Vuoden 2020 kieliopin katsaus: Paras kielioppityökalu bloggaajille

0

Tiedätkö minne laittaa pilkut, puolipisteet ja prepositiot?


Tiedätkö mitä apuverbiä sinun tulisi käyttää ja milloin käyttää? Jos palkkaat kirjoittajan kuten Fiverrillä, tiesit, että suurin osa kirjoittajista ei edes tiennyt englannin perusteita.

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, saatat kohdata ongelmia, kuten oikeinkirjoituksen virheitä, verbien käyttöä & ennakkot, puuttuvat & tarpeettomat välimerkit, passiivisen äänen liiallinen käyttö ja monet muut.

Olipa kyse kirjeiden, sovellusten tai artikkeleiden kirjoittamisesta, sinun on kirjoitettava virheetöntä riviä.

Joten paras ratkaisu on käyttää kielioppi. Ei olisi väärin sanoa, että kielioppi on yksi parhaista kieliopin tarkistustyökaluista, joka ottaa huomioon tekstissä yli 400 erilaista tekijää virheiden havaitsemiseksi.

Kielioppien virheistä ei vain tule hämmennyksen aiheuttaja, vaan ne voivat myös vaikuttaa hyvää tahtoasi. Tässä tilanteessa Grammarlyn kaltaisen työkalun käyttäminen on erittäin kätevää. Käytämme kielioppia melkein yhden vuoden, tämä työkalu auttaa paljon virheiden löytämisessä. Lisäksi huomaat parantavasi.

Kielen perusteet

 • Tuet erilaisia ​​kirjoitustyppejä tarkkojen korjausten aikaansaamiseksi
 • Plagioinnin tarkastaja
 • Sanat ja selitykset
 • Lisää sanastoa helposti

Tarkastellaan kuinka monta ominaisuutta tällä työkalulla on ja kuinka käytät niitä?

Kuinka se toimii?

Hyvä asia on, että sitä on saatavana sekä ilmaisena että premium-muodossa. Ilmaisella versiolla on joitain rajoituksia, ja siinä puuttuu monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Mutta silti, voit saada vääriä loitsuja, kielioppivirheitä, välimerkkejä ja joitain muita hyödyllisiä ehdotuksia ammattimaisuuden lisäämiseksi kappaleisiin.

Tässä tarkastellaan lyhyt vertailu Grammarly free- ja premium-suunnitelmista.

Premium:

 • Grammarly premium -versio ottaa huomioon noin 400+ kieliopillista tekijää virheiden havaitsemiseksi
 • Se pystyy havaitsemaan kehittyneet ja kriittiset ongelmatyypit. Ennakkokysymyksiin sisältyy 100 tyyppisiä tekijöitä, kuten prepositioiden käyttö, sanojen osoittaminen, oikeat parisanat ja paljon muuta
 • Plagioinnin tarkastaja
 • Sanaston parantaminen

Vapaa:

 • Ilmaisessa versiossa työkalu löytää ongelmat 100 tekijän perusteella
 • Se pystyy havaitsemaan vain kriittiset ongelmat, kuten oikeinkirjoituksen ja välimerkit jne.

Selaimen laajennus

Luo ensin täällä kielioppi-tili.

Grammarly-laajennus on saatavana kaikille tärkeimmille selaimille, kuten Chrome, Mozilla ja Safari jne. Kun olet lisännyt laajennuksen, napsauta selaimessa näkyvää kuvaketta ja lisää sitten kirjautumisen yksityiskohdat.

Rekisteröinnin aikana he näyttävät automaattisesti ilmoituksen laajennuksen lisäämisestä. Voit myös ladata Grammarly-kromilaajennuksen verkkokaupastaan ​​tai Grammarly-hallintapaneelista sovellusten alla..

Grammarly-lisäosa on erittäin kätevä, kirjoittaessasi sähköpostia tai kirjoittaessasi blogiviestejä. Sinun ei tarvitse kirjoittaa kielioppieditoriin virheiden löytämiseksi. He luokittelevat virheet kriittisiksi ja ennakkoluuloiksi.

Virheet korostetaan punaisilla (kriittisillä) ja keltaisilla (etukäteen) väriviivoilla. Lisäksi ne tarjoavat myös syyt siihen, miksi lauseesi on väärin ja mitä muutoksia tulisi tehdä sen oikeiksi tekemiseksi.

Integrointi kielioppiin MS Office: n ja Outlookin kanssa

Joten jos haluat Grammarly for MS word, sinun tulee nähdä, että heidän kehittäjätiiminsä teki myös lisäosan MS-toimistoon ja näkymiin. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tuoda asiakirjaasi kielioppieditoriin. Ota se käyttöön vain Office-sovelluksessa ja siellä mennään, se tutkii tekstin ja havaitsi virheet, jos niitä on.

Napsauta Grammarly-hallintapaneelin sivupalkissa annettuja sovelluksia, niin näet sovellukset alla olevan kuvan osoittamalla tavalla. Koska lisäämme kromilaajennuksen jo kokoamisprosessin aikana, se merkitään aktiiviseksi.

Grammarly review -lisäosa kromille ja toimistolle

Napsauta nyt “Asentaa” annettu ”Microsoft Office Grammarly for Microsoft Office” -sovelluksen edessä, ja se alkaa ladata. Kun asennustiedosto on ladattu paikalliseen asemaan, kaksoisnapsauta sitä.

Lataamisen jälkeen asetukset näyttävät Microsoft Office ja Outlook kuten alla olevassa kuvassa. Valitse molemmat, jos haluat integroida kieliopin molemmissa sovelluksissa.

Grammarly-lisäosan asentaminen toimistoon

Napsauta sen jälkeen ”Asenna”. Asennus integroi laajennuksen automaattisesti MS Office -sovellukseen.

Avaa nyt toimistotiedosto ja napsauta ”Ota kielioppi käyttöön”.

Toimistolisäosa toimii myös, jos sinulla on ilmainen tili.

Ota kielioppi käyttöön toimistossa

Pöytäsovellus

Grammarly julkaisi myös työpöytäsovelluksen, joka toimii suoraan tietokoneesi työpöydällä Web-selaimen tai MS Office -sovelluksen sijasta. Jos sinulla on tietokone, jolla on alhaiset vaatimukset, se toimii hitaammin, kun asennat ja käytät MS Officea, koska se on tavallaan raskas sovellus.

Joten voit asentaa Grammarly-työpöytäsovelluksen, joka on erittäin hyödyllinen ja jonka avulla voit kirjoittaa artikkeleita tarkemmin.

Siirry Grammarly-kojelautaan ja napsauta sitten “Sovellus”. Sen jälkeen osui ”Asentaa” -painikkeen kohtaa ”Windows-kielioppi”. Se alkaa ladata .exe-tiedosto. Suorita nyt ladattu tiedosto ja sinne mennään, se asentuu automaattisesti tietokoneellesi.

Grammarly Editor

Kaikkien näiden lisäksi voit kirjoittaa artikkelin Grammarly editorissa tai liittää kopioidun tekstin. Voit myös lähettää koko asiakirja-tiedoston. Se tukee erityyppisiä tiedostoja, kuten .doc, .docx, .txt, .rtf ja .odt jne..

Päätoimittajana kirjoittamisen pääreuna on, että se tallentuu automaattisesti tilillesi. Joten jos poistat tiedoston vahingossa tietokoneeltasi, voit silti pitää kopion editorissa.

Grammarly Review 2020: Ilmaiset ja premium-tilausominaisuudet

brittiläinen & Amerikan englanti

Saatat olla tietoinen britti- ja amerikkalaisista englannista. Jos vertaat näitä kahta, löydät erot sanaston ja lauserakenteen välillä. Esimerkiksi Colour (brittiläinen) ja Colour (amerikkalainen), konepellin (brittiläinen) ja huppu (amerikkalainen). Jotkut maat seuraavat brittejä, kun taas toiset seuraavat amerikan englantia.

Joten jos tapauksessasi on tärkeää noudattaa sääntöjä, kuten suoritettaessa akateemista työtä, voit vaihtaa helposti näiden kahden välillä. Siirry tähän Grammarly-kojelautaan ja napsauta ”Profile” ja valitse haluamasi englanti. Sen jälkeen se havaitsee virheet valitun kielen perusteella.

Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen kielityylit

Oikeinkirjoituksen korjaus

Se saattaa olla perimmäinen syy kieliopin käyttöön. Useimmiten kirjoittajat käyttävät kuuluisaa Microsoft-toimistoa, joka pystyy varmasti havaitsemaan väärät loitsut. Syynä kieliopin valintaan on, että siinä on monia muita ominaisuuksia oikoluvun lisäksi.

Lisäksi siinä ei vain tuoda esiin vääriä oikeinkirjoituksia, vaan tarjotaan myös selitys esimerkeillä, jotka tekevät siitä paremman kuin MS-toimisto virheellisten sanojen korjaamisessa..

oikeinkirjoituksen korjaus kieliopin toimittajan toimesta

Kielioppisäännöt

Tiedätkö tensien ja verbien käytön jne.? Tämä on yleisin ongelma, jonka useimmat kirjoittajat kohtaavat kirjoittaessaan. Väärien verbien käyttö ja jännitteet muuttavat lauseen merkitystä. Tämän seurauksena lukijasi ei ehkä ymmärrä selvästi asiaa, jonka haluat selittää.

Kielioppi auttaa sinua selviytymään tällaisista kieliopillisista virheistä yhdessä selityksen kanssa, miksi se ehdottaa sanan vaihtamista.

Etsi kielioppivirheet

Välimerkit

Välimerkit, kuten pilkut, viiva, kaksoispiste ja puolipisteet, jne. Meille on erittäin välttämätöntä oikeanlainen välimerkki oikeassa paikassa. Esimerkiksi pilkuilla ei voida pelkästään katkaista pitkä lause, vaan myös selventää merkitys.

Tunnista välimerkit virheellisesti

Anna selitys & synonyymit

Todennäköisesti hieno ja suosikki ominaisuuksemme. Se on hyvä niille, jotka ovat oppimisvaiheessa tai heikot englanniksi. Joskus luet jotain, kuten artikkeleita ja blogin kirjoituksia Internetissä, ja saatat kohdata sanat, joita on erittäin vaikea ymmärtää. Ja ymmärryksen vuoksi voit Googlen käyttää sitä tai avata tesaurus synonyymejä ja selkeää ymmärrystä varten.

Kielioppi voi olla tässä erittäin hyödyllinen, kun lisäät laajennuksen selaimeesi, kuten Chrome, ja kaksoisnapsauttamalla sanaa, jolle tarvitset selitystä, se antaa sinulle kyseisen sanan erilaiset kuvaukset. Katso alla olevaa kuvaa.

kielioppiselaimen lisäosa

Jos olet kielioppieditorissa, he myös selittävät sanan ja synonyymit. Kaksoisnapsauta sanaa ja siellä se on.

sanan synonyymit kaksoisnapsauttamalla

Henkilökohtainen sanakirja

Voit luoda henkilökohtaisen sanakirjoitteesi kieliopin, jotta se ei merkitse näitä sanoja väärin kirjoitettuna tulevaisuudessa.

Napsauta kojetaulun vasemmalla puolella profiilia ja lisää sitten sana. Lisäksi kielioppi antaa sinun lisätä sanoja sanakirjaan, kun korjaat virheitä.

Lauseen tyyli ja rakenne

Nämä ominaisuudet auttavat sinua tunnistamaan vialliset sanajärjestykset ja antavat sinun koota lauseen oikealla sanaryhmällä.

Oikea pari antaa selkeän ymmärryksen. Lisäksi se tarjoaa myös ehdotuksen hämmentyneistä sanoista, kuten milloin käyttää vaikutusta tai vaikuttaa?

Ominaisuudet ovat saatavana vain Grammarly Premium -versiossa

Asiakirjatyypit

Grammarlylla on rikas tietokanta, ja siksi se tarjoaa erityyppisiä asiakirjatyylejä. Tämä auttaa työkalua löytämään virheet tarkemmin. He jakavat asiakirjat kuuteen erityyppiseen tyyppiin, kuten akateeminen, liiketaloudellinen, tekninen, lääketieteellinen, luova ja arkinen. Joten jos olet opiskelija ja kirjoitat esseitä, valitse Akateeminen osio annettu essee.

Jos olet bloggaaja ja kirjoitat blogin, suosittelemme, että valitset Liiketoiminta-osiossa olevan artikkelin / blogin viestin tehokkaan työn havaitsemiseksi.

Eri asiakirjatyypit

Plagioinnin tarkastaja

Tätä tarvitset niin voimakkaasti, kun vuokraat kirjailijoita verkossa. Oletetaan, että Fiverrillä palkkaat kirjailijan ja hän vain kopioi artikkelin muiden bloista ja tekee artikkelin sinulle. Tämä ei vaikuta vain blogin uskottavuuteen, vaan myös vahingoittaa hakukoneesi sijoitusta.

Joten sinun on huolehdittava sisällön ainutlaatuisuudesta ennen julkaisemista. Tätä varten Grammarly tarjoaa Plagiarism Checkerin, jonka tietokannassa on mahtava 8 miljoonan sivun varastossa, ja se skannaa dokumentit yhdellä napsautuksella.

Jos se löytää samanlaisen kopion tekstistä Internetissä, se alleviivat nämä rivit. Tätä varten laita artikkeli kieliopin toimittajaan ja kytke sitten plagioinnin tarkistaja päälle. 

Grammarly Plagiarism Checker Review

Samojen sanojen liiallinen käyttö

Löysimme tämän ominaisuuden erittäin hyödylliseksi, kuten yllä mainittiin. Jotkut sanat ovat kirjoittajien yleisimmin käyttämiä. He suunnittelivat kielioppialgoritmin siten, että se etsii artikkelissasi olevat sanat ja antaa sinulle sitten ehdotuksen yleisimmin käytettyjen sanojen korvaamiseksi..

Työkalu korostaa sanaa ja tarjoaa sinulle ehdotuksen samoin merkityksisellä sanalla.

Esipuhe lopussa lause

Monet tekevät eivätkä kirjoita englanniksi. Jotkut sanovat, että lauseen lopussa olevan preposition käyttäminen ei ole tarkoituksenmukaista, kun taas jotkut sanovat, että se on täysin luonnollista nyky englanniksi.

Osoittaa kieliopillisesti lauseet, jotka päättyvät prepositioon. Joten kaikki on sinun tehtäväsi muuttaa sitä vai ei. Mutta suosittelemme, että jos haluat kirjoittaa muodollisessa muodossa, yritä olla asettamatta ennakko lauseen loppuun. Kielioppi jakaa loistavan lähettää Tällä.

Sanastojen parantaminen

Se on hyödyllisin vaihtoehto niille, joilla on heikko englannin kieli ja joilla ei ole mielessään englannin sanojen aarreta tai voit sanoa sanastoa. Lisäksi, jos kirjoitat suurimman osan blogiasi koskevista artikkeleista, on mahdollista, että käytät joitain sanoja liikaa. Kun tämä ominaisuus otetaan käyttöön, se analysoi tekstiä ja havaitsee samat sanat, joita käytät monta kertaa.

Kielellisesti korostaa samoja sanoja ja tarjoaa myös sanan korvaamiseksi. Lisäksi, jos huomaat, että kieliopin ehdotettu sana ei sovi lauseeseen, voit kaksoisnapsauttaa alleviivattua sanaa saadaksesi lisää sanoja.

Kun käytät tätä, ota vain käyttöön sanaston parannus, kun olet editorissa, ja se alkaa toimia.

Kielisanaston parantaminen

Poista sanaus

Joskus asia voidaan selittää muutamalla sanalla sen sijaan, että rakentaisi suurempia lauseita. Sanainen artikkeli saattaa olla lukijoille tylsää, koska se sisältää enemmän sanoja kuin tietoa.

Kielioppi auttaa sinua tunnistamaan nuo lauseet ja antaa sinulle ehdotuksia kuinka lyhentää niitä.

Ammattimainen oikoluku

Haluat oikolukea blogi-artikkeleitasi ennen julkaisemista, sitten täällä Grammarlyssa voit tehdä tämän. Ammattimainen ihminen lukee kappaleesi uudelleen.

Mutta muista tässä, että joudut maksamaan tästä ylimääräisen summan, vaikka sinulla olisi palkkio Grammarly-tili.

Asiakirjan lähettäminen on erittäin helppoa. Mene vain kielioppieditoriin ja napsauta sivupalkin viimeistä kuvaketta. Ja lähetä sitten oikolukijalle.

Rahat takaisin takuu

Aluksi he tarjoavat 7 päivän kokeilujakson, jossa voit käyttää kaikkia Grammarly-premium-ominaisuuksia. Mutta he muuttivat käytäntöään ja tarjoavat nyt 7 päivän hyvityskäytäntöä koeajan sijasta. Valitse vain haluamasi suunnitelma ja suorita maksu.

Sen jälkeen sinulla on 7 päivää aikaa kysyä palautusta, jos et ole tyytyväinen heidän palveluihinsa.

Tukipalvelut

Et ehkä tarvitse tukipalveluja tämän tyyppisissä työkaluissa. Voit silti lähettää kaikenlaista apupyyntöä ja saada vastauksen tunnissa. Ei ole väliä oletko ilmainen tai premium-käyttäjä, he auttavat sinua varmasti.

He kirjoittavat myös joukon artikkeleita tuotteistaan ​​ongelmien ratkaisemiseksi. Joten ennen pyynnön lähettämistä suosittelemme selaamaan heidän tietokantaansa, ja jos et löytänyt ratkaisua, lähetä heille sähköpostia.

hinnoittelu

Grammarly tarjoaa kolme suunnitelmaa, jotka perustuvat kestoon kuukausittain, neljännesvuosittain ja vuosittain. Kuukausittainen suunnitelma maksaa 29,95 dollaria, mikä on melko korkea, joten valitse ainakin neljännesvuosisuunnitelma, jos haluat heidän palvelunsa lyhyeksi ajaksi.

Rehellisesti, suosittelemme, että tilaat vuotuisen suunnitelman, joka maksaa vain 11,66 dollaria / äiti ja säästää paljon rahaa.

ostaa kielioppia

Plussat

 • Pystyy havaitsemaan yli 400 tyyppisiä virheitä ja mahdollistaa niiden korjaamisen yhdellä napsautuksella.
 • Erittäin mukava käyttää. Voit integroida sen MS Office -palveluun, näkymiin tai jopa ladata työpöytäsovelluksen.
 • Se toimii melkein kaikkien sovellusten, kuten WordPress-editorissa, Gmailissa, Facebookissa, twitterissä ja kaikkialla.
 • Erinomainen, jos englanti ei ole äidinkielesi
 • Sopiva työkalu bloggaajille, opiskelijoille, liikekirjeitä ja lääketieteellistä työtä varten jne.
 • Plagioinnin tarkistimen avulla voit tarkistaa, ovatko artikkelit aitoja tai kopiointitahnat.
 • Valinta kieli tyyli britti tai amerikkalainen.
 • Saatavana sekä ilmaisena että premium-muodossa.

rajoitukset

 • Työkalu toimii suuresti Chromessa, Mozillassa ja safarissa (kuten he väittävät), mutta entä muut tunnetut selaimet, kuten Opera.
 • Toukokuu näyttää kallista kuukausittaiselta pohjalta, mutta vuosisuunnitelman kannalta halpa
 • Sinulla on oltava Internet-yhteys ongelmien löytämiseksi. Siitä ei ole offline-versiota.
 • Toistaiseksi Mac-käyttäjille ei ole MS Office -lisäosaa. Mutta Mac-käyttäjät voivat ladata työpöytäsovelluksen ja käyttää selainlaajennusta.
 • Tämä työkalu ei silti voi poistaa ihmisen oikolukijan tarvetta.

johtopäätös

Kielioppi varmasti tekee työnsä. Se on täysin rahasi arvoinen. Yritämme monia muita työkaluja, mutta toistaiseksi Grammarly toimii erittäin hyvin ja helppo käyttää. Suosittelemme sitä epäilemättä.

Yksittäisten bloggaajien kohdalla ne saattavat aloittaa ilmaisella versiolla, mutta yrittävät siirtyä premium-suunnitelmaan mahdollisimman pian, koska ennakkomahdollisuuksien poistaminen on välttämätöntä, jos haluat artikkeleistasi ammattimaisen ilmeen. Voit luoda ilmaisen tilin täältä.

Jos luotat toimistoon virheiden havaitsemiseksi, suosittelemme, että kokeilet sitä kerran. Koska MS Office keskittyy pääasiassa oikeinkirjoitusten sieppaamiseen, kun taas kielioppi on edistyksellinen työkalu. Lisäksi se ei ole tavallinen työkalu, vaan sen on lisensoinut yli 600 yritystä ja yliopistoa.

Mielestämme sinun pitäisi käyttää rahaa ja saada premium-tilaus, koska se voi osoittaa virheitä paremmin.

Toistaiseksi nautimme kieliopeista ja olemme erittäin tyytyväisiä heidän palveluihinsa. Voit vapaasti jakaa kokemuksesi kanssamme. Arvostamme kommenttejasi ja toivomme tätä Kielioppi auttaa sinua tietämään kaiken siitä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map