Kymmenen parasta kieliopin vaihtoehtoa vuonna 2020

7

Tiesitkö, että kieliopilliset virheet voivat vaikuttaa blogin sijoitukseen, suosioon ja persoonallisuuteesi?


Vaikka pienet virheet ovat tietämättömiä, virheettömien artikkelien kirjoittamisen tulisi olla ensisijainen tavoite.

Englanninkieliselle, jolla ei ole äidinkielenään puhuja, kielioppien tunnistaminen ja korjaaminen on ylivoimainen tehtävä, jollei saada apua muilta.

Useimmat ihmiset luottavat MS-toimistoon, mutta siitä voi olla apua oikeinkirjoitusvirheiden, ei kielioppi- ja / tai muiden virheiden varalta. Vaikka kielioppi on edistyksellinen työkalu, jolla on paljon ominaisuuksia, sen kalliit suunnitelmat voivat kehottaa sinua löytämään kieliopin vaihtoehdon.

Voit myös lukea:
Parhaimmat halvimmat pilvipalveluntarjoajat

Ennen kuin aloitamme, sinun pitäisi tietää, että kielioppi antaa sinun valita brittiläisen / amerikkalaisen englannin välillä, tarkistaa plagioinnin, tarjoaa lukuisia kirjoitustyylejä, ehdotuksia sanaston rikastamiseksi, löytää kieliopin & välimerkit, ja paljon enemmän. Lue perusteellinen kielioppi-arvostelu täältä.

Miksi on kieliopillisesti parempi kuin toiset?

Grammarl y on yksi edistyneistä, moderneista ja täydellisistä työkaluista, jotka tarjoavat useita toimintoja yhdessä paikassa, ja tällä hetkellä ei ole yhtä työkalua, joka olisi tarpeeksi hyvä voittamaan sen. Vaikka palveluja on monia, Grammarlyn edistyksellinen algoritmi toimii kuin viehätys ja ehdottaa kaikkia mahdollisia virheitä muutamassa sekunnissa. Joten kokeile uudestaan ​​ja nauti 7 päivän ILMAISEKSI kokeiluversiosta.

 • Se eliminoi kieliopin, oikeinkirjoituksen ja välimerkit.
 • Se ehdottaa liittyviä sanoja yleisesti käytetyille lauseille / sanoille tai parantaa sanastoa.
 • Tarkista heti plagiointi välttääksesi päällekkäisen sisällön.
 • Auta parantamaan lauserakennetta esimerkkien avulla.

Kokeile kielioppia NYT

Joten riippumatta siitä, miksi etsitään vaihtoehtoja kieliopille, onko kyse hinnoittelusta tai laadusta tai jotain muuta, kootamme kymmenen parhaan listan parhaat kieliopin vaihtoehdot.

10 parasta kieliopin vaihtoehtoa vuonna 2020

1. ProWritingAid

ProWritingAid on loistava kielioppi, kun ensisijainen huolenaihe on hinnoittelu. Se on ominaisuuksiltaan rikas työkalu, joka on saatavana sekä ilmaisina että premium-versioina. Voit sisällyttää sen helposti selaimeesi analysoidaksesi tekstin puutteita kirjoittaessasi Gmailiin, WordPressiin, Facebookiin ja Twitteriin jne. Lisäksi se voidaan helposti integroida MS Office- ja Google Docs -sovelluksiin. Kehittäjille ne tarjoavat myös sovellusliittymäsovelluksen, jotta kehittäjät voivat integroida sen sovellukseensa. Ilmaisille käyttäjille ei ole työpöytäsovellusta.

Kuten kielioppi, ne tarjoavat runsaasti kirjoitustyyliä, kuten yleisiä, liike- ja akateemisia kirjoja, blogin kirjoitusta jne. Voit valita Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja yleisen englanninkielisen tyylin. ProWritingAidin käyttö on aivan yksinkertaista. Asennuksen jälkeen laajennus näet pienen kuvakkeen, joka tulee näkyviin, kun olet jonkin sivuston tekstieditorissa. Vie nyt hiiren osoitin kuvakkeen päälle ja valitse mikä tahansa vaihtoehto, jonka haluat testata kieliopin, liikakäytettyjen sanojen, tyylin, kliseiden ja redundanssien jne. Suhteen..

Jos et halua tehdä mitään asennusta, mene vain ProWritingAid-palveluun ja kirjaudu. Mikä tekee tästä työkalusta läheisen vaihtoehdon kielioppille, on se, että se voi suorittaa teksteille 25 tyyppisiä testejä, kuten kielioppi, asesanat, lauserakenne & pituus, siirtymä ja epämääräiset sanat jne. Niiden kirjoitustyyli on erittäin tehokas sanojen tarkistamisessa luettavuuden parantamiseksi.

Thesaurus-vaihtoehto korostaa sanoja ja hiiren osoitinta hiiren osoittimella voit valita vaihtoehtoisten sanojen luettelosta. Työkalu on saatavana erittäin halvalla hinnalla, ja se maksaa vain 60 dollaria vuosittaiselta tilaukselta, kun taas eliniän tilauksen hinta on 210 dollaria.

Suunnitelmia tuetaan 14 päivän rahat takaisin -takuulla. Ne eivät sisällä kääntäjää, mutta mielestämme sitä ei yleensä pidetä pakollisena osana oikolukua. Vaikka ne tarjoavat plagiointia tutkijan, se maksaa sinulle ylimääräisen summan. ProWritingAid on uskomaton työkalu, jolla on pitkä ominaisuusluettelo ja joka on varmasti rahasi arvoinen.

2. WhiteSmoke

WhiteSmoke on myös erittäin tehokas englanninkielinen kirjoitus- ja oikolukutyökalu. Se osoittaa kieliopin sekä välimerkit, oikeinkirjoituksen ja tyyliehdotuksen kirjoittamisen. Sitä on saatavana kaikentyyppisiin laitteisiin, mukaan lukien Mac, Windows, selaimet, iOS ja Android jne. Ohjelmisto sisältää yli 100 kirjoitusmallia, kuten jatkamiset, surunvalittelut, kiitokset, raportit ja saatekirjeet jne..

WhiteSmoke-kääntäjä on rakennettu tilastolliseen konekäännökseen ja näyttää käännöksen todennäköisyydellä olla tarkka. Ne tukevat lähes 55 kieltä. Ohjelma korostaa sanat, ja siirtämällä hiiren osoitinta näet ehdotuksia kielioppia ja välimerkkejä varten. Se tarkistaa lauseen 16 eri osa-aluetta, kuten katkelmat, jännitteet, väärät välimerkit ja ryppymuokkaimet jne..

Työkalu selittää miksi sana korostetaan, ja tarjoaa myös esimerkin siitä, kuinka käsitellä sanaa. Se tarjoaa myös laajan luettelon synonyymeistä tesauruksen kautta, joka sopii erinomaisesti sanaston rakentamiseen ja etsimään vaihtoehto sanalle, jota käytetään monta kertaa asiakirjassa. Lisäksi se määrittelee myös valitun sanan.

WhiteSmoken avulla voit selvittää, onko teksti plagioitu tai ei. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos palkkaat joitain online-kirjoittajia verkkosivustollesi. Yhtiö kehitti lisäosan, joka auttaa käyttäjiä kirjoitettaessa Outlook-, MS Office- tai muihin tekstinkäsittelylaatikoihin. WhiteSmoke huomauttaa virheistä punaisella fontilla (kirjoitusvirheitä), vihreällä (kielioppi) ja harmaalla (toistuvilla) sanoilla.

Yksi hienoista asioista on, että ne tarjoavat erilaisia ​​videooppimisoppaita, jotka liittyvät preposiiteihin, apuverbeihin, substantiiviin ja ääntämisiin jne. Apua varten voit soittaa tai lähettää heille sähköpostia. WhiteSmoke maksaa 4,16 dollaria / kuukausi "olennainen" suunnitelma ja 6,67 dollaria / kuukausi "palkkio" vuoden tilaus.

Yhtiö tarjoaa 48 tunnin palautuskäytännön suunnitelmille, joiden voimassaoloaika on alle 31 päivää, kun taas muihin suunnitelmiin sisältyy 31 päivän täysi palautuskäytäntö. WhiteSmoke on vaikuttava työkalu englanninkieliseen kirjoitusratkaisuun, mutta ne tarjoavat vain 4 päivän kokeilun, joka on erittäin rajallinen. Kokemuksemme mukaan inkivääri on käytettävyyden ja luotettavuuden kannalta yhteensopivampi kuin WhiteSmoke.

3. Inkivääri

Inkivääri on toinen varsin loistava työkalu opiskelijoiden, opettajien ja bloggaajien keskuudessa sen tehokkaiden tulosten takia. Inkivääri tarjoaa ominaisuuksia helpommin, koska se on saatavana Windowsille, iOS: lle, Androidille, Chromelle, Safarille ja Macille. Voit käyttää Ginger-oikolukutyökalua kirjoittaessasi muokkauskenttiä, kuten WordPress, tai mennä vain heidän sivustolleen ja liittää tekstin. Se auttaa jopa käyttäessäsi hakupalkkia YouTube-kaltaisilla verkkosivustoilla.

Inkivääri havaitsee virheet erittäin nopeasti ja korostaa ne. Kun viet hiiren korostetun sanan päälle, se antaa ehdotuksen sen korjaamiseksi. Ja jos haluat hyväksyä kaikki ehdotukset kerralla, napsauta vain ”Hyväksy kaikki”. Kuten Grammarly, Gingerissä voit myös valita joko britin tai amerikan englannin.

Inkivääri kääntää myös asiakirjan 40 kielelle, mukaan lukien kiina, ranska, urdu, hindi, arabia ja venäjä. Lisäksi voit etsiä sanojesi määritelmää sanakirjasta ja muotoilla lauseesi uudelleen erilaisesta rakenteesta. Lisäksi voit luoda myös henkilökohtaisen sanakirjan, jotta ohjelma ei näytä virheitä sanoille ensi kerralla. Tekstinlukija on toinen ainutlaatuinen inkivääriominaisuus, joka on hyödyllinen ääntämisen oppimiseen, mutta se on saatavana vain premium-versiossa.

On olemassa kaksi versiota ilmainen ja premium. Ilmaisessa versiossa puuttuu joitain ominaisuuksia, kuten virheanalyysiraportti, tekstinlukija ja rajaton kieliopin tarkistin. Suosittelemme, että asennat heidän selaimen laajennuksen tai työpöydän sen sijaan, että kokeilet heidän verkkosivustoa. Koska tarkistaessasi tekstiä liittämällä heidän verkkosivuilleen, se analysoi vain rajoitettuja sanoja.

Vuotuisen suunnitelman mukaan kielioppi veloittaa 11,66 dollaria / kuukausi, kun taas inkivääri maksaa 7,49 dollaria / kuukausi (tarjoaa 40% alennuksen). Inkivääri on yksi mahtavista kieliopin vaihtoehdoista Macille ja muille käyttäjille, mutta siitä puuttuu plagiointia edistävä työkalu, joka helpottaa verkkojulkaisijaa taistelemaan päällekkäisyyksiä vastaan. Lisäksi, kun käytät niiden synonyymejä tai määritelmäominaisuutta napsauttamalla sanaa hiiren kakkospainikkeella, se siirtyy synonyymeihin tai määritelmä-välilehteen sen sijaan, että näyttää tietoja samassa välilehdessä. Se ei ole suuri ongelma, mutta tuntuu ärsyttävältä.

 • Grammarly vs Ginger – kumpi on parempi?

4. JetPack

Seuraava luettelossa on Jetpack WordPress -laajennus. Jos käytät WordPressiä, saatat käyttää tätä laajennusta jo. Koska tämä yksi työkalu voi tuottaa lukuisia etuja, kuten seurata sivustosi liikennettä, parantaa tietoturvaa, ilmaisia ​​teemoja ja paljon muuta. Sen oikoluku toimii samoilla periaatteilla kuin Kuollut linjan jälkeen. WordPress-bloggaajille on hienoa, että oikolukutyökalu on aivan postieditorissa sen sijaan, että sisältö liitettäisiin erikseen englanninkielisen tarkistustyökalun tekstieditoriin..

Kun olet asentanut Jetpackin, näet tämänkaltaisen kuvakkeen. Aloita kirjoittaminen tai vain liitä sisältö ja napsauta sitten kuvaketta. Se aloittaa skannauksen ja merkitsevät sanat punaisella, vihreällä ja sinisellä viivalla. Punainen tarkoittaa, että sana on kirjoitettu väärin tai sitä on käytetty väärin. vihreä osoittaa kielioppivirheitä, kun taas sininen tarkoittaa vihjeitä kirjoitustyyliille. Lisäksi se selittää myös virheet.

Voit määrittää Jetpack-oikolukutyökalun navigoimalla Käyttäjät => Profiilisi. Valitse vain sen ominaisuuden ruudut, jonka haluat ottaa käyttöön. Pääominaisuus sisältää ylikuormitettujen, monimutkaisten, passiivisten ääni – ja sanallisuuslausekkeiden havaitsemisen jne.

jetpack-kieliopin ominaisuudet

Lisäksi työkalu voi oikolukua englannin, espanjan, portugalin, saksan ja ranskan kielellä kirjoitetut viestit.

Työkalu on yksinkertainen, ja voit käyttää kaikkia sen oikolukuominaisuuksia maksamatta edes penniäkään. Mutta se jäi joitain tärkeimpiä piirteitä. Et voi luoda henkilökohtaista sanakirjaa, eikä se osoita väärinkäytettyjä sanoja, jotka on kirjoitettu muilla kielillä kuin englanniksi. He eivät myöskään anna sinun valita Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja Kanadan englannityylejä. Kokemuksemme mukaan se ei ole yhtä tehokas kuin kielioppi tai inkivääri, mutta se on arvokas ilmainen työkalu, joka voi auttaa sinua parantamaan kirjoitustaidoitasi.

5. PaperRater

PaperRater toimii tietokonealgoritmeissa, joita kutsutaan hellästi Grendeliksi. Tätä työkalua ei tällä hetkellä ole laajennusta tai työpöytäversiota. Käy vain heidän Oikolukija ja kieliopin tarkistus ja laita teksti edessäsi olevaan ruutuun ja saat raportin. Niiden järjestelmä korostaa väärin kirjoitettuja sanoja tai kielioppiongelmia. Alla olevassa kuvassa on lueteltu PaperRater-ominaisuudet.

oikolukijan paperikirjan ominaisuudet

Koska verkkojulkaisijat julkaisevat vuosittain paljon tietoja, alkuperäisten tietojen julkaiseminen on tarpeen. PaperRater tarjoaa myös Grammarlyn kaltaisen plagioinnin tarkistajan. Mutta ilmaisessa versiossa plagioinnin tarkastaja kertoo vain epäoriginaliteetin prosenttiosuuden. Et löydä plagioituja linjoja tai sisältöä tilamatta maksettua ohjelmaa. Se on integroitu myös oikolukijatyökaluun, mikä tarkoittaa, että sinun on liitettävä teksti erikseen Plagioinnin Checker -sovellukseen.

Ne tarjoavat myös sanastojen rakentajaa. Laita sana vain, ja ne esittävät määritelmän sekä erilaisia ​​esimerkkilauseita, jotta saat käsityksen sanan käytöstä.

PaperRater on samanlainen kuin kielioppi, mutta sen ilmaisella versiolla on erilaisia ​​rajoituksia. Tiedostoja ei voi tuoda, ja työkalu on rajoitettu 5 sivulle. Lisäksi heidän oikolukija on vähän monimutkainen. Ensiluokkaisessa tilauksessa, vaikka ohjelmisto on halpa, se ei ole lopullinen ratkaisu, etkä voi vain luottaa siihen.

6. Liukas kirjoitus

Ominaisuuksien monipuolisuus tekee SlickWritestä läheisen vaihtoehdon kielioppille. Ensinnäkin, käytä heidän editoria kirjoittamiseen tai vain liitä teksti. Nyt paina tarkista sivupalkista. Työkalu tuo esiin kappaleiden eri elementit, kuten redundantit lauseet, passiivinen ääni, siirtymäsanat, adverbit ja yleiset alkusanat jne..

SlickWrite-sovelluksen hieno asia on, että siinä on useita integroituja vaihtoehtoja. Kun valitset sanan, alaosaan tulee ponnahdusikkuna, josta voit löytää assosioituneita sanoja, sekä tesauruksen tai sanakirjan määritelmän. Se sisältää myös Google- ja Wikipedia-vaihtoehtoja saadaksesi lisätietoja.

Luettavuudella on paljon merkitystä, koska kauheasti luettava artikkeli on melkein turha lukijoille ja / tai tiedonhakijoille. SlickWriten lauserakenneominaisuutta käyttämällä voit parantaa artikkelisi luettavuutta. Se näyttää monimutkaiset ja pitkät lauseet. Kirjailijana et ehkä ole tietoinen Flow-toiminnasta. SlickWrite esittelee graafisia yksityiskohtia sanan pituudesta, lauseen pituudesta ja rakenteellisesta virtauksesta, jotta käyttäjä voi muuttaa virtausnopeutta helposti.

Voit määrittää SlickWrite-sovelluksen muutamassa hetkessä. Siirry vain sen asetuksiin ja tarkista ruudut, millaisia ​​ongelmia haluat löytää tekstistä. Kaikista ominaisuuksista parhain osa tätä web-pohjaista oikolukuohjelmistoa on tilastot. Se esittelee perusteellisen kokonaisanalyysin sisällöstäsi sekä tilastoja lauseista ja sanoista. Toistaiseksi voit nauttia heidän palveluistaan ​​ilmaiseksi, koska tällä hetkellä ei ole premium-versiota.

SlickWrite on merkittävä työkalu, joka sisältää useita sääntöjä, jotka voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä haluamallasi tavalla. Mutta siitä puuttuu mukavuus. Kuten kielioppia, ne sallivat yhden napsautuksen korjauksen, jossa sinun on vain napsautettava korjausehdotusta. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Slick Write -toimintoa vain virheiden havaitsemiseen. Muille kuin äidinkielenään puhuville englanninkielisille suosittelemme kokeilemaan työkalua, joka tarjoaa helppokäyttöisyyttä korjaamiseen, kuten kielioppi.

 • Harkitse myös lukemista: 10 suosituinta plagiointia koskevaa tammi- ja palvelutapaa

7. 1Checker

Kun tutkitaan 10 parasta kieliopin vaihtoehtoa, 1Checker sijoittui varmasti hyvässä asemassa joustavan luonteensa takia. Voit joko käyttää online-versiota tai asentaa sen Windows- tai Mac-laitteille. Se voidaan integroida Wordiin ja Outlookiin. Ohjelma toimii luonnollisen kielen käsittelyjärjestelmässä, joka on yhdistelmä tietotekniikkaa ja keinotekoista kieltä.

Kun napsautat “Tarkista”, jonkin ajan kuluttua se näyttää tilastotiedot, jotka ovat prosenttimäärä kieliopista, oikeinkirjoituksesta ja muista virheistä. Sulje vain se ja aloita muokkaaminen. Työkalu korostaa vain virheet ja esittää vinkkejä sanojen alapuolella. Ne näyttävät myös sivupalkissa merkittyjen sanojen selityksen. Jos et halua tarkistaa jokaista virhettä, napsauta vain Käytä kaikkia saadaksesi automaattinen korjaus.

1Checker tarjoaa myös tonnia malleja, jotka liittyvät liiketoimintaan ja viestintään. Valitse vain ”Asiakirjamalli” ja täytä sitten vasemmalla puolella olevat tyhjät kohdat. Ne luovat automaattisesti hienon kopion asiakirjasta. 1Checker sisältää myös Googlen ja Bingin tuottaman kääntäjän, jotta voit kääntää epämääräiset sanat ja ilmaukset nopeasti.

Se on ilmainen ohjelma, kuten Grammarly-ilmainen versio, perusvirheiden havaitsemiseksi. Siitä voi olla apua sanallisuuden, kirjoitusvirheiden ja rakenteellisten muutosten poistamisessa. Kaiken kaikkiaan on hyvä käyttää tätä ohjelmistoa, koska se ei maksa sinulle mitään.

8. OnlineCorrection

OnlineCorrection on ilmainen online-ohjelma, joka säästää hämmennykseltä, joka voi kohdata kielioppi- ja kirjoitusvirheiden takia. Se analysoi sisältösi huolellisesti ja luettelee sitten virheet. Korjausten tekeminen on erittäin helppoa, koska väärät sanat on merkitty eri väreillä. Työkalu tarjoaa myös ehdotetut sanat.

OnlineCorrection etsii tekstistä kielioppia, tyyliä, oikeinkirjoitusta, välimerkkejä ja sanojen kopioita. Sisällön omaperäisyyttä ei voida löytää. He eivät myöskään tarjoa mitään työkalun premium-versiota.

Englanninkielisen korjausominaisuuden lisäksi OnlineCorrection tukee myös useita kieliä, mikä on tämän tarkistimen paras osa. Ohjelmisto pystyy lukemaan kaikki saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, italiaksi, puolaksi, portugaliksi ja venäjäksi kirjoitetut tekstit.

OnlineCorrection on helppo työkalu artikkelin oikolukemiseen ennen julkaisemista tai esittämistä kenellekään. Se voi olla huomattava vaihtoehto, jos etsit ilmaisia ​​kieliopin vaihtoehtoja. Sinun ei myöskään tarvitse kirjautua, joten sinun tulisi kokeilla heitä.

9. Hemingway

HemingWay keskittyy lähinnä viestien luettavuuden parantamiseen. Voit käyttää heidän online-versiotaan tai ladata työpöytäsovelluksen. Mutta sinun on maksettava 19,99 dollaria pöytäkoneversiosta. Lisäksi sitä voidaan käyttää WordPressissä tai Medium-editorissa. Ne esittävät myös luettavuusluokan.

Kun liität tekstiä, se korostaa lauseet eri väreillä. Työkalu kertoo, mikä lause on vaikea lukea, ja se tarjoaa myös ehdotuksia sanojen yksinkertaistamiseksi. Hemingway-editorissa on myös useita vaihtoehtoja, kuten otsikot, lihavoitu, kursivoitu, luettelomerkit ja linkkien lisääminen jne. Vaikka Grammarly-editori ei toisaalta salli käyttäjän lisätä linkkejä tai liittää tekstiä hyperlinkkillä..

Työkalu merkitsee myös lauseiden passiivista ääntä. Meidän mielestämme Hemingway ei ole tehokas työkalu kieliopillisten virheiden korjaamiseen.

Vaikka se on loistava työkalu artikkeleidesi luettavuuden parantamiseksi, mihin se sopii? Voit ensin käyttää jotakin edistynyttä työkalua, kuten Grammarly, ja viedä sitten artikkeli Hemingwayn läpi, jotta artikkelissa ei olisi vain kielioppivirheitä, vaan se olisi myös helppo lukea.

10. Reverso

Jos etsit verkkopohjaista oikolukutyökalua, Reverso on sinua varten. He kehittivät laajennuksen Chromen käyttäjille, mutta työpöytä-, Android- tai iOS-sovelluksia ei ole. Mene verkkoversion käyttämiseen vain osoitteeseen R e verso ja liitä teksti. Se ei ehkä löydä ennakkovirheitä, mutta on hyvä löytää perusvirheet.

Joten mikä tekee siitä samanlaisen ohjelmiston kuin Grammarly? Sillä on integroitu sanakirja sekä konjugaatti- ja synonyymivaihtoehdot. Jos haluat käyttää näitä, valitse ensin koko teksti ja valitse sitten vaihtoehto. On hyvä, jos et halua avata erilaisia ​​sivustoja löytääksesi tiettyjen sanojen määritelmät tai synonyymit.

Reverso tukee useita kieliä, mikä tarkoittaa, että se voi kääntää tietosi millä tahansa kielellä, jota he tukevat, kuten saksa, ranska, arabia ja venäjä jne. Jos haluat parantaa kielioppitaidosi, sinun tulisi käydä heidän hyvin organisoidussa tietokannassa, missä he sinulla on tietoja teeneistä, verbeistä, adverbeista, prepositiivista ja monista muista aiheista. Heillä on myös lukuisia aiheita ranskalaisista kielioppisäännöistä.

Sinun on käytettävä heidän Chrome-laajennustaan, jos kohtaat kieliesteitä artikkeleita luettaessa. Asennuksen jälkeen laajennus kaksoisnapsauta mitä tahansa sanoja, jotka ilmestyivät millä tahansa verkkosivulla kääntääksesi ne 11 eri kielelle. Samoin voit kääntää lauseita.

Henkilökohtaisen kokemuksemme mukaan tätä työkalua voidaan käyttää monien lauseiden rakentamiseen, mutta oikolukuihin et voi luottaa vain siihen. Lisäksi pieni ongelma Reversossa on, että se pystyy tarkistamaan vain 600 merkkiä. Joten yksinkertaisen oikoluvun luomiseksi ja mikä tärkeintä, jos kärsit kielellisistä eroista, on varmasti järkevää käyttää.

 • SSD-hosting
 • ylin "10" Paras nopein Web-palveluntarjoaja
 • ylin "10" Windows Server -palvelupalvelut
 • 10 "Parhaat" Kauppavaihtoehtoja verkkokauppasivustosi määrittämiselle

johtopäätös

Kokemuksemme mukaan ProWritingAid ja Valkoinen savu ovat lupaavimpia kieliopin vaihtoehtoja.

Mutta henkilökohtaisesti suosittelemme, että yrität ensin käyttää kielioppia, koska se on edistynein työkalu, joka pystyy havaitsemaan yli 400: sta yksinkertaisista edistyneisiin kielioppivirheisiin ja osoittaa myös olevan hyvä sanaston parantamiseksi. Lisäksi sillä on ystävällisin käyttöliittymä verrattuna mihin tahansa alan työkaluihin tällä hetkellä.

Onko sinulla mielestänne paras kieliopillinen vaihtoehto? Jos on, jaa alla oleva kommentti-osa ja kerro meille, mitä työkalua käytät kirjoitusvirheiden korjaamiseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map