10 beste Shopify-alternatieven en concurrenten voor uw eCommerce-websites

0

Shopify is een handige maar geen ultieme oplossing en als u om de een of andere reden naar Shopify-alternatieven zoekt, bent u op de juiste plaats beland.


Het is een van de meest populaire website builder-software voor eCommerce-websites die niet alleen de gemakkelijkste manier en combinatie van krachtige tools biedt, maar ook een zeer minimale hoeveelheid technische vaardigheden vereist.

Shopify ondersteunt tonnen betalingsgateways en uitbreidingen voor verbetering van de bruikbaarheid. Maar het betekent niet dat het het beste bij ieders behoeften past.

Bovendien, als u niet zeker bent van Shopify, kunt u ze proberen door u aan te melden gratis proefperiode van 14 dagen.

Door de verschillende producten variëren de behoeften van persoon tot persoon. Er zijn dus kansen dat u geen functie van Shopify krijgt die u echt wilt.

Dus hier presenteren we het beste alternatief voor Shopify inclusief een uitgebreide beoordeling van elk.

Sommige van de vervangers worden gehost waar de meeste technische aspecten door het bedrijf zelf worden afgehandeld, maar ze kunnen verschillen in functies van Shopify.

Hoewel weinigen zelf worden gehost, blijft het grootste deel van de controle en het technische werk in uw handen, zoals het kopen van een hosting, het installeren van software, het implementeren van SSL en het uitvoeren van updates, enz..

Als de prijs van Shopify u uitschakelt, lijkt een door uzelf gehoste oplossing meer potentieel.

Beste Shopify-alternatief 2019

De beste Shopify-alternatieven en concurrenten van 2020 voor eCommerce-websites en -winkels

BigCommerce

BigCommerce is een gerenommeerd e-commerceplatform dat een aanzienlijk marktaandeel inneemt. U hoeft geen technisch onderlegde persoon te zijn of een ontwikkelaar in te huren.

Haar een gehost platform wat betekent dat het technische team van BigCommerce zorgt voor de webhosting, SSL, beveiligingspatches en andere updates.

Bovendien kunt u uw domein dat bij een andere domeinregistreerder is gekocht, verwijzen of gewoon bij BigCommerce kopen om van het technische werk af te komen.

Beginnend met 2 personen hebben ze nu honderden medewerkers. En tot nu toe faciliteerde meer dan $ 8 miljard aan verkopersverkopen.

Net als Shopify heeft BigCommerce ook gemakkelijk het bestuur te gebruiken. Als je ooit het WordPress-dashboard gebruikt, denk ik dat je geen problemen zult ondervinden bij het omgaan met thema’s en andere instellingen.

Eerlijk gezegd is het super eenvoudig, of je nu al ervaring hebt of niet.

BigCommerce-dashboardpaneel

Bigcommerce heeft meer functies in zijn bucket dan Shopify. Ze bieden een 15 dagen proefperiode voor een proefrit. Er zijn tal van gratis en betaalde thema’s met tal van aanpasbare opties.

Afgezien van de basisfuncties met betrekking tot producten, betalingsgateways, thema’s en apps, enz., Kunt u de geavanceerde instellingen bereiken, zoals afrekenen, cadeaupapier, affiliate tracking, inventaris en ordermelding.

Raad eens wat Shopify voor elke transactie 2% aanrekent. De enige manier om hieraan te ontsnappen, is door hun interne betalingsmethode te gebruiken. Aan de andere kant ondersteunt BigCommerce offline, online en digitale betalingsmethoden en u bent vrij om elke betalingsgateway te gebruiken.

bigcommerce betalingsgateways

U kunt gratis meer apps benaderen zoals MailChimp terwijl Shopify veel apps biedt, maar de meeste zijn getagd met wat extra kosten.

bigcommerce alternatief voor shopify

Vanuit prijsoogpunt rekenen beide bedrijven bijna vergelijkbare vergoedingen. Shopify brengt $ 29 in rekening voor het basisplan met slechts 2 personeelsaccounts.

Aan de andere kant ondersteunt BigCommerce een onbeperkt personeelsaccount, integratie met Amazon & eBay, onbeperkte producten, gratis speciale SSL voor $ 29,95 / maand.

Beide bieden 24/7 live chat-ondersteuning voor snelle hulp. Bovendien zijn communityforums, handleidingen en documentatie erg nuttig voor leren en probleemoplossing.

Volusion

Volusion is een ervaren deelnemer in de e-commerce-industrie die sinds 1999 werkt en een van de beste Shopify-concurrenten. Ze passeren meer dan 180.000 klanten. Volusion biedt een reeks plannen om aan elk type klant te voldoen.

Het is een gehost platform, wat betekent dat u alle dingen van hen ontvangt om uw winkel voor het publiek te brengen. Je kunt een gratis rondleiding starten met 14 dagen zichttermijn.

Ze bieden indrukwekkende gratis ontwerpen voor een winkelpui. Je kunt veel wijzigingen aanbrengen door te bewerken, zelfs als je geen technische vaardigheden hebt. Alles is zichtbaar in hun WYSIWYG-editor en we zijn er zeker van dat u nooit zult verdwalen.

Om uw verkoopcijfer te stimuleren, staan ​​ze u toe integreren met eBay, Amazon en Facebook, etc. Verder presenteren ze diverse handige analyses op het dashboard.

volusion alternatief voor shopify-dashboard

Hoewel er niet zoveel betalingsgateways zijn zoals Shopify, maar alle ondersteunde betalingssystemen op Volusion zijn gratis, terwijl Shopify 2% transactiekosten in rekening brengt die uw winst zullen verlagen.

U hoeft de add-ons niet te installeren omdat deze is voorzien van alles wat u nodig heeft. U wilt de ROI volgen, de SEO verbeteren, kortingen creëren of een CRM opzetten? Ze zijn allemaal vooraf gebouwd. Elk plan bevat een lijst met functies

volusion plannen functies

Het scala aan plannen maakt Volusion tot een betaalbare en slimme keuze. Maar je moet voorzichtig zijn bij het kiezen van het plan, want ze beperken het aantal producten zoals op de “Mini” plan kunt u tot 100 producten verkopen. Bovendien bevat het plan 1 GB bandbreedte en veilige afhandeling.

Terwijl u overgaat op grotere plannen, mag u meer producten verkopen en telefonische ondersteuning aanbieden. Elk plan heeft een aantal unieke kenmerken.

volusion shopify concurrenten

“Proef” naar “Mini” pakketgebruikers kunnen hulp krijgen door een e-mail te sturen of de chat te openen. Maar ook andere gebruikers kunnen telefonisch contact met hen opnemen. Bovendien verbinden zij zich ertoe ondersteunende diensten op prioriteitsniveau te verlenen aan houders van een “pro” – en “premium” -plan.

U kunt 24/7 24/7 hulp krijgen, ongeacht het type gebruikers dat u bent. Door de beschikbaarheid van verschillende plannen van Volusion kunt u het plan van uw behoeften kiezen. Bovendien maken talloze commerciële thema’s, gebruiksgemak en flexibele aanpassing uw uitgaven waard.

SquareSpace

Squarespace is een gehoste software voor het bouwen van websites die de mogelijkheid biedt om te slepen en neer te zetten om de online winkel, blog en websites op te bouwen. Ze ontwierpen exclusieve pakketten voor e-commerce-gebruikers. Net als Shopify krijgt u een intuïtief backend-paneel om alle prospects van uw winkel te beheren.

squarespace shopify alternatief

Hoewel Squarespace niet zoveel functies omvat als Shopify, maar ze bevatten alle kernfuncties om uw bedrijf van de grond te krijgen.

Zonder codeervaardigheden kunt u een opvallende winkel opbouwen door te solliciteren vanuit hun verscheidenheid aan gratis thema’s. Ze helpen u bij het maken van een voor mobiel geoptimaliseerde site die verplicht wordt vanwege intensief gebruik van smartphones.

De abonnementsprijzen voor de e-commerce winkel begint vanaf $ 26 / maand en bij een jaarabonnement krijg je een gratis domeinnaam. Er is geen limiet aan het aantal producten dat u op uw site kunt aanmelden. En bovenal bent u vrij van transactiekosten. Kortingen, bestellingen, klanten en voorraad etc. zijn gemakkelijk te beheren.

In plaats van add-ons te installeren, wordt Squarespace geleverd met ingebouwde functies zoals betalingen, afrekenen, klantenaccount, boekhouding, verzending en belasting, enz. Plus, er zijn ook geïntegreerde opties zoals SSL activeren en SEO verbeteren.

Momenteel ondersteunen ze alleen PayPal en Stripe. Dus met Squarespace krijg je niet zoveel diversiteit aan functies als in BigCommerce en LemonStand, maar krijg je genoeg tools om vrij te werken. Daarom raden we je aan om hun gratis proefperiode voor creditcards te proberen.

Heeft u problemen met het oplossen van een probleem? Squarespace biedt community-ondersteuning en een uitgebreide kennisbasis. Maar als u met een probleem wordt geconfronteerd, stuur dan een e-mail of open een livechat met hun technische agent.

SquareSpace-ondersteuningsservices

Dus als u een eenvoudige oplossing wilt waar u geen add-ons hoeft te installeren of geen technisch werk hoeft te doen, dan is Squarespace een goede keuze.

LemonStand

Als prijzen de belangrijkste zorg zijn die u afkeert van Shopify, dan is LemonStand een goede Shopify-concurrent. Lemonstand, opgericht in 2010, biedt een robuuste e-commerce oplossing voor kleine, middelgrote en grote bedrijven. Als je al een Shopify-, Magento- of BigCommerce-winkel hebt, kun je naadloos migreren naar LemonStand-servers.

Het grote voordeel van Lemonstand is de aanpasbaarheid. U kunt zelf belangrijke wijzigingen in de etalage aanbrengen (codeervaardigheden nodig) of u kunt de ontwikkelaar en ontwerper veroorloven.

Voor een demo overhandigen ze de 14 dagen proefaccount net als Shopify. Ze bieden volledig gemoedsrust door het aanbieden van een technisch rommelvrij, zelf gehost platform.

Na het aanmelden ontdekt u een goed ontworpen WYSIWYG-editor met een zeer voor de hand liggende lijst met functies.

lemonstand controlepaneel

Ze bieden niet zoveel integraties als Shopify, maar ze bieden zeker de nuttige samen met 95+ betalingsgateways.

lemonstand apps en betalingssystemen

Tot nu toe bieden ze 15 thema’s aan in hun inventaris. Alle thema’s zijn open source en gratis te gebruiken. Natuurlijk vereist een geavanceerd maatwerkniveau het ontwikkelen van vaardigheden, maar u kunt de kleuren, het logo en de favicon enz. Moeiteloos wijzigen.

LemonStand-pakketten beginnen vanaf $ 19 / maand. Alle abonnementen bevatten kernfuncties zoals onbeperkte producten, personeelsaccount, opslag en bandbreedte.

Bovendien zijn er geen transactiekosten voor het gebruik van de betalingsgateway. De functies met betrekking tot SEO, Global CDN, HTTPS, aanpasbare kassa en nog veel meer, ongeacht het plan.

shopify alternatieven 2017-2018

Het enige waar je om geeft is het aantal bestellingen aangezien het startersplan (basisplan) u toelaat om 75 bestellingen per maand te verwerken. Kies dus een plan dat anticipeert op uw toekomstige groei.

De klant krijgt hulp via livechat en e-mails. De ondersteunende diensten zijn vriendelijk en hun reactie is verrassend snel, zelfs op de e-mails. Bovendien houden ze relevante documentatie bij waar u uw antwoorden kunt vinden.

Hoewel het meest elementaire plan redelijk betaalbaar is met beperkte bestellingen, maar het volgende plan kost u aanzienlijk. Al met al komen veel functies uit de doos bij het kopen van LemonStand en daarom is het een waardige investering.

WooCommerce + WordPress.org [Self-Hosted]

WooCommerce is een toonaangevend e-commerceplatform met meer dan 30% winkels (d.w.z. bestrijkt het grootste deel van het marktaandeel dan alle andere).

Eigenlijk is het een plug-in die is geïnstalleerd op WordPress CMS en die u betere controle en flexibiliteit biedt. Bovendien is het een open source, zodat u het in uw behoeften kunt veranderen door het aan uw ontwikkelaar te vragen.

Het kan een worden genoemd gratis Shopify-alternatief aangezien ze u niets in rekening brengen voor hun software of transactiekosten. Alles wat je nodig hebt om een domeinnaam en een betrouwbare WooCommerce hosting.

U kunt ze allebei bij één leverancier krijgen om uw technische werk te beperken. We raden u ten zeerste aan het te proberen SiteGround voor een stabiele, veilige en gebruiksvriendelijke ervaring.

siteground shopify alternatieven india

Een vraag kan opduiken omdat het een zelf-gehoste oplossing is, dus het kan veel technische kennis vereisen en beginners in verwarring brengen. Persoonlijk zijn we geen technisch onderlegde jongens en in onze ervaring is het ongelooflijk eenvoudig te gebruiken.

Bepaal het domein, meld je plan aan bij SiteGround en geef wat tijd om je voor te bereiden op je account. Gebruik daarna het installatieprogramma met één klik van hun cPanel voor het installeren van WordPress.

Installeer nu de WooCommerce-plug-in en dat is alles. Bovendien kunt u met slechts een klik de Laten we SSL versleutelen die gratis wordt geleverd door SiteGround.

WooCommerce is erg rijk aan add-ons voor het toevoegen van meer functies. Er zijn honderden extensies beschikbaar met betrekking tot verzendmethoden, marketing, betalingsmethoden en boekhouding, enz.

woocommerce shopify alternatieven reddit

De plug-in wordt geleverd met een gratis, zeer responsief thema met de naam “Storefront”. Er zijn ook een paar gratis kinderen thema’s. Alles wat u kunt beheren vanaf het WooCommerce-tabblad dat wordt weergegeven in het WordPress-dashboard.

De totale kosten voor het verkrijgen van een domein en hostingpakket zijn bijzonder veel lager, zelfs bij het basisplan van Shopify. Bovendien kunt u zoveel producten verkopen en kunt u offline, online en digitale betaalmethoden gebruiken.

De Facebook-integratie maakt uw Facebook-pagina een goede etalage om de conversieratio effectief te verhogen. Ze bieden geen ondersteuning voor live chats.

Je kunt ze e-mailen, hun stapsgewijze videogidsen bekijken en hun tutorials lezen. Dus als u op zoek bent naar een economische maar complete oplossing, dan is WooCommerce een in het oog springende overweging.

Wix

Wix is ​​een diepgaand en gestaag groeiend platform om een ​​professionele aanwezigheid op het web te creëren. Opgericht in 2006 zijn ze dat nu beheer van meer dan 110 miljoen gebruikers.

De vele handige sjablonen, een aanzienlijk aantal apps en zeer aanpasbare thema-opties maken het een van de zeer nabije alternatieven voor Shopify. Maak dus kennis met hun diensten door gebruik te maken van gratis of betaalbare betaalde abonnementen.

Wix biedt 2 manieren om uw website op te zetten. ADI is de snelle manier om u rond te leiden nadat u de reeks vragen heeft beantwoord over uw winkel die u wilt opzetten. Terwijl de tweede methode Wix-editor wordt genoemd, biedt meer aanpassing en controle, begin met kiezen uit Honderden sjablonen.

wix-sites zoals shopify

Naast de sjablonen heeft Wix een enorme winkel gemaakt met meer dan 280 apps die gerelateerd zijn aan elke categorie.

Het insluiten van de live chat, sociale media-integraties, betalingsgateways of het maken van coupons kan allemaal worden gedaan door simpelweg de eenvoudige add-ons te installeren.

Verder kunt u de HTML-codes insluiten, lightboxen, verschillende knopstijlen en boxen toevoegen om de winkel aan uw wensen aan te passen.

Wix shopify alternatief 2018

Wix levert haar diensten tegen zeer ongelooflijke prijzen. En dankzij hun prijsstructuur kunnen ze een voorsprong krijgen op Shopify. De plannen beginnen vanaf $ 4,50 / maand met zeer beperkte functies zoals 1 GB bandbreedte en 500 MB opslag. Met dit plan kunt u ook het aangepaste domein verbinden. Dus dit is net als een heel persoonlijk of testplan.

Voor serieuze zaken moet je een groter plan kiezen. U kunt alleen een webwinkel opzetten op “E-commerce” en “VIP” plannen. De eCommerce-abonnement kost slechts $ 16,50 / maand met 10 GB bandbreedte en 20 GB opslag.

Het bevat ook enkele freebies zoals een gratis domeinnaam en enkele betaalde apps. Terwijl hun hoogste “VIP” plan kost je nog steeds lager ($ 24,50 / mo) dan Shopify en laat onbeperkt verkeer toe.

Wix is ​​zo ontworpen dat het zelfs voor nieuwkomers een maximale gebruiksvriendelijkheid biedt. Bovendien hebben ze stapsgewijze zelfstudies en videogidsen voor een beter begrip.

Momenteel bieden ze geen live chat, maar voor technische ondersteuning kun je ze een e-mail sturen. Dus of je nu de voorkennis hebt of niet, Wix zal je niet teleurstellen met zijn overvloedige functies, uniek ontwerp en betaalbaarheid.

Magento [Self-Hosted]

Magento is een ander toonaangevend e-commerceplatform dat in 2007 is opgericht. Met alle handige functies aan boord is het platform een ​​goede keuze als je naar het Shopify-alternatief kijkt..

Je kunt hun uitmuntende diensten raden, omdat deze wordt vertrouwd door wereldberoemde merken zoals King Burger, Tom Dixon en Ncare, enz..

Magento is beschikbaar in zowel gratis als betaalde versies. Hun betaalde versie verschijnt met een door de cloud gehoste structuur en maakt van uw eCommerce-selectie echt een extravagante keuze of misschien zelfs uit de betaalbaarheid.

Terwijl de open-source Magento (ook community-editie) is gratis te downloaden. Maar je hebt een domein en een hostingplan nodig om de open source-versie uit te voeren.

Zoals we eerder vermeldden, is SiteGround een zeer vriendelijke host voor e-commerce-oplossingen. Bovendien bieden ze SSD-hosting, Magento geoptimaliseerde server, en 24/7 directe klantenondersteuning. Er zijn verschillende andere unieke kenmerken:

Siteground webhosting voor Magento

Als je eenmaal technische situaties hebt afgehandeld, is het verbazingwekkend eenvoudig en leuk om de Magento-software te bedienen. Een mooi uitziend paneel vereist gewoon je kleine leercurve en daar ga je.

Het toevoegen van producten is net zo eenvoudig als op andere e-commerceplatforms. U kunt veel dingen doen waardoor het een krachtig hulpmiddel is voor het maken van kortingsbonnen, het verzenden van verlanglijstjes, het opslaan van een winkelwagentje wanneer een klant weggaat zonder te kopen, verschillende SEO-tools, het beheren van fysieke en digitale producten, bijna 46 betalingsgateways en meer dan je denkt dat Shopify kan doen.

magento beste shopify-alternatief

De open source van Magento is gratis en bracht ook geen transactiekosten in rekening. Maar in tegenstelling tot Shopify, verschijnt Magento niet met gratis thema’s, maar alleen met de standaardthema’s. U kunt er een kopen op de Magento-marktplaats of bij externe ontwikkelaars.

Hoewel onze aanbevolen host voor Magento “SiteGround” is, die een aantal gratis sjablonen biedt. En natuurlijk vindt u tal van gratis en premium-extensies op hun marktplaats voor het toevoegen van meer functies. Als u hulp nodig heeft bij het bezoeken van het bronnengedeelte op hun website, gebruikershandleidingen en technische documentatie.

Voordat u over Magento beslist, willen we vermelden dat het alleen een betrouwbare oplossing is voor technisch onderlegde jongens, anders krijgt u veel tijdverspilling. Of u huurt een ontwikkelaar in die uiteindelijk uw uitgaven zal verhogen.

Wat we willen zeggen dat als je niet technisch onderlegd bent of gewoon wilt beginnen, snel een online winkel wilt opzetten, dan moet je een ander alternatief proberen, zoals Bigcommerce.

BigCartel

BigCartel is ook een leuke oplossing om naar te kijken tijdens het zoeken naar services die vergelijkbaar zijn met Shopify. Het wordt een zeer potentiële keuze wanneer u een winkel op individueel niveau wilt lanceren omdat de beschikbare hoogste plan kan tot 300 producten verkopen. Deze fantastische bouwer begon zijn reis in 2005.

Verschillende add-ons zijn een geweldige manier om meer functies toe te voegen om de bruikbaarheid van de winkel te verbeteren. Net als Shopify ondersteunt BigCartel je ook om meerdere app-integraties uit te voeren.

bigcartel apps categorieën shopify alternatief

Een goed en gemakkelijk te navigeren ontwerp is een essentieel onderdeel van elke online winkel. BigCartel biedt 12+ gratis thema’s met tal van aanpasbare opties. Met slechts enkele klikken kunt u grote veranderingen aanbrengen in het toegepaste thema. Bovendien kan een ontwikkelaar volledige codeaanpassing doen voor elk van de betaalde abonnementen.

Het lijkt erop dat Shopify alleen de e-commercebouwer is die we tot nu toe hebben ervaren, die transactiekosten in rekening brengt voor het gebruik van de betalingsmethoden van derden. Aan de andere kant, BigCartel ondersteunt momenteel Apple Pay, PayPal, Square en stripe, terwijl geen enkele transactiekost kost.

BigCartel hanteert een unieke aanpak en in plaats van de proefperiode aan te bieden, bieden ze naast de betaalde abonnementen een levenslang gratis account. Maar het gratis abonnement is slechts beperkt tot 5 producten en biedt geen voorraadregistratie of analyse.

Bovendien mag je geen eigen domein aanwijzen. De betaalde abonnementen zijn voornamelijk gecategoriseerd op basis van het aantal producten dat u kunt verkopen. De meest elementaire abonnementsprijs $ 9,99 / maand waar u 25 producten kunt publiceren. Dus als u serieus zaken moet doen, moet u een premiumplan kopen dat u ook tal van andere handige functies biedt.

bigcartel plant functies

Het Helpcentrum van BigCartel heeft zeer nuttige tutorials die u naar de manier van werken met de software leiden. U vindt gidsen over elk onderwerp, eenvoudig om verder te komen. Bovendien hebben ze chat- en e-mailopties als je met hun technische agenten wilt praten. Dus als u denkt dat uw winkel beperkt blijft tot 300 producten, is het de moeite waard om te proberen. Aangezien er een klein abonnement beschikbaar is, kunt u bovendien beginnen met een kleiner abonnement om kosten te besparen.

PrestaShop [door uzelf gehost]

Prestashop is een gratis platform waarmee u een onbeperkt aantal producten kunt verkopen zonder transactiekosten in rekening te brengen en een goed alternatief voor Shopify.

Over het algemeen kunnen we zeggen dat het gratis is, maar je moet echt een domein en webhosting kopen om een ​​winkel via deze te beheren, net als de Magento- of WooCommerce-plug-in.

Aan de andere kant hebben ze ook een gehoste versie die de 1 gebruikt&1 hosting (goedkope WordPress hostingprovider).

Omdat het zelf wordt gehost, kan het instellen ervan voor sommige beginnende gebruikers problematisch zijn. Maar persoonlijk hebben we het geprobeerd en er valt niets te verwarren. We raden u aan zelf-hostingbeslissingen te nemen door u te abonneren op een abonnement met een waardevollere hostingprovider dan 1&1.

We noemen het al SiteGround waar u zowel hostingpakketten als domein kunt krijgen en dus beide aan elkaar koppelt om uw werk te minimaliseren. U zult geen problemen ondervinden bij het installeren en veel meer voordelen.

siteground alternatief voor shopify

Prestashop is een meertalig platform dat ondersteunt 25 talen vandaar assisteren bij internationale verkoop. Ze geven u meer dan 600 functies zoals onbeperkte producten, productkenmerken, geschenkverpakking, meerdere valuta’s en verlaten winkelwagendetails, enz. Na installatie ziet u een demo-account dat nuttig is om te kijken hoe de details in PrestaShop.

prestashop backend instellingen shopify alternatief

Het platform wordt geleverd met slechts één vooraf geïnstalleerd thema. Bezoek voor meer thema’s hun marktplaats of u kunt een aanvraag indienen bij de derde partij. PrestaShop biedt een ontelbaar aantal modules voor winkeluitbreiding. Maar helaas zijn er maar een paar gratis.

Vanwege het open source-karakter kan een onafhankelijke ontwikkelaar u helpen bij het aanbrengen van wijzigingen volgens uw vereisten. PrestaShop ondersteunt ook een communityforum, gidsen, training, documentatie en videozelfstudies. Ze hebben wel een telefoonlijn voor algemene hulp. Voor technische deskundige hulp moet u hun ondersteuningsplan kopen dat een groot gat in uw zak zal creëren.

Conclusie – Wat is het beste alternatief voor Shopify?

Shopify is een verbazingwekkende oplossing voor websites voor online winkelen, maar dankzij de “race for excellence” omdat er in de stad alternatieven beschikbaar zijn met kant-en-klare functies en bijzonder betaalbare prijzen. We hopen dat de hierboven genoemde beste Shopify-alternatieven u helpen degene te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Omdat er twee soorten alternatieven zijn, Gehost en Zelf gehost. Het gehoste platform graag BigCommerce is een geweldige keuze voor beginnende gebruikers, maar als je een paar technische vaardigheden hebt, kun je gemakkelijk een door jezelf gehoste zoals WooCommerce gebruiken die meer controle over de bronnen biedt en zeer eenvoudig te bedienen is.

Een kleine beperking bij het grootste deel van de gehoste oplossing is het ontbreken van aangepaste e-mailcreatie. Bijna alle gehoste platforms houden van Shopify, BigCommerce, en Volusion, etc. bieden helemaal geen aangepast e-mailaccount of alleen in de hogere abonnementen. Een aangepast e-mailaccount eindigt met uw winkelnaam / domeinnaam en ziet er professioneler uit.

Dit zijn dus inderdaad de beste Shopify-alternatieven met betrouwbare services. Probeer ze gewoon, want de meesten van hen bieden een proefaccount aan en laat ons uw keuze weten in de commentaarsectie hieronder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map