Vuoden 2020 13 parasta Pingdom-vaihtoehtoa verkkosivustojen seuraamiseen

5

Se on kuin painajainen, kun sivusto putoaa. Myynti menettää tuon seisokin aikana. Se ei ole vain taloudellista menetystä, vaan myös huono vaikutus sivuston sijoitukseen. Siksi käyttöaika on paljon suurempi kuin latausaika.


Koska sivuston lataaminen vie enemmän aikaa, se on edelleen verkossa ja asiakas voi päästä siihen. Lisäksi osa latausajasta on teidän käsissänne. Voit vähentää sitä oikein optimoimalla. Voit myös asentaa erilaisia ​​laajennuksia WordPress-verkkosivustosi optimoimiseksi.

Mutta seisokit ovat myynnin kokonaistappio. Tässä alla mainitaan joitain mahdollisia vaikutuksia, joita sivustosi voi kokea seisokkien vuoksi.

Suurimmat häiriöt seisokkien vuoksi

Myynti

Kuvittele vain, kuinka asiakkaat voivat ostaa tuotteen, jos myymäläkaihtimet ovat alhaalla. Vastaavasti, jos verkkosivusto siirtyy offline-tilaan, asiakas siirtää toiselle sivustolle ja siten menetit myynnin samoin kuin asiakkaat.

Maine

Verkkosivusto, joka pysyy enimmäkseen seisokkien myrskyn alla, ei ole vain sijoittunut alhaisemmalle hakukoneelle, vaan tulostaa myös kauhistuttavan kuvan kävijöiden edessä. Ja seuraavan kerran, kun kävijä näkee sivustosi hakukoneessa, hän ohittaa sivustosi ja avaa seuraavan.

Käyttäjän odotukset

Käyttäjä odottaa verkkosivuston latautuvan nopeasti. Verkkokäyttäjät ovat erittäin kärsimättömiä, joten seisokit ja latausajan viivästyminen ovat vaikuttaneet vakavasti sivustoosi. Täällä tarkastellaan kyselyä Akamai mikä osoittaa, että 30% osallistujista haluaa verkkosivuston vastauksen sekunnissa. Ja 18% ihmisistä haluaa, että sivusto latautuu nopeasti. Joten sinun on täytettävä käyttäjän odotukset.

Onko seisokkeja voidaan välttää ?

Ensimmäinen askel on kuinka havaita seisokkeja? Tietysti ei ole mahdollista seurata verkkosivustoa 24x7x365 edes suuryritysten kohdalla. Paras pyrkimys on käyttää työkalua.

Seuraavaksi miten välttää seisokkeja? Valitettavasti seisokkeja ei voida poistaa kokonaan. Katkojen vaara on aina olemassa. Mutta tässä on joitain vaiheita, jotka joku voi suorittaa.

Ensinnäkin, valitse hyvämaineinen ja luotettava web-hosting-yritys. Tätä varten ehdotamme A2Hostingia. Heidän palveluiden seisokkeja on harvoin. Yhtiö pystyy toimittamaan 99,9%: n käyttöajan, mutta kyllä, kuten aiemmin mainitsimme, pidä mielessä seisokkien mahdollisuus.

Toiseksi, pidä silmällä palvelimia. Tätä varten voit käyttää työkalua, kuten Pingdom. Tämä työkalu auttaa sinua seuraamaan sivustoa ja lähettämään sinulle hälytyksiä jopa puhelimella tekstiviestien avulla. Lisäksi ne tarjoavat ilmaisen palvelun sivun latausajan mittaamiseen.

Miksi Pingdom-vaihtoehdot:

Pingdom on erinomainen työkalu, mutta se on kallis ja mukanaan rajoituksia. Tässä tarkastellaan joitain syitä;

 • Korkea hinnoittelu verrattuna moniin muihin
 • 14 päivän kokeiluversio tarvitsee luottokorttitiedot
 • Ei ilmaista tiliä

Tämä luettelo Pingdom-vaihtoehdoista tehdään ottamalla huomioon seuraavat tekijät:

 • Monitorien / tarkastusten lukumäärä
 • Aikaväli, jonka jälkeen analyysi suoritetaan
 • Tarkista tyypit (Se sisältää palvelutyypit, joita voit seurata)
 • hinnoittelu
 • Hälytykset ja tapa, jolla voit lähettää seisokkeja koskevia ilmoituksia

Vuoden 2020 13 parasta Pingdom-vaihtoehtoa tarkkailla verkkosivustosi käyttöaikaa

1. ServiceUptime

palvelun aika vaihtoehto pingdomille

Kun harkitsemme Pingdom-vaihtoehtoja, kuinka unohdetaan mainita ServiceUptime. Vuodesta 2005 toiminut palvelu tarkkailee verkkosivustojen, palvelimien ja porttien (DNS, lataukset ja MySQL-palvelimet jne.) Käytettävyyttä sekä suorituskykyä. Palvelun käyttöaika voi laukaista komentosarjan Webhookilla aina, kun jotain huonoa tapahtui, kuten seisokkeja. Voit sitten lähettää nämä tiedot hosting-yritykselle todisteena tai jakaa sivustosi kävijöille.

Tällä hetkellä he tarjoavat 3-suunnitelmaa (vakio, edistynyt ja ammattilainen). He tarjoavat jopa 10 erilaista valvontapaikkaa.

Vakiosuunnitelmaan voit lisätä jopa 10 näyttöä. Tarkkailuvälejä on 8, mutta vakiosuunnitelmassa voit valita vähintään 3 minuutin tarkistuksen, jonka avulla voit analysoida sivua 3 minuutin välein..

Rehellisesti, isommille sivustoille tämä on pitkä kesto, joten suosittelemme, että valitset edistyneen suunnitelman, joka maksaa silti alhaisemmin kuin Pingdom Starter -suunnitelma ja tukee 2 minuutin tarkistustaajuudella. Tämän suunnitelman aikana voit lisätä korkeintaan 20 näyttöä.

Toinen kätevä ominaisuus, joka kaikki suunnitelmat sisältävät, on tarkistuksen varmentaminen. Voit valita vikojen määrän, jonka jälkeen ServiceUptime ilmoittaa sinulle ensimmäisen, toisen tai kolmannen vian jälkeen. Annetaan viisi vaihtoehtoa.

He lähettävät varoitukset sekä sähköpostitse että tekstiviesteillä. Lisäksi, jos sivustolla on useampi kuin yksi järjestelmänvalvoja ja kaikki haluavat saada hälytyksen, voit lisätä helposti useita tilejä ja puhelinnumeroita. He eivät koskaan poista aiempia tilastoja, jotta käyttäjä voi nähdä kaikki ylä- ja alamäet.

Näemme, että vakiosuunnitelma sisältää joitain rajoituksia, kuten vain 5 tekstiviestihälytystä. Seuraavista 10 tekstiviestistä on maksettava 2 dollaria. Service uptime tarjoaa kokeiluversion ja ilmaisen tilin. 30 päivän kokeilutili ei vaadi luottokorttia, ja se voi suorittaa 10 000 tarkistusta. Ilmaisessa tilissä on monia rajoituksia, kuten he suorittavat tarkistuksen 60 minuutin kuluttua. Onpa hupaisaa. Joten voit valita premium-suunnitelmasi tarpeidesi mukaan.

Mitä pidämme:

 • Erittäin alhainen hinta, konfiguroitavissa oleva herkkyys, antaa käyttäjän lisätä useita yhteystietoja, aiemmat tilastotiedot elinaikasta, ilmainen suunnitelma sisältää kaikki tarkistustyypit

Mitä emme pidä:

 • Vakiosuunnitelman mukainen testi 3 minuutin kuluttua, vain 5 tekstiviestihälytystä, 60 minuutin tarkistusjakso ilmaisessa paketissa

Käy ServiceUptimessa

2. Sivusto24x7

Site24x7 -tarkkailutyökalu

Ei ole väärin sanoa, että Site24x7 on läheinen vaihtoehto Pingdomille. Saat kaikki tärkeät ominaisuudet vain 9 dollarilla, kun Pingdom tarjoaa samanlaisia ​​ominaisuuksia yli 11 dollarilla. Se on saatavana 10 kielellä, mukaan lukien englanti, kiina, ranska ja italia jne.

Voit ladata Site24x7-sovelluksen Andriodista, iPhonesta jne., Jotta saat välittömiä ilmoituksia. Ne tarjoavat myös työpöytäsovelluksen seisokkihälytysten saamiseksi, joten sinun ei tarvitse käydä postilaatikossa päivittäin.

Voit valita kohdeyleisösi perusteella 8 sijaintia 60: sta. Voit seurata sekä Linux- että Windows-pohjaisia ​​palvelimia. Se voi seurata useita tarkistustyyppejä, kuten SSL, DNS, tietokannat, Ping, FTP ja Amazon-verkkopalvelu jne..

“Standard” -suunnitelmaan voit lisätä jopa 10 näyttöä (verkkosivustoa), kun taas liiketoimintasuunnitelma sallii jopa 40 verkkosivustoa. Uskomme, että työkalu on kätevämpi, jos siihen sisältyy haittaohjelmien tarkistus.

Transaktioprosessit, kuten ilmoittautuminen, maksu, kassalle kirjaaminen jne., Ovat tärkeä osa verkkosivustoja, etenkin verkkokauppasivustoissa. Joten on erittäin välttämätöntä tarkkailla sitä, toimivatko prosessit hyvin.

Sivusto24x7: een voit lisätä yhden synteettisen verkkotapahtuman, kuten Pingdomissa, seuraamaan näitä prosesseja. Joka kuukausi 50 SMS / puhelua myöntää käyttäjälle muutosten saamiseksi puhelimeen. Ne tarjoavat tukipalveluita sähköpostitse ja foorumilla. Mutta kaikissa muissa korkeammissa suunnitelmissa he auttavat asiakkaita chatin ja puhelimitse.

Raportti lähetetään tilillesi valittua ajanjaksoa kohti (päivittäin, viikoittain ja kuukausittain). Väärien hälytysten estämiseksi kaikkiin suunnitelmiin sisältyy uusintaominaisuus, joka saa vahvistuksen kolmesta eri paikasta.

Yhtiö tarjoaa 30 päivän kokeiluversion kiinnittämättä luottokorttia. Yhdessäsi saat myös 30 päivän palautuskäytännön kuukausittaisessa tilauksessa, kun taas 45 päivää vuosittaisessa tilauksessa. Löysimme Site24x7: n hyvin suunnitellun työkalun, jolla on paljon ominaisuuksia, mikä tekee siitä paremman verrattuna Pingdomiin. Ja se on tietysti rahan arvoinen.

Mitä pidämme:

 • Salli 10 verkkosivuston seuranta, 60 sek sekunnin tarkistustaso, 30 päivän kokeiluversio ja myös 30 päivän palautuskäytäntö, sovellukset saatavilla sekä Androidilla että iOS: llä, paljon integrointeja (Slack, Hipchat, AlarmsOne jne.)

Mitä emme pidä:

 • Uusi käyttäjä voi löytää kojetaulun hieman monimutkaiselta, lisämonitorien lisääminen on kallista

Käy Site24x7: ssä

3. StatusCake

Tunnista seisokit StatusCaken avulla

StatusCake on vaikuttava työkalu sivustosi ja parhaan Pingdom-vaihtoehdon seuraamiseen. He väittävät käyttävänsä yli 75000 käyttäjää, mukaan lukien EA ja NETFLIX jne. Täällä kehitämme sitä hyvänä vaihtoehtona Pingdomille ja kokeilemisen arvoista. Käyttöliittymä on erittäin ystävällinen, eikä sinun tarvitse oppia mitään. He ylläpitävät myös keskustelulinjaa ja tietopohjaa, jos sinulla on kysyttävää.

StatusCake veloittaa enemmän kuin Pingdom, mutta heidän suunnitelmaansa ei ole rajoituksia. Tarkastus suoritetaan minuutin välein kahdeksasta eri paikasta. Aina kun se havaitsee seisokkeja, se saa vahvistuksen useista sijainneista ja hälyttää.

Lisäksi he tarkistavat myös keskimäärin. Lataa aika. Testien määrää ei ole rajoitettu. He suorittavat rajoittamatonta SSL-, Domain- ja server- (Linux-pohjainen web-hosting) seurantatestejä. Pingdom suorittaa vain 10 tarkistusta eikä tarjoa mitään keskustelua ja sillä on vain 6 testipaikkaa.

Sen lisäksi, että ne valvovat, ne suorittavat virustarkistuksen myös yhden tunnin välein ylemmässä suunnitelmassa (perus), kun taas korkeammissa suunnitelmissa aika on pienempi. Suunnitelmaan sisältyy myös 25 tekstiviestihälytystä. StatusCake lähettää myös hälytyksiä, kun verkkotunnuksesi on lähellä viimeistä käyttöpäivää.

Voit integroida Pushover-, Pushbullet-, HipChat- ja Slack-ohjelmat sekä monia muita sovelluksia ilmoitusten vastaanottamista varten. Lisäksi kaikki premium-suunnitelmat sisältävät sisällönsovitusominaisuuden. Toistaiseksi he eivät ole maininneet historiallista datakäytäntöä, mutta voit tarkastella enintään 3 kuukautta vanhaa analyysiä.

Yhtiö ei tarjoa palautuskäytäntöä, mutta voit kokeilla StatusCake-palvelua, koska ne tarjoavat myös ilmaisen suunnitelman, jotta voit tarkistaa palvelun laadun ennen ostoa. Mutta tämä sisältää erilaisia ​​rajoituksia, kuten testin suorittaminen 5 minuutin kuluttua ja sivuston tarkistaminen satunnaisista sijainneista. Kaiken kaikkiaan tämä työkalu on hieno. Hinta voi aluksi näyttää korkealta, mutta suunnitelmat ovat varmasti rahan arvoinen.

Mitä pidämme eniten:

 • Rajoittamaton tarkistus, SSL-valvonta, syvien virusten skannaus, tukipalvelut chat-linjan kautta

Mitä emme pidä:

 • Kalliita, pieni määrä SMS-ilmoituksia

Käy StatusCakessa

4. UptimeDoctor

Uptimedoctorin paras käyttöaikapalvelu 2017

Haluatpa seurata verkkosivustoa tai palvelinta, UptimeDoctor voi tehdä tämän sinulle välittömästi. Lisäämällä testin voit tutkia käyttöaikaa ja suorituskykyä. Kuten Pingdom, tähän työkaluun voit lisätä 10 näyttöä (testiä), mutta hintojen välillä on huomattava ero.

UptimeDoctorin perussuunnitelma maksoi vain 7,95 dollaria. Ja jos sanomme, että heidän suunnitelmansa ovat tavallaan rajattomia, niin se ei ole väärässä. He tarjoavat erilaisia ​​valvontataajuuksia, kuten 1, 2, 3, 5, 10, 15, 30 ja 60 min.

Voit tehdä pikatestauksen milloin tahansa valitsemalla paikat ympäri maailmaa (Aasia, Eurooppa ja Pohjois-Amerikka). Niiden avulla voit lisätä rajoittamattomia yhteystietoja jopa perussuunnitelmaan. Tämä on hienoa, kun haluat lisätä useamman kuin yhden yhteystiedon ilmoitusten vastaanottamista varten

Varoitusten vastaanottaminen älypuhelimien kautta on erittäin tarkoituksenmukainen tapa. Käytettävissä oleva lääkäri tarjoaa rajoittamattoman push-ilmoituksen sekä Androidilla että IOS: llä käyttämällä palveluita, kuten Pushover, Push bullet ja Prowl jne..

Tappioiden välttämiseksi sinun on mitattava suorituskyvyn kehityssuhteet hyödyntämällä tietoja säilyttämisessä. Se tarjoaa eliniän säilyttämisjakson. Tällä hetkellä he tarjoavat 29 sijaintia. Nämä auttavat poistamaan väärät varoitukset. Ja aina kun se havaitsee virheen, se vahvistaa virheen ainakin kahdesta eri sijainnista.

Lisäksi voit lisätä sijainteja myös luettelosta. Työkalu on melko yksinkertainen käyttää, mutta silti ne tarjoavat teknisen tuen ja 14 päivän rahat takaisin -takuun.

UptimeDoctor tarjoaa myös ilmaisen suunnitelman, jonka avulla voit lisätä 5 verkkosivustoa tai palvelinta. Paketti tukee 2 tekstiviestiä, 50 push -toimintoa, rajoittamatonta sähköpostihälytystä ja sisältää myös rajoittamattomia yhteystietoja. Se suorittaa analyysin vain yhden minuutin välein ja pitää tietoja yhden vuoden ajan. Lisäksi saat 14 päivän palautuksen palkkiojärjestelmästä, ja 14 päivän kuluttua he maksavat palautuksen.

Mitä pidämme:

 • Analysoi melkein kaikki tärkeimmät protokollat, kuten HTTP, HTTPS, portit ja Ping jne., Lukuisia paikkoja, elinikäisen tiedon säilyttäminen, työntöhälytykset, nopea vastaus sähköpostiin.

Mitä emme pidä:

 • Ei mukautettuja portteja, ei ilmaisia ​​tekstiviestejä, mutta sinulla on mahdollisuus ostaa; muuten ilmaiseksi sisältyy rajoittamaton push- ja email-hälytys.

Käy UptimeDoctorissa

5. Pingometri

Pingometri sulje pindom-vaihtoehdon

Pingometri on loistava tapa seurata sivua ilman taukoa. Ne tarjoavat 4 erilaista suunnitelmaa yksilön ja yrityksen tarpeiden tyydyttämiseksi. Aivan perussuunnitelma nimeltä SMALL ja voit lisätä 5 näyttöä. Voit seurata ylöspäin & alas näytöt, keskimääräinen käyttöaika ja keskimääräinen nopeus yhdestä kojetaulusta.

Se tutkii tarkistustyyppejä, kuten HTTP, HTTPS, RUM, POP3, Transactions ja monet muut protokollat. Muista tässä, että pieni suunnitelma ei sisältänyt SSL- ja tietojen todennuksia. Testauspaikkojen lukumäärä riippuu valitsemastasi suunnitelmasta esim. Pienessä suunnitelmassa ne tarjoavat 3 sijaintia, kun taas X-suuri (suurin suunnitelma) tarjoaa jopa 10 sijaintia.

Yksi asia, joka vaikutti meihin todella, on Pingometer-kojelauta. Tämän avulla voit helposti navigoida seuraamaan, hälytyksiä ja tiliä. Voit helposti integroida sähköpostiosoitteesi, Twitterin, puhelinnumerosi ja Web-koukun hälytyksiä varten.

Työkalu on yksinkertainen ja toimii hienosti, mutta jos tarvitset apua, voit tehdä sen sähköpostitse ja puhelinlinjalla. Pienen suunnitelman rajoitus on, että se sallii vain yhden kontaktin, mikä on hyväksyttävää yksittäiselle sivustolle, jolla on yksi järjestelmänvalvoja. Joten jos haluat lähettää hälytyksiä useammalle kuin yhdelle yhteyshenkilölle, siirry Medium-suunnitelmaan.

Pingometer tarjoaa ilmaisen tilin, jonka avulla voit tarkistaa yhden verkkosivuston yhdestä Yhdysvaltain sijainnista 1 minuutin välein ja seurata myös latausnopeutta. Lisäksi ilmaisella tilillä on saatavana erilaisia ​​raportteja, kuten käyttöaika ja vasteaika, suorituskyvyn kehityksen mittaamiseksi.

Pingometer on kaiken kaikkiaan loistava työkalu kiinteällä paneelilla. Lisäksi he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, mikä on hieno tapaus, jos et ole tyytyväinen oston jälkeen.

Mitä pidämme:

 • Ympärivuorokautinen valvonta, Ystävällinen hallintapaneeli, 30 päivän täysi palautuskäytäntö, Tukipohjaprotokollat, Alhaiset hinnat, Hälytysintegraatio Twitteriin ja puhelinnumeroon jne..

Mitä emme pidä:

 • Voit lisätä vain yhden yhteyshenkilön (ryhmän) pieneen suunnitelmaan, vain 24 tunnin tarkistusvaraston

Käy Pingometrissä

Tutustu Web-hosting-oppaisiin:

SSD-isännät | Linux-koneet | Windows-hosting | PHP-isännät | MongoDB-hosting | Tomcat-isäntä

6. SolmuPing

Solmupaikan paras seurantatyökalu

Nodeping tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan palvelun sivuston käytettävyyden ja seisokkien seuraamiseen. Paitsi verkkosivustojen, myös monia muita palveluita, kuten POP3, IMAP4, DNS, Ping, SSL-valvonta ja paljon muuta.

Nodeping suorittaa seurantaa useilta alueilta (33), jotka kattavat Pohjois-Amerikan, Euroopan, Itä-Aasian ja Latinalaisen Amerikan. Voit myös valita satunnaisen sijainnin valitsemalla maailmanlaajuisen vaihtoehdon.

Aloitussuunnitelma sopii parhaiten yksittäisille verkkosivustoille, jotka sallivat jopa viiden näytön ja rajoittamattoman käyttäjän. Lisäksi lisää näyttöjä voidaan lisätä vain 0,50 dollaria / näyttö. Hälytykset voidaan lähettää käyttäjille sähköpostitse, SMS, Twitter ja Pushover.

Ne tarjoavat laajan valikoiman tarkistustaajuuksia 1 minuutista 1 päivään. Solmujen muodostaminen asetti todennusherkkyyden käyttäjän käsiin. Tässä voit valita uusintotarkistusten määrän, jonka jälkeen he vahvistavat seisokit ja ilmoittaa siitä.

Jos otat uudelleentestauksen käyttöön, on olemassa vääriä ilmoituksia, joten suosittelemme, että valitset vähintään kaksi uusintotarkistusta tarpeettomien ilmoitusten välttämiseksi. Tuloksia voidaan tarkastella numeroina ja kaavioina. Yhtiö tarjoaa myös manuaalisen testin Diagnostiset työkalut -välilehdessä, jonka avulla voit testata sivun latausaikaa, pingiä, kaivaa ja jäljittää reittiä jne..

Nodeping ei tarjonnut mitään hyvityskäytäntöä, mutta ne tarjoavat kokeilutilejä määrätyn ajan (15 päivää). Voit laulaa minkä tahansa suunnitelman jopa eniten arvostetun paketin laittamatta luottokorttitietoja. Useat asiakkaat luottavat heidän palveluihinsa, kuten Rippleit ja Pureweb jne. Hyvin esitellyt suunnitelmat tekevät Nodepingista loistavan Pingdom-vaihtoehdon.

Joten valitse suunnitelma tarpeidesi mukaan ja aloita seuranta ennen kuin kärsit merkittävistä menetyksistä.

Mitä pidämme eniten:

 • Rajoittamaton ilmoitukset, mukaan lukien tekstiviestit, tukevat melkein kaikkia protokollia ja palveluita, edullista hinnoittelua, rajoittamatonta käyttäjää

Mitä emme pidä:

 • Aloitussuunnitelma ei sisällä API-käyttöoikeutta, joten se ei ole hyvä kehittäjille, muuten loistava valinta

Käy Nodepingissa

7. UptimeRobot

halpa pingdom-vaihtoehto - UptimeRobot

Se ei ole liian vanha palvelu, joka lanseerattiin vuonna 2010, mutta tunnetaan pian yhtenä parhaimmista palveluista käyttöaikaa valvomaan ja johon nyt luottaa yli 360 000 käyttäjää. Jos puhumme palvelutyypeistä, työkalu on rajoitettu, koska se tarkkailee vain käyttöaikaa, kun taas Pingdom tarjoaa käyttöaikaa, todellista käyttäjän seurantaa ja tapahtumien seurantaa jne..

Syy robotin listalleottoon on alhainen hinnoittelu, tarkkuus ja helppokäyttöisyys. Lisäksi, jos haluat seurata vain käyttöaikaa, UptimeRobot on huomattava vaihtoehto.

Voit seurata 50 verkkosivustoa ja lähettää HTTP-, HTTPS-, avainsana-, ping- ja mukautettuja portteja yhdellä tilillä. Verkkosivun asettaminen on helppoa, laita vain URL, ja se on se. Se tarkkailee sivustoltasi eri mantereilla sijaitsevista eri solmuista (Yhdysvallat, Iso-Britannia, Saksa ja Kanada jne.) Minuutin välein ja havaitseessaan seisokkeja he lähettävät varoituksia. Jopa he tarjoavat alhaisen hinnan suunnitelmaa; silti sinulla on 30 päivää aikaa kysyä täydellistä hyvitystä, jos et ole tyytyväinen palvelun laatuun.

Aika, joka tekee käytettävästä robotista loistavan valinnan, on ennakkoilmoitus. Voit valita hälytysten määrän vain yhdelle seisokille ja seisokin kestolle, jonka jälkeen ne ilmoittavat sinulle. Tämä auttaa jättämään huomioimatta pienet seisokit.

Joten miten saat ilmoituksia? Ne tarjoavat 10 ilmaista tekstiviestiä ja rajoittamatonta sähköpostia sähköpostitse seisokki- ja käyttöaikahälytysten lähettämiseksi käyttäjille. Lisäksi se voidaan integroida suuriin kanaviin, kuten Twitter, Pushover, Slack, HipChat, Boxcar ja webhook jne..

Se ei ole vielä ohi, UptimeRobot tallentaa viimeisen vuoden tiedot ja voit helposti ladata seurantalokeja Excelissä yhdellä napsautuksella. Kuten monet muut yritykset, voit löytää vastauksesi UKK: n kautta tai vain lähettää heille sähköpostia. Tällä hetkellä he tarjoavat myös ilmaisen suunnitelman, joka sisältää 50 näyttöä ja 5 minuutin tarkkailutaajuuden. Varmasti heidän suunnitelmansa ovat arvokkaita ja tuottavat arvon.

Mitä pidämme eniten:

 • Pystyy tutkimaan 50 näyttöä, yksinkertaista ja selkeää, alhaisen hinnan suunnitelmia, sallii staattisen tiedon jakamisen vierailijoille, 30 päivän palautuskäytäntö

Mitä emme pidä:

 • Ei palvelujen monimuotoisuutta (vain seisokit ja seisokit)

Käy UptimeRobotissa

8. Ylös.io

updown.io ilmainen sivuston näyttö

Updown.io tarjoaa palveluita, mutta eri tyylillä. Sen sijaan, että ostaisit suunnitelman, sinun täytyy ostaa vain hyvitykset. Aluksi rekisteröidyllä saat 100 000 luottoa ilmaiseksi. Hyvä asia on, että ne antavat myös tietää, kuinka kauan nämä hyvitykset kestävät nykyisen näytön lukumäärän ja tarkistustaajuuden kanssa. Ja ne tarjoavat tietysti lyömättömät hinnat. Käytä luottokortteja, Paypalia tai Bitcoineja ostaaksesi luottoja.

Tyylikäs kojetaulu tarjoaa erittäin ystävällisen kokemuksen. Laita vain Url ja valitse tarkkailuväli. Voit myös nähdä vastausajan trendit kojetaulussa. Jos et siedä muutaman sekunnin seisokkeja, Updown.io on sinua varten.

Niiden avulla käyttäjä voi valita tarkkailutaajuuden niinkin alhainen kuin 30 sekuntia. Kun valitsemme 1 minuutin aikavälin, ne osoittavat, että voimme seurata sivustoa yli 2 kuukauden ajan. Mahtava yay!

Sivustoasi valvotaan kahdeksasta eri kaupungista, jotka sijaitsevat eri mantereilla. Lisäksi voit aktivoida ja deaktivoida minkä tahansa sijainnin yhdellä napsautuksella. Seuraava merkittävä piirre on tilastolliset esitykset.

Kun tarkastellaan yksityiskohtia, ensin annetaan käytettävyystilastot ja sitten kunkin sijainnin reaktioaika hienolla grafiikalla. Lopulta näet viimeisen kuuden kuukauden tiedot yhdessä tapahtumien kanssa.

Hälytyksiä varten ne tarjoavat hienon integroinnin, sähköpostin ja tekstiviestit. Muita palveluita ovat sisällön haku ja SSL-testaus. Jos haluat tarkkailla tiettyä tekstimerkkijonoa, niin sisältösovitus on hieno tapa hälyttää, kun se ei löydä kyseistä merkkijonoa (teksti).

Joten miksi odottaa vain rekisteröitymistä nyt ilmaiseksi ja jos kirjaudut sisään kauttamme, saat 100 kt lisähyvityksiä.

Mitä pidämme eniten:

 • Yksinkertainen ja edullinen, 30 sekunnin välinen aika, ilmaiset 100K luotot kaikille, vahvistus useista sijainneista ennen hälytystä, nopeat tukipalvelut

Mitä emme pidä:

 • Hinnoittelu euroina, mikä saattaa hämmentää joitain asiakkaita, tekstiviestit ovat kalliita (7500 luottoa / tekstiviesti)

Käy ylöspäin

9. Uptime.com

Uptime.com

Uptime.com tarjoaa täällä erilaisia ​​etuja. Tällä yhdellä työkalulla voit analysoida DNS, Webserver, postipalvelimet ja haittaohjelmat heti. Se voi myös suorittaa PING-valvonnan. He tarjoavat 30 sijaintia ympäri maailmaa testattavaksi. Yhtiö väittää, että sillä on joitain jättiläismäisiä tyytyväisiä asiakkaita, kuten AMD, IBM ja CISCO, jne. Mikä tekee heistä parempia kuin Pingdom?

Uptime.com tarjoaa 4 erilaista suunnitelmaa 10–400 dollaria. Perussuunnitelma on laadittu hyvin yksittäisille verkkosivustoille. Suunnitelmasta riippumatta kaikki voivat suorittaa analyysin 1 minuutin taajuudella.

Perussuunnitelma sopii parhaiten sivustoille, jotka luottavat pääasiassa Yhdysvaltain yleisöön (Yhdysvaltain kohderyhmä). Syynä on, että tämä suorittaa tarkastukset vain Yhdysvaltojen sijainneista mantereiden ympärillä sijaitsevien eri paikkojen sijaan. Tämä suunnitelma sisältää myös 50 tarkistusta (näyttöä), kun taas Pingdomin perusohjelma (käynnistys) sisältää vain 10 tarkistusta.

Aikaisemmat tiedot voivat olla ratkaisevia teknisten ja muiden päätösten tekemisessä. Joten, Uptime pitää viimeisen 4 kuukauden tiedot. Lisäksi he tekevät sisältöhakua, joka etsii tiettyä merkkijonoa sivustostasi, ja jos kyseistä merkkijonoa ei ole, niin saat hälytyksen. Voit myös lisätä mukautettuja portteja, SSL-seurantaa ja luoda RUM-raportteja pitääksesi silmällä keskimääräistä latausaikaa.

Ne tukevat useita kanavia varoittamaan käyttäjiä epämiellyttävistä tapahtumista, kuten seisokkeista jne. Saat hälytyksiä tekstiviestien, sähköpostien, Twitterin, Webhookin ja push-ilmoituksen avulla (HipChatissa ja Pushoverissa jne.). Jos sinulla on ongelmia, voit saada apua sähköpostitse tai avata lipun. Annetaan myös puhelinnumero, ja heidän itsensä auttamiseksi he pitivät yllä suurta tietämystä.

Uptime.com ei tarjoa mitään kokeiluversiota tai ilmaista tiliä, mutta Pingdom tarjoaa 14 päivän kokeiluversion. Tällä työkalulla voit tarkistaa verkkotunnuksen tilan ilmaiseksi. Kojelauta on yksinkertainen ja ystävällinen, emmekä usko, että aloittelijalla voisi olla vaikeuksia.

Mitä pidämme:

 • 50 tarkistusta, käyttöaikaa ja latausta koskevat tiedot jne., Verkkotunnuksen terveystiedot, runsaasti hälytyskanavia, 1 minuutin testinopeus, virus & haittaohjelmien tarkistus, RUM-tilastot

Mitä emme pidä:

 • Vain yhdysvaltalainen sijainti testaamiseksi perussuunnitelmassa, yhden käyttäjän tili
 • Näyttää kalliilta vain 20 sekillä
 • Premium-tuki korkeammille suunnitelmille

Käy Uptimessa

10. Hyvää sovellusta

Happyapps-sivuston saatavuus- ja suorituskykytesti

Koska HappApps soveltuu kaikentyyppisiin testeihin, sillä se tukee laajaa valikoimaa tarkistustyyppejä, kuten verkkosivustoja, sovelluksia, Ping, tietokannat, Postgres ja Sockets jne. Ne tarjoavat enemmän arvoa verrattuna Pingdomiin.

HappyAppsin ensisijainen suunnitelma on alle 10 dollaria, kun taas Pingdom veloittaa 11,95 dollaria. Lisäksi Pingdomissa ne voivat lisätä 10 tarkistusta (näyttöä tai verkkosivustoa jne.), Kun taas HappyApps tukee jopa 25 tarkistusta. Joten erinomainen valinta, jos sinulla on useita verkkosivustoja.

Lyhyen tarkkailutaajuuden ansiosta voit pitää ajan ajan tasalla. Joten HappyApps-palvelussa he tarjoavat minuutin minuutin taajuuden. Yhdessä tämän kanssa annetaan myös vastausaikatilastot.

Voit mykistää shekin milloin tahansa. Tämä on erittäin hyödyllistä, kun teet huoltoa etkä halua vastaanottaa hälytyksiä. Napsauta vain lisäämääsi sekkiä ja napsauta sitten oikeassa yläkulmassa olevaa lippua, ja nyt se on nyt mykistystilassa.

Voit selata viimeisen 30 päivän historiaa analysoidaksesi keskiarvot. Sähköposti on ainoa tapa ottaa heihin yhteyttä verkossa tai selata ohjekeskusta. Mutta mielestämme apua ei tarvita, koska uusi ihminen ymmärtää helposti sen käytön.

Joka kuukausi sinulle lähetetään 20 tekstiviestihälytystä, jotka koskevat käyttöaika- ja seisokkiaikavaroitusten vastaanottamista. Mutta niihin sisältyy rajoittamaton sähköpostihälytys. Lisäksi he tarjoavat myös 30 päivän palautuskäytännön.

Silti, jos epäröit, kokeile HappyApps-palvelua rekisteröimällä ilmainen tili, jolla voit lähettää jopa 3 verkkosivustoa seurantaa varten. Lisäksi se sisältää vähintään 5 minuutin vähimmäistiheyden, rajattomat sähköpostihälytykset ja sillä on 7 päivän historia.

Tiedämme, että 5 minuutin väliaika on pitkä aikaväli, kun haluat tarkkailla käyttöaikaa. Mutta ilmaisella tilillä, koska voit lisätä kaikenlaisia ​​sekkejä, joten saattaa olla hyödyllistä saada ystävällinen heidän kojelautaansa.

Mitä pidämme:

 • 25 tarkistusta, 1 minuutin tarkkailu, ystävällinen ja helppokäyttöinen, Salli useiden käyttäjien roolit, Tonnia tarkistustyyppejä

Mitä emme pidä:

 • Muokattu tarkistustyyppi on käytettävissä vain eniten arvostetulla suunnitelmalla, ei hyvityskäytäntöä

Käy HappyAppsissa

11. Isäntä-Tracker.com

halvin pingdom-vaihtoehto 2017

Yksi pääsyy isäntäseurannan sijoittamiseen Pingdomin vaihtoehtoluetteloon on houkutteleva hinnoittelu. Niiden perussuunnitelma on huomattava vaihtoehto pienemmille verkkosivustoille. Solmut sijaitsevat yli 140 sijaintipaikassa, ja nyt niillä on yli 43 000 asiakasta. Lisäksi yritys sai luottamuksen joihinkin jättiläisiin, kuten Microsoft, Panasonic ja Kaspersky jne.

Henkilökohtaisella suunnitelmalla voit seurata jopa viittä URL-osoitetta. Niiden erottelukyky on paikat, joista sivustoasi valvotaan. Voit valita sijainnit vapaasti pitämällä mielessä kohdeyleisösi.

Palveluja, kuten HTTP, ping, portit, sertifikaattien vanhenemiset, tietokannat, CPU, HDD-valvonta ja paljon muuta, on paljon. Mutta käytettävissäsi olevat palvelut riippuvat valitsemastasi suunnitelmasta.

Henkilökohtaisessa suunnitelmassa he suorittavat tarkistuksen 10 minuutin kuluttua. Tiedämme, että se näyttää pitkäkestoiselta, mutta pienemmille verkkosivustoille se on silti kannattava vaihtoehto. Voit lisätä 5 yhteystietoa. Sähköpostiviestien kautta lähetettyjen hälytysten lukumäärälle ei ole rajoituksia, mutta SMS-varoitukset ovat rajoitettu 50: een.

Isäntäseuranta käyttää erilaisia ​​tapoja, kuten Skype, Viber ja Hangout jne., Ilmoittaakseen käyttäjille, kun sivusto laskee ja ylöspäin. Opinnäytetyön lisäksi ne seuraavat myös reagointiaikaa.

Tällä hetkellä Host Tracker antaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Mutta voit myös tilata 30 päivän kokeilujakson tai ilmaisen tilin, joka kaikki sopii sinulle. Jos sinulla on isompi sivusto, sinun kannattaa valita "Liiketoimintasuunnitelma" joka sisältää runsaasti hyödyllisiä palveluita, kuten DNS-mustan listan tarkistus ja tuki jopa 25 näytölle ja 300 tekstiviestihälytykseen.

Mitä pidämme:

 • Erittäin alhainen hinta, paljon kanavia (Skype, Hangout jne.) Ilmoituksille, tonnia solmuja todennetuille hälytyksille, tehostaa seurantaa viikoittain tai vuosittain laadittavien raporttien avulla

Mitä emme pidä:

 • Korkea tarkkailuväli henkilökohtaisessa suunnitelmassa, kaipaa monia ominaisuuksia, kuten sisällön haku ja API jne. Henkilökohtaisessa suunnitelmassa.

Käy Host-Trackerissa

12. Portimonitori

Satamamonitorin paikan tarkistaminen

Älä halua päästä palveluiden monimutkaisuuteen, tässä on PortMonitor, jolla on alhaiset hinnasuunnitelmat. Kojelautaan voit lisätä verkkosivuston, DNS: n, palvelimen ja mukautetut portit. Kojelauta jatkaa automaattista päivitystä, jotta esität uusimmat yksityiskohdat. Se esittää viimeisen 24 tunnin, 7 päivän ja 30 päivän käyttöaika- ja vastausaikatilat.

PortMonitor tarjoaa 6 esisäädettyä suunnitelmaa, joilla on eri määritelmät, myös jos tarvitset mukautetun suunnitelman, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä foorumiin. Kaksi ensimmäistä suunnitelmaa maksavat alhaiset, jos verrataan niitä Pingdomin perussuunnitelmaan.

Ensimmäinen paketti sisältää 10 näyttöä ja toinen suunnitelma 20 näyttöä. Automaattinen suorittaminen suoritetaan minuutin välein sen mittaamiseksi, onko sivustosi seisokkiaikaa tai käyttöaikaa ja mikä on vasteaika.

Voit vastaanottaa hälytyksiä kahdella tavalla sähköpostitse ja Pushoverilla. Siirry paneelin asetusvälilehteen ja valitse sitten sähköposti-ilmoitukset sähköpostihälytyksistä. Ja varoitusten vastaanottamiseksi älypuhelimella sinun on vain määritettävä Pushover-välilehti.

Lisäksi voit katsella raportteja ja tapahtumia milloin tahansa, ja ne lähettävät myös viikoittain ja kuukausittain sähköpostia. Kehittäjille ne tarjoavat REST-sovellusliittymän, joka mahdollistaa helpon porttinäytön integroinnin verkkosivustoon ja sovellukseen jne.

Jos et ole vakuuttunut, voit silti kokeilla heidän ilmaista tiliä, joka on paras tapa mitata palvelun laatua. Se kattaa enintään 2 näyttöä, 60 sekunnin valvontataajuuden, sähköposti – ja työntöhälytykset jne.

Mitä pidämme:

 • Alhainen hinta, rajoittamaton sähköposti- ja Push-ilmoitukset, 1 vuosi vanhoja tietoja säilyttämisessä, 1 minuutin tarkistusaika, Salli useita yhteystietoja, Varmennus ennen vikatapahtuman luomista

Mitä emme pidä:

 • Ei tekstiviestejä. Jos ne sallivat Twitterin ja Hangoutin integroinnin, se on kätevämpi

Käy PortMonitorissa

13. R apidspi ke

Rapidspike-vaihtoehto pingdomille

Saatat löytää ne kalliiksi, ja kyllä ​​ne ovat. Syy heidän värväämiseen on, että saat paljon ratkaisuja yhdessä paikassa. Kuinka verkkovastaavalla on suurempi verkkosivusto ja vähemmän aikaa keskittyä seurantapalveluihin siirtymällä eri kojetaulujen välillä? Täällä RapidSpike tulee pelaamaan.

Se tarjoaa aikavälin 1 – 60 minuuttia, valinta on sinun. Ammattisuunnitelma voidaan jakaa viiden käyttäjän kesken, ja voit lisätä rajattomasti näyttöjä. Tämä on hienoa, kun työskentelet ryhmässä.

Se seuraa verkkosivustoja, palvelimia, portteja, SSL: tä, SEO-tilastoja ja paljon muuta. Kun olet lisännyt näytön, voit jopa seurata verkkosivustosi tiettyjä sivuja. Joka kuukausi annetaan 25 SMS / Äänipuheluhyvitystä. Lisäksi voit määrittää Slack-, Webhooks- ja Pager-velvollisuudet hälytysten vastaanottamiseen.

Rapidspike tarjoaa myös edistynyttä seurantaa, mukaan lukien WHOIS ja SSL, ja näyttää niiden voimassaoloajan ja muut tilastot. Jos Google mustasta listasta sivustoosi haittaohjelmasyistä, niin Google hakee sivustosi merkinnällä varoitusmerkillä, jolloin kävijät saavat varoitukset aina yrittäessään päästä sisään, joten he eivät välttämättä käy sivustossasi.

Rapidspike seuraa Google-selausluetteloa ja lähettää ilmoituksia haittaohjelmista ja haitallisesta sisällöstä. Yhdessä kojetaulussa voit myös seurata sivustosi SEO: ta Alexa Rank-, Google Analytics-, Moz rank- ja backlink-tilastojen avulla.

Se ei ole ohi; niitä on enemmän, voit seurata suorituskykyä todellisen käyttäjän seurannan avulla. Ne tarjoavat TV-tilan, joka esittää live-tilastot, jotta voit tarttua ongelmiin nopeasti. Tämä on hyödyllinen ominaisuus, jos sinulla on erillinen näyttö.

Rapidspike suorittaa globaalin seurannan, tuottaa graafisia raportteja ja antaa käyttäjien määrittää hälytysherkkyyden. Lisäksi voit jakaa tilastoja muiden kanssa luomalla julkisen tilasivun. Se on erittäin hyödyllinen työkalu, jos sinulla on varaa siihen. Rekisteröidy nyt ja saat 30 päivän kokeilujakson.

Mitä pidämme:

 • Tarjoaa rajoittamattomia näyttöjä, SEO-valvontaa, haittaohjelmien havaitsemista, SSL & WHOIS-seuranta, integrointi lukuisiin työkaluihin, sisältää 1 minuutin aikavälin seurannan.

Mitä emme pidä:

 • Korkeat hinnat, palvelujen pommitukset saattavat hämmentää aloittelijoita

Käy RapidSpikessa

johtopäätös:

Joten edellä mainitsimme joitain upeista Pingdom-vaihtoehdoista verkkosivustojesi seuraamiseksi. Suurin osa luettelossa olevista yrityksistä tarjoaa suunnitelmat halvemmalla kuin Pingdom, sisältäen kaikki olennaiset ominaisuudet. Se on kaikki valintasi.

UptimeRobot on hyvä valinta, koska se tukee erilaisia ​​tarkistustyyppejä, 50 näyttöä ja 1 minuutin testiväli. Mutta käyttöaika on vain rajoitettu. Toisaalta Statuscake ja Rapidspike tarjoavat hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta korkealla hinnoittelulla.

Paras tapa valita palvelu on pitää mielessä useita tekijöitä, kuten tarkistusväli, näyttöjen lukumäärä, hälytystyypit, tiedon säilyttäminen ja solmujen sijainti. Hinnoittelu on tietysti myös välttämätöntä.

Odotamme ajatuksiasi eteenpäin ja kerro meille kokemuksestasi. Onko täällä jotakin parasta Pingdom-vaihtoehtoa? Ehdota alla olevassa kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map