Kuinka varmuuskopioida koko WordPress-verkkosivusto – opas kuvien kanssa

0

Varmuuskopiointi on yksi WordPress-sivuston / -blogin tärkeimmistä pilareista. Oletetaan, että sivustollesi tapahtui jotain vikaa, etkä löydä syiden syitä tai koko sivustosi on haavoittuvainen. Sitten nopein ja helpoin tapa on palauttaa luoma varmuuskopio. Varmuuskopion luominen WordPress-sivustosta on erittäin helppoa. Ajat ovat kuluneet, kun joudut tekemään kaikki asiat käsin. Nyt sinun täytyy vain napsauttaa napsautusta, ja se on kaikki.


monet palveluntarjoajat sisällyttää suunnitelmiin ilmaiset varmuuskopioiden luonti- ja palautuspalvelut, mutta sinun on tarkistettava niiden käytännöt uudelleen. InMotionin tavoin voit palauttaa varmuuskopion vain kerran neljän kuukauden aikana. Siinä tapauksessa että SiteGround, ne luovat vain yhden kopion ja sinun on tehtävä pyyntö aina, kun haluat palauttaa. Nämä ovat fantastisia palveluntarjoajia; emme vain laiminlyö heidän palvelujaan vain varmuuskopiointirajoitusten takia.

Joten ratkaisu on luoda täydellinen varmuuskopio WordPress-sivustostasi asentamalla yksinkertainen laajennus, jossa et tarvitse teknisiä taitoja. Se on erittäin helppo tapa tehdä varmuuskopio laajennuksen kautta. Updraftplus on paras ilmainen ja luotettava laajennus työsi tallentamiseen.

Kuinka saada WordPress-sivusto / blogi täydelliseksi varmuuskopioksi heti – Updraftplus

Updraftplus

Updraftplus on ilmainen laajennus, jonka avulla voit luoda varmuuskopion ilmaiseksi ja tukea useita etäpaikkoja, joihin tallennat varmuuskopiotiedostoja, kuten Google-asema ja Dropbox jne. Voit myös tehdä varmuuskopion koko WordPress-verkkosivustosta tai valituista tiedostoista, kuten teemoista, tietokanta, laajennukset jne. Ja vastaavasti, kun haluat palauttaa, voit myös valita palautettavan tiedoston tai koko sivuston.

Vaiheet WordPress-sivuston varmuuskopiointiin:

 • Kirjaudu WordPress-hallintapaneeliin ja siirry kohtaan ”Plugins” ja napsauta sitten “Lisää uusi”.

kuinka lisätä uusia pluguin WordPressiin

 • Etsi ”updraftplus” ja asenna laajennus
 • Asennuksen jälkeen laajennus se pyytää sinua “Aktivoida”.

Updraftplus-laajennuksen asentaminen ja aktivoiminen

Nyt sinun on tehtävä joitain tarvittavia asetuksia. Älä huolestu Seuraa vain seuraavia vaiheita

 • Vedä hiiren osoitin WordPress-kojelaudan sivupalkissa “Asetukset” ja napsauta sitten “UpdraftPlus varmuuskopiot”.

kuinka pääset updraftplus-asetuksiin

 1. Napsauttamisen jälkeen laajennuksen asetuspaneeli tulee eteensi. Napsauta nyt “Asetukset” Katso alla oleva kuva
 2. Asetusvälilehdessä sinun on määritettävä tiedostojen ja tietokantojen aikataulu sekä varmuuskopion kopioiden lukumäärä. Voit valita sen jälkeen, kun varmuuskopio tulee luoda.
 3. Täällä voit myös valita kunkin varmuuskopion kopioiden lukumäärän. Alla valitsemme viikoittaisen varmuuskopiointiaikataulun ja 2 kopiota jokaisesta varmuuskopiosta.

Wordpress-sivuston varmuuskopiointiaikataulu

 • Sen jälkeen asetusvälilehdessä seuraava vaihe on antaa etäpaikka, johon haluat tallentaa varmuuskopiotiedostot. Tässä oppaassa selitetään ”dropbox” -menettelyä. Koska se on erittäin helppoa ja aloittelija voi helposti integroida sen. Valitse vain ”Dropbox” toistaiseksi, ja me määritämme sen asetukset myöhemmin. Tässä tarkastellaan laajennuksen käytettävissä olevia etäpaikkavaihtoehtoja.

dropbox tallentaaksesi varmuuskopion

 1. Vieritä nyt edelleen ja valitse kaikki tiedostot, jos haluat tehdä varmuuskopion koko WordPress-sivustostasi. Voit myös varmuuskopioida tiettyjä asioita, kuten teemoja, laajennuksia ja tietokantoja jne.
 2. Valitse myös Sähköposti-ruutu, kun haluat vastaanottaa varmuuskopioita koskevia raportteja.
 3. Kirjoita sähköpostiosoitteesi, johon haluat vastaanottaa raportit.
 4. Lopussa osui “Tallenna muutokset”.

Wordpress täydellinen sivuston varmuuskopiointiasetukset

Kun olet tallentanut muutokset nyt, sinun on linkitettävä etäpaikka laajennukseen. Täältä löydät ohjeet kuinka yhdistää Dropbox tallentaaksesi varmuuskopiotiedostot ja lataamalla sitten tiedostot paikalliselle asemaan, jos haluat.

Kuinka yhdistää Dropbox tallentamaan WordPress-sivuston varmuuskopiotiedostot Updraftplus-ohjelmalla:

 • Napsauta ponnahdusikkunassa olevaa linkkiä, joka näkyy heti muutosten tallentamisen jälkeen tai Vieritä ja napsauta linkkiä alla olevan kuvan osoittamalla tavalla tai

linkitä updraft dropbox-pilvitallennuksella

 • Napsauttamisen jälkeen Dropbox-verkkosivusto avautuu “Kirjaudu sisään”. Jos sinulla ei ole tiliä, luo uusi.
 • Sisäänkirjautumisen jälkeen näkyviin tulee viesti, joka pyytää pääsyä. Napsauta nyt “sallia” ja suorita sitten asennus loppuun.
 • Kun napsautat ”Täydellinen asennus”, se ohjaa automaattisesti takaisin Updraftplus-paneeliin. Klikkaa “Varmuuskopioi nyt” tehdä WordPress-sivuston varmuuskopio. Normaalisti se alkaa luoda täydellinen varmuuskopio verkkosivustosta.
 • Jos haluat varmuuskopioida joitain tiettyjä tiedostoja, napsauta sitten “Varmuuskopioi nyt” että “Nykyinen tila” välilehti. Näyttöön tulee ruutu tiedostojen valitsemiseksi. Oletetaan, että haluamme luoda varmuuskopion tietokannasta ja laajennuksista, sitten rasti vain nämä ruudut. Katso alla oleva kuva

valitse tiedostoja muokataksesi WordPress-sivuston varmuuskopioita

 • vuonna “Nykyinen tila” Updraftplus-välilehdessä näet varmuuskopion etenemisen. Se on kaikki mitä olet onnistuneesti luonut sivuston varmuuskopion.

Kuinka tallentaa WordPress-sivuston varmuuskopio paikalliseen asemaan

Jos haluat tallentaa varmuuskopiotiedostot tietokoneesi kiintolevylle, lataa vain kansio Dropboxista. Aina on suositeltavaa tallentaa tiedostot useampaan kuin yhteen paikkaan turvallisuuden lisäämiseksi.

 • Kirjaudu Dropbox-tiliisi
 • Valitse kansio ja napsauta sitten Lataa.

lataa WordPress-sivuston varmuuskopio paikalliseen asemaan

Kuinka palauttaa varmuuskopiotiedostot:

Kun varmuuskopiointi on valmis, sivustosi sisältö on melko turvallista. Jos jotain vikaa tapahtui ja sivustosi kaatui, sinun on palautettava se välittömästi. Koska et ole tehnyt niin, on mahdollista, että menetät vierailijoiden määrän kyseisenä ajanjaksona.

 • Palauttamiseksi napsauta ”Nykyiset varmuuskopiot” ja napsauta sitten “Palauttaa”.

kuinka palauttaa WordPress blogin varmuuskopio

 • Näyttöön tulee ruutu, joka valitsee tiedostot, jotka haluat palauttaa. Valitse vain kaikki ruudut, jos haluat palauttaa kaikki asiat.

Joten näin voit luoda täydellisen varmuuskopion WordPress-sivustosta / -blogista ja miten palauttaa sen? Jos sinulla on vielä ongelmia sivustosi varmuuskopioinnissa, älä epäröi kysyä apua. Meillä on ilo auttaa sinua.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map