart webhostingplan te kopen. Prijzen voor Wix-abonnementen beginnen vanaf $ 4,50 / maand, inclusief 1 GB bandbreedte en 500 MB opslag. U hoeft alleen een domeinnaam aan te schaffen en naar uw WIX-website te verwijzen. Behalve het meest eenvoudige abonnement, bieden alle andere ook een gratis domeinnaam aan. Ze ondersteunen 14 dagen restitutiebeleid.

DUDA [gratis + betaald]

software voor het bouwen van duda-websites

Duda is vrij duidelijk wat betreft bruikbaarheid en maakt indruk op de gebruikers door zijn responsieve ontwerpen en vele functies. Het werd gelanceerd in 2010 en behoort nu tot de beste website-bouwers door hosting aan te sturen met Amazon-cloudservices. Zorg voor nul verwarring, kies gewoon een sjabloon uit hun vooraf gemaakte modellen en begin met bewerken.

Op het eerste gezicht realiseert u zich dat het vrij eenvoudig te bedienen is. U kunt op elk moment de Desktop-, Mobile- en tabletweergave zien met slechts een klik. Duda houdt je niet alleen bij hun bouwer, dus als je ontwikkelvaardigheden hebt, kun je vrij spelen met CSS- en HTML-codes.

Naast de uitstekende bewerkingsopties, kunt u de sjabloon voor elk specifiek apparaat (mobiel, desktop en tablet) bewerken, zodat u de meest responsieve website kunt ontwerpen die cruciaal is voor de ervaring van klanten / bezoekers en zoekmachines. Een ander opmerkelijk ding dat, in tegenstelling tot de meeste bouwers die er zijn, Duda kan integreren met Google Analytics om de diepgaande verkeersstatistieken te presenteren.

Er zijn veel widgets / elementen om toe te voegen aan de berichten / pagina, zoals knoppen, kolommen, pictogrammen, sociaal, zoekbalk, Facebook & Disqus reactiesystemen en nog veel meer. Ze ondersteunen meer dan 100 lettertypestijlen. Elke widget is aanpasbaar in stijlen, afmetingen, enz. En zelfs met sommige kunt u animaties en speciale effecten zoals pop-up en anker toevoegen.

De personalisatiefuncties van Duda Website Builder maken het een verbazingwekkende tool. In “Personaliseren” kunt u met een paar klikken de pop-ups, promotiekortingen, terugkerende bezoekerswaarschuwingen, openingstijden, speciale evenementen en vele andere leuke dingen instellen. U kunt ook een evenement op maat maken. Deze evenementen zijn erg nuttig bij het aantrekken van klanten.

Met Duda is het moeiteloos om een ​​e-commercesite op te zetten en te beheren waar u controle heeft over de functies met betrekking tot verkoop, promoties, producten en betalingen. Voor Pro-gebruikers biedt Duda hulp via livechat en telefoon. De gratis gebruikers kunnen door hun gidsen en nuttige artikelen bladeren.

Prijzen: Gratis abonnement is de beste manier om de Duda te ervaren. Nadat u voor een betaald abonnement hebt gekozen, begint Business plus bij $ 14,25 / maand. U kunt ook een levenslang abonnement op business + abonnement nemen voor $ 299. Het plan heeft een aangepaste domeinnaam, SSL, siteback-up en Chrome-pushmeldingen. Bovendien kunt u voor e-commerce gebruikers met het business plus-abonnement maximaal 10 producten toevoegen. Bovendien ondersteunt het PayPal, Stripe en Global Gateway voor betalingen.

Weebly [gratis + betaald]

weebly website builder

Weebly in een andere WYSIWYG-sitemaker, opgericht in 2007, biedt een goed verpakt platform om een ​​website te ontwikkelen. Weebly biedt honderden sjablonen voor portfolio’s, e-commerce en persoonlijke sites. Het flexibele karakter van deze gratis sitebouwer stelt u in staat om apps van derden te integreren.

Met Weebly kunt u beginnen als een gratis gebruiker met een subdomein of uw professionele website starten onder een aangepaste domeinnaam. Het is vrij eenvoudig en zichtbaar om een ​​nieuw bericht te maken, opmerkingen te controleren, de pagina’s en site-instellingen te openen. Net als Wix kun je elk element slepen en neerzetten door op de bewerkingsopties te klikken.

Het meest uitzonderlijke van de Weebly is de bruikbaarheid. Het geeft een plezierige ervaring aan de nieuwe gebruiker die nog nooit een site builder software heeft gebruikt. Er zijn talloze elementen zoals tekst, afbeelding, diavoorstelling, kaart, prijstabel, video’s toevoegen, contactforum, HTML insluiten en nog veel meer. Verder geven ze u ook winkelopties zoals het afrekenproces, PayPal-integratie, bestellingen en verzending, enz. In handen.

Als je iets niet vindt in de Weebly-editor, ga dan op zoek in hun app-markt met zowel gratis als premium apps. En om het de gebruikers eenvoudiger te maken, classificeerden ze de applicaties als e-commerce, marketing, SEO, sitestatistieken, sociaal en communicatie. Vergeet na het maken van een bericht niet om de “berichtopties” te bekijken waarmee u de titel en beschrijving kunt typen die u in de zoekmachine wilt weergeven. Bovendien kunt u opmerkingen plannen, in- / uitschakelen en berichten toevoegen in de gewenste categorie.

Weebly heeft een helpcentrum waarmee je ze kunt bellen of e-mailen wanneer ze met problemen worden geconfronteerd. Bovendien is livechat beschikbaar van 06.00 uur tot 18.00 uur Pacific Time (ma-vr) en van 08.00 uur tot 17.00 uur Pacific Time (za-zo). U kunt door hun gemeenschap en handleidingen kijken voor oplossingen. Over het algemeen is het een uitstekende, intuïtieve websitebouwer en het proberen waard.

Prijzen: De laagst betaalde abonnementen kosten slechts $ 8 / maand met een gratis domeinnaam. Plus onbeperkte opslag, $ 100 Google-marketingcredits en toegang tot geavanceerde sitestatistieken. Het basisplan bevat ook enkele e-commercefuncties, zoals het afrekenproces en het toevoegen van maximaal 10 producten. Beoordeel dus eerst uw wensen en kies vervolgens een plan.

Squarespace [Trial + Betaald]

squarespace site-ontwerper

Squarespace is een andere beste website builder-software die honderden elegante sjablonen voor elke categorie biedt, zoals online winkel, blog, fotografie en reizen, enz. U kunt hun diensten 14 dagen gratis uitproberen. En als je erachter komt dat het degene is die je zoekt, ga dan voor een premium abonnement.

Het opzetten van een website op Squarespace is heel eenvoudig. Maak gewoon het account aan, kies uw sjabloon, beantwoord de reeks vragen en klaar is Kees. Het maken van de navigatie en pagina’s is vrij eenvoudig. U kunt het ontwerp op elk moment wijzigen via hun editor. Door uw muis over een element van het thema te bewegen, worden bovendien bewerkingsopties weergegeven.

Op Squarespace zijn enkele coole functies gemakkelijk toegankelijk. Net als met slechts een paar klikken kunt u de aankondigingsbalk en de mobiele informatiebalk tonen. Squarespace presenteert verschillende verkeersstatistieken van sites, zodat u de bezoeker nauwlettend kunt volgen. Ze bieden de informatie over verkeersbronnen, populaire inhoud en zoekmachinevragen, enz.

Hoewel de sjablonen niet zo veel aanpasbaar zijn als de Wix, maar je kreeg toegang tot alle essentiële opties met een netjes en schoon dashboard. Voor sommige geavanceerde aanpassingen kunt u aangepaste CSS-codes toevoegen. Squarespace heeft vooraf gebouwde opties voor SEO, marketing en beveiliging. Hier hoeft u alleen maar naar de instellingen te gaan en de vereiste velden in te vullen om deze dingen goed te laten werken. U kunt de URL-toewijzing, het ontwerpen van 404 pagina’s, social share, het verbinden van e-mailservices en meer doen.

Natuurlijk heb je hulp nodig in de lastige situatie en met Squarespace krijg je deze via directe livechat (van maandag tot vrijdag van 04.00-20.00 uur Eastern Time), e-mails, gidsen, video’s en kennisbank. Bovendien hebben ze ook een communityforum.

Prijzen: Squarespace helpt de klant om de juiste plankeuze te krijgen door de websites en e-commerce pakketten te categoriseren. Het abonnement begint vanaf $ 12 / maand met onbeperkte hosting en bandbreedte. Het bevat gratis domeinnaam en SSL-certificaat.

Het voor e-commerce geoptimaliseerde basisplan kost u $ 26 / maand, inclusief een gratis domeinnaamregistratie, onbeperkte producten, SSL, kortingen, belasting en ordercontrole, enz..

Shopify [proef + betaald]

shopify voor het maken van een e-commerce winkel

Als je er ooit van droomt om een ​​e-commerce winkel te creëren maar stopt vanwege de complexiteit, dan is hier de directe oplossing in de vorm van Shopify. Ze hebben bijna 500.000 actieve winkels op hun platform. Voor evaluatiedoeleinden kunt u beginnen met een proefaccount van 14 dagen. U kunt kiezen uit meer dan 100 gratis en betaalde sjablonen.

Shopify biedt een extreem niveau van aanpassing waarbij u de vooraf gemaakte thema’s kunt vormgeven zoals u dat wilt. Bovendien kan de gebruiker ook zijn eigen sjablonen uploaden. Maar als u verder wilt gaan, kunt u met Shopify de CSS- en HTML-codes invoegen / wijzigen. De winkel is vriendelijk voor mobiele telefoons en de klant kan betalingen doen via Android Pay en iOS Pay, enz.

Het is supergemakkelijk om met de winkel om te gaan. Net als voor het toevoegen van producten navigeert u gewoon naar het tabblad Producten in de editor en voegt u de nieuwste details toe. U kunt de bestellingen van klanten volgen en beheren en afrekenen onder het tabblad “Bestellingen”. Om de verkoop te stimuleren, kunt u kortingen ontwerpen. Verder presenteert de tool verschillende analyses zoals totale bestellingen, conversieratio, apparaat gebruikt door een klant, terugkerende klant, locatie, verkeersbron en vele andere.

Voor het verbeteren van de winkel biedt Shopify een uitgebreide app store met meer dan 1000 gratis en betaalde applicaties die verwijzen naar verkoop, marketing, sociale media, voorraad en verzending, enz. En dankzij hun flexibiliteit waarmee verschillende verkoopkanalen kunnen worden toegevoegd. Bovendien kunt u met de Shopify-app voor verkooppunten via Android, iPad of iPhone werken en beschikt u over andere functies.

Shopify biedt 24/7 gratis ondersteunende diensten aan premium gebruikers. U kunt contact opnemen via een oproep, livechat, e-mail of een tweet sturen. Bij livechat moeten de gratis gebruikers misschien lang wachten, maar voor betaalde gebruikers zijn hun diensten behoorlijk behoorlijk. Shopify is behoorlijk vooraf, maar als je in de war bent, bekijk dan tonnen gidsen in hun helpcentrum.

Prijzen: Momenteel heeft Shopify drie pakketten. Het basisplan begint vanaf $ 29. In dit plan worden 2% transactiekosten in rekening gebracht als u de betalingsgateway van derden gebruikt, terwijl er geen kosten zijn als Shopify-betalingen door u worden gebruikt. Verder omvat het onbeperkte opslag, bandbreedte en producten. Het plan heeft een gratis SSL voor beveiligde transacties. Bovendien kunt u samen met de winkel een blog maken.

Websitebuilder [gratis + betaald]

wesitebuilder-sitemaker

Websitebuilder is een solide keuze om te starten, niet alleen omdat het gemakkelijk te begrijpen is, maar ook duizenden vooraf gemaakte sjablonen biedt. Het enige wat u hoeft te doen, is een ontwerp kiezen en beginnen met polijsten. Het maakt niet uit of je een beginner bent, je zult het bewerkingspaneel niet verwarren, zelfs niet op het eerste gezicht, omdat het vrij duidelijk en goed ontworpen is. U kunt de wijzigingen aanbrengen in de achtergrond, kleuren en lettertypen van de site, enz. Door het tabblad Ontwerpen te benaderen.

Allereerst kunt u de elementen in het sitegebied slepen waar u maar wilt. Vervolgens, door op element te klikken, verschijnt er een klein bewerkingsvenster dat verschillende bewerkingsopties bevat, zoals het wijzigen van ontwerpen, stijlen, posities en afmetingen, enz. Bovendien kunt u animatie toevoegen aan een bepaald element of aan de hele site als u dat wilt. Het formaat van de items wijzigen is zeker handig, want in plaats van afmetingen te schrijven, kunt u de grootte gewoon vergroten of verkleinen met een muiscursor.

De bouwer elimineert redelijk de noodzaak van codeervaardigheden omdat er een uitgebreid scala aan elementen is om toe te voegen aan de berichten en pagina’s. Net als voor slechts een knop zijn er bijna 6 ontwerpen. Daarnaast zijn er tal van andere nuttige elementen zoals sociaal, boxen, contactforum, HTML / pagina-insluiting, Google maps, nieuwsbrief, video’s toevoegen en verschillende vormen, enz..

De WebsiteBuilder is compatibel met vele andere SEO-, Analytics-, sociale en apps voor het genereren van inkomsten. U kunt de Bing- en Google-webmastertools naadloos integreren. Ze omvatten ook zoekwoorddichtheid, sitemapgenerator en AdSense-integratie. De websitebouwer is niet alleen beperkt tot het maken van websites. Je kunt er een opvallende e-commerce winkel mee bouwen. Houd er rekening mee dat alle integraties en winkelfuncties beschikbaar zijn voor premium gebruikers. Maar de gratis gebruiker kan onbeperkt genieten van hun gratis website builder.

Het hebben van een deskundig ondersteuningsteam is erg noodzakelijk tijdens het online werken. WebsiteBuilder biedt dus hulp via e-mail en telefoontjes. Bovendien bevat de kennisbank uitgebreide artikelen over de editor, SEO, domeinen en sociale media. Over het algemeen is het een prachtige sitebouwer met een rijke bewerkingsoptie en talloze sjablonen.

Prijzen: De laagste premium-abonnementen starten vanaf $ 5,99 / maand inclusief gratis domeinnaam en advertentietegoed. Het plan maakt ook integratie van SEO- en marketingtools mogelijk. Houd er rekening mee dat het aangepaste e-mailadres niet is toegestaan. Voor aangepaste e-mailaccounts moet u zich abonneren op hun Business-abonnement. Ze bieden een apart abonnement voor e-commerce gebruikers die $ 11,99 / maand kosten met gratis domein, ondersteuning op prioriteitsniveau en aangepaste e-mailadressen.

Ucraft [Trail + Paid]

ucraft site builder software

Last but not least, Ucraft biedt de snelle oplossing voor het bouwen van de site of landingspagina’s. 14 dagen proefaccount beschikbaar voor iedereen om de kwaliteit te testen. Ze bieden een enorme lijst met sjablonen om uit te kiezen. Bovendien wordt hun hosting mogelijk gemaakt door het Google-cloudhostingplatform om de maximale beschikbaarheid te garanderen en hoeft u zich geen zorgen te maken over bandbreedtebeperkingen.

De webpagina is opgedeeld in afzonderlijke blokken met aanpasbare opties en zo een opvallend ontwerp te maken. Ucraft biedt verschillende elementen, zoals het toevoegen van alinea’s, koppen, knoppen, video’s en afteltimers, enz. Ze hebben ook een functie voor taalwisseling. Bovendien kunt u Instagram-, SoundCloud- en Twitter-feed integreren.

Ucraft-dashboard biedt toegang tot verschillende functies, waaronder SEO-manager, domeinen en het toevoegen van teamleden. Bovendien bieden ze een tool voor het maken van logo’s. En vanuit dit paneel kunt u categorieën toevoegen en de verschillende vooruitzichten op berichten en pagina’s beheren. Ze ondersteunen een aantal apps-integraties, waaronder Zendesk-chat, Google Analytics en hotjar, enz.

Met de builder kunt u speciale effecten toevoegen aan uw pagina-elementen. Ucraft biedt een ontwerptool met een meerprijs van slechts $ 2,99 / forever. Het is een door Photoshop geïnspireerde tool die lay-out, stijlen, typografie en UI-kitbewerking kan bewerken. In onze ervaring zijn het eenvoudige bewerkingspaneel, een breed scala aan sjablonen, talloze en Google Cloud-ondersteuning voldoende om het tot de beste website builder-software te maken.

Er verschijnt altijd een chatpictogram op het scherm waar u een gesprek met Ucraft-leden start voor hulp. Het is een beetje traag, omdat je over het algemeen binnen een paar uur antwoord krijgt. Bovendien hebben ze een ondersteuningscentrum dat vol staat met gidsen over bijna elk onderwerp.

Prijzen: Voor een premium abonnement begint Ucraft vanaf $ 8 / maand. U kunt onbeperkt webpagina’s maken. Er zijn ook artikelen, SEO en meertalige apps beschikbaar. De prijzen gaan aanzienlijk lager als u het hele jaar betaalt, wat slechts $ 77 kost. Het jaarpakket bevat 1 gratis domeinnaam. En met slechts $ 149 krijg je levenslang toegang tot Ucraft.

Conclusie

Al met al is de beste website builder-software een geweldige manier om een ​​website of e-commerce winkels te maken. U hoeft niet te leren programmeren omdat een WYSIWYG-bouwer werkt volgens het principe van slepen en neerzetten. De bouwers besparen niet alleen tijd, maar besparen ook uw kosten voor het maken van een aangepast ontwerp van ontwikkelaars.

Omdat het bedrijf van de website-bouwer bijna alles beheert, kunt u zich concentreren op het bouwen van de site in plaats van de server en andere technische aspecten te behandelen.

Alle bovengenoemde builders zijn eenvoudig en bieden een zeer gebruiksvriendelijke ervaring.

Dus welke is de beste software voor het bouwen van websitesites?

De keuze van de websitebouwer hangt af van uw vereisten. Wij raden aan Wix voor het maken van websites. Het kreeg honderden sjablonen en een rijke app-markt. Bovendien is hun ADI-modus een uitstekende keuze om te beginnen voor de nieuwkomers.

Voor het opzetten van een e-commerce site, we raden u aan om het eens te proberen Shopify omdat het een stuk eenvoudiger is om een ​​winkel te runnen, zelfs als je geen eerdere ervaring hebt.

En voor mode, reizen en blogs over fotografie, Squarespace biedt behoorlijk relevante en verbluffende sjablonen met slepen en neerzetten.

Dus welke je kiest?

Heeft u iemand gebruikt die hierboven is genoemd?

We zien uit naar uw waardevolle opmerkingen en als u nog andere onopgeloste vragen heeft over websitebouwers, aarzel dan niet om deze te stellen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map