Kuinka perustaa CloudFlare-ilmainen CDN WordPress-verkkosivustollesi

0

Etsitkö lopullista opasta CloudFlare CDN -sovelluksen määrittämiseen WordPress-sivustollesi?


Kukaan ei pidä hitaasta latausnopeudesta vastaavasta verkkosivustosta – ei käyttäjä eikä hakukone. On kuitenkin tonnia asioita, kuten kuvia, tietokannan optimointeja ja laajennuksia jne., Jotka osallistuvat verkkosivuston nopeuttamiseen ja vähentämiseen. Nopeuden ja turvallisuuden suhteen CDN on paras ratkaisu, jota sinun on käytettävä.

Aloittelijoiden keskuudessa yleinen väärinkäsitys, että CDN: n perustaminen vaatii paljon työtä, mutta onneksi melkein jokainen verkkoisäntä integroi CloudFlare CDN -asetuksen ohjauspaneeliinsa, jonka voit määrittää ohjatulla asennustoiminnolla. Lisäksi toisessa menetelmässä jaamme manuaalisemman tavan, jonka avulla voit määrittää CloudFlare CDN: n päälle riippumatta siitä, mitä Web-isäntää käytät.

Mikä on CloudFlare CDN ja sen edut?

CDN on lyhyt muoto sisällönjakeluverkosta. Markkinoilla on saatavana monia CDN-palveluita, ja CloudFlare on yksi niistä. Jos etsit ilmaisia ​​CDN-palveluita, CloudFlare on parhaat palvelut.

Se on palvelinverkko ympäri maailmaa ja aina kun joku käyttää sivustoasi, se välittää välimuistissa olevat tiedot lähimmästä sijainnista kyseiselle käyttäjälle. Tällä tavalla tiedot vievät vähemmän aikaa matkustamiseen käyttäjälle. Koska CDN-isäntänä käytetään sivustosi tietoja maailmanlaajuisessa tietokeskusten verkossa yhden palvelimen sijasta, niin se parantaa sivustosi latausaikaa huomattavasti.

Toinen asia, joka erottaa CloudFlare CDN: stä, että he käyttävät pilvipohjaisen verkkosivuston palomuuria ja välityspalvelinta, tarkoittaa, että se tarkkailee kaikkea verkkosivustollesi tulevaa liikennettä estämään epäilyttävä liikenne. Se on tehokas järjestelmä DDos-hyökkäysten ja haitallisen liikenteen torjumiseksi. Pakottamalla heidät syöttämään manuaalisesti captcha ennen kuin he laskeutuvat sivustoosi..

Koska CloudFlare CDN estää haitalliset robotit merkitsemällä haitalliset IP-osoitteet, joten toinen hyöty, jonka se tarjoaa sinulle, on resurssien säästö. Palvelinresursseja, kuten kaistanleveyttä, ei hukkaan kyseisessä turhassa haitallisessa liikenteessä.

Cloudflare-vapaa CDN on erinomainen valinta blogeille ja pienyrityksille. Kuitenkin, kun saat premium-suunnitelman, saat paremman suorituskyvyn, joka on optimoitu erityisesti mobiililaitteille. Heidän maksetut suunnitelmansa alkavat 20 dollaria / kuukausi.

Kuten mainitsemme ennen Cloudflare CDN: n käyttöä WordPress-verkkosivustollasi, on erittäin helppoa. Tässä oppaassa kerrotaan kahdesta menetelmästä, joilla voit määrittää Cloudflaren web-isäntäohjauspaneelin avulla ja manuaalisen lähestymistavan avulla, joka toimii jokaisen verkkoisäntälaitteen kanssa. Joten jos Web-palvelimellasi ei jostain syystä ole CloudFlare-CDN-tunnusta, voit käyttää CloudFlare-sovellusta helposti sivustosi kanssa 2. lähestymistavalla.

Jatka sitten eteenpäin opasvaiheissa Cloudflare CDN: n asettamiseksi ja katso, miten se vaikuttaa verkkosivustoosi.

Kuinka perustaa CloudFlare CDN WordPress-verkkosivustoosi

Lähestymistapa 1: Cloudflaren asentaminen isännöinnin ohjauspaneelin kautta

 • Ensinnäkin kirjaudu sisään isännöinnin ohjauspaneeliin, joka on yleensä cPanel. Bluehost on suosittu web-hosting ja niiden hosting-suunnitelma tulee cPanelin mukana. Kirjaudu sisään cPaneliin. Etsii ”CloudFlare” -kuvaketta, joka on yleensä läsnä verkkotunnuksen osiossa.

sininen isäntä pilvipallo CDN

 • Asennaksesi Cloudflare-asetukset sinun on ensin luotava tili. Joten mene CloudFlare verkkosivusto napsauta rekisteröidä. Älä huolestu, se on ilmainen tili, jonka sinun ei tarvitse maksaa edeskäänkään penniäkään.
 • Laita toimiva sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta sitten Luo tili -painiketta.
 • Palaa nyt hosting-cPaneliin. Napsauta CloudFlare-kuvaketta ja kirjoita tiedot, joita käytit kirjautumisen yhteydessä.
 • Tämän jälkeen ohjaat uudelleen Cloudflare-asetussivulle. Napsauta vain “aktivoida” -linkkiä, joka näkyy verkkotunnuksesi vieressä.

Kuten Google totesi, SSL antaa sivustollesi pienen SEO-etun, joten verkkokaupassa ei käytetä nyt vain SSL-varmennetta, mutta siitä tulee välttämätöntä jokaiselle verkkosivustolle. Huomattava asia tässä, että Web-isäntäsi tarjoama SSL-varmenne ei ole yhteensopiva ilmaisen Cloudflare-tilin kanssa. Hyvä asia on kuitenkin, että Free CloudFlare mukana tulee myös SSL-varmenne, joten sinun on valittava CloudFlare SSL.

Kun Cloudflare on aktivoitu, web-hosting-yritys hoitaa loput asetukset. Voit milloin tahansa tarkastella CloudFlare-tilastoja. Lisäksi, jos haluat tehdä haluamiasi muutoksia välimuistin tasoon, pienentämiseen ja suojausasetuksiin jne., Voit tehdä sen suoraan cPanelista.

CloudFlaren asettaminen SiteGround-isäntäohjauspaneelin avulla

SiteGround on toinen tunnettu nimi, joka vastaa suuren joukon ihmisten tarpeita. Jos käytät SiteGroundia, joka on erinomainen web-isäntä, suosittelemme voimakkaasti yksittäisille blogeille tai yrityssivustoille. Ensiluokkaisten tekniikoiden ohella mielenrauhan saavat heidän tukipalvelunsa.

Aikaisemmin SiteGround tarjosi cPanelille isännöintitilinsa, mutta viime aikoina he ovat siirtyneet uuteen ohjauspaneeliin.

Kirjaudu SiteGround-ohjauspaneeliin. Löydät Cloudflare-nopeuden välilehdessä. Napsauta “Cloudflare” ja sitten “SET UP” -painiketta.

sivuston peittopalvelimen asennus

Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa viesti joko luo uusi tili tai yhdistä olemassa oleva tili, jos sinulla on. Jos et vain luo tiliä, näet CDN-aktivoinnin olevan käynnissä. Heti kun se on valmis Cloudflare-CDN on aktiivinen WordPress-verkkosivustossasi.

Lähestymistapa 2: Cloudflaren määrittäminen manuaalisesti WordPress-verkkosivustollasi

Tämä vaihtoehto on tarkoitettu niille, jotka Web-hosting-yrityksesi ei sisällä 1 napsautuksen Cloudflare-asennusta. Tämän lähestymistavan käyttö Cloudflaren asettamiseen on myös helppoa, mutta se sisältää muutama lisävaihe. Joten aloitetaan

 • Sinun on luotava tili, jotta voit yhdistää Cloudflaren verkkosivustoosi CloudFlare verkkosivusto.

pilvipallo rekisteröinti

 • Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana uuden tilin luomiseksi.

luo tili cloudflare-sovelluksella

 • Kirjoita seuraavaksi vain verkkosivustosi ja sen jälkeen he pyytävät sinua valitsemaan suunnitelman. Mene vain ilmaiseksi ja napsauta.

verkkosivuston lisääminen pilvisäteilyyn

 • Seuraavaksi sinua pyydetään valitsemaan suunnitelma. Opastusohjelmaksi valitsemme täältä ilmaisen suunnitelman. Sitten paina “Vahvista suunnitelma” -painiketta.

pilvipalkkisuunnitelman valinta

 • Sen jälkeen Cloudflare aloittaa automaattisen tarkistuksen ja antaa sinulle luettelon DNS-asetuksista, jotka sinun on vahvistettava. Älä huolestu sen yksinkertaisuudesta. Jos välityspalvelimen tila DNS-tietueen vieressä näyttää oranssin pilvikuvakkeen, joka tarkoittaa, että DNS-tietue on otettu käyttöön Cloudflare-toiminnolla. Ja jos pilvikuvake on harmaa, se tarkoittaa, että DNS-tietuetta ei välitetä Cloudflaren läpi.

Tässä enimmäkseen sinun ei tarvitse muuttaa mitään. Varmista vain, että se on käytössä verkkotunnuksessasi (oranssi pilvikuvake) ja poistettu käytöstä muissa asioissa, kuten ftp, posti jne. (Harmaa pilvikuvake).

tarkista DNS, jotta pilvipallo otetaan käyttöön

 • Kun olet vahvistanut DNS-tietueen, napsauta “Jatka” -painiketta.
 • Seuraava on viimeinen vaihe, jossa Cloudflare pyytää sinua päivittämään nimipalvelimesi. Ne tarjoavat sinulle Cloudflare-nimipalvelimet. Sinun on liitettävä nämä nimipalvelimet verkkotunnuksen rekisteröijän asetuksiin (mistä ostat verkkotunnuksesi, joka voi olla yritys, jolle ostat hosting-tilin.)

Huomaa: Nimipalvelimien vaihtamisen jälkeen levittäminen Internetissä vie jopa 24 tuntia. Tänä aikana on todennäköistä, että sivustosi ei ole pääsy joillekin käyttäjille, mutta yleensä se toimii hyvin.

Nimipalvelimien vaihtamiseksi sinun on kirjauduttava sisään tilille, johon rekisteröit verkkotunnuksen. Tässä on esimerkki NameCheapista.

 • Joten jos sinulla on myös verkkotunnus, jolla on NameCheap-kirjautuminen, tilillesi.
 • Siirry “Domain List” -välilehteen. Siellä näet ”NAMESERVERS” -osan. Varmista, että valitset Muokattu DNS ja liitä sitten Cloudflaren tarjoamat nimipalvelimet.

nimipalvelimien vaihtaminen namecheapissa

 • Kun olet vaihtanut nimipalvelimet, siirry takaisin Cloudflare-tiliisi. Mene “Yleiskatsaus” -kohtaan, josta löydät Tarkista nyt uudelleen Tämä suorittaa välittömän nimipalvelintarkistuksen.

Cloudflare-laajennuksen asettaminen WordPressiin

Cloudflare on suunnitellut virallisen laajennuksen, joka tarjoaa helpon pääsyn Cloudflare-ominaisuuksiin. Tämän laajennuksen avulla voit tyhjentää välimuistin nopeasti, asettaa verkkosovellussääntöjä ja paljon muuta. Joten se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kirjautua sisään Cloudflare-palveluun, koska laajennus tarjoaa sinulle mahdollisuuden hallita Cloudflare-ominaisuuksia suoraan WordPress-hallintapaneelista.

Joten jatka asennusta ja aktivointia CloudFlare kytkeä.

Aktivoinnin jälkeen Cloudflare ilmestyy WordPress-kojelautaan asetukset >> CloudFlare.

Kun napsautat, he näyttävät sinulle sivun, jossa kysytään “Luo ilmainen tili” tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili. Napsauta vain sisäänkirjautumista.

Seuraavaksi he pyytävät sinua antamaan sähköpostiosoitteen ja API-avaimen.

Löydät sovellusliittymän Cloudflare-verkkosivustolta tilisi alueella. Sinun on kopioitava yleinen API-avain.

cloudflare API-avain

Kun napsautat ”Näytä”, esiin tulee ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään antamaan salasanasi. Salasanan asettamisen jälkeen he esittävät API-avaimen.

API-avain

Palaa nyt WordPress-hallintapaneeliin ja kirjoita sähköpostiosoite ja sovellusliittymäavain.

 • Sen jälkeen Cloudflare-asetussivu tulee näkyviin. Voit ottaa Cloudflare 1-napsautuksen optimoinnin käyttöön WordPressille napsauttamalla ”Käytä” -painiketta.
 • Suosittelemme “Automaattisen välimuistin hallinnan” ottamista käyttöön. Tämä sallii Cloudflaren hävittää automaattisesti sivustosi vanhan välimuistiversion aina päivittäessäsi sivustoasi.
 • Asetusvalikossa on hyödyllisiä vaihtoehtoja, jotka voit määrittää haluamallasi tavalla.
 • “Analytics” sisältää tietoja, kuten kuinka monta Cloudflaren estämää uhkaa, tallennettua kaistanleveyttä ja vierailijoita jne.

Jotkut tärkeät asetukset, joita kannattaa tarkastella:

Automaattinen HTTPS

Jos aiot käyttää Cloudflarea pääasiassa SSL-varmenteen vuoksi, tämä vaihtoehto on sinulle. Tätä kaikkia http: // -linkkejä käyttämällä muunnetaan https: //

Aina online

Tämä on yksi Cloudflaren hienoista ominaisuuksista. Tämän vaihtoehdon ottaminen käyttöön palvelee kävijöitä verkkosivustosi välimuistiversiossa, kun isäntäpalvelimesi menee alas. Joten on suositeltavaa kytkeä tämä päälle.

Hyökkäystilassa

Ota tämä tila käyttöön vain, kun sivustosi on uhattuna. Kytkemällä tämä tila päälle jokainen kävijä näkee väliaseman noin viiden sekunnin ajan. Sinun tulisi käyttää tätä ominaisuutta, kun verkkosivustosi on DDoS-hyökkäyksen alla.

Kehitystila

Tämä vaihtoehto annetaan asetussivulla. Jos olet Cloudflaren verkkosivustolla, voit ottaa tämän vaihtoehdon käyttöön tai poistaa sen käytöstä Välimuisti-sivulla. Kun otat tämän tilan käyttöön, se tarkoittaa, että haluat ohittaa Cloudflare-välimuistin, jotta näet muutokset reaaliajassa. Sinun tulisi käyttää näitä vaihtoehtoja, kun teet joitain suunnittelumuutoksia tai kehitystyötä.

Turvallisuustaso

Oletusarvoisesti tämä asetus on keskitasolla. Mitä se tarkoittaa? Cloudflare näyttää captcha-osoitteen vierailijoille eniten uhkaaville kävijöille sekä kohtalaiselle tasolle uhkakävijöille. Cloudflare on tässä suhteessa liian varovainen.

Joten sen pitäminen keskitasolla ei ehkä ole hyvä sinulle. Kuten silloin, kun ihmiset vierailevat sivustollasi ja näkevät captcha -sovelluksen, saattaa olla ärsyttävää ratkaista se joka kerta, kun he vierailevat sivustollasi. Joten suosittelemme pitämään sen alhaisella tasolla.

johtopäätös

Joten jos etsit pakettia, joka tekee sivustostasi turvallisemman ja nopeamman Cloudflare-tekniikan, on erinomainen asia hyödyntää. Ja yllättävää on se, että ilmainen versio on todella hyödyllinen muutoksen aikaansaamiseksi. Joten jos haluat tallentaa tarkkuutesi kaistanleveyden tai usein hyökkäysten alla, suosittelemme käyttämään Cloudflare-ohjelmaa.

Lisäksi kaikki haluavat sijoittua korkealle hakukoneiden tuloksissa. Google antaa pienen edun verkkosivustoille, jotka käyttävät SSL Cloudflare -sovellusta, jotta se on mahdollista sinulle edes sijoittamatta yhtään penniäkään.

Toivomme, että tämä opas auttaa sinua määrittämään Cloudflare. Yritämme selittää kaiken yksinkertaisin sanoin, jos sinulla on vielä hämmennystä, kysy meiltä pudottamalla kommentti alla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map